Zoek snel een verhaal...
 
Gertibaldi
 
 


Welkom bezoek(st)er! Je kunt hier registeren.

Vervolg sex op het werk
Klein lettertype Groot lettertype Grootste lettertype

Waardering
Vervolg sex op het werk
In het vorige korte verhaal konden jullie lezen over Jolanda en mij in het magazijn.
We hebben toen afgesproken dat we gingen proberen onze partners erbij te betrekken.
Voor mij iets makkelijker dan voor Jolanda, wij mijn vrouw Mirjam en Ik) doen al af en toe aan partnerruil dus ik zou haar wel zover krijgen, maar hoe reageert Egbert op het voorstel of de verleidingen die we willen toepassen.

Ik had dezelfde dag s’avonds al tegen Mirjam gezegd wat er gebeurt was op het werk en dat we verder wilde met partnerruil met elkaar.
Mirjam vond het een goed idee, want ook zij vond Egbert wel een lekker ding, de stand was dus al 3 tegen 1.
Ik belde Jolanda op met het nieuws dat Mirjam mee wilde werken en we spraken een datum af op vrijdag 12-02 dat ze op bezoek konden komen.

Die bewuste vrijdag had Mirjam een leuke rok aangedaan met daaronder kousen en geen slip, ook had ze geen BH aangedaan waardoor haar grote borsten lekker los in een blouse hingen.
Jolanda en Egbert kwamen om 20.00 uur en Mirjam ging koffie en thee halen in de keuken terwijl wij op de bank gingen zitten.
Mirjam zette de koffie neer voor Egbert en zag al gelijk dat de blik van Egbert naar haar borsten getrokken werd, dat was ook niet moeilijk ze had een knoopje extra losgemaakt waardoor eztra veel te zien was. Jolanda kreeg ook haar thee en zag al waar Egbert naar gekeken had en knipoogde naar Mirjam.
Jolanda had een kort rokje aan met daaronder een string want dat had ik al gezien toen ze tegenover me ging zitten.
Ik kreeg ook mijn koffie en Mirjam ging naast me zitten recht tegenover Egbert, die als hij oplette zo tegen het kale kutje van Mirjam zou kunnen kijken als ze de benen iets uit elkaar zou doen.
Heel subtiel deed ze dat ook af en toe als Egbert haar kant op keek en we zagen allebei dat er iets reageerde bij Egbert, hij kreeg een stijve lul van de aanblik.
Na de koffie werd het tijd voor een biertje en een wijntje voor de dames en ging Jolanda even naar het toilet, toen ze terugkwam en weer ging zitten deed ze haar benen even uit elkaar en kon ik zien dat ze haar string uitgedaan had, ook haar kale kutje was dus te zien. Egbert wist inmiddels niet meer hoe hij moest gaan zitten omdat hij zijn stijve lul wilde verbergen maar naarmate de avond vorderde maakte hem dat niet veel meer uit.
Op een gegeven moment vroeg Mirjam aan Egbert of hij ergens last van had omdat hij zo zat te schuiven, hij keek Jolanda aan en zei dat hij wel meer van Mirjam zag dan hij normaal zag als hij bij ons was.
Mirjam vroeg toen aan hem of hij niet nog meer wilde zien en misschien ook voelen, Egbert keek Jolanda aan en toen die knikte naar hem zei hij gelijk ja hoor dat wil ik wel.
Mirjam stond op en vroeg aan Jolanda om naast mij te gaan zitten en ging zelf naast Egbert zitten.
Nou hier pak maar uit zei Mirjam tegen hem en om de woorden kracht bij te zetten pakte ze zijn handen en legde die op haar borsten.
Egbert keek nog een keer naar Jolanda en mij maar door ons knikken liet hij gelijk zijn handen over Mirjams lichaam gaan en maakte de blouse los en kneedde haar borsten.
Mirjam pakte hem bij zijn lul en ondertussen gleden de handen van Egbert over haar benen omhoog naar haar kutje en al snel verdwenen twee vingers in haar kletsnatte kut.
Jolanda werd ook opgewonden maar ik hield haar even af omdat ik even van het geboden schouwspel wilde genieten, wel gleed ik met mijn hand onder haar rokje en speelde een beetje met haar kutje.
Ze was al behoorlijk geil want de sappen dropen al over mijn vingers.
Op de andere bank waren ze allebei al helemaal naakt en zat Egbert op zijn knieen het kutje van Mirjam te likken,
En stootte daarbij een vinger diep in haar kontje.
Mirjam kwam al zeer snel klaar op de tong en vinger van Egbert.


Ook ik ging nu door mijn knieen en begon Jolanda lekker te likken, heerlijk met mijn tong door haar natte gleufje en de sappen oplikkend af en toe langs haar klitje wat een schokreactie veroorzaakte bij Jolanda. Maar ik bleef rustig doorlikken en toen kwam ze klaar ze schokte met haar hele lijf maar ik bleef mijn mond aan haar kutje houden en heel zachtjes door likken hierdoor werd haar orgasme verlengt en kwam ze heerlijk klaar vertelde ze toen ze uitgeraast was.


Ik stond op en deed al mijn kleren uit en toen ik naakt was pakte Jolanda mij bij mijn zak en begon me heerlijk te pijpen. Ze zoog op mijn ballen en liet me daarna gaan zitten op de bank waarbij ze gewoon doorging met pijpen en likken, ze likte op een gegeven moment langs mijn kontje en ik kreeg een heerlijke shok door me heen.
Ik vertelde haar dat ik het niet lang meer zou volhouden, ze stopte even met pijpen en zei dat het ook niet de bedoeling was, ze wilde dat ik in haar mondje kwam zodat ik haar daarna lekker lang en hard kon neuken.

Ze keek me aan en ging verder met zuigen ik vertelde haar dat ik ging komen en ze keek me heel geil aan en zoog harder op mijn pik, het leek wel of ze het onderste uit mijn ballen tevoorschijn wilde halen.
Ik kwam klaar zoals ik nog nooit gekomen was terwijl iemand me pijpte ik bleef spuiten 7 stralen spoot ik haar keeltje in en het was zelfs zoveel dat ze het niet allemaal weggeslikt kreeg. Hetzelfde gebeurde op de ander bank Egbert spoot zijn eerste lading van die avond in de mond van Mirjam en ook daar was het teveel waardoor er zaad op haar gezicht en wangen zat.
Mirjam en Jolanda gingen elkaar schoonlikken wat voor ons beide een geil aanblik was, en na deze eerste ronde gingen we allemaal maar even rustig zitten nagenieten op de bank.
Bij een hapje en drankje vroegen we aan Egbert wat hij ervan vond en hij vertelde tegen ons dat hij dit super geil vond en veel vaker mee wilde maken.

Jolanda streelde ondertussen mijn pik weer tot hij weer keihard overeind stond, ging op haar knieen zitten en vroeg me haar vanachter keihard te neuken.
Ik liet me dat geen twee keer zeggen en drukte mijn pik in een keer diep in haar kletsnatte kut, waarbij ze tegen me zei “kom op geile beer neuk me lekker hard” , Egbert ging voor haar zitten en hield zijn lul voor haar mond en ze hapte gelijk toe ze was van twee kanten gevuld en de ruimte vulde zich weer met sexgeluiden en geurtjes.
Mirjam streelde de borsten van Jolanda en al snel kwam Jolanda voor de tweede keer die avond klaar, Egbert trok zijn pik terug en kroop achter Mirjam en drukte zijn lul ook diep in haar natte kut. We zaten nu naast elkaar en knipoogde even naar elkaar en neukte in hetzelfde tempo de dames naar een volgend hoogtepunt.
Voor Jolanda inmiddels de derde keer en voor Mirjam de tweede keer.
Ik stopte en ging op de grond liggen en Jolanda kroop boven op me en neukte mij ze kneep daarbij met haar kutspieren en melkte zo mijn pik die alweer op springen stond, naast mij deed Egbert hetzlefde ook hij liet zich berijden zo konden we lekker met de tieten en tepels van de dames spelen.

Ik liet Jolanda stoppen en drukte haar op haar rug op de grond en likte haar kutje nog eens uit, heerlijk een geneukt en klaargekomen kutje likken, daarna drukte ik mijn dikke eikel weer tussen haar lipjes door en begon haar weer lekker hard te neuken.
Ik hield het niet meer uit en spoot haar kut vol met mijn zaad, het was toch weer een behoorlijke lading omdat ik zo geil was.
Ook Egbert spoot zijn lading in de natte kut van Mirjam, toen hij zich terugtrok zag ik het zaad uit haar kutje lopen en deed toen iets wat ik nog nooit gedaan had.
Ik vond het zon een geil gezicht dat ik het kutje van Mirjam begon schoon te likken en al het zaad eruit likte.
Egbert was ondertussen ook bij Jolanda bezig met likken,maar voor hem was alleen het vreemde zaad anders want hij deed dit vaker maar dan met zijn eigen zaad.
Ik zag hem zitten op zijn knieen en ging onder hem liggen en pakte zijn lul in mijn mond, ik was zo geil dat ik allemaal dingen deed die ik nog nooit gedaan had en man pijpen was daar een van.
Hij dacht dat het Mirjam was maar toen hij even keek zag hij dus dat ik het was en werd ook geil bij de aanblik van een man die hem pijpte.
Ik stopte en hij vertelde dat hem dat wel opgewonden had, ikzelf had er ook weer een harde van gekregen en hij aarzelde of hij mij ook zou pijpen.
We dronken weer even iets en de dames gingen een hapje maken in de keuken.
Toen ze terugkwamen zagen ze ons in standje 69 op de grond liggen met elkaars pik in de mond we pijpte elkaar of we nooit anders gedaan hadden, we vonden het beide zo geil dat we snel na elkaar klaar kwamen en het zaad allebei opdronken, het was niet veel meer maar toch een aparte belevenis.

We waren allemaal uitgeput en aangezien Egbert en Jolanda teveel gedronken hadden om nog naar huis te rijden bleven ze maar slapen, na een douche en nog wat drank gingen Jolanda en ik slapen op de logeerkamer en in ons bed gingen Egbert en Mirjam slapen.
Wat er verder nog gebeurde toen we de volgende dag gingen winkelen vertel ik later als er genoeg animo voor is.
Mail ons maar met reacties en we schrijven zeker terug, wie weet wat er nog van kan komen.
Auteur : john / Geschreven op : 15 februari 2010 - 11:31 / Hits : 4828 / Waardering : 1.33
Print verhaal Mail vriend
onder Gerelateerde verhalen

van angst,naar genot op het werk vervolg.
Auteur : Anoniem / Geschreven op : 22 april 2005 - 22:31 / Hits : 5842 / Waardering : 1.33

carnaval 2015 vervolg
Auteur : Marga / Geschreven op : 27 maart 2015 - 22:32 / Hits : 12577 / Waardering : 3.92

Trio met vervolg.
Auteur : Marijke de J. / Geschreven op : 08 maart 2015 - 18:44 / Hits : 14607 / Waardering : 3.88

Mijn zus, Sanne, hoe het begon, vervolg 5
Auteur : Benvan / Geschreven op : 18 augustus 2012 - 00:32 / Hits : 27730 / Waardering : 3.87

Onverwachte ontmoeting (vervolg)
Auteur : P44 / Geschreven op : 11 maart 2015 - 14:47 / Hits : 6778 / Waardering : 3.84

KLaarkomen na het werk
Auteur : trian / Geschreven op : 11 april 2015 - 13:56 / Hits : 7480 / Waardering : 3.78

vervolg: hoe een massage in de sauna uit de hand liep 3
Auteur : Maurice / Geschreven op : 02 maart 2015 - 14:44 / Hits : 7497 / Waardering : 3.76

carnaval 2015 vervolg 2
Auteur : Marga / Geschreven op : 31 maart 2015 - 18:53 / Hits : 8063 / Waardering : 3.73

Mijn zus, Sannne, hoe het begon, vervolg 4
Auteur : Benvan / Geschreven op : 15 augustus 2012 - 02:43 / Hits : 32596 / Waardering : 3.70

M & M vervolg
Auteur : Muffer / Geschreven op : 10 november 2014 - 14:12 / Hits : 6165 / Waardering : 3.68

onder Bekijk commentaar
Er zijn geen reacties gevonden.
onder Geef commentaar
Je moet ingelogd zijn om commentaar te geven.
onder Geef score
Je moet ingelogd zijn om te kunnen stemmen.


 
 
Hoofdpagina / Categorieën / Onze Partners / WebLinks / Contact / RSS / Disclaimer / Adverteren

footer

Gehost door Wodyweb