Zoek snel een verhaal...
 
Gertibaldi
 
 


Welkom bezoek(st)er! Je kunt hier registeren.

In therapie
Klein lettertype Groot lettertype Grootste lettertype

Waardering
In therapie
Caitlin was sindsdien wel geschokt en in alle staten. Zij was van niemand en dat wilde ze ook houden. Niemand had het recht om haar te bevelen of te onderwerpen. Seks ja, maar niet ten koste van alles. Dus besloot ze haar licht op te steken bij een plaatselijke therapeut. Ze had er onlangs nog lovende kritiek over gelezen in het plaatselijk infoblaadje. Prompt belde ze meneer Vermeulen op voor een dringende afspraak. Het geluk stond aan haar kant want vanavond mocht ze reeds op consultatie gaan. Een eerste kennismaking zeg maar. Tegen 8 uur kon ze langskomen. Dat is binnen een uurtje. Ze had er eigenlijk niet op gerekend om meteen al bij de therapeut langs te kunnen gaan. En ze zat nog steeds in haar blootje op de stoel bij de computer. Dit wordt haasten dus. Het schooluniform stak in de was dus besloot Caitlin een jeugdig en onschuldig iets aan te trekken : een strakke donkerblauwe spijkerbroek en een bloesje van lichtroze zijde en daarboven drapeerde ze nog een lichtblauwe tuniek want het begon reeds frisjes te worden op dit uur van de dag. Vooraleer ze haar autosleutels pakte, bekeek ze zichzelf nog eens in de spiegel. Haar figuurtje mocht er best wezen, alles zat perfect en de rondingen gaven haar een bekoorlijk en sportief tintje. Klokslag 8 uur belde ze aan bij professor Vermeulen. Die woonde in een riante villa in een residentiële wijk. “Professor – therapeut in de geestespsychologie” stond er in sierlijke letters op een pancarte naast de voordeur.

De professor in hoogsteigen persoon opende de deur. Hij droeg een witte jas wat aannemelijk was voor zijn beroep. Hij zag er wat ouderwets uit, een beetje kaal, dikke wangen, uitpuilende ogen maar verder niets op aan te maken. Ze schatte dat hij in de 50 moest zijn. “Goedenavond, u bent mevrouw Dejonghe, neem ik aan ?” “Euh, ja dat ben ik” bracht Caitlin er met moeite uit. Want ze keek aan tegen een boom van een man. Toen ze met knikkende knietjes binnenstond, kwam ze terecht in een hal waar haar aandacht volledig in beslag werd genomen door tal schilderijen waar hoofse taferelen op afgebeeld stonden. De professor ging haar voor en zo kwamen ze aan in zijn praktijk. De moed zonk haar vrijwel onmiddellijk in de schoenen en ze beklaagde zich reeds dat ze te rade was gegaan bij een professor. Her en der hingen foto’s van naakte mannen en vrouwen aan de muur. De ene al erotischer dan de andere. Waar was ze terechtgekomen ? De professor bood haar een stoel aan en plofte zich achter zijn bureau neer in zijn fauteuil. “Welnu, zeg het eens mevrouw, u hebt mijn hulp ingeroepen, dus ik neem dat er een probleem is. Maar laat mij toe u eerst enkele vragen te stellen” en hij keek haar vriendelijk aan. Caitlin keek aan tegen een imposant manspersoon en kwam moeilijk uit haar woorden.

“Euh, ja, ik heb een probleem en dacht dat u mij ermee kon helpen.” “Ok, zeg me maar eerst eens wat u doet in het dagelijkse leven;” “Ik geef les aan het MAVO, hier wat verderop.” antwoordde Caitlin. En toen volgde een spervuur van vragen. “Hoelang reeds ?” “Waar woont u ?” “Hoe kan ik u bereiken ?” “Bent u gehuwd ?” “Hebt u een vaste relatie ?”… Caitlin probeerde op alle vragen zo goed mogelijk te antwoorden en zag hoe de professor al haar antwoorden in een bestand op zijn computer inbracht. Telkens zij antwoord gaf, schuddebolde hij en hees zijn pokdalig gezicht naar zijn scherm. Enkele plompe vingers tokkelden op het klavier. Ineens hield de professor op en keek van achter zijn computerscherm. Zijn indringende ogen focusten zich op Caitlin en toen vuurde hij de volgende vraag op haar af : “Hebt u vaak seks ?” en hij hield haar nauwlettend in het oog. “Euh, neen” loog Caitlin. “Mevrouw Dejonghe, u hoeft zich nergens om te schamen hoor. Trouwens alle informatie blijft hier binnenskamers en ik ben gebonden aan mijn beroepsgeheim, dat begrijpt u toch, niet ?” De volgende vragen brachten haar helemaal in de war : ”Valt u enkel om mannen of ook op vrouwen ?” “Speelt u soms met jezelf ?” “Van welke seks houdt u het meest ?” Caitlin schuifelde op haar stoel, sloeg haar ogen neer, keek terug op en zag hoe de professor haar geduldig en lief zat aan te kijken. “Ik weet uit ondervinding mevrouw Dejonghe dat de meeste van mijn patiënten zich de allereerste keer nogal onwennig voelen bij al deze vragen. Maar ik wil gewoon doorgronden wie jij bent en wat jouw achtergrond is, begrijp je ?” De professor had bewust het “u” achterwege gelaten en gebruikte nu de woordjes “je” en “jij” om haar wat meer op het gemak te stellen.

Toen achtte hij het ogenblik gekomen om haar naar het probleem te vragen waarmee ze kampte. Daar was ze toch voor gekomen, toch ? Caitlin kwam moeilijk uit haar woorden maar de professor had toch de hoofdzaak begrepen. Iets van tepeltjes en vunzige gedachten en geil worden en dies meer. Toen vatte hij het als volgt samen: “Uit wat jij mij hebt gezegd, maak ik uit dat eens iemand jouw tepeltjes beroert, dat je dan meteen overstag gaat en geen raad meer weet met jezelf en zo de zaken alleen maar erger maakt totdat je tenslotte als een gemakkelijke prooi naar de slachtbank wordt geleid en als een geil teefje verlangt naar seks. Is het zoiets ?” en de professor tuurde weer naar het juffertje dat voor hem zat. Toen werd het ineens stil. De professor dacht na en veerde plots recht. Zijn grootse gedaante imponeerde Caitlin en ze hield wijselijk haar mond. “Komt u even mee, ik denk dat wij dit eens van dichtbij moeten bekijken, vind je ook niet ?” en hij dirigeerde Caitlin naar een mobiele tafel die haar deed denken aan de massagetafel die ze vroeger zag bij een kinesist. “Om wat houvast te hebben en jouw probleem grondig te kunnen analyseren, stel ik voor dat je uit je broek stapt.” smeet de professor in het midden. Zonder omwegen, recht op zijn doel af. Hij verwachtte trouwens niet dat mevrouw Dejonghe er iets op tegen zou hebben om zich uit te kleden. De meeste van zijn patiënten waren de gemakkelijkheid zelve eens ze te horen hadden gekregen dat er misschien toch een oplossing bestond voor hun probleem. Zo verging het ook Caitlin. Ze kreeg aldus te horen dat ze haar broek moest uitdoen en dat deed ze. Ze voelde zich zo op haar gemak dat ze onmiddellijk haar schoenen uitdeed en de rits van haar broek losmaakte. Eventjes aarzelde ze nog maar toen gleed haar jeansbroek omlaag langs haar slanke dijen en werd haar roze slip zichtbaar.

De professor keek geïnteresseerd toe en zei dat ze haar broek op de stoelleuning mocht leggen. Caitlin trippelde blootvoets naar de stoel en plooide haar broek netjes over de leuning. “Mag ik jou vragen om ook jouw bloes uit te trekken alsjeblieft ?!” Hij vroeg het op zo’n innemende en zachte toon dat Caitlin nauwelijks er iets tegen in durfde te brengen. Het leek haar een terechte vraagstelling. Opnieuw keek de professor benieuwd toe hoe Caitlin haar armen omhoog bracht en de onderkant van haar bloes over haar hoofd schoof. Daar zat ze nu in slip en met bh, verder niks meer. Gewoon klaar voor verdere verkenning. De professor wond er geen doekjes om en verzocht Caitlin plaats te gaan nemen op de verhoogde tafel waar wieltjes onder stonden. Wat daar de reden voor was, laat ik nog in het midden. Maar wat verderop verneemt u wat daar de bedoeling van is. “Mevrouw, euh Caitlin, mag ik toch zeggen hé, je hebt het recht te weten hoe jouw lichaam reageert op uitwendige prikkels, niet ? Daarom heb ik een apparaatje ontworpen die op een objectieve manier de graad van opwinding bij jou kan opmeten. Het is heel doeltreffend en staat garant voor hygiëne en houdt rekening met jouw intimiteit” en bij deze haalde hij uit een lade een soort plug tevoorschijn. Het ding was niet groter dan een pink en was op het einde toe splits en aan de andere kant bengelden twee draadjes. Caitlin zat gehurkt op de tafel en keek nieuwsgierig hoe de professor het apparaatje beschreef. Omdat de verwarming nogal hoog stond, voelde ze zich behaaglijk ook al zat ze quasi in haar blootje. “Als dit bij iemand ingebracht wordt, dan registreert dit klein apparaatje elke verandering, hoe klein ook, in de menselijke constitutie en zo kunnen wij achterhalen waar de drempel ligt van de hormonale impact want aan de zijkant bevinden zich ultrakleine sensoren, begrijp je ?” De professor had zijn taal wat gekuist en geleerder laten overkomen. Dat imponeert altijd en zou ervoor zorgen dat ook dit juffertje zich zou onderwerpen aan verder onderzoek. Hij zag haar schoonheid en bewonderde haar houding. Vooral nu hij op het punt stond om haar naar een volgende stap in zijn onderzoek te brengen. “Om voor eens en altijd jouw probleem in kaart te kunnen brengen, verzoek ik je om dit apparaatje tussen jouw benen in te brengen, mooi in het midden van jouw intimiteit.”

Hij had zijn woorden gewikt en gewogen en zorgvuldig uitgekozen om haar niet te bruuskeren of te choqueren. Hij wilde het vertrouwen dat zij in hem stelde niet beschamen.

“Begrijp je het ? Spreid jouw benen, trek jouw slipje wat opzij en probeer het dingetje in jouw kutje te plaatsen, liefst zo diep mogelijk.”

Nu koos hij ervoor om elke handeling te beschrijven die Caitlin zou moeten uitvoeren. Caitlin echter was meteen mee en wist wat de professor van haar verwachtte. Eigenlijk stelde het niet veel voor. Ze wilde best wel eens weten wat het resultaat van dit intiem onderzoek zou opleveren. Zo nam ze de kleine plug over van de professor. Ze strekte haar slanke benen. Haar linkerdij sloeg ze opzij. De professor had nu een mooie inkijk op haar roze slip. Hij wachtte stilzwijgend en geduldig af. Hij wist wat er zat aan te komen en hij had nu al moeite om zijn paal in bedwang te houden. Caitlin had de plug vast en bekeek hem eerst nog eens van dichtbij. Zo nieuwsgierig was ze ook wel. En inderdaad aan de zijkanten van de plug merkte ze piepkleine stippeltjes op, de sensoren dus. Ze had het ding vast in haar rechterhand en kuchte toen eventjes om de aandacht van de professor te trekken. Die zei kortweg

“Neem gerust je tijd, ik ben dat gewoon, laat je leiden door je gevoel, ok ?” Meer hoefde hij niet meer te zeggen. Caitlin bracht haar linkerhand naar haar roze slip en trok het stukje textiel met één beweging opzij. Meteen schouwde ze haar kut aan de professor die recht tegenover haar zat om toch niets te moeten missen van het spektakel. Hij zag twee welgevormde schaamlippen die plakkend tegen elkaar lagen. Caitlin haalde nog eens diep adem en plantte de plug toen resoluut in het midden van haar kutje. Het ding voelde koud aan en gaf haar een rilling. De buitenste schaamlippen weken uiteen en de plug baande zich een weg naar het midden van haar kut. Met haar middelvinger en wijsvinger boorde ze het ding precies daar waar het thuishoorde : in de smalle doorgang naar de vagina. Caitlin zag hoe de professor nu dichterbij was geschoven en zijn gezicht tot bij haar navel bracht om te constateren of de plug wel degelijk daar zat waar het moest zitten. Als expert zag hij meteen dat dit juffertje hem niet de volledige waarheid had toevertrouwd, want hij zag sporen van recente penetraties. Haar kutje gaf té gemakkelijk toe en was dus geen onverkend terrein.

“Mooi op zijn plaats Caitlin, mag ik nog eventjes ?” en hij wachtte het antwoord niet af maar begroef nu twee van zijn dikke vingers aan de vlezige ingang van haar lichtjes geopend kutje om te voelen of de plug wel degelijk goed zat. Ja, hij kon het echt niet laten om dat kutje met zijn vingertoppen te strelen, eventjes maar, gewoon per ongeluk. Het dons rond haar vulva wond hem reeds hevig op. En ook al had hij in de loop der jaren al menig poesje mogen aanschouwen, dit exemplaar scoorde beslist binnen de top 5. Caitlin daarentegen voelde meteen hoe haar kutje reageerde want ze besefte in welke wulpse houding ze erbij lag en dacht terug aan de vele vunzige en erotische taferelen die ze op de schilderijen aan de muur van zijn kabinet had gezien. Ze pufte eventjes toen ze zag dat de controle door de professor achter de rug was. Alles zat op zijn plaats. De draadjes met sensoren was het enige wat uit het roze slipje stak. Die zouden meteen alles registreren mocht er verandering komen in de toestand van de vagina en ter hoogte van de schaamlippen.

Tijd voor een nieuwe fase in zijn onderzoek. “Ok, je mag nu gerust zijdelings op de tafel zitten met je benen naar mij toe.” De professor had een taboeretje genomen en posteerde zich nu vlak naast de onderzoekstafel. Zijn computerscherm had hij nu zo geplaatst zodat hij van hieruit zicht kreeg op de signalen die de sensoren zouden geven op een grafiek. Caitlin had zich rechtop gezet. Haar benen bengelden opzij van de tafel. “Ik ga je nu aan een verder onderzoek onderwerpen. Het is hierbij wel cruciaal dat je mij vertelt wat je voelt, afgesproken ? Leg je armen gewoon naast je zij en kijk mij ontspannen aan. Ik ga nu verder op verkenning volgens de richtlijnen die jij me hebt gegeven.” En prompt bracht hij zijn twee behaarde handen naar haar borsten. De bh zat strak om haar lenden gespannen. Eerst gleed hij omheen de randen met zijn handen om het geheel van haar borsten in zich op te nemen. Een mooie b-cup, volrond. Zijn voelen veranderde toen in een vingerspel waarbij hij kleine cirkeltjes maakte zoals een spin die haar web maakte. Zo kwam hij steeds dichter naar het midden van haar borsten, daar waar twee knotsjes van tepels verscholen zaten onder de bh. Caitlin voelde meteen reeds een lichte tinteling omdat ze wist wat er zat aan te komen.

“Ik krijg krampen in mijn buik, precies vlinders” flapte ze er uit.
“Wat bedoel je precies ?”
“Ik krijg er het warm van als je daar je vingers houdt” en ze wees naar het midden van haar tietjes.
De professor wist natuurlijk wel wat ze bedoelde. Hij wou haar gewoon uitvragen en genieten van dit voorspel. En om het nog wat opwindender te maken voor hemzelf vroeg hij meteen ook aan Caitlin :
“Mag ik ze eens echt voelen ?”
Caitlin knikte wat zoveel betekende als doe maar je zin.
De professor ging onmiddellijk tot de actie over. Hij haalde zijn beide handen van haar borsten en bracht ze naar haar rug om er de sluiting van haar bh te vinden. Met een handig maneuver verwijderde hij het kleine spannende ding. Haar borstjes floepten bijna in zijn gezicht.
Caitlin bleef er stoïcijns bij want ze verlangde naar een strelende aanraking. Wie weet wat de professor nog in petto had.
Nu haar borsten zomaar voor het grijpen lagen, deed de professor iets wat ze niet had verwacht. Totaal onverwachts bracht hij zijn lippen tot tegen haar rechterborst. Ze voelde de warme adem en een natte tong die over haar rechtertepel gleed.

Meteen begon de cursor op de computer een raar sprongetje te maken. Hoe feller de professor met zijn natte tong over haar tepel dweilde, hoe grotere sprongen de cursor maakte. Eventjes hield de professor op omdat hij merkte dat Caitlin met haar lijf geen weg meer wist. Ze spande zich op en de rechtertepel priemde reeds rood uitdagend naar voor. Ook haar linkertepel kreeg dezelfde natte behandeling. Hij draaide de tip van zijn tong eerst zachtjes tegen het tepeltje om daarna zijn mond er helemaal omheen te tuiten en er op te knabbelen met heel veel speeksel. Caitlin begon te hijgen en voelde hoe haar kutje vochtig werd. De plug gaf dit meteen door aan de computer zodat de professor wist dat er een direct verband bestond tussen de intensiteit van de strelingen en de hoeveelheid vocht dat er uit haar kutje stroomde.
“Ik denk dat ik jouw probleem heb gevonden en ik zal jou daarvoor iets voorschrijven, maar eerst wil ik absolute zekerheid” zei hij en hij vervolgde “ik heb mijn naam en faam te verdedigen en wil daarom een laatste analyse maken.”
Hij stond op en zei tegen Caitlin dat ze haar benen opzij moest leggen in twee beugels. Dat deed ze spontaan want ze was reeds zo geil dat ze er niet meer bij nadacht. Eens haar benen in de juiste houding lagen, gespte hij die meteen vast zodat hij er zeker van was dat haar benen niet meer dicht konden. Nu lag Caitlin op haar rug en werden haar armen boven haar hoofd aan twee haken vastgesjord. Hmmm… wat een spektakel zal dit strakjes geven. Nu nog één ding. Ze moest er maar klaar voor zijn. Opnieuw begon de professor met beide handen haar tepeltjes te masseren. Héél zachtjes maar wel gedreven. Zijn eeltige vingertoppen voelden de warme gloed van haar borsten en hij zag hoe Caitlin onophoudelijk zat te wringen en te kronkelen. Haar kutje moest wel zeiknat zijn nu. En inderdaad op de grafiek stond het aangegeven : een curve in rechte lijn die in grootte toenam naarmate hij haar tepeltjes langer in zijn handen had. Op nu, naar de allerlaatste fase.

“Juffie, ik denk dat je zeiknat bent nu en dat moet ik controleren” en meteen trok hij met beide handen het roze slipje omlaag dat in het midden reeds sporen van een uitspatting vertoonde. Wat hij toen te zien kreeg tartte elke verbeelding. Haar schaamlippen glommen in het schijnsel van de onderzoekslamp en een nat spoor kwam van tussen haar benen. Het gaatje van haar kutje was wit van het slijm. De plug zwom en danste in het witte goedje. Zoiets had hij nog nooit meegemaakt. De professor was in alle staten. Hij dacht er zelfs niet meer bij na. Hij ritste meteen zijn broek omlaag en een dikke kanjer van een pik kwam van onder zijn slip. Nu trok de professor het slipje aan flarden en ging vlakbij tussen haar benen staan. Hij trok de plug uit haar kutje en keek triomfantelijk naar de druppeltjes kutvocht die er aanhingen.
“In naam van de wetenschap ben ik verplicht om in hoogsteigen persoon vast te stellen wat er met jou gaande is. Niets gaat boven deze confrontatie. Ik zal jou palen en ervoor zorgen dat je jouw bezoekje nog lang blijft herinneren !”

Caitlin voelde toen hoe een dikke stam tegen haar kutje aanbotste. Een geweldige druk en ze beet op haar lippen van de pijn. Die lul was gewoon veel te dik en te groot. Dit zou nooit lukken. Maar de professor hield woord en duwde met forse kracht zijn hete stam bij haar naar binnen. Zelf vond hij het ontzettend geil en spannend om dit kutje te kunnen palen. Zo noemde hij dat. Caitlin kreet en had het benauwd lastig. Ze voelde precies hoe haar kutje elastisch plaats begon te maken om die dikke paal naar binnen te laten glijden. Weerloos lag ze te hijgen en riep plots : “O, ja, ja, neuk me, neuk me, toe ja !” Wat voelde het plots heerlijk om zo genomen te worden. Ook de professor zag dat het juffertje er alles aan deed om zijn lul in ontvangst te nemen. Eerst voelde hij een enorme druk op zijn eikel die reeds vuurrood stond, maar toen hij wat meer aandrong, schoof zijn lul traag maar krachtig door en wist hij het kutje te veroveren. Hij voelde de binnenkant van haar vagina tegen zijn stam aandrukken. Zijn lul zat inmiddels helemaal in haar natte doos en zijn ballen sloegen ongenadig tegen haar schaamlippen. Och wat een heet geval zeg ! Caitlin voelde ook hoe die lange, dikke stam volledig bezit van haar had genomen en met zijn eikel wellicht in haar baarmoeder stak. Zo diep, zo geweldig. Hmmm… nu mocht het echt niet ophouden. Neen, neuk me, neuk me… ! De professor had zijn handen om haar borsten geslagen en begon toen als een volleerde hengst dit juffertje te neuken. Hij liet zijn paal heen en weer door dat nat kutje glijden. Minutenlang. Hij kreeg er echt niet genoeg van. Heen en weer. Steeds feller, dieper en warmer. Hmmm… En toen hij zich naar zijn hoogtepunt werkte, hoorde hij de bieper in zijn witte jas.

Hij drukte snel op “on”. “Paps, hier met ik, ik zou je dringend iets moeten vragen. Kan het nu ?” De professor kwam bijna klaar en riep in een opwelling “Yes !” Caitlin had in al haar geilheid ook het kort gesprekje gehoord. Ze kreet en gilde : “O neen, nog iemand ?!” De professor antwoordde : “Ja, gewoon mijn zoon.” Caitlin die nog steeds fel geneukt werd en ook zelf naar een climax werd gebracht, wilde niet dat het stopte nu, maar zij wilde niet dat ze zo gezien werd door de zoon van de professor. “Alsjeblieft, kun u ervoor zorgen dat ik niet herkend wordt, please ?!” De professor stopte eventjes met het palen van het juffertje en greep de roze slip die op de rand van de tafel lag en bedekte ermee het gezicht van Caitlin. “Is het zo goed ? Nu zal mijn zoon niks van jouw gezicht zien, haha, als jij tenminste stilligt !” En opnieuw nam hij volledig bezit van Caitlin. Nog enkele forse stoten en hij kwam ziedend en brullend klaar in dat veel te nauw kutje dat helemaal proppensvol was gevuld met zijn dikke penis. Op dat moment zwaaide een deur open. Een jonge knul huppelde het kabinet binnen en zag nog net hoe zijn vader zijn dikke lul met een laatste krachtinspanning nog eens diep in een kutje boorde...
Auteur : snoopy / Geschreven op : 14 mei 2013 - 20:53 / Hits : 9144 / Waardering : 2.19
Print verhaal Mail vriend
onder Gerelateerde verhalen

Dokters therapie voor frigide vrouwen
Auteur : Anoniem / Geschreven op : 13 juni 2006 - 10:40 / Hits : 20664 / Waardering : 1.93

Mensendieck therapie
Auteur : Arvid / Geschreven op : 07 maart 2004 - 22:08 / Hits : 7909 / Waardering : 0.46

onder Bekijk commentaar
Er zijn geen reacties gevonden.
onder Geef commentaar
Je moet ingelogd zijn om commentaar te geven.
onder Geef score
Je moet ingelogd zijn om te kunnen stemmen.


 
 
Hoofdpagina / Categorieën / Onze Partners / WebLinks / Contact / RSS / Disclaimer / Adverteren

footer

Gehost door Wodyweb