Zoek snel een verhaal...
 
Gertibaldi
 
 


Welkom bezoek(st)er! Je kunt hier registeren.

Zalige chantage, de gevolgen
Klein lettertype Groot lettertype Grootste lettertype

Waardering
Zalige chantage, de gevolgen
De dagen na de ontluiking van mijn vrouw, Daisy, hield ik haar scherp in de gaten en keek ik uren naar de opnames die gemaakt waren van haar gangbang. Via mijn geheime internet identiteit had ik haar verleid tot een gangbang met 3 vreemde kerels en tot mijn verbazing had ze daar in toegestemd en had ik vanuit de achtergrond lijdzaam moeten toezien hoe ze veranderde in een gruizige nymfomane die genoot van elke pik die in haar gaatjes werd gestopt. Op plekken waar ikzelf haar nog nooit had mogen aanraken liet zij zich nu onbeschaamd en genietend van elke stoot uitbundig nemen. Ik merkte hoe ze de eerste dagen moeite met lopen en zitten had en flink moest bijslapen om de nacht zonder slaap maar met continue sex in te halen. Daarna zocht ze al snel toenadering tot mij en hadden wij vaak een aantal dagen achter elkaar sex. Iets wat alweer heel lang geleden was. Ik zag hoe ze genoot en het maakte mij heel gelukkig. Ik merkte dat ze ook veel meer toeliet dan voorheen en ik mocht zelfs met mijn vinger haar zalige sterretje masseren en licht penetreren. Ik was gek van verlangen om mijn stijve leuter ook in haar kontje te steken maar dat liet ze niet toe. Dat was "te intiem" zoals ze het zelf zei en ik werd boos van jaloersheid denkend aan de dikke pikken die zij in de hotelkamer om en om in haar kontje had toegelaten. Met regelmaat kwam ze terug op het overwerk wat vorige keer niet klaar was gekomen en waar ze nog een keer een dag en een nacht voor op pad moest en na 4 weken was het zover dat ze weer moest "overwerken".
Ik zocht contact met Henk, de man die mij had gechanteerd om Daisy over te halen zich te lenen voor een gangbang met hem en waar ik al bang voor was bevestigde hij me. Hij had haar in contact gebracht met een kennisje van hem, ene Tanja, en met haar zouden ze naar een besloten club gaan waar ze hun vorige nachtelijke escapades nog eens in het veelvoud zouden over doen. Hij lachte vals toen hij dat zei en ik wist niet wat hij er nu precies mee bedoelde. Hoe ik ook doorvroeg hij liet verder niets behalve dat hij me een kaartje van een club in handen duwde en zei: het begint vrijdag om 23.00 uur. "Als je wilt kun je komen kijken, maar neem wel je portemonnee mee want het is zeer exclusief".

Ik regelde oppas voor de vrijdagavond want ik wilde weten wat ze nu ging doen. Bloednerveus telde ik de dagen af tot vrijdag. Die ochtend ging Daisy op normale tijd naar haar werk. Ik vroeg me nog af of ze nog extra kleren zou meenemen , maar niets van dat alles. Ze kuste me uitbundig en liet me alleen met de woorden: "dag lieverd tot morgen, zul je me missen?" En weg was ze. De dag kroop voorbij op mijn werk en ik kon me niet concentreren. Ik besloot de middag maar vrijaf te nemen en ik reed vast naar het adres waar ik die avond moest zijn. Het was een prachtig grachtenpand en zag er duur en exclusief uit. Geen enkele uiting op de ramen of deuren wat er zich achter zou kunnen bevinden. Ik schrok toen ik Daisy arm in arm met een knappe blonde vrouw aan zag komen lopen en dook weg op de achterbank van mijn auto. Bijna naast mijn auto bleven ze even staan en hoorde ik de vrouw zeggen."We gaan binnen wat sexy kleding voor vanavond uitzoeken en laat ik je de club even zien en dan gaan we lekker uitgebreid eten en komen we om 10 uur vanavond terug voor ons spetterende optreden". Ze verdwenen door de voordeur en ik maakte dat ik wegkwam, bang om ontdekt te worden.
Na het eten bracht ik mijn kinderen naar bed en kwam onze nieuwe oppas, Femke. Ik schrok toen ik de deur opendeed. Ik kende Femke nog wel als het buurmeisje van de overkant, maar had haar al een jaar of zo niet meer gezien. Haar ouders waren gescheiden en in het weekend was ze vaak bij haar vader, Rene, die ik nog wel eens tegenkwam en een praatje mee maakte. Ze zag er uit als 21 of 22, maar volgens mij moest ze jonger zijn. Ze had een strak t shirt aan waaronder ik haar bh duidelijk zag zitten. Haar keiharde puntige borsten waren flink ontwikkeld en staken parmantig naar voren. Haar slobberende spijkerbroek hing half op haar heupen en toen ze bukte om haar laarzen uit te trekken draaide ze haar rug naar me toe en bukte. Ik voelde mijn maag omdraaien toe haar ronde achterwerk half ontbloot boven haar broek uitsprong en haar string opwindend er boven uit stak. Ik voelde een erectie opkomen en wist me nauwelijks een houding te geven toen ze zich weer omdraaide. Haar halflange donkere haar bewoog uitdagend op haar ferme pas en ik keek haar sprakeloos na toen ze de huiskamer inliep. "U bent om een uur of 1 weer terug?", vroeg ze me. Ja , zo ongeveer wel, is dat goed? antwoordde ik. "Geen probleem hoor, mijn vader is ook weg en pas laat thuis dus het steekt niet op een halfuurtje hoor" lachte ze me toe. Met mijn hand in mijn broek probeerde ik de bobbel in mijn broek die niet weg wilde gaan, te verbergen en ik besloot maar zo snel mogelijk weg te gaan omdat ik mijn ogen niet van haar blote buik en glinsterende navelpiercing kon afhouden. Ik nam afscheid van Femke en reed nog even langs mijn stamkroeg omdat het nog veel te vroeg was om naar de club te gaan. Echt rustig zat ik niet meer en ik ging dus toch veel te vroeg naar de gracht en parkeerde mijn auto aan de overkant zodat ik niet opviel maar wel de deur in de gaten kon houden. Om tien uur zag ik Daisy met haar vriending aan komen lopen en gingen het pand in. Tot half elf gebeurde er niets maar vanaf dat moment kwamen om de paar minuten mannen de trap oplopen en gingen de club in waarbij een portier steeds de deur opendeed. Het viel me op dat het over het algemeen goed uitziende , iets oudere mannen waren die heel goed gekleed waren. Ik begon te begrijpen wat Henk met exlcusief bedoelde. Tegen elf uur had ik een man of twintig geteld die binnen waren gekomen en ik besloot de stoute schoenen aan te trekken en me ook aan te melden. Toen ik op de brug liep zag ik nog een man aanbellen en ik herkende hem gelijk. Het was Rene, de vader van Femke. Ik schrok en was bang voor herkenning. Mijn hart sloeg over en durfde niet meer naar binnen. Dat duurde enkele minuten en mijn nieuwsgierigheid won alweer van mijn angst. Ik zou me alleen nog verdekter moeten op stellen om niet herkend te worden.
Ik belde aan en de portier deed open. "Sorry meneer, maar dit is een besloten club". Ik was even uit het veld geslagen maar antwoordde toch nog een soort adrem: Mijn vrienden hadden het al gezegd maar als ik mijn portemonnee maar meenam hoefde ik niets van het spectakel te missen. Wat is de entree vanavond?"
"€ 1000,= meneer , u kunt met uw creditkaart betalen aan de receptie". Hij zag dat ik van het bedrag schrok en hij vervolgde: Vanavond is Tanja er met een nieuweling, vandaar". Ik wist meteen wie de nieuweling was maar wist nog steeds niet wat ik mocht verwachten. Met mijn creditkaart betaalde ik met tegenzin € 1000 en werd door een gastvrouw meegenomen naar de bar. Daar zag ik een man of 25 in uitbundige stemming met een flink aantal gastvrouwen om hun heen. Het was gewoon een dure hoerentent en ik zocht naar Daisy. Ik kon haar niet vinden en vroeg aan mijn gastvrouw naar de toilet omdat ik geen zin had in een praatje. Teruggekomen van de superdeluxe toilet stelde ik me een beetje verdekt op in een hoekje bij een wat oudere man waarvan ik ook inschatte dat hij op de achtergrond wilde blijven. Ik knikte hem vriendelijk goedendag en hij beantwoorde mijn begroeting met de opmerking: "Vanavond weer een nieuweling hé, dat belooft wat zo'n rijpe getrouwde vrouw die zich hier helemaal laat gaan, t schijnt een vriendin van Tanja te zijn". Een onbehaaglijk gevoel bekroop me, vreemde mannen die over Daisy spraken alsof ze een heerlijk neukbeest was. Toch voelde ik me ook gelijk opgewonden en was ik bloednieuwsgierig naar wat met te wachten stond. Ik sprak de man aan: "Ik ben voor het eerst hier, wat mag ik verwachten?".
"Nou, een heleboel hoor. Tanja zorgt hier een paar keer per jaar voor een ware orgie en elke keer neemt ze een nieuweling mee die voor het eerst een gangbang zal ondergaan. Van te voren is haar verteld wat er gaat gebeuren en ze heeft overal mee ingestemd. Zo'n nieuweling moet € 10.000 euro borg betalen om mee te mogen doen en als aan het eind van de avond iedereen bevredigd is dan krijgt ze € 20.000 mee naar huis".


Ik was sprakeloos; Daisy had geld betaald om zich door andere vreemde mannenpikken te laten neuken.Een gevoel van machteloze woede kwam in me op. Ik voelde me vernederd maar tegelijk genoot ik van het idee dat mijn vrouw, mijn Daisy zich zo geweldig zou laten gaan als een wild beest, een echte nymfo. En ik zou gaan kijken hoe ze genomen zou worden. Er klonk geroezemoes uit de hoek en ging langzaam over in applaus. Twee prachtige vrouwen kwamen van achter de bar naar binnen. Ze droegen een masker en een korte gehaakte jurk wat kort over hun billen viel en waaronder een dunne zwarte bh en miniem stringetje zat. Ze waren allebei blond. De ene wat kleiner met een slank en strak lichaam en harde recht vooruitstekende borsten. Ze waren allebei blond en hadden hun haren strak en omhooggestoken. De andere vrouw was wat groter en forser gebouwd. Ze had grote vlezige borsten die heen weer zwengelden in het strakke nietsverhullende jurkje. Ze klommen op de bar en begonnen te dansen. Ik zag de grote vrouw nu van achteren en ze had een geweldige kont. Ze was niet slank, maar zeker niet dik en haar proporties waren over haar hele lichaam sensueel in evenwicht. Ik raakte in vervoering bij het zien van deze vrouw en de man naast me eveneens. Ik hoorde hem zeggen: "Wat een fenomenale rijpe vrouw is die nieuweling zeg, die borsten en dat vlezige buikje boven die grote vulva, je ziet haar lippen bijna vanaf hier door haar broekje heen en dan die kont, wat zal die kont geneukt gaan worden vanavond".
Ik keek nog eens goed toen hij het over de nieuweling had en het begon langzaam tot me door te dringen dat ik naar mijn eigen vrouw zat te kijken die ik niet eens herkend had achter dat masker.De twee vrouwen begonnen nu op de bar innig met elkaar te dansen en zoenden elkaar vol overgave. Eerst in elkaars nek en toen hun monden elkaar vonden zochten de tongen elkaar op en krioelenden om elkaar heen. Daisy tongde met een andere vrouw en ik merkte hoe mij dat opwond. Op opzwepende muziek bleven ze al staande tegen elkaar oprijen en streelden hun handen het andere vrouwen lichaam, waarbij langzaam maar zeker hun jurkjes omhoog trokken en boven hun string uitstaken. Tanja trok het initiatief naar zich toe en pakte met twee handen het jurkje van Daisy en trok het nu steeds hoger. Steeds meer van het goddelijke naakte lichaam van Daisy werd zichtbaar en gewillig deed ze haar armen omhoog als teken dat het jurkje nu helemaal uitmocht. Met haar kont draaiend op de maat van de muziek en haar armen sensueel in de hoogte kreeg ze een ovatie van de aanwezige mannen en je kon zien hoe ze van de aandacht genoot. Tanja nam achter haar plaats en streelde haar buik, heupen en benen. Haar handen verdwenen achter de rug van Daisy en ik zag hoe ze de bh van mijn vrouw losknoopte en langzaam over haar armen heen naar beneden liet zakken. Stukje bij beetje werden de geweldige borsten van mijn vrouw bloot gegeven en de mannen om hen heen werden steeds enthousiaster. De bh viel op de grond en in vol ornaat showde Daisy haar lichaam aan de begerige mannen. 60 mannenhanden staken omhoog en probeerden haar aan te raken. Daisy ging op het puntje van de bar staan en stak haar handen in de lucht alsof ze ging duiken. Ze zakte door haar knieen en dook gestrekt in de massa smachtende handen. Ze werd keurig netjes opgevangen en hoog in de lucht surfde ze over de handen heen naar achteren. Daar aangekomen werd ze weer naar voren terug geschoven als een levende pop. Ik zag hoe tientallen handen haar lichaam op alle mogelijke plekken probeerden te betasten en ik voelde een vreemde kramp in mijn onderbuik. Terug bij de bar aangekomen werd Daisy nog steeds omhooggetild en zag ik Tanja op haar knieen plaats nemen. Ze pakte het stringetje met twee handen van en trok het over haar benen naar beneden. Toen het stukje textiel over haar voeten heen uit was getrokken trokken de mannen handen haar benen wijd uiteen en werd haar geschoren poes aangeboden aan de wachtende Tanja. Als een koningin ontving zij het haar aangeboden offer en bracht ze haar gezicht tot vlak bij Daisy haar vulva.
Alsof de poes van mijn vrouw gekeurd moest worden door de meesteres viel er een stilte in de zaal en Tanja duwde haar neus bijna tot in haar kruis en ik hoorde hoe zij de mannen toesprak: "Ik ruik de geile lucht van verse vis en haar lippen glinsteren van natheid.Volgens mij is ons nieuwe teefje er al helemaal klaar voor; zal ik haar eens proeven"?. JAAA schreeuwde de tientallen nu zeer opgewonden mannenkelen en ik zag hoe Tanja haar tong ver uitstak en tegen de grote schaamlippen aanzette. Met korte snelle tongbewegingen zocht ze een weg door de vlezige schaamlippen op zoek naar haar clitoris. Vanuit mijn hoek had ik eenprachtig uitzicht over het schouwspel en met opgewonden tegenzin moest ik constateren dat Daisy behoorlijk hitsig was geworden wat ik kon herkennen aan de donkerrood aangelopen en tot flinke proporties gegroeide stijve tepels. Haar lichaam begon te schokken en ik wist dat Tanja nu met haar tong haar kittelaar aan het bewerken was.
"Ze is lekker sappig jongens, volgens mij lust ze er wel pap van, zullen we vragen of ze een keertje voor ons klaar wil komen maar wel zodat we het allemaal kunnen horen? Natuurlijk wilden ze dat en Tanja ging verder. : Daisy, wil je eerst op mijn tong klaar komen voordat we verder gaan? Daisy lag van hitsigheid te kronkelen bovenop de mannenhanden en kon alleen nog maar kreunend antwoorden: "Jaaahh lik me ik ben zo geil, jaahhh lekker". En daarna Daisy, mogen deze mannen je dan hebben?


Daisy knikte vol overgave. "Wil je dan in je kutje geneukt worden Daisy?" Daisy lag bijna te spartelen en probeerde met haar hand haar nu zeiknatte kutje te beroeren."Nee,nee teefje nog even wachten , je mag pas als je ons vertelt waar we je allemaal mogen opvullen. Hoe zit het met die geweldige kont van je, wil je daar ook door je mannen genomen worden.. "JAAH, alsjeblieft ik wil komen, en daarna wil ik geneukt worden in mijn kut en in mijn kont tegelijk en in mijn mond, ik wil jullie proeven en jullie laten spuiten. Daisy gilde het nu echt uit en was in een extase zoals ik nog nooit had gezien. En moeten ze een rubbertje omdoen of wil je je helemaal vol laten lopen. "Geen condooms, ik wil echt mannenvlees voelen spuiten".
Ik was met stomheid geslagen. Zulke geile ruige taal had ik mijn vrouwtje nog nooit horen uitkramen. Haar lichaam schokte en kronkelde nog heftiger en iedereen kon haar horen hijgen: "Laat me komen Tanja, alsjeblieft lik me klaar". Tanja zette haar mond weer op haar natte gleuf en Daisy richtte haar hoofd op en keek met wijde verwilderde ogen Tanja aan hoe ze haar begon klaar te likken. De mannen om haar heen moedigden haar verder aan en ik wist dat het niet lang meer kon duren of ze zou gillende klaar komen. Met een oerkreet ving haar orgasme aan en krijsend zag ik haar in hogere sferen belanden. Haar lichaam schokte zeker 20 seconden na om vervolgens in totale ontspanning in de handen van de mannen terug te zakken. Tanja riep: ze is van jullie jongens, hang haar maar in de schommel".. Uit het plafond, midden in de ruimte kwam een installatie tevoorschijn die twee zwarte banden bevatten waar Daisy in werd gelegd. Een band zat om haar onderrug, vlak boven haar billen en de tweede werd iets onder haar nek geplaatst en langs haar armen naar boven en om haar polsen bevestigd. Twee kleinere kettingen werden middels een zwarte enkelband om haar enkels geplaatst en nu lag ze spartelend op haar rug met haar benen wijd en omhoog getrokken. Als een willoos stuk neukvlees bengelde ze nu in de open ruimte op een meter boven de grond. De eerste mannen hadden zich nu uitgekleed en halfnaakt met stijve pikken vooruit liepen ze op haar weerloze lichaam af. Zonder waarschuwing vooraf duwde de eerste man zijn pik in een beweging diep in haar natte kut. Ze schreeuwde het uit: Aaaahrg! Lekker!, neuk me maar, dieper, harder Aaaahrgg!". En terwijl ze zonder weerga hard door de eerste man werd geneukt zag ik hoe haar mond wijd openstaand gulzig zocht naar de eerste de beste paal die zich aan haar aanbood. Terwijl hard stotende pikken haar kut en keeltje penetreerden gleden verschillende handen over haar lichaam en deden zich tegoed aan haar meedeinende borsten en harde tepels. Onder haar had een man zich op haar knieen genesteld en begon haar kontje te likken en met een vinger te masseren. Tanja had zich inmiddels ook geheel uitgekleed en zich tussen de opdringende groep genesteld. Ook zij werd in een zelfde schommel gehezen en liet zich nu door meerdere mannen nemen."Ik hoorde haar nog roepen" niet in me klaarkomen hoor, spuiten doe je in Daisy!>
Het uitzicht werd me langzaam ontnomen en ik moest wel dichterbij komen om niets van het schouwspel te missen. Ik voelde mijn zware pik in mijn broek groeien en het vernederende gevoel werd steeds minder. Met de minuut genoot ik meer en meer van het schouwspel van mijn neukende en genietende vrouw. De eerste man kwam nu klaar en spoot zijn zaad diep in haar kut weg. Daisy voelde hoe hij klaarkwam en zich uit haar terug trok. Hij was nog niet uit haar verdwenen of de volgende duwde nu zijn zwans in haar drijfnatte poes. Het was Rene, onze oude buurman en hij had Daisy herkend: "Zo buuf, nooit geweten dat je zo geil was, anders had ik wel eerder bij je langsgekomen". Daisy was de schaamte voorbij en zonder te blikken of blozen zei ze : "Lekker Rene, neuk me maar lekker diep en Rene begon vol overgave op haar weerloze maar hunkerende lichaam in te beuken. Ik hoorde een gorgelend geluid en uit de mondhoeken van Daisy stroomde nu de eerste spermaladingen uit haar mond en trok een spuitende pik zich langzaam terug. Tanja werd nu ook flink in haar kut genomen door een kleinere man die bijna op springen stond. Hij haalde zijn stijve paal uit het neukgrotje van Tanja en liep naar de net vrijgekomen mond van Daisy om na een paar stoten al zijn lading zaad in haar keeltje te deponeren. Gefascineerd keek ik naar het schouwspel hoe de ene na de andere vent zijn manlijkheid in haar kut en mond liet leeglopen en het leek wel of ze van elk orgasme nog geiler werd en haar eigen orgasmes nog hefiger werden. Als ze klaar kwam slingerde ze van links naar rechts in haar schommel en beleefde ze luid gillend haar hoogtepunt om vervolgens om nog meer te smeken. Grote ladingen sperma dropen uit haar mond haar nek in en werden over haar borsten uitgesmeerd. Haar lichaam glom als een vis op het droge van het mannengeil toen een van de mannen haar begon op te takelen naar een meer zittende houding. Er ontstond een grotere cirkel om haar heen en toen ik haar zo weerloos glimmend in de banden zag bengelen merkte ik dat ik zo opgewonden werd dat ik mijn eerste stralen voorvocht begon te verliezen, alleen door mijn eigen vrouw zo te zien hangen. Een van de mannen die blijkbaar vaker aanwezig was liep nu op |Daisy af en duwde haar een klein stukje voorover. Het leek wel alsof ze op de wc zat zo werden haar billen nu door de banden uitelkaar getrokken en het was voor iederen duidelijk wat er nu ging gebeuren. De man liep met zijn vooruitstaande stijve lul naar haar toe en nam achter haar plaats. Langzaam zette hij zijn paal tegen haar al halfopenstaande sterretje aan en bij de eerste aanraking sidderde Daisy's lichaam al van genot, kreunde ze van genoegen en zag ik hoe ze haar lichaam heen en weer begon te manouvreren om om haar machtige billen om de stijve pik van de man naar binnen te werken. De man speelde het spel mee en liet haar verschillende vruchteloze pogingen ondernemen om haar verlangde kont te laten penetreren door zijn machtige zwaard. Na enkele pogingen gaf ze het op en smekend kreunde ze de man toe. "Kom alsjeblieft in me en neuk mij in mn kont, Alsjeblieft ik wil je in me voelen". Ik voelde de golven van wellust en jaloezie doorn mijn eigen lichaam razen en het liefts wilde ik naar voren rennen en de man wegduwen en zijn plaats innemen, maar ik wist me zelf met moeite te beheersen. Terwijl de man aan de vurige wens van Daisy voldeed hoorde ik haar kreunen bij elke centimeter die hij Daisy binnenkwam. Met een wild gegrom ontving ze hem en liet ze hem diep in haar darmen toe. Met voorzichtige neukbewegingen gleed hij dieper en dieper in haar kontje en hoorde ik hoe zijn ballen tegen haar massieve kont kletsten bij elke stoot die hij maakte. Na enige tijd hield hij stil en trok hij Daisy iets achterover zodat een andere man voor haar kon plaats nemen. Ze kromde haar benen om de nieuwe man zijn heupen en hij gleed slurpend met zijn grote pik in het druipnatte grotje aan de voorkant van mijn Daisy. Heel langzaam en in een monotoon tempo begonnen beide mannen Daisy nu te neuken en Daisy schreeuwde het uit"JAAAHHH Aaarch lekker ga door , ik ga weer komen ga door ga door" en Daisy kwam weer tot een uniek orgasme wat lang genoeg aanhield om beide mannen gelijktijdig te laten spuiten. Twee pikken gleden uit haar beide neukgaatjes en werden ogenblikkelijk weer opgevuld door twee nieuwe. Achterelkaar werd Daisy nu gesandwiched en achter elkaar kwam ze op de nieuwe stijve pikken klraar. Een half uur lang hing ze in deze houding en werd ze door meer dan tien vreemde kerels in beide gaatjes genomen.


Gebiolologeerd had ik naar het schouwspel gekeken en had ik niet opgemerkt hoe Rene met Tanja in gesprek was geraakt en hoe zij zich uit haar schommel had gewerkt. Druipend van haar eigen geil en van het sperma van meer dan twintig man werd Daisy nu op een tafel gelegd. De laatste mannen die haar nog niet hadden genomen gingen nu snel nog over haar heen en de mannen die alweer een tweede keer konden trokken zich boven haar gezicht en borsten af. Slierten sperma klonterden nu in haar haar en vormden plasjes op haar buik en tussen haar borsten. Terwijl Daisy zich aan de laatste spuitenden pikken tegoed deed nam Tanja het woorde en kondigde aan dat er nog 1 man niet van Daisy had mogen genieten deze avond. Ik schrok toen ik zag dat ze op mij afliep en mij naar het midden mee nam. Tanja schurkte met haar prachtige naakte lichaam tegen mij aan en ik bleef als versteend staan. Tanja begon me te zoenen en te likken en begon mijn kleren uit te doen. Ik was te verbouwereerd om weerstand te bieden en binnen enkele ogenblikken stond ik naakt naast Tanja en voelde ik hoe haar handen en haar mond mij begonnen te strelen en te likken. Haar warme mond gleed door mijn hals naar beneden, over mijn buik, langs mijn stijve pik en ik kreunde toen ik voelde hoe ze mijn ballen een voor een in haar mond nam. Tanja stond weer op en nam het woord en sprak de aanwezigen toe. "Mensen, dit speciale heerschap heeft met veel genoegen gekeken hoe jullie met zijn allen onze nieuwe aanwinst hebben verwend. Ik heb net gehoord dat het de echtgenoot is van Daisy die in het geheim is komen kijken en veel geld heeft betaald om zijn eigen vrouw aan het werk te zien. En die stoute Daisy heeft niets aan haar mannetje vertelt dus ik heb het vermoeden dat dit heerschap het zalig vind om toe te kijken en in stilte te genieten. Dus Daisy commandeer je man nu maar wat hij moet doen want hij vind het zalig om vernederd te worden en heeft een strenge bazin nodig". Daisy was heel even verbouwereerd toen ze mij zag. Met een geile blik nam ik haar verbazing op haar druipende lichaam waar maar het duurde heel kort. "Kom hier Pierre" en lik mijn kut schoon". Ik liet me op mijn knieen zakken en genoot van het uitzicht en het gevoel gecommandeerd te worden in het publieke gezelschap. Van dichtbij aanschouwde ik de afgeragde poes van mijn vrouw en zag haar lippen halfopenstaan, grote klodders sperma kleefden aan haar roze lippen en sijpelden tussen haar benen weg. Ik rook de flauwe geur van vers sperma en de zuurheid van haar grot. "Likken Pierre en goed graag". Ik plaatste mijn mond om haar natte lippen en proefde de smaak van sperma. Met opengesperde mond begon ik te zuigen en ik zoog haar kanaal helemaal leeg. Achterelkaar vulde mijn mond zich met de zaadlozingen van ontelbare mannen en Daisy perste de laatste restjes eruit. Met lange halen begon ik nu haar liezen en onderbuik schoon te likken en baande ik me zorgvuldig en langzaam een weg naar boven. Elke klodder en elke druppel zorgvuldig opzuigend als een onderdanige stofzuiger. Toen ik haar tepels beroerde hoorde ik haar kreunen van genot en voelde ik mijn onderbuik verkrampen. Ik streelde haar haren en veegde ook daar de klodders zaad uit. Daisy ging op haar knieen zitten en boog voorover en spreide met haar handen haar billen uiteen. "Nu mijn kont leeglikken Pierre dan mag je daarna op mijn billen spuiten. Ik likte als een bezetene de laatste resten sperma weg. Ik stond op en voelde Tanja achter mij plaats nemen en sloeg haar handen om mij heen en pakte mijn stijve paal. Langzaam trok ze mijn voorhuid naar achteren en wreef over mijn gevoelige knopje. Daisy schoof naar achteren zodat mijn pik nu boven haar prachtige achterwerk hing en Tanja begon sneller te trekken. Ik hield het niet meer en spoot doelloos mijn zaad over het trillende achterwerk van mijn vrouw. "Je hebt er een heerlijk cuckold slaafje bij Daisy, daar ga je nog veel plezier aan beleven. Stuur hem nu maar naar huis dan kunnen wij hier nog wat plezier met zijn allen maken."

Daisy gebood me me aan te kleden en stuurde me naar huis. Ik luisterde gedwee en wist dat vanaf vandaag onze verhouding voor altijd veranderd zou zijn.
Auteur : tanjaja / Geschreven op : 11 mei 2009 - 18:12 / Hits : 14250 / Waardering : 1.55
Print verhaal Mail vriend
onder Gerelateerde verhalen

zalige chantage
Auteur : tanjaja / Geschreven op : 14 april 2009 - 21:57 / Hits : 21609 / Waardering : 1.97

zalige chantage,(5) Els, Jan en ik.
Auteur : tanjaja / Geschreven op : 25 mei 2009 - 15:06 / Hits : 12730 / Waardering : 1.65

Zalige chantage, ontmoeting met Els en Jan op vakantie
Auteur : tanjaja / Geschreven op : 20 mei 2009 - 17:15 / Hits : 18131 / Waardering : 1.64

Zalige chantage, Pierre chanteert Femke
Auteur : tanjaja / Geschreven op : 19 mei 2009 - 02:16 / Hits : 16959 / Waardering : 1.56

zalige chantage (6) Ik en Pierre en Jan en Els
Auteur : tanjaja / Geschreven op : 04 juni 2009 - 14:22 / Hits : 7925 / Waardering : 1.21

Een val met leuke gevolgen
Auteur : Laura17 / Geschreven op : 19 januari 2013 - 12:19 / Hits : 20486 / Waardering : 3.69

Een scheerbeurt met gevolgen
Auteur : dreke100 / Geschreven op : 02 april 2014 - 08:12 / Hits : 21022 / Waardering : 3.56

Carolien - Chantage!
Auteur : falk / Geschreven op : 17 september 2014 - 14:35 / Hits : 21934 / Waardering : 3.50

Foto chantage.
Auteur : Angela / Geschreven op : 05 februari 2014 - 12:00 / Hits : 17443 / Waardering : 3.50

Een ongelukje met grote gevolgen
Auteur : Wendy47 / Geschreven op : 09 juni 2013 - 02:41 / Hits : 34702 / Waardering : 3.46

onder Bekijk commentaar
Er zijn geen reacties gevonden.
onder Geef commentaar
Je moet ingelogd zijn om commentaar te geven.
onder Geef score
Je moet ingelogd zijn om te kunnen stemmen.


 
 
Hoofdpagina / Categorieën / Onze Partners / WebLinks / Contact / RSS / Disclaimer / Adverteren

footer

Gehost door Wodyweb