Zoek snel een verhaal...
 
Gertibaldi
 
 


Welkom bezoek(st)er! Je kunt hier registeren.

Ongewoon Orgasme deel 1
Klein lettertype Groot lettertype Grootste lettertype

Waardering
Ongewoon Orgasme deel 1
Ik zit ,wat mijmerend, op het zwart lederen bankstel in mijn living als mijn oog plots valt op die ,wat wittige, vlek die het middelste kussen van de zetel ontsiert.
" Verdomme, ik heb nog altijd geen afdoend middeltje gevonden om die vlek te verwijderen ", denk ik luidop.
De vlek stoort m√ģj niet direct maar telkens als ik bezoek krijg en dan zeker als het vrouwelijk bezoek is, krijg ik steeds dezelfde snerende bemerking: " Zeg zou je niet eens wat doen aan die ferme schietplek? "
Ik lach die bemerking dan telkens weg en beloof steevast er wat te zullen aan doen. Ze moesten eens weten dat het helemaal geen spermavlek is maar dat dit een souvenir is van Hilde, een van mijn vriendinnen.
Het hele gebeuren en wat die vlek juist is, staat me nog helder voor de geest.

Ik ben een verstokte vrijgezel maar ik hou ontzettend veel van de vrouwtjes. Ik vind ook dat je in je leven zo veel mogelijk moet uitproberen... ik had dus al ervaring met contactadvertenties, vrijgezellenclubs, babbellijnen en wat nog al meer.
Blind -dates via internet had ik nog niet uitgeprobeerd en ik besloot om via deze virtuele weg ook eens te kijken op welk wild ik kon jagen.
Op " love - date " vond ik een vrouwtje dat me wel wat leek. Ik zond haar een contactverzoek dat werd geaccepteerd...we mailden twee of drie keer met elkaar, telefoneerden 's avonds wat over en weer en ... op zaterdag zou het gebeuren. Over seks was er nog met geen woord gerept maar ik zat al een paar dagen met een behoorlijke broek vol goesting !
We woonden niet direct in mekaars buurt en daarom stelde ik voor dat we ieder een eind naar mekaar toe zouden rijden. We spraken af op de parking van een grootwarenhuis.
Zoals altijd was ik ruimschoots op tijd, ik was behoorlijk nieuwsgierig. Hilde had mij wel een persoonsbeschrijving van zichzelf gegeven en dat leek me wel ok. Alhoewel, ik had toch liever een foto gehad ! Maar ja, ze had geen scanner en kon me dus geen foto doorsturen. Ik had me in mijn dromen natuurlijk al wel een beeld van haar gevormd en daarom was ik nu zo nieuwsgierig om te zien of mijn beeld wel klopte. Stipt op tijd zag ik een blauwe Opel Astra het parkeerterrein oprijden.
" Daar is ze, nu ga ik het weten ", dacht ik luidop. Ik stapte uit en liep naar haar auto toe. Zij had van mij wel een foto gekregen dus was het nogal normaal dat ze mij herkende, haar hand opstak en effe wuifde.
" Verdraaid, die ziet er helemaal niet slecht uit " was mijn eerste reactie.
Hilde was intussen ook uitgestapt en daar stond ik dan- oog in oog - met mijn allereerste " love - date " .
Haar bijna zwarte karbonkels van ogen keken me doordringend aan... bespeurde ik daar geen spottend trekje ?? Ze was inderdaad zwartharig... "Of het echt zwart ofwel geverfd is, moet ik zo snel mogelijk zien uit te vissen ..."? schoot het door mijn hoofd.
" Hallo " zei ze en stak haar hand uit. Ik drukte haar hand en in een impulsieve reactie trok ik haar tegen me aan en kuste haar, vlak op haar mond. Ze had vreselijk volle en zwoele lippen en door haar jas voelde ik een stevig paar tieten.
Ze reageerde niet echt op mijn zoen maar wees me ook niet terecht; het enige wat ze deed was een sluikse blik werpen op mijn broek, en meer bepaald naar mijn rits ! Nu was het mijn beurt om haar , met speelse spot in mijn ogen, te bekijken.
" Zullen we iets gaan drinken? " vroeg ik. " We kunnen mijn wagen nemen"? voegde ik er nog aan toe. Ze was onmiddellijk akkoord. Ze sloot haar wagen af en liep mee naar mijn auto. Ik hield het portier voor haar open en toen ze instapte kon ik een blik werpen op haar mooi gevormde benen. " Het ziet er helemaal niet slecht uit " dacht ik. " Groot is ze niet maar dat kan nog leuk worden. Ik kan, rechtstaande, haar bovenop mijn paal planten. Met m'n een meter vijfentachtig en mijn gewicht van 85 kilo kan dat geen enkel probleem zijn. " Ik schatte haar op 1m 60 en een kleine 50 kilo.
De conversatie in de auto verliep vrij vlot. Ik meende dat de aanval de beste verdediging was en ik probeerde om , bij het schakelen, haar dij, op een onopvallende manier even aan te raken . Ze deed geen enkele moeite om wat meer naar rechts te schuiven; integendeel, ze schoof, haast onmerkbaar, wat meer naar links zodat mijn hand telkens tegen haar dij aan stootte als ik van versnelling wisselde. " Hier zit muziek in " mompelde ik binnensmonds en duwde het gaspedaal wat dieper in; ik wilde zo vlug mogelijk met haar in de "Car"me' zijn.
De "Car"me' is een heel gezellige bar waar men in alle intimiteit kan praten en .. nog wel iets meer, zonder dat er pottenkijkers zijn.
Er was weinig volk en we hadden keuze genoeg uit de sfeervol ingerichte boxen.
Hilde deed haar jas uit en ik zag onmiddellijk dat ze niet op de laatste rij had gestaan bij het uitdelen van het borstvlees. Ik maakte mezelf al een voorstelling hoe die twee geneugte-bezorgers er zouden uitzien zonder dat textiel er omheen.
Ik bestelde een fles witte wijn en na het eerste glaasje " Chablis " kwam Hilde al heel wat losser.
Ze wou weten waarom ik eigenlijk nooit getrouwd was en hoe het was om zo alleen te zijn. Allemaal vragen die ze aan de telefoon nooit gesteld had. " Ik zal haar wat opgeilen met mijn antwoorden " dacht ik.
" Je moet de juiste vinden " begon ik. " Het is niet altijd even makkelijk om iemand te vinden waarmee het van in den beginne aardig klikt. Maar ik moet zeggen Hilde, ik heb hier bij jou echt een heel goed gevoel. Het gevoel dat wij mekaar al veel langer kennen dan in werkelijkheid. " Ze keek me op een bijzondere manier aan ... ik voelde de sensualiteit in haar blik.
" Alleen is maar alleen " vervolgde ik. " Elke dag weer mis je iemand om mee te praten, om samen dingen te doen om .. " Hoe beleef jij seks als vrijgezel " onderbrak ze mij. Die directe aanval verraste me even . " Wel euh .."?
" Masturbeer jij ?" ging ze verder " of heb je een hele reeks losse liefjes ? "
Ik had mezelf nu terug onder controle. " Luister Hilde " zei ik " een man is een levend wezen en als je gezond bent is seks hebben net zoiets evident als eten en drinken... Ik ben op seksueel gebied een normaal mens maar ik ben wel altijd op zoek naar nieuwe, laat het me: uitdagingen, noemen " Op dat moment streek ik met mijn voet langs haar been, van boven naar onder en terug naar beneden.
Ik zag duidelijk dat dat gebaar haar wel beviel . In een vlugge reflex schopte ik mijn schoenen uit en ging met mijn beide voeten op zoek naar haar benen.
Ze zat aan de overkant van het tafeltje dus was het maar een klein kunstje om haar benen en de binnenkant van haar dijen te laten genieten van mijn voet-strelingen. Ze keek me recht in de ogen met een blik van " yes, dat is het wat ik nu wil ". Na het volgende een glaasje Chablis verscheen er een lichte blos op haar wangen en was ze zo vriendelijk om de twee bovenste knoopjes van haar blouse te openen. Ja, dat beloofde echt !
Toen ze even naar het toilet ging trok ik mijn sokken uit en stopte ze in mijn jaszak.
Ze zat nog maar net terug neer of ik ging op verkenning met mijn naakte voeten. Met mijn rechtervoet gleed ik langs de binnenkant van haar benen en klom zo op naar boven . Ik voelde hoe zij, heel gewillig haar benen verder spreidde en plots, ohh my god, voelde ik dat ze geen slipje aan had. Ik keek haar vragend aan en het enige wat ze deed was effe knipogen. En toen gebeurde er iets: zij stootte met haar been tegen tafel - ik verdenk haar er nog altijd van dat ze het opzettelijk deed - mijn glas viel om .. en mijn broek werd gedoopt met Chablis.
" Oh, sorry ,wat erg " verontschuldigde zij zich en nog voor ik iets kon zeggen stond ze naast mij met een servet in haar handen en begon ze over de wijnplek te wrijven, er wel voor zorgend dat ze af en toe over mijn mannelijk visitekaartje streek. Dat kaartje groeide behoorlijk snel en in een mum van tijd zat ik met een behoorlijke bobbel in mijn broek.
Die uitstulping interesseerde Hilde duidelijk meer dan de wijnvlek; met een vreemde gloed in haar ogen wreef ze zich haast te pletter op mijn broek.
" 't Is ok " zei ik, " laat ons naar huis gaan "
" In orde " antwoordde ze " ik fris me nog even op in het toilet ".
Toen ze verdwenen was trok ik mijn kousen en schoenen weer aan, bekeek glimlachend de wijnvlek op mijn broek en ging afrekenen aan de bar.
" Ik kan best ook maar even gaan plassen ", dacht ik " het is nog een eindje rijden tot bij mij thuis "
In het toilet, een grote ruimte met links de vrouwenafdeling en rechts de mannen- was er van Hilde geen spoor. Ik zette me voor de plasbak en toen hoorde ik een heel zacht gekreun dat vergezeld ging van een zoemend geluid.
" Verdomme " dacht ik, " dat moet Hilde zijn. Wij waren de enige klanten "
Ik stopte mijn plasstok weer in mijn broek, dat plassen kon wachten... er waren nu meer spectaculaire dingen te beleven.
Op mijn tenen liep ik naar de dameskant, goed luisterend vanachter welke deur het gezoem en gekreun kwam. Bingo, het was het laatste toilet in de hoek.
Heel voorzichtig opende ik de deur ernaast en stapte binnen. Ik hoorde nu duidelijk een gezoem dat me heel bekend voorkwam en ook de geluidjes waren me niet vreemd. Ik stapte bovenop de w.c.-pot en gluurde over de schutting.
Ik prees mijn vader dat hij mij een lengte van 1m85 had meegegeven want ik kon moeiteloos zien wat er zich daar afspeelde.
Het was een uniek schouwspel . Hilde zat wijdbeens op het toilet. Met open mond stimuleerde zij haar clitoris terwijl in haar goed geproportioneerde kut een kanjer van een paarse vibrator stak. Tussen duim en wijsvinger van haar linkerhand wreef ze de lange stijve tepel van haar rechterborst, die ze uit haar bh had gehaald. Ik zag dat ze werkelijk zwartharig was, het kleine strookje zwart haar boven op haar bolle venusheuvel loog niet. Ik voelde hoe ik een kanjer van een erectie kreeg en de lust bekroop me om mijn gulp te openen en mijn knots naar buiten te halen .Ik beheerste me echter en keek hoe Hilde de vibrator uit haar kut nam en hem, nog trillend tussen haar bh stak, juist op de tepel. Ze trok haar voeten op de rand van de wc - pot en begon zichzelf nu te vingeren met een ongeziene overgave. Ze begon eerst met haar wijsvinger maar die kreeg al heel vlug het gezelschap van haar middelvinger; ze onaneerde alsof de wereld verging. Haar hoofd kwam omhoog en zonk neer op haar borst. Met haar linkerhand greep ze de paarse vibrator die op haar borst lag en bewoog hem heen en weer over haar tepel. Ze had erg grote tepelhoven en haar tepel stond ontzettend hooggezwollen. Ze begon met haar kont te draaien; eerst waren het kleine bewegingen die je nauwelijks zag maar dan ging het plots veel sneller. Ik zag duidelijk dat ze elk ogenblik ging klaarkomen...ze vergat blijkbaar ook waar ze was want ze kreunde luidop. Plots ramde ze haar paars speeltje in haar kut en bewoog het met een razend ritme heen en weer in haar sompige kut en dan strekte ze haar benen uit en wierp ze trillend de lucht in. Met een rauwe schreeuw kwam ze klaar en het was alsof ze leegliep.
Ik maakte me vlug uit de voeten want ik wilde zeker niet dat zij zou merken dat ik getuige geweest was van haar gevinger. Plassen kon ik wel vergeten want mijn plasser was uitgegroeid tot een stevige knots die heen en weer bonkte in mijn broek.
Ik haastte me terug naar de bar en wachtte geduldig tot Hilde weer terugkwam.
Het duurde niet zo lang of daar was ze. " Sorry dat je even moest wachten"? zei ze met een lichte blos op haar wangen, " maar ik had last van mijn darmen ... heel waarschijnlijk van de wijn .. " Als je haar dat zo hoorde zeggen, met een uitgestreken gezicht, zou je geneigd zijn haar te geloven; ik wist echter wel beter.
" Ben je nu ok ? " vroeg ik wat schaapachtig. " Ja hoor ", lachte ze, " alles is er uit ."?
" Ja, dat heb ik gezien " dacht ik bij mezelf. " Wacht maar tot straks dan zal ik je opnieuw vullen .. "
We liepen naar de auto en weer merkte ik dat Hilde bijzonder veel belangstelling vertoonde voor de gulp van mijn broek. Ik liet haar in de auto en opnieuw toonde zij een flink stuk van haar dijen. " Ik heb toch al meer gezien ",
lachte ik bij mezelf en stapte in . Ik zat nog maar net of opeens voelde ik twee handen op mijn voorbroek. " He,"? zei Hilde, " de wijn is haast opgedroogd en het zijn zo te zien geen vlekken " en op dat zelfde moment kneep ze speels maar toch tamelijk hard in mijn ballen en in mijn pik.
Ik keek haar aan maar zei niets... ik dacht er zo het mijne van.
Ze had blijkbaar verwacht dat ik haar zou antwoorden want ze keek me doordringend aan schudde dan lichtjes het hoofd en trok haar handen weg van mijn broek.
Toen we al een eindje gereden hadden zei ik: " Ik rijd toch maar even langs mij thuis want ik voel me niet op mijn gemak met die broek die nog niet helemaal
droog is "
" Geen enkel bezwaar " antwoordde ze " dan kan ik effe naar het toilet want ik begin weer last te krijgen van mijn darmen "
Ik moest me echt inhouden om niet in een lach te schieten maar zei heel serieus:
" Dat kan toch niet alleen van die Chablis zijn eh. Ik vermoed dat jij iets verkeerds gegeten hebt ."?
" Maar neen " zei ze " ik heb vanmorgen alleen maar twee boterhammetjes met kalfsworst gegeten "
" Ja " mompelde ik tussen mijn tanden " het zal wel andere worst geweest zijn ."?
" Wat zei je " vroeg ze.
" Ach niks, ik dacht luidop " antwoordde ik.
Ik moest me echt moeite doen om me te concentreren op het autorijden want er spookten duizend en een geile gedachten door mijn hoofd. Het liefst van al was ik onmiddellijk gestopt en had ik haar vergast op een flinke neukbeurt. Maar dat was helaas onmogelijk, ik moest wachten tot thuis. Ik gaf wat extra gas, er wel voor zorgend niet te extreem hard over de baan te scheuren.
Toen we voor de deur van mijn huis stopten vroeg Hilde heel onschuldig: " Wil je mij eerst eventjes tonen waar het toilet is ."?
" Verdomme, wat een geile meid " dacht ik maar ik zei " natuurlijk " en troonde haar mee naar mijn badkamer waar ook een toilet is.
" Alsjeblief, hier is het " zei ik, " ik trek ondertussen een andere broek aan " en ik verliet de badkamer, er wel voor zorgend dat de deur op een kier bleef staan.
Ik spurtte naar de slaapkamer, haalde de eerste de beste broek uit de kleerkast en haastte me terug naar de deur van de badkamer, die nog netjes op een kier stond.
" Zou ze nu werkelijk alweer gaan masturberen ? " vroeg ik mezelf af. " Als ze er nu aan begint, grijp ik op het gepaste moment in " nam ik me resoluut voor.
Auteur : / Geschreven op : 07 maart 2004 - 22:56 / Hits : 12479 / Waardering : 0.68
Print verhaal Mail vriend
onder Gerelateerde verhalen

Ongewoon orgasme deel 2
Auteur : Anoniem / Geschreven op : 07 maart 2004 - 22:57 / Hits : 8595 / Waardering : 0.61

Meer dan een orale fixatie (Yvon deel 2)
Auteur : pieter231972 / Geschreven op : 08 mei 2015 - 12:24 / Hits : 2774 / Waardering : 4.60

De orale fixatie van Yvon (deel 1)
Auteur : pieter231972 / Geschreven op : 07 mei 2015 - 23:11 / Hits : 3947 / Waardering : 4.00

Voor 4 een nieuw begin! deel 2
Auteur : Vincent1964 / Geschreven op : 27 maart 2015 - 15:42 / Hits : 8164 / Waardering : 3.96

Ik ben verliefd! deel 1
Auteur : max55 / Geschreven op : 02 april 2015 - 16:52 / Hits : 8813 / Waardering : 3.92

De pedicure (deel 1)
Auteur : pieter231972 / Geschreven op : 15 april 2015 - 15:54 / Hits : 13607 / Waardering : 3.92

Van vrijgezellenfeest, tot bruiloft (deel 1)
Auteur : Wendy47 / Geschreven op : 01 september 2012 - 00:46 / Hits : 31513 / Waardering : 3.91

samenwerken deel 3
Auteur : Pieter192 / Geschreven op : 14 december 2012 - 18:15 / Hits : 21178 / Waardering : 3.91

samenwerken deel 1
Auteur : Pieter192 / Geschreven op : 09 december 2012 - 23:05 / Hits : 48674 / Waardering : 3.91

samenwerken deel 2
Auteur : Pieter192 / Geschreven op : 12 december 2012 - 10:57 / Hits : 27390 / Waardering : 3.90

onder Bekijk commentaar
Er zijn geen reacties gevonden.
onder Geef commentaar
Je moet ingelogd zijn om commentaar te geven.
onder Geef score
Je moet ingelogd zijn om te kunnen stemmen.


 
 
Hoofdpagina / CategorieŽn / Onze Partners / WebLinks / Contact / RSS / Disclaimer / Adverteren

footer

Gehost door Wodyweb