Zoek snel een verhaal...
 
Gertibaldi
 
 


Welkom bezoek(st)er! Je kunt hier registeren.

vruchtbare kamerverhuur.
Klein lettertype Groot lettertype Grootste lettertype

Waardering
vruchtbare kamerverhuur.
De kamerverhuur liep goed, al enige jaren hadden ze een leuke omzet en Henk was tevreden met zijn vrouw Aletta waarmee hij de zaak runde. Aletta was 42 jaar oud, prachtig lichaaam met half lang blond haar, haar prettige persoonlijkheid en goed uiterlijk zorgde voor veel klandizie.
Hun huwelijk was prima, Aletta was monogaan en blij met Henk die haar voldoende aandacht gaf, een andere lul had ze nog nooit in haar kutje gevoeld.
Vrijwel ale kamers waren verhuurd behalve de kamer die grenste aan hun woonverblijf, meestal was dit de laatste kamer die ze verhuurden want de geluidisolatie tussen de kamer en hun woonverblijf was zeer slecht, elke geluidje hoorde je.
Het was vrijdagmorgen Henk was diverse inkopen aan het doen, er werd gebeld aan de voordeur, Aletta deed open en een slanke sympathieke man van ca. 50 jaar met twinkelende ogen verscheen voor haar ogen met de vraag of er nog een kamer vrij was voor enkele maanden.
Aletta reageerde bevestigend en vroeg de sympathieke man binnen om de kamer te bekijken, na een korte rondleiding en het meedelen van de prijs werd de dael gesloten, Peter was content met de kamer maar in gedachten nog meer met de zaakwaarneemster Aletta, precies het type vrouw waar hij een zwak voor had.
Dezelfde avond wilde hij de kamer betrekken waar Aletta geen bezwaar tegen had, Peter liep naar zijn auto om alvast zijn koffer achter te laten in de slaapkamer, Aletta haalde de sleutel en hielp hem binnen.
De slaapkamer binnenlopend zette Peter zijn koffer op het bed, Aletta keek toe en bewonderde zijn slanke heupen.

Peter stapte langs Aletta door de deur en streek bij toeval met zijn lichaam licht langs haar vooruitstekende borsten onbewust elektriciteit opwekkend bij Aletta die al in jaren niet zo een aantrekkelijke man in haar nabijheid had gevoeld.

Aletta begreep niet wat ze had, op de een of ander manier had deze man invloed op haar, ze kon hem nog maar paar uur maar de effecten voelde ze in haar buikje, wat alleen voorbehouden was aan Henk haar man.

Henk arriveerde 6 uur thuis en Aletta infomeerde hem, na de maaltijd werd even gebeld met Peter om kennis te maken met Henk bij het genot van een borrel, 9 uur arriveerde Peter, gekleed in een smaakvolle kleidng waarvan een linnen pantalon een belangrijk onderdeel was, Aletta zat op de bank en bij het passeren op ooghoogte van Peter zag ze duidelijk een zindelijke verdikking.

Peter en Henk waren in een geanimeerd gesprek gewikkelt, van politiek tot maatschappelijke zaken en van natuur tot en met erotiek alles passeerde de reveu, het klikte tussen hen ook het uitgaans leven bespraken ze waarbij Henk vertelde dat hij binnenkort met alletta een gezellig diner gepland had staan..

Aletta zat op de bank met haar slanke benen deels afgedekt door een smaakvol minirokje en volgde met balngstelling de discussies, maar soms al ze even ging verzitten zag ze de blik van Peter die recht tegenover haar zat afdwalen naar haar slanke benen, bij teoval betrapte ze hem hier meerdere malen op, Henk zat naast haar en had zoals gewoonlijk niets in de gaten.

Ze raakte ongekend opgewonden door deze situatie en wilde de proef op de som nemen, stond op en liep even nar haar slaapkamer, trok haar slipje uit en liep terug. Aletta nam plaats op de bank en bewoog zijwaarts naar Henk om zogenaamd een tijdschrift te pakken, hierdoor spreidde ze iets haar benen waardoor ze haar intiemste plekje blootgaf.
Peter had een natuurlijk talent voor een mooi uitzicht en zag in een flits de blote kut volledig op zijn netvlies schokjes teweeg brengend in zijn onderbuik en forse lul.

Midden in de nacht namen ze afscheid en gingen naar bed. De volgende morgen ging een ieder naar zijn werk en hadden ze allen hun bezigheden, Aletta dacht terug aan de avond daarvoor en gloiede tot aan haar baarmoeder van geilheid, wat een sensatie.

De vrijdagavond was gepland voor het diner van Aletta en Henk ware het niet dat Henk zijn voet ernstig versteukt en daardoor moest afzeggen, Henk opperde aan Aletta Peter te vragen opdat hun reservering niet verloren zou gaan want ze hadden vooruit betaald.Inmiddels hadden ze al een goede band opgebouwd dus waren er geen beletsels, Peter reageerde opgetogen en wilde graag Henk zijn plaats innemen.

Het restaurant was gezellig en intiem, vanaf de eerste tot de laatste gang genoten ze beiden waarbij twee flessen rode wijn een grote bijdrage leverde.Aletta was wederom in haar heerlijke korte rokje en had haar slipje thuisgelaten, ze volede de balngstelling van Peter intuitief tot in haar buikje.

Ze gingen gearmd naar huis en stapten binnen, het was donker bij Aletta binnen, Henk sliep waarschijnlijk.Peter greep in zijn broek naar zijn sleutel en constateerde dat hij die vergeten was.
Aletta reageerde spontaan en haalde haar bos, liep met Peter mee en opende zijn deur en stapte met een voet naar binnen, Peter glipte langs haar heen het was pikdonker.

Aletta wilde terugstappen maar voelde haar been geblokkeerd, tegelijkertijd voelde ze een warme hand vliegensvlug langs en tussen haar slanke beentjes glijden vanaf haar knie tot aan haar monogame kutje. Verbijsterd onderging ze in het donker deze heerlijke streling totdat ze in een beweging drie vingers in haar kut voelde glijden die al enige dagen flink vochtig was.
Verlamd van geiligheid en ongekende gevoelens voelde ze de binnenkant van kut gestreeld, ze viel bijna om en werd zwak op haar beentjes.
Peter tilde haar razendsnel op en droeg haar naar zijn bed, al die tijd het kutje lekker vingerend
Aletta lag verbijsterd op haar rug, haar beentjes volkomen gespreid onder haar kontje voelde ze een kussen waardoor haar kut extra omhoog werd gedrukt.
Peter had snel zijn kleren uitgetrokken en was volkomen naakt zijn enorme lul trilde van lust en trok Aletta naar zijn glimmende eikel, haar benen volkomen gespreid voelde Aletta de enorme druk tegen haar schaamlippen en realiseerde zich dat Peter zeer zwaar geschapen was.

Hij drukte met en vloeiende beweging zijn zachte maar dikke eikel in een stoot in de haar kut, alle binnenkantjes zwaar rakend, Aletta voelde haar kittelaar naar binnengedrukt, meegezogen met het vlees van haar kut door de dikke schacht en viel bijna flauw door de heerlijke gevoelens, ze voelde de kop van de eikel tegen haar baarmoeder stoten en er langsglijden, haar handjes op haar slanke buik voelde de kop, Peter trok zijn lul helemaal uit haar kut wat tot een zeer luide smakkend geluid leidde en stootte direct hard en diep in haar kut, een bonk hierdoor makend van de kop van het bed tegen de wand.

Henk sliep aan de nadere kant van het dunne wandje en werd wakker door het gebonk, hij hoorde kreetjes van genot en luid smakkend geluid, de stem van Aletta herkennend stroomde het bloed door zijn lul en luisterde verbijsterd met hoofd tegen het dunne wandje gedrukt hierdoor vrijwel alles volgend.

De benen van Aletta lagen volledig opengesperd, haar kut werd geneukt door een dikke vette lul die haar kutwand wegduwde en leegzoog, ze had het niet meer totdat de zware eikel zich stevig tegen haar baarmoeder opdrukte en al zijn geil uitbraakte, haar lichaam helemaal openend voelde ze het warme zaad diep in haar spuiten, Peter je bevrucht me riep ze en trok zijn spuitende penis nog dieper in haar opengesperde kut langzaam ontwakend uit de geile roes.

Henk had alles gehoord, en trok in een klap zijn lul leeg van geiligheid, enkele ogenblikkek stapte Aletta zijn kamer binnen maar Henk deed of hij sliep.

Zeven weken vertelde Aletta Henk stralend dat ze over tijd was.
Auteur : Johan / Geschreven op : 07 april 2006 - 15:34 / Hits : 12070 / Waardering : 2.20
Print verhaal Mail vriend
onder Gerelateerde verhalen
Er zijn geen gerelateerde verhalen gevonden.
onder Bekijk commentaar
Er zijn geen reacties gevonden.
onder Geef commentaar
Je moet ingelogd zijn om commentaar te geven.
onder Geef score
Je moet ingelogd zijn om te kunnen stemmen.


 
 
Hoofdpagina / CategorieŽn / Onze Partners / WebLinks / Contact / RSS / Disclaimer / Adverteren

footer

Gehost door Wodyweb