BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Plasfantasie

Echt goed is ons huwelijk nooit geweest, maar de sex is in periodes echt schitterend geweest. Wij, Beth en Yves, waren getrouwd maar hadden niet echt een toprelatie. Ik was vaak weg wegens een drukke job en zij had het ook druk in de job en het gezin. Maar toch…
Op een avond lagen wij in onze badjassen op onze ruime en comfortabele bank tv te kijken. Eyes Wide Shut van Kubrick werd getoond en daarin zit Nicole Kidman op het toilet te plassen voor ze met haar man naar een feestje vertrekt. Op het moment dat ze haar poes droogveegt, richt mijn lul zich op tegen de kont van mijn vrouw, want we lagen lepeltje lepeltje. Onmiddellijk gaat haar hand achter haar rug in mijn badjas en ontdekt mijn harde paal. 'Ah zo, mijnheer vindt het opwindend om een vrouw te zien plassen?', vraagt ze en ik fluister in haar oor: 'Ja, dat vindt mijnheer spannend'. 'Wil je het van mij ook zien?' vroeg ze achteloos? 'Heel graag,' antwoordde ik vol lust en passie. Ik was al op weg naar het toilet, toen ze me terugriep. 'Dat gaat je wel wat kosten hoor, geld en je gaat mij ook laten klaarkomen, mijnheertje'. Nu moet je weten dat wij in de tijd met gescheiden budgetten werkten: een gezamenlijk deel voor het onderhoud van het gezin maar voor de rest konden wij beiden ons geld behouden. 'Hoe bedoel je,' vroeg ik. 'Wel, zei ze, als jij mij betaalt mag je kijken en wie weet nog veel meer' Ik wist niet wat ik hoorde. De kids sliepen en hier deed mijn vrouw een voorstel om fantasietjes te realiseren. 'Hoeveel dan', vroeg ik ietwat ontdaan, waarop zij repliceerde: 'Haal genoeg om alles wat je altijd had willen vragen maar nooit durfde te beleven.' Ik stemde toe, zei haar dat ik naar de geldautomaat ging en geld ging halen. Dat zou een half uurtje duren en dus, kleren aan en weg. Nerveus als een riet haalde ik met twee kaarten twee maal 10000 franken af. Ik dacht je weet maar nooit. En toen ik terug thuiskwam opende zijn de deur in een kamerjas die was dichtgesjord en ze had zich helemaal en overdadig geschminkt, net een echte hoerenmadame.

'Ja, mijnheer', zei ze met een ietwat vervormde stem, 'het inkomtarief is 4000 frank.' en ik betaalde zonder verpinken die 4000. Ze nam me even apart en fluisterde in mijn oor dat dit voor haar ook de invulling van een geheime fantasie was, geld krijgen voor haar lichaam: ze had altijd de fantasie om hoer te zijn, om geld te krijgen voor haar lichaam en haar sexuelen vaardigheden. Maar dat had ze me nooit durven vertellen.

De vierduizend franken werden zorgvuldig opgeborgen en het spel ging verder. Ze nam me bij de hand en leidde me de woonkamer in waar een groot badlaken op de grond lag. 'Dat is voor echt speciale wensen, maar ik heb de indruk dat je die wel hebt.' en ze keek me indringend aan. 'Jij lijkt me iemand die kickt op plassex' zei ze mysterieus, en een knik was alles dat ik kon uitbrengen. 'Dat zal je dan wel wat kosten, mijnheer, maar je zal zien, het is zijn geld waard.' 'Hoeveel, vroeg ik bedeesd, ik gaf al 4000 franken inkomgeld'. 'Wat zijn je wensen,' vroeg ze resoluut en toen voelde ik me toch een beetje opgelaten, want daarover hadden we vroeger nooit gepraat. 'Kijk zei ik na enkele seconden, ik wil je zien plassen, het voelen en ervan kunnen proeven.' Ik dacht dat ze me zou gaan verwensen, maar dat deed ze niet. '10000 frank' was alles dat uit haar mond kwam. Dat maakte dat ik nog 6000 zou hebben, ze speelde het heel verfijnd, waarbij ze haar kamerjas liet openvallen net tussen haar benen, en ik het lichtblonde dons van haar kut zag verschijnen. Nu ben ik altijd voor kale kutjes gevallen, dus ik poogde mij ook dat nog te bekomen. 'Voor je verdergaat zei ze, een kale kut kost je hier 4000 frank en als je het zelf wil doen, 6000'. Ik was zo geboeid en gefascineerd dat ik meteen mijn laatste geld aan haar gaf.

Ze liet haar mantel vallen, en ik zag dat ze aanhad waar ik op kickte, het ensemble vanuit Parijs dat ik van een zakenreis had meegebracht, alleen het slipje ontbrak. Een beha, jaretellegordel, rode netkousen, een babydoll, maar geen slip. Haar lichtblond schaamhaar was een beetje getrimd maar zeker niet kaal zoals ik het wou. Als een volleerde hoer kwam ze mijn richting uit en spreidde haar benen voor me. Ik stak mijn hand tussen haar benen en voelde een echt zeiknatte kut. Ik heb hier zo naar verlangd, fluisterde ze en schokte toen ik haar kittelaar beroerde. 'Maar ik wil een kale kut, zei ik, daar heb ik voor betaald.' Ze antwoordde: 'Ik wist dat je dat zou vragen en haalde de ladyshave en het scheerschuim tevoorschijn vanachter de zetel. 'Wil je dan voor die 20000 frank mijn plasmeisje zijn?' vroeg ik haar. 'Tuurlijk,mijnheer zei ze, en ze ging met haar benen gespreid op het badlaken liggen. Haar getrimde haartjes moesten geschoren worden en ik zeepte haar kut in. Ze kreunde zachtjes. 'Ga je weer een meisje van mij maken,' vroeg ze geil. 'Ja, antoordde ik, een plasmeisje.' Ik schuimde haar overdadig in en begon haar te scheren. Langzaam maar zeker werd het laatste haartje weggeschoren. Ik voelde, scheerde, veegde schuim weg, en zij lag gewoon met haar benen wijd. Ze opende haar benen als ik dat vroeg, liet haar omdraaien enzo en haar kut bleef altijd nat, neen die werd alsmaar natter. Een nat blank gaaf en haarloos kutje. Een spleetje om u tegen te zeggen. Ik nam haar hand en legde die op haar kut. 'Net als vroeger, zei ze, net als vroeger'. 'Heb je het nooit nog afgedaan?' vroeg ik? 'Neen, zei ze, het is het eerste en het enige dat er ooit op heeft gestaan.' Nu wil ik ook de rest zei ik.
En wat was de rest, mijnheer, vroeg ze. Ik wil plassex van je, sletje van me. 'Je betaalde me dan ook veel geld he, mijnheer'. Ja, dacht ik met een pijnlijke verwijzing naar mijn portefeuille, dat is wel veel geld.
Kom maar mee, zei ze, naar het toilet of was dat niet wat je wilde?Wat had je gedacht, vroeg ik ernstig. 'OK, zei ze, kom mee naar het badlaken.' 'Ga liggen ze', en ze kleedde mij uit tot op mijn hele naaktheid. Haar geschoren spleet poneerde ze vlak bij mijn gezicht. Heerlijk geil kutgeuren maakten zich van mij meester en ik begon op haar klit te sabbelen. Druipnat was ze, geil als de beesten. 'Ben ik je slet,' mijnheer zei ze, je kleine meisjesslet met het kale kutje?' 'Ja, gromde ik, dat ben je'. Wil je dat ik me ook aan anderen geef, vroeg ze me daarop en geil als ik was kreunde ik 'jaa'. Ga je hen ook geld vragen?' was mijn reactie. 'Als jij dat geil vindt, doe ik dat' kreunde ze. 'Lik me nu, mijnheer zei, lik je meisje klaar'. Als bezeten ben ik haar beginnen likken mijn vrouw-hoer, mijn echgenote-slet. Ik wou waar voor mijn geld en liet me gaan. En plots was het daar, een orgasme om u tegen te zeggen en een lozing van kutvocht. Verrast zei ik, heb je al geplast? 'Neen, zei ze, maar jouw deel van de overeenkomst is ingevuld. Ik ben klaargekomen als nooit te voor. Nu de mijne nog: hoe wil je het?' Kan je plassen?, vroeg ik. 'Nu wel hoor, reken maar, je gaat je 20000 frank in je geheugen geprent krijgen' Ze stond recht, en ik lag op de grond. Haar kale kut pronkte fier en vochtig en plots, een straaltje op mijn lul. Ik vroeg op hoger te komen. Een straaltje op mijn borst. 'Hoger' zei ik, en ik voelde het eerste straaltje op mijn gezicht. AAAAhhh, zei ik en ze vroeg me of het dat was… Jaaaaaaahhhh, was mijn antwoord, en ze plaste zich leeg, helemaal leeg. Het was alsof ze twee dagen niet meer geplast had… Dan zette ze zich neer, en begon mij te pijpen, met haar eigen plas erop
15 seconden heeft het geduurd en toen schoot ik allen in haar mond. Ze heeft alles doorgeslikt, tot de laatste druppel.
Ik heb haar in het verleden nog betaald, maar als je dat wil weten geef dan punten.
bye”

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 16788 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie