Zoek snel een verhaal...
 
Gertibaldi
 
 


Welkom bezoek(st)er! Je kunt hier registeren.

Alex' Strandavondtuur
Klein lettertype Groot lettertype Grootste lettertype

Waardering
Alex' Strandavondtuur
De familie Van der Meer ging al jaren naar dezelfde camping in Spanje. Enkele jaren nadat de kinderen geboren waren hadden Rob en Annemieke deze prachtige locatie 'ontdekt' en elk jaar kwam het hele gezin er met veel plezier terug. Eerst nog met schepjes en zandkasteeltjes, en nu de kinderen wat ouder waren met relaxte tripjes en bruinen op het strand. Een paar honderd meter van de camping lag een naaktstrand, en Rob en Annemieke kozen er steevast voor om daar te ontspannen. Het was er een stuk rustiger dan op de reguliere stranden, en bovendien vonden ze het leuk om rond te kijken en bekeken te worden. Vanzelfsprekend deden de kinderen (Sophie en Alex) mee in deze traditie en ook dit jaar kleedden zij zich weer uit om zo naakt te genieten van de zon. Sophie was inmiddels uitgegroeid tot een volwaardige dame en lag naast haar moeder wat te soezen met een petje op haar hoofd en haar iPod in haar oren. Haar lange bruine haren lagen losjes om haar hoofd.
Naast haar zat Alex, en hij verveelde zich. Zijn vader was boodschappen doen en hij had net al wat gezwommen, maar in z'n eentje was er weinig aan. Nu z'n zus en moeder half lagen te slapen had hij daar ook weinig meer aan. Hij keek een beetje in de rondte, en opeens viel zijn oog op het bikinitopje van zijn zus. Als jonger broertje had hij nooit veel aandacht aan haar besteed, maar de afgelopen maanden was zijn interesse voor vrouwen aanzienlijk gegroeid. Het was hem al wel eens opgevallen dat zowel zijn zus als zijn moeder een flink stel borsten had, zeker in vergelijking met de meiden bij hem op school. Zou hij 't doen...? Hij draaide zich half om en deed net alsof hij wat water pakte, en ondertussen greep hij het bikinitopje mee. Hij keek snel; 75D. Wauw! Over de rand van zijn zonnebril gluurde hij naar de tieten van zijn zus; de kleine tepeltjes gingen langzaam met haar ademhaling op en neer. Terwijl hij zo zat te kijken voelde hij een tinteling in z'n kruis en het was duidelijk dat z'n lul in actie begon te komen. Snel keek hij de andere kant op; hij schaamde zich een beetje dat 'ie zat te geilen op zijn oudere zus.

"Hť ik ga ff een stukje lopen, tot strax." zei hij. Z'n moeder murmelde iets ter bevestiging dat ze het gehoord had en hij vertrok richting de duinen. Alex' lul, die normaal al een flink formaat had, was nu nog meer gegroeid en bungelde zwaar tussen z'n benen. Alhoewel hij dit zelf niet doorhad keken meerdere vrouwelijke strandgangers hem na, doorgaans met lust in de ogen. Eenmaal aangekomen in een rustige duinpan kneep hij hard in z'n eigen lul. Hij keek om zich heen en met een paar lange halen kneedde hij zijn lul omhoog. 'Fuck it', dacht hij, 'ik kan net zo goed ff in de duinen spuiten'. Hij sloot z'n ogen en begon stevig te rukken. Hij dacht aan de porno die hij wel eens keek, de lekkere wijven uit de hogere klassen en aan de tieten van zijn zus... Die prachtige ronde bollen... Het vocht glinsterde op zijn roze eikel, en binnen twee minuten rukte hij zichzelf naar een hoogtepunt. Drie, vier stralen zaad schoten uit zijn lul en ploften in het warme zand. Terwijl hij nog stond bij te komen schopte hij wat zand eroverheen. "Daar groeit vast een mooie boom", grinnikte hij in zichzelf.
Plotseling realiseerde hij zich dat hij niet de enige was die zand verplaatste. Vanaf zijn zijkant gleed wat zand naar beneden, alsof iets in de hoger gelegen begroeiing het in beweging had gezet. Met enkele snelle passen beklom hij het duin om het gebied erachter te kunnen bekijken, en tot zijn verbazing was hij niet alleen hier. Een klein stukje verderop lagen twee meiden te zonnen, en ze keken nu beiden zijn kant op. Ze zaten duidelijk te giechelen en hij ving flarden van hun gesprek op. "Ow shit, hij heeft je gezien joh, hihi". Alex voelde zich betrapt en wist even geen raad met zichzelf. Zou die rooie iets gezien hebben? Degeen die op haar handdoek zat begon te wuiven. "Joehoe! Kom maar hoor!" Alex liep naar beneden en was zich opeens heel erg bewust van zijn naaktheid. Ze zouden toch niet gaan lachen om zijn lulletje? "Zo, wat was jij daar aan het doen?" zei een van de meiden. Ze had donkerblond haar en bekeek Alex vanachter haar zonnebril. "euh, euh, niets, hoezo?" mompelde Alex. Hij voelde zich nog steeds niet op zijn gemak. "Nou, van Kim hier (ze gebaarde naar het meisje met het rode haar) hoorde ik wel wat anders!" Beide meiden moesten giechelen; Alex keek wat suf om zich heen. "Ach joh komop, maak je niet druk. Wij zijn wel wat gewend, en jij vast ook wel..." zei Kim. "Je hebt vast al flink wat meiden geneukt met dat ding van je." Shit, dat had hij dus nog niet. Verder dan wat onhandig frummelen met enkele meiden was Alex nooit gekomen, maar dat ging hij hier natuurlijk niet toegeven. "Euh ja, best wel wat al..." Kim keek hem onderzoekend aan. "Dat klinkt niet erg overtuigend. Marlies, volgens mij is hij nog maagd joh! Ahh, wat een schatje!" Weer dat gegiechel.

Alex bekeek de dames nu wat beter. Degeen die Kim heette had mooie lange rode haren, met een lichte krul erin. Ze had een schattig neusje en mooie mond met volle lippen. Haar borstjes waren mooi gevormd en zaten stevig in het zwarte bikinitopje. Hij wierp een vluchtige blik op haar billen, welke vol en rond waren. Ze had een prachtig slank figuur. Haar blonde vriendin Marlies was nťt iets steviger, maar zij had dan ook andere verhoudingen. Voordat Alex kwam lag ze topless te zonnen en hij had nu vrij zicht op haar enorme tieten. Ze waren prachtig meegebruind en Alex schatte ze minstens een maat groter dan die van zijn zus. Hij voelde de eerste prikkels in zijn pik alweer. Kim ging nu vlak voor hem staan en legde haar hand op zijn zei. "En hoe komt het dat een jongen met zo'n lekkere pik als jij nog nooit heeft geneukt?" vroeg ze. Ondertussen aaide ze Alex een beetje, haar hand telkens iets lager bewegend. "Nouja, het is er gewoon nooit zo van gekomen" Kims hand lag nu vlak boven zijn pik, die al flink gezwollen was. Kim wierp er een blik op, glimlachte tevreden en keek toen ondeugend naar Marlies. "Nou, daar moeten we dan maar wat aan doen hť". Opeens zakte ze door haar knieŽn en greep ze zijn lul stevig vast. Ze kneep er hard in en gaf enkele zoenen op de eikel. Ze keek nog een keer geil omhoog en opende toen haar mond iets, om vervolgens Alex' lul naar binnen te schuiven.


Alex wist niet wat hem overkwam en begon licht te kreunen. Kim sabbelde vol passie aan zijn keiharde paal en wist telkens wat meer neukvlees naar binnen te werken. Haar handen masseerden zijn ballen en zijn kont, en Alex voelde dat hij dit niet lang ging volhouden. Zijn pik zat nu voor tweederde in haar en hij voelde zijn eikel in haar nauwe keelgat duwen. Hij greep haar hoofd vast en stond te trillen op z'n benen. "Ja, ik kom, ik ga spuiten!" kreunde hij. Met een paar lange halen ging Kim nog een paar keer op en neer waarop Alex z'n pik met volle kracht naar voren stootte. Hij voelde z'n zaad met hoge snelheid naar buiten schieten, rechtstreeks in haar mondje. Kim was duidelijk overdonderd en en liet z'n pulserende paal los. Alex begon direct als een bezetene te rukken en spoot vier, vijf stralen vol op haar gezicht. Ze opende haar mond om snel de laatste stralen op te likken. Hij zakte door z'n knieŽn en keek Kim aan; haar gezicht en haar haar zat onder het sperma. "wow, jeetje" was het enige wat ze kon uitbrengen. Ze haalde het spul van haar gezicht en smeerde het uit over haar lichaam; af en toe likte ze wat van haar vingers. "Dat was intens".

Alex was ondertussen op een handdoek gekropen waar hij nog steeds lag na te hijgen. Direct naast hem lag Marlies, die het spektakel met bewondering had gadegeslagen. Ze was intussen helemaal naakt en lag zichzelf rustig te vingeren. Ze pakte Alex' hand en begeleidde hem naar haar clitje. Hij begon haar grotje direct enthousiast te bewerken, en af en toe likte hij wat kutgeil van z'n vingers. Marlies werd alsmaar geiler en begon zwaarder te hijgen. Ze pakte Alex vast, keek hem diep in de ogen en zei: "Neuk me. Nu." Alex kroop boven haar en liet z'n dikke eikel enkele centimeters boven haar glinsterende kutje zweven. En toen, langzaam maar zeker, duwde hij z'n lul naar binnen. Hij voelde hoe haar schaamlippen om z'n eikel heen krulden; Marlies hield haar adem in en keek hem met grote ogen aan. Alex haalde z'n keiharde pik weer naar buiten, om vervolgens weer naar binnen te stoten. De puber bouwde z'n tempo langzaam op en bij elke stoot kwam hij iets dieper in haar. Ze zoenden gepassioneerd en Marlies zette haar nagels in Alex' rug. "Jezus wat ben je groot, ik wil dat je me helemaal sufneukt!" kreunde ze in z'n oor. Alex masseerde haar dikke tieten en kneep in haar tepels. Hij lag inmiddels op ramkoers en z'n ballen sloegen tegen haar kutje, welke een soppend geluid maakte. Zijn lichaam glinsterde van van zweet en hij bleef onvermoeibaar doorneuken. "Neuk me, neuk me!" hijgde ze. Haar grote tieten vlogen op en neer en bij elke stoot kreunde ze ongecontroleerd. Alex beukte op haar in en greep haar benen, die hoog in de lucht staken, stevig vast. "Ow god ik kom, harder! Harder!" Het kwam er bijna smekend uit. Alex bleef doorbeuken en haar gekreun moedigde hem aan nog sneller te gaan. Hij voelde het zaad door zijn onderlichaam gieren en hij wist dat hij ieder moment kon komen. Marlies gooide haar hoofd naar achter en spande elke spier in haar lichaam; ze stond op het punt om klaar te komen. Nog geen tien seconden later was het zover. Zwaar hijgend en kreunend schokte haar lichaam en Marlies lag te happen naar adem.
Door het intense orgasme van Marlies bereikte ook Alex zijn hoogtepunt. Hij pakte het meisje bij haar heupen en ragte uit alle macht zijn pik naar binnen. Zijn paal trilde in haar kut en de eerste stralen sperma schoten naar binnen. Alex gromde diep en en zag hoe zijn zaad uit haar kutje begon te stromen. Hij trok zijn dikke neuklat eruit en begon eraan te trekken, terwijl het zaad er met schokken uitspoot. Hij mikte op de heerlijke tieten van Marlies en al snel had hij een flinke lading over haar heen gesproeid. Met een laatste krachtinspanning wist hij wat sperma uit zijn lul te trekken, waarna hij voldaan op een handdoek neerviel. "Dit heb ik nog nooit meegemaakt, ik lig nog steeds na te schokken" zei Marlies hijgend. "Wat een heerlijke neukstaaf zeg, niet te geloven" zei Kim. Alex had inmiddels wat drinken gepakt en keek de meiden nog eens aan. En terwijl hij naar het prachtige kontje van Kim keek, voelde hij de eerste tinteling alweer tussen zijn benen...
Auteur : Varian / Geschreven op : 22 april 2011 - 11:20 / Hits : 10938 / Waardering : 1.00
Print verhaal Mail vriend
onder Gerelateerde verhalen

Klasgenoten en hun moeders (Deel 3) : Alex en Jan maken nieuwe plannen
Auteur : Vertigo / Geschreven op : 11 juni 2009 - 19:45 / Hits : 45088 / Waardering : 2.78

Alex wint
Auteur : asus / Geschreven op : 25 februari 2010 - 22:28 / Hits : 19831 / Waardering : 2.56

Mijn buurjongen Alex
Auteur : Tristan / Geschreven op : 05 februari 2014 - 15:48 / Hits : 8082 / Waardering : 2.23

Ria (40) mijn vriendin en haar Duitse herder Alex (3)
Auteur : Rebecca / Geschreven op : 15 augustus 2009 - 13:39 / Hits : 24870 / Waardering : 2.18

Alex wint opnieuw
Auteur : asuske1 / Geschreven op : 05 maart 2010 - 01:24 / Hits : 14220 / Waardering : 2.18

Klasgenoten en hun moeders (deel 1) : Jan en Alex praten over hun moeder
Auteur : vertigo / Geschreven op : 18 januari 2009 - 16:19 / Hits : 31872 / Waardering : 2.17

Alex kwam en overwon
Auteur : asuske1 / Geschreven op : 15 maart 2010 - 00:54 / Hits : 10526 / Waardering : 1.91

mijn buurjongen Alex II
Auteur : Tristan / Geschreven op : 10 februari 2014 - 14:07 / Hits : 5093 / Waardering : 1.88

Alex & Linda
Auteur : asuske1 / Geschreven op : 11 april 2010 - 15:59 / Hits : 14095 / Waardering : 1.68

onder Bekijk commentaar
Er zijn geen reacties gevonden.
onder Geef commentaar
Je moet ingelogd zijn om commentaar te geven.
onder Geef score
Je moet ingelogd zijn om te kunnen stemmen.


 
 
Hoofdpagina / CategorieŽn / Onze Partners / WebLinks / Contact / RSS / Disclaimer / Adverteren

footer

Gehost door Wodyweb