Zoek snel een verhaal...
 
Gertibaldi
 
 


Welkom bezoek(st)er! Je kunt hier registeren.

Jong patientje
Klein lettertype Groot lettertype Grootste lettertype

Waardering
Jong patientje
Ik ben verpleegster in een hospitaal in het Antwerpse. Ik ben lesbisch, maar toch kwam ik onlangs aan mijn trekken bij een heel leuke, jonge patient die in een spuitje moest geven. Ik zie nog steeds zijn mooie jonge kontje in zijn mini-slipje. Hij was bang en ik moest hem tussen mijn dikke dijen nemen. Ik liet hem zich omdraaien en trok de elastiek van zijn slipje naar beneden. Een prachtig kontje kwam tevoorschijn: twee vlezige vruchten gescheiden door een donkere spleet. Ik liet zijn slipje nog wat meer zakken en nam mijn injektienaald. Omdat hij tegenspartelde bracht ik mijn hand langs voren om hem te immobiliseren. Mijn vingers raakten iets hards aan. Geinteresseerd voelde ik nog eens. Hij had een stijve, die kleine smeerlap. Een lekkere pik, niet overdreven lang, maar best lekker. Twee kleine kloten begroeid met blonde haartjes. Een eikel zo roze als de clitorissen van mijn vriendinnen. Ik smolt weg. Maar eerst draaide ik hem opnieuw om en gaf hem een tik op zijn rechterbil. Hij schrok op. Daar profiteerde ik van om de naald erin te steken. Hij verstijfde terwijl de peniciline in zijn achterwerk drong. Daarna greep ik zijn knapenpik beet en masturbeerde hem zachtjes. Ik mompelde: "Wees braaf, dan krijg je een leuke beloning. Ik zal je doen spuiten!"

Hij hijgde. Ik trok de naald weg. Hij kronkelde van de pijn, maar ik ging door met zijn lul af te trekken. Tegelijkertijd kuste ik zijn mooie ronde billen en mijn tong drong in zijn bilspleet. Het was net zo lekker als met een meisje! Hij rook sterk, maar niet te erg. Ik spreidde zijn billen en likte zijn zachte, met blonde dons begroeide anus. Mijn tong wrong zich een weg naar binnen. Het was net zo lekker als een goed gespannen kut likken. Tezelfder tijd ging ik door met zijn pik te prikkelen. Mijn hand gleed op en neer over zijn zijdeachtige stok. Ik had zin om ervan te proeven en deed mijn jonge patient zich omdraaien. Zijn gezwollen eikel trilde ter hoogte van mijn lippen en ik slokte hem op. Hij huiverde terwijl ik zijn leuke pik afzoog. Zijn kleine ballen zwollen van opwinding. Toen liet ik zijn lul uit mijn mond glijden en zocht een voorbehoedsmiddel. Ik wilde dat hij spoot, maar niet recht in mijn keel. Mijn kleine verlegen patient reikte mij zijn gezwollen lul aan. Ik deed de condoom erover en nog geen seconde later waren we weer vertrokken. Om hem nog meer op te winden, stak ik een vinger in zijn kont. Hij kwam klaar in mijn mond en ik voelde hoe het uiteinde van de condoom opzwol. Ik ging door met zijn lul af te zuigen totdat zijn kloten helemaal leeg waren. Toen, met wat druk van mijn vingers controlerend dat zijn kloten droog stonden, bevrijdde ik hem. Maar nu had ik ook zin. Ik wist dat de andere verpleegsters waren gaan eten en leidde mijn jonge knaap naar de onderzoekstafel waarop ik hem deed gaan liggen. Hij was sexy als een meisje met zijn lange haar en donzige dijen. Ik gooide de condoom weg en masseerde zijn natte lul.

Hij kreeg weer een stijve. Het was een gek gezicht, die jonge jongenspik, zo heel stijf. Ik trok gauw mijn schort uit, mijn beha en slip. Hij zag dat ik vetrollen op mijn heupen had, dikke tieten en een harige kut. Ik ging boven zijn mond zitten en drukte mijn kleverige kut op zijn lippen, terwijl ik zei: "Vooruit, lik me! Doe mij klaarkomen zoals ik jouw heb doen klaarkomen!" Hij raakte opgewonden. Terwijl zijn mond mijn kut schoonlikte, masturbeerde ik hem krachtig langs achteren. Ik vergat alles! Ik wilde dat hij tegen mijn rug spoot. Ik nam zijn hoofd gevangen tussen mijn dikke dijen en deed mijn stijve clitoris in zijn mond dringen. Hij begreep het en zoog eraan zoals ik dat het liefste had. Hij deed het zelfs beter dan een meisje! Ondertussen was ik hem nog steeds aan het masturberen. Een warme straal spatte tegen mijn rug. Toen een andere en nog een. Die kleine smeerlap had nog geen klein beetje zaad in zijn kloten! Iedere keer dat een spermastraal op mijn huid belandde, huiverde ik. Tenslotte kwam ik klaar in zijn mond en hij slikte al mijn sappen door.
Auteur : / Geschreven op : 12 maart 2004 - 22:25 / Hits : 48991 / Waardering : 1.59
Print verhaal Mail vriend
onder Gerelateerde verhalen

Jong Buurmeisje-2
Auteur : Katje1990 / Geschreven op : 02 mei 2012 - 21:44 / Hits : 25545 / Waardering : 2.95

Familie de Jong Deel 2
Auteur : Shadowchaser / Geschreven op : 03 mei 2009 - 05:31 / Hits : 31937 / Waardering : 2.94

Jong, onderdanig enů (nog) maagd
Auteur : blackjack / Geschreven op : 26 februari 2013 - 08:00 / Hits : 26563 / Waardering : 2.93

Jong Buurmeisje-1
Auteur : Katje1990 / Geschreven op : 01 mei 2012 - 11:26 / Hits : 33563 / Waardering : 2.82

Jong buurmeisje
Auteur : G.V. Schrijver / Geschreven op : 11 mei 2005 - 11:51 / Hits : 79672 / Waardering : 2.72

Jong van hart
Auteur : Asfaltlegger / Geschreven op : 27 augustus 2012 - 06:36 / Hits : 18242 / Waardering : 2.34

Mevrouw van Vliet 79 jaar jong
Auteur : Sadoma / Geschreven op : 06 oktober 2006 - 01:11 / Hits : 17058 / Waardering : 2.32

Fam de Jong, verzoek van Bartje
Auteur : Shadowchaser / Geschreven op : 17 januari 2009 - 04:32 / Hits : 22754 / Waardering : 2.12

Jong en minder jong
Auteur : kevin / Geschreven op : 08 november 2012 - 10:47 / Hits : 9319 / Waardering : 1.88

Jong & fotogeniek
Auteur : G.V. Schrijver / Geschreven op : 01 april 2005 - 09:47 / Hits : 16217 / Waardering : 1.81

onder Bekijk commentaar
Er zijn geen reacties gevonden.
onder Geef commentaar
Je moet ingelogd zijn om commentaar te geven.
onder Geef score
Je moet ingelogd zijn om te kunnen stemmen.


 
 
Hoofdpagina / CategorieŰn / Onze Partners / WebLinks / Contact / RSS / Disclaimer / Adverteren

footer

Gehost door Wodyweb