Zoek snel een verhaal...
 
Gertibaldi
 
 


Welkom bezoek(st)er! Je kunt hier registeren.

met mama naar de dokter voor medische keuring (2)
Klein lettertype Groot lettertype Grootste lettertype

Waardering
met mama naar de dokter voor medische keuring (2)
De dokteres vroeg of ik klaar was voor mijn medische keuring. Ik knikte van ja. Eerst zou ze nog het zwangere meisje naar huis laten gaan, ze was nu genoeg gerecupereerd. Samen ginen we naar de rustkamer waar het meisje nog steeds op een tafel lag. Ze ademde rustig, haar buik ging zachtjes op en neer. De dokteres hielp het meisje rechtop en maakte een afspraak voor binnen 3 weken. Dan zouden ze haar bevalling inzetten. Het meisje vroeg wanneer ze dan terug open mocht. Niet, was het antwoord van de dokteres, ze zou bevallen via keizersnede zonder verdoving. Het meisje knikte gelaten en verliet de kamer. Ik mocht nu op de tafel gaan liggen, de dokteres nam haar stetoscoop en luisterde naar mijn ademhaling. Dan betaste ze mijn bovenlichaam, ze was kennelijk zeer geinteresseerd in mijn nog ontwikkelde borstjes. Langzaam schoof haar hand naar mijn broekje. Het schoof erin, ik verging van de zenuwen. Zachtjes raakte ze mijn lipjes aan en duwde het topje van een vinger bij me naar binnen. Ze vroeg of ik nog maagd was, wat ik bevestigde. Ze haalde haar hand uit m'n broekje en ik moest op mijn buik gaan liggen. Dan schoof de dokteres mijn onderbroekje naar beneden, ik moest m'n poep wat hoger houden. Toen voelde ik iets koud, glibberig op mijn poepgaatje gesmeerd worden. De dokteres stak haar vinger in mijn kontje en duwde hem er zonder aarzelen helemaal in. ik kreunde zachtjes. Ze bracht een 2de vinger bij in. Dit deed wel wat pijn, maar ik vond het wel leuk. De dokteres zag dat ik genoot en stopte een 3de vinger bij me in. dit deed echt pijn en ik vroeg de dokteres niet verder te gaan, wat ze ook niet deed. Ze haalde haar vingeres uit m'n kontje en veegde het schoon.
Ik mocht rechtstaan en we gingen terug naar het kabinet. Daar moest ik poedelnaakt op de stoel aan haar bureau gaan zitten. Ze lichte mijn moeder in over wat ze met me had gedaan en dat ik veel mogelijkheden had. Ze vroeg of ik niet iedere keer kon meekomen als mama kwam. ik schudde heftig van ja en mama ging akkoord.
Nu kwam de dokteres tegennover me aan haar bureau zitten .Ik moest over m'n eigen borstjes wrijven en vond dit heel vernederend. Ze zei me dat mijn borstjes nog niet waren beginnen groeien door een hormonale storing, dit zou nog wel komen. dit vond ik wel spijtig want mama had een mooie natuurlijke D-cup.
De dokteres stelde me voor me een hormonale behandeling te geven, zodat m'n borsten op kort tijd zeer fel zouden groeien. Ze vertelde me er wel bij dat dit een redelijk pijnlijke kuur zou zijn, maar dat binnen een jaar of twee mama's mooie D-cup tietjes zouden lijke in vergelijking met de bollen van borsten die ik dan zou hebben. Ze zou de hormonen rechtstreeks in mijn borsten inspuiten, 1 behandeling per week, gedurende minstens 2 jaar. De eerste maand zou ik 100 ml per borst krijgen in gespoten, de tweede maand 250 ml, daarna 500 ml per borst. Het tweede jaar zou tot 1 liter per borst worden ingespoten. Daardoor zouden mijn borsten konstant groeien, met groeipijnen tot gevolg. ik zou ook dikwijls het gevoel hebben dat mijn borsten zouden barsten.Ik moest even nadenken, maar ging akkoord, ook mama ging akkoord. ik zou straks m'n eerste inspuiting al krijgen.

Eigenlijk was de dokteres nog meer in me geinteresser, ze vroeg of ik niet haar slavinnetje wilde worden. Ik knikte van ja en ze kuste me fel op de mond. Ik zou dan wel ook een kuisheidsgordel om moeten, om m'n maagdelijkheid te behouden. Dit vond ik geen probleem. ze zou er een laten maken op maat en gaf mama de opdracht me alvast voor te bereiden en te trainen door me pampers te laten dragen.

Mama was nu voldoende bekomen van het openzetten van haar baarmoeder dat nu haar behandeling verder kon gaan.
De dokteres opende haar baarmoeder weer wat wijder met het toestelletje, en binnen de kortste keren lag mama terug volledig verkrampt van de pijn. Nu was ze echter ver genoeg open en de dokteres duwde het metalen bolletje tot in haar baarmoeder. Daarna deed ze het apparaatje terug dicht en haalde het uit de baarmoederhals, er kwam een beetje bloed mee.
Nu nam de dokteres een kort langwerping staafje, verwijderde de katheter uit mama's pisgaatje en stak het staafje erin. Met een lang gekromd stalen buisje duwde ze het staafje diep in mama. Ik zag haar gezicht vertrekken en mama kermde opnieuw. Ze haalde het buisje er terug uit. Terwijl mama lag te hijgen vroeg ik de dokteres wat ze nu juist gedaan had. Ze vertelde dat ze twee ontvangertjes bij mama had ingeplant, 1 in haar baarmoeder, 1 in haar blaas. Dit waren ontvangertjes van een elektrotoestel, en zo zou haar meesteres mama ook rechtstreeks in baarmoeder en/of blaas elektroshocks kunnen geven.
Dan kreeg mam haar slotjes terug in en werd ze weer dichtgenaaid. Dit leek haar niet echt zo veel pijn meer te doen. Mama kreeg haar gordel terug op en ik kreeg een pamper om. Ik moest idere dag een andere pamper aan, deze moest ook omblijven als ik naar school ging, niet onder een broek, maar steeds onder een rokje.

Mama werd losgemaakt en mocht van de stoel komen. Ik moest haar plaats innemen en werd stevig vastgeriemd. ik kreeg ook een riem over mijn borstkas, net onder mijn tepels.
Even later kwam de dokteres terug met mijn hormoneninjecties.
Ze plaatste de injectienaald tegen mijn linkertepel en duwde. Dit deed verschrikkelijk pijn. Dan begon ze langzaam de spuit leeg te spuiten, ik voelde durk opbouwen die steeds erger werd en verschikkelijk pijn ging doen. Ik kon het amper uithouden,gilde en plaste spontaan in m'n pamper.
Nu was mijn rechtertepel aan de beurt. Wat een verschrikkelijke pijn.
De dokteres stelde me gerust dat ik na enkele weken al kleine borstjes zou hebben en dat ze dan in mijn borstjes zou kunnen spuiten, wat toch iets minder pijnlijk zou zijn.

Ik werd losgemaakt en mama en ik mochten ons terug aankleden. Er werd een afspraak gemaakt: woensdagnamiddag om 2 uur. Mama zou me afzetten en pas 'svaonds laat terug komen ophalen. Na mijn hormonen injecties zou ik nog uitgebreid gekeurd worden.
Voor het weekend zou mama bij haar meesteres zijn en zou ik naar de dokter gebracht worden om opgeleid te worden tot haar slavinnetje.

Eenmaal thuis heeft mama me uitgebreid ingewijd in de vrouwenliefde, weliswaar met een verse pamper aan.
Ik kijk al uit naar woensdag en nog meer naar het komende weekend.

Isabel
Auteur : / Geschreven op : 15 februari 2006 - 12:15 / Hits : 50492 / Waardering : 2.53
Print verhaal Mail vriend
onder Gerelateerde verhalen

Met mama naar de dokter voor medische keuring (1)
Auteur : Anoniem / Geschreven op : 14 februari 2006 - 12:12 / Hits : 56476 / Waardering : 2.22

met mama teurg naar suriname voor 2 weken! Deel 1
Auteur : lugiano / Geschreven op : 09 november 2011 - 16:12 / Hits : 19584 / Waardering : 1.89

Voor een tweede keer naar het naakstrand
Auteur : Jolanda / Geschreven op : 14 augustus 2014 - 21:01 / Hits : 22302 / Waardering : 3.33

Perverse families 13 (deel a)- de uitdaging voor Evelyn: mama en papa
Auteur : flashheart / Geschreven op : 16 juli 2010 - 14:42 / Hits : 39561 / Waardering : 3.11

Voor straf naar kostschool (deel 2)
Auteur : Hagenees223 / Geschreven op : 23 mei 2011 - 12:42 / Hits : 29597 / Waardering : 2.85

Vervolg : Erna 48 moet met een ontstoken clit-piercing naar de dokter
Auteur : Erna / Geschreven op : 24 maart 2007 - 18:26 / Hits : 37790 / Waardering : 2.80

Voor het eerst naar de Disco
Auteur : hagenees223 / Geschreven op : 11 februari 2014 - 20:52 / Hits : 13403 / Waardering : 2.69

Voor straf naar kostschool (deel 3)
Auteur : hagenees223 / Geschreven op : 28 juni 2011 - 03:55 / Hits : 20094 / Waardering : 2.68

Voor straf naar kostschool (Deel 1)
Auteur : hagenees223 / Geschreven op : 06 mei 2011 - 10:49 / Hits : 25829 / Waardering : 2.61

liefde voor mama 2
Auteur : pierce / Geschreven op : 09 juli 2007 - 07:18 / Hits : 37399 / Waardering : 2.60

onder Bekijk commentaar
Resultaten: 0 - 2 van 2
willem52
waanneer komt er een deel drie uit?
Geschreven op : 23 mei 2010 - 10:13

jks3937
2 mooie delen jammer dat er geen deel 3 is
Geschreven op : 09 december 2012 - 22:28

Resultaten: 0 - 2 van 2
onder Geef commentaar
Je moet ingelogd zijn om commentaar te geven.
onder Geef score
Je moet ingelogd zijn om te kunnen stemmen.


 
 
Hoofdpagina / CategorieŽn / Onze Partners / WebLinks / Contact / RSS / Disclaimer / Adverteren

footer

Gehost door Wodyweb