Zoek snel een verhaal...
 
Gertibaldi
 
 


Welkom bezoek(st)er! Je kunt hier registeren.

Bart en Nicoline 2
Klein lettertype Groot lettertype Grootste lettertype

Waardering
Bart en Nicoline 2
Er was nu een half jaar verstreken sinds Bart zijn heerlijke nacht met Nicoline had
doorgemaakt. In dat half jaar was er behoorlijk wat gebeurd. Bart en Ilse waren gaan
samenwonen. Ze hadden het heel leuk samen in hun flatje. Makkelijk was het soms niet door de avond job van Bart, maar ze amuseerden zich. Ze hadden het heel goed samen.
Maar na een maand of twee had Bart terug een ontmoeting met Nicoline en ze waren weer samen in bed beland en hadden heerlijke seks samen gehad. Nicoline was op vlak van seks een complete tegenpool van Ilse. Nicoline was wild, durfde alles aan en stond voor alles open, terwijl Ilse een veel conservatieve houding had tot seks. Waar Bart bij Nicoline seks had in iedere kamer van haar flat, bleef het bij Ilse iedere keer beperkt tot de slaapkamer. Waar Nicoline heel graag en ook vaak heel sexy kledij en dan vooral sexy lingerie droeg, dan was het bij Ilse allemaal heel wat braver. Bart bleef Nicoline opzoeken en iedere keer draaide het uit om stomende seks samen. Bart voelde zich wel wat schuldig tegenover Ilse, maar hij kon gewoon niet weerstaan aan Nicoline.
Ook die keer toen Nicoline als verrassing voor zijn deur stond. Bart zat aan de laptop te mailen met Lisa, zijn internetvriendin waar hij heel heet kon mailen en chatten. Ze waren terug het geile spelletje truth or dare aan het spelen via mail. Bart vond dit heel erg opwindend. Ilse was gaan werken en Bart moest zo naar de les. Ten minste als hij zich van de computer zou kunnen losmaken. Maar toen er aangebeld werd, klapte Bart de laptop dicht en liep hij naar de deur en opende die. Bart was heel erg verrast toen hij Nicoline voor hem zag staan. Ze zag er terug heel beeldig uit. Ze had een rood jurkje aan. Het rode jurkje zat heerlijk strak rond haar lichaam en was behoorlijk kort. Het bedekte nauwelijks de helft van haar dijen. Ook haar decolleté was behoorlijk indrukwekkend. Je kon zo de rand van haar BH zien.
Bart was heel erg verrast Nicoline te zien. Hij stond haar aan te staren. “Mag ik niet
binnenkomen”, vroeg Nicoline lachend aan Bart. Die schrok precies wakker. “Tuurlijk, kom
binnen”, zei Bart en hij zette een stap opzij. Nicoline stapte naar binnen. Bart rook haar
heerlijke parfum, toen ze hem passeerde. Bart deed de deur dicht. "Is het geen leuke
verrassing", vroeg Nicoline heel enthousiast aan Bart. Bart vond het inderdaad wel leuk, maar hij had het niet verwacht en wist niet echt goed wat hij moest denken van Nicoline haar
onaangekondigd bezoek. De outfit die Nicoline had uitgekozen, liet duidelijk blijken waar ze opuit was. Nicoline ging dicht voor hem staan. Ze kuste hem vol op te mond. Bart die van plan was geweest om zich nu niet zo snel te laten verleiden was meteen al weer verloren en kuste haar meteen terug. Ze stonden al snel heel passioneel te zoenen. Nicoline drukte haar lichaam tegen dit van Bart aan. Bart voelde de warmte van haar lichaam. De nabijheid van Nicoline, haar geur en haar passionele manier van zoenen deed de lul van Bart tot leven komen in zijn short. Nicoline voelde dit al snel. Ze vond het altijd heel erg leuk als ze voelde dat haar lichaam nog steeds die uitwerking had op Bart.
"Mmmm, wat voel ik hier", zei Nicoline tegen Bart en ze legde een hand op zijn kruis en betaste zo zijn stijf wordende lul. Bart voelde zich wat in de steek gelaten door zijn lichaam. "Heb je ook terug zo'n zin", vroeg Nicoline aan Bart. Bart smolt meteen voor Nicoline en zei haar : "Ik ben nieuwsgierig wat er onder dat jurkje zit". Bart wist dat Nicoline bijna altijd sexy lingerie droeg en zeker als ze afgesproken was met hem. "Deugnietje", zei Nicoline tegen Bart terwijl ze hem losliet. Ze ging een aantal stappen van Bart weg staan en keek even de flat rond. Hier woon jij dan met je seutje. Nicoline sprak altijd over seutje als ze het over Ilse had. Bart vind dit eigenlijk niet zo leuk, maar hij had tot op heden het nog niet aangedurfd om hierop te reageren.


En ook nu reageerde hij niet? “Zal ik je even de flat laten zien”, stelde Bart voor? Nicoline vond dit een goed idee. Bart liet haar de flat zien. Veel was er eigenlijk niet te tonen. Als laatste liet Bart de slaapkamer zien. Het lag er nog een beetje rommelig bij. Hij moest immers het bed nog openleggen en zo. Bart wilde de kamer maar even tonen, maar Nicoline liep de kamer binnen. “Dit is dus jullie neukparadijs”, zei Nicoline rechtuit tegen Bart. Ze liep naar het bed en ging even op het bed zitten. “Leuk groot bed hebben jullie”, zei Nicoline, “kan je lekker in stoeien hé”. Bart had er inderdaad op gestaan om een ruim bed te nemen zodat hij ruimte had, al had hij die ruimte nog niet vaak moeten benutten, want zo wild was Ilse niet. Nicoline trok het donsdeken van het bed af. Ze zag wat plekken op de lakens. “Lekker geneukt”, vroeg Nicoline aan Bart.
“Eigenlijk wel”, antwoordde Bart. “Leuk voor jou”, zei Nicoline. “Aan welke kant slaap jij”, vroeg Nicoline aan me. “ Aan de andere kant”, antwoordde Bart. “Dan zit ik waar je seutje ligt”, zei Nicoline. Nicoline opende ongegeneerd de lade van het nachtkastje en begon er even in te rammelen. “Heeft Ilse geen vibrator in haar nachtkastje liggen?”, vroeg Nicoline aan Bart. “Nee, dat heeft Ilse niet”, antwoordde Bart. “Dan is ze een nog grotere seut dan ik dacht”, antwoordde Nicoline. “Ik heb niet graag dat je Ilse een seut noemt”, nam Bart het nu wel even op voor zijn vriendin. Nicoline keek Bart even strak aan. Ze stond op en zei tegen Bart: “Ik heb dorst, heb je niets voor me om te drinken”. De vraag verraste Bart een beetje. Nicoline liep de slaapkamer uit en Bart volgde haar. Ze liep naar de woonkamer. “wat moet je hebben om te drinken”, vroeg Bart beleefd aan Nicoline. “Ik zou wel een kop koffie lusten”, zei Nicoline tegen Bart. Die liep vervolgens naar de keuken waar hij de Senseo in gang zette. Terwijl het water aan het opwarmen was, verwisselde hij de padhouder. Hij stak twee pads in de houder en zette vervolgens twee kopjes onder de Senseo. Toen het water warm was, drukte hij het knopje in om twee koffie te verkrijgen en meteen begon de koffie uit het toestel te stromen. Toen de kopjes vol waren nam Bart de kopjes en liep er mee naar de woonkamer. Toen hij de woonkamer binnen liep, schrok hij toch wel even. Nicoline had haar jurk uitgetrokken en zat in haar sexy lingerie in de sofa.
Bart kon zijn ogen niet geloven. Nicoline zat voor hem in een heel sexy setje lingerie. Ze droeg een rood kanten Bh, die haar borsten een mooie lift gaven. Daaronder droeg ze een heel erg sexy string. Nicoline zat in de sofa en keek Bart strak aan. Haar jurk lag op de grond. Nicoline zag Bart vol bewondering naar haar kijken. "Ik denk niet dat je seutje zoiets in haar kast heeft gangen", zei ze tegen Bart. Ze zei bewust weer seutje en Bart reageerde er deze keer niet op.Zo onder de indruk was hij van Nicoline. Hij voelde zijn lul snel terug stijf worden in zijn broek. Het beloofde een geile dag te gaan worden. Bart zette de kopjes op de salontafel en ging dan in de sofa naast Nicoline zitten. “En wat vind je ervan”, vroeg Nicoline aan Bart. “Mega sexy”, antwoordde Bart toch een beetje onder de indruk van wat hij zag. “Ik vind het niet fijn dat je zo aangekleed naast me komt zitten”, zei Nicoline tegen Bart. Bart veerde meteen terug overeind en trok zijn t-shirt uit. Zijn flink gespierde borstkas kwam ze te voorschijn. Vervolgens knoopte Bart zijn spijkerbroek open. Nicoline had intussen haar kopje koffie genomen en nipte er voorzichtig van. Bart trok vervolgens zijn broek uit. Hij stond in zijn boxershort voor Nicoline; Deze keek verlekkerd naar de grote bobbel die zich in de boxer van Bart. "Je mag van mij lekker alles uittrekken hoor", zei Nicoline lachend naar Bart. Die keek Nicoline even aan en trok dan zijn boxershort naar beneden. Zijn lul floepte te voorschijn. Nicoline keek er verlekkerd naar. Ze dronk nog even van haar koffie, terwijl Bart zijn short van zijn enkels trapte. Hij stond nu helemaal naakt voor Nicoline. Die keek naar zijn lul die fier overeind stond. Nicoline zette haar kop koffie terug op de tafel. Ze greep vervolgens de lul van Bart vast, terwijl ze hem aankeek. Bart keek naar beneden en zag hoe Nicoline haar hoofd naar zijn lul bracht. Hij zag hoe Nicoline haar lippen op de eikel van hem drukte en hem zo daar zoende. Nicoline likte vervolgens ever over zijn eikel. Bart genoot. En Nicoline wist dat Bart weer voor haar gevallen was.

Ze opende haar mond en nam de eikel in haar mond en begon er zachtjes aan te zuigen. Het was voor Bart een heerlijk gevoel. Nicoline liet haar tong cirkeltjes draaien rond de eikel van Bart. Bart kon hier zo intens van genieten. Dit was werkelijk iets wat gepijpt worden door Nicoline zoveel heerlijker was dan gepijpt worden door Ilse. Nicoline had duidelijk heel wat meer gevoel hiervoor. Nicoline speelde ook voorzichtig met de ballen van Nicoline. Ze wiebelde die wat heen en weer in haar hand. Ze vond het heerlijk om met een man zijn ballen te spelen. Bart genoot met volle teugen en Nicoline begon hem stevig te pijpen. Ze bewoog haar lippen over de schacht van de lul, terwijl ze er stevig op bleef zuigen. Zo neukte ze Bart met haar mond. Ze ging er net zolang mee door tot Bart op het punt stond om klaar te komen. Ze liet dan de lul van Bart uit haar mond glippen, en boog zich vervolgens voorover en nam haar kopje koffie terug en ze nam een slokje van. Bart stond verbaasd toe te kijken naar Nicoline. Die keek hem vervolgens strak aan en vroeg hem:“scheelt er soms iets”. Bart wist dat Nicoline wel hield van wat spelletjes met hem te spelen. “Ik stond op het punt om klaar te komen en vind het spijtig dat je zo plots gestopt bent”, zei Bart tegen Nicoline. Nicoline keek hem even aan en antwoordde hem: “Je zal moeten rukken hé”, zei Nicoline nogal streng. Maar ze keek even nog Bart aan en zei toen: “nou goed dan, dan help ik je nog een handje”, waarna ze de lul van Bart in haar hand nam en hem stevig begon af te rukken.
Het duurde dan ook niet lang meer of Bart kwam klaar. Nicoline richtte zijn lul de sofa en zo
spoot Bart zijn kwakje pardoes op de sofa. Hij had het niet meteen in de gaten. Het was pas
toen hij wat meer tot zijn zinnen was gekomen dat hij merkte wat hij gedaan had. Nu was de
stof van de sofa wel heel gevoelig voor vlekken, dus hij wist dat hij dit niet verborgen zou
kunnen houden voor Ilse. Hij vond het wel een beetje een rotstreek van Nicoline. Maar Nicoline was intussen overeind gekomen en maakte haar BH los en ontblootte zo haar prachtige borsten.
Nicoline had heerlijke borsten. Bart was er echt verslingerd op geraakt. En zo verdween de
boosheid meteen bij Bart. Nicoline stond even met haar borsten te spelen en vroeg toen aan
Bart of hij geen zin had om er mee te spelen. Tuurlijk had Bart daar zin in en hij is meteen
beginnen met haar borsten te strelen. Bart begon Nicoline haar borsten zachtjes te kneden. Nicoline vond dit wel heel erg aangenaam. Bart begon vervolgens te borsten van Nicoline te zoenen. Hij nam haar tepels in zijn mond en begon er op te zuigen. Zijn tong draaide er cirkeltjes rond en in geen tijd werden die tepels hard. Nicoline liet een goedkeurend gekreun horen. Nicoline genoot van wat Bart bij haar deed. Dan duwde Nicoline Bart op zijn knieën voor haar neer. Bart begreep meteen wat Nicoline van hem verlangde. Hij haakte zijn vingers achter de rand van de string die Nicoline droeg en trok zo de string van rond haar billen. Haar kaalgeschoren poesje kwam te voorschijn. Bart trok de string helemaal naar beneden en hielp Nicoline bij het er uit te stappen. Nicoline stond nu, op een paar schoenen na, helemaal naakt voor Bart en die vond dat best wel lekker. Hij kuste Nicoline op haar lippen, haar schaamlippen. Meteen proefde hij de wat zilte smaak van haar poesje. Nicoline was gewoon kletsnat van opwinding. Bart streelde het poesje van Nicoline even.
En daarna begon hij het poesje te likken van Nicoline. Hij likte haar schaamlippen, haar klitje,
duwde zijn tong in haar poesje. Nicoline spreidde haar benen wat wijder zodat Bart heel goed bij haar kon. Nicoline genoot van die likkende tong van Bart. Ze begon met haar eigen borsten te spelen en gaf zich over aan haar eigen genot. Ze begon alsmaar luider en luider te kreunen. Nicoline greep Bart zijn hoofd vast en drukte het dieper tussen haar benen. Bart verhoogde zijn inspanningen nog wat, greep de billen van Nicoline vast en kneedde die zachtjes. Nicoline kwam enkele ogenblikken op een hevige manier klaar. Ze maakte daarbij heel wat kabaal. Dat was Nicoline nu eenmaal, ze kon heel luidruchtig klaarkomen en ze hield zich ook nooit in. En nu hield ze zich ook niet in. Wat moeten de buren niet denken, dacht Bart plots, want Ilse was helemaal niet zo luidruchtig als ze klaarkwam. “De buren kunnen verrekken”, dacht Bart bij zichzelf, ik geniet ervan. Toen het orgasme weggeëbd was, liet Nicoline Bart haar hoofd terug los. Bart kwam met zijn gezicht van tussen Nicoline haar benen. Zijn gezicht zat helemaal onder de sappen van Nicoline. Bart kwam voorzichtig weer overeind. Hij keek Nicoline aan. Hij zag een heel wellustige blik in haar ogen. Hij zag meteen dat Nicoline verre van bevredigd was en dat ze nog meer wou. Zijn lul was ondertussen ook al flink beginnen groeien. En Nicoline zag dit. “Laten we naar je kamer gaan”, stelde Nicoline voor. Dat moest ze heb geen twee keer voorstellen. Ze liepen samen naar de kamer. Nicoline deed snel haar schoenen uit en samen doken ze op het bed.
Ze lagen elkaar passioneel te strelen. Bart had al snel twee vingers in Nicoline haar poesje zitten.


Hij begon haar stevig te vingeren en Nicoline genoot heel erg van wat hij deed. “Neuk me, steek die heerlijke pik van je in mijn kut”, spoorde Nicoline hem aan. Bart rolde even op zijn zij want hij wilde de condooms uit zijn lade nemen. “Wat doe je nu”, vroeg Nicoline hem. “Condooms nemen”, antwoordde Bart haar. “Fuck die verdomde condooms, neuk me zo”, zei Nicoline ongeduldig. Bart stond even in twijfel. Hij kreeg de kans Nicoline te neuken zonder condoom. Hij vond het heel wat leuker om te neuken zonder condoom, maar hij had nog nooit sex gehad met haar zonder. Hij had enkel maar sex zonder condoom met Ilse. Lang duurde de twijfel niet. Hij rolde terug en nam plaats tussen de benen van Nicoline. Die lag met haar benen wijd opengesperd op het bed, knieën hoog opgetrokken. Bart plaatste zijn lul voor het poesje van Nicoline en duwde zijn lul vervolgens met een harde stoot bij Nicoline naar binnen. Wat voelde het heerlijk aan om zo zonder condoom om haar poesje binnen te dringen. Hij begon Nicoline stevig te neuken. Iets waar Nicoline enorm van kon genieten. Hij begon stevig te pompen en al snel begon Nicoline opnieuw te kreunen van genot. Gekreun dat alsmaar luider begon te weerklinken in hun slaapkamer. Nicoline spoorde Bart aan haar sneller en harder te neuken. En Bart deed dit. Het bed maakte heel wat krakende bewegingen. Voorbijgangers in de straat keken naar boven van waar het lawaai kwam, want de ramen stonden open van de slaapkamer. Bart trok er zich niets van aan, het genot was daar voor te groot. Zo bleven ze maar doorgaan en dat wel ruim een twintig tal minuten aan een stuk. Bart had wel even moeten inhouden om niet klaar te komen, want hij wilde hier maximaal van genieten. Nicoline had al snel een eerste orgasme gehad en was even wat rustiger geworden. Maar al snel hervatte ze haar gekreun en toen Bart zijn hoogtepunt voelde naderen, riep ze uit dat ze ook terug zou komen. Bart zorgde ervoor dat Nicoline als eerste klaar kwam en toen hij voelde hoe haar kut begon samen te trekken, liet hij zich gaan en spoot hij een flinke lading sperma diep in Nicoline haar kut. Nooit eerder had hij in Nicoline haar poesje mogen spuiten en de gedachte deed hem nog heviger klaarkomen. Bart voelde hoe hij haast buiten zijn zinnen geraakte toen hij klaar kwam. Toen hij klaar was met spuiten, trok hij zijn lul uit Nicoline haar poesje terug. De sperma vermengd met haar sappen stroomde uit Nicoline haar poesje en bevuilde zo de lakens. Bart lag enigszins wat uitgeteld op het bed. Nicoline lag nog uit te hijgen. Ze was twee maal heerlijk klaargekomen. Alleen nu maar hopen dat ze niet zwanger zou zijn, want Nicoline nam al een poosje de pil niet meer. Thuis had ze die toch
niet nodig want haar homofiele vriendje raakte haar nooit aan en anders gebruikte ze steeds een condoom, tot nu.
Zo lagen beiden een kleine 10 minuten na elkaar tot rust te komen. Tot Nicoline de stilte
doorbrak en Bart een compliment gaf met zijn prestatie. Bart vertelde haar dat hij enorm had
genoten. Dat hij het fantastisch had gevonden om haar zonder condoom te neuken. Nicoline
vertelde hem dat dit wel niet zo verstandig was geweest, dat ze immers niet meer aan de pil was.
Bart zijn hart stond even stil. De gedachte dat hij Nicoline misschien had bezwangerd deed hem een beetje duizelen. De paniek sloeg een beetje toe. Nicoline zag dit en antwoordde hem dat hij er niet mee moest inzitten, want dat haar vriend wel blij zou zijn als hij een opvolger zou hebben. Misschien wil ik zelf wel zwanger va je worden, zei Nicoline tegen Bart.
Die wist even niet wat hij moest zeggen. Nicoline wipte uit het bed. De sperma en haar sappen liepen nu nog meer uit haar kut en liepen langs haar dijen naar beneden. Ik ga me even wat opfrissen, zei Nicoline tegen Bart en ze liep naar de badkamer. Bart bleef alleen achter in de slaapkamer. De gedachte Nicoline zwanger te maken bleef door zijn hoofd spoken. Het leek enerzijds wel een bijzonder geil idee, haar zwanger te maken, maar anderzijds had hij toch wel schrik voor de mogelijke gevolgen dat dit met zich mee kon brengen.
Hij probeerde het idee te verdrijven. Hij kwam uit het bed en liep naar de badkamer. Daar was
Nicoline haar kutje was aan het uitwassen. Bart ging naast haar staan en vroeg haar of ze het
echt meende om zich zwanger te laten maken door hem. Nicoline keek hem even aan en
antwoordde dat ze dit wel zou zien zitten. “Ik zal ooit eens voor een afstammeling moeten
zorgen”, zei Nicoline tegen Bart, en als Ewout daar zelf zal moeten zorgen?stelde Nicoline de
vraag. Het duizelde een beetje bij Bart, bij zoveel promiscue gedrag van Nicoline. Maar hij vond het mega opwindend. “Zal ik je lul even wassen, vroeg Nicoline aan Bart. Die werd uit zijn gedachten gehaald en nog voor hij antwoord kon geven, zat Nicoline op haar knieën en had zijn half stijve lul in haar mond zitten en begon die schoon te likken. Ze deed dit vol overgave en je kon al snel niet meer zien dat hij haar geneukt had. Het liep tegen de middag aan en Nicoline vertelde Bart dat ze honger had. Bart was niet voorzien op bezoek wat eten betrof. Dus stelde hij voor om samen iets te gaan eten. Nicoline vond dit best wel een leuk idee. Ze liepen samen naar de woonkamer waar ze zich terug aankleden. Eens terug in de kleren verlieten ze samen de flat. Op de trap kwamen ze de onderbuurvrouw tegen. Die keek maar vreemd naar Bart toen ze hem met Nicoline de trap zag afkomen. Maar Bart was zo in de mood dat hij het niet had opgemerkt. Nicoline had dit wel in de smiezen en ze genoot van de afkeurende blik die de vrouw haar toewierp.
Bart en Nicoline verlieten het flatgebouw. Ze liepen naast elkaar over de straat. Nicoline greep de hand van Bart vast. Zo liepen ze als een verliefd koppeltje door de stad. Ze liepen naar een restaurantje waar Bart wel eens kwam met Ilse. Dat was wel niet zo slim van hem, maar daar dacht hij niet aan. Ze liepen het restaurantje binnen en namen plaats aan een tafeltje voor twee.
Ze keken beiden snel de kaart even in en al snel werd hun bestelling opgenomen. Terwijl ze zaten te wachten op hun eten begonnen ze wat te praten met elkaar. Bart vroeg aan Nicoline hoe het nu zat met Ewout.
Nicoline was een poosje geleden er achter gekomen dat haar vriend eigenlijk homoseksueel was. Haar wereld was op dat moment even ingestort en Bart had haar geholpen toen. Bart had haar gesteund in alles wat Nicoline dat had beslist, want Nicoline had een vreemde beslissing
genomen. Ze was bij Ewout gebleven, meer nog ze zouden over een goede maand in het
huwelijksbootje stappen. Ewout had haar eerlijk opgebiecht dat hij voor mannen viel en dat hij gewoon een relatie met haar had aangeknoopt om haar ouders tevreden te stellen. Hij had
Nicoline dan een verrassend voorstel gedaan. Nicoline had na bezinningperiode zijn voorstel
aanvaard. Ze heeft haar relatie verder gezet met Ewout, althans naar zijn familie en de
buitenwereld toe. In werkelijkheid hadden ze eigenlijk niets meer met elkaar. Ze bleven samenwonen, maar sliepen in aparte slaapkamers. Nicoline kreeg een riante maandelijkse toelage van Ewout, gewoon om zijn vriendin te zijn. En binnenkort zouden ze zelf in het huwelijk treden.


Hierdoor wist Ewout zich verzekerd van het familie fortuin en daar kon Nicoline dan mee van
genieten. Zelf kreeg ze de vrijheid van Ewout om met andere mannen verborgen relaties te
onderhouden. Nicoline moest gewoon discreet zijn hieromtrent. Nicoline voelde zich daar
wonderwel goed bij. Ze leidde een heel luxueus leventje, ze kon doen en laten wat ze wilde. Bart had het in het begin niet goed kunnen begrijpen, maar hij had haar altijd wel gesteund in haar beslissing. Gaande weg was hij wel gaan inzien dat Nicoline gelukkig was bij de situatie.
Nicoline vertelde Bart dat Ewout het eens over een nakomeling had gehad. Hij moest immers ook voor een opvolger of opvolgster zorgen, om de familie rustig te houden. En eens ze getrouwd zouden zijn, zou die vraag snel gesteld worden had Ewout verteld tegen Nicoline. Nicoline kende haar toekomstige schoonfamilie maar al te goed. Voor de uiterlijke schijn deden zij alles. Ze wisten waarschijnlijk ook hoe de vork in de steel zat, maar niemand die er iets over zei of opmerkingen over maakte. Ze waren waarschijnlijk blij dat ze de schande hen was bespaard, en ze zouden niet moeilijk doen ten opzichte van Nicoline, want deze kon een bom leggen onder hun familiaal geluk. Maar Nicoline besefte ook wel dat de familie ander middelen had en dat die nakomeling er wel zal moeten komen. Maar Nicoline zag het niet zitten om op een natuurlijke manier zwanger te worden van Ewout. Ze kon het gewoon niet meer doen met hem. Ze hadden het over kunstmatige bevruchting gehad met sperma van Ewout. Maar Nicoline had intussen een leuker idee gekregen. Ze wou zich zwanger laten maken door Bart. De enige met wie ze eigenlijk een langdurige relatie had. Ze wou wel de kinderen van Bart baren. Toen Bart dit zo opnieuw hoorde wist hij even niet wat hij moest zeggen. Nicoline verzekerde hem, dat er nooit om zijn verantwoordelijkheid gevraagd zou worden. Hij zou aan de andere kant ook nooit het kind als het zijne kunnen erkennen. Denk er eens over na, zei Nicoline tegen Bart. Ondertussen was hun middagmaal geserveerd en waren ze aan het eten. Nicoline zag de vertwijfeling bij Bart Nicoline vroeg Bart of hij dit niet geil vond haar te kunnen bezwangeren. Bart antwoordde haar dat dit hem wel een bijzonder geil idee vond, maar dat hij het wel vreemd vond.
Nicoline gooide haar charmes terug in de strijd. Ze liet een voet in Bart zijn kruis terecht
komen en begon hem zo te strelen. Zouden die zwemmertjes van jou dat eitje bij mij niet graag bevruchten, zei ze op een heel verleidelijke manier. Bart kreeg het weer moeilijk door wat Nicoline bij hem deed. “Die zwemmertjes wel, maar de hersens weten het nog niet”, antwoordde Bart. Ik heb je hersens niet nodig, enkel je zaad, zei Nicoline gekscherend. Bart moest er mee lachen met de opmerking. Nicoline bleef maar zijn lul bewerken en de lul van Bart werd snel terug hard. Hij genoot van wat Nicoline deed bij hem. Ondertussen bleven ze verder eten.
Toen ze klaar waren met eten, zat Bart met een kemel van een stijve lul. Het zat een beetje
ongemakkelijk. Nicoline zag dit en ze haalde haar voet terug. Bart keek wat opgelucht naar haar. Ik moet even naar het toilet zei Nicoline tegen Bart en ze verdween. Bart bleef alleen achter en zat nog even na te denken over het voorstel van Nicoline om haar zwanger te maken. “Ach waarom zou ik het niet doen”, dacht Bart bij zichzelf. Lekker neuken zonder condoom is best ook wel lekker. Enkele ogenblikken later kwam Nicoline terug. Terwijl ze langs Bart passeerde om terug plaats te nemen, gooide ze haar string net voor hem op tafel. Bart keek er een paar seconden naar en griste die toen van tafel. De mensen naast hen aan tafel hadden het opgemerkt. Nicoline ging terug zitten aan tafel en zag Bart een beetje roodkleuren. Bart keek nog eens naar het andere tafeltje maar de mensen deden daar alsof ze niets gezien hadden. Bart zat daar met de string van Nicoline in zijn handen. “Is het geen leuke verrassing voor je”, vroeg Nicoline met pretlichtjes in haar ogen. “Zeker”, antwoordde hij. “Heb je ook terug zo’n zin, vroeg Nicoline aan Bart. Die knikte van ja. Laten we snel afrekenen, stelde Nicoline voor. Bart wenkte de dienster en vroeg haar om de rekening. De dienster bracht de rekening en Bart wilde die betalen. Maar Nicoline was hem voor en betaalde de rekening. Deed ze eigenlijk altijd, de rekening betalen. Nu ze betaald hadden verlieten ze het restaurant. Bart stak ondertussen de string in zijn broek zak en sloeg zijn armen rond de middel van Nicoline. Nicoline deed het zelfde bij hem en zo liepen ze door de straten naar de flat van Bart. Onderweg liet Bart een paar keer zelf zijn hand strelend over Nicoline haar kont glijden. Hij had zo veel zin in haar. In de flat aangekomen liepen ze snel de trap op. Als ze bij de deur van hun flat kwamen haalde Bart zijn sleutels uit zijn broekzak. Hierdoor viel Nicoline haar string uit zijn broekzak. Nicoline zag dit een raapte die op. Bart opende de deur en ze liepen samen naar binnen. Nauwelijks waren ze binnen of Nicoline greep Bart vast en duwde hem tegen de deur aan. Ze begon hem te zoenen. Ze stonden daar al snel elkaar te tongen. Bart liet zijn handen op de billen van Nicoline terecht komen. Hij kneedde haar heerlijke kont zachtjes doorheen de jurk. Al snel begon hij de jurk omhoog te schuiven en zo ontblootte hij Nicoline haar kont. Hij begon die heerlijke billen van haar te strelen. Nicoline begon de broek van Bart los te knopen. In geen tijd had ze de lul van Bart vast. Ze begon hem stevig af te trekken. Bart genoot met volle teugen. Hij dreef op zijn
beurt een vinger in Nicoline haar poesje. Nicoline was gewoon kletsnat van opwinding. Ze drukte zich wat meer tegen Bart aan en vroeg hem met een zwoele stem haar te neuken. Bart haalde zijn vinger uit de natte spleet van Nicoline terug en greep Nicoline vast. He draaide zich om en drukte Nicoline tegen de deur aan. Hij schoof de jurk van Nicoline wat hoger zodat die halfweg haar boven lichaam bleef hangen. Hij greep vervolgens zijn lul beet, ging wat door zijn knieën. Bart plaatste zijn lul voor Nicoline haar kut en stootte die vervolgens bij haar naar binnen. Door de hoge hakken die Nicoline droeg ging dit behoorlijk gemakkelijk. Bart stond zo tegen Nicoline aan te rijden. Zo staan neuken was wel niet zo makkelijk en al snel sloeg Bart zijn armen rond Nicoline haar billen. Nicoline begreep waar Bart naar toe wilde. Ze sprong wat omhoog en werd zo opgevangen door Bart. Ze sloeg haar benen rond Bart zijn lichaam. Bart drukte Nicoline met haar rug tegen de voordeur aan en zo ging het heel wat beter om staande te neuken. Bart begon snelle en stevige neukbewegingen te maken met zijn heupen. Zijn lul ging behoorlijk snel en hevig in en uit et poesje van Nicoline. Nicoline sloeg keer op keer tegen de voordeur aan en zorgde zo voor een kloppend geluid. Ook begon ze behoorlijk hevig te kreunen, want ze stond terug zo heet als maar kon zijn. Passanten op de gang zouden hen zeker bezig horen, maar daar trokken Nicoline en Bart zich niets van aan. Ze gaven zich compleet over aan de lust die er heerste tussen beide.


Het was geen liefde, geen passie, maar pure sexueele lust die hen nu dreef. Ze genoten beiden heel erg. Bij iedere stoot die Bart gaf, ging Nicoline steeds harder kreunen. Ze was zo opgewonden dat ze wist dat ze snel een nieuw orgasme zou kennen. Ze spoorde Bart aan sneller en harder te neuken. Wat Bart ook probeerde. Hij stond daar op een ongelofelijke harde manier zijn lul in en uit Nicoline haar poesje te beuken. Hij wist dat hij dit tempo niet lang kon volhouden. Hij kneep hard in de billen van Nicoline. Die vond dit heerlijk. Ze voelde haar hoogte punt komen en begon luid te roepen dat ze ging klaarkomen. Nicoline sloeg haar armen rond de nek van Bart en trok hem zo dicht mogelijk Ze kwam enkele seconden later hevig klaar. Ze riep
het gewoon in extase. Bart was zo ver nog niet en vertraagde wat, nu Nicoline aan het
klaarkomen was. Nicoline slaagde er niet meer in om haar benen strak rond Bart zijn lichaam te houden. Bart moest hierdoor haar volledige gewicht nu dragen op zijn armen. Zo begon Nicoline langzaam wat te zakken en begon zijn lul wat uit Nicoline te schuiven. Nicoline haar orgasme begon weg te ebben. Bart tilde Nicoline van zijn lul af en liep met Nicoline richting tafel. Hij legde Nicoline op de tafel neer. Ze lag op haar rug op de tafel. Maar Bart had zin in iets ander Hij greep Nicoline vast bij haar benen en draaide haar snel om. Ze lag op haar buik op de tafel nu. Hij trok haar aan de benen wat naar beneden. Nicoline, die ondertussen weer wat bekomen was van haar orgasme, begreep wat Bart wilde en ging terug staan. Ze boog zich voorover over de tafel heen en zocht steun op haar ellebogen. Ze ging met haar benen wijd open staan. Bart nam achter haar plaats. Hij duwde zijn lul zo achterlangs in Nicoline haar kut. Hij greep haar vervolgens bij haar bekken vast en hij begon haar stevig te neuken. Zijn lul schoof diep in en uit haar poesje. Hij neukte haar stevig door. Nicoline begon al snel terug de kreunen. Bart zijn ballen sloegen bij iedere stoot tegen de billen van Nicoline aan. Bart begon ook al snel te hijgen van genot. De kamer vulde zich met allerhande neukgeluiden. Het gekreun van Nicoline, het gehijg van Bart, het gekraak van de tafel, het soppen van Nicoline haar kut. Ze genoten beiden heel erg. Nicoline stand al snel weer op het punt klaar te komen. En Bart eveneens. Hij voelde zijn zaag al terug van uit zijn ballen opborrelen. Hij zou dra weer gaan klaarkomen, recht in haar kut. Hij vond het heel erg opwindend dat hij terug zo in Nicoline haar poesje kan spuiten en haar misschien zwanger te maken. Hij greep Nicoline stevig vast bij haar bekken en kwam klaar. Hij spoot zijn zaad diep in haar kut. Toen Nicoline voelde dat Bart in haar aan het spuiten was, kreeg ze eveneens een orgasme. Ze riep het terug uit in extase. Haar kut zoog enorm rond Bart zijn lul en even leek het alsof hij vast zou komen te zitten, maar dat was het geval niet. Bart trok hijgend zich uit Nicoline terug. Deze viel vermoeid op de tafel neer. Ze bleef met haar benen wijd open staan. Het duurde toch even eer de sperma, vermengd met haar kut sappen. Het stroomde langs de binnenkant van haar dijen naar beneden. Zo bleef het een minuut of vijf rustig. Nicoline kwam als eerste terug overeind. “Wat was dat lekker”, zei Nicoline tegen Bart, lange tijd geleden dat ik nog zo wild geneukt heb. Voor Bart was het ook een unieke ervaring geweest. Nicoline trok haar jurk nu helemaal uit. Ook haar BH ging uit. Nicoline stond naakt voor Bart. Die stond daar met zijn broek op de enkels. Kleed je ook even uit, zei Nicoline tegen Bart. Bart trok zijn kledij uit en stond enkele ogenblikken later eveneens naakt in de kamer. Maar Bart had nu even wat rust nodig. Nicoline liep naar de slaapkamer van Bart en Ilse. Bart volgde haar. Bart zag de kleverige plekken op de lakens. Hij wist meteen dat hij de lakens zou moeten verversen of dat Ilse het zou merken wat er gebeurd was. Nicoline vroeg aan Bart waar Ilse haar kledij lag. Bart wees haar de kast aan. Nicoline opende de kast en begon eens te neuzen in de kledij van Ilse. Bart liet het gewoon toe. Hij opende de kast met de lakens en haalde een set verse lakens uit. Nicoline haalde een string van Ilse uit de kast. Ilse had recent, na lang aandringen van Bart een aantal strings gekocht. “Mmm het seutje durft toch al eens wild doen”, haalde Nicoline nog eens uit naar Ilse. Bart reageerde nu totaal niet. Hij voelde zelf de drang niet meer om Ilse te verdedigen. Nicoline trok even de string van Ilse aan en bekeek zich zelf even in de spiegel toen ze de string aan had. De string stond haar mooi. Bart zat verlekkerd toe te kijken. Nicoline stond zich zelf te bewonderen in de spiegel. Ze zag Bart naar haar staan kijken met de lakens in haar handen. “Zal ik je even helpen”, vroeg ze aan Bart. Die vond het vriendelijk van Nicoline dat ze wilde helpen. Samen verversten ze de lakens. Bart liep vervolgens met de vuile lakens naar de wasruimte en stak die meteen in de wasmachine en startte die. Enkele ogenblikken later stond Nicoline achter hem. Ze was terug volledig naakt. Nicoline had de
string uitgetrokken en terug in de kast gelegd. Die zat wel onder de sperma die uit haar poesje
was gestroomd. Bart had het niet in de gaten.
Toen ze Bart de wasmachine gestart had stond Nicoline weer dicht tegen Bart aan. Ze liet haar
hand over zijn borstkas gaan. Zachtjes streelde ze hem. Zullen we samen onder de douche gaan vroeg ze vervolgens aan Bart. Die was daar wel voor te vinden, want hij moest straks gaan werken en hij rook een beetje naar sex. Ze liepen samen naar de badkamer. In de badkamer trok Nicoline haar schoenen uit. Bart stond ondertussen de temperatuur van het water te regelen en samen stapten ze vervolgens onder de douche. Ze genoten van het heerlijke water die over hun lichaam stroomde. Al snel stonden ze elkaar te zoenen onder de douche en in geen tijd waren zo ook elkaar terug aan het strelen. Nicoline had al snel de lul van Bart terug in zijn greep. Ze begon hem af te trekken. De lul van Bart groeide bliksemsnel weer tot zijn volledige sterkte. Ik heb nog zin in je. Maar de douche was een beetje te krap om sex in te hebben. Dus verliet Nicoline de douche. Kletsnat trok ze Bart achter zich aan. Een spoor water achter zich achterlatend, trok Nicoline Bart met zich mee naar de slaapkamer. Ze duwde hem op de verse lakens neer. Nicoline hurkte zich Bart neer. Ze greep zijn lul vast en plaatste die voor haar poesje en liet er zich vervolgens op neerzakken. Bart zijn lul verdween gewoon volledig in Nicoline haar poesje. Dit standje liet een heel diepe penetratie toe en de vrouw regelt de diept van de penetratie. Ook het lichamelijk contact is heel minimaal. Nicoline begon zo op en neer te wippen op Bart zijn lul. Het was voor Bart heel gevoelig om zo geneukt te worden. Hij dacht al lang niet meer aan het feit dat de verse lakens al weer kletsnat zouden zijn door deze stoeipartij. Nicoline begon haar eigen borsten te strelen. De tepels werden heel erg hard. Bart lag het allemaal te aanschouwen en genoot van de diepe penetratie die Nicoline toeliet. Hij begon zelf tegen de baarmoederhals van Nicoline aan te stoten, zo diep drong hij bij haar naar binnen.


Dit bezorgde Nicoline heel wat extra genot. Ze verhoogde alsmaar haar tempo. Ze liet zich volledig gaan. Bart moest haar al helpen met de op en neer gaande bewegingen, want Nicoline begon ongecontroleerd te bewegen; Ze stond op het punt om klaar te komen. Haar lichaam begon te schokken en ze kwam een vierde keer deze dag klaar. Ze gilde het uit van genot. Bart was nog lange zo ver nog niet. Nicoline kwam hevig klaar. Ze kwam zelfs spuitend klaar. Bart kwam helemaal onder te zitten. Toen haar orgasme over was, kwam Nicoline van Bart af. Ze stond te trillen op haar benen. Ze zag Bart haar smekend aankijken. Ze knielde voor het bed neer en ze nam zijn lul in haar mond en begon hem vol overgave te pijpen. Ze speelde met Bart zijn ballen.
Ze streelde even over Bart zijn scrotum. Die kreeg een schot van genot. Nicoline stak even een vinger in haar poesje om die kletsnat te maken met haar geil. Dan plaatste ze die vinger voor het kontgaatje van Bart. Ze bleef ondertussen Bart stevig verder pijpen. Ze streelde over zijn sterretje en duwde dan haar vinger bij Bart naar binnen. Ze duwde haar vinger in Bart zijn kont. Het was de eerste keer dat Bart dit meemaakte en het gevoel was zo heerlijk dat hij bijna
meteen klaarkwam. Hij spoot een kleine hoeveelheid sperma in Nicoline haar mond. Die slikte alles rustig door. Ze trok haar vinger ut zijn kont terug en liet de lul uit haar mond glippen. Bart lag eventjes uitgeteld op het bed. Nicoline kwam terug overeind en keek Bart aan. Die lag te bekomen. Nicoline verliet de slaapkamer en liep terug naar de badkamer en ging terug onder de douche staan. Het water was al die tijd blijven doorstromen. Terwijl Nicoline onder de douche stond, kwam Bart bij haar staan. Ze wasten zich vervolgens een beetje. Na nog even elkaar wat te hebben staan strelen, verlieten ze de douche en begonnen ze zich af te drogen. Terwijl ze zich aan het afdrogen waren, keek Bart op de klok. Hij schrok dat het al zo laat was. Hij moest binnen 20 minuten beginnen werken. Bart begon zich sneller af te drogen. Nicoline deed het rustig aan. Van zodra hij zich afgedroogd had, verliet Bart de badkamer en liep hij naar de slaapkamer om zich aan te kleden. Nicoline volgde hem enkele ogenblikken later. Mag ik mijn string terug, vroeg ze aan Bart. Die haalde uit zijn broekzak de string. Hij gaf die aan Nicoline terug. Nicoline trok die meteen terug aan. Ze liep vervolgens naar de woonkamer waar de rest van haar kledij lag. Ze begon zich aan te kleden. Toen Nicoline terug was in de kamer, vroeg ze of ze de haardroger van ilse kon gebruiken om haar haren te drogen. Bart vertelde Nicoline waar ze de haardroger kon vinden. Nicoline opende de kast en ze haalde de haardroger eruit. Ze begon haar haren te drogen. Ondertussen ruimde Bart snel wat op zodat alles terug in orde lag.
Nicoline keek even achter haar en zag dat Bart in de keuken bezig was? Ze trok snel haar string terug uit en legde die op het bed, iets wat onder de lakens. Ze droogde vervolgens haar haren verder en toen ze klaar was legde ze de haardroger op het nachttafeltje van Ilse. Ze verliet vervolgens de kamer. Bart moest nu dringend vertrekken. Nicoline ging voor hem staan en ze zoenden elkaar nog even. Vervolgens verlieten ze samen de flat van Bart. Bart sprong op zijn fiets en vertrok naar zijn werk; hij zou aardig moeten doorfietsen om nog op tijd te komen. Nicoline wandelde rustig nu richting het station waar ze de trein nam naar huis.
Iets voor zessen kwam Ilse thuis van het werk. Ze was wat vermoeid want ze had een drukke
dag gehad op haar werk; Ze liep de woonkamer binnen. Meteen rook ze iets dat ze niet meteen kon thuisbrengen. Iets dat e nog niet eerder had geroken. Ilse had een grote honger en was benieuwd wat Bart had klaargemaakt voor haar. Ze liep naar de keuken en opende de koelkast. Er stond niets klaar. Er waren ook geen boodschappen gedaan. Ilse had er nu helemaal de pest in. Bart had weer de afspraken aan zijn laars gelapt. Hij zal weer tot de middag in zijn bed hebben gelegen en dan ook weer aan de computer gezeten hebben zeker. Ilse nam boos de telefoon en belde naar de GSM van Bart. Maar ze hoorde de GSM van Bart rinkelen achter haar. "Verdorie", vloekte Ilse. Ze haakte vervolgens in. Ze vormde vervolgens de nummer van de pizzeria en bestelde een lekkere pizza voor haar. Ilse liep naar de woonkamer. Ze zou wat TV kijken in afwachting van dat de pizza zou aankomen. Ze zette de TV aan en ze ging in de sofa zitten. Ze was nog steeds wat boos op Bart. Terwijl ze wat zat te zappen, maakte de GSM van Bart even wat lawaai. Hij had een SMS ontvangen. En toen deed Ilse iets wat ze nooit eerder had gedaan Ze stond op en nam de GSM van Bart en klapte die open. Ze zag het icoontje staan van 1 berichtje. Ilse twijfelde even, maar ze opende toch het berichtje. “Ik vond het zalig vandaag, Je was gewoon fantastisch, ik vond het lekker om je te neuken in Ilse en jou bed Groetjes Nic”, stond er te lezen. Ilse haar hart stond even stil .Ze las het berichtje nog maar een keer en het berichtje was duidelijk genoeg”. Bart had vandaag hier liggen neuken met Nicoline. Ze liep vervolgens meteen naar de slaapkamer; Ze zag dat er verse lakens op het bed lagen. Ilse werd nu echt woedend. Ze zag haar haardroger op haar nachttafel liggen, deze had daar deze morgen niet gelegen. Toen zag Ilse ook een rood stukje stof van onder het donsdeken piepen. Ze sloeg de lakens opzij en zag daar de string liggen. Ilse zag meteen dat dit geen van haar was. Ilse begon te huilen. Ze voelde ze zich zo bedrogen door Bart. Ze liet zich op het bed neervallen en log schokkend te huilen. “Waarom heeft hij dit gedaan” dacht ze bij zichzelf voordurend.
Plotseling ging de bel. Met tranen die over haar wangen bengelden liep Ilse naar de videofoon. Het was de pizzabezorger. Ilse liet deze binnenkomen. De jongen zag dat Ilse gehuild had. Hij vroeg bezorgd of alles goed ging met Ilse. “Ik heb net ontdekt dat mijn vriend me bedrogen heeft”, snikte ze terwijl ze haar portemonnee uit haar handtas haalde. “De smeerlap”, antwoordde de jongen meelevend met Ilse. Ik zou hem dumpen, voegde hij er aan toe. Ilse gaf de jongen zijn geld en nam de doos van hem aan. De jongen verdween vervolgens en Ilse deed de deur dicht achter hem. Ze stond daar met de doos in haar handen. Haar tranen verdwenen. De woorden van de jongen bleven nagalmen in haar gedachten. “Hij kan ophoepelen”, zei Ilse luid tegen zichzelf. Ze gooide de doos op de tafel, want honger had ze nu wel niet meer en ze liep naar de slaapkamer. Ze nam een koffer, die van Bart was en legde die open op het bed. Ze trok de kleerkast waar de kledij van Bart in lag, open . Ze begon de kledij uit de kast te halen en gooide alles in de koffer tot deze helemaal vol was.

Op zoek naar
een spannend speeltje ? Kijk eens in onze shop !


Ze klapte de koffer dicht en deed deze op slot. Ze sleurde vervolgens de koffer naar de voordeur en zette die daar. Ze voelde zich nog steeds heel kwaad. Ze ging nu toch een beetje eten en ging dan aan de tafel zitten. Ze zat na te denken hoe het nu verder moest. Ze had van Bart gehouden, maar wat hij had gedaan, kon voor haar niet door de beugel.
Zo bracht Ilse de avond door, met piekeren. Maar hoe verder de avond vorderde hoe meer ze
overtuigd was, dat ze de juiste beslissing had genomen met Bart buiten te zetten. Hij moest
maar weer bij zijn ouders gaan wonen. En zo bleef Ilse wakker tot Bart tegen 1 uur thuis kwam.
Hij opende de deur en was verbaasd dat er nog licht brandde. Hij had een kwade Ilse verwacht
opdat hij niet voor eten had gezorgd, maar dat ze daarvoor zou opblijven had hij niet gedacht.
Toen hij binnenkwam zag hij zijn koffer staan. In de deuropening van de woonkamer stond Ilse hem op te wachten. Ze keek hem woedend aan. “Hier is meer aan de hand”,dacht Bart bij zich zelf. “En je een beetje geamuseerd vandaag”, vroeg Ilse aan Bart. Bart begon meteen dat hij onverwacht extra werk had op school en dat hij er niets aan kon doen”. “Oooo het was voor school”, antwoordde Ilse. Haar stem klonk ietsje minder kwaad. “En je had er dit voor nodig”, zei Ilse terwijl ze de rode string toonde van Nicoline. Toen Bart de string van Nicoline zag, voelde hij de grond van onder zijn voeten wegzakken.
“Het is niet wat je denk”, stamelde Bart vervolgens. “Ooh nee’, leg me dan eens het volgende
eens uit”, zei Ilse, waarna ze de GSM van Bart nam en het berichtje dat Nicoline hem had
gestuurd. Bart kromp in een. Hij was er van overtuigd dat zijn GSM in zijn jas zat. Nicoline moet deze stiekem deze uitgehaald hebben. “Wat voor smerige truck heeft Nicoline met hem uitgehaald”; dacht Bart bij zich zelf. Hij wist nu ook niet meer wat zeggen tegen Ilse. “ik heb je spullen gepakt”, zei Ilse tegen Bart, je kan vertrekken. Bart zag meteen dat Ilse woedend was, en dat hij zich nu er niet uit zou kunnen praten. Hij wist dat argumenteren geen zin had. Hij kreeg de string van Nicoline en zijn Gsm naar hem toegeworpen. Bart raapte de GSM en de string op. Hij nam zijn koffer en stapte naar buiten. Ilse gooide meteen de deur dicht. Bart
stapte verslagen langs de trap naar beneden met de koffer in zijn hand. Beneden aangekomen
wist hij even niet wat hij moest doen. Hij nam zijn GSM en telefoneerde naar Nicoline. Hij was kwaad op haar. Hij kreeg meteen de voicemail aan de lijn. “Wat heeft je bezield”, Sprak Bart heel kwaad in op het bandje. Hij gooide er nog een aantal verwensingen achterna. Toen verbrak hij de verbinding. Hij belde vervolgens een taxi. Hij zat daar op zijn koffer tot de taxi
arriveerde. Hij zat daar zo’n halfuur te wachten. Hij liet de koffer door de chauffeur inladen en liet zich vervolgens naar zijn ouders voeren. 3Hoe zou hij dit in hemelsnaam uitleggen aan zijn ouders”. De taxi zette hem voor de deur af. Bart kon zien dat zijn ouders niet thuis zijn. Het licht aan de voordeur was nog aan. Dit deden Bart zijn ouders altijd als ze op stap waren. Bart was daar wel blij mee, moest hij zijn ouders nu niet meteen onder ogen komen. Hij Nam zijn sleutels waar nog een sleutel van de voordeur hing. Toen pas bedacht Bart dat Ilse zijn sleutels niet had terug gevraagd. Hieruit putte Bart heel wat hoop dat het nog goed zou komen met Ilse. Hij opende de voordeur en liep de woning binnen. Hij stak het licht aan en liep met zijn koffer
naar boven. Hij liep naar zijn vroegere kamer; hij liep er met zijn koffer binnen. Hij deed alle
lichten weer uit, zodat zijn ouders het niet zouden merken dat hij er weer was. Vervolgens
kleedde Bart zich helemaal uit en kroop hij naakt in bed. Ondanks alles wat er gebeurd was, viel Bart behoorlijk snel in slaap.


Wat hij die dag erna zag moet lezen in het volgende deel!!!!
Auteur : Bart / Geschreven op : 25 oktober 2010 - 23:40 / Hits : 12174 / Waardering : 1.62
Print verhaal Mail vriend
onder Gerelateerde verhalen

Bart en co (vervolg bart nicoline)
Auteur : Bart / Geschreven op : 25 oktober 2010 - 23:48 / Hits : 12639 / Waardering : 1.61

Bart en Nicoline gaan lekker shoppen
Auteur : Lisa1973 / Geschreven op : 16 januari 2010 - 09:58 / Hits : 9348 / Waardering : 1.56

Oom Bart
Auteur : Leontien / Geschreven op : 01 juni 2012 - 15:33 / Hits : 12851 / Waardering : 3.37

Bart, Irma en Inge deel 1
Auteur : Barrt / Geschreven op : 21 november 2014 - 16:35 / Hits : 5166 / Waardering : 3.31

Bart mijn jonge collega.
Auteur : Barbara 1963 / Geschreven op : 14 januari 2011 - 11:15 / Hits : 19672 / Waardering : 2.49

Hoe Sophie en Bart elkaar ontmoeten
Auteur : jacky / Geschreven op : 09 januari 2007 - 14:01 / Hits : 13794 / Waardering : 2.41

Sophie en Bart; zaterdag
Auteur : Jacky / Geschreven op : 19 januari 2007 - 11:58 / Hits : 11653 / Waardering : 2.19

Bart en co 3
Auteur : bart / Geschreven op : 26 oktober 2010 - 00:07 / Hits : 12105 / Waardering : 2.16

Bart en co 4
Auteur : Bart / Geschreven op : 01 november 2010 - 20:43 / Hits : 14090 / Waardering : 2.04

Sarah en Bart deel2
Auteur : Jan / Geschreven op : 06 juli 2007 - 00:14 / Hits : 8154 / Waardering : 1.81

onder Bekijk commentaar
Er zijn geen reacties gevonden.
onder Geef commentaar
Je moet ingelogd zijn om commentaar te geven.
onder Geef score
Je moet ingelogd zijn om te kunnen stemmen.


 
 
Hoofdpagina / Categorieën / Onze Partners / WebLinks / Contact / RSS / Disclaimer / Adverteren

footer

Gehost door Wodyweb