Zoek snel een verhaal...
 
Gertibaldi
 
 


Welkom bezoek(st)er! Je kunt hier registeren.

Kinderwens
Klein lettertype Groot lettertype Grootste lettertype

Waardering
Kinderwens
Ik heet Peggy, 28 jaar en getrouwd met Jeroen, Hij is 42 jaar en heeft uit een eerder huwelijk 2 tienerdochters.

We zijn nu 2½ jaar getrouwd en hebben een jongetje van bijna 1½ jaar oud. Dit jongetje is niet van Jeroen en hij weet dit. Hij heeft zich tijdens zijn eerste huwelijk na de komst van de 2e dochter laten sterilliseren. Dus kinderen krijgen konden wij niet.

Wij hebben echter een zeer geil sexleven, waarbij eigenlijk zeer veel kan. We doen aan plassex, lichte vorm van SM en lekker teder. Vooral van plassex ben ik een grote fan om te geven en Hans vindt geweldig om te ontvangen. Vooral een zaterdagavond tijdens een lekkere romantische film of sex-film. Ik vind heerlijk om dan op zijn mond te gaan zitten en plassen en ondertussen de film af te kijken.

Nu dwaal ik te ver af. We fantaseren ook over een trio. Ik met 2 mannen, waarbij mijn man toe kijkt en mijn kut na afloop mag leeg eten. Maar eigenlijk stond deze fantasie eigenlijk alleen in ons hoofd en hadden not de intensie om dit ten uitvoer te brengen.

Om onze eerste huwelijkse jaar te vieren hadden wij een midweekje geboekt in zo’n beauty farm geboekt. Heerlijk om ons 4 dagen te laten verzorgen en een sauna te pakken en gewoon lekker niets doen of de stad in te gaan.

Op de eerste dag kwamen we in de sauna 2 mannen, waarvan de een neger was tegen. Ik vond ze echt aantrekkelijk. Beide een jaar of 30, verzorgd, wasbordje en een mooi formaat penis tussen hun benen. Ik merkte dat ik onbewust steeds naar deze 2 mannen keek en vooral naar hun mooie lullen. Ze waren duidelijk groter dan die van Jeroen en ze waren nog slap. Dus op oorlogsterkte zou dat nog wat kunnen betekenen. Jeroen merkte ook dat ik ze zeer interessant vond.

Tijdens het diner begon Jeroen over de fantasie om 2 deze mannen mij te laten neuken, terwijl hij toekijkt. Ik kleurde helemaal rood en kreeg duidelijk voelbare natte plek in mijn slip. Jeroen stelde voor om te kijken hoever wij en zij zouden gaan.

Na het avondeten gingen wij nog even de stad in voor een borreltje. In de stan kwamen we de 2 mannen tegen en mijn hart sloeg over. Jeroen sprak de mannen aan en nodigden ze uit voor een borrel in een bar. De mannen stelde zich voor als Thomas(de neger) en Robin. Het werd een zeer gezellige avond waarin veel gedanst. Tijdens het dansen en onder invloed van de alcohol, zaten de mannen regelmatig aan mijn borsten, konten en de voorkant van slip. Ik verontschuldigde mij en ging naar het toilet. Ik was heet, echt heet. Mijn slip was gewoon nat en dat kwam niet door de plas. Ik besloot mij slip uit te doen en terug te gaan. Ik ging weer dansen met de mannen en het spel begon weer. Overal kwamen de handen. Maar nu waren de mannen zeer verbaasd dat hun hand niet werd tegen gehouden door een slip. Regelmatig verdwenen er nu verschillende vingers in mijn natte doos.We besloten terug te gaan en we namen afscheid van Thomas en Robin . Ze bleken in het zelfde hotel te verblijven, alleen 1 verdieping hoger. Die nacht heeft Jeroen mij compleet uitgewoond. Ik heb die nacht diverse orgasmes gehad, maar hij kwam niet in mij klaar. Hij spoot zijn zaad over mijn tieten heen. Hij vertelde mij dat de fantasie om mij te zien neuken met deze 2 mannen hem erg opwond. Dus tijd voor de 2 ronde. Ik vroeg hem of hij dit echt meende. Jeroen knikte JA. Ik moest een nachtje over slapen.

Tijdens deze nacht kon ik de slaap niet vatten. Ik dacht steeds aan onze fantasie met 2 mannen. Ik besloot het gewoon te doen en mij lekker te laten nemen door deze 2 mannen. Alleen ik kwam tot de ontdekking dat we geen bescherming hadden mee genomen. Waarom ook, Jeroen kon mij toch niet zwanger maken. Ik probeerde uit te rekenen hoever ik precies was met mij eisprong en kwam tot de ontdekking dat ik middenin mijn meest vruchtbare periode was. Dat verklaarde mij drang naar sex op dit moment. Ik vond het wel spannend om mogelijke zwanger te worden van 1 van de 2 mannen. Ik besloot niets tegen jeroen te zeggen.

De volgende dag gingen we weer naar de sauna en even later kwam ook thomas en robin in de sauna. Ik was nog steeds heet en niet alleen van de sauna. Ik gaf Jeroen een knipoog en deed mijn benen “onbewust” wijd zodat robin en thomas een goed zicht hadden op mijn natte grot. Mijn lippen stonden open van verlangen en begon mij zelf heel bewust en beheerst naar een 1e orgasme te bewegen. Ik kwam klaar met een ingehouden kreet. Toen ik op keek zag ik dat Robin en Thomas enorme palen hadden gekregen van mijn showtje. Wat een enorme joekels. Hun joekels zouden ervoor zorgen dat hun mannetjes niet zover ver hoefden te zwemmen naar mijn eicel. Ze zouden mijn eicel gewonnen bombaderen met hun sperma.

Al snel lokte ik de jongens mee naar onze hotelkamer. Jeroen ging zitten aan het voeteinde van het bed en de heren gingen met mij aan de slag. Geen stukje huid werd over geslagen. Even later voelde ik de tong van robin over mijn kutje en kontje gaan, ik gaf een kreet van plezier.

Robin en Thomas vroegen zich af of Jeroen het niet erg vond. Ik gaf als antwoord dat hij na afloop mijn volgespoten kut mocht uit likken. En wat hij overigens zeer goed en graag deed.

Robin kreeg een idee. Jeroen moest op het bed gaan liggen met mij boven op zich in standje 69. Zo kon Jeroen mijn kutje likken en gelijk zien hoe zijn vrouw geneukt werd door 2 grote palen. Jeroen ging liggen en ik kroop boven op hem met mijn kut boven zijn mond. Robin en Thomas stonden bij mijn hoofd om gepijpt te worden. Ik wenkte te ze en vertelde ze zachtjes dat ik zwanger wilde worden van hun. Hun penissen enigszins slap geworden stonden gelijk recht over eind en waren kei hard.

Thomas ging als 1e aan de slag in mijn kut. Oh wat was zijn lul groot. Ik voelde zijn eikel tegen mijn baarmoeder stoten. Ondertussen likte Jeroen mij clitje en pijpte ik Robin. Heerlijk!!!.


Na een paar minuten voelde ik mijn orgasme opkomen en voelde ik de penis van Thomas nog verder in omvang toe nemen. En evenlater kwam Thomas klaar in mijn kut. Hij duwde zijn penis zover mogelijk mijn kut in. Hij zat bijna in mijn baarmoeder zelf. Dit was voor mij de druppel en ik had een geweldig orgasme. Toen thomas zich terug trok, was Jeroen verbaasd dat er bijna geen sperma mee kwam. Ik lachte stil. Ja logish al het sperma zat lekker in mijn baarmoeder en was op zoek naar mijn eitje.

Robin nam de plaats van Thomas in en Jeroen begon weer aan mijn clitje te sabbelen. Omdat ik Robin al gepijpt had, kwam hij snel klaar en ik ook. Ik voelde dat Robin ook zijn eikel tegen mijn baarmoeder duwde en volspoot. Door mijn orgasme hapte mijn baarmoeder zowat alle sperma naar binnen. Toen Thomas zich terug kwam was Jeroen weer verbaasd dat er zo weinig sperma mee kwam. Toen heb ik het Jeroen maar vertelt. Dat alle sperma in mijn onbeschermde baarmoeder zat en nu aan het vechten waren welke zaadje mijn eitje mocht bevruchten. Jeroen keek mij verbaasd aan. Ja, zei ik, ik heb mij zwanger laten neuken door deze 2 mannen. 1 of hun wordt vader en of 9 maanden zien we wie de vader is. Als het kindje is met een donkere huid dan is Thomas de vader en anders Robin. Jeroen moest even wennen aan het idee om vervolgens weer met zijn tong in mijn kutje te gaan op zoek naar sperma van de mannen. Maar door alle diepe stoten van de mannen was de druk op mijn blaas enorm groot. Ik besloot Jeroen te trakteren op is fris en plastte langzaam in zijn mond, zodat hij alles kon opdrinken.

Robin en Thomas waren door dit tafereel zo gelijk geworden dat ik van beide nog een beurt kreeg. En gelukkig voor Jeroen, stroomde mijn baarmoeder over van hun zaad.

9 maanden later werd ik inderdaad een troste moeder van een jongetje en Thomas was de vader. Jeroen vond het geweldig en als de kleine thomas genoeg melk heeft gedronken, drinkt Jeroen de rest van borsten leeg. Heerlijk, hier door krijg ik steeds een natte kut.Auteur : Peggy / Geschreven op : 10 november 2008 - 16:47 / Hits : 15906 / Waardering : 2.45
Print verhaal Mail vriend
onder Gerelateerde verhalen

Suzy's kinderwens
Auteur : Mister Dick / Geschreven op : 26 januari 2011 - 06:37 / Hits : 18280 / Waardering : 3.04

onder Bekijk commentaar
Resultaten: 0 - 1 van 1
Vertigo
Leuk verhaal, Peggy! Als je nog een kindje wil, dan mag je me contacteren hoor!
Geschreven op : 03 februari 2009 - 19:27

Resultaten: 0 - 1 van 1
onder Geef commentaar
Je moet ingelogd zijn om commentaar te geven.
onder Geef score
Je moet ingelogd zijn om te kunnen stemmen.


 
 
Hoofdpagina / Categorieën / Onze Partners / WebLinks / Contact / RSS / Disclaimer / Adverteren

footer

Gehost door Wodyweb