Zoek snel een verhaal...
 
Gertibaldi
 
 


Welkom bezoek(st)er! Je kunt hier registeren.

Naturistencamping
Klein lettertype Groot lettertype Grootste lettertype

Waardering
Naturistencamping
Dit jaar besloten mijn vrouw en ik voor het eerst naar een naturisten camping te gaan. Het kostte even praten voor mijn vrouw zover was maar uiteindelijk stemde ze toch in met mijn voorstel. Wilma, mijn vrouw is 47 jaar en ziet er nog fantastisch uit voor haar leeftijd. Slank postuur, lekker blond koppie, mooie billen en een paar mooie borsten met grote tepels. Sinds we regelmatig naar de sauna gaan heeft ze haar kutje altijd glad geschoren. Zelf heb ik een nogal fors postuur, donker haar en ook mijn lul is geschoren. De ballen lekker glad en de rest heel kort getrimd. Mijn lul is niet erg lang, maar wel behoorlijk dik. Ik moet zeggen dat ik het altijd geil vind als we samen naar de sauna gaan. Het wind me altijd op als andere mannen naar mijn vrouw kijken. En zelf kijk ik ook graag naar andere vrouwen vooral als ze een lekker geschoren kutje hebben. Als ik samen met mijn vrouw alleen in een saunacabine lig, gebeurt het dan ook regelmatig dat ik een stijve krijg. En zo af en toe trekt mijn vrouw me dan even lekker af of speel ik even met mij zelf terwijl mijn vrouw zich lekker voor mijn ogen vingert. Best wel spannend als je weet dat er zo een onbekende de sauna- of stoomcabine kan binnenlopen. Op sexgebied genieten we dus volop en houden van spannende dingen. En de laatste jaren heb ik steeds meer behoefte aan wat meer spanning en variatie in ons sexleven. Ik zou dus best wel eens een triootje met een man of vrouw willen doen of sex met een ander stel erbij. Maar Wilma is er niet erg enthousiast over. Vandaar dat ik dus best wel blij verrast was dat ze mee wilde naar een naturisten camping.

Terug dus naar de vakantie. Nadat wij besloten hadden om naar een naturistencamping te gaan viel de keus al snel op Italie.
Het was bijzonder warm weer toen we op de camping aankwamen en nadat we het terrein waren opgereden en de caravan hadden losgekoppeld besloot ik al snel om me te ontdoen van alle die knellende kleding. Even later stond ik dus in mijn blote kont m’n caravan op de plek te trekken, terwijl mijn vrouw er nog gekleed bijstond. “Doe je kleren toch ook uit”, zei ik tegen haar. Ietwat onwennig besloot ze haar shirt en broek uit te trekken en even later zag ik dat ze inderdaad haar bh en slipje ook had uitgetrokken. Terwijl we bezig waren kwamen de buren langslopen die ons vriendelijk groetten. Janine, zoals de buurvrouw later bleek te heten, was een vrouw van ongeveer 50 jaar oud. Niet slank maar ook zeker niet te dik. Ze had een paar heerlijke ronde billen en een paar grote stevige borsten met tepels die parmantig vooruit priemden. Maar het mooist was haar glad geschoren kut met een paar prachtige schaamlippen die iets naar buiten stonden. Terwijl ze met ons aan het praten was, had ik een perfect zicht op haar kutje. Wilma mijn vrouw stond inmiddels met de buurman, die Gerrit heette, te praten. Gerrit, ongeveer midden vijftig, was slank en had eveneens een geschoren lul. Hij had zeker niet achteraan gestaan voor wat betreft het formaat. Wilma, waarvan ik weet dat ze het een leuk gezicht vind wanneer mannen een geschoren lul hebben, keek dan ook geinteresseerd naar het gereedschap van Gerrit.


Nadat we volledig geinstalleerd waren besloten we ons te douchen. Teruggekomen bij de caravan stond Janine ons al op te wachten. “de koffie staat klaar, komen jullie?” We keken elkaar aan en besloten met Janine mee te lopen. Terwijl ze koffie inschonk boog Janine voor mij langs en reikte over de tafel heen om het kopje van Wilma te vullen. Haar borsten schommelden langs mijn gezicht en heel terloops raakte de tepel van haar rechterborst mijn gezicht. Ik kon er niets aan doen, maar ik voelde toch een reactie in mijn kruis. Ik merkte dat mijn lul zich langzaam iets oprichtte. Terwijl Gerrit gezellig met Wilma keuvelde, zat Janine pal tegenover mij en volgens mij had ze in de gaten dat mijn lul iets gegroeid was. Glimlachend keek ze me aan en spreidde lichtjes haar benen. Hierdoor keek ik pal tegen haar geschoren kut aan waarvan de schaamlippen iets uit elkaar gingen staan. Ik zag zelfs een glinstering tussen haar mooie lipjes. En ik kon het niet helpen maar mijn lul groeide telkens iets verder waardoor ik op enig moment mijn benen over elkaar sloeg. Ik kreeg het er warm van. In onze eigen caravan gekomen vertelde ik hetgeen me was overkomen aan Wilma. “Vind je Janine een lekker ding?” vroeg Wilma mij. “Ja, ik geloof het wel”, zei ik tegen haar. “En jij dan? Wat vind je van Gerrit?” vroeg ik haar. “Hij ziet er nog wel goed uit en heeft een lekkere kale lul”, antwoordde Wilma. Terwijl we nog wat verder kletsten, bracht ik het gesprek andermaal op de variatie die ik wel eens wat meer zou willen aanbrengen in ons sexleven. “Ach, daar begint het weer”, verzuchtte Wilma. Ik vertelde Wilma hoe geil ik het idee vond als ze mij zou pijpen terwijl ze zelf van achteren werd genomen door een andere man. “Ja, dat verhaal ken ik inmiddels wel” verzuchtte Wilma nogmaals. “En dan jij ondertussen met een paar grote tieten van een andere vrouw spelen of niet?” Tja, die ultieme droom van mij kent Wilma inmiddels wel. ’s Avonds in bed, terwijl Wilma mij even lekker pijpte vertelde ik haar nogmaals mijn droom en vroeg haar zich voor te stellen dat buurman Gerrit haar van achteren nam en ik met die prachtige borsten van Janine aan het spelen was. “Ooooh ja, dat lijkt mij ook wel geil” ontsnapte uit haar mond. Ik merkte dat Wilma er best wel geil van werd als ik dit soort dingen met haar deelde. Maar telkens gaf ze aan dat de fantasie haar opwond en een echte ervaring haar niet zo aansprak.
’s Morgens was ik al vroeg wakker en zoals iedere ochtend had ik een beste erectie. Omdat ik naar het toilet moest sprong ik het bed uit, duwde de caravandeur open en liep met m’n stijve lul naar het toiletgebouw. Onderweg kwam ik Janine tegen die glimlachend naar mijn stijve jongeheer keek. “Zo buurman, ook al vroeg paraat zie ik”, lachtte ze. Teruggekomen bij de caravan zag ik dat Wilma al in haar blootje met buurman Gerrit stond te kletsen. Ik zag dat Gerrit nogal geinteresseerd het figuur van mijn vrouw in zich opnam. Aan het ontbijt vertelde ik Wilma wat ik had gezien. “ach, je verbeeldt het je” zei Wilma. “Nee echt niet hoor. Ik denk dat Gerrit jou wel ziet zitten”. “Nou dat zal ik dan wel eens uit testen lachtte Wilma. Ik doe precies hetzelfde wat Janine gisteren bij jou deed”. We nodigen ze vanmiddag uit koffie te komen drinken. Zo gezegd, zo gedaan.
Tegen een uur of drie kwamen Gerrit en Janine aanlopen. Ik zag nu dat Janine in haar linkertepel een piercing had zitten. “He buurvrouw, doet dat niet ontzettend pijn, zo’n piercing zetten?” vroeg Wilma, wijzende op de piercing. “Welnee, dat is zo gepiept en doet maar heel even pijn”. “Maar waar laat je nu zoiets doen?” vroeg Wilma aan Janine. “Gewoon in huis, antwoordde Janine, want mijn Gerrit doet dat zelf”. Gekscherend zei ik dat Gerrit mij dat ook maar eens moest leren want het leek mij ook wel leuk om met vrouwenborsten te spelen en er ook nog voor betaald te krijgen. Gerrit en Janine lachtten beiden. “Geen probleem hoor, ik wil het je wel leren. Toevallig wil Janine er ook nog een in haar andere tepel. Als je het leuk vind kunnen we die wel samen zetten” Ik keek Wilma eens aan en die knikte ongemerkt goedkeurend in mijn richting. “Da’s prima Gerrit, wanneer?” “Vanavond”, antwoordde Gerrit.


Hierop zetten we ons aan tafel en schonk Wilma de koffie in. Ik zag dat ze pal tegenover Gerrit ging zitten en ook haar benen iets uit elkaar zette, waardoor Gerrit goed zicht had op haar kale kutje. Ik zag dat het Gerrit niet onberoerd liet want zijn lul begon langzaam te groeien. Wilma had er duidelijk plezier in en ongemerkt liet ze haar vingers langs haar spleet glijden. Ik zag dat Gerrit z’n lul behoorlijk stijf werd. Ik vond het best wel opwindend en voelde dat ook mijn lul langzaam begon te groeien. Op dat moment kreeg Janine ook iets in de gaten. “He Gerrit, wat is dat nou” Je zit hier met een stijve aan tafel!” Zowel Wilma als ik proestten het uit, terwijl Gerrit rood kleurde. “Ja sorry, stamelde hij. Maar de natuur doet hier zijn werk”. “Geeft niets hoor”, hoorde ik Wilma zeggen. De natuur doet Johan hier ook goed”, ondertussen op mijn lul wijzend.
Ik zag dat Wilma opstond en naar mij toekwam. “Of heb ik het mis, mijn geile beer?’ vroeg Wilma mij, terwijl ze mijn lul in haar hand pakte. Langzaam trok ze de voorhuid naar achteren en begon met haar hand op en neer te bewegen. Janine keek eens veelbetekend naar Gerrit en draaide zich naar mij om. “Toe Wilma, mag ik even”, vroeg ze aan mijn vrouw. Verbaasd keek Wilma Janine aan maar knikte tegelijkertijd instemmend. Terwijl Wilma nog mijn lul vasthield, voelde ik hoe Janine mijn ballen begon te masseren. Vanuit een ooghoek zag ik Gerrit opstaan en naar Wilma toelopen. Hmmm, wat kon die Janine dat goed zeg!. Wilma, die mijn voorhuid naar achteren hield en ondertussen mijn eikel masseerde terwijl Janine mijn ballen masseerde. Plosteling voelde ik iets warms en ik merkte dat Janine mijn ballen begon te likken. Gerrit had inmiddels de schouders van mijn vrouw gepakt en begon haar te masseren. Ik zag dat hij speels zijn vingers over de borsten van Wilma liet glijden waardoor haar tepels zich oprichtten en hard werden. Aan haar ogen zag ik dat dit Wilma bijzonder opwond en dat ze geil werd van de aanrakingen van Gerrit. Janine was inmiddels opgestaan en had mijn hand gepakt en op haar linkerborst gelegd. Sjonge, wat een heelijke tieten had die meid zeg!. Ik masseerde haar tepel en begon met mijn andere hand ook haar andere borst te masseren. Wilma had zich inmiddels voorovergebogen en mijn lul helemaal in haar mond genomen. Ik zag dat Gerrit half achter haar stond en een beste erectie had. Tjemie, wat een lul had die vent zeg!. Gerrit keek geinteresseerd toe terwijl ik de borsten van zijn vrouw aan het bewerken was. Inmiddels was een hand van mij afgezakt naar die heerlijke kut van Janine. Haar schaamlippen stonden inmiddels lekker van elkaar af en haar kut was inmiddels lekker nat geworden. Ik zag tenminste de glinstering tussen haar kutlipjes. Langzaam begon ik haar te vingeren. Janine begon te kreunen. “Ga door lekkere vent”, riep ze tegen mij. Gerrit stond inmiddels pal naast mij. Ik zag tenminste zijn grote lul voor mijn gezicht en voordat ik er erg in had duwde hij zijn lul tegen mijn mond aan. Automatisch opende ik deze en voordat ik er erg in had zat ik Gerrit te pijpen!. En dit terwijl ik zelf gepijpt werd door mijn eigen vrouw Wilma en buurvrouw Janine zat te vingeren, terwijl ze half over mij heen lag en haar grote borsten op mijn buik lagen. Tjee, zo geil had ik het nog nooit meegemaakt. Ik stopte even met het vingeren van Janine en greep de lul van Gerrit vast en begon z’n lul te masseren terwijl ik ‘m pijpte. Dat had ik nog nooit eerder gedaan, een man pijpen. Ja, als tiener had ik wel eens de lul van een vriendje in mijn mond gehad. Maar nu een volwassen vent pijpen, terwijl ik zelf werd gepijpt door mijn eigen vrouw was helemaal nieuw. Ik probeerde van de stoel af te komen en ging op de handdoek voor de caravn liggen. Mijn vrouw, die hierdoor even moest stoppen met pijpen, greep al snel weer mijn lul en begon verder te pijpen. Terwijl ik half opgericht naar de verrichtingen van mijn vrouw keek, zag ik dat Gerrit andermaal de borsten van mijn vrouw begon te masseren terwijl ze op haar knieen voor me zat. Janine stond er wat verloren bij. Op dat moment zag ik dat Gerrit achter Wilma knielde en haar van achteren begon te likken. Of hij nu haar kutje likte of haar kontgaatje weet ik niet. Maar ik zag wel dat Wilma er met volle teugen van genoot want ze bgon me steeds heftiger en gulziger te pijpen. Mijn lul verdween tot diep in haar keel. Ik hoorde haar zelfs grommen en sneller ademhalen. Met mijn hande pakte ik opnieuw de borsten van Janine en begon stevig haar tepels te masseren. Wat een paar prachtige borsten had die meid zeg! Terwijl we zo bezig waren stopte Wilma even met pijpen en riep vol geilheid “Ram die pik van je in me Gerrit!”. Dat liet Gerrit zich geen twee keer zeggen. Ik zag dat hij zich oprichtte en zijn lul langzaam van achter bij Wilma naar binnen schoof. Wat eeh heerlijk geil gezicht zeg! Terwijl Wilma mij verder pijpte zag ik dat Gerrit Wilma met diepe stoten neukte. O wat genoot die geile vrouw van mij zeg!. En ik erbij trouwens!.


Gerrit had een behoorlijk tempo en ik zag dat hij Wilma steeds sneller neukte. Wat een geil gezicht, gepijpt worden door je vrouw die tegelijkertijd hard geneukt werd door een andere man! Op dat moment voelde Janine zich kennelijk tekort gedaan want ze duwde me achterover op mijn rug en met haar gezicht naar mij toe ging ze wijdbeens over mij heenzitten, waardoor ik recht tegen haar kale kut aankeek. De schaamlippen stonden wijd uiteen en het kutsap droop eruit. “Likken!”, commandeerde ze me. Terwijl ze zich naar mijn mond toeschoof begon ik haar te likken zoals ik nog nooit een vrouw gelikt had. Met mijn tong maakte ik diepe halen langs haar schaamlippen en haar genotsknobbeltje. Ik zag dat de kittelaar van Janine behoorlijk groot en rood was en ik sloot mijn lippen om haar genotsknobbeltje. Langzaam zoog ik erop . Ik hoorde hoe Janine begon te hijgen als een gek en voelde hoe ze haar kut nog verder in mijn gezicht drukte. Ondertussen voelde ik hoe Wilma mij steeds dieper pijpte. Opnieuw had ik die grote borsten van Janine, die boven mijn gezicht bungelden, gepakt en kneep stevig in die mooie tepels van haar. Ik voelde mijn hoogtepunt naderen. En ik merkte dat ik niet de enige was. Aan de manier waarop Wilma mij pijpte kon ik merken dat ook zij bijna klaar kwam. Maar ook Gerrit en Janine waren bijna zover. Het was Gerrit die het eerst kwam, bijna gelijktijdig gevolgd door Wilma en Janine. Gerrit spoot zijn lul helemaal leeg in die geile kut van Wilma, terwijl ze zelf begon te schokken als een gek. Steeds steviger en harder begon ze aan mijn lul te zuigen, waardoor ik het zaad naar boven voelde borrelen. Jannie kwam gelijktijdig met Wilma. Wat een geil wijf, zeg die Janine!. Ze schudde en schreeuwde erbij. “Oooh, ga door geile kerel! Likken, zuigen, maak me klaar! “, waarop ze haar kut vol in mijn gezicht drukte op het moment dat ikzelf als laatste klaarkwam. En hoewel ik nog nooit was klaar gekomen in de mond van Wilma, hield ze nu mijn lul in haar mond tot het bittere einde. Ze slikte zelfs alles door en bleef maar doorgaan. Zo geil had ik haar nog nooit eerder meegemaakt. Terwijl ik Janine zachtjes door bleef likken en subtiel met haar borsten bleef spelen, voelde ik dat ze opnieuw kwam. En jawel ,slechts een minuut na haar eerste orgasme kwam Janine nog een keer. Ze schudde met haar hele lichaam en haar borsten zag ik heen en weer wippen. Wat een fantastisch gezicht!
Nadat we allemaal bevredigd waren stonden we op en keken elkaar voldaan aan.
Auteur : Geile beer / Geschreven op : 14 december 2009 - 11:44 / Hits : 24248 / Waardering : 2.73
Print verhaal Mail vriend
onder Gerelateerde verhalen

Naturistencamping in Istrië
Auteur : maurice / Geschreven op : 16 januari 2014 - 13:41 / Hits : 22108 / Waardering : 3.71

Naturistencamping Istrië 2
Auteur : Maurice / Geschreven op : 17 januari 2014 - 11:47 / Hits : 20462 / Waardering : 3.64

Naturistencamping Istrië 3
Auteur : Maurice / Geschreven op : 23 januari 2014 - 10:40 / Hits : 16445 / Waardering : 3.36

Naturistencamping Istrië 4
Auteur : Maurice / Geschreven op : 07 februari 2014 - 14:20 / Hits : 10290 / Waardering : 2.79

Naturistencamping 2
Auteur : Geile beer / Geschreven op : 15 december 2009 - 12:34 / Hits : 15319 / Waardering : 2.65

onder Bekijk commentaar
Er zijn geen reacties gevonden.
onder Geef commentaar
Je moet ingelogd zijn om commentaar te geven.
onder Geef score
Je moet ingelogd zijn om te kunnen stemmen.


 
 
Hoofdpagina / Categorieën / Onze Partners / WebLinks / Contact / RSS / Disclaimer / Adverteren

footer

Gehost door Wodyweb