Zoek snel een verhaal...
 
Gertibaldi
 
 


Welkom bezoek(st)er! Je kunt hier registeren.

Na het galadiner, Jolie ontpopt zich tot...
Klein lettertype Groot lettertype Grootste lettertype

Waardering
Na het galadiner, Jolie ontpopt zich tot...
Het is alweer even geleden dat ik de vorige episode gepost heb,misschien even terug lezen.

Twee paar donker ogen keken me uitermate geil aan “wil je me nog Rob.....mijn lichaam is voor jou....doe met me wat je wilt” stotterde ze alvorens haar blik naar de bult in mijn short gleed.
Verlekkerd likte ze haar lippen, ik pakte haar handje vast en trok haar mee naar mijn living. Ik sloot de deur achter ons en trok haar mee tot ik voor mijn clubzetel stond en liet me erin zakken. Vragend keek ze me aan afwachtend wat er ging gebeuren.
Ik liet mijn ogen over haar lichaampje glijden en nadat ik al haar vrouwelijk schoon bewonderd had zei ik “striptease”. Heel eventjes keek ze me verwonderd aan maar begon dan ritmisch mee te bewegen op de muziek die zachtjes uit mijn speakers klonk.
Haar mooie handjes gleden over haar dijen langs de liezen en over de lichte glooiing van haar kleine buikje terwijl ze heupwiegend voor me danste . Ze gleden verder omhoog en ik zag haar tepels opzwellen en toen ze haar ietsjes hangende borsten afwisselend op en neer wipte groeiden haar tepels nog meer. De handjes verdwenen achter haar hoofd en een seconde later wreef ze haar golvende donkerbruine haren naar voor. Ze liet de haren langzaam door haar lange vingers glippen en toen friemelde ze wat in haar nek.
Tussen haar duimen en wijsvingers hield ze het kraagje dat haar blauwe jurk rond haar hals omhoog hield vast. Ze stond wat met de puntjes te draaien en langzaam zakten haar armpjes naar beneden. De stof werd langs één kant iets omlaag getrokken tot ik een klein beetje van haar donkerbruine tepelhof te zien kreeg. Toen haalde ze de stof weer omhoog en deed dan hetzelfde aan de andere kant. Langzaam stroopte ze de bovenzijde van haar jurk verder omlaag zodat haar borsten zichtbaar werden.
Ik had al gezien dat ze grote areola's had toen ze in haar natte jurk stond nadat het zeil voor het hotel het begeven had maar zo naakt leken ze nog veel groter. Donkerbruine vlekken met een doorsnede van minstens 6cm en dikke stijve nippels van zeker 1,5cm dik en 2cm lang.
Jolie nam haar tepels vast, rolde ze even tussen haar duimen en wijsvingers en trok er wat aan alvorens ze haar jurk verder omlaag stroopte. In plaats dat ze haar eigen zwarte Sloggi had aangedaan droeg ze het doorzichtige blauwe slipje dat ik haar had gegeven. Haar dijen kwamen bloot en gaandeweg dat de jurk verder omlaag gleed ook de zelfophoudende zwarte nylonkousen. Het slipje verborg geenszins haar dikke vooruit stekende pubis die met grijze haren begroeid was en evenmin haar cameltoe. De stof van het slipje dat een beetje tussen haar vette schaamlippen gekropen was vertoonde een donkere vlek.
Ik keek mijn ogen uit op het geile wijfje dat haar nylonkousen één voor één sensueel omlaag stroopte waarbij haar melkbollen omlaag bungelden. Toen ze uit beide nylons gestapt was ging ze op mijn salontafel zitten en helde wat achterover. Ze opende haar beentjes en trok het slipje opzij. Eindelijk kon ik haar kutje bewonderen, een grijs donzig tapijtje bedekte haar bolle venusheuvel. Tussen de dikke buitenste schaamlippen zaten de binnenste verscholen. Donkerbruine grimmig gevormde velletjes met twee verdikte propjes, alsof er al op gezogen was, vormden de aanzet naar haar clitoriskap welke eveneens een vlezige aanblik had. Met de vingers van beide handjes haalde ze haar schaamlippen uit elkaar waardoor haar gutsende roze propje tevoorschijn kwam. Stroperig helder vocht smeerde langzaam de ingang van haar schede. Ze begon zichzelf te vingeren en langzamerhand groeide haar kittelaartje vanonder het beschermende kapje.
Ik wilde haar, ik wilde mijn lul in haar kutje proppen en ik stond recht. Toen ik mijn boxershort omlaag schoof en terug recht kwam vielen Jolie haar ogen bijna uit hun kassen “WOW wat een kanjer verdomme .....en zo'n dikke ballen....ze staan op springen” bracht ze uit.
Net toen ik aanstalten maakte om mijn pik in haar poesje te drijven draaide ze rond haar as en ging plat op de salontafel liggen. Ze legde zich zodanig dat haar hoofd over de rand van de tafel naar beneden hing en haar beentjes langs de andere kant omlaag bengelden. Haar mooie grote borsten zakten een beetje in en puilden voor een stukje buiten haar borstkas.
Toen ze haar mond opende begreep ik direct wat de bedoeling was en meteen druppelde het voorvocht uit mijn eikel. Ik nam mijn lul beet, duwde hem omlaag en ik zakte wat door mijn knieën.
Een heerlijk gevoel overmeesterde me toen ze haar met bruine lipstick gekleurde lippen rond mijn dikke eikel spande en met haar tong het vocht uit mijn spleetje likte. Haar armpjes kwamen omhoog en ze gooide ze achteruit, haar handjes zochten mijn ballen en toen ze die gevonden hadden begon ze erin te kneden terwijl ze zacht kreunend mijn lul steeds dieper naar binnen probeerde te zuigen.
Langzaam begon ik haar mond te neuken, bij elke stoot een centimeter dieper tot ze haar mond volledig open sperde en ik mijn 18,5cm lengte en 6cm dikte steeds dieper in haar keelgat boorde.
Ze vertoonde niet de neiging om te gaan kokhalzen en liet me toe om mijn pik tot tegen mijn scrotum in haar mond te duwen. Met lange halen neukte ik haar en genoot ervan dat haar strottenhoofd over en weer ging alsof ze slikte telkens mijn eikel er voorbij schoof. Mijn ballen werden nog eens extra geprikkeld als ze over haar neusje gleden en ik voelde mijn zaad omhoog borrelen.
Van hitsigheid greep ik haar beide borsten vast en terwijl ik er hard in neep, waardoor de grote tepelhoven nog donkerder kleurden en de tepels nog dikker op zwelden, schudde ik ermee zodat het vlees alle kanten op danste.
Jolie kreunde onder mijn geweld “choa choa hoooooaaaauuuuuu” alsof ze iets wilde zeggen maar door mijn dikker wordende lul werden haar woorden onverstaanbaar. Met luid gebrul kwam ik klaar, ze hoefde niet eens te slikken want mijn stralen waren zo krachtig dat ze meteen in haar maag gekatapulteerd werden. Zoals bij dit vrouwtje had ik nog nooit genoten van orale sex maar zij had blijkbaar ook genoten van het keel neuken want toen ik haar borsten los liet en mijn slapper wordende lul uit haar mond haalde draaide ze zich om op de salontafel en terwijl ze mijn half slappe lul aflikte zei ze dat ze het beestig lekker had gevonden en dat ik veel meer dan een normale man in haar keelgat had gespoten. Ook de ruige behandeling van haar borsten had ze nog nooit meegemaakt maar het had haar een onbekend genot bezorgd.
Jolie liet mijn pik los en ik liet me terug in mijn zetel zakken terwijl zij het slipje naar beneden schoof, eruit stapte en in de zetel tegenover me ging zitten. Ze veerde ietwat geschrokken terug omhoog en draaide zich om terwijl ze voorover bukte. Heel even maar kon ik genieten van haar mooie lekkere kontje want vrijwel meteen kwam ze terug recht, draaide om en legde haar zwarte langwerpige handtas op de salontafel. Toen zakte ze terug in de zetel en trok haar beentjes omhoog. Ze zette haar voetjes op het kussen en trok haar beentjes wat dichterbij tot haar hielen tegen haar kontje aandrukten.
Dan vouwde ze de beentjes open en gleden haar handjes naar haar met grijze donzige haartjes begroeide kutje. Ze plukte haar binnenste schaamlipjes naar buiten tot haar kutje eventjes op een vlindertje geleek en liet ze dan weer schieten. Haar handjes gleden omhoog over het buikje tot ze onder haar borsten zaten en duwde ze omhoog. Afwisselend likte en zoog ze op haar eigen spenen tot ze haar ene borst liet zakken en haar handje terug omlaag gleed. Twee van haar slanke vingers doken in haar grotje en me geil aankijkend en ze nog steeds op de ene speen likte begon ze haar kutje te bewerken. Lichtjes kreunde en genoot ze van de penetratie en langzaam werd het soppende geluid van haar kutje sterker. Rond haar vingers en de randen langs haar kutje vormde zich een kringetje van wit stroperig vocht dat snel vermeerderde. Het leek wel of er sperma uit haar kutje kwam, het toenemende witte vocht gleed langzaam over haar bruine sterretje langs de bilnaad tot op het kussen van de zetel.
Jolie haalde haar vingers uit haar kutje en bracht ze naar haar mond. Sensueel likte ze haar vingers af en nam ze dan in haar mond. Ze liet haar vingers over en weer glijden terwijl ze me geil aankeek. Haar beentjes gleden uit de zetel en ze haalde haar vingers uit de mond waarna ze voorover boog en haar handtas opende. Triomfantelijk haalde ze er een klein wit ding uit en draaide zich dan op haar knieën in de zetel met haar lekkere kontje ver achteruit gestoken. Ze keek achterom over haar schouder”speel wat met je lul dat hij goed stijf wordt dan mag je me seffens neuken”. Terwijl ze dit zei hoorde ik iets beginnen zoemen, in haar handje dat tussen haar beentjes verscheen had ze het kleine witte ding vast en duwde het tegen de plaats waar haar kittelaar zat. Ze kreunde hevig door de trilling van de kleine klit stimulator en al snel begon haar kutje te lekken. Ik had mijn pik al behoorlijk stijf getrokken en klaar voor het grote werk stapte ik langs de salontafel heen op haar af.
Zoals ze daar zat met haar kontje achteruit was haar kutje op de juiste hoogte om mijn tamp er zomaar in te boren.

Op zoek naar
een spannend speeltje ? Kijk eens in onze shop !


Nog steeds over haar schouder achterom kijkend staarde ze naar mijn lul die ik met mijn hand omlaag moest drukken of hij knalde tegen mijn buik. Uit het spleetje van mijn dikke paarse eikel sijpelden druppels voorvocht en ik voelde hoe het bloed in razendsnel tempo door de gezwollen aders stroomde. Jolie vroeg om het slipje dat op de grond lag aan te geven wat ik zonder vragen deed en toen ze het vast had draaide ze het binnenste buiten. Met haar ene handje legde ze het op haar kontje en wreef het langs haar bilnaad over het bruine stropje en schoof het enkele malen over en weer op haar kutje. Toen reikte ze het mij aan “hier een aandenken dan kun je er altijd aan ruiken als je zin hebt om aan je pik te snokken” zei ze met een geil lachje. Ik nam het aan en hield het onder mijn neus, het rook naar geil, een mengeling van kutsap en de geur van ….je weet wel.
Ik werd er zo bronstig van, het slipje gooide ik op de grond en duwde mijn pik omlaag. Heel even haalde ik mijn eikel door haar dikke natte gleuf en probeerde hem naar binnen te duwen. De ingang van haar kutje was een beetje weerbarstig maar bij de tweede poging glibberde hij er toch langzaam in. Ik voelde enige weerstand en drukte zachtjes door “JAAAAUUUUUUUUUUWWWWWWW ZO DIK JONGGGGGGGGG” gilde ze. Gewillig, terwijl ze zacht kermde liet ze me dieper doordringen in haar nauwe maar spekgladde vagina. In een soort van berusting legde ze haar hoofd boven op de rugleuning van de zetel toen ik haar heupen vastgreep en begon te stoten.
Als een piston gleed mijn lul over en weer in haar 53 jarige vrouwelijke kut-cilinder. De dikke roze blinkende rand tussen haar anus en de opening van haar kutje paste perfect als een zuigerveer rond mijn pik en sleurde het vel vooruit telkens ik me achteruit trok om vervolgens terug diep in haar door te stoten. Jolie begon luidop te kreunen. Ik liet me voorover hellen en zocht haar borsten, terwijl ik het malse vlees kneedde fezelde ik “weet je dat ik liever in een belegen kutje zit dan in jong pruimpje....ik hou van oudere vrouwen en zeker als ze zo mooi en lekker sappig zijn zoals gij....ik wordt gek van geilheid door rijpe teven die thuis veel tekort komen en die genieten dat een andere vent hun naait....ik heb er al veel genomen HEEL VEEL en in al hun gaatjes.....nog eentje te gaan” .Ze mompelde iets onverstaanbaar en ik ging verder met de penetratie en fezelde ”weet je dat ik het zalig vind om in een ouder kutje klaar te komen....om mijn zaad diep in een grijze foef te spuiten”. Een kutscheet ontsnapte”SORRY SORRY'” riep ze maar meteen volgden er nog een paar. De trilling rond mijn stamper zorgde ervoor dat mijn zaad omhoog borrelde, ik neep weer heel hard in haar borsten en zwierde ze alle kanten op. Dat had ze graag want ze kreunde onophoudelijk onder deze minst zachte behandeling. Ik werd er nog heviger door en beukte tegen haar kontje waardoor mijn ballen hard tegen haar venusheuvel kletsten”ik ga je vol spuiten lekkere ouwe teef...mijn zaad tegen je baarmoeder spuwen”. Dit werd teveel voor haar en zelf sloeg ze er toen ook vunzige taal uit ”je lul zwelt op...ga je me vol pompen...vooruit hete smeerlap laat je ballen leeglopen in men ouwe kut...verdomme je neukt goed...sla je ballen tegen mijn schaamlippen...vooruit stompen stompen....geef me je zaad...ik ga KOOOOMENNNNNN JAAAAAAA OOOOOHHHHHH VERDOMME ZO LEKKERRRRRR”. Ze duwde haar kontje achteruit zodat ze mijn lul lekker diep in haar opnam en ik voelde haar baarmoeder tegen mijn spuitende eikel drukken. Uitgeput zakte Jolie ineen waardoor mijn lul veel te vroeg uit haar kutje glipte. Het sap vloeide van tussen haar schaamlippen en liep over haar billen, ineen-gedoken en zwaar hijgend rilde ze van genot. Vliegensvlug had ik mijn spuitende pik vast. Mijn balzak kromp nog enkele malen in mekaar en pompte nog wat witte kwakken naar buiten. Ik mikte op haar natte bolle schaamlippen, langzaam werd het witte goedje meegevoerd door het resultaat van Jolie's orgasme. Samen met nog wat sap dat uit haar kutje sijpelde gleed het over haar bil tot op het lederen kussen van mijn zetel welk ondertussen al een behoorlijke natte boel was geworden.

Ik zei haar dat ik ging douchen en dan naar de bakker zou benen om verse pistolets en croissants te halen en stapte de badkamer binnen. Nog maar net had ik me afgespoeld toen Jolie ook binnenkwam.
Haar borsten dansten lichtjes op en neer en wiegden van links naar rechts bij elke stap die ze dichterbij kwam. Ze kwam mee in de douche en nam plaats achter mij. Ik voelde dat ze haar borsten tegen mijn rug plette en haar ene handje gleed langs mijn heup richting mijn pik.
Ze friemelde wat aan mijn slappe leuter en fezelde dat ze alweer zin had. Ik stak mijn hand achteruit en zocht tussen haar beentjes naar haar kruis. Ik kromde mijn middelvinger en hij gleed vanzelf tussen de natte vlezige ingang. Even vingerde ik haar en zei dat ze wat geduld moest hebben want dat mijn pik even rust nodig had “vinger me dan klaar...ik ben zo geil” hijgde ze.
Ik trok mijn vinger uit haar kutje en draaide de waterkraan dicht. Even tongde ik haar en zoog dan afwisselend op haar beide enorme tepels. Mijn tong dwaalde af naar de gleuf tussen de borsten en gleed verder over haar buikje, draaide enkele keren rond de navel en toen ze haar driehoekig grijs tapijtje bereikte zette Jolie haar beentjes wat verder uit elkaar. Met beide handjes trok ze de dikke schaamlippen opzij waardoor haar roze blinkende knopje als een klein eikeltje tevoorschijn kwam.
Ik keek even naar het trillende dingetje en net toen ik eraan wilde likken kwam er een kwakje sperma uit haar kutje tevoorschijn. Wijs-middel- en ringvinger neep ik samen en duwde ze vliegensvlug, alvorens het zaad eruit zou druipen, in haar kutje” ja ja neuk me met je vingers rob...doe wat je wilt...ik ben zo geil...hoor me soppen rob...je maakt me gek....vinger me lik me zuig mijn klit af” kreunde ze als mijn vingers in haar sappige grotje gleden.
De geur van sperma vermengd met haar vrouwelijke sap prikkelde mijn reukorgaan.
Ze jutte me op, sneller en sneller gingen mijn vingers over en weer tussen haar schaamlippen en ik keek omhoog hoe haar borsten de samba dansten. Jolie liet haar schaamlippen los, greep mijn arm beet en stootte haar bekken over en weer. Ze hield mijn arm stevig vast en joeg haar kutje ongenadig over mijn vingers die ik af en toe kromde om haar G-spot te raken. Plotseling begonnen haar beentjes te beven en ze klemde haar knietjes tegen elkaar. Even stond ze te schokken, de spieren van haar kutje spanden zich op en hielden mijn vingers in de greep. Opeens begon ze luid te gillen en warm sap kwam uit haar kutje gelopen. Rijkelijk vloeide het over mijn hand langs mijn arm tot het van mijn elleboog in de douche-kuip kletterde. Haar spieren verslapten, langzaam trok ik mijn vingers uit haar en stond recht. Ik draaide de waterkraan terug open en toen ik me naar haar draaide drukte ze een zoen op mijn mond en zei dat ze het lekker geil had gevonden. Terwijl ik me afspoelde zeepte zij zich in maar de manier waarop ze dat deed verraadde dat ze nog botergeil was.
Veel te lang wreef ze over haar borsten en ook het grijze driehoekje tussen haar beentjes kregen een langdurige bewerking.
Ondertussen was ik al vanonder de douche en had me al afgedroogd maar door haar zo bezig te zien was mijn pik terug beginnen groeien. Jolie keek smachtend naar mijn rijzende paal maar ik wilde ze even op haar honger laten zitten zodat ik tijd kreeg om te recupereren, ik was inmiddels toch al van twee ladingen vanaf. Ik zei haar dat ik naar de bakker ging en vroeg of zij ondertussen kon zorgen voor een verse pot koffie. Toen ik even later aangekleed was en riep dat ik weg was hoorde ik nog steeds het water van de douche lopen. Ik haalde me de gedachte voor mijn ogen dat ze zichzelf nog eens aan het klaar vingeren was of dat ze haar kutje met de warme waterstralen uit de douchekop masseerde, misschien zat de douchekop al wel tussen haar dikke schaamlippen. Met die gedachte was het moeilijk om onderweg mijn lul in bedwang te houden.
Omdat de bakkerij niet zover bij mij vandaan was had ik snel een witte strakke T-shirt aangetrokken, geen short of slipje maar enkel een wijde grijze joggingbroek en een paar teen slippers aan mijn voeten.
Doordat er plaats zat was in de wijds zittende broek kon mijn lul dus behoorlijk omhoog komen en bij elke stap die ik deed zwaaide hij over en weer als de slinger van een metronoom. Gelukkig kwam ik niet veel volk tegen op straat maar degenen die ik voorbij stapte bekeken me toch wat argwanend. Aan de overzijde van de straat stonden vier vrouwen in het tramhokje op vervoer te wachten. Duidelijk hoorden ze samen. Eén ervan die me in het oog had gekregen fezelde iets tegen de vrouw die naast haar stond en binnen de seconde stonden ze alle vier naar mij te gapen. In plaats dat mijn erectie zou afnemen zwengelde hun aandacht voor mij mijn geilheid nog wat verder aan.
In de bakkerij stond er veel volk aan de toog, daarom bleef ik even buiten staan om een sigaretje te roken en mijn zinnen op iets anders te zetten zodat de stijfheid in mijn broek zou afnemen.

Toen ik eindelijk naar binnen kon en ik de luchtig geklede winkeljuffrouwen één voor één bekeek kreeg ik het terug lastig. Het werd nog erger toen Els de vrouw van de bakker, een ietwat oudere dame die ik rond de veertig schatte, vroeg waarmee ze me kon helpen en ondertussen naar mijn verdikking gluurde. Ik voelde dat mijn gezicht gloeide toen ik mijn bestelling opgaf. Toen ze de zak met pistolets en croissants voor me op de toonbank legde keek ik recht in de diepe uitnodigende gleuf tussen haar borsten. Het bolle vlees puilde uit haar redelijk ver openstaande blouse zodat ik van mening was dat haar bollen omhoog geduwd werden door een push-up bh. Een beetje beschaamd rekende ik af en haastte me de winkel uit. Ze keek nog eens naar de bult in mijn broek voor ze het wisselgeld op de toog legde en ze gaf me een knipoog.
Ik had nog maar net mijn eerste stappen op straat gezet toen er geroepen werd” HELA JONGEMAN WACHT EENS EVEN”. Snel draaide ik me om omdat ik dacht dat ik iets op de toonbank had laten liggen maar ik zag niemand. ”PSSSST”hoorde ik en keek opzij. In de geopende poort naast de winkel stond Els en wenkte me. Els, daar had ik al menige malen een natte droom van gekregen. Plus minus 1,60m groot,kastanjebruine haren met pijpekrullen tot halverwege haar rug,lichtgrijze ogen en een sensuele mond met natuurlijke vurige rode lippen. Ze was niet mager maar ook niet mollig, de juiste verhoudingen voor een vrouw van haar leeftijd en ze bezat een stel mooie benen.
Toen ik bij haar kwam nam ze mijn hand vast en deed ze enkele stappen achteruit waarbij ze mij wat verder de bakkerij in trok. Haar andere hand legde ze op mijn kruis en terwijl ze zachtjes in mijn ballen kneep en over mijn stijve pik wreef fezelde ze”woensdag en donderdag is de winkel gesloten...als je me uitnodigt voor een kop koffie kunnen we eens praten over je probleem want ik denk dat je iets kwijt wil”even grinnikte ze en fezelde verder” zeg me waar je woont en ik breng een snoepje mee voor bij de koffie”.Els had niet langer over mijn pik moeten wrijven of ik had ter plekke mijn jogging volgeschoten. Gelukkig hield ze op toen ik haar mijn adres gaf. Haastig krabbelde ze het op een memo-briefje dat op de tafel naast de poort lag en toen ze mijn telefoonnummer erbij genoteerd had foefelde ze het briefje in de cup die haar linker borst maar deels omhulde. Met een vluchtig zoentje en ik bel je wel duwde ze me zachtjes achteruit en sloot de poort.


Een paar minuten later stapte ik door mijn living naar de keuken en zag dat de koffie nog maar net begon door te lopen. Jolie had zeker onder de douche lang met zichzelf bezig geweest dacht ik. Toch had ze de tijd gehad om de tafel netjes te dekken en ze zat een sigaret te roken. Ze keek even op toen ik de zak met pistolets op de tafel legde, haar bruine ogen verrieden pure geilheid. De revers van haar badjas stonden zo ver open dat ik niet naast de grote donkere kringen van haar borsten kon kijken net zo min als de donkere tjoepen die erop priemden. Ik was er zeker van dat haar 53-jarige kutje drijfnat was en niet omdat ze zich na het douchen niet fatsoenlijk zou afgedroogd hebben maar gewoon omdat ze in die korte tijd dat ze bij mij was een metamorfose ondergaan had. Als een gedwongen geheelonthoudster op sex gebied had ze zich ontpopt tot een jonge vrouw, althans van geest toch, een jonge vrouw met een onblusbaar wellustig lichaam dat in jaren van haar man geen enkele intimiteit meer gekregen had.
Ik kreeg alweer een stijve door het gluren naar haar weelderige tentoongestelde borsten en alhoewel ik veel zin had om mijn handen op de tweelingen te leggen deed ik het toch niet en ging tegenover haar aan de keukentafel zitten. Het koffiezetapparaat pruttelde en Jolie doofde haar sigaret. Ze stond recht en schonk voor ons beiden een kop koffie in. Toen ze terug plaats nam vroeg ik hoe lang ze nog bij me zocht te blijven. Haar antwoord kwam ietsje venijnig over”ben je me al beu misschien....als je wil vertrek ik dadelijk en kunt ge uw pistolets steken waar ik denk”.
Aangedaan door haar bitsige antwoord verontschuldigde ik me dat ik haar helemaal niet naar huis wilde sturen maar als ze nog de ganse zaterdag en zondag bij me bleef ik wel één en ander met haar wilde doen, bijvoorbeeld naar de Antwerpse Sinksenfoor gaan en 's avonds in mijn stamkroeg iets gaan drinken.
Meteen draaide haar humeur 360 graden en ze reikte haar handjes naar de mijne. Terwijl ze mijn toegestoken hand vasthield zei ze dat ze graag met mij op stap wilde gaan maar dat ze dan eerst toch wel wat andere kleren zou gaan kopen want met alleen haar blauwe jurk zag ze dat niet goed zitten.
Achter de hoek was een kledingzaak waar ik al met verschillende vrouwtjes kleren was gaan kopen, de eigenares Liesbeth van de zaak kende ik dus redelijk goed. Omdat ik wist dat ze op zaterdag altijd om 13u de winkel voor 2 uren sloot belde ik haar gelijk op en vroeg of ik nog mocht langskomen.
Ze vond het geen probleem en zei dat we het beste tegen sluitingstijd kwamen.
Na het ontbijt rookten we beiden een sigaretje, we hadden immers nog een uurtje de tijd alvorens we ons naar de winkel van Liesbeth moesten begeven. Jolie zat ietwat rusteloos op haar stoel en keek me met bijna smekende ogen aan om ook mijn sigaret te doven.
Na het laatste trekje had ik nog maar net mijn sigaret gedoofd toen Jolie recht stond en naar me toekwam. Ze greep mijn hand vast en gebaarde dat ik moest rechtstaan en haar volgen. Ik werd door haar naar de slaapkamer geloodst en toen we naast het bed stonden deed ze haar badjas los. Langzaam liet ze hem van haar lichaam glijden en bij het zien van haar naakte lichaam kwam er beweging in mijn joggingbroek. Jolie bracht haar handjes naar haar nek, haar borsten werden hierdoor wat omhoog getrokken. Toen liet ze haar tetters van links naar rechts wiebelen door zachtjes met haar bovenlichaam te twisten. Met de snelheid als de angel van een wesp priemden haar donkere tepels vooruit en stonden als lange dikke nippels te lonken om erop te zuigen.
Net toen ze zag dat ik aanstalten maakte om naar haar twee heerlijkheden te grijpen liet ze haar armpjes omlaag zakken en draaide ze zich om. Jolie keek me aan toen ze voorover boog, niet rechtstreeks maar via de spiegeldeur van mijn kleerkast en ik sloeg haar gade tot ze met haar ellebogen op het bed rustte. Mooi geil zicht was het hoe haar borsten uitzakten tot de stijve spenen net het dekbed onder haar raakten. Ze zette haar voetjes uit elkaar, wiebelde een beetje met haar kontje en spoorde me aan”vooruit Rob een vluggertje voor we gaan shoppen....steek die lekkere dikke lul van je in mijn kutje”.
Zoals een reu het ruikt als een teef loops staat zo rook ik ook dat het teefje dat voor me gebogen stond wilde gedekte worden.
Een vluggertje werd het want Els de bakkerin had me bijna naar een hoogtepunt gebracht toen ze over de bult in mijn joggingbroek had staan wrijven. Ik stroopte mijn broek iets naar omlaag tot de elastiek net onder mijn ballen zat, mijn ballen die zo gezwollen waren dat het aanvoelde alsof de zak die hen samen hield elke seconde zou openscheuren. Met enige moeite wist ik me te bedwingen om niet gelijk mijn staalharde pik in haar grijze kutje te boren maar nam de moeite om mijn 6cm dikke eikel enkele keren door de sappige spleet tussen haar dikke schaamlippen te halen om hem te smeren.
Zachtjes kreunde ze en net toen ik haar heupen vastnam om in haar door te stoten duwde ze haar kontje achteruit”JAAAUUUWWWWWW ZOOOOOO DIK..... ZOOOOOOO GROOOOOT” gilde ze toen haar hete kutje over mijn paal schoof. Jolie was zo beestig geil dat haar kutje meteen vocht begon te verliezen van zodra ze mijn volle lengte had opgeslokt en ik haar baarmoeder tegen mijn eikel voelde drukken. Haar warme sap vloeide over mijn ballen en terwijl ik diep in haar geworteld bleef zitten helde ik wat voorover en liet mijn handen over haar buikje glijden. Ze kreunde en ik voelde een rilling over haar rug gaan toen mijn vingers haar kutje bereikten en ze haar harde knopje beroerden. Ik voelde de spanning rond mijn lul toenemen en toen volgde haar orgasme. Met een luide gil kwam Jolie klaar en toen haar sappen mijn lul en ballen besproeiden voelde ik mijn zaad beginnen borrelen. Ik greep haar borsten vast en zo snel als een haas neukte ik haar kutje zonder rekening te houden met haar gevoelens. Gewoon haar kutje gebruiken voor mijn genot. Enkele seconden later was het zover, mijn lul verdikte en Jolie riep ondertussen in de spiegel naar mij kijkend ”GEEF ME JE ZAAD....SPUIT MIJN OUDE KUT VOL....LAAT JE GAAN ROB”. Door mijn hitsigheid neep ik weer zo hard in haar borsten dat haar tepels volledig opgeslokt werden door hun grote beddingen die bijna zwart uitsloegen. Een orgasme zat er voor haar niet meer in. Juist toen ze bijna op hoogte kwam pompte ik als een egoïst mijn zaad in haar kutje maar toch leek ze er genoegen mee te nemen “ow ow ow ik voel je warme zaad.....spuit je ballen maar helemaal leeg” kreunde ze.
Meteen toen mijn slappe lul uit haar kutje gleed kwam Jolie recht en stapte naar de zetel waar haar kleren op gedrapeerd lagen. Ze graaide naar het doorzichtige blauwe slipje dat ik haar had gegeven en trok het aan. Normaal was ik niet vies gevallen maar op dat ogenblik vond ik het niet gepast dat ze zonder zich even te wassen met een kutje vol sperma in het slipje kroop, we moesten tenslotte nog naar de winkel bij Liesbeth en naar de Sinksenfoor.
Dat zei ik haar ook maar ze gaf me als antwoord dat ze graag mijn zaad zolang mogelijk wilde voelen en dat ik nog helemaal niet klaar was met haar ”veel te lang heb ik de geneugtes moeten missen.....nu is het sex-beest in mij los gebroken en ik wil de rest van het weekend zoveel mogelijk van je grote dikke pik genieten” voegde ze er nog aan toe.
Toen ik even later mijn geslachtsdeel stond te wassen kwam Jolie de badkamer binnen. Ze greep me bij mijn kale ballen en alsof ze ze tegenover mekaar wilde afwegen wiebelde ze ermee en zei ”dat ze maar gauw bijvullen......ik heb nog nooit in openlucht geneukt....dus als we strakjes naar de kermis gaan wil ik dat je me neemt....en ik verlang ernaar dat je weer zoals daarnet alles vanuit je dikke kloten in mijn kutje spuit”.
Jolie bleef in de badkamer om zich op te maken en ik trok naar de slaapkamer. Terwijl ik me aankleedde drongen haar woorden steeds dieper door. Ik besefte dat ik het zou moeten kunnen bij deze hete teef die een seksuele metamorfose had ondergaan. Toen dacht ik terug aan het flesje dat ik van mijn vriend gekregen had. Hij was een jaar lang door Indonesië getrokken en had een week bij de papoea's verbleven, meer bepaald bij de Dani stam. Er was echter een voorwaarde aan verbonden geweest om er te mogen verblijven. Het oudste stamhoofd was amper een week tevoren gestorven en mijn vriend werd geacht om met de weduwe de daad te doen. Hij moest er wel mee instemmen ofwel onmiddellijk de stam verlaten.
Het was een mager oud gerimpeld lelijk wijf. Haar borsten hadden betere tijden gekend, ze hingen als platte uitgerekte zakken tot bijna haar navel en uit haar kale oude kut hingen twee uitgezakte verrimpelde schaamlippen met hier en daar een lange spriet haar. Natuurlijk had hij zijn pik niet stijf gekregen en de oude vrouw had hem naar de oude medicijnman van het dorp verwezen. De oude wijze man had hem een drankje gegeven, een echt paardenmiddel zo noemde mijn vriend het. Kort daarna heeft hij tot vier maal achter elkaar de oude vrouw haar kut volgespoten.

Ik had het middeltje nog nooit gebruikt maar ik dacht dat ik er wel aan toe was om Jolie te kunnen volgen in haar onstuitbare sex lust. Vliegensvlug haalde ik het flesje uit de lade van mijn nachtkastje en draaide het dopje eraf. Enkele druppels waren voldoende om je een etmaal lang bij de minste gelegenheid een keiharde stijve te bezorgen had mijn vriend me vertelt. Hoeveel druppels had hij er echter niet bij vermeld dus gokte ik op 5 en verstopte het flesje terug op zijn plaats.
Enkele seconden later kwam Jolie de slaapkamer binnen met de melding dat ze klaar was.
In de gang deed ik nog even mijn schoenen aan en greep de huissleutels. Op straat wilde ze per se hand in hand lopen wat ik dan ook toeliet want het kon me niks schelen wat de buren ervan zouden denken dat ik met een oudere vrouw omging.

Het rolluik van de etalage was al omlaag toen we bij de winkel arriveerden en ook de inkomdeur bleek op slot te zijn. Ik wist echter dat Liesbeth nadat ze haar man enkele jaren geleden verlaten had dat ze haar intrek had genomen in de studio achteraan de winkel die tevoren dienst had gedaan als naaiatelier. Toen ik op de ruit van de deur tikte zag ik Liesbeth verschijnen. De deur ging open, Liesbeth zei dat ze dacht dat we niet meer zouden opdagen en toen we binnen waren sloot ze de deur terug af en deed ook het rolluik naar beneden. Ik stelde beide dames aan elkaar voor en toen begaven ze zich naar de kledingrekken. Jolie zocht enkele kledingstukken bij elkaar en verdween in het pashokje. Ik zette me op de bank tegenover het pashokje en nam ondertussen rustig de tijd om Liesbeth te bekijken terwijl die nog enkele blouses uitzocht voor Jolie.

Er komt nog een vervolg.
Auteur : Asfaltlegger / Geschreven op : 04 mei 2012 - 09:06 / Hits : 10609 / Waardering : 1.73
Print verhaal Mail vriend
onder Gerelateerde verhalen

Na het galadiner,Jolie en Liesbeth
Auteur : Asfaltlegger / Geschreven op : 17 mei 2012 - 16:35 / Hits : 7381 / Waardering : 1.64

Hoertje Lotte 2 - Thomas vermaakt zich
Auteur : SabjeB / Geschreven op : 06 augustus 2014 - 00:53 / Hits : 12708 / Waardering : 3.56

Roodharige moeder geeft zich totaal
Auteur : dick123 / Geschreven op : 12 november 2014 - 03:30 / Hits : 22973 / Waardering : 3.45

Marielle herpakt zich
Auteur : Stanzie / Geschreven op : 08 mei 2011 - 23:31 / Hits : 14163 / Waardering : 3.25

Mieke, de keurige moeder, laat zich door een vreemde man nemen en geniet er van
Auteur : sofie / Geschreven op : 11 december 2011 - 17:56 / Hits : 53542 / Waardering : 2.99

Celine laat zich ongeremd gaan......
Auteur : snoopy / Geschreven op : 24 oktober 2006 - 12:15 / Hits : 27226 / Waardering : 2.95

Angelina Jolie, Nikki en ik
Auteur : ThaDude / Geschreven op : 13 augustus 2009 - 13:05 / Hits : 7135 / Waardering : 2.90

Marijke moet zich laten keuren deel 3 slot
Auteur : Hajo / Geschreven op : 12 mei 2013 - 12:04 / Hits : 19335 / Waardering : 2.88

Oom Erik kan zich niet beheersen 1
Auteur : Anoniem / Geschreven op : 09 november 2005 - 14:12 / Hits : 28857 / Waardering : 2.81

Na het galadiner
Auteur : Asfaltlegger / Geschreven op : 12 maart 2012 - 17:33 / Hits : 18520 / Waardering : 2.71

onder Bekijk commentaar
Er zijn geen reacties gevonden.
onder Geef commentaar
Je moet ingelogd zijn om commentaar te geven.
onder Geef score
Je moet ingelogd zijn om te kunnen stemmen.


 
 
Hoofdpagina / Categorieën / Onze Partners / WebLinks / Contact / RSS / Disclaimer / Adverteren

footer

Gehost door Wodyweb