BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Ervaring

Altijd moeilijk om te beginnen met vertellen van wat ik wil delen. Maar goed, mijn naam is dus Astrid, de meeste noemen mij As, en ben inmiddels 42, getrouwd en 2 kinderen. Ik heb kastanje bruin haar bruine ogen, iets van 1.67 en weeg 57 Kg. Mijn oudste dochter is 17, bijna 18, en juist daarom denk ik steeds vaker terug aan vroeger toen ik 18 was. We woonden toen in een flat, 3 verdiepingen hoog en onze trappenhuis telde 6 woningen op ieder verdieping 2. Ik was de jongste thuis en mijn oudere broer en zus woonde al op zich zelf. Mijn ouders waren heel vaak weg en dus had ik het rijk alleen. Ik zag er best leuk uit (ook al zeg ik het zelf) en had best veel aandacht van jongens maar ik had er niet veel interesse in, ook al was ik al bijna 19. Seksueel had ik dan ook niet veel ervaring, alleen dat ik wel zo nu en dan met mij zelf speelde.

Tijdens een weekje vakantie in Spanje, ik was net 17, was ik mee was met de zus van mijn moeder en haar man en neefje van 4, waar ik op zou passen. In de disco van het hotel leerde ik een Spaanse jongen kennen. Hij was 7 of 8 jaar ouder dan ik en die mij onnozele gans, na een avondje dansen, de liefde verklaarde. Dat deed hij waarschijnlijk aan veel toeristen. Maar ik liet mij dus verleiden en belande de 2e avond al in zijn appartement waar hij mij uit de kleren kreeg. Hij wilde mij graag neuken maar omdat ik niet gelijk wilde nam hij genoegen met wat trekken en een onhandige pijpbeurt. Ik zonder seksuele ervaring wilde eigenlijk ook niet pijpen maar omdat hij zo aandrong en ik niet kinderachtig wilde overkomen en hem niet teleur wilde stellen heb het toch maar gedaan. De avond voordat wij weer naar huis zouden gaan was ik intens ongelukkig omdat ik hem, de man van mij leven, moest missen. En toen hij mij weer meenam naar zijn appartementje en hij mij de wereld en eeuwige trouw beloofde heb ik mijzelf met wat aandringen laten ontmaagden. Twee keer heeft hij het die avond met mij gedaan en omdat hij het perse wilde ben ik met wat hulp van mijzelf nog klaar gekomen ook. Natuurlijk heb ik nooit meer wat van hem gehoord maar gelukkig duurde het verdriet bij mij ook niet lang.
Wat er wel veranderd was is dat ik seksueel was wakker geschut. Ik speelde nu regelmatig met mijzelf en was geïnteresseerd in alles wat met sex te maken had. In de kelderbox van onze flat waar oud papier werd verzameld had ik een stapel sexboekjes gevonden tussen het oud papier en die had ik stiekem meegenomen en op mijn slaapkamer verborgen. Echt alles stond er in. De verhalen en foto’s vond ik reuze spannend en ik heb mijzelf tig keer klaar gemaakt terwijl ik de verhalen keer op keer las en naar de porno foto’s keek. Het is al zo lang geleden maar sommige verhalen die toen las ken ik nu nog.
Maar ik dwaal af. Boven ons woonde een stel van in de dertig met een zoontje, patrick, van 4. Ellie heette ze en hij Ton. Een modern stel, hij werkte ergens op kantoor en zij hielp zo nu en dan in de bloemenzaak van haar ouders. Zij was echt leuk om te zien rossig blond haar, blauwe ogen en slank en op en top vrouwelijk. Ze was ietsje groter als ik en had kleine strakke borstjes. Ik heb haar volgens mij nog nooit in een lange broek gezien. Altijd jurkjes of een rok en zomers van die korte spijker broekjes. Ik ging wel eens met haar mee boodschappen doen en dan had ze wel eens een staartje en dan vroegen ze of we zusjes waren. Ja zeiden we dan en hadden de grootste lol. Hij was wat langer best leuk om te zien en zover ik hem kon ook wel aardig. Ik had er ook wel eens opgepast als ze eens een avondje weg wilde. Maar onlangs had Ellie gevraagd of dat ik wat vaker kon na school en ook wel wat vaker s ‘ avonds. Dat deed ik graag want ze betaalde goed en hun zoontje sliep vaak en dan kon ik zelf doen wat ik wilde, studeren, film kijken en lezen. Maar vooral lezen.

Nieuwsgierig als ik was snuffelde ik in de klerenkast en bekeek haar kleren. Ze had hele mooie lingerie echt van alles. In het nachtkastje vond ik een vibrator en een dildo. Ook al was er niemand toch kleurde ik tot achter mijn oren. Ook hadden ze heel wat sexboekjes in een la en in de andere linnenkast vond ik nog een draagtas vol. Wat ik ook spannend vond waren de sex strips. NU jaren later weet ik nog steeds dat het ging om Hessa, Zip en Marquis de Sade en Junglia of zo iets. Maar waar echt het zweet mij van uit brak zat in een sieraden kistje in de la. Daarin lag een pakje, zeker vijftig, foto’s van Ellie. In lingerie en naakt in verschillende poses. De foto’s waren binnen gemaakt maar ook buiten in het bos en langs de maas dacht ik. Maar ik herkende ook de gang van de kelderboxen beneden. Ze stond in haar sexy lingerie en ook naakt en speelde met de dildo die ik net gevonden had. Tjee, beneden in de kelder gang. Ook zag ik hoe ze een pik in haar mond had en hoe ze op haar knieën zat met haar billen omhoog en zo geneukt werd. Er waren ook foto’s waar ze werd geneukt door een zo te zien wat oudere man, maar het was zeker niet Ton, haar man. Ook waren er een paar waarop ze kuste met een naakte vrouw. Wat een ontdekking. Vanaf dat moment ging ik ook heel anders naar ze toe. Ik bekeek haar vanaf dat moment met hele andere ogen en ik heb mijzelf bij hun op de bank ieder keer als ik er was, om op te passen, klaar gevingerd terwijl ik las ik de sexboekjes of sex strips, maar ook terwijl ik haar foto’s bekeek. Zonder het te beseffen ging ik steeds vaker naar ze toe ook als ik niet hoefde op te passen. Door Ellie aangestoken droeg ik ook vaker jurkjes. Ze nam mij vaak overal mee heen, naar haar ouders of zussen enz. Kom zei ze dan, hier we hebben dezelfde maat trek maar een jurkje van mij aan. Ik vond het super, ik adoreerde haar en werd echt verliefd op haar. Ik was als was, en wilde niets liever dan dat ze mij als een mooie aantrekkelijke vrouw zou zien. Ik, naïef als ik was, had dan ook totaal niet door dat ze mij bespeelde omdat ze mij wilde.
Op een middag, de zomervakantie was net begonnen, kwam ik daar, het was zomer en bloedheet, ik had extra voor haar een wijd vallend rood jurkje aangetrokken en rode pumps en mijn haar in een staartje. Ellie had een super kort dun wit zomerjurkje aan met dunne bandjes om haar schouders. Ze kuste mij bij de deur en ze rook heerlijk. Ze liep voor mij uit naar de huiskamer en ik zag duidelijk haar blote billen door het jurkje heen. Ik voelde mijzelf kleuren en mijn tepels werden hard. Ze pakte een wijnglas plofte op de bank en schonk voor mij een rose in. Ik ging naast haar op de bank zitten. Op tafel lag een sexboekje en op de grond nog een paar. Ik keek naar Ellie terwijl ze haar glas pakte ik zag haar tepels door de stof van het jurkje prikken. Haar jurkje was echt dun, je zag duidelijk de contouren van haar borsten. Het was ook heel hoog opgeschoven een klein stukje nog en ze zat in haar blote billen. Ik kon mijn ogen niet van haar afhouden. Ik zag de foto’s van haar, die ik al vaak bekeken had, voor mij. God schat wat is het warm. Ik heb bijna niks aan en ik heb het nog warm en door dat weer kriebelt alles. Terwijl ze nog een slok nam pakte ze de boekjes van de grond en legde ze op tafel. Jij zult toch ook wel eens zulke boekjes lezen neem ik aan? Dapper zei ik ja hoor. Ze kroop wat dichter naast mij deed het boekje open en liet mij een paar hele geile foto’s zien. Welke vind jij het lekkerst, zei ze. Ik vind deze wel geil. Op de foto die zij aanwees waren twee vrouwen te zien die aan elkaar zaten terwijl ze een man aan het pijpen waren die voor hun stond. Ja, zei ik met een hese stem, die is inderdaad heel spannend. Ellie lachte en liet mij de ene na de andere foto zien de een nog geiler als de ander. Het zweet brak mij uit en ik voelde mijn tepels en mijn kutje reageren.

Ze stond op en terwijl ze zei: heb je deze strips wel eens gelezen ook heel spannend? Ze hurkte precies tegen over mij voor een open kast, waarvan ik maar al te goed wist, dat daar de strips in stonden. Ze zakte op een knie en reikte voorover naar de boeken haar dunne jurkje spande om haar billen en kroop omhoog. Ze reikte nog iets verder, terwijl dat volgens mij eigenlijk helemaal niet nodig was, en nu kroop het jurkje nog iets hoger. Duidelijk zag ik nu een stuk van haar blote billen en ik keek recht tegen haar kutje aan. Veel langer als nodig was bleef ze zo zitten. Toen stond ze op en kwam terug met een stapel boekjes. Ken je die? Natuurlijk kende ik ze, maar wel uit haar kast. Ik voelde dat ik bloosde. Maar goed dat het zo warm was. Ik was nu echt heel erg geil. Dat je die kent schat, die series zijn al behoorlijk oud. Welke vind jij het leukste. Ik wees een Hessa aan. Dat ging over een vrouwelijke ss soldaat uit de 2e wereld oorlog die op sex gebied van alles mee maakte.
Ok, schat, vind je die geil? Komen veel dominante spelletjes in voor, stout hoor. Nou ze dat zei realiseerde ik mijzelf dat dit inderdaad zo was. Maar ik vond die echt het geilste. Dan vind je dit zeker ook lekker. Ze rommelde wat tussen de seks boekjes en pakte er een uit. Bladerde er door en gaf mij het boekje. Op de foto was een naakte vrouw te zien ze zat op haar knieën op de bank. Ze was geblinddoekt en haar handen waren achter haar rug met een sjaal vastgebonden. Ze leunde met haar tietjes tegen de rugleuning en ze drukte haar billen achteruit. Een tweede foto toonde haar van achter. Je keek recht in haar open kutje waar een dildo in zat. Op weer een foto, een eveneens naakte vrouw stond achter haar en sloeg met een rijzweepje op haar billen. Dan een waar de vrouw de dildo op en neer haalde terwijl een man aan de andere kant van de bank stond die haar liet pijpen.
Onrustig draaide ik op de bank. Op dat moment voelde ik pas dat Ellie schuin tegen mij aan zat met een arm over de leuning van de bank achter mij en met haar andere hand mijn been streelde. Vind je het geil? Blader verder. Het werd steeds geiler. De vrouw werd nu door de andere vrouw gelikt terwijl ze de man pijpte. Ik voelde Ellie’s hand steeds hoger op mijn been strelen. Nu lag de geblinddoekte vrouw met haar benen wijd op de bank en zag je de man zijn pik een stuk in haar kutje en de vrouwen met elkaar tongen. Ellie’s hand had nu mijn jurkje omhoog gedrukt en ze streelde langs de rand van mijn broekje. Ik wist dat ik nat was. Blader verder gebood ze mij. Op de volgende foto’s zag je zelfs hoe ze in haar kontje werd genomen terwijl de andere vrouw ook nog een dildo in haar kutje deed. Ik voelde nu de hand van Ellie tussen mijn benen. Als vanzelf deed ik mijn benen uit elkaar om ruimte te maken. Ze streelde nu vol mijn kutje. Ik hoorde mijzelf kreunen. De hand van haar arm die achter mij lag streelde door mij haar en drukte mijn hoofd opzij. Ik keek Ellie nu aan en voorzichtig kuste ze mij. Toen voelde ik hoe haar tong aarzelend over mijn lippen ging. Ik opende mijn mond en probeerde haar tong te vangen. We kusten elkaar geil en Ik voelde hoe ze mijn broekje wat opzij trok en met een vinger tussen mijn kutje streelde. Zonder problemen gleed een vinger in mij en rustig begon ze mij te vingeren. Haar duim kwam tegen mijn klit en ik kreunde in haar mond. Vind je de foto’s zo geil schat? Fluisterde ze. Hou je er zo van als je gedomineerd word? Ik kwam al bijna. Als je goed kunt luisteren mag je mijn speeltje zijn? Op dat moment drukte ze een tweede vinger in mij en kwam ik schokkend klaar. Nog nooit was ik zo heftig klaar gekomen.

Ellie kuste mij weer en ik kuste terug. Jij bent een lekker geil ding As. Wil je dat? Mijn vriendinnetje zij? Mijn speeltje? Ik knikte beduusd, zeker wilde ik dat, ik was immers gek op haar. Zeg het dan As, zeg het dan. Ja ik wil je vriendinnetje zijn. Ok, schat maar dat betekend dat je goed moet kunnen luisteren. Ik wil alleen geile vriendinnetjes die goed kunnen luisteren. Ja El, ik wil je geile vriendinnetje zijn en zal goed luisteren. Als antwoord kuste El mij weer. Heb je wel eens met een vrouw gevreeën? Dat had ik dus niet. Ze nam mijn hand en leidde die tussen haar benen. Moet je voelen schat hoe geil je mij maakt. Ik streek met mijn vingers door haar kutje en voelde dat ze open stond en zeik nat was. Kom eens, ga eens staan. Ik stond op. Ik stond nu voor de bank voor Ellie. Die keek naar mij, pakte aan twee kanten de rand van haar jurkje en schoof die rustig omhoog. Ik keek naar haar blote kale kutje. Doe je jurkje uit. Zonder te aarzelen of schaamte deed ik het ritsje aan de zijkant omlaag en liet mijn jurkje over mijn schouders glijden en het viel omlaag aan mijn voeten. Met alleen mijn slipje nog aan stond ik voor haar. Mooi, je ziet er heel lekker uit As. Doe je broekje uit. Ik pelde het kleine broekje over mijn billen omlaag en stapte er uit. Sexy hoor dat streepje. Ik was blij dat ik mijzelf s’ morgens nog had verzorgd. Loop eens naar de kast. Naakt liep ik op mijn rode pumps door de kamer richting de kast bij het raam. Buiten zag ik de beneden buurvrouw twee tassen achter uit de auto halen. Zou ze mij kunnen zien als ze omhoog keek? Lekker. Heel lekker. Je hebt een heel lekker figuurtje. Sexy kleine tietjes en een lekkere kont. Zet je benen eens iets uit elkaar en buk voorover. Laat mij je lekkere kutje eens zien. Gehoorzaam deed ik wat ze vroeg. Mmmm, lekker geil schat. Kom hier. Ik draaide om en Ellie stond voor de bank en deed haar jurkje ook uit en was gelijk naakt. En schat? Ik vind jou super vrouwelijk El. Je hebt een heel goed figuur en mooie borsten. Ze zag er ook echt super uit. Best een platte buik en de tepels van haar peervormige borsten stonden stijf en wezen ontdeugend omhoog. Echt heel sexy. Ze trok mij tegen zich aan en terwijl ze mijn billen kneedde kuste ze mij geil. Een hand gleed over mijn buik omlaag tussen mijn benen. Ze streelde mijn klitje en maakte mij gek. Ik zakte bijna door mijn benen zo lekker deed ze het. Ik kreunde in haar mond. Vind je het lekker schat. Geniet er van schat. Je bent een lekker geil ding en we kunnen heel veel spannende dingen beleven samen. Wil je dat. Oh, ja, ja, ja, ja, kreunde ik. Toen liet ze zich op de bank zakken en trok mij op mijn knieën voor haar. Zo schat, nou ik. Ze pakte mijn staartje en trok mijn hoofd tussen haar benen. Ik wist wat ze wilde en ik begon haar voorzichtig met mijn tong te likken. Ze gaf wat aanwijzingen en toen ze begon te kreunen wist ik dat ik het goed deed. Je bent een natuur talentje schat. Kom kleine slet lik mijn geile kutje, lik mij klaar. Kom teefje vinger je kutje terwijl je mij likt ik wil dat je jezelf klaar vingert terwijl je mij likt. Bloed geil was ik. Ik streelde mijn klit terwijl ik wild haar kutje likte. Ik zat gewoon op mijn hand te rijden en voelde dat ik bijna klaar zou komen. Ellie begon ook met haar kont te draaien en kreunde: kom kleine slet, kleine geile teef likken. Kom lik mijn geile kutje klaar. Ik vond het zo geil dat ze dat zei dat ik op mijn hand klaar kwam. Ellie drukte mijn hoofd strak tegen haar kutje en stootte haar kutje tegen mijn mond en kwam luit kreunend klaar. Even bleven we uitgeblust zo liggen en toen trok ze mij naast haar op de bank. Je bent heel lekker schat. Vond je het ook lekker? Ja, heel lekker. Mooi. Kunnen lekker van elkaar genieten. Kom schat kleed je aan, ik zou nog wel meer willen, maar ik moet zo Patrick bij de crèche ophalen.

Ik had mijn broekje en jurkje weer aan en El had nu ook maar een slip aangedaan. Ze pakte mij vast en kuste mij weer en streelde mijn kont. Ziels gelukkig voelde ik mijzelf. Als je wil kom dan morgen vroeg tegen een uur of 10. Dan heb ik Patrick naar de crèche gebracht en heb ik de hele dag. Kunnen we lekkere spelletjes doen. Is goed, zei ik zonder te aarzelen. Doe zo min mogelijk aan dan. Ik wil kunnen zien waar je voor komt. Bij de deur gaf ze mij nog snel een kus en samen liepen we het trappenhuis omlaag. Met een knipoog liep ze verder toen we bij mijn voordeur waren. Tot morgen dan.
Op mijn slaapkamer flitste het hele gebeuren door mijn hoofd en ik voelde mij geweldig. Vlinders in mijn buik. Ellie vond mij aantrekkelijk en viel ook op mij.
Na een onrustige nacht stond ik onder de douche. Ik had ontbeten en mijn ouders waren weg. Ik had het rijk alleen en deed extra veel moeite om er zo leuk mogelijk uit te zien. Ik deed mijn haren in een staartje en deed wat oogschaduw op. Ik had nog een jurkje, ooit gekocht op vakantie in Miami. Het was burend oranje, heel sexy voor op het strand, maar wel heel kort. Echt heel kort. Mijn ouders vonden dat ik het thuis niet kon dragen en dus deed ik dat niet. Het stond mij heel sexy en de kleur stond heel mooi bij mijn kastanje haar en bruine ogen. Ik deed een paar bruine open pumps aan en keek in de spiegel. Ik was heel tevreden met mijzelf. Ik had, omdat El daar op zinspeelde, geen ondergoed aan gedaan. Als ik mijn best deed en mijn armen flink omhoog deed dan kroop mijn jurkje omhoog, de onderkant van mijn billen werd zichtbaar en van voor keek je tegen mijn kutje. Dus als ik wat voor over boog of zo dan was dat voor de gelukkige toeschouwer een mooi gezicht zo zonder broekje. Ik vroeg mij af of ik zo wel kon gaan. Als ik in het trappenhuis iemand tegen kwam dan was dat minder. Zeker op de trap. Tien uur, ik besloot het er op te wagen. Tenslotte begon het gisteren ook zo dat ik bij Ellie onder haar jurk kon kijken.
Ik voelde mijzelf al opgewonden toen ik bij haar voor de deur stond en aanbelde. De deur ging gelijk open en El zag er net zo mooi uit als altijd. Ditmaal in een geel jurkje. Maar ik was er van overtuigd dat ze er in een overal nog sexy uit zou zien. Hallo schoonheid zei ze. Kom binnen schat wat zie je er lekker uit. Speciaal voor mij mag ik toch hopen. Ze deed de deur dicht pakte mijn hand en bekeek mij. Lekker hoor. Ze trok mij tegen zich aan en kuste mij. Geen spijt van gisteren? Nee, anders was je niet hier. Ze keek mij in de ogen en ging met een hand over mijn kont omlaag. Ze raakte mijn blote been en streelde omhoog mijn jurkje omhoog duwend. Glimlachend keek ze mij aan en zei. Lekker hoor, mijn geile schatje heeft geen broekje aan. Ik voelde mijzelf kleuren. Ellie reageerde hier niet op nam mijn hand en nam mij mee de huiskamer in. Ga zitten schat wil je wat drinken. Ik ging zitten op de lage bank. Mijn korte jurkje kroop gelijk omhoog en ook al deed ik zo mijn best ik kon niet anders zitten dan met mijn kutje zichtbaar. Wow, schat. Op deze manier maak je zelfs een paard geil.
Ze plofte naast mij neer en streelde mijn been. Ze kuste mij geil en zei, ben je geil schat. Je moet leren de dingen te zeggen. Ik wil horen wat je voelt. Ben je geil, vroeg ze weer. Ja, antwoordde ik. Mooi. Ze streelde door mijn haar en over mijn wang. Likte aan haar vinger en streek die over mijn lippen en stopte die toen in mijn mond. Automatisch begon ik erop te zuigen. Ze glimlachte en zei: je mag mijn sletje zijn. Ik zal je laten genieten. Je bent mijn kleine geile hoertje en ik zal je laten mee maken hoe lekker sex kan zijn. Ik werd bloed geil van wat ze allemaal zei en wilde niets liever dan dat ze mij wilde. Ze stond op pakte een kleine camera van tafel en zei zuig een op je vinger. Sexy hoor zei ze toen ze een foto maakte. Trek je jurkje eens iets hoger zodat ik dat geile streepje kan zien. Ja zo. Wow schat je maakt mij gek. Zo liet ze mij verschillende poses aannemen terwijl ze foto’s maakte. Staand bij de kast, eethoek, keuken en bij het raam. Met mijn jurkje een klein stukje om hoog of echt rond mijn heupen. Ik vond het prima en super spannend om dat voor haar te doen. Kom mee. Ze liep naar de voordeur. Ze troonde mij mee naar buiten. We gaan naar de kelder zei ze. Daar heeft Ton ook al eens foto’s van mij gemaakt. Is ook heel spannend. Ik had ze gezien, maar dat zei ik niet. In de kelder gang was het koel en spaarzaam verlicht. Er was voor iedere bewoner een gesloten kelder. En hier en daar een open ruimte met een raam op trottoir hoogte. Hier kon je bijvoorbeeld een fiets parkeren en er werd ook oud papier gezet. Ellie opende hun ruimte en begon mij daar binnen te fotograferen. In de deur opening met mijn jurkje rond mijn heupen. Nu naakt, trek je jurkje uit. Nu had ik wel even iets van, naakt? Tjee, als er iemand komt. Ellie zag mijn aarzeling. Ik wil een vriendinnetje dat luistert, weet je nog. Kom uit, nu. Ik wilde haar vriendinnetje zijn. Ik trok het jurkje omlaag en stapte er uit. Naakt stond ik in de box. Goed zo, schat, ik wist wel dat je het durft. Ze nam mijn hand en zette mij met mijn rug tegen de deur post en maakte een foto. Speel met je tepels. Speel met je kutje. Draai om kont naar achter. Ze maakte de een na de andere foto. Ze kwam naar mij toe en kuste mij en voelde aan mij kutje. Je bent zeik nat je word er geil van. Super, daarom wil ik jou als mijn vriendinnetje. Ik was trots op mijzelf. Nog steeds speelde ze met mijn kutje. Ik was echt geil. Nu hier en ze liep de openbare gang in. Naakt liep ik achter haar aan en ook hier tig foto’s in verschillende poses. De een nog geiler als de andere. Ik hoorde een deur. Giechelend rende we de box in. Ze trok mij tegen zich aan en voelde tussen mijn benen. Ze begon mij te vingeren. We hoorde een man kuchen. Zo meteen worden we nog betrapt zei ik. Nou en geloof maar dat niemand het erg vind om zo’n lekkere naakte geile meid te zien, zei El. Willen ze ons gelijk neuken en moet ik het toestaan omdat ze ons anders verraden. Ook spannend een lekkere trio. Met twee vingers neukte ze mij nu, ik kwam bijna. Ik zou het wel willen zien, hoe een vent je neukt. We hoorde dat de man weer weg ging. Ze trok de vingers uit me. En jij As een lekkere pik erbij samen met mij. Plagend voelde ik haar vingers tussen mijn benen. Ze wachtte tot ik wat zou zeggen. Toch As, een lekkere pik die we samen pijpen en die jou lekker mag neuken. Ze drukte tegen mijn klit. Toch? Ja, ja, hoorde ik mijzelf zeggen. Lekker pijpen samen en neuken. Nu ik dat gezegd had wist ze precies wat ze moest doen om mij te laten komen. Goed zo, schat daar hou ik van een lekker geil sletje als vriendinnetje. Ik moest op mijn lip bijten om niet alles bij elkaar te gillen.

Ze pakte mijn jurkje en liep de gang op. Kom schat we gaan weer naar boven. Nog bijkomend van mijn orgasme liep ik naakt achter haar aan. Ze deed rustig de deur op slot terwijl ik naakt bij haar stond. Als er nu iemand kwam dat kon ik geen kant uit. Ze liep richting het trappenhuis en deed de deur open daar gaf ze pas glimlachend mijn jurkje. In een paar tellen had ik het weer aan. Je bent echt een lekker ding. Heel mooi dat je lef hebt en van spanning houd en als ik mij niet vergis dan ben je wel in voor geile spelletjes. Daar hou ik van schat. Kom lieverd, ze pakte mijn hand en we liepen de trap op. Op de 2e verdieping bij onze voordeur bleef ze staan. Je ouders zijn er niet en het oudere stel naast jullie zijn werken en boven naast mij zijn ze op vakantie, toch? Ja beaamde ik. Dan is hier verder dus niemand. Nee, knikte ik. Dan wil ik dat je nu je jurkje uit doet en aan mij geeft. Het flitste door mij heen dat er niemand was alleen waren op sommige stukken in het trappenhuis ramen maar het risico dat je gezien werd was dus niet zo groot. Ik trok mij jurkje weer uit en gaf het haar. Wat zie je er toch lekker uit As. Bel bij je buren aan As misschien is hij toch thuis als hij open maakt mag hij je neuken van mij. Ik raakte een beetje in paniek. Stel dat hij toch thuis is en vrij heeft. El belde aan. Het zweet brak mij uit. Na even gewacht te hebben, het leek wel een eeuwigheid, zei ze lachend. Nee, niet thuis, mist hij even een lekker strak kutje. Kom schat, heel dapper dat je bleef staan. Naakt liep ik met haar mee verder naar boven. Op het tussenstuk waar het glas tot op de vloer was bleef ze staan en trok mij met mijn rug tegen zich aan. Ik stond nu met mijn gezicht richting het raam. Ze kuste mij in mijn nek en kneedde mijn tietjes en kneep in mijn stijve tepels. Ze streelde mijn buik en voelde mijn kutje. Je vind het geil slet je bent nat. Beneden op straat reed een fiets voorbij en er liep iemand met zijn hond. Ze liet mij los en liep het laatste stuk naar boven. Blijf daar staan, schat. Ze nam de camera en van boven maakte ze een paar foto’s. Kom nu. En terwijl ik naar boven liep maakte zij nog wat foto’s van mij terwijl ik naakt op de trap liep.
Weer in de kamer zei ze. Je werd gisteren bloed geil van de foto’s in het sexboekje. Gaan we ook doen. Ze liep weg en kwam even later terug met wat sjaaltjes. Ze deed er een voor mijn ogen en knoopte die aan de achterkant dicht. Ze drukte mij tegen de bank en liet mij er met de knieën op zitten. Ze drukte mij wat naar voren tegen de leuning en ik moest mijn armen op de rug doen. Die bond ze ook vast met een sjaaltje. Mooi gezicht hoor As, net zo geil als in het boekje. Even wat foto’s maken. Ik zat met mijn kontje naar achter en mijn benen wat uit elkaar dus dat zal wel een geil gezicht zijn. Toen voelde ik een hand op mijn billen, door mijn bilspleet over mijn sterretje en door mijn kutje gaan. Ze streelde mijn klitje en stopte een, twee vingers naar binnen in mijn natte kutje. Terwijl ze mij vingerde sloeg ze in een keer met de andere hand op mijn kont. Toen nog een paar keer wat harder. Ik kreunde hard maar eerder van geilheid als van de pijn. Mond open teef je krijgt een pik om te pijpen net zoals de slet op de foto. Pik?? Ik deed mijn mond open en eerst dacht ik dat het echt was maar toen voelde ik een dildo in mijn mond. El zei: een echte zou natuurlijk beter zijn voor mijn teefje maar nu doen we het hier maar even mee. Eens kijken hoe je op mijn rijzweepje reageert. Ik voelde hoe ze iets over mijn billen liet gaan. Door mijn bilspleet over mijn kutje. Bij mijn kutje drukte ze dat wat kennelijk het zweepje was wat harder tegen mijn kutje. En gaf mij toen een tikje vol op mijn kutje. Laat die pik niet uit je mond vallen anders krijg je een hardere tik. Ze tikte nu een paar keer vol op mijn spleetje. Geile pijnscheutjes trokken door mijn lichaam. Toen een paar petsen op mijn billen. Ze voelde met een hand aan mijn kutje. Geile kut, je bent zeik nat. Ze haalde de dildo uit mijn mond en plaatste die tegen mij kutje. Als je hem wil druk je kutje naar achter slet. Ik wilde wel en deed wat ze vroeg. Ik voelde de dildo naar binnen schuiven. Ze haalde hem een paar keer op en neer. Mooi gezicht hoor en ze maakte er een paar foto’s van. Ze tikte met het zweepje tegen mijn tepels en gaf toen nog een paar tikken op mijn billen. Kom slet van de bank. Ze hielp mij van de bank en liet mij op mijn knieën zitten. Toen trok ze mij aan mijn haren naar voren. El had kennelijk haar jurkje uit gedaan en was op de bank gaan zitten. Kom likken kleine slet want dat ben je toch. Zeg het. Geil als ik was zei ik alles wat ze wilde. Ik likte haar kutje en deed echt mijn best zelf toen ze me naar beneden drukte en ze wilde dat ik haar sterretje likte deed ik het. Ik probeerde haar zelf met mijn tong te neuken. Ze maakte mijn handen los en trok het sjaaltje van mijn hoofd en wilde dat ik haar tepels kneep en vingers in haar kutje stopte. Ook heb ik haar met de dildo geneukt. We hebben elkaar in 69 houding gelikt en gevingerd totdat we kreunend klaar kwamen.

Zo ging het een paar dagen. Ik ging er s’ morgens heen en geilden met elkaar de ene keer langer als de ander dag. In het weekend was Ton thuis en kon ik uiteraard niet komen. Het weekend was zo lang ik hield het gewoon niet meer. Ik was verslaafd aan haar. Ze deed echt alles met me en liet mij van alles doen. Ze wist elke keer wel weer iets te verzinnen wat we nog niet gedaan hadden. Ze bond mij vast, liet mij in de hoek staan, liet mij mijzelf klaar maken, strafte mij met het rijzweepje of hand. We hebben zelf over elkaar heen geplast. En overal maakte ze foto’s van. Ik was van haar en dat wist ze.
Op een dinsdag was ik bij haar en we lagen naakt bij haar op bed en ik was geil. Ik ga je een geheim vertellen zei ze. Je bent mijn sex vriendinnetje en omdat ik om je geef wil ik dat je het weet. Ton en ik hebben een paar keer een parenclub bezocht en we hebben ook wel eens een trio gedaan. Ik heb gewoon zo nu en dan de spanning nodig. Maar Ton vind het niks hij kan het niet zien dat iemand anders mij aanraakt. Ik zie dat anders. Ik vind dat je sex ook kunt hebben voor de spanning en het genot. Ton wil dit dus niet meer. Ik ken dus iemand, een man alleen, die heb ik ontmoet bij het zoeken naar een trio contact. Ik heb daar eens een bakje koffie mee gedronken en toen klikte het en is het gebeurt en nu doe ik wel eens wat met hem. Hij is een stuk ouder. Ergens achter in de vijftig maar dat geef je hem niet. Heel jongensachtig en hij houd ook van spelletjes en zo. Terwijl ze mij dit vertelde speelde ze met mijn kutje. Zo nou ken je mijn geheim. Op de een of andere manier wond het idee dat El iets met een andere man deed mij mateloos op. Toen ze twee vingers in mijn kutje drukte rijde ik ongegeneerd tegen haar hand op. Kleine geile slet, je vind het geil dat ik vertel dat een andere vent mij gebruikt. Dat hij mij mag neuken. Haar woorden maakte mij dol en trillend kwam ik klaar op haar hand.
Donderdag middag belde ik bij haar aan. Ik had een lichtblauw jurkje aan en open schoentjes. Hi As, kom binnen schat. Ze kuste mij op de mond. Haar hand streelde over mijn kont. Ze had een rood jurkje aan dat haar geweldig stond. Ik moet even weg maar ga maar mooi met mij mee. We stapten beneden in haar witte mini en reden weg. In eerste instantie dacht ik dat ze naar een winkel moest in de stad of zo. We kwebbelde lustig op los. El had een hand op mijn been en maakte complimentjes over hoe sexy ik er wel niet uit zag en dat ze zin had om lekker geil met mij te vrijen. Haar gepraat en strelen liet mij niet koud. En toen ze haar hand wat doorschoof en aan mijn blote kutje zat wilde ik ook niets liever als met haar vrijen. Ze reed een straat in met hoge bomen en grote vrijstaande huizen en draaide toen een oprit op. Waar gaan we heen. Kom nou maar schat. We stapte uit en ze nam mij bij de hand en liep naar een portaal met een grote voordeur. De deur zwaaide open en een vlotte vijftiger kuste El en zei dat ze er geweldig uit zag en gaf mij een hand en stelde zich voor als Tim. Kom binnen schoonheden. Binnen in een hele grote kamer ging El op de band zitten en klopte naast zich met de bedoeling dat ik naast haar moest gaan zitten. Tim vroeg wat we wilde drinken en El zei: een witte wijn lusten we wel en besliste voor mij ook. Toen Tim wegliep om de wijn te halen keek ik haar vragend aan. Ze kwam naar voren en kuste mij op de mond ik voelde haar tong tegen mijn lippen en als vanzelf opende ik mijn mond en kuste terug. Streng zei ze toen: Je bent van mij en ik beslis weet je nog? Luisteren.

We dronken inmiddels ons 2e wijntje en El en Tim praatte wat. El streelde ondertussen mijn been en haar hand was intussen zo hoog dat Tim al een aardig uitzicht moest hebben. Hij keek geamuseerd naar ons. Ik zag dat het jurkje van El ook al behoorlijk was opgekropen. Ze trok mijn hoofd naar zich toe en kuste mij geil. De wijn had mij al wat zweverig gemaakt en ik kuste El terug. Ik voelde haar hand tussen mijn benen komen en mijn kutje strelen. Ik kreunde in haar mond. Kom schat nu kun je echt laten zien dat je van mij bent. Ze ging staan en trok mij ook van de bank. Ze deed het ritsje op mij rug omlaag en voordat ik het wist stond ik naakt. Ze draaide mij richting Tim. Wow, jij bent een lekker ding draai eens om. El draaide mij met mijn rug naar Tim. Lekker kontje hoor. Laat eens wat meer zien. El zei: kom doe je benen iets uit elkaar en buk wat voorover. Gewillig deed ik wat ze vroeg. Ze luistert goed El precies zoals je al zei. El draaide mij terug en leidde mij voor Tim. Ze kuste mij weer geil en voelde aan mijn kutje. Wat een kleine geile slet ben je toch. Ze is al weer zeik nat Tim. Tim stak zijn hand tussen mijn benen en voelde aan mijn kutje. Ik heb gehoord dat je graag met kutjes speelt. Hou je ook wel van een pik, schat. Ik kleurde tot achter mijn oren. Kom As laat zien, maak zijn broek open, zei El. Ik leunde voorover en begon Tim zijn broek open te maken. Terwijl ik dit deed voelde El aan mijn billen en streelde tussen mijn benen. Goed zo schat kijk maar eens wat hij voor je heeft. Tim zat aan mijn tietjes en rolde mijn tepels . Eindelijk had ik zijn broek en gulp open en probeerde zijn broek wat omlaag te trekken. Hij kwam wat omhoog en hielp mij een beetje. Toen veerde een grote dikke stijve pik uit zijn broek en sloeg tegen zijn buik. Hij deed zijn broek verder omlaag en drukte hem over zijn voeten trok toen zijn shirt uit en zat naakt op de stoel voor mij. Voel eens hoe stijf zijn pik van jou geworden is. Kom op je knieën gebood ze. Ik zat op mijn knieën en nam zijn pik in mijn hand. Kom slet trek hem wat af. Haar hand zat weer aan mijn kutje. Mmm, lekker nat. Ze drukte twee vingers in mij. Geil hoertje van mij. Goed zo trek maar aan die paal. Hij lekt al, zie je dat? Ik knikte. Kom lik het af. Als in trance deed ik wat ze vroeg. Goed zo As. Ik heb Tim verteld hoe geil je werd van de plaatjes in het sexboekje laatst. Dus als je lief bent gaan we dat met jou na doen. Kom schat, zei Tim tegen El, trek jij ook eens je jurkje uit. El deed gelijk wat hij vroeg. Mooi zo, jullie zijn alle twee echt mooie meiden. Hij duwde mij iets terug en stond op. Trok El tegen zich aan en kuste haar. Hij pakte mijn staartje en hield zijn pik voor mijn mond. Terwijl hij geil met El stond te tongen pijpte ik hem. Ik probeerde zo diep mogelijk. Het is echt een talentje hoorde ik hem zeggen. El zakte naast mij op de grond. Geil ding. Je pikt toch niet mijn vriendje af, lachte ze. Ze nam zijn pik van mij over en nam hem in de mond. Echt een heel geil gezicht was dat. Ze trok mijn hoofd naar zich toe en wilde dat we het samen deden. Om de beurt pijpte we hem terwijl de ander dan langs zijn staaf likte. Regelmatig krulde onze tongen langs elkaar op zijn eikel. Ze trok me omhoog en drukte mij met mijn knieën op de bank. Mijn kontje stak naar achter. Ik wil zien dat je mijn hoertje neukt Tim. Ik wil haar horen gillen. Ik voelde zijn pik door mij spleet gaan. Hij plaatste zijn eikel tegen mijn gaatje en ik voelde zijn eikel in mij komen. Oh, wat dik. El zat naast mij en trok mijn hoofd opzij om mij te kussen. Toen drukte Tim in een keer zijn hele paal in mij. Pijn. Ik kreunde hard in El haar mond. Tim begon in mij te stoten en de pijn zakte weg en ging over in een lekker gevoel. Ik voelde mij flink opgevuld en begon geil te kreunen. El kneedde mij tietjes en kneep hard in mijn tepels. Wat is ze strak, hoorde ik Tim zeggen. Ze knijpt met haar kutje bij elke stoot wat een geil hoertje. Ja Tim, pak haar hard, gebruik die slet. El kwam met een hand over mijn rug en kneep in mijn billen. Haar vingers gleden door mijn bilspleet en over mijn sterretje. Ze drukte een vinger naar binnen. Ik jammerde dat ze dat niet moest doen. Als reactie sloeg Tim een paar keer hard op mijn kont en El drukte haar vinger dieper en begon mij in mijn kontje te vingeren. Al heel snel wende haar vinger en drukte ik terug als ze in mij stootte. Lekker As riep El. Ja, ja, ja wist ik uit te brengen. Een beetje spelen met haar en je kunt haar in haar kontje pakken Tim. Ik kwam bijna en hoorde maar half wat er werd gezegd. El zat nu met twee vingers in mijn kontje en met haar andere hand rolde ze mijn tepels. Tim neukte mij met lange halen en ik voelde zijn ballen bij elke stoot tegen mijn klik slaan. Hij kneep in mijn billen en gaf er flinke tikken op terwijl hij geile dingen zei. Ik hoorde mijzelf gillen dat hij door moest gaan omdat ik bijna kwam. Gillend om meer kwam ik klaar. Het duizelde, ik kreeg bijna geen adem en ik kermde alsof ik geslacht werd. Ik had de laatste weken super orgasmen gehad maar nog nooit zoals nu. Tim trok zijn pik uit me en drukte mij op mijn rug, kom kleine teef pijp mijn paal. Gewillig nam ik hem in mijn mond. Wild stootte hij. Ja Tim, neuk haar in haar mond. Zoals hij mij net in mijn kutje neukte, neukte hij mij nu in mijn mond. Elke keer kwam hij dieper en ik kokhalsde. Maar elke keer trok hij snel genoeg terug zodat ik adem kon halen. Bek open. Met mijn mond wijd open hoorde ik hem kreunend klaar komen. Dikke slierten sperma kreeg ik in mijn gezicht. Op mijn ogen en ik voelde klodders in mijn mond. Mooi gezicht As. Je ziet er nu heel lekker uit. Later bleek dat ze van de neuk partij in mijn kutje en mond een aantal hele geile foto’s had gemaakt. Kom schat slikken. Ze verzamelde met haar vinger de sperma op mijn gezicht en bracht het naar mijn mond. Gulzig likte ik haar vinger af en slikte zoals ze wilde. Die middag nog werd ik door Tim in mijn kontje geneukt. Gelukkig gebruikte hij wel wat olie. Ik likte El twee keer klaar terwijl ik door Tom genomen werd.

Uitgeblust reden we in de auto terug. Ik ben echt trots op je As. Ze nam mijn hand en kuste er op. Je bent een heerlijk geil ding. Heb je er ook van genoten? Ik kon niets anders zeggen dan dat zo was. Ik was tenslotte 3 keer klaar gekomen. Dus geen spijt? Nee El geen spijt. Mooi, ik weet zeker dat Tim voortaan wil dat ik mijn lekkere vriendinnetje ook mee breng als ik naar hem toe ga. Ik voelde mijzelf op dat moment zo volwassen. Ik vond het geweldig dat El mij als gelijke zag en ik voelde de bekende vlinders.

Totdat ik een klein jaar later op kamers ging wonen heb ik wekelijks sex gehad met El. Ben uiteraard verschillende keren meegenomen naar Tim waar we dan ruige sex hadden. Ik heb toen dingen gedaan die ik later nooit meer heb beleefd. Daar kan ik ook wel weer een verhaal over maken. Later gebeurde het nog wel eens als ik tussendoor thuis was, maar dat werd steeds minder. En het hield helemaal op toen El verhuisde naar een, eengezinswoning in een dorp in de buurt.
Vaak heb ik nog terug gedacht aan mijn ervaring. Heb ik er spijt van. Nee, zeker niet. Maar als ik mijn dochter zie dan moet ik er niet aan denken dat zij hetzelfde doet. Ben ik nu egoïstisch? Ik zou het in ieder geval niet willen weten.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 39664 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

2 gedachten over “Ervaring”

  1. Een niet zozeer geil, als wel fascinerend verhaal. Je zou er makkelijk een film van kunnen maken, zeker gezien de zorgen om je dochter. Hopelijk is dat allemaal goed afgelopen, voorzover ooit iets afloopt.

Plaats een reactie