Zoek snel een verhaal...
 
Gertibaldi
 
 


Welkom bezoek(st)er! Je kunt hier registeren.

wat moet ik doen 4
Klein lettertype Groot lettertype Grootste lettertype

Waardering
wat moet ik doen 4
Beste lezers , eindelijk had ik eens de tijd om mijn verhaal af te maken .
Na iets te drinken aan de bar in die parenclub en al redelijk wat nieuwe heden ondergaan te hebben Geert en ik (Patricia ) dan toch besloten om huiswaarts te keren , alhoewel ik er noch geen zin in had !
Ondanks dit alles is er die avond niets meer gebeurd tussen Geert en mij .
Wat ik abnormaal vond , ik was er echt op gebrand om met hem eens alleen goede Sex te hebben , maar helaas ! terug in Gent aangekomen kreeg ik een zoen en zei hij tot morgen eens , ik bel je wel .
Dus elk naar zijn eigen flat , ik was zo boos dat hij me letterlijk koud achterliet .
Ik dacht , (en denk noch steeds ) wat is er mis met mij , of met hem!!!
Dus ik een beetje (veel) ontgoocheld mijn kledij die hij voor me kocht uitgetrokken om te gaan slapen .
Maar toen ik mijn i-phone uit mijn handtas wouw nemen zag ik er een klein briefje (oranje post it )
zitten in mijn rommelige tas met enkel een gsm nr op geschreven in een prachtig handschrift .
Ik keek direct op mijn i-phone om Geert zijn nr te vergelijken , maar nee , was me een onbekend nr .
Dus mijn bed in en maar denken , toen me plots iets te binnen schoot , toen we in de club ons zijn gaan aankleden in de kleedkamers was er een vrouw die erg dicht bij me stond om haar ook aan te kleden en me een vriendelijke knipoog gaf , ik dacht , neen dit kan niet he' , dus maar gaan slapen , de zondag morgen dwaalde de gedachten van dat nr terug door mijn hoofd ( zou ik eens proberen ?)
Na ontbeten te hebben , kon ik het niet laten en belde het nr , aan de lijn kreeg ik een lieve opgewekte vrouwenstem , met als antwoord hallo , met An , ik vroeg wie ben je , en ze zei ik ben de vrouw die gisteren een knipoog naar je trok en die je met een sober glimlachje beantwoorde .
Ik vroeg wat is de reden van mij uw nr te geven ?
De vrouw antwoorde me lief , ik wil je een voorstel doen , waar je geen spijt van krijgt .
Ik schrok even en vroeg , en dat is ?
Ze zei me dat doe ik liever niet aan de telefoon , maar als je wil gaan we deze namiddag samen een koffie drinken , waar woon je ? ik zei in Gent , waarop ze zei ok om 14.30u in de bar van de Holiday inn . Ik dacht dat is wel een chique hotel , dus deftige kledij !!!
Ik zei (zo keriues als ik ben) ok ik zal er zijn , dus na het gesprek te eindigen dacht ik , wat wil die vrouw van mij ? ik dacht ook , die was niet zo jong meer .
Maar ok ik me op tijd klaar gemaakt en naar het hotel.

Eens ik in de bar kwam , herkende ik haar direct , een slanke donker ( type ) dame net als ik trouwens , maar iets zwaarder dan ik , maar wel slank en lange donkere krullen , en pikzwarte ogen , erg zuiders type .
Ik schutte haar de hand en zette me naast haar waarop ze me een koffie aanbood .
Ik zei ik ben benieuwd ?
Ze zei ik ben An en heb jou en je man gisteren een beetje gevolgd , waarop ik antwoorde , dat was mijn buurman , en die is een stuk ouder dan ik , maar we wouden eens een uitdaging aangaan .
Goed zo zei An laten we je buurman er dan graag buiten als je wil , ik zei oh was niet wat ik gisteren van hem verwachte hoor .
An zei zag ik ook wel , hij daagde je uit en door je geilheid deed je waarschijnlijk meer dan wat je zelf wilde , waarop ik zei ja , klopt , ik ging wel ver he' .
Ik zag ook dat je niet vies was van rijpere vrouwen !
Oie nu kleurde ik waarschijnlijk wel een beetje rood aan .
Maar ik voelde haar aankomen en zei ja geef ik toe , ik heb daar geen probleem mee .
Waarop ze zei en ja toont ook wel graag je intiemme delen , je bent dan ook erg mooi , dus gelijk heb je .
Ik dacht ja daar gaan we , een tweede Geert , ( maar dan een vrouw )
An zei wel meid , terwijl ze een hand op mijd dei legde ik schat je 25 j . en ik ben er 65 ! maar aangezien je niet vies bent van ouder wil ik je een voorstel doen !
Ik antwoorde ik ben er 28 . Ok geen probleem zei An, maar wat zou je er van denken om met mij eens 2 weken op vakantie te gaan naar zuid Spanje ?
Waarop ik zei , dat past me niet in mijn budget ! , als antwoord kreeg ik , liefje ik betaal alles !
Wanneer kan je verlof krijgen? ik zei moet ik met mijn baas overleggen , het is nu pas februari , en ik ken je amper !
Waarop An zei kijk meisje , ik was getrouwd met een zakenman en die is sinds 5 j overleden , maar mijn leven was een hel , ik had geld zat , maar geen afectie van hem , daarom dat ik nu op meiden val , en waarom een jonge meid , wel omdat ik geen kinderen heb en graag mijn nalatenschap aan iemand wil schenken waar ik nu op mijn 65 iets aan heb , maar dat bespreken we later ok?
Maar nu ter zake , wat denk je ?
Ik wist niet wat zeggen natuurlijk , en vroeg wat wil je dan doen in Spanje met mij ?
An zei och liefje elkaar verwennen en van elkaar genieten en in luxe leven , daar diennen mijn centen toch voor ?
Ik dacht bij mezelf YES!! wat een voorstel , maar vertrouwde de zaak niet zo direct .
An stelde voor , kom volgend weekend maar eens bij me thuis , dan kunnen we elkaar beter leren kennen , ik woon in Knokke (zoute) en daar zal je een weekend krijgen naar je zin , ik heb kamers genoeg , alhoewel we er maar een zullen gebruiken hihihi , ook binnenzwembad en sauna is bij me aanwezig , ik heb alles behalve wat ik wil , en dat is Sex en vooral liefde ! en ik zie in je ogen dat ik je beval , klopt het ?
Ik zei ja tuurlijk bevalt het me , en vooral u bevalt me .
Ok zegt An zo afgesproken dan ? , waarop ik zei , jammer dat het noch een week duurt , waarop an zich recht stelde en naar de ober aan de balie ging , God wat had die noch een prachtig lijf voor haar leeftijd , ik werd er opgewonden van .
An kwam na een minutje of 2 terug , nam mijn hand en trok me recht , kom meisje zei ze je hoeft geen week te wachten en ze stapte met mij de lift in en drukte op de hoogste verdieping van het hotel , toen kwamen we in een suite , ( wat een prachtige kamer)
Kom mijn lief meisje , en ze nam me heel stevig om mijn heupen en kuste me heerlijk en lang .
Ik dacht waar ben ik nu terecht gekomen , toen zei An niet schrikken ik ben 65 ! waarop ik zei kom lief Anneke ik wil je lichaam zien !
Waarop ze zei kleed me uit aub , ik knoopte haar bloese open en zag een prachtige bh in wit kant , die deed ik langzaam open en ik zag iets ongelooflijk , twee niet te grote (b-cub) borsten die echt zwaar doorhingen (echt slappe tieten) maar met tepels die in erectie wel 2 cm uitstulpten , keihard en heel donker bruin , wat een geil zicht zeg ! oh liefje zuig er aan als je wil zei ze , wat was dat speciaal !ze zei kom en nu jou stevige jonge praampjes , wand die betaste ik al in de club , maar jij weet dat niet omdat je toen een man aan het pijpen was he' , ik zei echt meen je dat , ze zei ja ik genoot er zo van , kom laat ze terug maar eens zien nu zal ik ze ook eens beter verwennen , pffff zo geil zeg , ik wist niet wat me overkwam .
An vroeg en nu jou mooie kutje waar ik met mijn gezicht op 10 cm van was gisteren terwijl jou Geert je vingerde , je rook zo heerlijk !
Ik deed mijn strakke jeans uit en mijn slipje , ik zei sorry gewone slip , waarop ze zei , je grote slip wind me best op , vooral die natte vlek vooraan !
ze trok ze opzei en likte me hevig , ik riep neen wachten , ik wil je in 69 en samen komen !!!
An trok haar rok omhoog , verdomme die heeft geen slip aan !!! en wat een bos haar , percies een oerwoud ! maar zo geil ik was dook ik er met mijn mond op en wat ik voelde , had ik nooit eerder bij een vrouw gezien , LIPPEN !!! ongelofelijk groot !
wat was dat geil zo'n oudere vrouw en druipen , ongelofelijk !
Wat was dit speciaal voor mij , nu weet ik het zeker , ik hou van Sex met een man , maar hier man niemand aan tippen hoor !
Dit is bijna onbeschrijfbaar , ik dacht dat ik een natte pruim had , maar An die spuit gewoon stralen sap in mijn gezicht !
Allee na elk een paar keer klaar te komen hebben we noch lang heerlijk liggen zoenen , na een half uur zei ze dan , wat jammer dat jij morgen moet werken , waarop ik zei , ja ik vind het ook erg .
In al mijn geilheid zei ik ja nu weet ik het 10% pik en 90% kut waarop An zei MMMMMMM wil je mijn dochter zijn , gewoon omdat ik van je hou .
Waarop ik in huilen uit barste , graag mama , ik hou zo van jou , niemand , ook geen man zal me ooit kunnen geven wat jij me gaf .

Alhoewel ik mijn ouders graag zie , maar dit is zo intens !!! Mijn lieve Anneke likte mijn tranen af en zei kom meisje ik verwacht jou volgend weekend , en dan gaan we een stapje verder , ik wil je noch meer genot geven , ik zei hoe ga je dat doen , waarop ze me antwoorde , ik zag je in de club ook op je knietjes zitten pijpen en zag een prachtig sterretje , net een bruin roosje , en daar wil ik je volgende week ook verwennen .
Ik zei ik verlang er naar , en we hebben ons aan gekleed en noch een wijntje genuttigd in de bar .
An zei zie die ober waar ik de suite aan bestelde , die heeft nu ook vast een fantasie voor vanavond .
Ik zei och ja we gunnen het hem toch ? ja natuurlijk lieve schat antwoorde ze me .
En ja , voor volgende week ik kom je hier ophalen zo hoef je niet per trein naar knokke te komen . Waarop ik zei dank je mama hihihi , maar je mag ook naar mijn flat komen , waarop An zei nee liefje , ik heb geen zin om je Geert daar tegen te komen , ik hou ook wel eens van een man , maar niet nu met jou , later meschien wel , en dat zeg ik niet omdat ik goede sex met je had , maar omdat ik echt van je hou .
Ik zei , is wederzijds , ik hou ook van jou , ik bel je straks nog eens als ik thuis ben , en volgende week verlang ik wat je me noch leert .

hele lieve zoentjes Patricia & An xxx ( An weet dat ik dit hier publiceer !)
Auteur : / Geschreven op : 06 maart 2018 - 03:51 / Hits : 3424 / Waardering : 4.40
Print verhaal Mail vriend
onder Gerelateerde verhalen

wat moet ik doen 2
Auteur : Patricia / Geschreven op : 21 februari 2018 - 04:19 / Hits : 13490 / Waardering : 3.60

Wat moet ik doen ?
Auteur : Patricia / Geschreven op : 09 februari 2018 - 07:55 / Hits : 10416 / Waardering : 2.66

wat moet ik doen 3
Auteur : Anoniem / Geschreven op : 26 februari 2018 - 20:21 / Hits : 6091 / Waardering : 2.50

Dochter moet seks examen doen.
Auteur : Angela / Geschreven op : 27 september 2014 - 17:41 / Hits : 14866 / Waardering : 2.36

Wat moet ik doen 5
Auteur : Anoniem / Geschreven op : 07 maart 2018 - 03:37 / Hits : 2354 / Waardering : 2.25

Dat ik dit ooit ( nog een keer ) weer een keer zou doen.
Auteur : Elize / Geschreven op : 15 juli 2016 - 12:23 / Hits : 24733 / Waardering : 4.58

Sofietje moet helpende hand bieden.
Auteur : Angela / Geschreven op : 04 mei 2013 - 12:09 / Hits : 37934 / Waardering : 3.94

Hoe mijn stiefmoeder met mij mee ging doen.
Auteur : Ardie / Geschreven op : 03 mei 2017 - 22:38 / Hits : 34236 / Waardering : 3.91

Hoe mijn stiefmoeder met mij mee ging doen, deel twee
Auteur : Ardie / Geschreven op : 05 mei 2017 - 17:02 / Hits : 16528 / Waardering : 3.77

Wat doen jullie nu...
Auteur : Amberke / Geschreven op : 08 juni 2012 - 16:07 / Hits : 36014 / Waardering : 3.66

onder Bekijk commentaar
Resultaten: 0 - 3 van 3
paal13
Geweldig, ben benieuwd hoe het verhaal verder gaat. Dit was al echt genieten.
Geschreven op : 07 maart 2018 - 11:06

Max55
Ben het helaas niet helemaal eens met paal13. Er zitten om te beginnen veel schrijffouten in en dat maakt het niet makkelijk om te lezen. Misschien dat een volgend deel beter is.
Geschreven op : 07 maart 2018 - 11:11

patje
Dank u P&al 13, en ja Max 55 je hebt gelijk , bij het na lezen zag ik ook mijn fouten , ik zal er op letten in het vervolg , toch bedankt voor uw reactie xxx Patricia
Geschreven op : 07 maart 2018 - 13:29

Resultaten: 0 - 3 van 3
onder Geef commentaar
Je moet ingelogd zijn om commentaar te geven.
onder Geef score
Je moet ingelogd zijn om te kunnen stemmen.


 
 
Hoofdpagina / CategorieŽn / Onze Partners / WebLinks / Contact / RSS / Disclaimer / Adverteren

footer

Gehost door Wodyweb