Zoek snel een verhaal...
 
Gertibaldi
 
 


Welkom bezoek(st)er! Je kunt hier registeren.

Mijn schoonmoeder, doe de groeten aan .. deel 2
Klein lettertype Groot lettertype Grootste lettertype

Waardering
Mijn schoonmoeder, doe de groeten aan .. deel 2
De volgende ochtend ging ik weer naar huis. Toen ik weg ging zei mijn schoonmoeder, doe de groeten aan Els en de kinderen. Mijn vrouw Els vroeg gelijk, hoe gaat het met ma? Ik zei, zij heeft nog steeds een beetje koorts. Els vroeg of ik volgende week wou vrij nemen om ma te verzorgen. Het was toch niet druk op de zaak en belde mijn collega. Ik speelde nog even met mijn kinderen en ging weer naar mijn schoonmoeder.

Mijn schoonmoeder had inmiddels de lunch klaar staan. Tegen half een werd Nelly door haar man afgezet. Nelly van 76 jaar kwam om haar benen te laten behandelen. Nelly kwam heel langzaam al lopend met haar rollator binnen. Haar man inmiddels al weer weg gereden. Nelly kwam net uit de kerk en was helemaal in het zwart gekleed. Gekleed in een zwarte blouse, zwarte harmonicarok, zwarte panty“s en zwarte schoenen kwam zij binnen. Nelly vertelde dat haar man naar zijn vrienden ging en haar tegen vijf uur weer op zal halen. Nelly schoof bij de lunch aan en het was weer gezellig kletsen. Tegen half twee zei mijn schoonmoeder tegen mij, als jij de benen van Nelly nu doet, ga ik naar boven om te strijken en te douchen.

Mijn schoonmoeder ging naar boven. Nelly ging staan en hield haar vast aan de rollator. Ik zei dat zij het beste op de bank kon gaan zitten. Nelly zei een beetje verontschuldigend, dat zij haar rok en panty niet zelf kon uittrekken. Ik zei, als jij blijft staan en je vast houd aan de rollator, dan help ik jouw wel. Ik knoopte haar zwarte harmonicarok los en deed de rok naar beneden. Nelly stapte voorzichtig uit de rok. Vervolgens deed ik haar schoenen uit en rolde ik haar zwarte panty naar beneden. Nelly vroeg heel bedees of ik haar blouse ook uit wou doen, anders zou haar blouse zo kreuken in de bank. Nadat ik haar blouse had uit gedaan keek ik even na Nelly. Daar stond een oude vrouw van 76 jaar alleen gekleed in haar onderbroek en beha, vasthoudend aan een rollator. Nelly was niet dik maar haar huid hing als het ware los van haar lichaam.

Ik legde een handdoek op de bank en begeleiden Nelly. Zij ging zitten op de bank. Haar benen zag er verschrikkelijk uit, vol met grote en dikke spataderen. Ik deed een beetje massageolie op mijn handen en begon haar benen te masseren. Na een paar minuten masseren over haar benen, zei Nelly, dat zij het heerlijk vond. Het masseren over haar oude huid van haar benen, gaf mij een apart gevoel. Om eventueel niet opgewonden te raken, dacht ik aan andere dingen. Tijdens het masseren had Nelly haar ogen gesloten en genoot zichtbaar. Ik had steeds meer moeite om mijn ogen van haar af te houden. Nelly had duidelijk geen grote borsten en had een klein oud hangbuikje. Toen ik de binnenkant van haar bovenbenen ging doen, duwde ik de benen van Nelly iets uit elkaar om er beter bij te kunnen. Tijdens deze massage kon ik niet voorkomen dat ik af en toe tegen haar onderbroek aan kwam.

Opeens hoorde ik gestommel, mijn schoonmoeder kwam van de trap af en liep de kamer binnen. Hoe gaat het? vroeg zei aan Nelly. Geweldig zei Nelly dit had ik jaren geleden al moeten hebben! Mijn schoonmoeder keek na mij en zei, jij kunt beter nog een handdoek op de bank leggen anders komen er vlekken in. Tegen Nelly zei mijn schoonmoeder, het klinkt misschien raar maar jij kunt beter je beha en onderbroek uittrekken, want vlekken van de massageolie krijg jij er niet meer uit! En zei mijn schoonmoeder verder, het maakt John toch niet uit want die is al jaren getrouwd met mijn dochter.

Mijn schoonmoeder ging weer naar boven. Nelly vroeg, je vindt het toch niet erg als ik alles uittrekt, ik moet er niet aan denken als ik olie in krijgt! Ik zei dat het mijn niet uit maakte en misschien het wel beter was om alles uit te trekken. Nelly ging staan en steunde op mij. Moeizaam trok ik haar beha en onderbroek uit. Nelly ging weer op de bank zitten en ik ging weer verder met haar bovenbenen. Al masserend keek ik na haar kleine oude hangtietjes met in verhouding te grote tepels. Wat mijn bezielde weet ik op dat moment niet. Tijdens het masseren duwde ik de benen van Nelly steeds verder uit elkaar om haar vagina te zien. Steeds hoger ging mijn handen. Tijdens het masseren begon ik haar oude kut af en toe aan te raken. Ik bleef nu alleen haar bovenbenen masseren en raakte steeds meer haar oude kut. Ik vroeg ondertussen aan Nelly, hoe bevalt de massage? Nelly zei, heerlijk! Ik ging masseren met een hand over haar benen met mijn andere hand begon ik over haar oude vagina te wrijven. Minuten lang bleef ik over haar vagina wrijven. Na een tijdje voelde ik duidelijk haar schaamlippen. Nelly zat nog steeds ontspannen en met gesloten ogen op de bank.

Ik was inmiddels behoorlijk opgewonden, ik wou meer. Heel voorzichtig ging ik met een vinger tussen haar schaamlippen. Om zeker te zijn vroeg ik aan Nelly, hoe bevalt de massage? Nelly hield haar ogen gesloten en zei zachtjes, geweldig! Het kutje van Nelly begon iets natte te worden en ik stak mijn vinger nog verder in haar bejaarde kut. Ondertussen begon ik haar hangbuikje te masseren. Wrijfend over haar oude hangbuikje, kijkend na haar hangtietjes en met een vinger heen en weer in haar bejaarde kutje werd ik behoorlijk geil. Ik trok Nelly nu iets naar voren en deed mijn broek uit. Ik plaatste mijn stijve lul voor haar oude kut en duwde mijn lul tussen haar schaamlippen. Nelly“s kut was behoorlijk nauw, haar kut begon gelukkig steeds natter te worden en rustig begon ik haar te neuken. Wat was het geil om zo“n oude bejaarde op de bank in het huis van mijn schoonmoeder te neuken. Nelly genoot zichtbaar en was zachtjes aan het kreunen. Tijdens het neuken nam ik om de buurt haar grote tepels in de mond en zoog er zachtjes aan. Haar kut werd als maar natter en natter. Ik vond het onverstelbaar dat een bejaarde vrouw van 76 jaar zo nat kon worden.
Ik begon het tempo iets op te voeren, wat er toen gebeurde hat ik niet verwacht. Tijdens het neuken ging als het ware onze monden naar elkaar toe. Hevig begonnen wij te kussen en te tongen. Dit werd ons duidelijk te veel. Nelly begon enorm te kreunen en haar lichaam begon te schokken. Nelly had een geweldige orgasme. Mijn lul stond op knappen en ik spoot mijn sperma zover mogelijk in haar bejaarde kut.

Toen wij, bijgekomen waren, kleedde ik Nelly en mij zelf aan. Ik ging koffie zetten en riep mijn schoonmoeder. Tijdens het koffie drinken vroeg mijn schoonmoeder aan Nelly, hoe het was gegaan. Nelly vertelde dat het heerlijk was en geen pijn meer had in haar benen. Tegen vijf uur kwam de man van Nelly. Hij vroeg niet belangstellend, hoe was het? Nelly zei alleen tegen haar man, goed! Voordat zij weggingen vroeg Nelly, is het goed als ik volgende weel weer langskom? Geen probleem! zeiden wij.

Als het haar man uit kwam bracht hij zijn vrouw, zondag“s bij mijn schoonmoeder. Mijn schoonmoeder belde mij dan op en zei, dat ik benen van Nelly kon doen. Ik ging dan gelijk naar mijn schoonmoeder. Mijn schoonmoeder ging dan gelijk naar boven om te strijken en haar te douchen. En ik, masseerde en neukte Nelly op de bank. Ik weet het 100% zeker dat mijn schoonmoeder wist, dat ik beneden Nelly aan het neuken was. En volgens mij gunde mijn schoonmoeder, Nelly haar pleziertje.
Ik denk wel eens vreemd, ik neuk mijn schoonmoeder en inmiddels haar vriendin Nelly van 76 jaar. Is mijn schoonmoeder dan zo geil dat het niet uit maakt dat ik getrouwd ben met haar dochter. Ik weet een ding zeker, het maakt mijn schoonmoeder niks uit. Als mijn schoonmoeder bij ons op visite is, denk zij volgens mij als zij naar haar dochter kijk, ha ik word ook lekker door je man geneukt.

Het is wel zo, zinsdien ik mijn schoonmoeder neukt is zij een stuk gezellige geworden. De relatie tussen mijn schoonmoeder en dochter is nu ook geweldig. De relatie is zelfs zo goed, dat mijn vrouw haar af en toe uitnodigd om een weekend mee te gaan naar de camping. Dit jaar was het weer niet echt geweldig. Maar gelukkig werd er in het voorjaar, een mooi en warm weekend voorspeld. Mijn vrouw nodigen haar moeder uit en samen gingen wij vrijdags naar de camping. Wij hebben een grote caravan met een grote voortent.

Die middag lagen wij met zons allen al in het zwembad. Het was rustig in het zwembad en wij hadden alle ruimte. Wij speelde met de kinderen en zwommen af en toe een baantje. In het kindergedeelte van het zwembad kon je zitten op de bodem in het water. Als wij uit rusten gingen wij daar zitten. Ik had even zin om te relaxen en ging in het kindergedeelte zitten. Ik zat er net of mijn schoonmoeder kwam dicht naast mijn zitten. Ik keek naar mijn vrouw en kinderen die aan het spelen waren. Ondertussen voelde ik de hand van mijn schoonmoeder. Haar hand had zij onderwater en streelde over mijn zwembroek. Mijn schoonmoeder en ik bleven strak naar mijn vrouw en kinderen kijken. Mijn schoonmoeder begon mijn lul stijf te wrijven en vroeg ondertussen of ik haar wou helpen met het douchen.

Ik duwde haar hand weg en wachtte tot mijn erectie over was. Ik liep naar mijn vrouw en zei dat wij vast gingen douchen. Mijn vrouw zei, ga jullie maar vast, ik blijf nog even met de kinderen spelen. Ik liep samen met mijn schoonmoeder naar de familiedouche. Ik zeepte mijn schoonmoeder in en spoelde haar af. Daarna droogde ik haar langzaam en goed af. Metname haar grote hangborsten en haar oude kut deed ik extra. Met een hand droogde ik haar borsten af en met mijn andere hand begon ik haar te vingeren. Na een tijdje werd zij moe en ging op het krukje zitten. Mijn schoonmoeder deed haar dikke benen zover mogelijk uit elkaar, zodat ik haar goed kon beffen. Met mijn tong ging ik minuten lang over haar clitoris en zover mogelijk in haar kut.

Mijn schoonmoeder werd zo geil, stond op hield zich vast aan een muursteun, spreidde haar benen en deed haar kont naar achteren. Ik ging achter haar staan en drukte mijn lul in haar kut. Rustig bleef ik mijn schoonmoeder neuken tot zij klaar kwam. Ondanks dat mijn schoonmoeder inmiddels 75 jaar is, komt zij hevig klaar. Als zij was klaargekomen, ging ik haar hard en snel neuken. Alles begon aan haar te schudden, haar blubber benen, haar vette buik en haar grote hangborsten. Ik werd hierzo geil van dat het niet meer lang meer deed of ik spoot mijn lading in de kut van mijn schoonmoeder.

Het was inmiddels zaterdagavond en wij zaten in de voortent wat tv te kijken. Tegen tien uur zei mijn vrouw dat zij hoofdpijn had en naar bed ging. Mijn schoonmoeder zei, dan kleed ik mijn vast om dan hoeft ik jouw straks niet meer te storen. Na een kwartiertje kwam mijn schoonmoeder in haar pyjamajurk weer in de voortent. Mijn vrouw gaf ons een kus en ging slapen in de caravan.
Ik zat met mijn schoonmoeder in de bank en wij gingen weer tv kijken. Wij zaten net 10 minuten nadat mijn vrouw de caravan was in gegaan of mijn schoomoeder begon al weer over mijn broek te wrijven. Ik zei zachtjes, ma, dit kun jij niet maken! Ach zei ma, mijn dochter slaapt toch al! Ik wist niet wat ik hoorde. Mijn schoonmoeder ging gewoon door en knoopte mijn broek los. Zij haalde mijn lul uit de broek en begon mijn te pijpen. Met lange halen trok zij mijn voorhuid, terwijl zij mijn lul zover mogelijk in haar mond nam. Ondertussen voelde ik onder haar pyjama, mijn schoonmoeder was dit duidelijk van plan want zij had geen ondergoed aan. Ik voelde haar kut, die was letterlijk en figuurlijk zeiknat. Ik trok snel mijn broek uit en stak mijn lul gelijk in haar kut. Mijn schoonmoeder was zo geil die had niet veel meer nodig. Zij begon te kreunen, ik was bang dat mijn vrouw het zou horen en legde een hand op haar mond. Dit was ook niet fijn en ik verzon wat anders. Met mijn mond ging ik naar haar mond en begon haar voorzichtig te kussen. Ik deed dit voorzichtig omdat ik mijn schoonmoeder nog nooit gekust had. Mijn schoonmoeder vond het duidelijk niet erg en wij deden onze monden open. Inner en geil begonnen wij te tongen. Ik had nooit verwacht dat het tongen met mijn schoonmoeder zo fijn kon zijn. Wij genoten zo, dat wij snel klaar kwamen.

De afgelopen maanden en nu nog steeds, vrij ik vaak met mijn schoonmoeder. Om afwisseling te houden, doen wij op verschillende plaatsen. Af en toe neem ik vrij zonder dat mijn vrouw het weet en haal mijn schoonmoeder op. Dan gaan wij naar een bos en neuk ik haar. Wat ik heel spannend vond gebeurde drie weken geleden. Wij hebben elke jaar een familiedag. Dit jaar was het bij haar zuster. De hele familie komt dan bij elkaar voor een gezellge dag en eten. Familie wat van ver kwam, bleef dan slapen. Mijn vrouw, mijn kinderen, ma en ik gingen naar onze tante. Onze tante heeft een mooi groot huis en kan makkelijk de familie herbergen. Die dag heb ik zelfs mijn schoonmoeder zowel morgens als avonds in de badkamer geneukt. Terwijl de hele familie beneden zat.

Hoe wij ook vrijen en wat wij ook doen. Altijd als ik weer naar huis gaat zegt mijn schoonmoeder nog altijd, doe de groeten aan Els en de kinderen!
Auteur : Anoniem / Geschreven op : 03 oktober 2007 - 15:48 / Hits : 14149 / Waardering : 1.61
Print verhaal Mail vriend
onder Gerelateerde verhalen

De val van mijn schoonmoeder, deel 2
Auteur : Anoniem / Geschreven op : 15 januari 2007 - 19:57 / Hits : 22714 / Waardering : 1.87

De val mijn schoonmoeder, deel 5
Auteur : Anoniem / Geschreven op : 27 januari 2007 - 21:42 / Hits : 16825 / Waardering : 1.85

De val mijn schoonmoeder, deel 4
Auteur : Anoniem / Geschreven op : 23 januari 2007 - 23:48 / Hits : 19387 / Waardering : 1.75

De val mijn schoonmoeder, deel 6
Auteur : Anoniem / Geschreven op : 31 januari 2007 - 23:32 / Hits : 17363 / Waardering : 1.75

De val mijn schoonmoeder, deel 7
Auteur : Anoniem / Geschreven op : 03 februari 2007 - 22:07 / Hits : 14162 / Waardering : 1.74

Op vakantie met mijn schoonmoeder (deel 2)
Auteur : Arjan69 / Geschreven op : 28 juli 2009 - 06:57 / Hits : 24105 / Waardering : 1.71

Op vakantie met mijn schoonmoeder (deel 3)
Auteur : Arjan69 / Geschreven op : 28 juli 2009 - 22:07 / Hits : 17515 / Waardering : 1.56

De val van mijn schoonmoeder, deel 3
Auteur : Anoniem / Geschreven op : 20 januari 2007 - 18:19 / Hits : 16165 / Waardering : 1.51

De val mijn schoonmoeder, laatste deel
Auteur : Anoniem / Geschreven op : 04 februari 2007 - 14:34 / Hits : 13261 / Waardering : 1.49

Mijn schoonmoeder, doe de groeten aan ...
Auteur : Anoniem / Geschreven op : 27 september 2007 - 14:51 / Hits : 15270 / Waardering : 1.44

onder Bekijk commentaar
Er zijn geen reacties gevonden.
onder Geef commentaar
Je moet ingelogd zijn om commentaar te geven.
onder Geef score
Je moet ingelogd zijn om te kunnen stemmen.


 
 
Hoofdpagina / Categorieėn / Onze Partners / WebLinks / Contact / RSS / Disclaimer / Adverteren

footer

Gehost door Wodyweb