Zoek snel een verhaal...
 
Gertibaldi
 
 


Welkom bezoek(st)er! Je kunt hier registeren.

Samen wakker worden, (Melissa 3.)
Klein lettertype Groot lettertype Grootste lettertype

Waardering
Samen wakker worden, (Melissa 3.)
Moe van de reis, het eten en de wijn was ik al in slaap gevallen voordat broerlief klaar was met douchen en toilet maken. Ik heb er niks van gemerkt dat hij ook weer in bed kwam en we sliepen als roosjes. De volgende ochtend werd ik wakker van, ja waarvan eigenlijk? Werd er nu aan mijn kutje gelikt? Ik voelde in ieder geval iets warms en vochtigs tussen mijn benen en het voelde lekker. Ik deed mijn benen wat wijder uit elkaar en nu voelde ik duidelijk een zoenende mond op mijn gulzige sneetje. Ik pakte zijn haar vast en duwde hem dieper tussen mijn benen. “Vergeet niet aan dat knobbeltje bovenin te likken” zei ik zachtjes maar wel nogal bazig, “daar is het het lekkerst, tenminste als je het zachtjes doet.” Hij was een prima leerling en was lekker bezig daar tussen mijn benen. Mijn opwinding nam dan ook toe en het vocht droop uit mijn kut in zijn mond maar manmoedig slikte hij het allemaal weg, net als ik de vorige avond met zijn sperma gedaan had. Langzaam maar zeker ging ik op weg naar een orgasme en steeds vaker duwde ik mijn billen van het bed en tegen zijn mond aan en zodoende neukte hij mij als het ware met zijn tong. Na nog eens een likje over mijn harde clitje kwam ik heerlijk klaar. “Dat was niet slecht voor een beginner” zei ik en hij kroop tussen mijn benen uit. “dan moet de rest ook wel gaan lukken”zei hij nog steeds wat verlegen en kwam net met een stijve lat tussen mijn benen zitten. Bij het zien van al dat lekkers had ik er helemaal zin in. Ik wilde dat lekkere geval zo snel mogelijk diep tussen mijn benen voelen. Ik voelde de nattigheid uit mijn kutje sijpelen en mijn spleetje jeukte van verlangen naar.

Toen werd er hard op de deur werd gebonst. We rolden snel onder het dekbed op onze rug toen het hoofd van mijn moeder om de hoek van de deur kwam. “Ontbijten en dan de sneeuw in luiwammesen zei ze. “Slechter timen was zelfs niet gelukt als je je best had gedaan” zei ik geïrriteerd. “Slapen en vrijen kan overal en altijd” zei ze, maar skiën alleen hier en nu, dus klaar voor de start af.” Nog wat na mopperend hesen wij ons in ons ondergoed en liepen richting badkamer. “Ik haat je” zei ik tegen mijn moeder en stak mijn tong naar haar uit. “Dat gaat vanzelf over” zei ze lachend terug terwijl ze haar hoofd terug trok en de deur dicht deed. Om tijd te besparen stonden we nu wel samen onder de douche, maar al de seksuele opwinding was wel verdwenen door mijn moeders interruptie. “Nou dacht ik toch even te zien dat je moeder niet verrast was door de geur en het geluid van onze seks en al wist dat dit er aan zat te komen” zei hij, “anders was ze wel boos geworden.” Ik moest lachen maar werd ook wel een beetje rood. “Dat is ook zo” zei ik zachtjes. “Nadat ik je naakt had gezien heb ik haar om raad gevraagd en zij kwam met het idee van één slaapkamer in de vakantie.”

Verbaasd keek hij mij aan. “Wat een stel doortrapte krengen zijn jullie zeg, ik ben er gewoon ingeluisd.” Ik pakte zijn kloten in mijn hand en kneep en hij kromp in elkaar. “Volgens mij wordt je er alleen maar beter van maagdje” zei ik met valse ondertoon “en nu wat vriendelijker over mijn moeder en mij, anders draai ik er een bal af.” Om dat argument kracht bij te zetten kneep ik nog even en we moesten allebei lachen. Het douchen was gedaan dus we gingen toilet maken en aankleden om daarna naar het hotel te vertrekken voor het ontbijtbuffet. Probleem daarbij was wel dat ik ontzettende zin had om te neuken en bijna plofte van geilheid. Tijdens het ontbijt schuifelde ik onrustig op mijn stoel heen en weer om de jeuk in mijn kruis te bedwingen, wat niet erg lukte overigens. Als ik het zo zag, had Donald het op de stoel naast me ook knap moeilijk. Een stevige bult tekende zich af in het kruis van zijn skibroek en steeds keek hij me met van verlangen glimmende ogen en rode wangen aan. Voorzichtig dwaalde mijn hand onder tafel naar de bolling in zijn broek. Dat ging hem net even te ver. Zittend tegenover zijn vader vond hij het duidelijk geen goed idee en met enige kracht gaf hij mijn hand een slinger. “Gaan we zo meteen de sneeuw in of kan ik nog een half uurtje naar mijn kamer om iets af te maken?” vroeg ik zo onschuldig mogelijk aan mijn ouders. Die onschuld werd wel knap verpest door Donald die een enorm rood hoofd kreeg.

Mijn moeder had een vals lachje op haar gezicht “en daar moet Donald je dan zeker bij helpen?” zei ze, “zo te zien moet er een vuurtje geblust worden.” Ruud keek verbaasd naar zijn vrouw en daarna naar ons en zei “kan iemand me uitleggen wat er hier in godsnaam aan de hand is, want ik schijn de enige aan deze tafel te zijn die dat niet weet.“ “Toen ik het edele tweetal tegenover ons vanochtend ging roepen voor het ontbijt waren ze net van plan om eens flink van bil te gaan” zei ze “en nu zit mijn dochter te soppen op haar stoel en kan niet stil zitten en jouw zoon duwt bijna het tafelblad omhoog met zijn stijve en als ze daar niet snel wat aan gaan doen, wordt het een erg ongemakkelijke ski ochtend”. Mijn god wat leken die twee mannen op elkaar. Ze werden in ieder geval allebei even rood en keken elkaar verbijsterd aan. “Nnnnniet echt een gesprek voor aan de ontbijttafel” stamelde Ruud. ”Ik zou niet weten waarvoor niet” zei Lisa, “we zijn met vier volwassenen, of bijna volwassenen, op stap, dus laten we geen verstoppertje spelen, de hormonen gieren over tafel en we hebben het er al eens over gehad dat dit zou kunnen gaan gebeuren”. Ruud had zich inmiddels wat hersteld van de schok en had als eerste weer een normaal kleurtje. “Dat is waar” zei hij “toch vind ik het wel jammer om wintersporttijd verloren te laten gaan om eens stevig een andere sport te beoefenen”. Mams keek hem eens aan, schoof wat naar hem toe en zei met verleidelijke stem “als we nu een uurtje neukpauze inlassen, dan heb ik daar ook nog wel zin in. Ik begin ook reuze geil te worden van dat gedoe aan de andere kant van de tafel”. Inmiddels waren we klaar met eten. ”Over maximaal een uur spreken we hier weer af voor het hotel en dan gaan we echt aan de wintersport” zei Ruud een beetje gehaast. Die had dus ook wel zin om even een punt te zetten. Ruud en Lisa liepen naar de bar om het ontbijtbonnetje af te tekenen en wij sprongen van tafel en gingen op een drafje op weg naar de dependance en onze kamer.

Nog voor we de kamer betraden waren we al aan het uitkleden. Ik hing het bordje niet storen aan de deurknop en stond al bloot voor ik het bed bereikte. Ook Donald was al uitgekleed en die enorme pik van hem stond al trots als een vlaggenmast omhoog. Ik ging op mijn rug op bed liggen met mijn benen wijd en zei “kruip er maar lekker tussen en steek hem er in, voorspel is nu even een keer niet nodig. Ik ben kletsnat en veel stijver kan die pik van je niet worden.” Dat liet hij zich geen twee keer zeggen en hij besprong me bijna en landde tussen mijn benen. Ik maakte mijn hand nat met wat spuug en pakte de boomstam vast en wees de dikke paarse eikel de weg naar mijn hongerige spleet. Hij duwde het glimmende parse ding bij me naar binnen en met een plopje verdween hij in mijn kutje. Ik tilde mijn billen op van het bed en legde mijn benen op zijn rug en mijn handen op zijn schouders en relatief gemakkelijk gleed de dikke, grote lul mijn vochtige vagina in tot zijn ballen mijn kruis raakten. Mijn god wat voelde dat fijn. Zo gevuld was ik nog nooit geweest. “Ohhhh wat is dit lekker,” kreunde ik het uit, “neuk me maar lekker diep, hard en snel. Ik kom nu al bijna klaar dus het is niet erg als jij ook snel komt en mijn kutje vol spuit, hierna kunnen we nog allemaal lekkere geile dingen doen samen, maar nu wil ik gewoon hard geneukt worden met die enorme pik van je”. Hij zei verder niks terug maar stampte het ding weer naar binnen bij me. Zo diep kwam er nog nooit iemand in me en zo geil was ik nog nooit geweest. Als een goederentrein stampte hij mijn station binnen en al snel gingen alle seinen op rood bij mij. Ik voelde zijn eikel tegen mijn baarmoeder stoten keer op keer en toen voelde ik hem in mij leegstromen. Het gevoel van de ongetwijfeld dikke stralen zaad die diep in mijn kut spoten was zo overweldigend dat ik, ondanks de korte duur van dit nummertje ongelooflijk hard klaar kwam en ik schreeuwde het uit. Hij duwde zijn tong in mijn mond om het geluid te bedwingen zodat niet het hele hotel kwam kijken wat er aan de hand was.

Door het knijpen van mijn vagina werd zijn pik nauwelijks slapper en zo bleven we op elkaar en in elkaar op het bed liggen, tevens verwikkeld in een lange geile tongzoen. Toen we elkaar even een beetje los lieten zei hij “dit was een eerste keer om nooit meer te vergeten, zo veel heb ik nog nooit gespoten en zo'n heerlijk gevoel heb ik ook nog nooit gehad.” Ik gaf hem nog een kusje en zei “dat was ook de bedoeling zo en voor mij was het ook heel fijn, ik was de hele ochtend al zo geil en dan die heerlijke grote pik helemaal in me, het voelt heerlijk. Ik zou hem het liefst nooit meer los laten, zodat de rest van mijn leven één lang orgasme is.” We verzonken weer in een innige tongzoen.
Auteur : ArieVerhaal / Geschreven op : 05 augustus 2017 - 19:19 / Hits : 4343 / Waardering : 3.40
Print verhaal Mail vriend
onder Gerelateerde verhalen

Samen maken we er een punt van (Melissa 4.)
Auteur : ArieVerhaal / Geschreven op : 10 augustus 2017 - 21:01 / Hits : 2899 / Waardering : 3.33

Samen op reis. (Melissa 2)
Auteur : ArieVerhaal / Geschreven op : 02 augustus 2017 - 23:21 / Hits : 8576 / Waardering : 3.11

Samen Wonen. (Melissa 1)
Auteur : ArieVerhaal / Geschreven op : 01 augustus 2017 - 18:04 / Hits : 13003 / Waardering : 3.00

Wakker worden
Auteur : Ariane / Geschreven op : 25 juni 2007 - 06:55 / Hits : 5619 / Waardering : 1.45

Heerlijk wakker worden.
Auteur : Wilma / Geschreven op : 08 december 2008 - 14:09 / Hits : 8683 / Waardering : 0.71

Samen in de tuin met ma
Auteur : Vincent1964 / Geschreven op : 31 juli 2016 - 13:19 / Hits : 11094 / Waardering : 4.66

Geheel onverwacht door mijn broer worden geholpen.
Auteur : Elske / Geschreven op : 30 april 2016 - 22:41 / Hits : 28166 / Waardering : 4.64

Samen nog een stapje verder, (Het buurmeisje 4.)
Auteur : ArieVerhaal / Geschreven op : 12 mei 2017 - 18:46 / Hits : 9647 / Waardering : 4.28

Nienke & Silke worden hartsvriendinnen (B)
Auteur : Sneezy / Geschreven op : 16 september 2015 - 09:37 / Hits : 11380 / Waardering : 4.12

Samen delen dl 2
Auteur : Vincent1964 / Geschreven op : 16 maart 2016 - 13:49 / Hits : 17181 / Waardering : 4.07

onder Bekijk commentaar
Er zijn geen reacties gevonden.
onder Geef commentaar
Je moet ingelogd zijn om commentaar te geven.
onder Geef score
Je moet ingelogd zijn om te kunnen stemmen.


 
 
Hoofdpagina / Categorieën / Onze Partners / WebLinks / Contact / RSS / Disclaimer / Adverteren

footer

Gehost door Wodyweb