Zoek snel een verhaal...
 
Gertibaldi
 
 


Welkom bezoek(st)er! Je kunt hier registeren.

vastgebonden genomen
Klein lettertype Groot lettertype Grootste lettertype

Waardering
vastgebonden genomen
Ik liep gedwee achter hem aan slechts gekleed in mijn kousen, gordeltje en kap over mijn hoofd die slechts mijn mond en ogen vrijliet terwijl hij mij in bedwang kon houden via mijn halsband en riem.
Het laatste feestje was al weer enkele weken geleden en mijn meester had nu dit geregeld, ik had geen idee wat er ging gebeuren maar vond het opwindend.
Aan het einde van het gangetje was een deur, de kamer was rond en wit met een ruw betonnen vloer en witte muren en zwart spiegelend glas. Met een ruk aan de riem werd ik tot de orde geroepen en volgde hem naar het midden van de kamer, ik vroeg mij af hoeveel er achter het glas naar mij stonden te kijken terwijl ik aan de riem naar de grond getrokken werd. Er lag een groot rond matras en de riem werd aan een oog in de grond vastgemaakt, rond mijn polsen en enkels werden banden met klittenband vastgemaakt en ook deze werden vastgemaakt aan ringen in de vloer. Ik zat nu op handen en knieŽn met mijn benen iets gespreid, de riem aan mijn halsband werd nog wat versteld waardoor ik nog minder bewegingsvrijheid had. Ik rilde toen zijn hand over mijn rug gleed, een lichtte tik volgde op mijn billen voordat hij tussen mijn benen voelde en mijn natte spleetje vond. Plotseling liet hij met rust en even later hoorde ik de deur open en dicht hoorde gaan, mijn gezichtveld was beperkt en het was stil, doodsstil terwijl ik gespannen de kamer in mij probeerde op te nemen.

Achter mij hoorde ik een deur open en dicht gaan, ik hoorde iemand aankomen en probeerde te zien wie er naar mij toe kwam, ik was verbaast toen ik vier behaarde poten zag die aan een grote herder vastzaten. Ooit had ik mijn meester verteld van een droom waarin ik het met een dier had gedaan, ik besefte dat mijn meester besloten had dat mijn droom werkelijkheid ging worden en een teefje zou zijn voor deze bruin zwarte hond en voelde een kriebel in mijn buik van opwinding. Zijn natte neus snuffelde aan mij en ik rilde toen ik deze tegen mijn naakte huid voelde en voelde mijzelf natter worden.
Eindelijk kreeg ik hem in beeld, ik bewonderde deze mooie hond terwijl ik even in zijn bruine ogen keek, onder zijn buik zag ik wat bungelen en wist dat daar verstopt in zijn vacht zijn mannelijkheid nog verborgen moest zijn. Nu pas drong het tot mij door hoe groot hij eigenlijk was, zo naast mij leek hij boven mij uit te steken en even sloeg de twijfel toe maar mijn opwinding overwon die.
Even was ik hem kwijt maar toen voelde ik zijn neus tussen mijn billen, plotseling besprong hij mij en voelde ik zijn harige lijf op mijn rug. Even voelde ik hoe hij enkele keren stootte voor hij van mij af gleed, hij liep om mij heen en bewonderd keek ik naar hem en besefte nu pas hoe sterk hij was en keek hem na terwijl hij doorliep.
Weer voelde ik zijn neus tussen mijn billen en een ruwe tong gleed over mijn natte spleetje en deed mij kreunen van genot, brutaal voelde ik zijn tong in mij dringen voordat hij mij weer besprong. Hij zat scheef op mij en na enkele stoten in de lucht schoof hij iets op, ik slaakte een kreet toen ik een warm hard ding hard tegen mijn kutje voelde stoten, er volgde nog enkele bijna pijnlijke stoten voor hij weer van mij afgleed. Even voelde ik zijn tong in mijn kruis toen hij vol energie mij weer besprong, na twee stoten vond hij zijn doel, een warm puntje drong tussen mijn gezwollen lippen. Een dunne warme lul drong gelijk in mij en de greep van zijn voorpoten werd sterker, in hoog tempo stootte hij in mij en glipte bijna weer uit mij. Met veel energie werd ik door hem genomen en ik voelde hoe zijn lul langer en dikker werd en mijn strakke kutje vulde. Met kleine bewegingen maar feller stootte hij in mij terwijl zijn lul klem leek te zitten, zijn warme ademhaling voelde ik in mijn oor en speeksel druppelde op mijn schouder toen hij plotseling stil bleef liggen. Warme stralen zaad voelde ik hem in mij spuiten terwijl zijn lul nog groter leek te worden en onverwachts kwam ik klaar op zijn harde spuitende lul en was even van de wereld.

Ik voelde hem bewegen toen ik weer bij mijn positieven kwam, hij gleed van mij af en zijn achterpoot kraste over mijn rug, hij gleed niet uit mij, zijn gezwollen lul zat klem in mij en hij stond rustig achter mij.
Hoe lang we zo gestaan hebben weet ik niet maar na enkele pogingen verliet hij mij met een plop en onze liefdessappen lekte uit mij en liet mij met een leeg gevoel achter, zijn neus voelde ik weer tussen mijn billen en zijn tong likte mijn lekkende kutje enkele keren. Ik kon hem net zien toen hij zichzelf schoon ging likken en keek met grote ogen en bewonderend naar zijn lul, de vorm was vreemd en ik besefte dat hij nog groter was geweest.


Hij kreeg de tijd om zich schoon te likken en toen hoorde ik een deur open gaan en werd hij door een man weggeleid, al snel was hij terug samen met een ander en enige spullen. Vlak bij mij werden drie palen in gaten in de grond gezet en er werd een horizontale balk gemonteerd die bekleed was en daarna verdween de tweede man, de eerste man maakte mij los en mocht gaan staan. Met een ruk aan mijn riem bracht hij mij naar de stellage, ik werd met mijn buik tegen de balk aangeduwd en moest voorover buigen. De riemen van mijn handen werden aan de paal vastgemaakt, met zijn voet duwde hij mijn voeten uit elkaar en iets naar voren en maakte hij deze ook weer vast en liep weg. Mijn bewegingsvrijheid was weer beperkt maar dit keer kon ik mijn hoofd vrij bewegen en kon de kamer nu even in mij opnemen, het ruwe beton voelde koud aan mijn voeten en ik zag dat de wanden bekleed waren met zacht materiaal dat het geluid schijnbaar moest dempen, de ruimte was groter dan ik in eerste instantie had gedacht, de lampen zaten niet alleen in het plafond maar ook in de wanden. De mensen die achter de zwarte ruiten moesten zitten konden door deze verlichting waarschijnlijk alles goed volgen.
De deur voor mij zwaaide open, ik zag niemand maar even later hoorde ik geklepper, het kon toch niet zijn dacht ik toen er een bruine pony briesend binnenkwam, onder zijn buik slingerde een slappe lul groter dan ik ooit had gezien. Mijn maag trok samen dit kon toch niet, met grote ogen keek ik naar de zeker 60 cm dikke slappe slingerende lul en hield het niet voor mogelijk dat dit echt ging gebeuren.
Snuivend liep hij rond mij en plotseling besprong hij mij, ik verwachte een verpletterend gewicht maar dit viel mee en ik voelde zijn bewegingen terwijl hij mij probeerde te dekken. Zijn harde lul sloeg even wild tegen mijn buik en ik keek ernaar, wild stotend zwiepte hij tussen mijn benen, het einde afgeplat en verbreed maar zeker zo dik als mijn pols en toen gleed hij van mij af om hem slechts enkele seconden later weer op mijn rug te voelen maar nu gleed zijn harde lul door mijn bilspleet met wild stotende bewegingen om daarna weer van mij af te glijden.
Hij leek parmantig rond te lopen met zijn slap slingerende lul onder zijn buik.
Na bijna twee rondjes besprong hij mij nu rustiger, ik zag zijn slappe lul binnen enkele ogenblikken stijf worden, dit keer stootte hij tegen mij aan en ik voelde de druk die hij uitoefende, even kwam hij los en deed hetzelfde nog een keer en even gleed hij langs mijn spleetje. De volgende keer vond hij zijn doel, ik voelde de platte zachte kop tegen mijn schaamlippen en hij moet het ook geweten hebben, ik slaakte een kreet en schokte met mijn hoofd toen hij met een krachtige stoot binnendrong in mijn kletsnatte kutje en ik had het gevoel dat ik gespietst werd. Hij stootte twee keer fel achter elkaar en ik kreunde toen hij verder in mij drong dan ik voor mogelijk had gehouden en hield even rust. De hond was krachtig geweest en fel maar wat kracht betreft werd hij hier overtroffen, weer kreunde ik toen hij twee keer kort na elkaar stootte en daarna nog ťťn hij brieste en ik voelde zijn lul diep in mij kloppen terwijl ik zijn zaad in mij voelde stromen. Nog enkele seconden bleef hij op mij en gleed daarna van mij af en uit mij, zijn lul lekte nog zaad maar dat gutste ook uit mij. Vol bewondering zag ik zijn lul snel kleiner worden tot een nietszeggend stompje onder zijn buik

De deur voor mij ging open, mijn meester en een andere man kwamen binnen, het paard werd weggeleid en mijn meester kneep even plagend in mijn tepel voor hij mij losmaakte. "zo is je droom uitgekomen meisje" bromde zijn zware basstem, ik knikte "meer dan dat meester" sprak ik zachtjes en keek bescheiden naar de grond.
Mijn kutje voelde beurs aan en onder de heerlijke warme straal van de douche voelde ik de vele krassen die de hond achtergelaten had op mijn lichaam.

Linda
Auteur : linda / Geschreven op : 22 december 2010 - 16:52 / Hits : 34836 / Waardering : 1.82
Print verhaal Mail vriend
onder Gerelateerde verhalen

Alle risico's genomen deel 3
Auteur : Elvira / Geschreven op : 10 juni 2015 - 22:07 / Hits : 15115 / Waardering : 4.42

Alle risico's genomen....
Auteur : Elvira / Geschreven op : 01 juni 2015 - 21:41 / Hits : 22347 / Waardering : 4.22

Alle risico's genomen deel 2
Auteur : Elvira / Geschreven op : 04 juni 2015 - 22:45 / Hits : 10953 / Waardering : 4.20

Geja genomen op de koffiebar
Auteur : Trian / Geschreven op : 22 november 2016 - 13:51 / Hits : 12879 / Waardering : 3.88

Genomen door mijn zoon.
Auteur : Marja 42 / Geschreven op : 30 augustus 2015 - 16:18 / Hits : 23910 / Waardering : 3.73

Campingbuurvrouw genomen
Auteur : Hans / Geschreven op : 04 april 2014 - 09:51 / Hits : 27622 / Waardering : 3.50

Getrouwde Erna 48 werd genomen door Jeroen 16
Auteur : Wilma / Geschreven op : 11 juni 2007 - 12:11 / Hits : 82290 / Waardering : 3.40

Genomen door chirurgen
Auteur : Anoniem / Geschreven op : 24 november 2004 - 07:07 / Hits : 33918 / Waardering : 3.24

Ik ben er tussen genomen door mijn broers.
Auteur : Rebecca / Geschreven op : 03 oktober 2009 - 13:56 / Hits : 49041 / Waardering : 3.15

Ik werd betrapt en genomen
Auteur : Sneezy / Geschreven op : 12 december 2012 - 08:56 / Hits : 25881 / Waardering : 2.91

onder Bekijk commentaar
Resultaten: 0 - 2 van 2
gekehenkie
matig tot goed verhaal.
Geschreven op : 23 februari 2011 - 15:46

kutjebeffer
Goed verhaal. Wordt ze de volgende keer door een hengst geneukt?
Geschreven op : 25 juni 2016 - 13:34

Resultaten: 0 - 2 van 2
onder Geef commentaar
Je moet ingelogd zijn om commentaar te geven.
onder Geef score
Je moet ingelogd zijn om te kunnen stemmen.


 
 
Hoofdpagina / CategorieŽn / Onze Partners / WebLinks / Contact / RSS / Disclaimer / Adverteren

footer

Gehost door Wodyweb