Zoek snel een verhaal...
 
Gertibaldi
 
 


Welkom bezoek(st)er! Je kunt hier registeren.

Per ongeluk cuckold op vakantie
Klein lettertype Groot lettertype Grootste lettertype

Waardering
Per ongeluk cuckold op vakantie
Ik heb nooit geweten wat een cuckold was. Ik moest het na mijn vakantie op internet opzoeken. Voor sommige mannen is dit misschien een fetish die ze zelf opzoeken, maar mij overkwam het uit het niets. Ik zal bij het begin beginnen.

Mijn naam is Evan, 31 jaar oud en automonteur van beroep. Ik ben inmiddels al 6 jaar samen met Naomi, hoewel... ik weet op dit moment niet goed wat onze status is. Naomi is een paar jaar jonger dan ik (bijna 25) en ze is echt het perfecte meisje: perfecte lengte (een kopje kleiner dan ik), kilotje of 50/55 en met lang donkerbruin/bijna zwart haar dat als ze geen staart in heeft tot haar kont komt. Een kont zo prachtig: volle billen die lekker stevig in de hand liggen als je er in knijpt (dat komt denk ik omdat ze als tiener altijd op turnen heeft gezeten). Op instagram heb ik nog geen fitgirl gezien met een betere en mijn exen zijn er niks bij. Haar perfecte billen betekenen niet dat ze geen mooie borsten heeft, want die zijn bijna nog perfecter. Prachtige volle borsten met mooie lichtbruine tepels. En over grootte heb ik niks te klagen want ze zit net op een D-cup. Regelmatig neukte ik haar op zijn Russisch en liet dan een mooie parelsnoer achter in haar hals. Ze had graag dat ik haar tussen haar borsten neukte. Achteraf misschien al een voorteken voor wat er op vakantie gebeurde, maar misschien ga ik nu te snel. Maar nog beter dan haar borsten en kont was misschien nog wel haar kutje. Naomi heeft echt een perfecte huid en dat was van onderen goed te zien. Sommige van mijn exen hadden daar altijd bultjes van het scheren, maar Naomi niet. Bij haar was alles altijd perfect glad. Soms liet ze een strak streepje staan of maakte ze figuurtjes in haar schaamhaar, maar meestal was ze lekker glad. Haar schaamlippen waren precies gelijk, het was echt een kut volgens het boekje. En het beste was nog dat ze lekker smaakte. Dat klinkt misschien gek, maar erg geil hoefde ik nooit te zijn om haar te beffen. Haar rosbiefje verwennen was op een gegeven moment mijn grootste hobby geworden.

Het mooiste aan Naomi was dat ik tot nu toe zowat als enige van haar had kunnen genieten. We kregen een relatie toen ze net van de middelbare school af kwam en ze had nog niet veel ervaring met vriendjes. Ik had al heel wat avontuurtjes achter de rug, dus was het niet zo moeilijk om haar in te palmen. Eigenlijk is ze misschien iets te knap voor mij, maar ze leek zelf niet door te hebben dat ze een prachtige meid is. Ze was nog een beetje een nerd in die tijd. Maar daar kwam snel een einde aan. In het begin hadden we spetterende seks. Naomi is zo'n meisjes dat eerst een beetje de kat uit de boom kijkt maar daarom niet onzeker is ofzo. In bed was ze echt een beest. De eerste weken hield ik het zelf soms nauwelijks bij. Na een tijdje kwam er wel een beetje een sleur in ons seksleven, maar ik had niet veel te klagen. Ik was inmiddels begonnen met werken, dus door de week had ik sowieso niet veel energie. Naomi was eigenlijk altijd druk met haar opleiding en sporten in de sportschool. Al haar overige tijd ging altijd zitten in koken en zorgen voor mij. Misschien had ik haar wat meer haar eigen ding moeten laten doen, een studentenleven laten hebben, maar ze had het altijd naar haar zin en stopte al haar energie in mij.

Eigenlijk hadden we nooit problemen, tot de beruchte vakantie. Naomi was klaar met haar opleiding en net beginnen werken. We waren dus wel toe aan een vakantie. We besloten de zon op te zoeken en vertrokken naar Portugal. Na alle gebeurtenissen schreef ik het volgende verslag in het vliegtuig terug naar huis:

We hebben de eerste drie dagen in zo'n resort aan het zwembad gelegen, maar waren dat snel zat. Er zaten daar bijna alleen maar Nederlanders en Naomi werd continue aangestaard of nageroepen. Ik wordt daar altijd vrij snel agressief van en een paar keer kwam het bijna tot vechten. Naomi werd daar dan weer boos over. Ik vond dat ze beter wat meer kleren aan kon doen, maar dat vond ze onzin: ''ik ben hier toch ook om van de zon te genieten?'' zei ze dan. Ze had speciaal voor deze vakantie een nieuwe bikini gekocht. Eigenlijk was het niet echt een tactische bikini. Een paar lapjes witte stof, meer stelde het niet voor en als ze had gezwommen kon je duidelijk haar tepels zien zitten, wat de logische aandacht tot gevolg had.

Het was beter om een appartementje in de stad te pakken en ons meer onder de locals te begeven. Die eerste dag in de stad kwamen we niet direct tot rust door de drukte, dus besloten we naar het strand te gaan. Dat bleek de perfecte keuze want er was bijna niemand op dit stuk strand. De enige anderen waren een paar gezinnetjes en een jongen die met een koelbox rond liep om cocktails te verkopen. Het was hier perfect, we werden door niemand lastig gevallen en niemand zat Naomi te begluren.

Na een uurtje zonnen stond er opeens iemand in onze zon. Het bleek de jongen met de cocktails. Naomi bestelde in het Engels twee cocktails en de jongen vertrok weer. Ik zag dat Naomi de jongen na keek en even dacht ik: 'fok, zit zij nu te gluren?' Ik besloot niet te jaloers te doen en vroeg plagend: ''kun je het zien?'' Ze draaide zich om en keek me lachend aan, ''haha wat denk je wel, deze vent is nog een grotere sukkel dan die jongens bij het zwembad. Zie dat domme witte sportbroekje van hem dan, hij lijkt wel zo'n oude voetballer. En ik val niet op Portugese mannen, dat weet je toch 'blondie'?''. ''Vind je hem niet wat donker voor een Portugees? Volgens mij komt ie uit India ofzo'' We grapten nog wat na en gingen verder met zonnen.

Die middag dronken we nog wat cocktails van dezelfde jongen en na afloop maakte we steeds grapjes. De volgende dag wou Naomi graag terug naar het strand en ik vond dat zelf ook veel beter dan dat domme zwembad waar iedereen me opfokte. Dit keer was het veel drukker op het strand. De cocktailjongen was er ook weer en kwam ons gelijk bedienen. Dit keerde raakten we met hem aan de praat. Mijn Engels is niet zo goed dus Naomi deed het woord. Hij heet Paulo en blijkbaar was hij geen Portugees maar een Braziliaan. Hij was 26 en was vorig jaar naar Portugal vertrokken om geld te verdienen voor zijn familie in Rio. Bij elke nieuwe cocktail kwamen we, of beter gezegd Naomi want ik kon niet alles volgen, meer over de Paulo te weten. Hij vroeg of ze misschien ook uit BraziliŽ kwam. Ik proestte het uit van het lachen en Naomi legde uit dat ze kwart italiaans is en dat het dus niet zo'n gekke vergissing is. Het was duidelijk dat onze Braziliaan Naomi een knappe dame vond want ondanks soms een vuile blik van mij bleef ie haar maar aandacht geven. Ach, ik zocht daar niks achter want Naomi wimpelde hem steeds weer af en ze bleef ook grapjes over hem maken als ie weer weg was.

Na de hele dag cocktails besloten we wat te gaan eten en drinken bij een van de terrasjes aan het strand. Ik ging Naomi plagen met de aandacht die ze van Paulo kreeg. Ook Naomi bleef tijdens het eten grapjes over hem maken. Dat hij er zo lomp uit zag en dat ie steeds zo overdreven deed als ie in zijn pauze ging beachvolleyballen. Om een uur of 10 liepen we tipsy de kroeg uit en snel zagen we Paulo weer staan, dit keer paraplu's aan het verkopen (het was een beetje gaan regenen). Die middag vond ik die Paulo nog wel irritant met al zijn aandacht, maar inmiddels vond ik het wel grappig dat ie steeds bleef plakken rond Naomi. Ik genoot er zelfs een beetje van hoe ze hem steeds afwees terwijl ik grinnikend toekeek. Ook dit keer was hij weer snel van de partij: ''Hello guys, how was your food? What are your plans?''. In het Nederlands stelde Naomi voor om naar huis te gaan, ze was moe zei ze. Maar ik had een beter idee. ''Come Paolo, I show you my house'', zei ik tegen Paulo. Naomi keek me vragend aan. ''Geen zorgen'', zei ik, ''als ie moeilijk gaat doen stuur ik hem wel weg''.

Ons appartement was klein en simpel met een groot zacht bed met daar tegenover een bank. Ik zette Paulo op de bank en ging biertjes voor ons halen. Naomi hoefde niet, ze had hoofdpijn zei ze en ze plofte op bed neer en viel snel in slaap. Ze had van de warmte enkel nog haar bikini aan, en zoals ik al zei liet die niet veel aan de verbeelding over. Ik gaf Paolo zijn biertje en ging naast hem op de bank zitten. Echt goede gesprekken kon ik niet met Paulo voeren maar zo nu en dan, als Naomi zich omdraaide in haar slaap knipoogde ik naar Paolo of plaagde hem of hij ooit zo'n mooie vrouw zou kunnen krijgen. Na een tweede biertje werd Naomi wakker. ''Kom schat zullen we slapen?'' vroeg ze.

Maar ik was echt super geil na de hele dag stiekem aan haar zitten op het strand. ''Ik heb een beter idee'' zei ik en ik liep op haar af. Ik draaide haar op haar rug en ging op mijn knieŽn voor het bed zitten. Ik begon haar op haar buik te kussen en in haar navel te likken. Waarom ik Paulo niet wegstuurde weet ik niet. Waarschijnlijk door de drank en omdat ik het wel grappig vond dat ie het nog steeds niet op had gegeven. Ik dacht, zo'n jongen is de hele dag aan het werk en slaapt waarschijnlijk op een kamer met 5 andere straatverkopers. Wanneer krijgt hij nog een kans op zo'n mooie live show? Ik dacht nu gaat Naomi vast zeuren dat die jongen de deur uit moet, maar ze hield haar mond en begon zachtjes met haar hand door mijn haren te gaan. Ik zakte met mijn mond langzaam van haar navel naar beneden. Met mijn tong likte ik het stofje voor haar spleetje. Naomi maakte een lichte kreun. Haar string was snel doorweekt en met mijn tanden trok ik hem langs aan benen naar beneden. Haar prachtige kutje kwam tevoorschijn en ik draaide me lachend om naar Paulo met haar stringetje nog tussen mijn tanden. Ik zag hem opzij leunen om langs mij naar Naomi te kunnen kijken.

''You see pussy?'' Vroeg ik plagend. Ik leunde zelf opzij en zag zijn ogen groter worden. ''Ja, zo'n prachtpoes zie je niet elke dag'' zei ik in het Nederlands. Toen trok Naomi mijn hoofd aan mijn haren weer terug tussen haar benen. Ik wist wat mijn missie was. Ik probeerde haar altijd zo snel mogelijk klaar te laten komen. Ik ging eerst met mijn tong zo diep mogelijk bij haar vagina naar binnen en klom dan snel op naar haar klitje. Deze begon ik als een malle te likken en Naomi begon steeds harder te kreunen. Na zo'n twee minuten begon ze te gillen en trok ze me nog een keer heel hard tegen haar kut aan. Nu kwam ze klaar wist ik. Ze duwde me weg en lag hijgend op bed naar het plafond te staren. Ik draaide me lachend om naar Paulo en zag een hele grote bobbel in zijn broek. Een halve seconde dacht ik 'shit zijn piemel lijkt veel groter'. Maar ja, grootte doet er niet toe, het doet er natuurlijk toe wat je er mee doet, dacht ik.

Nu was het mijn beurt wist ik, dat was thuis onze routine. Als ik Naomi befte, ging ze me daarna vaak pijpen. Ik vroeg aan Paolo ''you like show?'' en hij knikte. Ik pakte Naomi haar string van de grond en legde die op haar buik. Toen trok ik mijn broek uit en ging ik naast Naomi op bed liggen. Ik keek haar lachend aan. Ze lachte terug en vroeg ''zal ik jou nu even verwennen schat?''. ''Lekker'' zei ik,''en laat hem maar kijken''. ''Ja joh, Paulo hoort er gezellig bij.'' Naomi draaide zich om naar Paulo terwijl ze haar hand op mijn piemel legde. Ook zij zag nu de grote bobbel in Paulo zijn broek en leek even te bevriezen voor een tel. Toen draaide ze zich snel om naar mij en begon me direct te pijpen. Naomi was een natuurtalent pijpertje. Met haar tong maakte ze sterke bewegingen rond mijn eikel en om ze zoveel tellen zoog ze net even wat harder dan anders. Zo nu en dan keek ze op met haar grote bruine zaadvragende ogen en kreunde dan een beetje om te vragen of het goed was. Natuurlijk was het goed en om haar te belonen deed ik mijn hand tussen haar benen om over haar slipje te strijken.

Toen schrok ik me te pletter! Shit! Ze heeft haar string nog niet aan! Die Paulo heeft nu vol zicht op haar natte kutje! Ik had de string toch al teruggegeven, waarom had ze die niet aangedaan? Als hij maar niet iets geks in zijn hoofd haalt. Ik keek snel langs Naomi en zag Paulo gelukkig nog op de bank zitten. Hij was op het puntje gaan zitten en keek aandachtig naar de achterkant van Naomi terwijl hij over zijn broek wreef. Ik keek Naomi aan en terwijl ze door ging met pijpen gaf ze me een knipoog. Toen ik weer naar Paolo keek zag ik zijn tong een beetje uit zijn mond komen. Dit vond ik wel weer grappig. Hij leek wel een jonge hond zoals hij er nu bij zat. Toen ritste hij zijn gulp open en pakte zijn grote penis vast. Zoals ik al dacht was hij een slagje groter als die van mij, maar het was ook weer niet zo'n Afrikaans geval die je soms op internet tegenkomt dacht ik gelukkig. Hij begon zich langzaam af te trekken terwijl hij Naomi's kutje strak aan bleef kijken. Ik riep in het Nederlands ''Ha, nou geef mij maar een pijpbeurt, ik kan me niet eens herinneren wanneer ik me voor het laatste heb getrokken.Haha'' Naomi stopte even met pijpen en keek langs me heen naar het nachtlampje en ik zag haar nadenken.

Toen zette ze haar zuigbeurt door en begon nu ook langzaam mijn ballen te kneden. Ik vond het maar een gekke situatie, maar als ze aan mijn ballen kwam was ik altijd al een mak lammetje geweest. Bovendien kon ik na mijn stoere opmerking van daarnet moeilijk opeens lastig gaan doen. Naomi begon me steeds dieper in haar keel te nemen. Normaal deed ze niet zoveel aan deep throat. Ze kon het wel, maar deed het alleen als ze heel geil was. Met beide handen pakte ik d'r haar beet in een staart en begon langzaam op haar ritme in haar keel te stoten. Na een stuk of 5 van zulke stoten stopte ze en haalde mijn penis met een ploppend geluidje uit haar mond. Met haar hand bleef ze mijn ballen aaien. Ze draaide zich naar Paulo en zei in het Engels: ''Hij vindt het lekker als ik hem zo diep pijp. Ik hou er niet zo van, maar gelukkig is het bij hem niet zo moeilijk.'' Doordat ze woorden gebruikte die ik niet kende, snapte ik niet zo goed wat ze zei, maar ik kreeg mee dat ze zei dat ik het lekker vond als ze me pijpte en dat klopte, dus ik zocht er niet veel achter. Toen deed Naomi het touwtje van haar bikini los zodat haar borsten eruit vielen. Dit was niet de bedoeling! Terwijl ze met haar ene hand door ging bij mijn ballen, tilde ze met haar andere hand een van haar borsten lichtjes op. ''He can even fuck my modest D-cup, I reckon your package is too big for that.'' Ik was verward door Naomi haar plotselinge gedrag en ik begreep niet goed wat ze tegen Paulo zei. ''Was je weer iets vernederends aan het zeggen?'' Vroeg ik. ''Het is inderdaad vernederend, zei Naomi lachend''.

Eigenlijk vond ik het nu wel genoeg geweest voor vanavond. Die Paulo moest maar eens naar huis gaan met die grote penis van hem. Maar net op het moment dat ik mijn mond opendeed om er wat van te zeggen pakt Naomi mijn stijve lul beet. Ze begint me langzaam af te trekken. Door haar diepe gepijp zit mijn penis nog onder dikke slierten van haar kwijl. Hierdoor lijkt het net alsof ze me aftrekt met glijmiddel. Het voelt zo lekker dat mijn poging om te protesteren tegen Paulo stokt in mijn keel. Ze ziet dat ik er van geniet en gaat met haar mond naar mijn ballen terwijl ze doorgaat met aftrekken. Terwijl ze mijn ballen begint af te zuigen strekt ze haar rug en gooit haar kont in de lucht. Paulo moet nu een nog mooier uitzicht hebben op haar kutje.

En inderdaad, ik zie Paulo met grote ogen naar het strakke achterwerk van mijn vriendin kijken. Als klap op de vuurpijl wiegt ze nu zachtjes met haar kont heen en weer. Paulo staat op en gaat op lager tempo door met rukken. Ik schrik me rot en wil protesten maar doordat Naomi zo lekker met haar hand mijn glibberige eikel aan het verwennen is, komt er alleen maar een verdrietige kreun uit mijn keel. Naomi stopt even met het likken van mijn ballen en zegt terwijl ze door gaat met over mijn gladde eikel wrijven: ''lekker hŤ schatje?''. ''Lekker?! Ze hoort toch dat mijn onbehagelijke kreun een teken van afkeur is?!

Intussen loopt Paulo met zijn stijve pik nog in zijn hand naar de rand van het bed. Van dichtbij zie ik dat zijn penis glanst van het voorvocht. Hij is net wat dikker als de mijne, en vooral veel langer... En er zit een kleine kromming in. Paulo ziet mij kijken en moet lachen. ''I have heard your girlfriend her opinion, but what do you think of my dick, little man?'' Ik kijk hem glazig en geschrokken aan en kijk dan vragend naar Naomi. Ze stopt met likken en trekken en kijkt over haar schouder naar de stijve penis van Paulo die nu nog maar een halve meter van haar natte kutje verwijdert is. ''Och moet je dat nu zien Evan, zijn piemel is helemaal scheef'' zegt ze terwijl ze mijn vraag negeert. ''Welke vrouw wil dat nu'', gaat ze verder, ''dan is jouw piemel toch veel mooier? Vind je ook niet?'' 100 gedachten gieren door mijn hoofd. Wat bedoelt ze nu? Meent ze dit of maakt ze een grapje? Ze heeft toch ook wel door dat zijn penis groter is dan die van mij? Ik zag haar wel geschrokken en nieuwsgierig kijken toen hij hem uit zijn broek haalde tijdens mijn pijpbeurt! ''Je maakt je toch geen zorgen schatje?'' vraagt ze verder. Ik zie Paulo op de achtergrond grinnikend luisteren naar een gesprek dat hij niet eens kan verstaan. 'Ha de sukkel', denk ik, 'ze vindt zijn penis alleen maar raar en lelijk. Met nieuw zelfvertrouwen zeg ik tegen Naomi, ''nou het is dat jij het zegt, wat een raar geval zeg. Zullen we Paulo nu maar naar huis sturen schat?''.

''Naar huis???'' zegt Naomi gespeeld geschrokken, ''net nu hij helemaal opgewonden is? Nee dat kunnen we niet maken.'' Ik baal, dit was mijn laatste kans om van deze gast af te komen. Ik probeer nog iets: ''Vraag hem dan alsjeblieft weer op die bang te gaan zitten, ik wil die grote... ik bedoel vreemde pik niet meer zien!'' 'Fok ik verspreek me. Zou ze het gehoord hebben?' ''Geen zorgen schatje'', zegt Naomi met een glimlach, ''ik krijg onze grote vriend wel klein.'' Wat bedoelt ze daar nu weer mee??? Over haar schouder zegt ze tegen Paulo, ''Honey, you can ignore my boyfriend, he is not used to being insecure. Just relax and make yourself comfortable.'' Naomi draait haar hoofd weer naar mijn penis die door alle commotie weer slap is geworden. Ze zegt ''oei, nou is ie wel hťťl klein''. Voordat ik kan antwoorden neemt ze mijn volledige piemel in haar mond. Dit is een gek gevoel, ik ben bang voor wat Paulo met mijn vriendin van plan is en boos op Naomi dat ze het nog leuk lijkt te vinden ook! Maar tegelijk voel ik me helemaal opgewonden en geil en heb ik het gevoel dat ik met de kleinste moeite klaar kan komen. Mijn slappe penis zit volledig in haar mond en haar gepijp voelt heerlijk, maar tegelijk krijg ik mijn erectie niet echt terug.

Paulo komt in beweging. Mijn laatste vleugje hoop dat hij echt terugkeert naar de bank verdwijnt wanneer ik zie dat hij een dikke klodder spuug op zijn piemel laat vallen. Hij gaat nu vlak achter Naomi staan en ik kan niet goed zien of zijn penis haar schaamlippen al raakt. Naomi kreunt zachtjes. Een enorme woede komt bij me op. Ik wil schelden, tieren, vechten! Ik wil die Paulo nu onze kamer uitwerken! Maar net op dat moment pakt Naomi mijn ballen beet en merk ik opeens dat mijn penis weer stijver wordt. Meen je dit nu?! Hoe kan dit mij nu opwinden! Een of andere grote Braziliaan staat op het punt mijn vriendin van achteren te pakken! Nog voor mijn penis op volle sterkte is kom ik klaar zoals ik nog nooit klaargekomen ben. Ik voel mijn zaad ontsnappen uit mijn ballen en omhoog komen. Op hetzelfde moment zie ik twee handen op de schouders van Naomi verschijnen en met ťťn beweging schuift Paulo zijn penis het kutje van mijn vriendin binnen. Naomi haar hoofd schiet omhoog en ze slaakt een kreet van puur genot. Mijn halfslappe penis valt op mijn buik en op dat moment loopt mijn zaad langzaam naar buiten. Zo fijn als het gevoel net nog was, zo pijnlijk is nu de vernedering. Verdoofd en versuft van mijn orgasme kijk ik toe hoe Paulo vlak voor mij zijn pik met langzame maar krachtige halen bij Naomi naar binnen stoot.

Terwijl ze doorgaan met naaien, richt Naomi zich op en draait haar gezicht naar Paulo. Intussen pakt haar nieuwe minnaar met zijn ene hand een van haar borsten stevig beet terwijl hij zijn andere hand via haar navel naar haar klitje kruipt. Ze beginnen te zoenen en Naomi stopt na een paar tellen om te kreunen. Haar gekreun verandert langzaam in gehijg en zachte kreten. Haar geluid wordt steeds luider en op dat moment schiet ik wakker uit mijn verdufte toestand en realiseer ik hoe erg ze aan het genieten is. Ze heeft totaal geen aandacht meer voor mij en zoent Paulo in zijn hals terwijl hij doorgaat met stoten en mij grijnzend aankijkt. Een enorme jaloezie valt over mij heen. Dit moet stoppen!

Met mijn ellebogen probeer ik overeind te komen. Naomi heeft nog niks door maar ik zie Paulo zijn gezicht veranderen van een sadistische grijns naar een boze, haast agressieve blik. Nog voor ik goed overeind kan komen, duwt Paulo Naomi in haar rug naar voren, terug in doggy positie. In dezelfde beweging pakt hij haar bij haar billen en duwt haar verder naar voren, met zijn penis nog altijd diep in haar natte grotje. Naomi kermt van genot terwijl beide lichamen boven op mij komen te liggen. Mijn slappe penis komt zelfs klem te zitten, maar Naomi lijkt niks door te hebben. Intussen kletsen haar borsten in mijn gezicht. Door het gewicht en de krachtige stoten van Paulo lukt het me niet om er onderuit te komen.

Als ik onder Naomi haar arm naar boven kijk zie ik Paulo zijn gezicht geconcentreerd naar voren staren. Hij heeft helemaal geen oog meer voor mij. Ik! Zijn grote concurrent. Ik zie hem genieten terwijl hij nog altijd niet klaar is met het penetreren van mijn vriendin haar strakke poesje. Een sliertje slijm druipt uit zijn mond en langs zijn kin. Ik zie de de drup van zijn kin op mijn wang komen. Van walging slaak ik een zucht. Nu valt het Naomi wel op en ze kijkt me langs haar borsten vertederd aan. ''Och schatje, vind jij het ook zo lekker?''. Waar heeft ze het over!! Ziet ze dan niet dat ik hier van walg? ''Ik zie dat je van de opwinding niet eens je kwijl in je mond kan houden''. Nog voor ik kan zeggen dat die sliert van die bronstige stier bovenop haar is, veegt ze zijn kwijl met haar vinger op en stopt het in mijn mond. Ik wil roepen dat het moet stoppen en dat ze onmiddellijk bij haar zinnen moet komen! Maar gek genoeg, tegen al mijn gedachten in, begin ik aan haar vinger te zuigen. Dit vat ze op als teken van goedkeuring en ze haalt haar hand weer bij me weg en strekt zich weer uit naar voren waardoor haar borsten weer in mijn gezicht drukken.

Intussen blijft Paulo maar door gaan met penetreren. Ik ben op een goede dag na 5 minuten wel klaar, zeker als ik eerst nog ga zitten rukken, maar deze gast lijkt onuitputtelijk. Doordat haar borsten in mijn gezicht drukken voel ik elke stoot extra goed. Elke keer als hij zijn penis in mijn vriendin haar kut duwt dreunt het door in mijn gezicht en telkens als hij zich terugtrekt voel ik de druk verminderen en worden haar borsten weer zachter. Naomi haar gekreun neemt weer langzaam toe. Ook Paulo begint meer geluid te maken. Ik voel me enorm buitengesloten en ga na hoe machteloos ik ben. Ik ga toch niet machteloos lopen toekijken hoe deze vent mijn meisje naait?! Ik moet van tactiek veranderen, straks blijf ik hier de hele vrijpartij als passieve sukkel onder liggen!

Ik besluit haar te laten zien dat ik ook nog steeds in staat ben haar te verwennen. Mijn handen kunnen niet bij haar klitje komen, maar ik kan nog wel haar borsten verwennen. Ik neem haar linkertepel in mijn mond en begin er zachtjes aan te zuigen. Hij is al knalhard, maar ik merk zal ze het lekker vindt want ze kreunt elke keer als ik haar extra verwen. Ik werk mijn handen erbij en begin haar borsten te kneden terwijl ik doorga met het verwennen van haar tepels. Haar gekreun neemt toe, het werkt! Ik tel nog! Als ik denk dat ze een hoogtepunt bereikt stopt ze plots met kreunen en kermen. Ik hoor haar zeggen: ''Schatje, Evan, het begint een beetje ruw te worden daar beneden. Kun jij mijn billen vastpakken en een beetje uit elkaar doen zodat hij er makkelijker in kan?''

Als een willoos slaafje doe ik wat ze zegt en werk ik mijn handen tussen hun benen door. Dat gaat niet makkelijk want Paulo gaat intussen gewoon door met dreunen. Als ik dan eindelijk haar beide billen stevig in handen heb, trek ik ze langzaam uit elkaar. ''Ja precies'' hoor ik Naomi zeggen, ''zo gaat ie er veel beter...'' haar zin verandert in een harde kreun. Pas een paar kreunen later, hapt ze naar adem en roept: ''In!'' ''Zo gaat ie er veel beter in! Ja! Ga door! Please, fuck me harder!'' Dan komt ze echt niet meer uit haar woorden en hoor ik alleen nog een serie kreten, waarna ze schreeuwend van genot klaar komt. Het duurt veel langer dan bij mijn befpartij eerder op de avond. Na een seconde of 10 verslapt ze en beginnen haar benen enorm te trillen en slaakt ze een enorme zucht van bevrediging. Op dat moment begint ook Paulo zijn gekreun toe te nemen. Hij begint te brommen en maakt een soort geluid dat herten in natuurfilms ook wel maken. Met nog een paar harde stoten waarbij Naomi's borsten nog steviger in mijn gezicht drukken dan daarvoor komt ook hij tierend klaar. Bij elke haal van Paolo maakt Naomi nog een kermend geluidje, maar ze is verder uitgeteld.

De twee lichamen blijven een minuut of wat verduft op mij liggen. Ik durf niks te zeggen. Wat zeg je na zoiets? Paulo schuift soms nog wat heen en weer over de rug van mijn vriendin en laat zijn piemel nog wat laatste werk verrichten. Naomi kreunt zo nu en dan. Dan ploft Paulo naast ons op bed neer. Naomi laat zich wat zakken en geeft me een kus op mijn wang.

We blijven een minuut zo liggen met zijn drien op het bed. In mijn ooghoek zie ik haar hand de nog best stevige penis van Paulo vastpakken. Dan staat Paulo op en loopt naar de bank en gaat zitten. Paulo en Naomi beginnen een gesprek waar ik weer eens niks van begrijp. Ik zie Paulo nee schudden en Naomi haar hoofd schuin houden en sip kijken. Als Paulo nog eens nee schudt, richt Naomi zich tot mij. ''Paulo beft niet na de seks zegt hij'' Ik kijk haar stil aan. Haar blik naar mij is heel anders dan voorheen, laat staan dan 6 jaar geleden toen ze nog een onervaren meisje van 17 was. ''Jij doet daar nooit moeilijk over'' gaat ze verder. ''Jij bent niet zo'n mietje hŤ schatje? Jij beft wel gewoon nog nadat je me genomen hebt. Zoals echte mannen''. Het was waar, ik befte haar regelmatig nog eens na een neukpartij. Zoals ik al zei, haar kutje is wonderbaarlijk mooi en altijd perfect schoon. Maar als ik haar na de seks nog eens befte, dan wel enkel haar klit natuurlijk, zodat ik niet mijn eigen zaad hoef te proeven. Bovendien, dit is niet mijn zaad waar ze het nu over heeft, dit is van die klootzak! Dat snapt zij toch ook wel?!

Zonder nog iets te zeggen, hurkt ze zich boven mijn gezicht en gaat met haar knieŽn naast mijn oren boven mijn hoofd hangen, met haar gezicht naar Paulo toe. Haar vagina staat wagenwijd open en ik kijk dieper naar binnen dan ooit tevoren. Tot mijn verbazing zie ik nergens zaad of wittige nattigheid zitten. Zou hij dan niet zijn klaargekomen? Een groot gevoel van opluchting gaat door me heen. Naomi zit natuurlijk aan de pil, maar ik vond het een naar idee dat hij in haar was klaargekomen. Wat een loser! Hij mag dan wel een grotere pik hebben en een beter uithoudingsvermogen, hij is wel impotent. Ik begin haar klit te likken. Ik blijft toch liever uit de buurt van waar die vieze vent met zijn piemel heeft gezeten.

Ik begin er langzaam weer zin in te krijgen en ga wat harder mijn best doen. Met mijn tong kan ik nog net bij haar opgezwollen klitje komen, maar ik moet er zo dicht op zitten dat mijn neus in haar bilspleet zit. Ze had beter andersom kunnen zitten, zoals ze normaal wel doet als ik haar bef terwijl ze boven zit (meestal befte ik haar trouwens liggend). Voordeel was nu wel dat ze naar Paulo gericht zat. Of zou ze dat expres hebben gedaan? Ik zal die gast eens laten zien hoe ik mijn meisje verwen! Ik ga met mijn handen op de tast over haar buik naar voren. Waar ik verwacht haar mooi D's aan te treffen voel ik twee handen die mij voor waren. Haar handen.

Dat is een goed teken. Ze is zich zelf al lekker aan het maken. Dat komt natuurlijk door mijn goede beftechnieken! Naomi houdt er namelijk van om aan haar borsten te zitten, vooral aan haar tepels. Ze raakt dat altijd enorm opgewonden van. Ze trekt dan meestal zachtjes aan haar tepels, of maakt bewegingen alsof ze aan een volumeknop zit. Maar als ik beter voel merk ik dat ze helemaal niet aan haar tepels zit! In plaats daarvan is ze haar bosten aan strelen, kneden en beknijpen. Nu pas snap ik wat ze aan het doen is. Ze zit niet aan haar borsten om zichzelf te verwennen. Nee, ze is een showtje aan het opvoeren voor die Paulo op de bank! Die heeft weer eens het mooie uitzicht terwijl ik niks zie doordat haar billen in mijn ogen zitten!

Op dat moment voel ik opeens een derde paar handen bij haar borsten. Harige handen dit keer. Ze trekken mijn handen weg van haar tepels en beginnen ze zelf te kneden. Naomi slaakt een kreun. Als ik zijn handen probeer weg te trekken, pakt Paulo mijn polsen stevig vast en trek ze nog eens naar beneden. Dit pik ik niet! Ik weet toch zeker zelf wel het beste hoe ik mijn meisje moet verwennen! Ik doe nog een poging om zijn handen weg te trekken. Paulo zucht, en dan voel ik plots twee zachte handen mijn polsen pakken. Naomi leidt mijn handen naar beneden, naar mijn penis. Ze legt mijn handen op mijn penis en kriebels even onder mijn ballen. Ik voel mijn penis langzaam groeien. Ik hoopte nog dat Naomi me een trekbeurt zou geven na alles wat ik deze avond al heb moeten afzien.

In plaats daarvan verdwijnen haar handen weer en ik besluit mezelf maar te gaan rukken terwijl ik door ga met het verwennen van haar klitje, waar ik trouwens maar met moeite bij kom. Wanneer ik goed luister hoor ik naast mijn eigen geruk nog een ander ritmisch geluidje. Wat is Paulo in hemelsnaam met haar tieten aan het uitspoken denk ik nog even, maar dan begrijp ik dat ze hem wťl aan het aftrekken is! In een laatste poging haar voor mij te winnen besluit ik alles op alles te zetten om haar klaar te beffen. Ik druk mijn gezicht nog steviger tussen haar benen, mijn neus komt nu echt tegen haar anus, maar dat mij niet uit, ik moet en zal haar laten zien wie hier de beste minnaar is! Naomi merkt mijn versterkte inspanning en gaat rechterop zitten.

Niet lang nadat ze van houding is verandert merk ik dat ze anders gaat smaken. Normaal heeft haar vagina een zachte smaak, bijna smaakloos. Nu opeens proeft het zuur en ik voel op mijn uitgestrekte tong, die zijn best doet om haar klitje te verwennen, een warme drup terechtkomen. Deze gast was toch wel klaar gekomen! Hij had het er zelfs zo diep ingespoten dat het even duurde voor het er weer uit kwam! Stoppen met beffen had geen zin meer, ik merkte dat Naomi steeds harder ging kermen van genot. Terwijl de eerste drup langzaam mijn tong afloopt, voel ik opnieuw iets warms op mijn tong terechtkomen. Dit keer lijkt er geen einde aan de drup te komen en terwijl ik door ga met beffen voel ik langzaam een warme sliert zaad uit haar kutje mijn keel inlopen. Sliert na sliert loopt mijn mond in en achter in mijn keel blijft het staan. Ademhalen gaat lastig omdat mijn mond nog stevig tussen haar billen zit en Paulo's zaad zich langzaam ophoopt in mijn keel.

Naomi's gekreun is inmiddels steeds luider geworden. Ze begint tegen me te praten: ''Nog even doorgaan Evan, nog even! Ik ben er bijna!'' Ik ga door ook al stik ik bijna. In een laatste poging bij haar borsten te komen stop ik even met rukken en voel ik of Paulo nog bezig is. Eventjes voel ik hoe hij haar borsten aan het kneden is dan krijg ik een tik op mijn hand van Naomi. ''Doorgaan lul! Ik zeg toch dat ik er bijna ben?'' Ik ga met mijn hand terug naar mijn stijve piemel en stop mijn tong voor de verandering ook eens in haar vagina. Een laatste klodder zaad glijd naar beneden. Ik ga terug naar de klit en Naomi begint weer harder te kreunen en te tieren. ''Ja dat ik het! Goed zo! Doorgaan, nu niet meer stoppen loser!'' Ik ga door met beffen en Naomi schreeuwt het uit van plezier. ''Ja! Goed zo! Ik ga komen! Ik ga voor de tweede keer komen!'' Een halve seconde denk ik nog aan wat ze zegt, maar ze drukt haar kutje nu als het ware mijn mond in en mijn neus gaat zowat haar anus binnen. Haar spieren trekken samen en ik merk dat haar benen weer zachtjes trillen.

Als ze zich weer ontspant heb ik eindelijk weer wat ruimte. Ik slik het zaad van Paulo maar door. Het zou nog veel gÍnanter zijn om het voor hun ogen uit te moeten spugen. Dan begint Naomi te praten: ''Goed zo, liefje van me. Trekken voelt fijn hŤ?'' Ik was even gestopt met aftrekken, maar door haar aansporing wordt ik weer wat geiler en ik ga verder. Naomi gaat door: ''Ja zo gaat ie lekker, zo komt je grote penis wel klaar hŤ?''. Vol van trots ga ik door met rukken. Dan zegt Naomi: ''ik zie dat je bijna komt, goed zo''. Met haar sexy stem, praat ze me naar mijn hoogtepunt. ''go on, go on'' zegt ze. Ik kom opnieuw klaar. Dit keer is het minder bijzonder dan de eerste keer. Halverwege het klaarkomen verslapt mijn penis al weer. ''Ja goed zo'' roept Naomi. Ik voel dat er een beetje zaad uit mijn penis sijpelt en in mijn navel loopt, nog niet eens genoeg om hem te vullen. Naomi roept: ''wow zo veel! So much!''. Ik hoor een spetterend geluid tegen Naomi's platte buik aankletsen. ''Wow, what a speed, it almost hurts!'' Ik voel de warme druppen in mijn hals terechtkomen. ''Oh look Paulo, babyboy came too! How cute!'' roept Naomi lachend, terwijl ze naar het beetje zaad rond mijn navel wijst.

Paulo loopt naar de bank en raapt zijn kleren op. Naomi gaat van me af en loopt naar hem toe. Ik blijft bedwelmd op bed liggen. Ik zie ze zoenen. Paulo grijpt haar bij haar billen en inspecteert ze. Ik zie dat ie merkt hoe stevig en prachtig haar kont is. Naomi fluistert wat in zijn oor en gaat door haar knieŽn. Ze neemt zijn inmiddels eindelijk slappe penis in haar mond en likt en zuigt hem schoon. Dan weegt ze nog even zijn ballen met haar hand en staat weer op. Ze geven elkaar nog een laatste kus. Paulo doet zijn kleren aan en loopt naar buiten. Naomi verdwijnt zonder iets te zeggen in de badkamer. Ik heb me schoongemaakt in de wastafel en probeerde in slaap te raken. Dat lukte niet.

Na zo'n 30 minuten komt Naomi uit de badkamer tevoorschijn. Ze kruipt tegen me aan en valt vrijwel direct als een blok in slaap. De volgende dag zijn we nog samen naar het haventje geweest, maar er heerste een gekke sfeer. Vervolgens zijn we na het eten naar het vliegveld gereden met de taxi. En daar zit ik nu, in het vliegtuig. Naomi zit naast me te slapen. Ik maak van dit wifi-loze moment maar even gebruik om mijn gedachten te ordenen. Dat lukt maar moeilijk.

Ik heb bovenstaand verslag opgeslagen op mijn computer en kwam het laatst weer tegen. Ik wist niet goed wat ik er mee moest, dus heb ik het hier maar geŁpload. Inmiddels weet ik wel wat een cuckold is, maar ik weet nog steeds niet goed of ik er wel eentje ben of wil zijn...
Auteur : Ivan / Geschreven op : 10 februari 2018 - 16:50 / Hits : 7498 / Waardering : 3.50
Print verhaal Mail vriend
onder Gerelateerde verhalen

Op vakantie bij Silvy
Auteur : Noor / Geschreven op : 22 december 2016 - 21:42 / Hits : 26415 / Waardering : 4.76

Mijn wel erg stoute najaars vakantie. Deel twee.
Auteur : Edith / Geschreven op : 29 december 2016 - 13:02 / Hits : 28842 / Waardering : 4.72

Op vakantie met mijn vader deze zomer.
Auteur : Angeline / Geschreven op : 24 september 2016 - 19:14 / Hits : 36478 / Waardering : 4.60

Mijn wel erg stoute najaars vakantie.
Auteur : Edith / Geschreven op : 27 december 2016 - 16:37 / Hits : 34951 / Waardering : 4.59

Op vakantie naar schoonfamilie deel 2
Auteur : MacD72 / Geschreven op : 07 maart 2015 - 11:58 / Hits : 25577 / Waardering : 4.58

De bijzondere wintersport vakantie deel 2
Auteur : Auke / Geschreven op : 05 februari 2016 - 23:28 / Hits : 18853 / Waardering : 4.54

Tegen mijn wil een cuckold 3
Auteur : heraldo / Geschreven op : 26 augustus 2017 - 22:24 / Hits : 10419 / Waardering : 4.50

Op vakantie met mijn vader deze zomer. Deel twee.
Auteur : Angeline / Geschreven op : 27 september 2016 - 00:41 / Hits : 30139 / Waardering : 4.48

Onze vakantie, nacht met tante
Auteur : Benvan / Geschreven op : 05 augustus 2015 - 14:12 / Hits : 61140 / Waardering : 4.48

Onze familie vakantie in Eifelpark Kronenburger
Auteur : Tjitske / Geschreven op : 22 november 2016 - 14:08 / Hits : 29622 / Waardering : 4.47

onder Bekijk commentaar
Er zijn geen reacties gevonden.
onder Geef commentaar
Je moet ingelogd zijn om commentaar te geven.
onder Geef score
Je moet ingelogd zijn om te kunnen stemmen.


 
 
Hoofdpagina / CategorieŽn / Onze Partners / WebLinks / Contact / RSS / Disclaimer / Adverteren

footer

Gehost door Wodyweb