Zoek snel een verhaal...
 
Gertibaldi
 
 


Welkom bezoek(st)er! Je kunt hier registeren.

Overgeleverd
Klein lettertype Groot lettertype Grootste lettertype

Waardering
Overgeleverd
Eigenlijk is het verhaal over het sletje van de buschauffeur van Aapje de aanleiding dat ik dit verhaal plaats op verzoek van mijn zusje. Het speelde zich af in onze jeugd en is waar gebeurd. Hier volgt dan haar verhaal:

Als jonge meid van bijna 17 jaar ging ik elke week naar mijn oom toe. Het was een oudere, dikke man van in de vijftig. Mijn ouders waren erg streng en ik mocht nooit uit. Maar omdat mijn oom een broer van mijn vader was vertrouwde ze erop dat me niets kon overkomen (lees in moeilijkheden raken met jongens). Mijn oom was een aardige vrijgevige man waar ik wel mee kon lachen. Ik was een mooi, slank meisje met lang lichtblond haar en een knap gezichtje dat veel belangstelling van de jongens en mannen trok.

ik vond die aandacht van jongens en mannen wel leuk en ook mijn oom daagde ik wel uit. Van hem kreeg ik make up en leuke bloesjes en rokjes die ik dan voor hem aantrok. Allemaal heel onschuldig. Ik vond de aandacht leuk, maar had absoluut geen seksuele interesse in de man.
Wat ik onder andere erg leuk vond aan het contact met mijn oom was dat hij me als jonge vrouw behandelde terwijl ik in de ogen van mijn ouders nog echt een kind was. Mijn oom schonk mij dan ook alcohol en ik was menig maal best aangeschoten of zelfs dronken bij hem. Dan belde hij mijn ouders dat we nog naar iets leuks gingen en kon ik bij hem blijven slapen, want hij wist wel beter dan mij zo thuis te brengen. Ik lag dan in zijn bed en hij sliep op de bank. Maar dat zou helaas veranderen.

Op een avond had hij me weer whisky laten drinken en ik was behoorlijk aangeschoten. Ik was plagerig en daagde hem uit. Ik was gewend om dat ongestraft te kunnen doen omdat mijn oom zich altijd correct had gedragen. Maar deze keer was ik hem aan het plagen tot ik per ongeluk tegen hem aanviel, omdat ik door de drank niet meer zo stevig op mijn benen stond. Hij ving me op terwijl ik onderuit zakte en zo schoof mijn t-shirt omhoog en werden mijn borsten ontbloot. Hij liet zijn handen van mijn middel omhoog glijden, zogenaamd om mij op te vangen en daardoor kwamen ze op mijn borsten te liggen en terwijl hij me ruggelings tegen zich aantrok hield hij me zo vast. Zijn handen kneden mijn borstjes en zijn vingers trokken aan mijn tepeltjes terwijl ik zijn ademhaling ineens diep en zwaar in mijn oor hoorde hijgen.

Geschrokken wurmde ik me los en trok mijn shirt omlaag. We deden beide alsof er niets aan de hand was. Ik rook teveel naar de drank om naar huis te worden gebracht en mijn oom belde mijn ouders dat ik bleef slapen. Zoals gebruikelijk ging ik in zijn bed en hij op de bank.

Ik sliep al en werd wakker doordat ik het bed voelde bewegen. In het donker voelde ik hoe mijn oom achter mij in het bed stapte. Hij deed het heel omzichtig en zachtjes, maar zijn dikke, zware lijf bracht het bed natuurlijk in beweging. Ik was perplex en wist me geen houding te geven. Ik zou natuurlijk direct moeten roepen dat hij weg moest gaan en dat ik dit absoluut niet wilde. Maar ik was gewoon bevroren. Ik kon alleen maar bedenken dat ik me slapende moest houden en dat deed ik dus.

Mijn oom schoof heel zachtjes tegen mijn rug aan. Ik voelde zijn enorme buik tegen mijn onderrug drukken terwijl hij heel voorzichtig, om me niet wakker te maken, zijn arm over me heen legde en zijn hand op mijn buik. Het enige dat de stilte verbrak was zijn zwoegende opgewonde ademhaling die zijn wellust verried en bij mij walging opriep.

Ik was helemaal verward door de tegenstrijdige gevoelens die me overvielen. Ik walgde van de dierlijke lust van deze weerzinwekkende oude man, maar ik voelde een instinctieve drang in mijn lijf om me tegen hem aan te drukken in zijn armen. Mijn maagdelijke lichaam wilde het warme opwindende contact, maar dat wilde ik met leuke jongens waar ik een oogje op had, niet met mijn oom. Niet met deze oude. dikke. kalende man. Mijn tweestrijd verlamde me en ik was bijna in tranen. Het enige dat ik kon bedenken was me doodstil slapende houden en hopen dat hij vanzelf weg zou gaan.


Weggaan was het laatste wat hij van plan was. Hijgend liet hij zijn hand over mijn buikje strijken en langzaam gleed zijn hand omhoog op zoek naar mijn borsten. Voor de tweede keer die dag omvatte zijn dikke vette hand mijn borsten en zijn worstvingers trokken zachtjes aan mijn tepeltje. Dat zwol ondanks mijn weerzin toch snel op in zijn vingers en toen hij er zachtjes in kneep schoot er een scheut van opwinding naar mijn kruis. Ik moest mijn best doen om mijn ademhaling rustig te houden, want ook ik voelde nu de behoefte om te hijgen.

Mijn ooms hand speelde een poosje met mijn tepel en toen daalde zijn hand af via mijn buik naar mijn schoot. Hij hijgde inmiddels als een postpaard in mijn oor en zijn overduidelijke wellust maakte me misselijk. Maar mijn lijf reageerde wel degelijk op zijn toenadering en ik kon me er niet toe bewegen om me te verweren. Gespannen voelde ik hoe zijn vingers over mijn schaamheuvel streken en ik moest de neiging onderdrukken om mijn benen uit elkaar te doen om hem toegang te verlenen tot mijn kutje. Want ik wilde hem nog steeds mijn opwinding niet laten merken.

Maar met zijn ervaring had hij natuurlijk allang zijn kans geroken en zijn dikke vinger begon zich tussen mijn benen te wringen door de stof van mijn nachtjapponnetje. Hij drukte zijn dikke vinger tussen mijn dijen en wreef er zo mee over mijn schaamlipjes.

Zogenaamd in mijn slaap bewoog ik me onschuldig en verleende hem zo meer toegang. Zijn dikke handje greep direct de kans en hij schoof nu mijn nachtjapponnetje omzichtig omhoog over mijn dijnen en trok het over mijn billen. Nu had zijn hand vrij spel over mijn broekje in mijn kruis. Ik voelde hoe zijn vingers over de stof van mijn broekje mijn schaamlippen streelde. Die waren inmiddels opgezwollen en stonden als iets open en mijn kutje had zich ondanks mijn walging gevuld met vocht. Dat drijfnattte kutje was duidelijk voelbaar voor zijn zoekende vinger. Ik voelde hoe mijn kruisje nat werd en de stof plakte tegen mijn kutje. Nu schoof mijn geraffineerde oom zijn vinger onder de stof en drukte mijn schaamlippen uit elkaar onder luid razend gehijg in mijn oor. Zijn vinger speelde tussen mijn lipjes en ik werd haast gek van het geile gevoel dat me overspoelde. Ik moest mijn uiterste best doen om mijn benen niet wijd voor hem te spreiden en mijn kutje tegen zijn vingers te drukken. Maar mijn weerzin tegen de man weerhield me ervan, ik schaamde me diep voor mijn gevoelens die deze man bij me opriep.

Zijn vinger speelde even over mijn klitje en hij bezocht de ingang van mijn kutje, toen trok de hand zich terug. Om even later mijn broekje over mijn billen naar beneden te duwen. Ik bewoog ongewild mijn heup omhoog om hem behulpzaam te zijn en voelde opgewonden hoe mijn billen ontbloot werden door hem. Nu lag ik met mijn broekje op mijn dijnen en mijn ponnetje om mijn buik. Mijn blote billen waren naar hem toe gericht en mijn kutje lag voor het grijpen.

ZIjn hand verdween en hoewel ik opluchting voelde was ik ook verbaasd over de teleurstelling die me overviel dat zijn hand mijn kutje niet meer betaste. Maar zijn hand had het druk. Hij was bezig zijn lul uit zijn grote witte onderbroek te halen. ..

Even later voelde ik voor het eerst in mijn leven een eikel tegen mijn kutje drukken. Mijn oom gleed met zijn eikel tussen mijn nu openstaande, gezwolle, natte lipjes heen en weer. Van mijn kutje naar mijn klitje en terug. Steeds weer. Hij probeerde zich nog in te houden, wilde alleen maar even spelen, niet zijn nichtje verkrachten. Gewoon lekker met zijn eikel door het kutje van zijn slapende nichtje glijden. misschien zijn dikke zaad tegen dat geile klitje spuiten en dan gauw weg. Telkens als zijn eikel over mijn klitje, dat nu stijf uitstak tussen mijn lipjes, gleed raasde een geile hete lust door mijn lijfje.

Nou oke dan, heel even met die eikel een heel klein stukje in dat nauwe maagdelijke kutje. Gewoon even een klein stukje tegen de ingang drukken. Mijn ooms dikke, natte, druipende eikel drukt tegen mijn nauwe kutje en zijn vingers knijpen zachtjes in mijn klitje. Ongewild schokt mijn lijfje en in een dierlijke beweging druk ik ongewild mijn kont even naar achter.

Meer was niet nodig om ongewild zijn dikke eikel in mijn kutje te stoten. En toen die geile, dikke lul eenmaal mijn kutje een stukje binnen was gedrongen was er geen weg meer terug. Mijn oom kreunt en stoot met zijn dikke kont zijn pik dieper in mijn grotje terwijl hij met zijn hand tegen mijn buikje mijn lijfje tegenhoud. Ik geef een gilletje als ik voel hoe zijn enorme pik mijn arme kleine kutje openperst. Maar de natuur neemt de leiding. Ondanks mijn weerzin tegen de man, weet mijn lijf dat de natuur zijn loop moet hebben. Mijn lijfje is vruchtbaar en er is een ervaren, oudere man die zijn zaad in gaat brengen. Dus heeft mijn lijf zich voorbereid. Mijn kutje is drijfnat om de lul van de oude man gemakkelijker toegang te bieden om zijn zaad in mijn vruchtbare buikje te spuiten. Mijn lust is aangewakkerd om mijn weerstand tegen de man te onderdrukken en ik kan alleen nog maar gehoorzamen aan de natuur en aan zijn lust.

Ik til mijn been op om mijn oude, dikke, geile oom gewillig toegang te bieden. Ik kan het hijgen nu ook niet langer meer onderdrukken en mijn oom geniet.

Je vindt het lekker he meisje, je bent geil he? Doe je benen maar lekker wijd voor je oompje, laat zijn dikke plasser maar lekker in je kleine kutje. Jaaah toe maar schatje, je bent zo nat en je lipjes zijn zo gezwollen. Je geile kutje staat wijd open voor je oompje he? Jer wilt mijn plasser in je geile kutje he? Hier komt ie. Jaah, ik ga je vliesje wegneuken.


Met een harde stoot drukt hij zijn obsceen dikke lul door mijn maagdelijke kutje mijn buikje binnen. Ik huil van vernedering, maar druk tegelijk geil mijn kontje naar achter tegen hem aan om hem ruim toegang te bieden. Ik haat hem en walg van hem en verlang wild naar zijn verkrachting, ik wil zijn dikke lul diep in mijn krappe kutje voelen rammen. Ik wil zijn dikke zaad in mijn buikje voelen spuiten. Ik voel hoe mijn arme kutje wordt open geracht en hoe het vocht schraal wordt door het bloed van mijn ontmaagding. Hij neukt me nu met stevige harde stoten. Ik voel hem zweten tegen mijn rug. Ik voel zijn pik tegen mijn baarmoeder rammen en ondanks de pijn probeer ik hem nog dieper in me te krijgen.

Mijn oom blijft geile praat in mijn oor spuien en zijn dikke hand is nu weer met mijn kleine tietje bezig terwijl hij hijgend zijn dikke pik nu in een steeds hoger tempo in mijn kutje ramt.

Ik ga spuiten, ik ga je volspuiten, mijn zaad in je buikje, ik ga je bevruchten kreunt hij en huilend van walging til ik mijn been zo hoog mogelijk op en druk mijn kont zo ver mogelijk naar hem toe zodat ik zijn zaad zo diep mogelijk in mijn buikje krijg. Ja oom ja, huil ik nu, ja ja ja.

En dan voel ik hoe hij al kreunend zijn dikke lava in mijn buikje spuit. Ik voel de warmte, en als het zaad in mijn buikje spuit voel ik hoe mijn lijf verkrampt in een razend orgasme. Mijn kutje melkt zijn pik helemaal leeg terwijl ik hijgend klaar kom...

En dan is het over. De pik van mijn oom verschrompeld en glijdt uit mijn natte kutje. Ik voel hoe zijn zaad tussen mijn benen loopt. Hij draait zich af en even later ben ik weer alleen. Ik voel met mijn hand tussen mijn benen in de nattigheid. Ik raak weer opgewonden. Ik voel me verkracht en vies, maar ook vreselijk opgewonden. Ik speel met mijn natte kleverige kutje en maak mezelf nog een keer klaar. Dan ruik aan mijn vingers en lik het sperma van mijn vinger. Ik huil weer en voel weerzin tegen mijn oom die ik nu haat. Maar eigenlijk verlang ik ook alweer naar hem. Ik wil opnieuw gebruikt worden door hem, ook al wil ik dat eigenlijk niet. Ik heb geen weerstand tegen hem. Ik raak ondanks alles opgewonden van hem en juist van het perverse van de hele situatie. Ik verlang naar die oude, dikke, kalende man met zijn grote buik, dikke kont en harige lijf. Ik verlang ernaar om mijn mooie jonge slanke lijf tegen hem aan te drukken, me over te leveren aan zijn dikke worstvingers. Die vingers die mijn kutje opensperren om zijn dikke, kromme, harde pik toe te laten.

Als ik mijn oom smorgens in de kamer tegenkom voel ik me vies en gebruikt, maar hij lacht en voelt direct tussen mijn benen. Ik wil schreeuwen en hem slaan, maar in plaats daarvan doe ik mijn benen verder uit elkaar en laat hem mij betasten. Laat je tietjes even zien, zegt hij hijgerig en ik til mijn shirtje huilen voor hem op tot boven mijn mooie jonge borstjes...
Auteur : / Geschreven op : 09 oktober 2010 - 21:38 / Hits : 19938 / Waardering : 3.25
Print verhaal Mail vriend
onder Gerelateerde verhalen
Er zijn geen gerelateerde verhalen gevonden.
onder Bekijk commentaar
Resultaten: 0 - 1 van 1
RUBENS
zeer goed verhaal, ben beniuwd hoe het verder gaat.
Geschreven op : 12 oktober 2010 - 20:14

Resultaten: 0 - 1 van 1
onder Geef commentaar
Je moet ingelogd zijn om commentaar te geven.
onder Geef score
Je moet ingelogd zijn om te kunnen stemmen.


 
 
Hoofdpagina / CategorieŽn / Onze Partners / WebLinks / Contact / RSS / Disclaimer / Adverteren

footer

Gehost door Wodyweb