Zoek snel een verhaal...
 
Gertibaldi
 
 


Welkom bezoek(st)er! Je kunt hier registeren.

Ze had niets door (1)
Klein lettertype Groot lettertype Grootste lettertype

Waardering
Ze had niets door (1)
LET OP!: Dit is een redelijk extreem verhaal en kan schokkend zijn voor sommige lezers!

Mijn hart bonkt in mijn keer wanneer ik in de brandgang aan het wachten ben. Jill, het meisje dat ik heb leren kennen op de hockeyclub kan binnen enkele minuten thuiskomen van haar training. Het is fris buiten en ik zie kleine wolkjes uit mijn mond komen wanneer ik uitadem. De herst is absoluut begonnen en het is al vroeg donker geworden. Snel kijk ik op mijn horloge en zie dat de wijzers kwart over negen aangeven. "Waar blijft die trut"?, denk ik bij mezelf. Heel even denk ik terug aan het eerste moment dat ik Jill ontmoet heb.

Ik kwam veel te vroeg voor mijn training bij de hockeyvereniging aan. Het damesteam stond zelfs nog op het veld. Omdat ik toch veel te vroeg was besloot ik maar om naar de dames te gaan kijken. Toen zag ik haar voor het eerst. Lieve kleine Jill. Een schitterend klein jong meisje, ik schat haar niet ouder dan 16 of 17 jaar. Ze had haar uiteraard haar hockeyoutfit aan die bij onze club gewoon sexy te noemen is. Het strakke shirtje sloot strak om stevige jonge borsten. Haar tepeltjes waren zo hard dat ze door haar sport BH en shirtje heen staken. Haar rokje was ook veel te kort, maar hier had ze een korte zwarte legging onder aan. Wel was duidelijk dat ze vreselijk strakke billen had en een paar stevig gespierde benen. Met haar lengte (ongeveer 1m55) was ze de kleinste die op het veld rondliep, maar tevens ook de mooiste. Ze had haar donkere haren in een paardenstaart op haar rug hangen en voor zover ik kon zien had ze geen make-up op. Dit had ze overigens ook helemaal niet nodig, want zelfs zonder make-up was ze een absoluut plaatje om te zien. Toen ze een keer dichtbij kwam keek ze me recht aan met haar zeeblauwe ogen. Dit was slechts een moment van enkele seconden. Ik was op slag verliefd op haar en zoals altijd zag zij mij niet staan. Ik ben geen knappe jongen, redelijk tenger en pezig gebouwd. Wel gespierd, maar niet zichtbaar. Niet zoals andere jongens in mijn team die ook nog eens dagen in de sportschool hangen. Daarnaast ben ik wel een knappe kop, helaas heb ik alleen geen knappe kop. Mijn donkere haren liggen een beetje plat op mijn hoofd, een echt model zit er niet in. De bril die ik draag is niet echt het laatste model, maar gezien de financiele situatie van mijn ouders het beste wat ik op dit moment kan hebben. Vriendinnen heb ik nog niet echt gehad, terwijl ik met mijn leeftijd van 22 jaar mezelf een slag in de rondte zou moeten neuken.

Seksueel gefrustreerd zou je bijna kunnen zeggen. Meisjes zien me niet staan, terwijl de hormonen door mijn lichaam gieren. De training van de meisjes liep snel ten einde en al snel verlieten de jonge meisjes het veld. Tot het laatste moment heb ik Jill in de gaten gehouden totdat de deur van de dameskleedkamer met een knal dichtviel. "Wat ik er voor over zou hebben om daar bij te zijn"?, dacht ik nog bij mezelf. De jongens van mijn team kwamen langzaam maar zeker binnen druppelen op de club en ik besloot maar om mezelf om te gaan kleden.

Na de training ben ik via de website van de hockeyclub achter het adres van Jill gekomen en nu sta ik haar hier op te wachten in een extreem donker klein gangetje. De poort waar Jill doorheen moet is de achterste, waar het meteen ook het meest donker is. Zelf sta ik verscholen achter een muurtje en zelfs als ze met haar licht aan het gangetje binnen komt fietsen zal ze me niet zien. Ineens hoor ik het geluid van een fiets. Gezien de tijd moet dit Jill zijn. Ik schroef het flesje chloroform open en schudt een behoorlijke hoeveelheid op de stoffen doek die ik vast heb. Ik wacht enkele seconden totdat het geluid heel erg dichtbij is gekomen en spring dan ineens achter het muurtje vandaan. Jill schrikt zichzelf een ongeluk en net voordat ze een schreeuw uit kan brengen druk ik de doek met chloroform over haar mond waardoor haar schreeuw in wording gesmoord wordt. Snel ga ik achter haar staan en pak haar stevig vast terwijl ik de doek in haar gezicht blijf duwen. Jill probeert zich nog los te worstelen, maar het kleine meisje is geen partij voor me. Al snel doet de chloroform zijn werk en ik voel Jill als een vaatdoek in elkaar zakken. Ik vang haar op en leg haar met een hand zachtjes op de grond, terwijl ik met mijn andere hand de fiets vasthoudt.. Deze zet ik tegen de muur en daarna til ik Jill met twee handen van de grond. Snel loop ik richting mijn auto die aan het einde van de brandgang staat. Zorgvuldig kijk ik om me heen of er mensen te zien zijn. Met de afstandbediening open ik de auto en snel trek ik de deur open. Makkelijk zet ik het kleine meisje op de bijrijderstoel en stap ik zelf in aan de bestuurderskant. Heel even wacht ik en kijk nog eens zorgvuldig om me heen of niemand me gezien heeft. "Dit gaat echt te makkelijk!"?, denk ik bij mezelf en snel rijd ik weg naar het huis van mijn ouders.

Mijn ouders wonen buiten het dorp in een grote boerderij en moeten hard werken om de nodige centen binnen te halen. "We hebben het niet breed, maar we zijn tenminste gelukkig"?, was het excuus van mijn vader wanneer we weer eens in de geldproblemen zaten. Hij had ook wel een beetje gelijk. Onze familie was inderdaad gelukkig. Mijn vader had een van de stallen volledig omgebouwd tot woongelegenheid voor mij. Met een heuse woonkamer, badkamer en op de eerste verdieping een gigantisch grote slaapkamer die van alle gemakken was voorzien. Op deze manier hoefde ik niet iets voor mezelf te gaan zoeken en was ik beschikbaar voor mijn ouders wanneer ze hulp nodig hadden op het land. Gelukkig ligt de schuur op afstand van het woonhuis en heb ik hier alle privacy die ik nodig heb. Wanneer ik mijn auto achter de schuur heb geparkeerd snel ik mezelf richting de bijrijderstoel waar Jill nog volledig knock-out zit. Ik til haar uit de auto en loop zonder enige problemen de schuur binnen en vervolgens de trap op. Voorzichtig leg ik haar op mijn grote tweepersoons bed en doe het licht aan.

Mijn god wat is dit een mooi meisje. Haar mooie ogen zijn gesloten en haar lange donkere haren liggen verspreid over mijn hoofdkussen. Even geniet ik van het uitzicht en besluit dan om haar jas uit te trekken. Behoedzaam trek ik de rits van haar parka naar beneden en zonder al teveel problemen trek ik haar jas uit. Jill voelt volledig slap in mijn armen wanneer ik haar we te rusten leg op het bed. Onder haar jas heeft ze een strak shirtje aan waar haar borsten mooi in uitkomen. Ik ga naast haar zitten op het bed en laat mijn handen over haar gezicht glijden. Ze voelt zacht en warm aan. Via haar nek laat ik mijn handen verder naar beneden glijden over haar strakke volle borsten die stevig aanvoelen. Meteen krijg ik een erectie wanneer mijn handen haar borsten aanraken door het shirtje heen. Via haar borsten en platte buik komen mijn handen nu bij haar strak zittende spijkerbroek die ik meteen los begin te knopen. Met enige moeite lukt het me om de knopen los te maken en om de spijkerbroek wat naar beneden te krijgen. Een mooi blauw katoenen slipje schermt nu nog haar jeugdige kutje af. Geduldig maak ik haar schoenen los en zet deze naast het bed neer. De spijkerbroek trek ik nu volledig uit evenals haar strak zittende shirtje. De jonge mooie Jill ligt nu in haar ondergoed op mijn grote tweepersoons bed. Iets waar ik nooit van had kunnen dromen. Goed, ze is misschien wel bewusteloos en zichzelf volledig onbewust van wat er gebeurd, maar daar kan ik me weinig van aantrekken. Mijn lul klopt van geilheid in mijn broek wanneer ik deze jonge godin op het bed zie liggen. Haar lichaam is bruin, alsof ze net op vakantie is geweest. Haar borsten hangen losjes in de eveneens blauwe BH. Ze heeft een mooi plat buikje met een navelpiercing dat stopt bij het kanten randje van haar blauwe slipje.

Snel kleed ik mezelf helemaal uit en mijn dikke stijve lul is blij met zijn vrijheid. Ik spreid haar benen en ga met mijn hoofd richting haar slipje. De geur van haar net gewassen kutje komt me tegemoet en ik word gek van geilheid, maar weet me nog net in te houden. Met kleine kusjes op haar platte buikje beweeg ik mezelf naar boven waar ik haar borsten met twee handen vastpak en zachtjes begin te masseren. Ze voelen stevig aan en ik besluit om ook haar BH los te maken. Nu heb ik een perfect zicht op de kleine harde tepeltjes die ik eerder op het hockeyveld al door haar shirt heen zag prikken. Teder neem ik ze in mijn mond en begin er zachtjes op te zuigen, terwijl ik ze met mijn handen blijf masseren. Ze voelen heerlijk aan. Het idee dat Jill volledig passief op mijn bed ligt en helemaal niets kan doen windt me vreselijk op en de eerste druppel voorvocht vormen zich op mijn paarse eikel. Dan besluit ik om iets te proberen. Ik ga schrijlings over Jill heen zitten met mijn zak pal voor haar gezicht. Met mijn vingers open ik haar mond en dan zet ik mijn stijve pik tegen haar lippen. Voorzichtig laat ik mijn pik in haar mondje verdwijnen en nu begin ik haar zachtjes te neuken. Zonder dat Jill ook maar iets in de gaten heeft is ze me aan het pijpen en ik heb de volledige controle over haar en haar lichaam. Al heel erg snel wordt de opwinding me teveel en haal ik mijn knoertharde pik uit haar openstaande mondje. Snel ga ik iets naar achteren zitten en spuit ik mijn zaad over haar borsten en over haar gezicht. Nog nooit heb ik zoiets gedaan en het uitzicht is grandioos. Mijn zaad glinstert op haar lichaam en ik loop naar de kast om mijn digitale camera te pakken. Ik schiet een paar plaatjes van haar, waar ik vooral de aandacht richt op mijn eigen zaad dat ik net over haar borsten en gezicht heen heb gespoten. Van het aanzicht alleen al begint mijn pik weer te groeien. Met een handdoek maak ik Jill netjes schoon. Daarna trek ik haar slipje naar beneden en ben aangenaam verrast wanneer ik zie dat het jonge meisje een volledig kaal kutje heeft.

Jill heeft kleine schaamlipjes die nu nog strak gesloten zijn. Ik positioneer mezelf tussen haar benen en begraaf mijn gezicht tussen haar tienerlipjes. Proeven, ik wil haar proeven en druk mijn tong diep in haar grotje. De zilte smaak is heerlijk en al snel is haar pruimpje helemaal vochtig. Niet alleen van mijn spuug merk ik. Haar lichaam reageert onbewust op mijn geile bezigheden en ook haar lipjes staan nu een beetje open. Voordat ik haar ga neuken draai ik Jill eerst op haar buik. Van achteren duw ik eerst een vinger in haar spleetje en al snel volgt een tweede. Ze voelt warm en nat aan en ik vind het jammer dat er nog steeds geen enkele reactie van haar kant te bespeuren is. Dit weerhoudt mij er echter niet van om ook wat aandacht te besteden aan haar kontje. Eerst lik ik haar weelderige kontgaatje en probeer mijn tong naar binnen te drukken. Ze voelt strak aan en ik laat een paar klodders spuug op haar sterretje komen. Zonder al teveel problemen kan ik mijn middelvinger diep naar binnen duwen en het feit dat dit zonder enige weerstand gaat windt me vreselijk op. Dan neem ik zelf plaats tussen haar benen en zet ik mijn dikke opgezwollen eikel tussen haar schaamlipjes. Deze verdwijnt zonder enige problemen in haar spleetje en al snel ben ik Jill hard aan het neuken. Voor het eerst voel ik hoe het is om mijn pik in een meisje te hebben en ik geniet van elke tel. Bij elke stoot komt mijn buik tegen haar mooie ronde billen en ik voel dat ik dit niet lang vol ga houden. Beheerst haal ik mijn keiharde staaf uit haar kletsnatte grotje. Even blijf ik tussen haar benen zitten en geniet van het uitzicht van haar strakke kontje en net geneukte openstaande kutje.

Dan besluit ik om iets te doen waar ik vooraf nog nooit over had durven dromen. Ik zet mijn keiharde pik tegen haar kontgaatje en begin zachtjes wat druk uit te oefenen. Zonder al teveel problemen verdwijnt mijn eikel in haar kontje, gevolgd door de rest van mijn pik. Binnen een paar seconden zit ik tot aan mijn zak in haar reet en snel begin ik haar in haar kont te neuken. Ze voelt zo vreselijk strak aan dat het lijkt alsof ze met haar kontje het zaad uit mijn pik probeert te melken. Vooraf had ik besloten om niet in haar klaar te komen, maar dit gevoel is zo heerlijk dat ik al binnen twee minuten haar kont helemaal volspuit met mijn geil. Straal naar straal spuit ik in de reet van dit geile sletje en voor mij hoeft hier geen einde aan te komen. Wanneer er echt niets meer uitkomt haal ik teleurgesteld mijn pik uit haar kontje dat even open blijft staan. Met twee handen spreid ik haar billen en kijk met verbazing hoe haar sterretje weer de oorspronkelijke vorm aanneemt.

Met dezelfde handdoek maar ik haar van onderen droog en daarna besluit ik haar weer aan te kleden. Dit gaat enigszins moeizaam, maar uiteindelijk lukt het me om alles weer aan te trekken. Jill geeft nog steeds geen kik en voorzichtig pak ik haar op en draag ik haar richting mijn auto. Wanneer ik op de klok kijk zie ik dat ik ongeveer een uurtje bezig ben geweest. Snel rijd ik weer naar de brandgang en zet ik Jill zittend tegen de muur. Wanneer ik wegloop hoor ik haar zachtjes kreunen, ze begint wakker te worden. Ik haast mij naar de auto en snel rijd ik weer terug naar huis.

Dit gevoel van macht is heerlijk en ik ben nu al aan het nadenken over mijn volgende slachtoffer.

Reacties kan je sturen naar thekalivoz@hotmail.com.
Auteur : The Kalivoz / Geschreven op : 01 november 2006 - 16:44 / Hits : 18700 / Waardering : 1.90
Print verhaal Mail vriend
onder Gerelateerde verhalen

onzichtbaar door ongeval
Auteur : maste m / Geschreven op : 26 januari 2013 - 14:32 / Hits : 16997 / Waardering : 3.83

Ontmaagd door twee rijpe vrouwen
Auteur : blackjack / Geschreven op : 23 januari 2013 - 14:19 / Hits : 42486 / Waardering : 3.78

Ontmaagd door mijn rijpe moeder 1
Auteur : max55 / Geschreven op : 20 januari 2015 - 14:15 / Hits : 21078 / Waardering : 3.59

Esme 22 en haar Pa 53 werden betrapt door haar zus 19 (deel 3)
Auteur : Esme / Geschreven op : 14 februari 2007 - 13:39 / Hits : 56523 / Waardering : 3.52

Getrouwde Erna 48 werd genomen door Jeroen 16
Auteur : Wilma / Geschreven op : 11 juni 2007 - 12:11 / Hits : 73931 / Waardering : 3.39

Broer/zus relatie veranderd door sneeuw
Auteur : Sneezy / Geschreven op : 24 februari 2013 - 12:58 / Hits : 34936 / Waardering : 3.39

Ontmaagd door mijn rijpe moeder 2
Auteur : max55 / Geschreven op : 22 januari 2015 - 14:24 / Hits : 12116 / Waardering : 3.39

Tegen mijn wil heerlijk geneukt door mijn broer (2)
Auteur : astrid / Geschreven op : 20 mei 2009 - 19:32 / Hits : 67225 / Waardering : 3.37

Tegen mijn wil heerlijk door mijn broer geneukt
Auteur : astrid / Geschreven op : 04 mei 2009 - 20:05 / Hits : 78570 / Waardering : 3.36

onverwacht overspel door thuiswerk
Auteur : cristina / Geschreven op : 14 oktober 2014 - 08:03 / Hits : 13009 / Waardering : 3.36

onder Bekijk commentaar
Er zijn geen reacties gevonden.
onder Geef commentaar
Je moet ingelogd zijn om commentaar te geven.
onder Geef score
Je moet ingelogd zijn om te kunnen stemmen.


 
 
Hoofdpagina / CategorieŽn / Onze Partners / WebLinks / Contact / RSS / Disclaimer / Adverteren

footer

Gehost door Wodyweb