Zoek snel een verhaal...
 
Gertibaldi
 
 


Welkom bezoek(st)er! Je kunt hier registeren.

mijn vrouw door oude man verkracht
Klein lettertype Groot lettertype Grootste lettertype

Waardering
mijn vrouw door oude man verkracht
Het begon nadat ik( 38 jaar) een ongeluk had gehad waardoor ik geen erectie meer kreeg. Ik had verschilende onderzoeken gehad, en ze konden niets vinden eigenlijk moest alles werken.

In het begin bevredigde ik mijn vrouw(37 jaar) met mijn vingers of mond maar na 2 maanden zei ze dat ze dit eigenlijk maar behelpen vond.Ik Ging weer naar de doctor die vertelde dat een andere omgeving en rust misschien zou helpen.
Dit leek ons een goed idee en als het niet zou helpen dan was er altijd nog een heerlijke vacantie met zijn tweeen, want dat was ook alweer 8 jaar geleden.
Nadat onze kinderen (6-8)bij opa en oma ondergebracht waren gingen we op weg naar Turkye.

Maar ook op vacantie lukte het niet,dat terwijl sandra er heerlijk uit zag.Donker haar 1.75m 65 kg c-cup borsten en een lekkere iets te dikke kont.
We genoten wel van het mooie weer en besloten op een dag een auto te huren en een stuk de bergen in te gaan.
Toen we na ongeveer 2 uur rijden op een afgelegen plek aanbeland waren ging de auto stuk. Aangezien hier geen verkeer langs kwam moesten we hulp gaan zoeken. Na 20 min lopen kwamen we bij een oude hut, er woonde niemand maar toch hoorde ik iets, plotseling hoorde ik sandra gillen,maar het was te laat ik kreeg met een voorwerp een klap op mijn hoofd.

Toen ik weer bij kwam was ik vastgebonden, en mijn mond was afgepakt.
Ik zag sandra in de hoek van de hut staan, naast mij stond een ongeveer 65 jarige man.
hij was niet groot iets kleiner dan Sandra
was gedrongen en redeijk dik.
met een klein mesje sneed hij een sneetje in mijn wang, en hij zei in gebrekkig duits dat sandra goed naar hem moest luisteren anders vermoorde hij mij.Nu liep hij op haar toe, zachtjes begon ze te huilen terwijl hij met een ruk haar jurkje van haar afscheurde. Ik was weerloos en kon echt niks anders doen dan mijn ogen sluiten.Maar bij de volgende gil opende ik ze weer, sandra stond nu helemaal naakt voor de man die zich ook had ontkleed de man was zwaar behaard over zijn hele lijf.Zijn stijve lul was maar iets groter als die van mij maar wel een keer zo dik.verlekkerd keek hij naar het volslanke lijf van mijn vrouw met een keurig geknipt poesje. Door het snikken en de spanning gingen haar borsten op en neer.

Op dat moment kreeg ik ook enkele tintelingen in mijn kruis.De gedachte dat mijn vrouw door deze oude dikke man verkracht zou worden wond mijn opeens verschrikkelijk op.

De man dwong sandra voorover,haar handen tegen de tafel.hij ging achter haar staan en boog zich over haar heen zijn mond kuste haar rug terwijl zijn ene hand een borst knede, bewerkte de andere haar kutje,ondertussen keek mijn vrouw huilend en met angstige ogen mijn kant op, Ik was blij dat ze niet kon zien dat ook ik een stijve had gekregen.
Nu richte de man zich, met zijn voeten dwong hij sandra om haar benen verder uit elkaar te zetten, haar ferme kont kwam hierbij iets verder omhoog. De man pakte zijn lid en ik zag hoe hij deze tegen haar schaamlippen duwde, de grote roze eikel wreef hij heen en weer om haar wat te prikkelen,maar volgens mij hielp dit niet echt. toch duwde hij zijn penis bij mijn vrouw naar binnen, Mijn vrouw had al ruim 9 maanden niet meer geneukt en ook de dikte van de penis was er debet aan dat dit maar moeizaam ging. de man was in extase en gromde dat het een heerlijk nauw kutje was.hij haalde zijn dikke pik weer terug ik zag hoe de schaamlippen zijn dikke eikel omsloten en niet los wilde laten, toen bracht hij hem weer naar binnen dit keer verder. Sandra jammerde en huilde dat ze niet aan de pil meer was.Nu pakte hij met bijde handen haar forse achterwerk en met langehalen bewerkte hij haar kutje zijn dikke met grijzeharen bedekte zak kletse met elke haal tegen haar achterwerk .Met elke haal was zijn grootte paarse eikel zictbaar en als hij weer naar binnen stootte trillende het vlees van haar ferme kont na enige minuten merkte ik dat Sandra op hield met huilen ik hoorde allen nog maar neuk geluiden.Plotseling gegon sandra weer te jammeren ,nee dit wil ik niet alsjeblief vergeef het me maar het voelt eindelijk weer eens zogoed, de man stopte met zijn bewegingen sandra nam deze over ze draaide en kronkelde tegen de forse lul van haar verkrachter en kwam even later klaar.de man nam het weer over en begon zelf weer met het ritme te bepalen, sandra keek volschaamte mijn richting op en vol doelde dat nu ook de man klaar ging komen verschrikt probeerde ze hem er van te weerhouden om in haar klaar te komen maar hij hield haar in bedwang en met een grom perste hij met zijn laaste stoot een helelading sperma in mijn vrouws buik.
Sandra was helemaal stuk en begon weer te huilen.

Tot mijn ontzetting was de man nog niet klaar deze ouwe was verschrikkelijk potent zijn penis was nog steeds stijf en voordat sandra het merkte had hij een vinger in haar anus geduwd, ze brulde het uit, de man was hiervan niet onder de indruk hij veegde een sliertje sperma wat uit haar poeje droop op haar sterretje toen zette hij zijn grootte paarse eikel tegen de door zijn vinger opgerekte anus van mijn vrouw en drukt hem naar binnen .Sandra brulde van pijn maar de man bleef doorgaan totdat hij er helemaal in zat .
Opnieuw begon de man mijn vrouw te verkrachten en ditmaal was haar kont aan de beurt. Dit was voor hem helemaal te gek, de nauwe sluitspier omsloot zijn dikke pik en met elke stoot hijde de man zwaarder terwijl de tranen weer over het gezicht van mijn vrouw stroomden.Hij boog zich weer over mijn vrouw omklemde haar borsten met zijn handen en neukte met een verschrikkelijk tempo mijn vrouw in haar kont.
Toen kwam hij weer klaar, opnieuw spoot hij een lading zaad in mijn vrouw, dit maal in haar darmen. Tot mijn ontzetting was ik ook klaar gekomen.
Terwijl sandra vooroverzakte verdween de man
we hadden nog aangifte gedaan bij de politie maar ze hebben hem nooit gevonden. ons seks leven is weer goed, maar ik heb haar nooit verteld dat dit door deze gebeurtenis kwam.
Auteur : / Geschreven op : 20 november 2006 - 15:21 / Hits : 60896 / Waardering : 1.87
Print verhaal Mail vriend
onder Gerelateerde verhalen

mijn vrouw verkracht door oude fries deel 3..
Auteur : Anoniem / Geschreven op : 28 december 2006 - 13:25 / Hits : 32164 / Waardering : 1.32

mijn vrouw verkracht door oude Fries deel2
Auteur : Anoniem / Geschreven op : 19 december 2006 - 20:05 / Hits : 27429 / Waardering : 1.22

mijn vrouw verkracht door een oude Fries..
Auteur : Anoniem / Geschreven op : 19 december 2006 - 09:09 / Hits : 32034 / Waardering : 1.15

mijn vrouw geneukt door een oude man...
Auteur : Anoniem / Geschreven op : 18 december 2006 - 12:32 / Hits : 34320 / Waardering : 1.19

mijn vrouw werd geneukt door een jonge neger
Auteur : max55 / Geschreven op : 09 januari 2015 - 14:43 / Hits : 34522 / Waardering : 3.16

Geneukt door mijn vrouw
Auteur : Wizzzzzz / Geschreven op : 23 september 2013 - 16:17 / Hits : 26060 / Waardering : 2.98

Hoe mijn vrouw zich liet neuken door de hond.
Auteur : Anoniem / Geschreven op : 15 november 2004 - 19:26 / Hits : 84405 / Waardering : 2.57

Mijn vrouw verleid door een jonge neger
Auteur : Paul / Geschreven op : 07 mei 2007 - 22:55 / Hits : 80104 / Waardering : 2.50

Mijn vrouw als oude fiets (2)
Auteur : Niels / Geschreven op : 17 februari 2012 - 11:01 / Hits : 23870 / Waardering : 2.48

gepakt door een oude buurman en door mijn eigen vader.
Auteur : Cindy / Geschreven op : 07 mei 2007 - 20:22 / Hits : 49138 / Waardering : 1.92

onder Bekijk commentaar
Resultaten: 0 - 1 van 1
Schutter
Geil vehaal, wat ondevond het stel nog meer
Geschreven op : 27 juni 2008 - 05:53

Resultaten: 0 - 1 van 1
onder Geef commentaar
Je moet ingelogd zijn om commentaar te geven.
onder Geef score
Je moet ingelogd zijn om te kunnen stemmen.


 
 
Hoofdpagina / CategorieŽn / Onze Partners / WebLinks / Contact / RSS / Disclaimer / Adverteren

footer

Gehost door Wodyweb