Zoek snel een verhaal...
 
Gertibaldi
 
 


Welkom bezoek(st)er! Je kunt hier registeren.

Medische experimenten in de gyno-clinic
Klein lettertype Groot lettertype Grootste lettertype

Waardering
Medische experimenten in de gyno-clinic
Hallo, ik ben Anouk, een slank meisje, net 16 geworden, lang zwart haar en blauwe ogen.
Ik woon samen met mijn moeder Anja op de buiten, vader verdween met de noorderzon toen mama zwanger was van mij. Met mijn moeder heb ik een zeer hechte band, zo hecht zelfs dat we samen regelmatig vrijen. Aan jongens heb ik totaal geen behoefte.

Zowel mama als ik hebben regelmatig nood aan echte perverse sex: we doen regelmatig aan SM en diersex. Mama laat zich ook regelmatig behandelen in de "Gyno-clinic": een soort hospitaal waar vrouwen en meisjes perverse medische experimenten ondergaan.

Nu ik 16 ben geworden mag ik dit weekend mee naar de clinic, om de medische staff te leren kennen, eens te kijken hoe het er aan toe gaat en misschien ook wel een behandeling te krijgen.

Eindelijk is het zover, mama en ik maken ons op om te vertrekken. Na een uurtje rijden arriveren we aan de poorten van een kasteeltje, hier is de clinic gevestigd. We rijden binnen in het park, op de parking staan redelijk wat wagens geparkeerd.
Mama verteld me dat de clinic volledig "manvrij" is. Mannen kunnen hun vrouw, slavin of dochter wel brengen, maar vertrekken dan. Ook de medische staff bestaat uitsluitend uit vrouwen.

Binnen worden we ontvangen door de directrice, een statige vrouw van in de vijftig. Eerst zal ik een woordje uitleg krijgen, daarna een rondleiding.

" In de clinic zijn alleen meisjes en vrouwen aanwezig: echtgenotes, slavinnen, dochters en zelfs kleindochters. zij ondergaan hier medische onderzoeken, doen mee aan medische experimenten en worden hier geopereerd of bevallen hier" is de uitleg van de directrice.
"Sommige vrouwen of meisjes verblijven hier maar voor een dag of weekend, anderen voor langere periodes:weken of zelfs maanden."

Opereren, vraag ik. "Ja, borstvergrotingen en verkleiningen, sterilisaties en abortussen, keizersnedes en besnijdenissen."
"Wat is een besnijdenis" vraag ik verdwaasd.
"Een besnijdenis is een operatie vaarbij de kleine schaamlippen en de clitoris 'meestal van slavinnen' wordt weggesneden", verduidelijkt de directrice.
Nu huiver ik toch even.

Dan is het tijd voor de rondleiding. We lopen langs de gangen en zullen een kijkje nemen in behandelingszalen, operatiekamers, rustkamers, enz...

De directrice open een deur: "voorbereidingsruimte" staat op het bordje. Het is een kale, wit betegelde kamer, in het midden staat een soort metalen roltafel. Erop ligt een hoogzwanger meisje, ik schat haar een jaar of 20.
"Dit is Nathalie, zij zal straks bevallen met een keizersnede zonder verdoving", zegt de directrice.
Ik wordt even niet goed. Mama kust me stevig op de mond om me te kalmeren en verduidelijkt dat hier ook veel meisjes komen die zeer veel pijn willen lijden omdat ze hier erg geil van worden.

In de volgende zaal is een medisch experiment bezig. In een kringopstelling liggen 3 vrouwen elks in een gyneacologische stoel. In de vagina van iedere vrouw zit een katheter in de plasbuis, die is verbonden met de mond van de volgende vrouw. De verpleegster die het experiment leidt legt uit dat een van de vrouwen vooraf een grote hoeveelheid water kreeg te dringen en dat haar plas via een pompsysteem in de mond van de volgende vrouw terecht is gekomen, na een tijdje moest ook zij plassen. Haar plas werd naar de mond van de derde vrouw gepompt. Nu wordt er gewacht tot ook zij moet plassen en de eerste vrouw plas zal kunnen drinken. Het hele experiment zal duren tot iedere vrouw 3 keer gedronken heeft.

De volgende kamer is een patienten kamer.
De patiente saskia is een iets oudere slavin van rond de veertig die door haar meester werd binnengebracht om genullificeerd te worden.
"Bij een nullificatie", verduidelijkt de directrice, "worden alle vrouwelijke geslachtskenmerken weggenomen". de directrice vraagt Saskia zich uit te kleden zodat ik zou kunnen zien wat ze bedoeld.
Tot mijn ontzetting zie ik dat Saskia geen borsten meer heeft, dat haar kutje is toegenaaid en dat ze een groot lidteken op haar onderbuik heeft. de directrice verduidelijkt dat bij saskia eerst de borsten werden weggesneden, dat ze daarna werd besneden en dat tenslotte haar baarmoeder en eierstokken operatief werden verwijderd.
"Dit gebeurt echt niet zo vaak, en het mooie aan Saskia is dat ze alle operaties zelf heeft gevraagd en ze zonder verdoving heeft ondergaan." voegt de directrice eraan toe.

Nu kijken we nog even in de vleugel waar minder zware experimenten worden gedaan. Nadien vraagt de directrice of ik zin heb in een behandeling. Zeer zeker zeg ik.

"Mooi, dan mogen jij en je moeder hier in deze voorbereidingskamer binnengaan en jullie alvast volledig uitkleden, jij kleed je mam uit, zij zal jou uitkleden. Ik stuur dan een verpleegster om jullie te komen halen voor een gezamelijk experiment", zegt de directrice...
Auteur : anouk / Geschreven op : 30 november 2006 - 12:59 / Hits : 34801 / Waardering : 2.19
Print verhaal Mail vriend
onder Gerelateerde verhalen

met mama naar de dokter voor medische keuring (2)
Auteur : Anoniem / Geschreven op : 15 februari 2006 - 12:15 / Hits : 50492 / Waardering : 2.53

Met mama naar de dokter voor medische keuring (1)
Auteur : Anoniem / Geschreven op : 14 februari 2006 - 12:12 / Hits : 56477 / Waardering : 2.22

Leila proeftijd met medische test
Auteur : Anoniem / Geschreven op : 16 februari 2007 - 13:56 / Hits : 18832 / Waardering : 1.84

Medische SM keuring
Auteur : Anoniem / Geschreven op : 29 september 2004 - 06:59 / Hits : 13213 / Waardering : 1.17

onder Bekijk commentaar
Resultaten: 0 - 1 van 1
DokterCarl
Komt hier nog een vervolg op? :-)
Geschreven op : 20 augustus 2011 - 23:12

Resultaten: 0 - 1 van 1
onder Geef commentaar
Je moet ingelogd zijn om commentaar te geven.
onder Geef score
Je moet ingelogd zijn om te kunnen stemmen.


 
 
Hoofdpagina / CategorieŽn / Onze Partners / WebLinks / Contact / RSS / Disclaimer / Adverteren

footer

Gehost door Wodyweb