Zoek snel een verhaal...
 
Gertibaldi
 
 


Welkom bezoek(st)er! Je kunt hier registeren.

Seks met de 18 jarige zoon van mijn zus.
Klein lettertype Groot lettertype Grootste lettertype

Waardering
Seks met de 18 jarige zoon van mijn zus.
Ik ben door een recente gebeurtenis op seksueel gebied ernstig gaan twijfelen over mijn huwelijk. Ik ben nu 37 jaar en op mijn 23ste getrouwd met mijn man (40), de liefde van mijn leven! Samen hebben wij een dochter van tien, ons Prinsesje. Wij wonen in een mooie nieuwbouwwijk, mijn man heeft een goede baan, financieel hebben wij geen zorgen en hebben een hechte familie, vrienden en kennissenkring. Kortom wij leiden een gezond en stabiel leven, maar sinds kort kijk ik daar qua seksuele en emotionele relatie met mij man, op dit moment toch anders tegenaan, dan voorheen.

De oorzaak van mijn twijfel over onze relatie is ontstaan nadat ik seks heb gehad in ons eigen huis, in ons eigen bed, met mijn 18 jarige neefje Ron, de oudste zoon van mijn middelste zus (42). Het begon nu vijf weken geleden op een vrijdagochtend nadat ik onze dochter naar school had gebracht en bij thuiskomst mijn neefje bij ons voor de deur zag staan. Ron kwam een tasje van mij terug brengen die ik na een bezoek aan mijn zus bij hun vergeten was mee te nemen. Dankbaar vroeg ik of hij binnen nog iets wilde drinken, niets bijzonders en al helemaal niet met enige bijbedoelingen. Hij wilde wel een cola en ik zetten ondertussen voor mezelf een kopje koffie. Terwijl ik dat deed in de keuken en Ron vanuit de huiskamer wel steeds naar mij zag kijken, vroeg ik hem of er soms iets was. Nee hoezo vroeg hij gevat, ik kijk alleen maar naar je leuke rokje lachte hij, lekker kort merkte hij op. Hij waren warme temperaturen buiten en ik had er die ochtend zin in om mezelf luchtig te kleden. Ik draag graag rokjes zodra de temperatuur op loop, ik doe dit echt niet om uitdagend te zijn. Ik was verbaasd over de opmerking van mijn neefje over mijn rokje en zijn plotselinge aandacht voor mij.

Zo kon ik Ron niet, natuurlijk heb ik hem de laatste jaren zien uit groeien van een beetje verwenden puber tot een leuke, fysieke sportieve jongeman. Hij was volwassen aan het worden, ging elk weekend op meiden jacht zo vertelde mijn zus mij weleens, en kwam dan diep in de nacht thuis met een flink biertje op, wat niet altijd goed bij mijn zwager en zus in goede aarden viel en werd gewaardeerd. Zo heel erg is dat toch allemaal niet zei ik dan tegen mijn zus, als hij maar geen andere gekke dingen doe of drugs gebruikt. Wacht maar zei ze dan, als die meid van jou 18 jaar is en uitgaat met haar vriendinnen tot diep in de nacht, zij verzekerde mij dat wij dan ook niet meer rustig zouden slapen. Verbaal was mij neefje dus ook al niet zo bleu meer zoals ik hem normaal ken, Ronnie was altijd beleefd tegen mij geweest en ik had nooit iets vreemds aan hem gemerkt naar mij toe. Dit was deze vrijdag heel anders toen ik met zijn cola en mijn kopje koffie in mijn beide handen de kamer weer in kwam lopen, ik stond vlak bij hem, toen hij plotseling brutaal met zijn hand onder mijn rokje ging en mij even vol in mijn kruis greep. Wat doe je nou riep ik hierdoor totaal door overvallen en deed snel ( geschrokken) een paar stappen achteruit. Even voelen of je een slipje aan heb lachte hij, nou echt,. Ik wist niet waar ik het zoeken moest en kon even niets meer zeggen.

Ik zette zijn cola voor hem neer en ging zelf op een stoel tegenover Ronnie zitten, ik had er ineens een week en raar gevoel van in mijn lichaam en hoofd gekregen, zoiets doe je toch niet! Hij stond op en kwam op mij aflopen, mijn hart begon te kloppen in mijn keel van de spanning, bang dat hij echt iets raars wilde gaan doen,. En dat deed hij. Ronnie pakte mij stevig vast en vroeg om een zoen, ik probeerde hem van mij af te duwen, maar dat lukte niet en hij begon wilt op mijn beide wangen te kussen, de laatste zoen kwam vol op mijn mond. Ronnie niet doen verzetten ik mij nog even, hij is fysiek sterker en bleef mij stevig vasthouden. Was het angst ? Was het een plotseling opkomen gevoel van begeerte bij mij, ik kan het nu zelf nog steeds niet verklaren, maar ik begon mijn neefjes zoen te beantwoorden en opende mijn mond voor hem, onze tongen speelde met elkaar. Ik raakte steeds verder opgewonden van zijn drang om mij ineens uit het niets zo te benaderen. Ik was mij hier totaal niet van bewust of op voorbereid dat mijn toch nog best wel jonge neefje, zo geïnteresseerd in mij was. Ik ging echt heel intens in op zijn tongzoen, het begon mij enorm op te winden en ik dacht aan mijn man, ik wist op dat moment ook dat ik niet goed bezig was, maar dat waanzinnige gevoel van opwinding in mijn lichaam liep verder op, naarmate wij elkaar maar bleven zoenen.

Ron hing half over mij heen en stond voorovergebogen met zijn benen tussen mijn benen in, hij drukte met zijn benen de mijne verder open en bleef mij daarbij zoenen. Toen ik zijn hand weer onder mijn rokje voelde komen en hij daadwerkelijk ook met zijn hand in mijn slipje kwam, wist ik dat dit totaal fout zou gaan. Hij begon mijn schaamlippen te beroeren, streelde mij daar en duwde zo maar zijn vinger bij mij naar binnen. Ik was misschien wel zo overvallen door dit alles, dat ik er op dat moment al niet meer de fysieke kracht voor had om hem te laten stoppen. Ik werd er helemaal warm van in mijn lichaam, zo heftig en snel kwamen de lustgevoelens bij mij op, dit had ik nog nooit zo snel opkomend gevoeld bij mezelf. Ik lees, omdat ik dit best wel spannend en opwindend vind, zelf ook regelmatig als ik daar de gelegenheid voor heb op de computer erotische – seksverhalen, een geheimpje van mezelf, waar verder niemand iets van af weet. Niet alle verhalen en vooral hoe er zo maar ineens seks tussen mensen ontstaat neem ik voorwaar aan, maar in sommige seksverhalen kan ik mezelf wel eens helemaal in mee laten gaan en komt het wel voor dat ik daar dan zo opgewonden van raakt, dat ik mezelf bevredigd met mijn vinger of vibrator achter mijn computer. Ik heb altijd gedacht, zoiets zal mij nooit overkomen, maar dat kan ik nu niet meer zeggen, dit ging steeds verder.


Schaamteloos en zelfs heel geraffineerd begon Ronnie mij te vingeren, ik voelde mezelf daarvan behoorlijk nat worden, zijn duin kwam op mijn hard geworden klitje terecht en ik gaf mij verder aan mijn geile gevoelens en mijn neefje over. Ik moest zelfs mijn gezicht en daarmee onze zoen onderbreken en wegdraaien om extra lucht te happen, Ronnie maakte daar gelijk gebruik van door ook de knopjes van mijn blouse te openen. Hij schoof mijn BH ruw omhoog, toen hij mijn tieten en (stijve) tepels zag, ging zijn aanval op mij verder. Hij had mijn kutje stevig te pakken, zijn vinger ging razend snel diep in mijn kutje heen en weer en met zijn duim bleef hij ook mijn klitje strelen toen hij wilt op allebei mijn tepels begon te zuigen. Ik gleed steeds verder in een overheersend extase, het zuigen op mijn harde tepels en het aanhoudende vingeren, bezorgde mij een zo heftig gevoel, dat ik, vond ik althans zelf, een veel te snel en heel intens orgasme kreeg. Ik lag het uit te gillen van genot, ik kon mezelf totaal niet meer beheersen en hijgde tegen Ronnie dat hij het lekker deed. Dit moet hem wel verder aangemoedigd hebben, want ineens haalde hij zijn hand en vinger uit mijn kutje en slipje, en in de grootste spanning voor mij op dat moment, begon hij zijn jeans open te maken. Doe mijn onderbroek naar beneden Femke, vroeg hij bijna aandoenlijk aan mij. Ik heb volgens mij geen moment getwijfeld en terwijl hij nog op mijn tepels bleven zuigen, heb ik mijn handen langs onze lichamen laten en vol spanning zijn onderbroekje naar beneden gedaan.

Ronnie liet mijn tepels even in opgewonden staat, voor wat zij waren, ging rechtop voor mij staan en showde vol trots zijn (bijna) grote erectie aan mij. Ik zag doordat zijn eikel nog niet zichtbaar was, een enorme verdikking bij hem en werd overspoeld met wellustige geile gevoelens om zijn lul in mijn hand te nemen. Ik pakte hem vast, trok zijn vel over zijn eikel heen en begon te trillen van emotie en genot toen ik zijn eerste voorvocht uit zijn eikel zag komen, dit moest ik proeven en kwam met mijn mond naar zijn lul toe. Ik ben mijn neefje vol overgave gaan pijpen, het eerste zilte smaakje van zijn voorvocht, proef ik nu op dit moment dat ik deze regel zit te typen.,) spreekwoordelijk en terugdenkend aan dit moment weer over mijn tong en mond, ik vond het zo opwindend moment om mijn neefje zijn lul en ballen in volornaat te zien en te proeven,dat ik er vol voor ging en hem zo goed mogelijk probeerde te verwennen. Ik vond ook dat hij dit verdiende omdat hij mij ook zo heerlijk had bevredigd met zijn vinger. In hevige wellust heb ik Ronnie gepijpt en lekker met mijn tong en mond daar overal gekust, gezogen en verkend. Zijn lul in volle erectie en zijn grote ballen hebben mij toch enigszins ook verrast, ik had mij nooit gerealiseerd dat een jongen van 18 jaar toch al zo groot en dik geschapen kon zijn. Ik kan mij geen enkel vriendje voor de geest halen waar ik tussen mijn 16e en 19e jaar seks mee heb gehad voor ik mijn huidige man leerde kennen, die zo grote lul had gehad als Ron.

Ik geilde schandelijk mee met mijn neef, ik pijpte hem op een gegeven moment zo snel, dat ik daarbij ook nog eens enorm begon te verlangen dat hij mijn mond snel zou vullen met zijn sperma. Ik wilde hem in mijn mond voelen spuiten, ik wilde het van hem opdrinken, ik sloeg door in mijn hoofd. Zijn zaad kwam niet, Ron kon zich heel goed beheersen en leiden mij steeds even af als ik aanvoelde komen dat hij klaar ging komen. Hij kneep dan even hard in mijn tepels, of wilde tongzoenen, op het moment dat ik dacht, zo jongen nou kan je het niet meer houden, duwde hij mij terug in de stoel en liet hij zich neerdalen tussen mijn benen. Ik wil je kutje likken zei hij, maar dat kon ik nog net voorkomen, door tegen hem te zeggen, niet hier, niet in de woonkamer en ik vroeg hem verleidelijk met mij mee te gaan naar mijn slaapkamer. Dat wilde hij graag zei hij en liet mij toen ook los. Wij zijn naar mijn slaapkamer gelopen, het bed was nog niet opgeschut toen wij daar heftig zoenend en elkaar uitkledend op terecht kwamen. Ron heeft mij daar voor de eerste keer gebeft en telkens heel mijn lichaam kleine, lieve zachte kusjes gegeven, zijn energie overladen mij met wellust en wij waren zo wilt met elkaar bezig, dat ik op een gegeven moment met zijn lul in mijn mond lag, en hij mijn kutje heerlijk opwindend en zelfs heel bedreven diep uitlikte. Ik was kletsnat geworden tussen mijn benen en kreeg er een overweldigend orgasme van, Ron vond dit schijnbaar zo geweldig om mij te voelen en te zien klaarkomen, dat hij even zijn concentratie op mij gericht had,maar ik op zijn lul.

Een moment waar ik goed gebruik van kon maken om hem alsnog in mijn mond te laten klaarkomen. Mijn orgasme denderde nog na door heel mijn lichaam, toen ik heel stevig in zijn balzak kneep en met een paar vingers over zijn kontgaatje krabbelde met mijn (kunst) nagels, begon hij te krijsen, ik ga spuiten, ik spuit je vol en nog wat meer van deze opwindende woorden riep hij in zijn opwinding tegen mij uit. Ik sprak het niet uit, maar wilde niets liever dan hem in mijn mond te voelen klaarkomen. Zijn spuitkracht was enorm, nog nooit had ik zo heftig en krachtig een man in mijn mond voelen spuiten, stralen warm zaad vulde mijn mond en er leek geen eind aan te komen. Er kwam natuurlijk wel een eind aan, ik heb mij als een hoer naar mijn neefje gedragen, ik liet hem zien hoe ik met mijn gevulde mond, met mijn tong met zijn sperma speelde. Zijn zaad vloeide langs mijn mondhoeken uit mijn mond, daarvan kwam er ook wat op zijn lichaam terecht. Ron vond het allemaal geweldig wat ik deed, hij kon niet weten dat ik dit nooit eerder had gedaan, ik deed het alsof het allemaal vanzelfsprekend voor mij was, dit bij mij hoorde, en ik zo seks bedreef met mijn man, zijn oom dus! Nou ik kan iedereen verzekeren dat ik dit alleen maar deed, of kon doen, in een groot euforie door de totaal onverwachte situatie en sfeer waarin ik mij zo plotseling met mijn neefje in bevond. Ik ging echt vreemd en was ineens aan het veranderen van Femke,.) in Femme fatale ! Ik heb daarna zijn lozing sperma doorgeslikt, Ron stond er op dat wij daarna elkaar heel lang tong – zoenden, voor mij wederom een nieuwe ervaring, maar heel geil om ook zo sperma te proeven.

Ik heb er achteraf een verklaring voor proberen te vinden bij mezelf, waarom ik met Ron wel zulke perverse dingen deed (en nog doe) en bij hem ook geen enkele terughoudendheid voelde in alles wat wij hebben gedaan? Ik kan het zelf ook niet verklaren, ik kan alleen maar zeggen dat ik alles heel intens en met pure wellust heb gedaan en zo ook heb gevoeld en nog steeds alles wat in ons op kom, doen en bij elkaar heel creatief uitproberen. De eerste seks date waar ik nu over schrijf, ging verder. Na een korte pauze en ons even te hebben opgefrist zijn wij weer op mijn bed beland en met veel passie verder met elkaar gaan spelen. Ik was al zover met mijn neefje gegaan dat ik ook graag een keer zijn mooie, stoere mannelijke lul in mijn kutje wilde voelen, al was het maar voor een keer? Het moest gewoon gebeuren! Ik bleef een heftige drang en hunkering in mijn lichaam en kutje houden, vol verlangen ben ik Ron weer stijf gaan pijpen, dat kosten geen moeite om snel zijn lul weer keihard te krijgen, al die tijd werd er bijna geen woord tussen ons gesproken, het ging zonder woorden en alles was heel spannend in mijn beleving. Zoenen, pijpen likken, elkaar strelen, het begon weer helemaal opnieuw, ik trok Ron af terwijl hij mij lekker lag te vingeren. Waar hij het allemaal vandaan haalde of zijn seksuele ervaringen had opgedaan, ik weet het echt (nog)niet, maar hij deed van alles met mij, dingen die ik heel opwindend vond en zelf nog nooit had gedaan, of laten doen. Zo heeft Ron mijn anus net zo lekker gelikt als hij mijn kutje deed, zijn tong kwam daarmee niet zo heel diep
in mijn anus, als in mijn kutje, maar was wel heel lekker, ik ben er zelfs een keer van klaar gekomen.

Op zoek naar
een spannend speeltje ? Kijk eens in onze shop !


Ik heb het wel aan hem gevraagd waar hij zijn (eerste) seksuele ervaringen had opgedaan? Ron lachte er geheimzinnig om en zei dat hij mij dit later wel eens zou vertellen. Hij wilde mij masseren en onze tijd niet gebruiken om te praten, dat begreep ik wel, maar wil het ook graag van hem horen. Ik heb toen een grote badhanddoek op mijn bed gelegen en hem een flesje massageolie gegeven, ik ben dol op een goede massage, mijn man masseer mij zeker ook wel een keer per week. Ron heeft mij gemasseerd, niet zo goed als mijn man dat kan, maar dit was ook meer een seksmassage. Ron heeft feitelijk alleen maar mijn tieten en schaamstreek gemasseerd, daarbij mij weer heel erg opgegeild door mijn anus met veel olie te masseren en mij daarin te vingeren. Hij deed dit echt goed, rustig, zodat het absoluut geen pijn deed, ik heb al vermeld dat ik met anale seks geen ervaring heb, (had), maar het wond mij wel vreselijk op zoals Ron mij daar masseerde. Hij vond dat ik een mooi kutje had en een grote klit, alleen was zijn tip, dat ik niet alleen mijn bikinilijn moest scheren, maar dat ik mijn schaamhaar er allemaal af moest scheren. Een verzoek van hem waaraan ik nog die zelfde middag aan heb voldaan toen hij weg was, hij werd lyrisch toen hij een week later weer bij mij was en ik zonder slipje hem in een sexy ultra kort rokje ontving. Na mij lekker sensueel te hebben gemasseerd was ik er helemaal klaar voor om met Ron te neuken, hij ook hoor, want al die tijd dat hij mij masseerde, was zijn imposante lul aanwezig geweest. Ik heb mijn neef zelf bij mij naar binnen geleid door bovenop hem te gaan zitten en zijn keiharde paal helemaal tot aan zijn ballen aan toe, in mij kutje op te nemen. Ik ben Ron als een amazone gaan berijden en hij heeft daarbij al die tijd met mijn tieten gespeeld en lekker geil op mijn tepels gezogen. Ik heb mezelf volledig laten gaan, ben twee keer super intens klaar gekomen bovenop Ron voor hij met zijn tweede lading sperma mijn kutje deed overstromen. In het naspel daarna, tongzoenen, elkaar overal strelen en hem ook even anaal voorzichtig met mijn vinger te hebben gevingerd, was het tijd geworden om afscheid te nemen.
Ron zei mij snel te sms’en toen wij elkaar bij de voordeur in de gang nog een laatste lange tongzoen gaven, ik heb gezegd dat hij dat niet mocht doen, en dat ik hem wel snel weer een sms zou sturen.

Ik had een super geile ervaring met mijn eigen neef gehad, het was spannend geweest, ik was geestelijk en lichamelijk heel goed bevredigd door deze jongen knul, en wilde het zeker vaker met hem doen. Ik verkeerde in de uren daarna toen ik nog even alleen was, met prettige roes in mijn gedachte en lichaam, en kwam pas weer een beetje normaal terug op aarden toen ik mijn dochter van school ging ophalen en mijn man daarna (vermoeid) uit zijn werk thuis kwam. Stilletjes en in gedachte over wat ik had gedaan heb ik die avond met mijn man doorgebracht, ik was bang dat hij het aan mij kon voelen en zien dat ik vreemd was gegaan! Ik wilde,.) en kon het ook niet opbrengen in dat weekend om seks met mijn eigen man te hebben, bevreesd en onzeker over wat ik met Ron had gedaan, sloot ik mij af voor mijn man. Egoïstisch dacht ik daarmee voor het eerst in ons 14 jarige huwelijk alleen maar aan mezelf, ik had andere seksuele gevoelens bij mezelf ontdekt en met mijn 18 jarige neef gedeeld, die ik zo intens bij mijn eigen echtgenoot nog nooit zo had gevoeld en bij hem had gedaan. Ik heb de dagen daarna in grote twijfel over ons seksleven nagedacht,maar ook was ik heel onzeker over Ron, zou hij zijn mond hierover kunnen houden? Ik was heel kwetsbaar geworden in mijn gezin en familie,.) en hoe zou mijn neef reageren als ik het bij deze ene keer wilden laten? Ik was ook nog nooit zo met mezelf seksueel geconfronteerd geweest en had met zoiets ook totaal geen rekening mee gehouden dat mij dit ooit zou overkomen. “Onbekend werd voor mij niet onbemind” juist het tegendeel gebeurde in mijn seksuele gevoelens, ik had iets nieuws ontdekt!

Ik heb na dagen van bezinning mijn beslissing genomen,.) en ben nu heel nieuwsgierig geworden wat de lezer (s) denken, welke beslissing ik heb genomen??? Ik kijk uit naar het moment dat mijn seksverhaal hier op de site staat,.) en naar de reacties op mijn verhaal. Vol verwachting klopt mijn hartje vandaag, liefs Femke.
Auteur : Femke / Geschreven op : 15 mei 2011 - 13:07 / Hits : 101227 / Waardering : 3.64
Print verhaal Mail vriend
onder Gerelateerde verhalen

Seks met de 18 jarige zoon van mijn zus. (Part 2)
Auteur : Femke / Geschreven op : 20 mei 2011 - 19:58 / Hits : 48448 / Waardering : 3.21

Seks met de 18 jarige zoon van mijn zus (Part 4).
Auteur : Femke / Geschreven op : 27 mei 2011 - 21:31 / Hits : 33870 / Waardering : 2.66

Seks met mijn zoon Bart.
Auteur : Corine V. / Geschreven op : 07 mei 2016 - 18:14 / Hits : 29282 / Waardering : 4.18

Seks met mijn man en zoon.
Auteur : Mirjam / Geschreven op : 03 april 2009 - 13:27 / Hits : 55770 / Waardering : 3.12

Seks met mijn zoon Rik 26
Auteur : Marja / Geschreven op : 01 augustus 2007 - 17:24 / Hits : 41081 / Waardering : 2.72

Ik heb seks met mijn eigen zoon.
Auteur : Brenda / Geschreven op : 04 oktober 2008 - 13:44 / Hits : 47336 / Waardering : 2.06

Seks met een jongen van de voetbalclub van mijn zoon.
Auteur : Ria / Geschreven op : 19 maart 2010 - 19:10 / Hits : 32793 / Waardering : 2.06

Mijn 17 jarige zoon en zijn vriend Rick 18
Auteur : Jenny / Geschreven op : 18 december 2007 - 21:36 / Hits : 36510 / Waardering : 1.33

Mijn zoon en zijn vriendin
Auteur : Bianca en Andre / Geschreven op : 30 juni 2015 - 00:55 / Hits : 78564 / Waardering : 4.73

Avond op stap met mijn zoon.
Auteur : Tinette / Geschreven op : 25 augustus 2016 - 18:31 / Hits : 27047 / Waardering : 4.50

onder Bekijk commentaar
Resultaten: 0 - 7 van 7
chrisjenl
Geweldig verhaal. als ik jou was zou ik zorgen dat je man ook vreemd gaat en je dus een open relatie krijgt en je niet schuldig hoeft te voelen ps als er een vervolg komt ook je prinsesje in voor te komen (m.n.i.r.l.)
Geschreven op : 16 mei 2011 - 01:09

Hagenees223
Werkelijk een schitterend mooi verhaal, echt met gevoel geschreven en heel goed de emoties aangegeven, die er op zo'n moment door je heen zullen gaan. Of het waargebeurd is of niet doet er niet zoveel toe, het is in ieder geval geschreven met alle gevoel alsof je het net zelf hebt beleefd. Ik zou graag een vervolg zien, waarin je nog verder gaat met je neefje, maar zorg er dan wel voor dat je hetzelfde niveau vast kunt houden. Een minder deel 2 zou afbreuk doen aan dit schitterende stuk. Overigens een opmerking naar Chrijenl. Ik vind het ziek om in juist zo,n met gevoel geschreven verhaal te suggereren om een kind van 10 hier sexueel in te betrekken. Ik schrijf zelf over alle vormen van sex zonder enig probleem, maar kleine kinderen moet iedereen met zijn vingers vanaf blijven. In mijn verhalen zul je nooit iemand tegenkomen onder de 16. Sorry, maar dit moest ik even kwijt
Geschreven op : 16 mei 2011 - 02:40

thunnie49
Laat maar eens horen Femke wat er allemaal met dat neefje van jou gebeurt. Ik ben erg benieuwd. Mooi verhaal trouwens........
Geschreven op : 16 mei 2011 - 12:59

basle
een enorm geil verhaal. Graag een vervolg
Geschreven op : 16 mei 2011 - 15:44

kraampie1951
Schitterend verhaal Femke, misschien wil je man wel een trio en heeft hij wel oren naar een bi-relatie, verder ben ik het met Hagenees223 eens dat je geen kinderen in je verhalen gaat betrekken. Ga vooral door ik kijk uit naar het vervolg
Geschreven op : 16 mei 2011 - 18:52

kevin
mooi verhaal, ik vind familieseks iets opwindends maar niet jonger dan 17 jr. Dus ik ben benieuwd welke beslissing je hebt genomen
Geschreven op : 17 mei 2011 - 12:21

kutjebeffer
Een geil verhaal en ik ga vervolgdelen ook gauw lezen. verder benik het met Hagenees en Kevin eens dat je geen kinderen jonger dan 16/17 in je sex moet betrekken. Ik heb een buurmeisje dat wel sex wil, een lekker geil ding, maar ze is pas 15 dus handen af!
Geschreven op : 19 november 2011 - 12:29

Resultaten: 0 - 7 van 7
onder Geef commentaar
Je moet ingelogd zijn om commentaar te geven.
onder Geef score
Je moet ingelogd zijn om te kunnen stemmen.


 
 
Hoofdpagina / Categorieën / Onze Partners / WebLinks / Contact / RSS / Disclaimer / Adverteren

footer

Gehost door Wodyweb