BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

zomerlessen

Aan de buitenkant had nooit iemand iets op te merken aan het gezin Van Hogendorp. Beide ouders kwamen uit welgestelde familie’s. De ouders waren net de veertig gepasseerd. Ze hadden twee kinderen die redelijk snel achter elkaar geboren waren. Fleurtje was 16 en haar broer Tim een jaar ouder. Ze woonden achteraf in een dorp in een belachelijk grote villa van alle gemakken voorzien. Vader had niet alleen een goede baan, maar beschikte ook nog eens over een grote erfenis die zijn ouders aan hem hadden nagelaten. Niemand had ooit een opmerking over het gedrag van het gezin. Dat kwam ook deels omdat ze er zelf voor gekozen hadden om in een isolement te leven. Annemarie, de vrouw van het hoofd van het gezin, werkte niet. Daar hadden ze bewust voor gekozen. Zij zorgde voor het huishouden en voor de kinderen. Ze zorgde er ook nauwlettend voor dat de kinderen buiten school om, nauwelijks kontakt hadden met leeftijdsgenoten. De ouders vonden dat ze beter allerlei dingen wat opvoeding en scholing betreft van hun konden leren. Daar hadden ze de ruwe buiten wereld niet voor nodig. Ze kwam zelf ook bijna nooit buiten de deur. Boodschappen, bijvoorbeeld, lieten ze meestal aan de poort het huis bezorgen. De kinderen werden streng en disciplinair opgevoed, en ook onthouden van alles wat zich in de buitenwereld afspeelde. Geen tv, geen Internet. Pc’s en gamecomputers waren uit den boze. Dit kwam niet door een of andere geloofsovertuiging, maar hun ouders vonden dat alleen maar zonde van de tijd was die ze ermee verspilde. Hun ouders hadden grote verwachtingen van hun kinderen. Er moesten tienen gehaald worden op school. Moeder was hoog opgeleid. En de rijkelijk gevulde bibliotheek was voldoende om hun studies te ondersteunen. Sporten deden ze thuis, daar hadden ze geen sportschool voor nodig. Naast het huis was een ruimte gemaakt waar ze allerlei sporten konden beoefenen onder het toeziend oog van hun ouders. Ook dit werd gedaan om activiteiten buitenhuis tegen te gaan. kortom de kinderen werden bijna wereldvreemd opgevoed.

Annemarie en Victor zaten bij elkaar in de salon.
“De zomervakantie komt eraan” zei Victor tegen zijn vrouw. “En het belooft, als ik de weersvoorspelling mag geloven een hele warme zomer te worden. Ik denk dat ik maar gedurende de vakantie van de kinderen ook vrij ga nemen.” Annemarie keek haar man aan. “Meen je dat nu? Ga je 8 weken vrij nemen?” Victor knikte. ” Ja de hele vakantie. Het wordt tijd dat we de opvoeding van de kinderen samen gaan doen. En met name de sexuele aspecten. We gaan ze bewust betrekken in het verkennen van elkaars lichaam. En het onze,” zei hij er achteraan. Annemarie keek haar man geschokt aan. “Je bedoelt om ze bewust incest te laten plegen?” “Ja lieverd, in de vorm van voorlichting. Ik wil dat je Herbert, onze huisarts Fleurtje de pil voor laat schrijven, zodat ze geen gevolgen of risico loopt van onze opleiding. Ik wil niet dat de kinderen voor verrassingen komen te staan als ze straks volwassenen zijn en een partner krijgen. Het zou toch te gek zijn dat ze niks in bed kunnen presteren?” Annemarie overdacht het voorstel van haar man. Ze vond wel dat hij gelijk had. Deze dingen hoorde ook bij het leven hoe privé ze dan ook zijn. Als ze hun diverse mogelijkheden lieten zien, konden ze zelf wel kiezen wat hun voorkeuren zouden zijn. Dat dit geen normale gang van zaken was kwam niet in haar op. Zolang wij als ouders verantwoordelijk voor onze kinderen zijn, heeft niemand er iets te maken met wat er hier in dit huis gebeurt! Ze konden er alleen hun voordeel maar mee doen. Jong geleerd is oud gedaan!

In aanloop naar de vakantie was Fleur op de pil gegaan. Moeder had het voorbehoedsmiddel onopvallend aan haar dagelijks in te nemen vitamine pakket toegevoegd. Aan de vooravond van de vakantie was het zover. Pa had een familie beraad gepland na het eten.
Beide ouders zaten op de bank.
De kinderen naast elkaar tegenover hun ouders. Ze zaten keurig rechtop. Klaar voor de aankondiging van vader die het woord nam. “We blijven leren” zei hij. “Nu gaat de vakantie beginnen, gaan we nuttig besteden.
Jullie zullen ondanks dat we dat geprobeerd hebben te voorkomen, wel eens over het woord sex hebben gehoord. Wij, mama en ik hebben besloten om jullie daar alles over te gaan leren. Wij denken dat jullie daar nu wel al oud genoeg voor zijn.” Het was muisstil toen vader klaar was met zijn verhaal. De kinderen zeiden niets, er werd hun ook niets gevraagd. Ze wisten wel dat tegenspreken niet mocht. “Zijn er vragen” vroeg Victor. Fleur keek naar haar broer. Ze stak haar vinger op. “Vraag maar” zei Annemarie. “Betekent dat, dat ik met mijn broer moet oefenen?” “Ja” zei Victor. “Maar ook met mij, en misschien met je moeder ook.”
Pa stond op. Vanaf morgenochtend zijn wij hier in huis, alle vier naakt. Het is in de vakantie niet toegestaan om kleding te dragen. Gaan jullie nu maar naar bed!”

De volgende morgen toen de tieners beneden kwamen, keken ze hun ogen uit. Ze vonden het een vreemd gezicht om hun ouders naakt te zien. Het eerst wat hun opviel was dat ze geen haar op hun geslachtsdelen hadden. Mama zag er ondanks dat ze twee kinderen had gekregen, toch best wel slank uit. Ze had een paar grote borsten die een klein beetje hingen. Fleur zag dat haar broer naar haar keek. Zijn penis begon er zelfs een beetje van te groeien! Fleur vergeleek de penis van haar vader met die van haar broer, en zag dat die veel groter was. Zelfs nu hij nog slap onder aan zijn buik hing. Ze aten het ontbijt. Tijdens het eten werd er zoals gewoonlijk niet gesproken. Victor keek naar zijn dochter.
Hij vond dat er erg mooi uitzag.
Het jonge slanke frisse lichaam wond hem op. Annemarie zag de uitwerking van zijn dochter op hem. Ze streelde zacht over zijn groeiende penis. “Ga eens staan pa” zei ze tegen hem. “Kijk kinderen” zei Annemarie. “Dit zullen jullie regelmatig zien. Dat komt omdat vader nu opgewonden is.”
Ze kneep in zijn penis. Victor kreunde geil. “Is jouw lid ook al gezwollen Tim?” Tim stond op. Alledrie zagen ze de stijve van de jongen. “Neem jij hem eens even in je hand, Fleur. En voel er eens aan.” Fleur nam de penis van haar broer in haar hand. Ze voelde zijn geslachtsdeel in haar hand kloppen. “Hoe voelt dat Tim?” “Lekker, mama” zei hij. “Doe mij maar na Fleur” zei Annemarie. Ze begon aan haar man zijn stijve te trekken. “Dit is bevredigen met de hand ” zei Annemarie. ” Volgende keer mag je het op papa proberen, dus je moet goed onthouden wat je nu doet hé.” “Ja mama” zei Fleur beleefd. Annemarie nam een bordje van de tafel en hield het onder de stijve lul van haar man.
Ze versnelde het tempo waarmee ze hem aftrok. Fleur nam ook een bordje. Tenslotte moest ze precies hetzelfde doen als haar moeder. “Straks krijgt hij zijn orgasme, dan moet je niet schrikken. Er komt een heleboel wit zaad uit” beloofde Annemarie. Ze had dit nog niet gezegd of Tim begon te schokken. De jongen loste rijkelijk zijn sperma. Een paar stralen miste het bordje maar het meeste kon Fleur netjes opvangen. Hetzelfde gebeurde bij Victor. Met een schreeuw spoot hij het zaad over de tafel. “Zo” zei terwijl hij zich schoonmaakte. “Dat was de eerste les. Ik zou voor willen stellen om maar met deze activiteit de dag te beginnen.” Hij bekeek de kinderen die trots zaten te kijken dat hun ouders tevreden waren. De eerste opdracht was tenslotte goed afgelopen. “We gaan nu nog wat regels afspreken” zei hij. Mama gaat straks eerst al jullie schaamhaar verwijderen. Net zoals bij ons. Als we naar toilet zijn geweest wassen we ons zelf. Dat geldt voor ons alle vier. Als we elkaar betasten zijn we tenminste lekker schoon. De laatste regel is, we weigeren elkaar nooit, wat de ander ook wil. Maar de voorwaarde is wel dat we elkaar geen pijn mogen doen. En als het zo is dacht hij, dan duurt het maar heel kort. Hij had de ontmaagding van zijn dochter al in gedachten.

Annemarie nam de kinderen mee naar de badkamer en ontdeed ze van hun schaamhaar. Om te voorkomen dat het gaat jeuken moeten jullie het wel goed bijhouden, vertelde ze. Vanmiddag krijgen jullie de tweede les over bevrediging. Ze streelde de billen van Tim. Ze zag aan zijn penis dat hij daar opgewonden van raakte. “Mama het is fijn als je dat doet” zei hij. Annemarie gleed met haar vinger tussen zijn bilspleet en raakte met het topje van haar vinger zijn anus. Tim kreunde. Hij voelde zijn lul weer stijf worden. “Zie je dat” zei ze tegen Fleur die met grote ogen naar haar broer keek. “Ja mama, hij kan er geen genoeg van krijgen!” “We stoppen er even mee, het is tijd voor jullie om te sporten” zei Annemarie. Tim en Fleur liepen de sport ruimte in. “Pak m’n lul nog eens lekker vast” zei Tim tegen zijn zusje. “Nee, ik blijf niet aan de gang” zei Fleur. “Ik heb nu lang genoeg gedaan alsof ik nergens vanaf weet, straks moeten we natuurlijk elkaar ook nog gaan neuken.” Broer en zus hadden al een tijdje geleden in het diepste geheim bij elkaar ontdekt dat ze hun plassertjes niet alleen hadden gekregen om te pissen. “Voor dat ik jouw aftrek dan mag jij me eerst klaar vingeren. Ik ben hartstikke geil.” Tim voelde aan het gleufje van Fleur. Ze was best wel nat geworden! Fleur kreunde toen ze de vingers van haar broer tegen haar gleufje voelde. Tim kuste haar kleine stevige borsten, en likte aan haar gevoelige tepels. ” Ooooohh jaaah heerlijk ” hijgde Fleur. “Sneller, beweeg je vingers sneller over m’n geile kutje!” Broerlief wist inmiddels al heel erg goed hoe hij zijn geile zusje moest bevredigen. Fleurtje kwam heftig klaar op de vingers van haar broer. Hij liet Fleur even bijkomen in zijn armen. Zijn zusje behandelde hij met respect. Sinds ze al die heerlijke spelletjes deden. De meiden in zijn klas daar keek niet eens meer naar om, ondanks dat hij natuurlijk wel eens door èèn van hun werd gevraagd werd of ze verkering met hem wilde hebben. Nee, zijn knappe zusje daar ging hij helemaal voor. En zij voor hem. “Gaat het een beetje ” vroeg hij aan Fleur. Ze knikte en kuste hem. “Het was heerlijk, dank je.” Ze streelde zijn stijve lul. ” Mag ik je nu neuken” vroeg Tim. “Goed” zei Fleur. “Maar we moeten wel snel zijn want het sport uur is bijna om.” Fleur ging op een mat liggen en spreidde haar benen. “Je mag in me klaarkomen hoor” zei Fleur, die allang in de gaten had gekregen dat ze de pil slikte. Tim bekeek het kutje van Fleur dat uitnodigend voor hem open lag. “Nu je geschoren bent zie je er nog mooier uit” zei hij. Hij ging op zijn zusje liggen en neukte haar naar de zevende hemel. Beide tieners bedreven verliefd de liefde. Toen ze allebei bevredigend waren gingen ze samen onder de douche. “Mmmm” zei Fleur terwijl ze elkaar wasten. “Ik ben benieuwd wat ze ons vanmiddag wijs proberen te gaan maken. Laten we maar gewoon volhouden alsof we nergens iets vanaf weten.

Na de lunch gingen ze met z’n vieren in de salon zitten. Moeder had op de banken handdoeken uitgespreid. Ze wilde natuurlijk niet dat die bevlekt zouden raken. “Zo kinderen” zei pa. “Vanmiddag gaan we leren hoe we de vrouw een orgasme bezorgen. Dus Tim jij moet goed opletten! Het is heel anders dan wat jullie vanmorgen beleeft hebben, want een vrouw kan geen sperma spuiten. We gaan eerst de vagina bekijken” vertelde hij. “Ga je gang moeder.” Annemarie wenkte de kinderen. “Komen jullie maar wat dichterbij zitten, dan kun je het beter zien! Fleur en Tim gingen braaf op de grond voor hun moeder zitten. Annemarie spreidde haar benen. Met haar handen trok ze haar vlezige schaamlippen uit elkaar. Tim en Fleur zagen dat haar kut vochtig was. Mama was zowaar al geil geworden, dacht Tim. Met haar hand wreef ze het vocht uit over haar kut. ” Kijk” zei ze. “Zien jullie dat roze knobbeltje? Dat heet clitoris. Als je daar genoeg over wrijft met je vingers dan kan je een vrouw klaar laten komen. En zoals jullie zien, het kan mannen ook behoorlijk opwinden.”Tim en zijn vader zaten allebei met een stijve lul naar haar kut te staren. “Als je geen maagd meer bent, kan je in het gaatje wat tussen mijn schaamlippen zit, je vinger stoppen. Of de penis van de man.” Fleur stak haar vinger in de lucht. “Kan daar nu echt die grote penis van papa in?” vroeg ze alsof ze nergens wat vanaf wist. ” Kind, jullie zijn er ook uitgekomen, niet te geloven hè!” Annemarie duwde met gemak twee van haar vingers diep in haar kut, en begon ze op en neer te bewegen. Ze kreunde, ze liet zich even gaan. “Mam” zei pa. Hij riep haar even tot de orde van de dag. “Moet er niet geoefend worden tot je, je orgasme krijgt?” ” Euh ja, vader. Je hebt gelijk. Wil jij het even proberen” vroeg ze aan Tim. “Dan kan je vader het bij Fleur doen.” Tim ging naast zijn moeder zitten en bevoelde haar kut. Het was niet moeilijk voor hem om haar klit te vinden. Haar kut was veel groter dan die van Fleur. Hij wreef met twee vingers over haar harde klit. Annemarie die zichzelf al op temperatuur had gebracht begon al snel te hijgen. “Ooooohh jaaah goed zo jongen” kreunde ze. Goed wrijven over mama’s vagina!” “Mag ik er ook een vinger in stoppen?” vroeg hij aan z’n kreunende moeder. Fleur was bij haar vader op schoot gaan zitten. Met zijn harde lul in haar hand, bekeken ze het schouwspel op de andere bank. Tim duwde twee vingers in de natte kut van zijn moeder. Annemarie liet zich languit op de bank vallen. Ze trok haar benen omhoog zodat Tim zijn vingers nog dieper in haar kon stoten. ” Aaaaah jaaaaaah, doe er maar drie vingers in en wrijf ook over mijn klit!! Annemarie raakte buiten zinnen. Het was al lang geleden dat ze zo geil was geweest. Ze liet zich helemaal gaan. Tim deed zijn best op zijn moeder. Wat een heerlijke oefening dacht hij. Annemarie kwam gillend klaar op de handen van haar zoon.

Fleur kneep in de lul van haar vader. Zijn voorvocht stroomde rijkelijk over haar vingers. Victor probeerde zich er niks van aan te trekken. Het liefst had hij zijn pik nu al in zijn knappe dochter gestopt, maar hij wist zich goed te houden. “Zo, nu ben jij aan de beurt” zei hij tegen Fleur. “Doe je benen maar eens uit elkaar.” Fleur ging van hem af, en ging naast hem zitten. Victor bekeek het jonge kutje van zijn dochter. Zo te zien was het kind ook behoorlijk geil geworden bij het zien van de vinger partij die zijn zoon op zijn vrouw had uitgevoerd. Hij gleed met zijn vinger tussen haar strakke schaamlipjes door. Fleurtje kreunde. Ze was lekker nat geworden tussen haar benen. Ze schokte een beetje toen hij met z’n dikke vinger over haar klitje wreef. “Vind je het lekker, meisje.” “Ja, paps, ik krijg zo’n fijn gevoel in mijn vagina dat ik er bijna van moet plassen. Wat een heerlijke jeuk zeg!” Fleur werd behoorlijk opgewonden van dat gevinger aan haar kutje. Alleen hoopte ze dat hij niet zijn vinger in haar spleetje zou duwen, want dan zou hij gelijk merken dat ze geen maagd meer was! Er zat niks anders op dan net te doen dat ze klaarkwam, voor het te laat was. Fleur begon luid te hijgen. Victor duwde met zijn vingertopje hard op het klitje van zijn dochter. “Ooooohh jaaah papa, het gebeurt! Fleur begon wild met haar kontje te bewegen en hield dat een paar seconden vol. Ze speelde haar orgasme. Eigenlijk baalde ze er wel een beetje van. Ze was bloedgeil geworden van dat gewrijf over haar kutje. “Zo” zei Victor. Nu weten jullie hoe een vrouw klaarkomt. Als Fleur een beetje hersteld is van haar orgasme mogen jullie wel even gaan zwemmen. Vergeet niet om eerst om een douche te nemen.”

De kinderen liepen de kamer uit.
De ouders zagen dat Tim zijn lul nog steeds keihard was. “Misschien dat Fleur hem wel aftrekt als ze alleen zijn” zei Annemarie. “Ik zal het later wel even vragen. “Ik wil het met je doen” zei Victor tegen zijn vrouw, ik ben bijzonder opgewonden geraakt van die kleine vagina van Fleurtje. “Wat hier op de bank?” “Ja” hijgde hij. “Draai je om.” Annemarie ging staan en boog voorover en hield zich vast aan het bankstel. Victor duwde in één keer zijn stijve lul diep in haar kut. Hij naaide haar kort en heftig. Met een schreeuw spoot hij haar nog steeds natte spleet vol. Tevreden trok hij zich terug en zag hoe zijn sperma uit de kut van zijn vrouw druppelde. ” Ik ben zo benieuwd hoe de schede van Fleurtje voelt dat ik bijna niet kan wachten” hijgde hij.

Fleur liep samen met haar broer de tuin in. ” Kom ” zei ze. “Snel!” ze nam zijn hand en kuste hem. Wrijf over mijn kut dan ruk ik jouw wel af. Ik ben daarnet helemaal niet klaar gekomen. Ik was bang dat pa zijn vinger in me zou stoppen, en er achter zou komen dat ik geen maagd meer ben.” Fleur begon hard aan Tim’s lul te trekken, Fleur hield een been omhoog. Ze genoot van de vingers van haar broer. Het duurde niet lang voor ze haar orgasme kreeg. En Tim kwam zelf ook heerlijk klaar door de rukkende hand rond zijn pik. Op het moment dat Tim zijn sperma tegen de benen van zijn zusje aanspoot kwam Annemarie naar buiten lopen. Tevreden keek ze naar Fleur en Tim. ” Ik ben blij dat jullie alles goed onthouden hebben wat we jullie hebben geleerd” zei ze tegen de jongelui.

Het ontbijt was wat later gepland dan normaal. Gisteravond waren de kinderen wat langer opgebleven dan normaal. Annemarie en Victor vonden, nu ze vakantie hadden dat ze wel wat langer mochten slapen. Het sexuele opvoedingsprogramma wat ze bedacht hadden vergde uiteraard veel van hun energie zei Victor. En dus kon het geen kwaad als ze wat langer dan normaal zouden ontspannen. En ze moesten nog veel leren vond Annemarie. Hoewel, ze had aan Victor verteld dat ze had gezien dat de kinderen gistermiddag elkaar nog eens hadden bevredigd in de tuin. Gelukkig had hij toen gezegd. Dan hebben ze er toch ook een beetje plezier in.

Ze zaten die morgen aan het ontbijt. ” Hebben jullie goed geslapen” vroeg Annemarie. ” Ja mama ” zeiden Fleur en Tim. ” Ik was een beetje moe” zei Fleur. Ze zat naast haar vader. Het ontbijt was klaar. Victor nam de hand van zijn dochter en zei “Neem mijn penis maar eens vast, ik wil weten of je nog weet wat we afgesproken hebben.” Fleur kneep zacht in zijn pik die al snel stijf werd. Victor genoot van het knijpende handje rond zijn lul. Annemarie streelde de jonge pik van haar zoon. Hij was niet ongevoelig voor de zachte warme hand van zijn moeder. Zijn lul stond net als die van zijn vader binnen de kortste keren rechtop. Fleur ontblootte de eikel van de grote stijve lul in haar hand door de huid rond zijn pik naar onderen te trekken. Ze bekeek zijn diep rode eikel. Er kwam een druppeltje helder voorvocht uit het pisgaatje. Victor kreunde. Hij streelde de borstjes van zijn dochter. Hij zag dat het meisje zelf ook opgewonden raakte, haar kleine lichtbruine tepeltjes waren keihard. “Lik maar aan mijn penis” hijgde Victor zacht. “Dit is een nieuwe les” Fleur keek haar vader ongelovig aan. Dit had ze nog nooit gedaan. Ook niet bij Tim. “Is dat niet vies pap” vroeg ze. “Ik word daar toch niet ziek van he?” Victor glimlachte naar zijn dochter. “Nee hoor schatje, als jij daar ziek van zou worden zou ik het toch nooit tegen je zeggen? Toe maar, geef er maar een kusje op.”Kijk naar je moeder en Tim, die zijn al bezig. Annemarie nam de penis van haar zoon in haar mond. Ze deed iets wat ze normaal nooit zou doen. Ze deed dit eigenlijk nooit. Ook niet bij haar man. Maar omdat ze haar zoon het hoogste genot wilde schenken offerde ze haar verzet op. En door deze lessen zou hij leren hoe fijn het was als er iemand aan zijn penis zoog. Eigenlijk vond ze nu ze de penis van haar zoon in haar mond had het niet eens zo heel erg. Ze voelde zelfs dat ze er een beetje geil van werd. Tim ervoer dit als een nieuwe sensatie. Het was bijna net zo lekker als het strakke kutje van Fleur als hij daar z’n lul in duwde. En vooral als mama zijn pik extra ver in haar zuigende mond nam. Dit hou ik nooit lang vol dacht hij. Hij voelde zijn zaad al omhoog stuwen. Zijn moeder streelde zijn jonge volle zak. Met een luide schreeuw vulde hij haar mondholte met zijn zaad. Van schrik slikte Annemarie het grootste gedeelte van zijn sperma in. Ze hoestte toen hij zijn lading in haar keel spoot. Het geil liep nog uit haar mondhoeken toen ze hem aankeek. Tim zat hijgend met z’n ogen dicht na te genieten. Fleur veegde met haar hand het geil van haar vader’s eikel af. Dat wilde niet in haar mond. Ze boog voorover en kuste de dikke strak gespannen eikel. “Goed zo meisje, nu mag je er een beetje met je tong over likken. Doe maar net of het een ijsje is. Ook langs de stam. En beweeg je hand op en neer. Trek me af terwijl je me likt!” Fleur stak haar tong uit en raakte zijn pik aan. Wat is dat ding toch groot dacht ze. Die krijg ik nooit helemaal mijn mond! Ze likte aan zijn eikel en trok hem langzaam af. Pa kreunde goedkeurend. Ze deed haar lippen uit elkaar en nam zijn eikel in haar mond. Het ging net. Victor genoot. Zijn vrouw deed dit nooit. Het zachte tongetje van zijn dochter maakte hem helemaal gek. ” Ooooh jaaaaaah, streel ook mijn testikels” hijgde hij. “En trek harder aan m’n penis!! Fleur deed haar best om aan de verzoeken van haar vader te doen. Ze deed precies wat haar werd opgedragen. Victor voelde dat hij ging spuiten en waarschuwde Fleur. Eigenlijk iets te laat. De eerste golf zaad spoot in haar mond. De rest kwam op haar kin en haar borstjes terecht. Fleur trok een vies gezicht toen ze het sperma proefde. “Daar wen je wel aan” zei Victor tevreden. “Je hebt het goed gedaan meisje, je bent een geweldige leerling! Het ontbijt werd afgeruimd door moeder en dochter.
Tim ging samen met zijn vader in de tuin zitten. “Zeg mam, mag ik wat vragen” zei Fleur. “Natuurlijk” “nou, nu zijn papa en Tim allebei klaargekomen hè, waarom doen ze nu niks bij ons? Ik wil ook wel mijn lekkere gevoel hebben.” “Dat is iets wat je ook moet leren, mannen kunnen nu eenmaal egoïstisch zijn. En als ze zijn klaargekomen hebben ze plotseling geen zin meer of vallen ze in slaap. Maar als je wilt moet je ze gewoon uitdagen. Als we klaar zijn met de afwas dan zal ik het jouw laten zien. Heb jij nu een natte vagina?” “Ja mam, voel maar” zei Fleur in al haar onschuld. Annemarie streek met haar vinger over het kutje van haar dochter. Ze voelde dat het vochtig was. “Weet je wat, als we strakjes naar buiten gaan met de koffie dan zeg je gewoon tegen Tim dat hij aan de beurt is en dat hij aan je vagina moet likken. Ik beloof je dat als hij het goed doet, je heerlijk klaar gaat komen.

Toen de koffie klaar was liepen Fleur en Annemarie naar buiten het terras op. “Ha daar is de koffie” zei vader. ” Lekker ” met z’n vieren zaten ze ontspannen in de zon, totdat Fleur haar benen opende en ze over de stoel leuningen legde. “Tim, ik zou graag willen dat je me likt tot ik klaarkom” zei ze. Tim keek verbaasd naar z’n zus. “Ja jongen, als je zusje dat wilt moet je het doen. Dat hebben we afgesproken” zei Victor. Tim knielde voor zijn zusje. Haar schaamlipjes glinsterden van het geil in de zon. Hij kuste haar gladde kutje. Vader en moeder zaten geamuseerd toe te kijken hoe Tim zijn zusje begon af te likken. Voorzichtig ging hij met zijn tong over haar schaamlipjes. Hij vond dat haar vocht heerlijk smaakte. Hij plaatste zijn mond geheel over het spleetje van Fleur, en duwde zijn tong een eindje in haar kutgaatje. Fleur genoot. Ze vergat alles om zich heen. Dit was de eerste keer dat ze zo bemint werd. Ze voelde zich in de hemel. Tim vond haar gevoelige knopje en stimuleerde het met het puntje van zijn tong. Hij legde zijn hand op haar strakke buik en voelde dat het nog harder werd. Fleur gaf een schreeuw. Ze kreeg een hevig orgasme. Ze beleefde het als het lekkerste wat ze tot nu toe in haar jonge leven ooit gehad had. Ze lag verslapt in de stoel toen Tim opstond. Papa en mama gaven hem een compliment over de manier waarop hij zijn zusje had verwent. “Dat mag je bij mij ook wel eens een keer zo doen” zei moeder.

Vader en moeder waren naar bed. Af en toe hielden ze een middagslaapje. Een fiësta zogezegd. Tim en Fleur mochten hun tijd die middag zelf indelen.
Ze liepen samen door de tuin. Achter in tuin stond een schommel. Die had vader daar laten maken toen de kinderen nog jong waren. Fleur ging erop zitten. “Is het eigenlijk wel goed wat we allemaal doen” zei ze tegen Tim. “Hoe bedoel je?” “Nou met papa en mama.” “Ik zou niet weten wat er mis aan is” zei Tim. “Ze hebben ons al heel wat geleerd, zoals elkaar met de mond bevredigen bijvoorbeeld, ik had nooit verwacht dat het zo lekker kon zijn! “Mmmm, dat wel. Toen jij me likte ben ik nog nooit zo lekker klaargekomen.” Tim kuste Fleur. “Wil jij eens aan mijn lul zuigen?” “Tot je klaarkomt? Goed, maar je mag niet in mijn mond spuiten hoor!” “Nee” zei Tim. Dat doe ik liever in je poesje.” “Lik jij dan mij? Ga maar liggen.” Tom ging op de grond liggen en Fleur ging over hem heen zitten. Toen ze zijn pik in haar mond nam, voelde dat Tim haar kutje zoende. Ze nam zijn eikel in haar mond. Zijn pik was kleiner dan die van haar vader. Ze kon Tim’s lul een beetje verder in haar mond nemen. Tim likte aan Fleur’s poesje. Hij werd steeds geiler van haar geur en de smaak van haar kutgeil. Ze liet hem zijn gang gaan tot ze bijna klaar kwam. Fleur liet zijn lul los en draaide zich om. “Laat me op je pik zitten, ik wil je diep in me voelen.” In èèn keer liet ze zich over zijn lul zakken. Hij schoot er in tot aan zijn ballen. Fleur moest gelijk aan haar vader denken. Het zou er toch, en misschien wel binnenkort, van komen dat hij die dikke pik van hem in haar sleufje zou gaan stoppen. Fleur begon op en neer te wippen. Ze tikte zachtjes tegen Tim z’n ballen. “Ooooohh jaaah zusje,” hijgde hij. ” Oooooh jaaah heerlijk, wat heb jij toch een lekker nauw kutje!” Broerlief gromde dat hij ging spuiten. Fleur kneep met haar kutspiertjes in zijn lul en hoe zijn kloppende pik haar kutje vol spoot.

Die avond had moeder uitgebreid gekookt. Er stond veel meer op tafel dan anders. Hun ouders gedroegen zich ook anders dan normaal. Toen Fleur aan tafel ging viel het haar op dat er vier glazen wijn op de tafel stonden. Ze zag hoe vader alle vier de glazen vol schonk. “Dit wordt een speciale avond,” zei hij. “Zeg maar de belangrijkste van de hele cursus. Daarom krijgen jullie ook een glaasje wijn.” Ze zagen dat zijn lul er spontaan hard van werd. Het maakte de kinderen best nieuwsgierig. “Wat gaan we dan doen vader?” vroeg moeder. Er trok een grijns op zijn gezicht. “Vanavond gaan we de liefde bedrijven zoals het hoort. Moeder en ik gaan jullie laten zien hoe je de liefde in het echt bedrijft!” Én ik ben het zelfs van plan om het te gaan filmen, zodat we het daarna gezellig met z’n vieren nog eens na kunnen gaan kijken!” Fleur keek Tim aan. Nu gaat het toch echt gebeuren dacht ze. Ze stak haar vinger in de lucht. “Zeg het maar Fleurtje” zei moeder. “Gaat papa zijn penis dan ook me stoppen?” vroeg ze een beetje zenuwachtig. “Ik denk het wel, maar je hoeft niet ongerust te zijn hoor! Hij is heel voorzichtig!” Victor keek begerig naar zijn dochter. “O ja, natuurlijk ben ik voorzichtig” zei hij. ” Wees maar niet ongerust. Tijdens de rest van de maaltijd werd er bijna niet meer gesproken. Fleur voelde af en toe even stiekem aan de lul van Tim. Zijn pik werd keihard als ze hem even streelde. Hij was ook benieuwd wat er stond te gebeuren. Toen ze klaar waren met het eten zei vader, “we gaan naar de sport ruimte. Ik heb daar het een en ander klaar gezet.”

Vader had de massage tafel in het midden van de ruimte neergezet. Er lagen een paar kussens op. Naast de tafel stond een èèn persoon’s bed. En hij had de video camera op statief opgesteld. Vader wreef in zijn handen. “Moeder ga jij maar eens op de tafel liggen” zei hij. “Doe je benen maar eens goed uit elkaar zodat we alles kunnen zien!” Annemarie ging op de tafel liggen. Vader schoof een kussen onder haar billen. “Kijk kinderen” zei hij. “Zoals jullie zien is mama’s vagina nog een beetje droog. Jullie begrijpen zeker wel dat ik zo mijn penis er niet in kan stoppen. Ze moet eerst goed nat zijn. En mijn penis moet ook goed hard zijn. Wat zou jij doen, Tim, in zo’n geval?” “Nat maken paps” zei hij. “Juist, goed geantwoord!” “Dan mag jij mama gereed maken voor penetratie van mijn penis. Ga je gang, laat maar eens zien wat je geleerd hebt!” Tim ging tussen de benen van zijn moeder staan. Hij snoof haar geur. Tussen duim en wijsvingers nam hij haar schaamlippen en trok ze een beetje uit elkaar. Hij zag dat mama helemaal niet droog was. Haar kutgaatje stond een beetje open.
Er liep een klein straaltje vocht uit. Toen Tim het puntje van zijn tong tegen de gezwollen clitoris van zijn moeder duwde begon ze te trillen. “O ja, lieve jongen, lik me daar. Verwen jij mama maar eens.”
Vader wenkte Fleur. “Ga jij maar eens op je knieën en maak jij papa zijn penis goed hard.” Fleur begreep niet waar hij het over had. Tenslotte was zijn knots al keihard. Maar gehoorzaam voldeed Fleur aan het verzoek, ze wist wat er van haar verwacht werd. Ze ontblootte zijn eikel en likte met haar tong langs de dikke kop van zijn pik. Victor duwde zijn pik tegen de lippen van zijn dochter. Hij streelde haar, haar en hield haar hoofd vast. “Doe je mond maar open” hijgde hij licht van opwinding. Ze opende haar mond en hij stootte zijn pik naar binnen. Hij hield haar hoofd stevig vast. “Rustig door je neus ademen” Fleur stikte bijna toen ze de dikke lul in haar keeltje voelde. Victor kreunde. Zijn dochter klemde haar lippen rond zijn eikel. Ze hoorde moeder luid kreunen dat ze klaar ging komen. Tim zoog hard aan haar klit. Moeder voelde golven van genot door haar buik trekken. Victor trok zijn lul uit Fleur haar mond. Hij zag zijn vrouw klaar liggen en ging voor haar staan. “Zo jongens, mama is zover kom maar eens naast me staan dan kunnen jullie goed zien hoe ik mijn penis in haar vagina stop. Overmoedigd door de aanwezigheid van zijn kinderen, ramde hij in één keer zijn twintig centimeter lange paal in de geile kut van zijn vrouw. Annemarie gaf een schreeuw toen hij zijn lul tot aan z’n ballen in haar duwde. Hij bewoog niet en keek naar Fleur en Tim die diep onder de indruk waren van het geweld waar mee hij zijn lul in de spleet van moeder had gepland. ” Gaat dat altijd zo wild” vroeg Tim. Fleur had om niet verraden dat ze geen maagd meer was, met Tim afgesproken dat ze zouden doen alsof ze nergens van af wisten. “Nee, niet altijd” bromde Victor. Hij was zo geil van het gezuig van zijn dochter geworden, dat hij zich niet ingehouden had nu het eindelijk zo ver was. Dit was dan wel niet zijn dochter waar hij vanaf het begin al naar verlangde om te neuken, maar zijn vrouw lag er zo geil bij, dat hij zich moeilijk in kon houden. “Gaan jullie maar ieder aan één kant staan van mama. Ik wil dat jullie als ik haar ga penetreren dat jullie ieder een borst van haar in jullie handen nemen. Ik ga nu net zo lang bewegen totdat ik mijn sperma in haar buik loslaat.” Victor begon zijn vrouw te neuken, terwijl Fleur en Tim ieder een borst van moeder stonden te kneden. “Ooooohh jaaah” kreunde Annemarie geil. “Zuig aan m’n tepels” hijgde ze. De twee tieners namen ieder een harde tepel van hun moeder in hun mond. Ze genoot van de behandeling die Tim en Fleur haar tieten gaven. Victor begon steeds sneller te neuken. Hij voelde z’n ballen bijna koken. Hij begon nu steeds sneller te hijgen. En moeder zat nu ook voor de tweede keer in korte tijd tegen een orgasme aan. Ze streelde met haar handen de billen van beide kinderen. Ze kwam bijna gillend klaar op de dikke lul die in haar kut heen en weer stampte. Victor voelde haar kut samen trekken rond zijn harde stijve pik. Briesend van opwindend spoot hij haar vol. Beide ouders hadden nog nooit zo’n geile ervaring gehad.

De liefde bedrijven op de manier die Victor en Annemarie nu hadden bedreven vereiste nog al wat energie. Het duurde dan ook wel even totdat het ouderpaar een beetje was bijgekomen. Toen moeder weer een beetje bij haar positieven was gekomen maakte ze plaats voor Fleur. Ze kwam van de tafel en zei dat zij nu aan de beurt was. “Ga maar eens liggen schat, met je benen wijd.” Vader schroefde de camera van het statief om alles vast te leggen. Dit was hét moment van Fleur en Tim wat hij vast wilde leggen. Tim kuste zijn zusje tussen haar benen. Recht op haar gladde kutje. Annemarie ging achter Tim op de grond zitten en nam zijn pik in haar hand. Terwijl Tim zijn zusje likte, masseerde zij, zachtjes zijn lul. Tim likte zijn zusje naar een hoogtepunt. Toen ze haar hoogtepunt voelde naderen klemde ze zijn hoofd tussen haar benen. Ze tilde haar billen een beetje omhoog en drukte haar geile kutje in zijn gezicht. Fleur kwam kreunend klaar. Wild bewegend op de tafel. De warme hand rond zijn pik deed hem ook bijna klaarkomen. “Ooooohh mama stop even” hijgde Tim. “Anders ga ik nu al spuiten!!!” Annemarie liet hem los. Hij was er klaar voor om zijn zusje te neuken. Hij ging staan en drukte zijn stijve pik tegen haar kutje. “Ooooohh alsjeblieft doe voorzichtig” kreunde Fleur. Broer en zus maakte er een echt toneelstuk van om hun ouders te doen geloven dat dit echt de eerste keer was. Pa zoemde in op de twee jonge geslachtsdelen die klaar waren om verenigd te worden. Tim duwde langzaam zijn eikel tussen de schaamlipjes van Fleur. Gadegeslagen door hun ouders, verdween zijn lul beetje bij beetje in Fleurtje haar kleine spleetje. “Auw Auw, riep Fleur. “Even tanden op elkaar lieve” riep moeder. “Nog een klein duwtje en je bent een jonge vrouw.” En het duwtje kwam. Annemarie duwde tegen de billen van haar zoon. Zijn lul schoof in één keer in het kutje van Fleur. Ze slaakte een harde kreet. “Ja ja” riep moeder enthousiast. ” Nu ben je eindelijk geen maagd meer!” “God zij dank” dacht Fleur. “Ze zijn er ingetrapt!” Tim begon langzaam zijn zusje te neuken. Mama kon het niet laten om achterlangs tussen zijn benen door, over zijn zak te wrijven. Beide tieners kreunde van genot. “Oooooh jaaah heerlijk , wat voelt jouw kutje heerlijk rond m’n pik” riep Tim in extase. Fleur voelde zijn pik diep in haar jonge spleetje klaarkomen. Tim trok hijgend zijn pik uit haar kutje, en pa filmde het sperma dat er overvloedig uit liep. Vader legde de camera aan de kant. Hij zag zijn dochter uitgeteld op de tafel liggen. Hij keek naar Tim. Die zat uit te hijgen. Zijn penis hing slap tussen zijn benen. “Hoe was het kinderen” vroeg hij. Hij streelde het kutje van zijn dochter. “Heerlijk papa” zei Tim. “Ik had nooit gedacht dat dit zo lekker zou zijn. Hier kan niks tegen op. Dit is het fijnste wat er is.” “Voor mij ook papa, het was heerlijk om Tim’s penis in me te voelen” zei Fleur. “Kom dan maar eens van die tafel” zei vader. “En ga je maar eerst even wassen.” “Dan zal ik je de mijne eens laten voelen, ik beloof je dat ik voorzichtig zal zijn.

Annemarie had haar arm om haar zoon geslagen en hield zijn pik vast. Ze kuste hem. Zo te zien had zij ook nog plannen. Fleur die nu vanavond volgens haar ouders Fleur was geworden, stond haar kutje te wassen in de douche. Ze had genoten van de neukpartij met haar broer. Ze wist dat er nog vele zouden gaan volgen. Gelukkig hoefden ze het nu niet meer stiekem te doen. Toen Tim een paar maanden geleden voor het eerst zijn lul in haar kutje had geduwd had ze best pijn gehad. Het had zelfs een heel klein beetje gebloed. Raar eigenlijk, dacht ze dat pa en ma het niet vreemd vonden dat, dat nu niet is gebeurt. Maar het plannetje van de ontmaagding was gelukkig goed gegaan. Annemarie zat met de piemel van Tim in haar hand. Ze genoot van de pik van haar zoon. Een fiere harde penis vond ze dat hij had. Hij was dan nog wel niet zo groot en dik als die van Victor, maar hij was al ver op weg om de zelfde afmeting te krijgen als die van zijn vader. Door hem voelde ze zich nu een stuk jonger. Ze dacht even terug aan de tijd dat ze zelf nog zo oud was als hem. God, wat was ik geil in die tijd dacht ze. Ze neukte werkelijk alles wat los en vast zat. En nu had ze haar zoon om de liefde mee te bedrijven. Nu mocht hij haar nemen, zo vaak hij wilde. Die sterke jonge pik die hij aan zijn lijf had kon het makkelijk twee keer achter elkaar. Eerst vond ze het nogal een bizar idee van haar man om de kinderen in hun sexleven te betrekken. Maar ze hadden het in plaats van een negatieve een positieve impuls gegeven. Annemarie was geiler dan ooit. En ze had er tot nu toe, iedere minuut van genoten. Misschien komt mijn diepste wens nog wel eens uit! Ze had er stiekem wel eens van gedroomd om een keer in haar anus geneukt te worden en tegelijk gelikt te worden haar kut. Of om door twee stijve pikken tegelijk geneukt te worden. Ze kneep hard in Tim zijn stijve lul. Deze jongen, mijn eigen zoon, zou die geile droom wel eens werkelijkheid kunnen maken!, dacht ze.

Tim lag relaxed op de grond. Hij genoot van de massage die moeder zijn lul gaf. Wat zouden mijn vrienden uit de klas jaloers op me zijn als ze dit eens wisten, dacht hij. Jammer dat hij hier nou niet over op kon scheppen. Hij vond dat hij veel geluk had met zijn ouders. Dat z’n moeder zo geil kon zijn! Dat had hij nooit gedacht. Van zijn mooie zusje wist hij het al. Die kon er net als hij geen genoeg van krijgen! Hij was blij. Ik hoef nu nooit meer aan m’n pik te trekken.
Als Fleur geen zin had, kon hij het altijd nog aan moeder vragen.
Hij drukte zijn gezicht tegen haar borsten. “Mam?, mag ik nu met U” vroeg hij beleeft. “Natuurlijk lieverd” zei Annemarie. ” Kom jij maar lekker op mama liggen en duw je lul maar in m’n kut!! Victor keek naar z’n vrouw. Nou ging ze zowaar ook nog onfatsoenlijke woorden gebruiken! Annemarie ging op het bed liggen. Tim kroop op haar. Hij kuste haar stijve nippels. “O ja kom maar” kreunde Annemarie. “Ik ben al lekker nat” hijgde ze opgewonden. Tim duwde zijn stijve pik langzaam in haar. Toen hij zijn lul in haar warme kut duwde leek het wel of hij hem in een pak gesmolten boter duwde. Zo lekker voelde het warme kutvlees van zijn moeder rond zijn lul. Ondanks dat Annemarie aan de grotere lul van haar man gewend was kon ze de stijve pik van Tim toch heel goed voelen. Zo trok haar benen omhoog zodat Tim alle ruimte kreeg. “Ooooohh jongen, doe het maar lekker hard!” hijgde ze. Ze legde haar handen op z’n billen. “Kom neuk me als een stier!” Riep ze buiten zinnen. Tim begon aangespoord door z’n moeder, om haar keihard te neuken. Zijn pik wreef gelijktijdig over haar dikke klit. Helaas voor Annemarie duurde niet lang voordat haar zoon klaarkwam. Schokkend spoot hij zijn zaad in haar geile kut. Hijgend liet Tim zijn hoofd rusten op haar borsten.

Fleur was intussen ook weer terug. Ze zag hoe haar broer te keer ging op zijn moeder. Ze zag ook dat moeder heel erg geil was en omdat Tim zo snel was klaargekomen ze nog lag te bewegen in de hoop dat ze als nog haar hoogtepunt zou krijgen. Toen deed ze iets wat niemand had verwacht. Ze duwde haar broer aan de kant en begon haar moeder te vingeren tot die bijna schuddend klaarkwam.

Annemarie en Tim gingen naar het huis en lieten Victor en Fleur alleen. Fleur keek een beetje angstig naar de grote lul van haar vader. Er hing een dun sliertje geil aan zijn stijve pik. Victor omhelsde zijn dochter en begon haar te kussen. “Eindelijk alleen meisje” zei hij. “Eindelijk zijn we even met z’n tweeën” Fleur voelde zijn lul kloppen tegen haar buik. Hij streelde zijn dochter haar rug en haar kleine stevige billen.
Zo probeerde hij Fleur een beetje op haar gemak te stellen. Hij likte aan haar gevoelige tepels. Fleur kreunde. Langzaam ging hij door zijn knieën en kuste haar buik. “Doe je benen eens een beetje verder uit elkaar schat” zei hij. Hij kuste haar bolle venusheuvel. Hij snoof haar geur. Ondanks dat ze zichzelf had gewassen, rook hij nog een lichte geur van sperma. Het zaad dat Tim daarnet in haar had gespoten. Hij kuste haar strakke schaamlipjes en kneep zacht in haar billen. Met zijn tong likte hij aan haar klitje. Fleur begon nu wat sneller te hijgen. ” Ooooohh jaaah” kreunde ze. ” Dat is lekker pap!” Victor maakte zijn vinger nat en duwde die voorzichtig in haar nauwe kontgaatje. Fleur stond te wankelen op haar benen. De tong tegen haar kut en de vinger in haar kont maakte haar vreselijk geil. Ze nam haar tietjes in haar handen en kneep in haar eigen tepels. Fleur was nu niet zenuwachtig meer. Een andere sensatie maakte zich van haar meester. Ze voelde de spanning uit haar tepels en haar buik naar haar kut toe trekken. Ze gaf een schreeuw en hield haar vaders hoofd vast. Met haar mond open en haar hoofd in haar nek beleefde haar jonge lichaam de ontlading. Fleur had het gevoel of dat haar kutje in zijn gezicht ontplofte. Zo heftig kwam ze klaar! Victor liet zijn dochter op de grond zitten. Hij zei “ga eens op je handen en knieën zitten.” Victor kuste haar billen en ging achter haar zitten. Fleur was gespannen en wachtte af wat er ging gebeuren. Vader drukte zijn pik tegen het kutje van Fleur. “Als jij nu je billen langzaam naar achteren duwd, kun je zelf regelen hoe ver mijn penis in je komt” zei hij zacht. Fleur verhoogde zelf de druk op zijn stijve lul en voelde zijn eikel in haar gleufje naar binnen gaan. Victor zette zijn handen op haar heupen, maar bewoog ze niet. Heel voorzichtig duwde Fleur op deze manier zijn pik in haar kutje. Tot haar verbazing deed het niet eens pijn. Nee, het was een heerlijk gevoel om die dikke lul in haar buikje te voelen. “Ben je er klaar voor schat” hijgde Victor. “Ja pap, maar doe het in het begin niet te snel alsjeblieft” kreunde Fleur. “Het is een heerlijk gevoel uw grote dikke penis in me.” Victor begon zijn dochtertje beheerst te neuken. Wat een geil gevoel was om die geile dochter tegen hem aan te voelen. Iedere keer als zijn lul helemaal in haar kutje zat duwde ze haar zachte billen tegen zijn onderbuik. Hij wilde dat dit eeuwig duurde. Maar door zijn geilheid en het nauwe meisjesgleufje kon hij zijn orgasme niet langer meer inhouden. Hij voelde zijn sperma een weg naar de uitgang banen. “Ooooooooh jaaah lieve schat, ik ga komen, ik kom klaaaaar!!”schreeuwde hij. Fleur duwde nog een keer extra hard met haar kontje naar achteren, en voelde de overvloed van sperma in haar kutje stromen. Victor ging uitgeput naast zijn dochter liggen. “Én hoe was het pa, ben ik geslaagd?” “Met vlag en wimpel schatje,” hijgde haar vader voldaan.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 27316 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie