Zoek snel een verhaal...
 
Gertibaldi
 
 


Welkom bezoek(st)er! Je kunt hier registeren.

Bob en Lot deel 4 DE WANDELING.
Klein lettertype Groot lettertype Grootste lettertype

Waardering
Bob en Lot deel 4 DE WANDELING.
Ine en ik zaten onlangs nog eens herinneringen op te halen over die goede oude tijd.
We hebben de belevenissen met Bob en Lot er toen nog even op nagelezen de delen 1-3. Ine herinnerde zich dat we een keer een wandeling gemaakt hebben die langer werd dan we dachten. Het kwam zo: We hadden een vrij weekeinde gepland en de kinderen bij de ma van Ine gestald. Kinderen blij oma blij en wij blij.
We hadden zin in een wandeling met Bob en Lot en en wat er dan te verwachten zou zijn natuurlijk. Bob en Lot zagen een gezellig weekeindje ook wel zitten. We gingen vanuit hun woning met het openbaar vervoer naar Scheveningen om dan richting Wassenaar te lopen. De rugzakken gevuld met proviand en een zitkleed. Het was lekker weer en het vlotte goed op het harde zand bij laagwater. We liepen langs het naaktstrand lijkt me wel wat zei Bob. Maar zijn voorstel om er bij te gaan zitten werd afgewezen het was nog geen koffietijd volgens de dames. Bij de Wassenaar opgang werd besloten nog wat verder te gaan en dan op een rustig plekje een bakkie te doen. Het werd steeds maar rustiger tot er alleen maar een paar wandelaars overbleven.

Aan de duinrand zagen we een mooie grote zitkuil. Ine begint zich gelijk uit te kleden en we volgen haar goede voorbeeld. De koffie smaakt ons opperbest en de heerlijke koek niet minder. Ik ga op mijn rug bij Lot liggen en leg mijn hoofd in haar schoot ze bukt voorover en we tongen even lekker. Voor ze helemaal overeind komt geef ik nog gauw een lik op een tepel. Draai me op mijn zij en kan nu haar onderbuik kussen. Mijn vrije hand zoekt en vindt een borst. Lot buigt weer naar me toe om te zoenen en te tongen. Als we even lossen kijk ik naar Ine en Bob. Nou die later er ook geen gras over groeien. Bob zit rechtop en Ine zit op zijn schoot te tongen. Ze wippen nog niet maar ik heb wel het vermoeden dat Bob zijn lul geen kou kan vatten en ja hoor daar gaan ze. Moet een raar gezicht zijn voor de mensen die langs de waterlijn lopen want hun koppies steken net boven de kuil uit. Lot duwt me van haar af en zakt onderuit spreidt haar benen trek mij naar zich toe. Ik ga op haar liggen. Lot leidt mijn stijve naar haar grotje in en ook wij wippen nu dat het een lieve lust is. Als we alle vier niet al te luidruchtig zijn klaar gekomen rusten we even uit. Dit was de eerste keer dat we met zijn vieren in de vrije natuur geneukt hebben.
Als we even uitgeblazen hebben stelt Bob voor door te lopen naar Katwijk en dan met de bus terug. Dat is toch zeker nog een behoorlijk eind. Zeker als bij het opkomend water over het mulle zand moeten lopen. Ine laat zich overhalen. Lot graaft een kuiltje in het zand en gaat op haar hurken zitten pissen. Van die aanblik krijg ik gelijk een stijve piemel wat Lot niet onopgemerkt blijft. “Wordt mijn ventje daar weer een beetje geil van?” hoor ik haar vragen. “Ja, daar hebben wij nog al eens lol mee” repliceert Ine. Lot veegt met een stukje wc-papier haar kut droog en dekt het allemaal af met zand. Opgeruimd staat netjes. We ruimen de boel op. De dames trekken hun jurkjes weer aan maar beiden stoppen bh en slip in de rugzakken. Bob en ik doen gelijk maar even een plas tegen het duin aan. De mensen die niet al te ver bij de kuil waren neergestreken stonden op en zeiden: “Bedankt nu wij.” We staken onze duim op. “Ga je gang en veel plezier.”

Halverwege Katwijk hebben we in een lange rustpauze de lunchpakketjes soldaat gemaakt. Wel nog even wat zitten zoenen en voelen maar we hielden het nu wel “netjes”. Lot begon er nog even over dat zij plassex ook wel leuk vond maar dat Bob dat maar niks vond. Ine gelijk “Mag wel moet niet hoor! Jullie gaan je gang maar. We zien het wel.” Ze geeft Bob een stevige pakkert op de bek en pakt hem even in het kruis. We vervolgen de wandeling en aangekomen in Katwijk gaan we op een terras wat zitten drinken. Op de menu kaart staan en stel lekkere maaltijden voor een redelijke prijs en gezien het uur van het moment wordt besloten om te bestellen. We gaan wel binnen eten want het wordt al wat frisjes en de dames hebben het blijkbaar koud gezien de harde tepeltjes. We zoeken een plekje uit waar we wat verstopt zitten. Lot zit naast me en ik leg mijn hand op haar knie. Als ik die begin te strelen spreidt zij haar benen steeds wijder en kan ik bij haar poes komen. Die is lekker vochtig en er glijden vlotjes twee vingers haar kutje in. We kijken elkaar aan en er volgt een snelle zoen met een tongetje. “Even stoppen anders wordt hier alles nat” zegt ze. We hebben het voorgerecht op en Lot gaat naar het toilet. Ik zie dat haar stoel niet bepaalt droog is. Ik pak haar servet en veeg de stoel droog en vouw hem weer netjes op en leg hem naast haar bord. Bob merkt op dat haar jurk ook wat donker gekleurd is aan de achterzijde. Lot komt met een wat rood gekleurd hoofd terug gelopen. “Zo kan ik de bus niet in” zegt ze. “Wil je hier dan overnachten?” vraagt Bob.”Maar dan slaap ik wel bij Bob hoor.” reageert Ine. Dat is verder geen punt van discussie. Ik laat Lot verder met rust. Als Lot haar servet gebruikt en haar luchtje ruikt krijg ik een schop onder de tafel en een “Rotzak” toegedeeld. We lachen en kussen het even af. Bij het afrekenen vraagt Bob aan de ober of hij een leuk hotelletje weet. Hij geeft een adres een eindje het dorp in met de opmerking dat het wat voordeliger is.
Aan gekomen op het adres staat er een eenvoud vrijstaand pand. Binnen is het netjes maar simpel en de kamers zijn niet al te groot maar inderdaad niet duur. Beneden is een klein barretje voor een bakkie en een drankje. We bekijken de kamers eerst even. De kamers hebben elk een eigen badkamer en liggen naast elkaar. De ene kamer heeft een klein zitbad en de andere een wat krappe douche. Lot wil de kamer met een zitbad. We staan lekker te tongen als Ine binnen komt. “Gaan jullie mee voor een wijntje of gaan jullie van gelijk van hupsakee?” Lot blijft liever op de kamer vanwege haar natte jurk. Tine haalt dan een flesje wijn en die drinken we op onze kamer op. Lot en ik zitten op het bed en hangen tegen elkaar aan. Zo kunnen we mekaar lekker zoenen en onze handjes hebben leuke contacten. Ine en Bob zitten op de twee tafelstoelen en moeten lijdzaam toezien. Bob gaat voor een tweede fles naar beneden. Ine zegt de fles te willen verdelen en dan naar de andere kamer te gaan. En zo geschiede.
Als we saampjes zitten begint Lot me lekker te tongen. Ze gaat op haar rug liggen en trek mij mee. We hebben de glazen nog in onze hand en het lukt zonder te morsen. Ik zet de glazen maar voor alle zekerheid op de grond. Dan probeer ik haar jurk uit te doen. Dat lukt en ze ligt in haar nakie voor mij. Ik kus en streel haar op elke vierkante cm tussen kruin en tenen. Ik heb nog steeds al mijn kleren aan. Ze spreidt haar benen en geeft mij alle ruimte om haar kut met mijn mond en tong te verwennen. “Oh ja lik mijn kut en clit Ar” Ik likt dat het een lieve lust is en steek dan ook eerst twee en wat later drie vingers naar binnen die haar gevoelige plekjes prikken. Als snel komt de Ooh’s en Ja’ss en Oh ja ik kom Ar. Zij komt klaar en ik krijg een plens kutgeil te verweken. Als ik haar schoon gelikt heb en zij weer bij gekomen is. Zegt ze “Kleedt je uit ik moet pissen. Ik wil over je heen pissen in het bad”.
In no time sta ik in mijn nakie en zit op mijn knieën in het bad. Lot gaat aan het voeteinde op de rand zitten. Zo kan ik haar kut zoenen en als ik mijn tong uitsteek komt een warme gele geile pisstraal over mijn gezicht. Het is een grote plas mijn gezicht, borst en rug zijn goed beplast. Lot draait zich om en gaat op haar hurken pakt mijn lul en komt op haar rug in het bad te liggen. Ik kom op haar te liggen en mijn lul vult haar kut. We wippen dat het een lieve lust is. Ik pak haar tieten en kneed ze stevig en ook haar tepels spaar ik niet. “ Lekker hè, geile gore slet van me. Lekker hè, me eerst onder zeiken en dan je kut vullen met mijn pretpaal. Ik ga je geile neussleuf hellemaal volspuiten geile hoeren teef”. “ Ja, je doet maar lekkere tante-neuker.” Mede door de geile taal borrelt het al aardig bij mijn ballen. Als Lot dan ook nog een paar keer haar kutspieren stevig aanspant spuit ik haar kut met een paar flinke stralen vol. Dat geeft Lot ook weer een lekker orgasme. We blijven zo liggen om even bij te komen. Ik vraag haar in het bad te gaan zitten omdat ik nu ook wat water kwijt moet. Als Lot zit richt mij plasser op haar tieten. Lot opent haar mond en ik plas zo haar mond in. Dan beweegt ze haar gezicht zodat die helemaal ondergespoten is. We stappen uit het bad en Lot draait de kraan open en spoelt het bad schoon en laat het bad vol lopen. Ik ga tussen haar benen zitten. We pakken het badschuim wat klaar stond en wassen ons. We vrijen nog een potje maar al snel is het badwater afgekoeld. We drogen ons met een handdoek dan is de andere voor morgenochtend beschikbaar. We duiken het bed in en hebben daar nog even na gebabbeld. De geluiden uit de naast gelegen kamer logen er niet om. Lot draaide zich op haar zij. Pakte mijn lul die alweer niet helemaal slapjes is. Bewerkte hem met haar handjes naar gebruiksklaar en zegt: “Nog effen een vluggertje en dan slapen”. Ze richt mijn paal en ik stoot in eenkeer hard haar natte kut in. Het duurde best nog wel even voor we weer fijn klaar kwamen. Daarna sliepen we in no time.
De volgende dag werd een eenvoudig ontbijtje op de kamer gereserveerd en zijn we met het openbaar vervoer op huis aan gegaan. Na de koffie en een broodje bij Lot hebben we gepast afscheid genomen en de kinderen bij oma opgehaald.

Mafkees
Auteur : mafkees / Geschreven op : 05 september 2017 - 07:08 / Hits : 6285 / Waardering : 1.40
Print verhaal Mail vriend
onder Gerelateerde verhalen

Met mijn broer naar een verjaardag. Deel 2
Auteur : Carine / Geschreven op : 16 juni 2016 - 00:42 / Hits : 41663 / Waardering : 4.83

druppeltjes deel 3 slot
Auteur : Pieter192 / Geschreven op : 01 maart 2017 - 10:36 / Hits : 17027 / Waardering : 4.81

Van interieurverzorgster naar amateurhoertje. Deel 2
Auteur : Jolinde / Geschreven op : 20 maart 2017 - 16:11 / Hits : 15470 / Waardering : 4.80

Druppeltjes deel 2
Auteur : Pieter192 / Geschreven op : 27 januari 2017 - 10:05 / Hits : 18002 / Waardering : 4.78

druppeltjes deel 1
Auteur : Pieter192 / Geschreven op : 25 januari 2017 - 14:08 / Hits : 37608 / Waardering : 4.78

De noodzakelijke baan deel 2
Auteur : Willeke / Geschreven op : 11 februari 2016 - 21:05 / Hits : 25824 / Waardering : 4.77

Donder en bliksem deel 1
Auteur : Pieter192 / Geschreven op : 20 januari 2016 - 23:15 / Hits : 34238 / Waardering : 4.72

Lian en Mei-Lin deel 3
Auteur : Pieter192 / Geschreven op : 13 juni 2016 - 14:51 / Hits : 16368 / Waardering : 4.71

Lian deel 2
Auteur : Pieter192 / Geschreven op : 28 mei 2016 - 17:28 / Hits : 13791 / Waardering : 4.71

Mirjam deel 5 (slot)
Auteur : Pieter192 / Geschreven op : 24 april 2016 - 19:01 / Hits : 13746 / Waardering : 4.71

onder Bekijk commentaar
Er zijn geen reacties gevonden.
onder Geef commentaar
Je moet ingelogd zijn om commentaar te geven.
onder Geef score
Je moet ingelogd zijn om te kunnen stemmen.


 
 
Hoofdpagina / Categorieën / Onze Partners / WebLinks / Contact / RSS / Disclaimer / Adverteren

footer

Gehost door Wodyweb