Zoek snel een verhaal...
 
Gertibaldi
 
 






Welkom bezoek(st)er! Je kunt hier registeren.

Snuffelen aan een slipje met grote gevolgen - deel 1
Klein lettertype Groot lettertype Grootste lettertype

Waardering
Snuffelen aan een slipje met grote gevolgen - deel 1
Heerlijk om op vakantie te zijn, maar een beperking is het natuurlijk wel om te logeren bij familie. Hoe dat zit? Ik ben inmiddels 15 jaar getrouwd met Rebeka, een nu 40-jarige prachtige Spaanse schone die ik 22 jaar geleden tijdens een vakantie heb leren kennen. We hebben in Nederland een heerlijk leven samen, bewust kinderloos, genieten volop van alles wat leuk is en natuurlijk ook van elkaar.

Elk jaar gaan we in de zomer op familiebezoek, mijn vrouw komt uit een groot gezin van 8 kinderen, 5 zussen en 2 broers. Zij is de vijfde dochter, de twee jongens waren de laatste uit de rij en het was feest in het dorp toen de eerste zoon geboren werd. De jongste dochter was de mooiste van de zes, maar Rebeka deed er nauwelijks voor onder. Verschil is dat de jongste, Irene, zichzelf de laatste jaren zo verwaarloosd heeft dat ze al haar charmes heeft verloren en een apathische indruk maakt. We vermoeden zelfs anorexia, want ze is echt vel over been. Geen man kijkt nu meer naar haar om, terwijl mijn vrouw, altijd tip top gekleed en mooi opgemaakt, met haar spontaniteit altijd en overal de aandacht op zich weet te vestigen. Wat een temperament, zegt men telkens weer.

Wanneer we in Spanje zijn logeren we afwisselend bij één van de zussen. Altijd weer een bepaalde spanning, want allemaal eisen ze ons telkens op en we moeten echt zorgen dat niemand zich achtergesteld voelt. Gelukkig gaat dat tot nu toe steeds goed. De laatste vakantie verbleven we bij de oudste zus Elena, een gemiddelde schoonheid van 57 jaar oud, die al 11 jaar weduwe is. Haar kinderen zijn de deur uit en in haar ruime appartement hebben we gelukkig lekker de ruimte, vandaar dat ik daar het liefste logeer. Ze ziet er ook best goed uit wanneer ze wat haar best doet, behoorlijke borsten en een leuk gezicht met een pittig brilletje. Wanneer we bij haar logeren doet ze altijd wel haar best om er goed uit te zien, is mij al eerder opgevallen.

Mijn vrouw gaat vaak met haar zussen, broers en vriendinnen op stap, waardoor ik vrij veel tijd alleen doorbreng. Niet erg, want het dorpje ligt aan de kust in een schitterende baai en een gezellige boulevard. Met name 's ochtends ben ik vaak alleen, zo ook de dag waarover mijn verhaal hier gaat.

Helemaal alleen thuis besluit ik lekker uitgebreid te gaan douchen. Ik heb de tijd, scheer me lekker en zorg er ook voor dat mijn schaamstreek lekker kaal is. In de badkamer staat ook de wasmand, ik ben een beetje geil, kijk er in en zie een klein stringetje liggen. Mijn vrouw gebruikt die helaas niet en ik ben verbaasd dat Elena dat kennelijk wel draagt. Ik pak het slipje en in een opwelling ruik ik er aan. Een opwindende geur, helemaal niet vies en ik word nog geiler. Ik loop naar onze slaapkamer en begin met mijn gezicht in haar string als een bezetene aan mij pik te trekken. Zo geil ben ik inmiddels dat ik mijn tong langs haar kutsappen laat gaan en me verbeeld dat ik de kut van Elena lik.

"Que pasa aqui?" (wat gebeurt hier) hoor ik ineens en ik schrik me rot. Elena staat in de deuropening en we staan allebei aan de grond genageld. Mijn pik, zo'n 19 cm, staat echter keihard vooruit en ik weet niet goed wat te doen. Zo staan we een poosje tegenover elkaar en als ik zie dat ze naar mijn pik staart besluit ik eerlijk te zijn. "Sorry Elena, ik ging douchen, vond jouw slipje en ik was zo opgewonden dat ik mezelf even wilde ontlasten om niet de hele dag met een stijve te lopen", zeg ik beschaamd. "Word je dan geil van mijn slipje?", vraagt ze verbaasd. Ik word nog roder dan ik al was en knik bevestigend. "Vind je mijn geur lekker dus?" Opnieuw weet ik niet hoe ik moet reageren, maar Elena herstelt zich snel en verandert ineens van toon.

"Sta op vieze kuttenlikker, als je van opgedroogd geil houdt moet je maar eens vers geil proeven." Ze pakt me bij mijn haar en trekt me mee naar haar slaapkamer. Ik loop met mijn broek op mijn enkels moeizaam mee en ze zet mij op mijn knieën voor haar neer. "Kijk en doe je mond open", zegt ze met een trillende stem. Ze tilt haar rokje, dat tot net boven haar knie reikt, op en drukt haar slipje diep in haar kut. Dan trekt ze haar slip uit, zorgt ervoor dat de binnenzijde van de slip bovenop in de palm van haar hand ligt en duwt het slipje in mijn gezicht.

Het slipje is echt zeiknat en ik ruik de zilte, maar o zo opwindende geur van de kut van Elena. Iets waar ik tot die ochtend nooit aan dacht lijkt te gaan gebeuren, Elena heeft mij in haar macht en ik besef dat ik alles moet doen wat ze zegt, om mijn vrouw niet kwijt te raken. "Lik met je tong mijn geil op slet, proef mijn pis en denk eraan dat je luistert naar wat ik tegen je zeg." Ik lik wat ik kan en even denk ik te stikken van de hand met slip die mij smoort. Gelukkig is mijn neus even later weer vrij en ik haal diep adem, maar lik braaf door. Wat een geile situatie!

Ik pak mijn pik en wil weer gaan trekken, maar Elena wordt boos en geeft een tik op mijn hoofd. "Stop daar mee viezerik, heb ik gezegd dat je mocht rukken?" Ik hou het echter niet meer, zo geil als ik ben door die zeiknatte slip in mijn gezicht. "Alsjeblieft Elena", smeek ik. "Niet zeuren, je hebt al gerukt op mijn slipje, nu ben ik aan de beurt."

Ze haalt haar slipje uit mijn gezicht en in een mum van tijd heeft Elena haar rokje uitgedaan. Ook haar truitje en BH liggen al snel op de grond. Twee heerlijke tieten met keiharde tepels priemen tot mijn verbazing nog vrij recht vooruit. Ze pakt me weer bij mijn haren en leidt mijn mond naar haar tepel. "Je houdt toch van zuigen en likken, viezerik, zuig op mijn tepels dan!" Dat laat ik me geen twee keer zeggen en ik pak met mijn beide handen een borst en zuig en bijt op de keiharde tepels. Ik zie dat Elena siddert en ga met één hand naar haar natte kut. Op het moment dat ik haar kale kut aanraak word ik echter weer bij mijn haar vastgepakt. "Heb ik gezegd dat je daarvoor toestemming hebt? Mijn kut is verboden gebied voor jouw vingers sloerie!"

Ze laat zich achterovervallen op bed, trekt haar benen op en ik heb een fantastisch zicht op haar heerlijke, verbazingwekkend strakke lichaam. "En nu likken, snel een beetje want het geil stroomt mijn kut uit." Alleen al door wat ze zegt knalt mijn pik zowat uit elkaar. Ik pak haar benen en zet mijn mond over die heerlijke kale kut. De geur, het idee wat ik aan het doen ben brengen me in extase en ik kan me niet herinneren ooit zo geil te zijn geweest. Genietend steek ik mijn tong zo diep mogelijk in haar natte doos en zorg ik ervoor dat ik alle plekjes goed raak. Elena ligt te kronkelen op bed, de sappen vloeien echt zoveel als ik nog nooit gezien heb en al vrij snel komt ze heel heftig klaar en klemt mijn hoofd tussen haar benen. Ik lik zo goed als ik kan door en als ze weer enigszins bij zinnen is opent ze haar benen weer. Ik wil opstaan, maar Elena heeft mijn hoofd nog steeds vast en zegt "Niks ervan, je gaat nu mijn kontje likken."

Ik schrik, dat heb ik nog nooit gedaan en lijkt me niet zo fris. Maar Elena is onverbiddelijk, grijpt mijn haar weer en positioneert mijn mond voor haar sterretje. Ik open mijn mond en lik erlangs. Dat smaakt niet smerig, ik voel zelfs een bepaalde opwinding komen en besluit aan haar verzoek toe te geven. Elena heeft haar benen hoog naar zich toe getrokken, zodat haar kut een beetje open staat en ook haar sterretje strak gespannen is. Zo kan ik er goed bij. Ik begin voorzichtig, maar al snel lig ik haar kontje vol overtuiging te tongen en mijn pik probeert nog groter te worden dan hij al was. Nooit gedacht dat mijn oudere schoonzus zo'n geile vrouw was. Ik dacht juist dat zij altijd de vroomheid zelf was, altijd naar de kerk op zondag en netjes gekleed. Zo zie je maar, stille wateren hebben diepe gronden, denk ik terwijl ik ontzettend van haar geniet.

Terwijl het inmiddels een erg natte boel is geworden bij zowel haar kut als haar kontje trekt Elena me ineens aan mijn haar omhoog. "Liggen op bed", zegt ze dwingend. Ze loopt naar het nachtkastje, haalt daar een vibrator uit en gaat wijdbeens over me heen staan. Ze steekt de zoemende vibrator in haar nu echt openstaande kut en al na enkele seconden begint ze te spuiten. Hele stralen krijg ik over me heen en dan opeens laat ze zich op haar knieën over me heen vallen en druk haar spuitende kut op mijn mond. Opnieuw lik ik als Lassie om al het kutvocht te verwerken. Wat een ongelofelijk geile situatie en nog altijd smacht mijn pik naar actie.

Na opnieuw een heftig orgasme van Elena laat ze zich dan eindelijk over mijn stijve pik zakken en begint me te berijden. Met haar ogen dicht gaat Elena als een bezetene tekeer en verlekkerd kijk ik naar haar bungelende tieten, waarvan de tepels nog steeds keihard vooruit staan. Ik pak die heerlijke borsten past, kneed de tepels tussen mijn vingers. Dan voel ik mijn orgasme opkomen en ik zeg dat tegen Elena, maar zij trekt zich daar nies van aan en rijdt als een bezeten door, alleen denkend aan haar eigen genot. Op het moment dat ik bijna ontplof wisselt ze echter snel van positie en gaat met haar mond naar mijn stijve pik. Precies als ik begin te spuiten heeft ze hem al in haar mond en terwijl ik het gevoel heb dat ik explodeer slurpt zij gulzig al mijn sperma op.

Compleet uitgewoond lig ik op bed, met Elena half over me heen. Ze kijkt me lachend aan en vraagt: "Smaakte dat beter dan mijn vieze slipje?" Ik begin te lachen, toch nog steeds een beetje beschaamd, en vraag hoe het nu verder moet. "Geen zorgen, Rebeka komt hierover niets te weten, je geheim is veilig. Maar alleen als je precies doet wat ik tegen je zeg als je in Spanje bent, want je begrijpt natuurlijk wel dat ik zo'n lekkere kerel als jij wel voor mezelf wil hebben. Ik heb al een idee over wat we morgen gaan doen, want ik weet dat Rebeka morgen de hele ochtend met Alvaro op de motor weggaat. Zolang je in Spanje bent neuk je niet met Rebeka, maar ben je van mij, is dat begrepen?"
Auteur : Otxoa / Geschreven op : 08 september 2017 - 15:34 / Hits : 15741 / Waardering : 4.28
Print verhaal Mail vriend
onder Gerelateerde verhalen

Snuffelen aan een slipje met grote gevolgen - deel 2
Auteur : Otxoa / Geschreven op : 13 september 2017 - 16:08 / Hits : 14394 / Waardering : 3.27

Een verleden met grote gevolgen! (Deel 1)
Auteur : verteller75 / Geschreven op : 23 november 2008 - 18:22 / Hits : 23654 / Waardering : 2.03

Een verleden met grote gevolgen! (Deel 2)
Auteur : Verteller 75 / Geschreven op : 26 december 2008 - 23:49 / Hits : 14313 / Waardering : 1.73

Betrapt toen ik mijzelf klaar maakte en de gevolgen... deel twee.
Auteur : Judith / Geschreven op : 18 augustus 2017 - 02:45 / Hits : 10738 / Waardering : 4.50

Ons nieuwe huisdier en de gevolgen daarvan. Deel 2
Auteur : Carlijn / Geschreven op : 23 maart 2017 - 23:45 / Hits : 23382 / Waardering : 4.28

Met tante Henny op vakantie, de winkeldiefstal en de gevolgen…Deel 5
Auteur : wippie38 / Geschreven op : 04 oktober 2015 - 13:45 / Hits : 12392 / Waardering : 3.83

Met tante Henny op vakantie, de winkeldiefstal en de gevolgen… Deel 9
Auteur : wippie38 / Geschreven op : 10 juli 2016 - 11:38 / Hits : 10255 / Waardering : 3.83

Maria’s slipje, mijn hand, haar keurende blik (deel 2)
Auteur : pieter231972 / Geschreven op : 26 juni 2015 - 15:23 / Hits : 14308 / Waardering : 3.77

Met tante Henny op vakantie, de winkeldiefstal en de gevolgen… Deel 8
Auteur : wippie38 / Geschreven op : 10 mei 2016 - 16:49 / Hits : 9841 / Waardering : 3.66

Met tante Henny op vakantie, de winkeldiefstal en de gevolgen… Deel 7
Auteur : wippie38 / Geschreven op : 10 mei 2016 - 16:39 / Hits : 9606 / Waardering : 3.50

onder Bekijk commentaar
Er zijn geen reacties gevonden.
onder Geef commentaar
Je moet ingelogd zijn om commentaar te geven.
onder Geef score
Je moet ingelogd zijn om te kunnen stemmen.






 
 
Hoofdpagina / Categorieën / Onze Partners / WebLinks / Contact / RSS / Disclaimer / Adverteren

footer

Gehost door Wodyweb