Zoek snel een verhaal...
 
Gertibaldi
 
 


Welkom bezoek(st)er! Je kunt hier registeren.

Niet kon ik het laten om mijn zoon te verleiden...deel 4
Klein lettertype Groot lettertype Grootste lettertype

Waardering
Niet kon ik het laten om mijn zoon te verleiden...deel 4
Familie en overspel

De opvolgende twee weken neuken we zoals gewoonlijk weer tegen de klippen op, maar elke dag denk ik aan de uitnodiging die ik heb gehad om met die lingerie show mee te doem.
Diana zo heet de winkeldame heeft mij nog diverse keren gebeld en op haar verzoek kom ik nog een keer naar de winkel om allerlei dingen te bespreken.
Nog steeds heb ik er geen idee van hoe ik het Jason ga vertellen wat ik ga doen.
In de winkel verteld Diane mij dat de lingerieshow van 19.00 uur tot 21.00 uur zal duren en dat de aanwezige gasten dan alles kunnen bekijken en eventueel kopen.
Het kantoortje achter in de winkel zal onze omkleed ruimte zijn en ze waarschuwt me er wel voor dat ik er niet bang voor moet zijn dat de andere mensen die ook showen mij en ik hun naakt zal zien, ik geef aan dat ik dat niet erg vind en het wel leuk vind om mij aan anderen te laten zien.
Nadrukkelijk vraagt ze nog een keer dat ik het niet erg zou vinden om in lingerie te lopen waar mijn blote tieten en kut zichtbaar zijn.
Ik geef aan dat ik dat niet erg vind, en stiekem weet ik van mijzelf dat ik er enorm geil van wordt om mij zo aan mensen te tonen, zeker als er tientallen mensen mij bekijken als ik zo rond loop.
Diane geeft aan dat zij ons de setjes aan zal geven die we moeten showen en dat ze zelf ook mee zal lopen.
Ik geef aan dat ik het helemaal zie zitten en er erg veel zin in heb, ze vraagt me wel omdat het ook mooier is om mijn kut mooi kaal te scheren, ik geef aan dat ik altijd helemaal kaal ben, zij verteld dat ze zelf ook kaal is.
Zo kletsen we nog over van alles en nog wat en het klikt wel tussen ons en meer en meer blijkt dat zij het ook erg leuk vind om haar naakte of bijna naakt lichaam te tonen aan anderen.
Uiteindelijk heb ik het besluit genomen om niet tegen Jason te zeggen wat ik ga doen die avond maar ga hem vertellen dat ik naar een lingerieshow ga kijken en hem niet vertel dat ik mee ga lopen.
Dan kan hij niet jaloers worden en kan ik geloofwaardig overkomen als ik een avond alleen weg ben.
Dan heb ik een lekker spannend avondje voor mijzelf en kan ik er ook vrij van genieten om mij aan andere mensen te tonen in spannende lingerie.
Op de bewuste dag scheer in die middag onder de douche elk lichaamshaartje weg, verzorg me lekker en om geen argwaan te trekken bij Jason heb ik een BH en string aan en een knielange jurk.
Ik heb wat te eten voor hem klaar gezet want met Diana heb ik afgesproken dat ik rond 17.30 uur in de winkel ben.
Diane begroet me met een kus en we doen even een kop koffie, de twee jongere vrouwen arriveren ook Diane legt uit dat ik een paar keer samen met de oudere man zal lopen, zijn naam is Dave vertelt ze.
Als Dave er is maken we kennis, hij is een grote man van ik denk achterin de dertig, als het tijd is om te gaan omkleden kleed ik me uit tot ik naakt ben en trek het set aan wat Diana mij geeft, kut en tieten zijn bedekt.
Wel valt me op dat Dave wel een goed stuk gereedschap heeft hangen.
De eerste keer ben ik wat zenuwachtig maar als ik tussen de mensen loop vind ik het heerlijk om bekeken te worden.
Als ik weer “achter” ben moet ik mijn set gelijk inleveren en hangt Diana het op een rek, naakt wacht ik op het volgende setje wat ik moet showen, ik zie dat Dave mij bekijkt als hij zacht zegt : “wat heb jij een prachtige mooie dikke kut Jozefien” lachend bedank ik hem voor het compliment en geniet zoals hij mij bekijkt.
Steeds wacht ik gewoon weer naakt op de volgende ronde zeg maar als Dave ook naakt naast me staat en ik ongegeneerd naar zijn paal kijk en vast stel dat hij wel een erg dikke paal heeft en hem daar mee complimenteer, dan antwoord hij : “je mag hem straks wel proberen hoor” daar antwoord ik op : “ik weet niet of daar de gelegenheid voor is”.
Wel voel ik me al wel lekker gespannen en ook wel wat geil, als Diane aankomt lopen en vraagt of ik klaar ben voor wat spannender materiaal, en dan blijkt dat het een open set is waar je mijn blote tieten en mijn blote kut kan zien, heerlijk om mij zo aan al die mensen te laten zien en nog een keer extra draai ik rond om het set goed te laten zien maar ik wil iedereen mijn kale kut goed laten bekijken.
Als ik terug kom achter zie ik nog net dat de jongere man die ook loopt Diana bij haar kut pakte en duidelijk vond ze dat niet erg…………….
Als ik me weer ontkleed heb staat Dave een spannende slip aan te trekken als hij klaar is bekijk ik hem en zeg : “wacht even je paal zit niet goed” en zonder wat te vragen ga ik in zijn slip pak zijn paal en leg die beter zichtbaar in zijn kleine slip, even knijp ik er lekker in “zo is hij beter zichtbaar” zeg ik hem, Diana bekijkt ons lachend en geeft een knipoog.
Dan moeten Dave en ik samen lopen met een set van dezelfde stof en model voor mannen en vrouwen, de slip is gesloten de BH is een halve dus mijn grote tieten komen er met de tepels bovenuit.

Als we voor de mensen staan trekt Dave mij voor zich en gaat met zijn handen vanaf mijn heupen omhoog en pakt mij vol bij mijn half blote tieten, zo geeft hij er een erotisch tintje aan en ik vind het fijn hoor.
Als we achter zijn zeg ik zacht tegen hem met een lach : “je durfde me zeker niet bij mijn kut te pakken ?”
Zonder wat te zeggen pakt hij mij gelijk vol bij mijn blote kut en knijpt er lekker in en zegt dan : “jij hebt echt een heerlijke dikke kut”.
Ook valt het mij meer en meer op dat Diana zich steeds bij haar kut laat pakken, en ga even bij haar staan en zegt zacht : “ik denk dat we beide iemand aan het opgeilen zijn” lachend kijkt ze me aan en zegt dan knikkend naar de twee andere vrouwen, als die straks weg zijn mag hij wel wat verder gaan hoor”.
Even zeg ik niets om dan te antwoorden : “hoe ver mag hij gaan ?” zacht zegt ze in mijn oor : “van alles wat hier gebeurt weet mijn man niets dus………” en veelbetekenend kijkt ze me aan, en ik weet dus dat ze zich gaat laten neuken door die gast.
Nu ik dat weet durf ik ook wat verder te gaan, als Dave zich weer kleed zeg ik : “je paal moet een beetje stijver zijn dat is veel mooier” en neem hem in mijn hand en druk de huid naar achter zodat zijn eikel bloot komt en gelijk voel ik hem verstijven, na even laat ik hem los en zeg : ‘kijk dit is veel mooier”.
Als we beide weer naakt zijn en staan te wachten trekt Dave mij met mijn rug tegen zich aan en pakt mij onder mijn armen door bij mijn tieten en kneed deze heerlijk, ik laat hem zijn gang gaan en voel zijn forse paal tegen mijn billen drukken en zegt hij in mijn oor : “mijn paal ga jij straks in die geile dikke kut van je krijgen lekker geil sletje” ik voel gelijk hoe mijn kut gaat gloeien en vochtig wordt.
Mijn kont druk ik steviger tegen zijn paal en draai mijn hoofd naar hem en zeg in zijn oor : “en ga je mijn geile kut dan ook vol spuiten ?” zo geil ik hem nog verder op.
Diane die nu ook naakt is laat zich ook voluit vingeren nu zie ik zo voeren we de spanning op…………….
Het laatste set wat ik moet dragen is niet meer dan een paar touwtjes, bijna mijn hele tieten zijn bloot en mijn kale kut ook als Dave zegt : “als ik je even vinger staat je kut mooi open en glimt hij van het geil” en snel drukt hij een vinger in mijn kut en laat ik hem zijn gang gaan, nog geiler dan ik was wordt ik daarvan…………….
Als ik terug kom dan kleed ik me uit en blijf naakt lopen in de hoop dat ik nog lekker gedekt ga worden, ik ben er geil genoeg voor en heerlijk lijkt het me om Dave zijn wel erg dikke paal in mij te voelen……..
Duidelijk is Diana de andere twee dames behulpzaam om ze snel weg te werken, als die weg zijn doet ze de deur van het kantoortje, onze omkleed ruimte op slot en gaat zonder schroom met die gast aan het zoenen en begint hem af te trekken, Dave duwt mij achterover op de tafel drukt mijn benen uit elkaar en gaat me aan het likken, mijn kut trek ik voor hem open en voel hoe hij mijn kut uit gaat likken, onmiddellijk ben ik drijfnat en maakt het mij niets meer uit en besluit hem alles te geven……….
Heerlijk geil en kreunend onderga ik zijn prima lik beurt, als ik op zij kijk zie ik hoe Diana die gast aan het pijpen is, en stel vast dat zij ook wel een geil sletje is.
Verder let ik niet op haar want Dave is goed op weg om mij lekker klaar te likken, meer en meer gaat zijn aandacht naar mijn klit hij zuigt en bijt er op en dan ben ik er en luidruchtig kom ik klaar en voel het geil uit mijn kut lopen.
Schokkend kom ik klaar en duw Dave zijn hoofd even weg, hij staat mij te bekijken mijn benen heb ik nog steeds wijd als hij zegt : “wat een goddelijk mooi dikke en volle kut heb jij toch”.
Geil als ik ben antwoord ik hem : “dan moet je die maar eens goed gaan neuken met die dikke paal van je” die staat stijf en recht omhoog natuurlijk en hij komt tussen mijn benen staan en wrijft hem door mijn drijfnatte kut, die trek ik weer verder open en Dave drukt zijn dikke paal mijn kut in.
Gelijk voel ik dat hij echt veel dikker is dan die van Jason en voel hoe hij mijn kut opendrukt en naar binnen komt………
Wat een geweldig gevoel om deze erg dikke paal in mijn kut te krijgen omdat ik al klaar ben gekomen ben ik erg nat en is mijn kut lekker ontspannen dus kan ik hem goed hebben en moedig Dave aan : “harder en dieper wil ik hem voelen ik kan hem hebben neuken maar”.
Dave is nu ook helemaal los en zegt tegen mij : “wat ben jij een heerlijke geile neuk teef” en hij draait zijn hoofd naar Diana die inmiddels ook geneukt wordt en zegt tegen haar : “en jou wil ik straks ook weer neuken geile slet” daaruit begrijp ik dat dit een normaal verloop is en ook weet ik dat ik zeer zeker mee ga werken wat er ook gebeurt…………..
Maar die mega dikke en grote paal die ik in en uit mijn kut voel schuiven doet mij alle grenzen vergeten en geil als ik ben roep ik : “dit voelt goed Dave neuk me klaar met die heerlijke paal van je” met zijn grote handen pakt hij mijn heen en weer slingerende grote tieten en hij antwoord : “lekker geil wijf jij bent een heerlijke geile teef ik ga je op zeker spuiten in die dikke grote kut van je” en hard en diep gaat hij verder met mij te neuken.
Met mijn benen over zijn armen lig ik wijdbeens met zijn stotende paal diep in mijn kut.
Mijn grote dikke tieten kneed hij ruw en hard en ik zelf trek mijn kut open en voel die dikke paal in en uit mijn kut schuiven.
Met een vinger streel ik mijn klit en voel dat ik wel zo vreselijk nat ben mijn kut maakt ook soppende geluiden.
Dapper neukt Dave verder en laat zich helemaal gaan, mede omdat hij merkt dat ik zijn paal goed kan hebben gaat hij lekker tekeer in mijn kut, het zweet staat op zijn voorhoofd als hij roept : “geile sloerie ik ga je kut volspuiten ik ga komen, en steeds heel diep houdt hij even stil en ik kan geen woord meer uitbrengen mijn lichaam is in de greep van het naderende orgasme.
Dan met ongekende kracht spuit Dave mijn kut vol met zaad uit zijn machtig dikke paal en kom ik krijsend klaar, dit is afgeneukt worden realiseer ik mij en bij elke stoot krijg ik nog wat zaad diep in mijn kut gespoten.
Uiteindelijk kan ik niet meer en vraag ik Dave om te stoppen met het stoten.
Met mijn benen wijd en een volgespoten kut lig ik uitgeput bij te komen, Diana staat tussen mijn benen te kijken en zegt : “ja ik weet het Dave weet je prima uit te wonen” ik reik haar mijn hand en Diana trekt mij omhoog zodat ik op de tafel zit en zie dat er een plasje sperma tussen mijn benen staat wat uit mijn kut gelopen is.
Aan Diana vraag ik : “en ben jij ook lekker te pakken genomen ?” ze geeft aan dat het ook lekker was en lachend zeg ik haar dat ze mij voor een volgende keer weer mag vragen.
Zo zitten we wat bij te komen en was ik later mijn kut een beetje schoon, als Dave naast me komt zitten en zegt : “jij bent helemaal fantastisch ik wil jou wel vaker pakken” we besluiten om telefoonnummers uit te wisselen en ik zit al te bedenken hoe ik dat met Jason ga regelen want ik wil Dave zijn paal wel vaker in mijn kut voelen weet ik al.
Auteur : Jozefien / Geschreven op : 09 september 2017 - 19:21 / Hits : 12422 / Waardering : 4.18
Print verhaal Mail vriend
onder Gerelateerde verhalen

Niet kon ik het laten om mijn zoon te verleiden... Deel 2
Auteur : Jozefien / Geschreven op : 26 augustus 2017 - 16:50 / Hits : 17853 / Waardering : 4.38

Niet kon ik het laten om mijn zoon te verleiden... Deel 3
Auteur : Jozefien / Geschreven op : 04 september 2017 - 13:37 / Hits : 13304 / Waardering : 2.83

Niet kon ik het laten om mijn zoon te verleiden...
Auteur : Jozefien / Geschreven op : 26 augustus 2017 - 16:02 / Hits : 18480 / Waardering : 3.93

Avond op stap met mijn zoon. Vervolg deel twee
Auteur : Tinette / Geschreven op : 09 september 2016 - 01:21 / Hits : 31233 / Waardering : 4.25

Het had mijn zoon kunnen zijn deel 3
Auteur : Anoniem / Geschreven op : 16 maart 2012 - 16:16 / Hits : 38619 / Waardering : 3.44

Het had mijn zoon kunnen zijn deel 1
Auteur : Max 55 / Geschreven op : 13 maart 2012 - 12:01 / Hits : 57298 / Waardering : 3.41

Mijn zoon heeft altijd zin (deel 2)
Auteur : Ingrid / Geschreven op : 08 maart 2011 - 13:08 / Hits : 79789 / Waardering : 3.34

Mijn geadopteerde zoon deel 1
Auteur : Lisa / Geschreven op : 25 januari 2010 - 14:30 / Hits : 44953 / Waardering : 2.79

Ik belanden in bed met mijn eigen zoon. (deel 2)
Auteur : Brenda / Geschreven op : 05 oktober 2008 - 14:59 / Hits : 66698 / Waardering : 2.72

Mijn zoon werd 18 jaar Petra 44 (deel 2)
Auteur : Petra / Geschreven op : 06 juli 2006 - 12:59 / Hits : 52702 / Waardering : 2.72

onder Bekijk commentaar
Er zijn geen reacties gevonden.
onder Geef commentaar
Je moet ingelogd zijn om commentaar te geven.
onder Geef score
Je moet ingelogd zijn om te kunnen stemmen.


 
 
Hoofdpagina / Categorieën / Onze Partners / WebLinks / Contact / RSS / Disclaimer / Adverteren

footer

Gehost door Wodyweb