Zoek snel een verhaal...
 
Gertibaldi
 
 


Welkom bezoek(st)er! Je kunt hier registeren.

Mijn vrouw en mijn vader
Klein lettertype Groot lettertype Grootste lettertype

Waardering
Mijn vrouw en mijn vader
Na onze eerdere avonturen die ik heb beschreven in de serie "Mijn vrouw ...."? Begon ik regelmatig te fantaseren over wat ik allemaal nog meer uit kon proberen met mijn vrouw Susan.
Op een avond kwam er weer een mooie kans. Mijn ouders logeerden bij ons en mijn moeder was al vroeg naar bed gegaan. Toen Susan en ik naar bed gingen bleef mijn vader nog beneden televisie kijken, een samenvatting van een UEFA-beker wedstrijd tussen HSV en Valencia.
Mijn vader is een charmante man, die altijd veel aandacht van en voor vrouwen heeft gehad. Ik weet zeker dat hij Susan, met haar 38 jaar, 1m72, 65 kilo, halflange bruine haar, groenblauwe ogen en haar 80B borsten en haar ronde kontje ook een aantrekkelijke vrouw vindt. En Susan vindt mijn vader erg aardig.
Boven gekomen fluisterde ik in haar oor dat ik zin in haar had. "Doe je dat lekkere, sexy nachthemdje aan? Die cremekleurige waar je borsten en kont zo lekker in uitkomen?"? Ze knikte en even later lag ze naast me in bed. We zoenden en ik liet mijn handen over haar lichaam gaan. Al snel had ik haar slipje uit en voelde met mijn vingers hoe nat ze al was. Ik streelde haar clitoris en ze bewoog kreunend tegen mijn vinger.
"Shit.."?, zei ik. "Wat is er?"?, kreunde ze. "Ik ben vergeten een borrel in te schenken voor mijn vader.."?, antwoordde ik. Ik liet mijn ogen even twinkelen. "Misschien is het wel leuk als jij dat even voor hem doet, in je lekkere nachthemdje en zonder slipje.. eens kijken hoe hij reageert.."?. "Ik dacht het niet..."?, antwoordde ze snel. "Aahh.. toe... ik vind het een geil idee... daarna neuk ik je zoals jij het wil..."?. Ik zie haar denken. "Zo heeft iedereen er plezier van schat.."? Ik weet inmiddels dat ze het best lekker vindt om bekeken te worden en het vooruitzicht dat ik daarna van haar ben doet de balans doorslaan, denk ik. "Ik wacht hier op je.. hard voor je.."?. "OK.. jij je zin"?, fluistert ze. Ze geeft me een geile tongzoen, ik streel nog even haar clitje, ze kreunt en dan verlaat ze onze slaapkamer.
Ik volg haar zo snel mogelijk naar beneden, nieuwsgierig naar hoe ze het zal gaan doen en naar de reactie van mijn vader.
Als ik door de kier van de deur kijk zie ik dat ze net de borrel voor mijn vader neerzet. "Dat ziet er lekker uit, Susan!"?, zegt hij. Ik vraag me af of hij het over haar tieten heeft waar hij een prachtig uitzicht op heeft in dat nachthemdje of over de borrel. "Mooi zo, pa.."?, lacht ze blozend. "Wilt u ook nog wat pinda's?"?. "Nou, graag.."? Susan gaat naar de keuken en mijn vader kijkt haar goedkeurend na. Ik weet dat hij nu het onderste gedeelte van haar billen kan zien in dat korte nachthemdje. En als ze de pinda's pakt moet ze even vooroverbuigen. Waarschijnlijk ziet hij nu dat ze geen slipje aan heeft want hij likt goedkeurend langs zijn lippen.
Als ze terugkomt buigt ze weer voorover om hem een goede blik op haar borsten te gunnen. Ik weet dat hij haar tepels kan zien. "Volgens mij ben je net als je schoonzusje Tamara"?, zegt mijn vader. "Hoe bedoelt u, pa?"?, vraagt Susan. "Die straalt dezelfde onderhuidse geilheid uit als jij. Aan de oppervlakte heel bescheiden en beschaafd, maar met een beetje een dominante man..."?. Susan bloost. "Kom eens naast me zitten, Susan, dan zal ik je vertellen hoe ik dat weet van Tamara"?. Ze doet wat hij zegt. Ik spits mijn oren. Tamara is de 28-jarige vrouw van mijn jongere broer, Peter, die 32 jaar is. Ze ziet er erg lekker uit.
"Ik was eens alleen thuis toen Tamara op bezoek kwam. Ze droeg een kort rokje en een strak blousje. Al snel zat ze naast me, zoals jij nu naast me zit. Toen ik opzij keek, zag ik in haar ogen wat ze wilde. Mijn hand gleed naar haar benen en streelde haar knieen"?. Op dat moment zie ik dat mijn vaders hand de knieen van Susan begint te strelen. "Het duurde niet lang of ze spreidde haar benen"?. Ik zie Susan hetzelfde doen. Ze spreidt haar benen en de hand van mijn vader glijdt langs de binnenkant van haar benen omhoog. Het nachthemdje schuift omhoog en Susan's dijen komen bloot. Zijn hand glijdt verder en verder en Susan's benen gaan wijder uit elkaar. Mijn vader draait nu wat meer naar haar toe. "Ze gaf me alle ruimte en mijn hand ging hoger en hoger. Vlak voordat ik haar kutje zou raken stopte ik, om te zien hoe ze zou reageren"?. Ik zie hoe mijn vader zijn hand stil houdt. Susan en hij houden hun adem in, ik weet dat zijn vingers bijna haar kut raken. Het lijkt een eeuwigheid te duren.
Ze weten allebei dat hij het verhaal gebruikt om met Susan hetzelfde te doen. En mijn vader weet dat ze het hele verhaal mee zal doen met hem, en eigenlijk weet Susan ook dat er geen ontsnappen aan is. Hij zal met haar gaan doen wat hij ook met Tamara gedaan heeft. Of wat hij verzint dat hij met Tamara gedaan heeft.
Ze houden allebei hun adem gespannen in. Uiteindelijk zegt mijn vader: "En toen duwde ze haar heupen naar mijn vingers toe."? Susan kreunt zachtjes en ik zie hoe ze onderuit zakt op de bank, naar zijn vingers toe. "Ze kreunde zachtjes toen ze mijn vinger voelde. "Oohh..."?, kreunt Susan. "Ze had geen slipje aan en was al nat.."?, fluistert mijn vader. Dat Susan geen slipje aan had en nat was dat wist ik al. Zo had ze onze slaapkamer verlaten. "Ze leunde achterover in de bank en spreidde haar benen nog verder terwijl ik haar vingerde."? Ik zie Susan precies doen wat Tamara volgens mijn vader deed. Ze legt haar hoofd achterover op de bank en spreidt haar benen nog verder. Mijn vader vingert haar. "Ooohh.. oohh.. mmm..."?, hoor ik Susan kreunen. "Eerst met een vinger, maar al snel een tweede.."?. "Oohh.. jaa..."?, kreunt Susan, "twee vingers... oohh.. mm..."?. "Ik liet ze in en uit glijden, in en uit... in en uit.. in en uit... en ze werd wijder en natter, wijder en natter.. ze liet zich vingeren door haar schoonvader.."?, fluistert mijn vader hees. "Oohh.. jaa.. paa... oohh.. jaa...."?, kreunt Susan en ze beweegt tegen zijn vingers.
"En toen ik even stopte, kreunde ze ...."?, zegt mijn vader. "Ga door.."?, antwoordt Susan, "ga door..."?. "Klopt, Susan, dat kreunde Tamara ook"?.
Dan knielt mijn vader voor mijn vrouw. Hij knielt tussen haar benen en duwt ze uit elkaar. "Toen ging ik haar likken..."?, zegt hij. "Oohh.. jaa.. lik me.."?, kreunt Susan. Ze hangt achterover in de bank met haar benen wijd en geeft mijn vader alle ruimte. Ik zie zijn hoofd diep tussen haar benen gaan en dan kreunt ze: "Oohh.. jaa.. paaa... oohh...."?. Haar handen gaan naar zijn hoofd en duwen hem harder tussen haar benen. Ze bijt op haar onderlip van geil genot. Mijn vader likt mijn vrouw tot grote geilheid. Ze beweegt met haar dijen tegen zijn tong. Met een ruwe beweging schuift hij haar nachthemdje naar beneden waardoor haar tieten bloot komen. Meteen begint hij ze te kneden. Hij kneedt haar gevoelige tepels en ze kreunt harder en harder.
"Ooohh.. mmmm.. jaaa... oohh.. ik kom bijna...."?. "Ik vroeg haar of ze een of twee vingers van haar schoonvader in haar kut wilde.."?. "Oohh... twee.. alstublieft.. twee..."?. Hij grijnst en duwt twee vingers diep in haar. Hij likt haar clitoris, vingert haar met twee vingers en kneedt een tepels. Susan ligt kermend achterover op onze bank.
"Kwam ze snel.. oohh.. klaar...?"?, kreunt ze. "Heel snel, Susan.. vlak nadat ik tegen haar zei dat ze klaar mocht komen.. kom maar klaar, sletje, zei ik tegen haar, kom maar klaar, geil ding.. je bent zo lekker.. zo geil.. laat je maar gaan.. kom maar..."? Ik kijk toe hoe mijn vader Susan naar een orgasme likt, vingert, kneedt en praat. Ik zie hoe mijn vrouw kronkelt en hoor hoe ze kermt en kreunt. "Oohh.. bijna.. oohh.. zo geil.."?, kreunt ze. Mijn vader schuift een derde vinger in haar. "Kom maar... toe maar.. kom maar klaar, lekker geil ding... je bent zo geil.."?. Dan komt ze schokkend, verkrampend en kermend klaar. "OOOHH... MMMM... JAA.... OOOHHH.... IK KOMMMM... IK KOMMMM.... OOOHHH... PAAAAAA...."?
Mijn vader blijft haar vingeren en likken zodat ze het lijkt alsof er geen einde komt aan haar orgasme. Dan is ze eindelijk uitgeschokt en uitgekreund.
"En daarna heb ik haar geneukt..."?, zegt hij. "Neeeee..."?, kreunt Susan. "Ja hoor.."?, zegt mijn vader. "En Peter dan.. die geeft haar vast genoeg.."?, fluistert ze. "Peter neukt haar iedere dag, die lust er wel pap van, maar die was al een week weg"?. "Jezus.. zo vaak?"?, antwoordt Susan. "Ja, Peter is een beest, een beetje erfelijk belast. Hij versierde en neukte vroeger ook de vriendinnetjes van Paul. Die waren dan ouder dan Peter maar dat vond hij wel spannend"?. Ik luisterde geschokt. Ik had het altijd wel vermoed maar nu was het zeker en zelfs mijn vader wist het kennelijk. "Hij heeft het bij mij nooit geprobeerd"?, zegt mijn vrouw en ik denk enige teleurstelling in haar stem te horen. "Niet? Nou hij vindt je wel lekker, hoor. Misschien dat hij sinds hij met Tamara is iets terughoudender is geworden.."?. "Hoe weet u dat hij me wel lekker vindt?"?, vraagt Susan gretig. "We hebben het wel eens over je gehad, Susan. Dat je een lekker wijf bent en een onderhuids ongelooflijk geile uitstraling hebt. En dat als we de kans kregen we je zeker zouden neuken"?.
Ik zie hoe mijn vader zijn broek los knoopt en hem uitdoet. Susan kijkt naar zijn kruis. Dan doet hij zjn onderbroek uit. "Oohh.. mijn God... ", kreunt ze.
Hij knielt tussen haar benen en duwt ze uit elkaar. Hij pakt zijn grote lul, die enorm dik is en begint er haar clitje mee te strelen. "Eerst heb ik haar kutje zo een tijdje gestreeld"?. Susan kijkt met grote ogen hoe mijn vader met zijn grote lul haar kut streelt. "Peter vind je echt lekker, hoor.."?, zegt hij. "Ik heb er nooit wat van gemerkt.."?, zegt Susan. "Misschien dacht hij dat jij hem niet leuk vond.."?. "Ik denk dat iedere vrouw Peter lekker vindt, pa.."?, zegt ze. "Mm.. dat klinkt goed, Susan.. ik zal het hem zeggen... en wie weet..."?. "Wie weet wat, pa.."?, kreunt ze nu. "Neukt hij je binnenkort.."?. "Oohh.. mm.."?, kreunt ze nu geiler. Ze wordt geil van de woorden van mijn vader en zijn strelende lul. "Dat lijkt je wel wat, he?"? "Oohh.. jaa... jaaa.."?, kreunt ze en ik hoop maar dat ze ja zegt tegen het gestreel van mijn vaders lul en niet dat ze geneukt wil worden door mijn broertje, maar ik denk dat ze tegen allebei ja kreunt.
"Ik wist wel dat Peter en ik gelijk hadden.. Tamara en jij zijn allebei hetzelfde.. uiterlijk beschaafd en daar onder ongelooflijk lekker en geil.."?.
"Hoe ging het verder met Tamara, pa?"?, zegt Susan hees. "Nadat ik haar een tijdje gestreeld had keek ik haar in haar ogen en zei: "Pak hem vast..."?. Ik zie hoe Susan de grote paal van mijn vader vastpakt. "Zet hem voor je kutje.. ik wil je neuken.. zei ik tegen haar.."?. Susan doet wat hij zegt.
"En toen duwde ik heel langzaam mijn lul in haar.."? "Neee..."?, kermt Susan, terwijl ik mijn vaders paal tussen haar schaamlippen zie dringen. "Dat zei Tamara ook, maar ze liet me mijn gang gaan.. beetje bij beetje.. dieper.. dieper.."?. "Oohh.. mijn Goddd... zo diep.. zo diep.."?, kreunt mijn vrouw. Onder mijn ogen wordt ze aan de lul van mijn vader gespietst. "Totdat ik helemaal in haar zat, toen hield ik stil om haar aan de grootte te laten wennen. Maar dat was al snel want Peter heeft ook een grote.."? "Bij mij moet u iets langer wachten.."?, kreunt ze. "Weet Peter dat u Tamara geneukt heeft?"? "Ja hoor, de meeste mannen gunnen hun vrouw alle plezier. Die zijn niet jaloers en vinden het eigenlijk wel lekker als hun vrouw begeerd wordt en geil geneukt wordt en vaak zin heeft in sex. Hoe vaker je sex hebt hoe geiler je wordt..en wat is er lekkerder dan getrouwd zijn met een geile vrouw?"?. Susan vertaald dit meteen door naar mij en zichzelf geloof ik want meteen kreunt ze: "Neuk me..."?.
Mijn vader grijnst: "Je bent snel van begrip, Susan.. en je smacht ernaar om geneukt te worden, natuurlijk.."?.
Dan begint mijn vader mijn vrouw te neuken. "Oohh.. paa.. zo groot.. zo dik.. u splijt me bijna.."?. Susan's tieten dansen op het ritme van de stoten van mijn vader die keer op keer zijn grote paal in haar stoot. Ze slaat haar benen om zijn billen en ze neuken nu als wilden. "Oohh.. jaa.. wat ben je nauw.. zo nauw.. en zo nat.. wat een heerlijke kut.."?. In en uit gaat zijn lul.
"Weet je wanneer Tamara klaar kwam?"? "Nee?"?. "Toen ik een vinger in haar kontje stak.."? "Oohh.. neee..."?. Meteen zie ik hoe mijn vader een hand onder Susan's ronde kont stopt. "Oohh... mijn God.. wat doet u.. oohhh... oooohhhh... paaa.... nog nooit...."? Ik zie hoe ze heen en weer beweegt en weet dat ze nu niet alleen zijn lul in en uit voelt bewegen maar ook dat ze op zijn vinger op en neer wipt. "Oohh.. wat geil.. oohh... paa.. ik kom bijna.... oohh.."?. Dan begint mijn vader te grommen. "Oohh.. ik kom bijna... ik ga in je nauwe kut klaarkomen.. oohh.. Susan.. melk je schoonvader leeg.. doe het...."?.
Dan beginnen ze allebei te schokken en komen ze klaar. Mijn vader spuit zijn zaad diep in mijn vrouw. Mijn vrouw komt klaar op de lul van mijn vader in haar kut en zijn vinger in haar kontje. "Oohh... jaaaaaaa... paaaaa..... ik kommmmm... oohh.. alweer... ik kom alweer..... oohh.. zo goed.. zo lekker... kom in me... jaaaaaaaaaaaaaaaa......"?. "Ja, geil ding.. neem mijn zaad.. neem het.. oohh.. ik kommmmmmm....."?, kreunt mijn vader.
Als ze uitgeschokt zijn haalt hij zijn lul uit haar en zegt: "En nu moet je snel naar boven, lekkertje.. Ik zal Peter de groeten van je doen..."? Blozend doet ze haar nachthemdje goed.
Boven aangekomen vraag ik of hij het leuk vond dat ze zo zijn borrel kwam inschenken. "Nou en of"?, zegt ze, "je had zijn reactie eens moeten zien..."?. Maar ik denk dat ze dat laatste niet echt meende....
Auteur : Paul / Geschreven op : 21 februari 2006 - 15:47 / Hits : 35068 / Waardering : 2.64
Print verhaal Mail vriend
onder Gerelateerde verhalen

seks met de vrouw van de baas van mijn vader (2)
Auteur : peter / Geschreven op : 12 mei 2014 - 20:49 / Hits : 28689 / Waardering : 3.13

Mijn vrouw, mijn broer en mijn vader
Auteur : Paul / Geschreven op : 16 maart 2006 - 15:10 / Hits : 29292 / Waardering : 2.08

Op vakantie met mijn vader deze zomer.
Auteur : Angeline / Geschreven op : 24 september 2016 - 19:14 / Hits : 39248 / Waardering : 4.61

De tweelingzus van mijn vrouw.
Auteur : Nicolaas / Geschreven op : 09 juli 2016 - 23:03 / Hits : 38640 / Waardering : 4.56

De fotoís van mijn ex vrouw.
Auteur : Ricardo / Geschreven op : 11 juni 2016 - 22:31 / Hits : 26378 / Waardering : 4.55

Avondje op stap met mijn vader
Auteur : Ylonka / Geschreven op : 12 februari 2016 - 13:39 / Hits : 36361 / Waardering : 4.50

Vier geweldige dagen met mijn vader. tweede deel
Auteur : Manuela / Geschreven op : 07 juli 2016 - 22:42 / Hits : 25974 / Waardering : 4.50

Op vakantie met mijn vader deze zomer. Deel twee.
Auteur : Angeline / Geschreven op : 27 september 2016 - 00:41 / Hits : 32362 / Waardering : 4.50

Vier geweldige dagen met mijn vader.
Auteur : Manuela / Geschreven op : 05 juli 2016 - 23:43 / Hits : 31313 / Waardering : 4.42

De spierblessure die mijn vader kon behandelen.
Auteur : Claire / Geschreven op : 07 december 2016 - 01:25 / Hits : 21917 / Waardering : 4.35

onder Bekijk commentaar
Er zijn geen reacties gevonden.
onder Geef commentaar
Je moet ingelogd zijn om commentaar te geven.
onder Geef score
Je moet ingelogd zijn om te kunnen stemmen.


 
 
Hoofdpagina / CategorieŽn / Onze Partners / WebLinks / Contact / RSS / Disclaimer / Adverteren

footer

Gehost door Wodyweb