Zoek snel een verhaal...
 
Gertibaldi
 
 


Welkom bezoek(st)er! Je kunt hier registeren.

Oma bij ons in huis laatste deel
Klein lettertype Groot lettertype Grootste lettertype

Waardering
Oma bij ons in huis laatste deel
Een half jaar later vertrok mijn oma naar het bejaardentehuis. Mijn oma inmiddels 71 jaar moest in begin vreselijk wennen. Maar na een tijdje ging het steeds beter en ontmoeten steeds meer bewoners. Haar buurvrouw, mevrouw Couwenberg werd zelfs haar vriendin. Ik ging weer op bezoek, oma en haar vriendin zaten aan de koffie. Ik dronk een kopje mee en oma vertelde over haar buurvrouw. Mevrouw Couwenberg wordt volgende week al 80 jaar maar is vitaal en goed van geest. Zij was geleerd en was vroeger hoofd van een school geweest. Mevrouw Couwenberg was nooit getrouwd geweest en had nooit geen man gehad. Ik dacht; dat kan ik mij voorstellen, wat was zij lelijk! Maar het was interessant om met haar te praten. Zij wist veel en kon het mooi vertellen. Tijdens de koffie nodigen mevrouw Couwenberg ons uit voor haar verjaardag. Toen zij weg was vroeg ik aan oma; wat voor cadeau moet ik voor haar kopen? Oma zei; maak je geen zorgen die regel ik wel!

De zondag erop ging ik bij oma de kamer binnen. Ik zei; oma vergeet niet het cadeau mee te nemen! Oma schrok en riep; oh hemel, ik ben het vergeten! Wat stom! Wij konden het niet maken om met lege handen te komen. Wij dachten na en ik zei; laten wij een bloementje halen bij de pomp. Oma zei; dat vind k niks! Oma dacht na en riep; ik heb een idee! Ik vroeg; wat dan? Oma zei; dat vertel ik jou later. Oma schreef snel een kaart en liep de badkamer in. Oke'zei oma wij gaan! Wij liepen naar de buurvrouw en belde aan. Zij had her gezellig gemaakt en wij werden goed verwent. Koffie, gebak, allerlei hapjes en werden zelfs uitgenodigd om te blijven eten. Tijdens het eten gaf mijn oma de kaart aan mevrouw Couwenberg. Aandachtig las zij de kaart en zei; dit is volgens mij het mooiste cadeau wat ik kan wensen! Mevrouw Couwenberg bijna met tranen in haar ogen zei tegen mij; jongenman! dit is geweldig! Ik knikte maar dacht; waar heeft zij het over?
Daar kwam ik snel achter. Oma pakte de kaart en begon het voor te lezen;

Lieve Clara,
Het cadeau voor jou moet bijzonder zijn. Omdat jij mij beste vriendin bent geef ik jou een fijn cadeau. Jij hebt mij verteld dat jij nooit bent aangeraakt. Daarom zal mijn kleinzoon jou een ero-massage geven als cadeau. Nogmaals van harte gefeliciteerd en geniet!
Liefs Maartje

Ik kon mijn oren niet geloven en kon mijn gezicht amper in plooi houden. Ik moest er niet aan denken om zo'n lelijke oue vrouw te masseren. Mevrouw Couwenberg had een grauw gezicht, steekneus en wratten op haar voorhoofd. Direct na het eten zij oma tegen mij; hier heb jij de bodylotion dan kun jij gelijk beginnen! Mevrouw Couwenberg riep gelijk; oh dat lijkt mij geweldig! Samen liepen wij naar de slaapkamer. Mevrouw Couwenberg vroeg; moet ik al mijn kleren uitdoen? Oma zei; natuurlijk anders komt er bodylotion in jouw kleren! Zij begon zich uit te kleden en oma zei; ik ga ondertussen afwassen en vertrok naar de keuken. Naakt stond mevrouw Couwenberg afwachtend in haar slaapkamer. Ik bekeek haar en had nog nooit zo iets gezien. Ik mocht het niet denken maar het leek wel een oud lijk. Zij was eng dun en haar lichaam was grauw van kleur. Haar botten waren goed zichtbaar door haar dunne huid. Haar huid zat vol met ouderdomsvlekken, donkere aderen en wratjes. Het vel van haar huid hing los om haar lichaam. Borsten had zij bijna niet meer, het leken wel twee lege zakjes. Haar dunne lange tepels bungelen op haar hangtietjes. Mevrouw Couwenberg ging met haar buik op het bed liggen. Ik spoot iets bodylotion op haar rug en moest beginnen.

Ik zag er enorm tegen op en moest gewoon na adem happen. Het liefst zou ik nu weg lopen maar dat kon helaas niet. Ik deed mijn handen op haar rug en begon te masseren. Mevrouw Couwenberg zei gelijk; oh heerlijk! Ik ben nog nooit aangeraakt! Ik voelde de wratjes van haar rug onder mijn handen. Wat was dit vreselijk en ik masseerde haar zo snel mogelijk. Na de achterkant, deed ik snel de voorkant van haar lichaam. Maar ging ruim om haar tietjes en vagina heen. Mijn oma kwam even binnen en vroeg; hoe gaat het Clara? Zij zei; dit is fantastisch, ik heb nog nooit zo genoten! Ik zei tegen mevrouw Couwenberg; aan alles komt een eind en stopte met de massage. Aaa dat is jammer riep mevrouw Couweneberg. Maar oma zei tegen haar; het is nog niet voorbij want jij krijgt nog een speciale behaneling van mijn kleinzoon. Opdat moment pakte oma mijn hand en legde die op de borsten van mevrouw Couwenberg. Het slappe vlees van de bejaarde vrouw voelde apart aan. De koude rillingen liepen over mijn rug toen ik haar slappe hangtietjes masseerde. Mevrouw Couwenberg riep; oh wat is dit heerlijk! Ondertussen pakte oma mijn hand en legde die op de vagina van mevrouw Couwenberg. Oma zei; masseer die ook maar even! Ik voelde over het grijze schaamhaar van de 80 jarige. De bejaarde vrouw riep; oh wat is dit fijn!

Ondertussen haalde oma mijn slappe lul uit de broek en begon er aan te trekken. Oma zei; Clara doe jouw benen even goed uit elkaar! Haar bejaarde vriendin deed haar oude dunne grauwe benen uit elkaar. Oma zei tegen mij; voel jij is aan haar schaamlippen! Ik was niet enthousiast en ging er snel overheen. Mevrouw Couwenberg riep; oh dit is hemels! En dat kon ik voelen, wat was dat oude lijk nat! Oma trok mijn lul stijf en zei; doe je naaste plicht! Vol walging ging ik op de bejaarde vrouw liggen. Ik deed mijn lul een stukje in haar bejaarde kut. Mevrouw Couwenberg begon gelijk te gillen; oh lekker oh oh ik ben nog nooit geneukt! Ik keek niet naar haar toen ik mijn lul in haar kut drukte. Haar bejaarde kut was zeiknat en ik neukte haar stevig. Ik was net bezig en haar lichaam begon al te trillen. De bejaarde vrouw was door het dolle heen en riep; Oh Clara ik kom! Tijdens haar orgasme gilde zij alles bij elkaar. Ik kon niet klaar komen op zo'n oud lijk en neukte haar lang door. Mevrouw Couwenberg was inmiddels compleet van de wereld. Ik dacht aan een mooie meid die ik aan he neuken was. En dat werkte, eindelijk kwam ik klaar en spoot de bejaarde 'maagd'vol. Snel kroop ik van haar af en was blij dat de klus was geklaard. Na een halfuur kwam mevrouw Couwenberg bij en was zo te zien intens gelukkig. Zij zei; dit was het mooiste cadeau wat ik kon wensen! Oma keek mij aan en was duidelijk trots op mij.

Een week later vroeg mijn oma of ik haar vriendin weer wou verwennen. Ik maakte oma duidelijk dat ik het nooit meer met haar zou doen. Ik vroeg; waarom doe jij het niet? Oma zei; dat kan niet want wij hebben een normale vriendin verhouding en ik ben geen man! Ik zei; dan koop je toch een voorbind lul@ Oma moest vreselijk lachen en zei; dit kan echt niet! Ik zei; er moet toch wel iemand zijn die mevrouw Couwenberg wilt verwennen! Desnood tegen een vergoedig. Wij keken elkaar vragend aan, dachten na en riepen samen; Sila! Snel belde wij haar op en vroeg of zij werk nodig had. Sila zei; ik slechte tijd, ik werken en geld nodig! Wij maakte een afspraak, dat ik haar a.s. maandag op zou halen. Oma en ik twijfelen, hoe zou mevrouw Couwenberg dit vinden?

De volgende dag kocht ik ongemakkelijk een voorbindlul in een seksshop. Ik ging terug naar oma en wij verstopte de voorbind lul. Wij moesten er zelfs om lachen en dronken nog een kopje koffie.
Morgens haalde ik Sila op en wij liepen de kamer van oma binnen. Oma zei tegen Sila; ik heb werk voor jou, massage. Sila de turkse werkster zei; oh goed, ik jou doen! Oma zei; niet bij mij maar bij buurvrouw! De turkse vrouw had er wel moeite mee maar zei; goed! ik geld nodig! Oma belde mevrouw Couwenberg en nodigen har uit voor de koffie. Mevrouw Couwenberg kwam binnen en ik zag Sila enorm schrikken. Mevrouw Couwenberg gunde haar geen blik waardig en praatte alleen met oma en mij. Zij vroeg; wie is die armzalig turkse vrouw? Oh zei mijn oma dat is een werkster. Het was duidelijk dat mevrouw Couwenberg niets van de turkse werkstermoest hebben. Oma zei tegen Sila; ga jij maar in de keuken zitten, ik roep je straks! Oma richten zich tot haar vriendin en vroeg; heb jij nog steeds behoefte om verwent te worden? Mevrouw Couwenberg zei kort maar krachtig; dat weet jij best! Heel voorzichtig legde oma uit dat Sila haar kan masseren tegen een kleine vergoeding. Mevrouw Couwenberg was perplex en geloofde haar oren niet.

Boos zij zei; ik laat mij niet door die turkse vrouw aanraken! Oma praatte op haar in en stelde voor dat wij er bij zouden blijven. Mevrouw Couwenberg zei; omdat ik jou vertrouw, wil ik het proberen. Oma zei; jij zult er geen spijt van krijgen! Wij liepen met zijn drieen naar de slaapkamer. Mevrouw Couwenberg kleedde zich uit en ging afwachtend op het bed liggen. Oma haalde Sila op en kleedde de turkse werkster geljk uit. Oma zei tegen haar vriendin; doe je gen dicht en geniet! Sila was gespannen en je kon zien dat zij het vreselijk vond om zo'n bejaarde vrouw te msseren. Maar zij kon niet meer terug en begon haar te masseren. Sila masseerde de achterkant van mevrouw Couwenberg. Na een tijdje zei mevrouw Couwenberg; het valt mij niet tegen! Zij draaide zich om en liet haar voorkant door de turkse vrouw masseren. Sila deed haar plicht en ging over haar hele lichaam. Ook masseerde Sila haar hangtietjes en ging af en toe over haar schaamhaar. Het was een geil gezicht om een turkse vrouw een bejaarde vrouw van 80 te zien masseren. Mevrouw Couwenberg genoot en spreiden zelfs haar oude benen. Sila begreep de hint en ging met haar vingers tussen haar schaamlippen. De turkse werkster ging met haar vingers heen en weer in haar oude kut. Mevrouw Couwenberg riep; oh goed zo meisje! Na een tijdje haalde ik de voorbind lul op. Mevrouw Couwenberg zag dat vanuit haar ooghoek en riep; dit is een goed idee! Maar zij had een ander idee dan wij hadden.

Zij ging van het bed af en zei tegen Sila; jij nu liggen op bed! Ik hielp mevrouw Couwenberg en deed haar de voorbind lul voor. Mevrouw Couwenberg zei tegen Sila; doe je turkse benen uit elkaar! Sila zei; ik kan niet! Mevrouw Couwenberg riep; jij toch geld hebben! Mevrouw Couwenberg ging tussen de benen van de turkse werkster liggen en stopte de voorbind in haar kut! Mevrouw Couwenberg begon de turkse vrouw stevig te neuken. De voorbind lul begon steeds meer te glimmen. Het was duidelijk dat Sila toch wel genoot dat zij door de bejaarde geneukt werd. Als een bezetene neukte mevrouw Couwenberg haar turkse werkster. Sila begon te schudden en gilde; ik kom! ik kom! Maar mevrouw Couwenberg ging nog even door en de turkse vrouw kreeg haar tweede orgasme. Mevrouw Couwenberg neukte haar helemaal van de wereld. Mevrouw Couwenberg trok haar voorbind lul uit de turkse kut en zei; nu mag jij mij neuken! Nog wankelend op haar benen deed Sila de voorbind lul voor. De turkse vrouw moest nu de bejaarde mevrouw rustig neuken. Mevrouw Couwenberg genoot zichtbaar van haar werkster en liet zich klaar neuken. Na haar orgasme moest Sila in de keuken wachten. Mevrouw Couwenberg bedankte ons en zei; die werkster is de oplossing en k neem haar in dienst.

Wij liepen naar de keuken en mevrouw Couwenberg zei; Sila ik neem jouw in dienst voor 7 gulden per uur. De turkse vrouw zei; goed ik zal goed werken! Wij namen afscheid van mevrouw Couwenberg en Sila. Oma en ik waren zo geil geworden van het schouwspel en trokken gelijk onze kleren uit. De slaapkamer haalde wij niet en ik neukte mijn oma midden in de kamer. Na het neuken dronken wij voldaan een kopje koffie.
Mijn oma is gelukkig heel oud geworden,maar aan alles komt helaas een eind.
Auteur : / Geschreven op : 11 maart 2008 - 21:41 / Hits : 11622 / Waardering : 1.16
Print verhaal Mail vriend
onder Gerelateerde verhalen

Deel 3 en het laatste deel van een buurvrouw die nieuwsgierig is.
Auteur : fredkla / Geschreven op : 04 mei 2013 - 11:58 / Hits : 16204 / Waardering : 3.14

Open Huis Party (deel 1)
Auteur : Julia / Geschreven op : 08 juli 2011 - 19:47 / Hits : 23956 / Waardering : 2.74

Huis te koop in Vielsalm deel 2
Auteur : Asfaltlegger / Geschreven op : 24 oktober 2010 - 05:36 / Hits : 14692 / Waardering : 2.63

Vrijdagmiddag ik was de laatste patient bij onze tandarts. Deel 2
Auteur : Karla / Geschreven op : 29 oktober 2006 - 18:00 / Hits : 15211 / Waardering : 2.25

huis te koop deel 2
Auteur : joepmovie / Geschreven op : 12 juni 2014 - 16:14 / Hits : 11393 / Waardering : 2.23

je huis uit of je kleren uit (deel 1)
Auteur : hagenees223 / Geschreven op : 13 april 2011 - 03:40 / Hits : 21924 / Waardering : 2.23

je huis uit of je kleren uit (deel 3 en slot)
Auteur : hagenees223 / Geschreven op : 15 april 2011 - 19:47 / Hits : 14658 / Waardering : 2.12

Open huis party (deel 3)
Auteur : Julia / Geschreven op : 20 januari 2012 - 21:43 / Hits : 12806 / Waardering : 2.01

je huis uit of je kleren uit (deel 3)
Auteur : hagenees223 / Geschreven op : 14 april 2011 - 14:41 / Hits : 11144 / Waardering : 2.01

je huis uit of je kleren uit (deel 2)
Auteur : hagenees223 / Geschreven op : 14 april 2011 - 01:18 / Hits : 13257 / Waardering : 1.97

onder Bekijk commentaar
Er zijn geen reacties gevonden.
onder Geef commentaar
Je moet ingelogd zijn om commentaar te geven.
onder Geef score
Je moet ingelogd zijn om te kunnen stemmen.


 
 
Hoofdpagina / CategorieŽn / Onze Partners / WebLinks / Contact / RSS / Disclaimer / Adverteren

footer

Gehost door Wodyweb