BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Bert

Ik schrik op als mijn moeder mijn slaapkamer in komt lopen. Ze is helemaal naakt, vroeger keek ik daar niet van op maar inmiddels ben ik 19 jaar en wat ik nu zie windt mij enorm op. Ook al is het mijn eigen moeder, ik kan mijn ogen niet van haar af houden. Haar slanke figuurtje, mooie kleine ronde borstjes, geschoren kutje en haar heerlijk ronde billen.
Ik sta in mijn onderbroek, met m’n broek, die ik net aan wilde trekken, in mijn handen en kijk toe hoe ze mijn kleren in de kast aan het leggen is.
Ze heeft net gedoucht en haar haren zijn nog een beetje nat.
Ze draait zich om en kijkt quasi geschrokken naar mijn kruis, waar mijn lul inmiddels stijf stond “Wat is dat jongen, ben je blij je moeder te zien?” zegt ze plagerig.
Ik krijg er een warm van. Wat moet ik nou in hemelsnaam doen?
Mijn moeder neemt het heft in handen. Letterlijk. Ze stapt op mij af en grijpt mijn boxer, trekt deze met een ferme ruk naar beneden en kijkt naar mijn harde paal. “Zo, die is een stuk groter dan die van je vader,” zegt ze, duidelijk onder de indruk zijnde (mijn vader had ons 8 jaar geleden verlaten, voor een ander). Ik krijg een nog veel roder hoofd, maar ditmaal van opwinding, omdat ze mijn pik in haar hand neem en hem langzaam begint af te trekken!

Ik begin meteen zwaarder te ademen. Door het snelle rukken bewegen haar borstjes heen en weer. Ik kijk er naar en wil ze aanraken maar ze tikt op mijn vingers. “Nee, ik ben hier de baas,” zegt ze. “Jij doet niets, ik zal je eens lekker verwennen.” Daarna duwt ze me achterover op mijn bed en duikt ze tussen m’n benen.
Ik kan het haast niet geloven. Is dit een droom? Zo te voelen, duidelijk niet! Ze komt een stukje naar boven gekropen en neemt mijn inmiddels door het voorvocht nat geworden lul tussen haar borstjes en wrijft met haar harde tepels over mijn eikel en smeert mijn voorvocht over haar keine tietjes. Ik begin neuk bewegingen te maken, waardoor zij stil blijft zitten. Haar tietjes glimmen van mijn vocht en ze trekt een bijzonder geil gezicht.

Dat mijn eigen moeder sex met me wilde hebben, ik kon het gewoon niet geloven. Toen ik naar haar keek zag ik haar mooie gezicht met een geile grimas. Ik moest er ook even aan wennen, maar het gevoel was zo lekker, dat ik al snel vergeet dat ze mijn moeder is
Dan neemt ze mijn pik nog even in haar mond, waarna ze omhoog komt en op mijn stijve klimt. “ik wil je diep in me voelen,” zegt ze met een hese, zachte stem.
Ze zakt met haar natte kutje langzaam over mijn lul heen. Ik vul haar helemaal op als ze luid begint te kreunen, terwijl ze met haar tietjes en tepels aan het spelen is.

Ze rijdt hard op en neer op mijn dikke pik en stapt er uiteindelijk vanaf, gaat op haar knieën zitten. Ik heb geen aanmoediging nodig en ga achter haar mooie ronde billen zitten, trek ze uit elkaar en druk mijn dikke paal diep tussen haar gezwollen, natte lipjes. Ik stoot diep in haar heerlijk strakke en natte kutje en neuk haar nu zo hard als ik kan.“Sla…me.. op…mijn…billen…,lieverd,” kreunt ze hortend tussen mijn stoten door. Ik sla er flink op en zie het zachte vlees trillen en licht rood worden. Ik kan niet meer, ik moet verdomme klaarkomen! Ik voel dat mijn moeder weer klaarkomt als ik mijn lading zaad diep in haar spuit en diep in haar blijf zitten.
Voldaan hijgen we beiden uit als ze opeens zegt “Goed zo jongen, dat had mama nodig”. Nu moet ik me maar weer gaan douchen. Als je zin hebt mag je meekomen.

Samen lopen we naakt naar de douche. Op de overloop pak ik haar vast, draai haar om en druk mijn mond op de hare. Langzaam opende ze haar mond en onze tongen vonden elkaar. Even bleven we zo staan liepen de douche in en stapten eronder. Ik zeepte haar in, geen plekje werd overgeslagen. Ik besteedde extra aandacht aan haar volgespoten kutje en als laatste haar heerlijke kontje. Ze deed hetzelfde met mij. Ze waste mijn lul extra lang en met twee handen zodat hij weer strak tegen mijn buik stond. We spoelden ons af. Ze stond zich voor mij af te drogen en zich bukte om haar benen af te drogen. Ik was bloedgeil en gleed met mijn harde lul tussen haar billen, ze ging rechtop staan en klemde mijn lul vast tussen haar billen en masseerde hem met haar bilspieren. Ik kon een kreun van genot niet onderdrukken, sloeg mijn arm om haar heen en wreef over haar clitje. Ze drukte haar kontje nu hard tegen me aan zodat ik er beter bij kon. Ze keek me geil over haar schouder aan en zei “kom we gaan naar mijn kamer….”.
Ze gaf me vluchtig een zoen op mijn mond toen ze zich omdraaide, pakte mijn hand en sleept me bijna haar kamer in. Ze gaat op haar rug op het bed liggen en trekt mij mee, ik val naast haar neer. Mijn hand gaat over haar lichaam, kneed haar borstjes en glijd langzaam over haar buik naar haar natte kruisje. Haar ademhaling wordt zwaar en spreidt haar benen verder open, als mijn mond dezelfde route als mijn hand aflegt. Ik zuig haar harde gevoelige tepels één voor één naar binnen. Luid kreunend ligt ze met gesloten ogen te genieten. Ik ruik haar zoete geur al als ik even haar navel verwen. Langs mijn vingers stromen haar sapjes. Ik zuig haar clitje in mijn mond en ga er ruw met mijn tong over. Ze hijgt dat ze klaarkomt. Ik lik haar overvloedige nectar uit haar krampende holletje.

Nu neem ik het heft in handen en zeg haar weer op haar knieën te gaan zitten. Ik ga weer achter haar staan en zet mijn eikel tussen haar natte lipjes. Druk ineens mijn snoeiharde pik, in de volle lengte diep in haar. Ze slaakt een gilletje maar tijd om te wennen geef ik haar niet en begin haar in een fors tempo te neuken. Als ik mijn duim op haar sterretje zet en door druk, hoor ik haar murmelen “jaaah….jij…weet…wat mama…nodig..heeft…Ooohwat…lekker”. Nog even neuk ik haar kutje stevig door, dan trek ik hem abrupt terug, gelijk met mijn duim. Zet mijn natte glimmende eikel tegen haar nog iets openstaande sterretje en druk gelijk iets door. Ze zakt door haar armen, kijkt over haar schouder als ik verder in haar darmen stoot. Met één hand streelt ze haar clitje als ze hees fluisterd “doe maar…neuk mama’s kontje maar lekker hard…”
Ik begin weer stevig te stoten en trek haar telkens hard aan haar heupen naar me toe als ik in haar kontje stoot. Mijn zak kletst bij iedere stoot hard tegen haar zeiknatte kutje als ik haar hoor kermen “Jaaahh…zoo…ja…lekkerrr…neuk…mijn…slettenkontje…”. Na enige tijd voel ik mijn orgasme naderen, ik ram mijn pik nu ongecontroleerd en snoeihard in haar kontje en loos mijn tweede lading onder luid gegrom diep in haar darmen.
Uitgeput vallen we voorover op haar bed, mijn pik nog diep in haar. Als ik langzaam uit haar glij, rol ik van haar af.
Haar hand gaat tussen haar benen en vangt mijn sperma op. Ze brengt hem naar haar mond en likt alles op en slikt het door. Als ze haar mond naar de mijne brengt zoenen we elkaar hartstochtelijk, ik proef mijn eigen zaad, wat best geil is.
In de slaapkamer hangt een zware seksgeur.

Ik kan geen genoeg van haar krijgen, mijn hand gaat weer tussen haar benen. Met mijn volle hand wrijf ik over haar kutje en laat er af en toe een vinger in glijden. Als ik drie vingers in haar heb zitten klemt ze mijn hand vast tussen haar dijen en knijpt met haar hongerige spleetje in mijn vingers. Als ik op mijn knieën naast haar ga zitten ontspant ze haar dijen en trekt haar benen ver op. Als ik achter haar ga zitten legt ze snel een kussen onder haar kontje. Ik steek gelijk weer drie vingers in haar en vinger haar best stevig. Met haar armen om haar opgetrokken benen, zag ik dat ze hard in haar tepels kneep en ze zover als mogelijk was uittrok. Haar sapjes stroomden via mijn hand haar bilnaad in. Mijn pink ging nu ook mee naar binnen met vier vingers zat ik nu diep in haar. Glazig keek ze op en zei “…probeer het maar…wel voorzichtig,hè”.
Ik vouwde mijn duim in mijn hand en begon voorzichtig druk te zetten. Ik zag op haar gezicht een geile grimas verschijnen toen ze zelf haar kutje omhoog drukte en mijn hand floepte voorbij haar tot het uiterste opgerekte schaamlippen. Zo bleven we even zitten. Ik zag mijn hand tot mijn pols in haar zitten, het voelde vreemd aan. Warm, nat, strak en toch flexibel. Ik begon nu langzaam te bewegen en ging een paar centimeter dieper en weer terug. Wat gewaardeerd werd door haar want na enige tijd kwam er hortend en stotend uit “…aaah…oooh…jaaaa…fist…me…kom…maar…dieper…OOOH..aagh…zoja…” en kwam weer klaar.

Terwijl ze sprak ging ik steeds dieper en sneller in haar en riep haar toe “hier, slet je kunt het krijgen zoals je wilt”. Toen ik haar voor de zoveelste keer om mijn arm voelde krampen trok ik mijn vuist snel uit haar en ramde mijn alweer fier op staande vriend tot mijn kloten diep in haar. Ik neukte haar onwijs hard, het zweet liep over mijn lichaam, ik was mezelf compleet kwijt en neukte haar niet maar verkrachte haar. Het duurde even voor ik weer klaar kon komen maar haar gejammer “dat ze niet meer kon en sufgeneukt was” deed mijn zaad weer borrelen in mijn zak. Ik stootte nog even hard door toen ik weer diep in haar klaarkwam. Totaal uitgeput gleed mijn slappe pijnlijke lul uit haar. Ik ging naast haar liggen waar ze met moeite nog voor ze in een diepe slaap viel uit kon brengen “mama heeft genoten, jongen”.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Ian19669

Na lang twijfelen, ben ik toch maar begonnen mijn/onze verhalen op te pennen. Ik hoop dat ze jullie bevallen.

Nu een kleine 50 verhalen verder is het mogelijk om ook verzoekjes in te dienen, geen extreem of sm. Mail me gerust ; ian19669@hotmail.com

Dit verhaal is 19788 keer gelezen.
Leuk dat je een reactie geeft. Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

4 gedachten over “Bert”

Plaats een reactie