BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Oprekken

In de nacht op Uw balkon genietend van het frisse zuchtje wind over uw lichaam, ogen dicht en weg zwijmelend.
Ver uit de realiteit weggezonken opeens een raar gevoel, maar een lekker geil gevoel het leek wel of er gelikt werd aan uw kutje.
U voelde het wel, de tong langs de lipjes , het clitje , lange halen korte halen het zuigende gevoel aan het clitje ,maar u zag niet wie of wat het deed.
Verbaasd en nog vreemder dat u alleen met uw handen uw eigen dikke tieten kon bevoelen en anders dan anders waren ze glad en zacht van de geurende lavendel olie,knedend en masserend en liet lekker de tepels rollen tussen uw vingers , trekkend rollend duwde u een tiet omhoog om er lekker aan te zuigen.

Verdomme waren de gedachte, als voor een deel verlamd moest u toegeven aan de geiligheid.
Het likken hield even op en hoorde een vreemd geluid en voelde hoe ook uw kutje ingesmeerd werd met olie en het metalen ding ingebracht werd, weerloos angstig een kreun, tegenwerken lukte niet en voelt hoe de eendebek aangedraaid word , oh mijn god kreunde u met een diepe zucht terwijl u harder in de tepels knijpt.
Een warm gevoel van het tever geopende kutje voelt u de tong glijden over het clitje dan omsluiten de lippen het en word er zacht aan gezogen.
Nog een draai aan het schroefje ,een ohhh en aaaahhhh komt er uit uw mond en wanneer het gevoel weer te doen is en uw ogen openen ziet u de persoon naast u staan , z’n pik bijna bij uw mond.

Dit kon toch niet dacht u, terwijl die gedachten ook meten vervlogen lag u daar een pik af te zuigen, likkend en zuigend en genietend kneed u met 1 hand de ballen en voelt hoe de persoon uw tiet stevig kneed en met zijn hand tussen uw benen het schroefje nog een slagje geeft en U een luide kreun geeft.
70 jaar en dit nog nimmer meegemaakt, terwijl u trekt en likt aan die pik tussendoor komen de woorden “spuit me vol” “geef je slet haar zaad” de pik staat op exploderen en u duwt uw vinger tegen de anus van de persoon en met de eikel voor uw mond komen de stralen zaad , een aardige hoeveelheid op de neus voorhoofd druipend over de wang en kin zelfs een sliertje en druppels over uw dikke tieten , verdomme dit was zo ongehoord geil gingen door uw gedachten.

En ziet hoe de man zich terugtrekt en tussen uw benen plaats neemt en de eendebek los schroeften en deze eruit haalt en kust zacht uw kut doet een doktershandschoentje aan en smeert deze in en duwt dan z’n 4 vingers in uw kut, nog sperma likkend kreunt u “oh god ja ohja jaaaaaaa mmmmmm” onverstaanbaar “geef die teef wat ze nodig heeft ” “ga door gadoor” en voelt hoe de handpalm drukt en in uw kut zit “ooooohw jaaaaa” terwijl u nu hard aan uw tepel trekt en de pijn voor lief neemt is het alleen de duim nog, dan voelt u de handpalm voorzichtig draaien en voelt hoe er nog wat olie opgespoten word en de duim erbij gezet word “ohw” “ohwjaaaaaaa” u wilde wild bewegen maar dit kon niet de strakke hand , de gedachten , uw geiligheid liep uit het kutje door uw bilspleet en dan voelt u hoe de hand erin glijd en het word zwart voor de ogen met steretjes.
Het word stil op diep gekreun na , het strakke doortastende gevoel laat u nogmaals komen voor de zoveelste keer.

Dan gaat de bel , dag mam de koffie klaar ? oh shit dacht u, helemaal vergeten dat die zou komen voor ontbijt ,”de koffie nog niet” in uw badjas en sloffen zette u snel de koffie aan en mompelt dan nog wel “maar je moeder wel”
Dan loopt u nog naar het balkon waar u wakker geworden was en keek naar de vloer waar een vreemd goedje lag.

Geschreven voor een ander en werd als waardig bevonden.
(misschien ook voor Lieve)

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door fantasie

Update:
Mocht er een vrouw zijn die graag zwemt in natuurwater en dan in de avond om wat af te koelen, beweging en of leuke babbel dan hoor ik het ook graag, in de regio van Nijmegen.

Waardering voor alle verhalen, essentie is voor mij het verhaal en niet zo zeer hoofdletters punten en komma's.
Familie verhalen hebben voorkeur, moeder zoon oom tante dochter oma opa en wie er nog meer bij is
lees ook wel eens de huisdieren afdeling, en plassen is ook wel lekker, oud jong.
Hopelijk komt dating ook weer terug.
wil je wat kwijt mailen kletsen hetwordtijd@hotmail.com

Dit verhaal is 7896 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “Oprekken”

  1. Dit verhaal is geschreven n.a.v. een chat, waarbij ik minimale informatie had zodoende ook het veelvuldig gebruik van U, bij gebrek van een voornaam.
    Nadat ik het gestuurd had was de reaktie van Mevrouw “Dit zou wel eens over mij gegaan kunnen hebben” en heeft ook met die gedachte het veelvuldig gelezen.

Plaats een reactie