Zoek snel een verhaal...
 
Gertibaldi
 
 


Welkom bezoek(st)er! Je kunt hier registeren.

Mieke’s lekkere kontje.
Klein lettertype Groot lettertype Grootste lettertype

Waardering
Mieke’s lekkere kontje.
Inleiding
In het veertiende verhaal gingen Mieke en ik voor het eerst anaal. In het vijftiende verhaal vertel ik jullie (nog) meer over onze sexuele belevenissen samen. Ik ben Arie, liefhebber van erotische verhalen en nu ook schrijver daarvan en dat hoop ik voorlopig nog even te blijven doen.

Mieke’s lekkere kontje. (Arie’s Verhaal 15)
Ze lag al bloot op haar rug in bed en in een uitnodigend gebaar strekte ze haar armen naar mij uit. Ik dook direct op haar en we begonnen al direct met een intense tongzoen. Uit mijn ooghoeken zag ik de pot met vaseline uitdagend op het nachtkastje staan. Ik ging op mijn knieën zitten met mijn billen rustend op haar dijbenen en begon haar bovenlichaam intensief te masseren. Haar tepels werden direct donkerrood en hard toen ik er over wreef en toen ik voorover boog om er lekker op te zuigen kreunde ze luid. “Ik ben zo heet en ik verlang zo naar je” zei ze, “het sap loopt uit mijn spleetje.” Ik schoof van haar af en opende haar benen en dook met mijn mond naar haar lekkere kutje om te proeven of het echt waar was, en dat was het! Mijn mond liep direct vol met haar lekkere sap toen ik haar likte. Ze beefde en kreunde nu nog luider, pakte mijn hoofd vast en duwde het harder in haar kruis. “Als je wat harder aan mijn knopje likt, dan denk ik dat ik meteen al klaar kom” zei ze, “zo geil ben ik nu!” Dat liet ik me geen twee keer zeggen en ik begon flink aan het knopje te likken en sabbelen. Ze bokte op het bed en kreunde het nu luid uit. Toen slaakte ze een gilletje, gooide haar billen in de lucht en kwam hevig schokkend enorm klaar. Ik zoog nog heel even door om haar daarna los te laten en aan te kijken om te zien wat ik had aangericht. Met blozende wangen en verdraaide ogen lag ze nu uitgeput achterover op bed. “ Zo lekker was het nog nooit” zei ze zachtjes nog volop nagenietend.

Voor mij wilde ze hetzelfde gaan doen nu. Ik zat nog op mijn knieën op het bed en mijn pik stond trots en keihard vooruit. Ze bracht haar gezicht naar mijn pik toe en pakte hem met een hand vast om daarna aan mijn eikel te likken als aan een waterijsje. Langzaam trok ze de voorhuid naar beneden waardoor mijn eikel glimmend bloot kwam te liggen. Met haat tong speelde ze met mijn plasspleetje en stak er zelfs haar tongpuntje plagend in. Toen bracht ze haar lippen rond mijn eikel en zakte zachtjes en zuigend naar beneden. Zachtjes trok ze het onderste gedeelte van mijn stijve pik af terwijl haar mond verder en verder zakte over die dikke stam. Toen ze ongeveer halverwege was met haar mond, was die geheel gevuld met pikvlees.

Ze zoog haar wangen bol en dat gecombineerd met de trekkende vingers daaronder gaf me een goddelijk gevoel. Met haar andere hand streelde ze zacht mijn ballen en verder naar beneden bij dat gevoelige aanhechtingspunt van mijn balzak. Toen ze nog verder naar achter gleed en zachtjes mijn anus met een vingerpuntje streelde werd het me teveel. Mieke zag dat het niet lang meer ging duren en liet mijn pik uit haar mond glippen en richtte mijn eikel op haar borsten. Mijn zaad spoot met flinke stralen tussen haar borsten en droop langzaam en witachtig omlaag. Vol trots keek ze naar het resultaat van haar werkzaamheden. We lagen nu samen op bed in innige omhelzing en kusten elkaar. Ze hield mijn pik in haar hand en wist dat als ik echt in een geile bui was, dat het dan niet lang duurde voordat de boel weer in werking trad. En dat gebeurde dan ook. Na een paar minuten begon mijn pikkie weer een lul te worden.
Ze pakte de pot vaseline van het bed, opende die en schepte er met een paar vingers een flinke klodder vettigheid uit en smeerde mijn pik er mee in. Toen ging ze op handen en knieën op bed zitten met haar kont uitnodigend in de hoogte. Nu was het mijn beurt om een flinke klodder vettigheid uit de pot te scheppen. Met twee vingers smeerde ik haar kontgaatje in en toen het gaatje een beetje soepel was bracht ik wat van het spul naar binnen met mijn vingers. Ik sprong van het bed en Mieke schoof naar de rand, zodat ik nu tussen haar benen stond met mijn pik op de hoogte van haar licht geopende en vettig glimmende aarsje. Ik duwde mijn eikel tegen haar kontgaatje en voorzichtig schoof ik hem wat naar binnen. Ik voelde de weerstand die haar sluitspier bood maar ging toch voorzichtig verder. Nu zat mijn eikel er helemaal in en de weerstand leek gebroken. Mieke stootte haar kont wat naar achteren en ik mijn lendenen naar voren en ik schoot dieper naar binnen en daarna nog een stoot en eigenlijk heel gemakkelijk schoof mijn pik helemaal naar binnen. “Ik zit er helemaal in” zei ik enigszins verbaasd door het gemak waarmee het ging en hield met mijn handen haar heupen vast haar kont helemaal tegen mij aan duwend.

“Oh ja,”zei ze “ ik kan het voelen en het voelt best wel lekker, je zit zo diep in me.” Ik haalde mijn handen van mijn heupen en met één hand begon ik haar borsten te strelen en met de andere haar kutje te kneden. Ze kreunde en begon te bewegen en tegen haar bewegingen in begon ik in en uit haar te stoten. Niet te hard, ik wilde niet dat ze er pijn van had. Ze vond het lekker en begon mij aan te moedigen om sneller te gaan, harder te gaan, dieper te gaan, harder in haar kutje te knijpen en te vingeren en aan haar tepels te trekken. Mieke ging echt helemaal los, je herkende het lieve keurige meisje niet, het leek wel een porno actrice van achter in de twintig in plaats van een jonge meid van zestien.

We waren jong en onstuimig en onze lichamen stootten steeds harder tegen elkaar. Toen zat ze plotseling helemaal stil en slaakte een kreet, die ze smoorde door in haar hand te bijten om te voorkomen dat de buren gealarmeerd naar binnen zouden stormen. Ze kwam enorm heftig klaar en ik moest haar goed vasthouden om te voorkomen dat ze om zou vallen, maar ondertussen kneep haar kont zo samen dat het mij ook al snel teveel werd en al snel spoot mijn tweede lading zaad naar buiten, deze keer diep in haar darmen. Door het gevoel dat dit gaf, kwam Mieke, vlak na haar orgasme van zojuist, nog een keer hevig klaar. Ze viel voorover op het bed en ik viel met mijn pik nog in haar op haar rug en kuste haar verliefd in haar nek.

Uitgeput lagen we naast elkaar op het bed na te genieten. Het was voor ons beiden een geweldige ervaring geweest. Als dit al lekker was, hoe zou het dan zijn om haar in haar maagdelijke kutje te neuken bedacht ik me en ik wist bijna zeker dat Mieke zich dat ook lag af te vragen. Het antwoord kwam al snel. “Dinsdag start de verbouwing en die gaat een week duren” zei ze “en dan schilderen en behangen en vloerbedekking en dan inrichten. Het zal nog wel een week of drie duren voor ik een eigen kamer heb met een eigen bed er in en dan kunnen we pas echt neuken, het lijkt nog een eeuwigheid voor het zover is, waarom heb ik die stomme afspraak met mezelf gemaakt.” Ze keek me een beetje treurig aan. “Tja dat weet ik ook niet” zei ik eerlijk. “Toch wil ik je voorlopig niet meer in mijn kont hebben hoor, het was heerlijk, maar het brandt als een gek nu, volgens mij ben ik zo rauw als een slecht gebakken biefstukje van binnen.” Ze vertelde dit met een wat pijnlijk gezicht en ik voelde me wel een beetje schuldig. Ik was immers degene die op haar in had gebeukt. “En die vaseline ruikt ook smerig” voegde ze er knorrig aan toe. Betekende dit een voortijdig einde van onze geile avontuurtjes?

Misschien was dat kontneuken achteraf toch niet zo’n goed idee. Mieke leek vanaf dat moment wat meer afstand van me te nemen. Minder intieme momenten, geen troostzoeken in mijn bed, geen geflirt of stiekem showen van haar lekkere lijf. Zelfs mijn vader en moeder viel het op dat we minder close waren. “Misschien dat de nieuwigheid er een beetje af is.”zei ze tegen mijn vader toen we zonder Mieke aan de koffie zaten. Ik hoopte maar dat met het schrale gevoel in haar kont ook deze nieuwe zakelijkheid weg zou trekken. Pas tien dagen later dook ze in de avond ineens weer met een betraand gezicht naast mijn bed op. Ik sloeg de dekens terug en bood haar een plekje aan en ze schoof naast me in bed. Zonder iets te zeggen lag ze een poosje heel zacht te huilen met haar hoofd op mijn borst en mijn arm om haar heen.

Toen begon ze zacht te praten. “Het spijt me dat ik zo stom aan het doen ben” zei ze, “ik weet zelf niet meer wat ik moet doen en juist moet laten. Het gevoel tussen ons die laatste keer was zo heftig, zo veel intenser als ik ooit had gedacht. In de roes van dat heftige gevoel heb ik mezelf flink pijn gedaan en daar een paar dagen flink last van heb gehad en toch verlangde ik eigenlijk naar nog meer. Ik wilde dat iedereen zou zien dat we iets hebben samen, ik wilde echt neuken, jou in mijn kut voelen, ik wilde dat jij mijn vliesje zou breken en mijn vent zou zijn. Ik wilde dat je alles met mij kon doen wat je maar wilde, dat ik helemaal van jou zou zijn.” Verbaasd keek ik haar aan en veegde wat tranen weg met de punt van mijn shirt.” Maar aan de andere kant, vertelde ze verder ”vond ik het niet leuk dat ik je zelf heb aangemoedigd om bij mij die pijn te veroorzaken.”

“Ik besefte dat nu alles aan iedereen vertellen stom zou zijn en tegen ons kon werken. En ik wist niet of ik mij aan mijn eigen afspraak kon houden en je laten wachten met mij ontmaagden. Ik wist niet of ik dat kon als ik niet wat afstand nam. Toen kwam ik in de knoop met mezelf en nam veel meer afstand als ik eigenlijk wilde en ik wist niet meer wat ik moest voelen. Maar nu, na weer eens een klote gesprek met die lul van een Richard, wilde ik alleen nog maar bij jou zijn en bij je uithuilen en me laten troosten.”

Okee, begrijpen deed ik het toch niet helemaal deze logica, maar ik was allang blij dat ze nu toch weer naar me toe gekomen was. Al snel waren we allebei alweer opgewonden ook. Dat was te merken aan de intensheid en duur van de heerlijke tongzoen, maar ook aan mijn enorm stijve pik en Mieke’s glimmend natte gleufje. Maar ontmaagd zou er niet gaan worden en ook kontneuken was voor nu niet echt een goed idee. Gelukkig waren er nog wel genoeg andere leuke dingen om samen te doen, maar daarover vertel ik graag in een volgend verhaal meer.

Mijn volgende verhaal is echter even een tussendoortje over een avontuur dat ik nog maar kort geleden beleefde. Zeker weten dat het éénmalig was en het dus maar bij één verhaal hierover blijft.
Auteur : ArieVerhaal / Geschreven op : 12 februari 2016 - 22:07 / Hits : 14048 / Waardering : 4.25
Print verhaal Mail vriend
onder Gerelateerde verhalen

Lekkere collega op kantoor2
Auteur : JackLamour / Geschreven op : 13 januari 2017 - 15:45 / Hits : 4786 / Waardering : 4.00

Lekkere buurvrouw
Auteur : ElSimbolo / Geschreven op : 19 december 2014 - 08:00 / Hits : 33701 / Waardering : 3.70

Mieke en Christa dl 1
Auteur : Vincent1964 / Geschreven op : 29 augustus 2015 - 12:50 / Hits : 7814 / Waardering : 3.66

Met mijn vader in bad Mieke 30
Auteur : Mieke / Geschreven op : 30 mei 2006 - 11:36 / Hits : 72511 / Waardering : 3.61

Mijn lekkere moeder
Auteur : Anoniem / Geschreven op : 08 november 2005 - 21:18 / Hits : 105257 / Waardering : 3.59

Mieke’s maagdelijke pretjes.
Auteur : ArieVerhaal / Geschreven op : 10 februari 2016 - 21:49 / Hits : 8283 / Waardering : 3.55

Een lekkere massage
Auteur : Wendy47 / Geschreven op : 09 juni 2014 - 16:32 / Hits : 18818 / Waardering : 3.52

Nichtje Mieke komt logeren.
Auteur : ArieVerhaal / Geschreven op : 05 februari 2016 - 17:42 / Hits : 13812 / Waardering : 3.50

Mieke ontmaagd.
Auteur : ArieVerhaal / Geschreven op : 19 februari 2016 - 01:02 / Hits : 8224 / Waardering : 3.40

Mijn lekkere moeder ( 2 )
Auteur : Anoniem / Geschreven op : 17 november 2005 - 23:23 / Hits : 47520 / Waardering : 3.39

onder Bekijk commentaar
Resultaten: 0 - 2 van 2
quasi
Je verhalen blijven de moeite waard. Volg ze trouw en het verveelt niet. Alleen wangen zuig je hol, niet bol, maar dat terzijde ;-)
Geschreven op : 15 februari 2016 - 23:27

hardy
Goed verhaal, erg sexy verhaal, maar ik mis wel de seksspeeltjes
Geschreven op : 04 februari 2017 - 21:53

Resultaten: 0 - 2 van 2
onder Geef commentaar
Je moet ingelogd zijn om commentaar te geven.
onder Geef score
Je moet ingelogd zijn om te kunnen stemmen.


 
 
Hoofdpagina / Categorieën / Onze Partners / WebLinks / Contact / RSS / Disclaimer / Adverteren

footer

Gehost door Wodyweb