Zoek snel een verhaal...
 
Gertibaldi
 
 


Welkom bezoek(st)er! Je kunt hier registeren.

Een mooie man.
Klein lettertype Groot lettertype Grootste lettertype

Waardering
Een mooie man.
Het was een kristalheldere nacht toen ik de mooiste man die ik ooit had gezien tegenkwam bij de ingang van het restaurant waar ik had afgesproken met mijn beste vriendin. Net als mijn vriendin had ik ook de nodige aandacht aan mijn uiterlijk besteed, omdat we zeker een keer per maand luxe uit eten gaan. We vinden allebei dat je dan ook goed voor de dag moet komen. ik had deze avond mijn fijne lingerie aangetrokken. Daarbij een paar ragfijne nylons en een jarretellegordeltje. Daar overheen had ik een rokje gekozen dat tot boven mijn knieën kwam en een glanzend truitje dat er precies bij paste. Toen ik bij het restaurant aan kwam zag ik haar door het raam aan onze tafel zitten. Hij hield galant de deur voor me open en ik bloosde lichtjes. Hij glimlachte naar me en ik kleurde nog wat dieper. Achter me hoorde ik mijn vriendin roepen en ik draaide me om en omhelsde haar, terwijl hij me met zijn staalblauwe ogen aankeek. Ik trilde over mijn hele lijf. Mijn vriendin had een wollen jurkje aangetrokken dat lekker strak om haar lichaam zat. Ze droeg een paar sučde laarzen met een hak die tot over haar knieën kwamen. Ik kon nog net een stukje van haar lange benen zien en zag dat ze een paar nylonkousen met een naad droeg. Mijn vriendin pakte me bij mijn arm en trok me mee verder het restaurant in. We werden door een ober naar onze tafel gebracht en namen plaats. Ik keek om me heen en zag dat de man schuin achter onze tafel aan zijn tafel had plaatsgenomen alleen.

Mijn vriendin vertelde ondertussen hoe haar dag was verlopen en antwoordde haar met ja en oh wat vervelend voor je. Maar mijn gedachten waren bij iemand anders, ik kon niet ophouden aan die spetter te denken die achter me zat. Toen kwam de ober aan onze tafel om de bestelling op te nemen en vroeg toen of we wat wilden drinken van de man die aan de tafel achter ons zat. Mijn vriendin keek langs me heen en zei zachtjes; “wat een spetter! Kijk zelf ook maar doe het niet te opvallend.” Ik zei niets, maar ik wist al wie zij bedoelde en we zeiden allebei; “graag. Mogen we een rode wijn?” Toen de ober onze drankjes bracht hoorde ik de man van zijn stoel opstaan en onze kant uitkomen. Bij onze tafel aangekomen stelde hij zich voor; “Ik ben Rob, en mijn vriendin zei; ik heet Bettie en dat is Maaike, dank u wel voor de lekkere drankjes. Wilt u misschien bij ons aan de tafel komen zitten?” Rob zei dat hij heel graag bij ons aan tafel kwam zitten, want alleen zitten was nu niet direct het ideale. Ik kreeg het plotseling gloeiend heet, mijn lijf begon weer te trillen, een teken dat ik opgewonden werd. Rob keek me aan en vroeg; “je gloeit helemaal, ben je niet in orde?” En ik hakkelde en zei; “nee hoor, er is niets aan de hand.” De ober kwam met de voorgerechten en we aten in stilte. Ik voelde dat hij met zijn been tegen mijn been aan kwam, elke keer dat het gebeurde werd mijn opwinding een stukje groter. Toen ging er een mobieltje af. Bettie pakte haar telefoon uit haar tas en nam op. Ze draaide zich van ons af en sprak op zachte toon; “hallo, met Bettie, en riep even later, nee toch, ik kom er nu aan.”

Ze greep haar tas en zei; “ik moet echt gaan, het spijt me dat ik je hier achter moet laten maar je bent gelukkig niet alleen. Ik bel je morgen, oké?” En weg was ze. Rob keek me aan met die mooie ogen en zei; “vind je het goed dat ik je na het eten naar huis breng?” En ik kon alleen maar knikken. In stilte aten we door en na het dessert kwam het moment dat we het restaurant moesten verlaten. Toen we buiten in de heldere sterrennacht stonden pakte hij mijn hand en zo liepen we langzaam door de nacht. Mijn hartslag was fors hoger dan normaal, mijn lichaam hunkerde naar seks! Al snel waren we bij mijn appartement aangekomen, ik aarzelde even maar vroeg hem toch om even binnen te komen, waar hij gretig op in ging. Binnen trokken we onze jassen uit en namen plaats op de bank. Ik opende mijn mond om iets te zeggen maar op dat moment zat hij zo dicht bij me dat ik bijna niet meer kon ademen door de opwinding die steeds groter werd. Hij nam mijn hoofd tussen zijn handen en zoende me hartstochtelijk, onze tongen vonden elkaar en ik zoende hem vurig terug. Zijn handen gingen onder mijn rok, streelden mijn bovenbenen zachtjes en gingen verder omhoog aan de binnenkant van mijn dijen. “Je draagt nylonkousen, fluisterde hij in mijn oor, heb je dat voor mij gedaan of vind je het gewoon fijn om nylons te dragen?”

Mijn adem stokte en ik liet me achterover op de bank zakken terwijl hij me nog steeds over mijn nylonbenen streelde. Ik trok hem aan zijn stropdas naar me toe en begon langzaam zijn overhemd los te knopen. Zijn stropdas deed ik over zijn hoofd heen af en smeet die op de grond met zijn overhemd er achter aan. Intussen had hij mijn rok los geritst en langs mijn heupen omlaag getrokken. Hij zag mijn string en de jarretelgordel met de strak gespannen jarretelles. Ik had onder mijn truitje nog mijn Bh. Zo zat ik naast hem terwijl hij met blote borst waar behoorlijk veel haar zat naar me keek met die mooie ogen. Ik trilde van opwinding, hij was zo mooi! Mijn handen gingen naar de knoop van zijn broek, maakte die los en trok de rits naar beneden om vervolgens de broek over zijn smalle heupen naar beneden uit te trekken. Hij zat nu in alleen een strakke boxershort voor me en hij keek me met glanzende ogen aan terwijl hij het truitje over mijn hoofd trok en mijn kanten Bh losmaakte. Mijn borsten sprongen naar voren, de tepels hard van opwinding. Nu had ik alleen nog mijn string en mijn nylons aan. Hij begon mijn borsten zachtjes te strelen en mijn tepels reageerden onmiddellijk. Ze werden nog harder en ik kreunde zachtjes. Hij pakte mijn handen en leidde deze naar zijn boxershort en zei tegen me; “trek hem uit.”

En ik gehoorzaamde hem en trok hem naar beneden. Zijn stijve lul sprong eruit en ik hapte naar adem toen ik die geweldige lul zag! Die was adembenemend groot! Hij lachte zachtjes toen hij mijn reactie zag, trok met een hand mijn string uit en ging daarna met zijn hand voorzichtig langs mijn natte schaamlippen. Ik kreunde weer en spreidde mijn nylonbenen een beetje om hem de ruimte te geven. Hij knielde voor me en zijn tong vond mijn klit. Hij ging er zachtjes mee heen en weer over mijn klit, zijn vinger ging mijn kut in. Mijn heupen kwamen omhoog en ik kreunde harder en vroeg om meer. Hij lachte zachtjes en schoof drie vingers naar binnen terwijl hij met zijn tong sneller om mijn klit heenging. Ik riep hijgend; “oh ja, harder en dieper! Neuk me alsjeblieft!” Hij keek me aan en zei; wil je mij lul in je kut voelen?” Ik kon alleen maar knikken. Hij stond op, ging op me liggen en stootte zijn stijve lul diep bij me naar binnen. En ik kreunde luid en zei opnieuw; “neuk me, neuk me hard en diep!” Hij begon zijn stijve in en uit mijn kut te stoten, mijn heupen bewogen met hem mee totdat ik het niet langer meer tegen kon houden en luid kreunend klaar kwam. Maar het was nog niet genoeg voor hem. Hij haalde zijn keiharde lul uit mijn kut zei dat ik op mijn knieën moest gaan zitten wat ik zonder protest deed. Hij ging achter me zitten, trok mijn billen iets uit elkaar en drong voorzichtig met zijn kletsnatte lul mijn kont binnen. Ik kreunde diep in mijn keel, oh god, wat was dat gevoel om die stijve lul in mijn kont te voelen geweldig! Hij begon langzaam te bewegen, en zijn lul ging steeds iets dieper mijn kont in.

Ik stootte met mijn billen tegen hem aan en het gevoel van die keiharde lul in mijn anus was onbeschrijflijk lekker! Hij stootte steeds sneller en dieper tot het moment dat ik voor de tweede keer klaarkwam en hij met de allerlaatste diepe stoot kreunend zijn sperma diep in mijn kont spoot. Ik zakte langzaam door mijn knieën heen en hij kwam op mijn rug tot rust met zijn stijve lul nog steeds in mijn kont. Wat was ik heerlijk geneukt! Hij neukte zoals hij eruit zag en zoals ik had gehoopt. Hij trok zijn half stijve lul uit mijn kont, en ging weer zitten. Ik draaide me om met mijn gezicht naar hem toe en zag dat hij al weer stijf werd, ik keek hem aan en vroeg of ik hem mocht pijpen. Hij pakte mijn hoofd vast en trok dat naar zijn harde lul toe, en ik legde mijn lippen om zijn forse eikel heen en begon die langzaam te strelen met mijn tong, mijn handen masseerden intussen zijn grote ballen. Hij greep mijn hoofd stevig vast en stootte zijn lul diep mijn mond in, steeds weer in en uit, steeds sneller totdat hij met een diepe kreun opnieuw klaarkwam diep in mijn keel. Het sperma werd diep in mijn keel gespoten, het was heerlijk! Dit was zonder overdrijven een van de beste vrijpartijen die ik had beleefd sinds lange tijden. Niet lang daarna kleedde hij zich aan, tongde me lang en fel. Zonder verder iets te zeggen verliet hij mijn appartement. Ik heb hem nooit meer gezien.
Auteur : max55 / Geschreven op : 07 november 2018 - 12:16 / Hits : 5080 / Waardering : 2.75
Print verhaal Mail vriend
onder Gerelateerde verhalen

Mooie borsten!
Auteur : Trian / Geschreven op : 10 oktober 2015 - 14:39 / Hits : 20586 / Waardering : 4.30

Op vakantie met mijn bloed mooie schoonzusje en zwager(2)
Auteur : Frank / Geschreven op : 21 december 2017 - 09:53 / Hits : 25627 / Waardering : 4.00

Mijn mooie nicht Linda
Auteur : Remus / Geschreven op : 31 juli 2018 - 20:51 / Hits : 5902 / Waardering : 4.00

mooie broer
Auteur : Zus / Geschreven op : 09 september 2012 - 13:43 / Hits : 12660 / Waardering : 3.98

Op vakantie met mijn bloed mooie schoonzusje en zwager (3)
Auteur : Frank / Geschreven op : 09 januari 2018 - 10:51 / Hits : 17809 / Waardering : 3.72

Op vakantie met mijn bloed mooie schoonzusje en zwager (4)
Auteur : frank / Geschreven op : 13 februari 2018 - 21:31 / Hits : 14971 / Waardering : 3.57

Een mooie vis!
Auteur : Lowie / Geschreven op : 09 oktober 2014 - 21:31 / Hits : 10094 / Waardering : 3.04

Een mooie zomeravond
Auteur : GeileDaan / Geschreven op : 01 augustus 2011 - 16:53 / Hits : 19626 / Waardering : 2.94

Mooie, Hollandse Astrid!
Auteur : Stanzie / Geschreven op : 12 december 2013 - 22:14 / Hits : 12734 / Waardering : 2.81

Ik werken als aupair bij een zwaar gehandicapte mooie vrouw
Auteur : Colina / Geschreven op : 04 november 2007 - 16:14 / Hits : 31264 / Waardering : 2.78

onder Bekijk commentaar
Er zijn geen reacties gevonden.
onder Geef commentaar
Je moet ingelogd zijn om commentaar te geven.
onder Geef score
Je moet ingelogd zijn om te kunnen stemmen.


 
 
Hoofdpagina / Categorieën / Onze Partners / WebLinks / Contact / RSS / Disclaimer / Adverteren

footer

Gehost door Wodyweb