Zoek snel een verhaal...
 
Gertibaldi
 
 


Welkom bezoek(st)er! Je kunt hier registeren.

Hoe ik voor het eerst in mijn kontje werd gepakt
Klein lettertype Groot lettertype Grootste lettertype

Waardering
Hoe ik voor het eerst in mijn kontje werd gepakt
Ik vond het niet erg dat twee lessen uitvielen.Het was lekker weer en ik nam mij voor om heerlijk in de tuin te gaan liggen in mijn bikini of mischien wel helemaal naakt, want achter de heg kan dat, omdat wij buitenaf wonen.
Mijn vader heeft een loonwerkersbedrijf dus wij hebben veel ruimte om ons huis.
Ik zag een paar auto's staan en wist gelijk dat naakt zonnen niet zou kunnen en ik wilde de fiets in de loods zetten toen ik gekreun hoorde.
Heel voorzichtig zette ik de fiets tegen een boom en ging stilletjes naar de loods waarvan de deuren een beetje open stonden en keek naar binnen.
Daar zag ik mijn moeder,speirnaakt en zij werd in haar kont geneukt,niet door mijn vader maar door een man die ik wel eens had gezien wanneer hij wat te bespreken had met mijn vader.ik herkende hem wel want het was een grote man.
Mijn vader stond er bij en was ook naakt en ik zag zijn dikke lul. De man die mijn moeder te pakken had, had haar vast bij haar lange haar en trok er flink aan en ik hoorde haar kreunen,wat geil wat geil doe je dit weer,dus ze was wel meer door hem genomen,dacht ik.
Mijn kutje werd nat want ik werd geil en ik gleed met mijn hand onder het korte rokje en vond mijn natte lipjes.
Ik had alleen maar aandacht voor wat er in de loods gebeurde dat ik niet in de gaten had dat er iemand achter mij stond en mij ineens vast pakte.
Ik gaf een gil en hij zei kom jij maar eens mee geile teef, je zult wel net zo geil als je moeder zijn en hij schoof de deuren wat verder open en drukte mij naar binnen.
Hier is je dochter Henk,zei hij tegen mijn vader en zij stond te kijken,mijn vader zei wat ben je vroeg,ja zei ik en vertelde hoe het kwam. Hij deed geen enkele moeite zijn paal te verbergen en de man die mijn moeder neukte ging gewoon door.
Dan is ze toch mooi op tijd, zei die man dan hebben wij nog een kutje en kontje erbij om door te palen. Ja meisje er is nu geen weg meer terug,kreunde mijn moeder en ik ben blij dat jij er bij komt, want ze naaien mij altijd suf.
De man die mij mee had genomen stond nu achter mij en pakte mijn borsten vast, ze is al lekker geil,zei hij, hij tepels zijn al hart en hij maakte mijn bloesje open en haakte mijn b.h je los.Kijk eens wat een stel mooie tietje ze heeft,zei hij en sloeg er tegen aan. Toen maakte hij mijn rokje los en trok die uit, zo en nu jij haar slipje,zei hij tegen mijn vader en dat deed mijn vader ook.
Ju;llie hebben vake gezegd dat julie dachten dat zij een mooi en geile kut had en ik geloof dat julie gelijk hebben. De man gleed tussen mijn benen en voelde dat ik drijfnat was, ze is inderdaad net zo geile teef als jij Annie, zei hij tegen mijn moeder.
Buk je eens diep,zei hij,ik deed dat en hij trok mijn billen uit elkaar en ik hoorde hem zeggen, een mooi kontje heeft ze ook, die zullen wij een flink oprekken.
De man die mijn moeder flink te pakken had gingflink door en ik hoorde mijn moeder kreunen,ik ga komen spuit mijn reet vol met je zaad ik wil het hebben en ze kwam geweldig klaar en hij ook.
Zo en nu jij geil kreng,zei de man die mij meehad genomen,en hij drukte mij voorover, denk er aan volgens mij is zij nog maagd in haar kontje,zei mijn vader.O maar deze slet kan wel wat hebben,zei hij ze is net zo geile del als haar moeder.
Hij streek eerst met een paar vingers door mijn kut en toen drukte hij ze voorzichtig mijn kontje in en dat voelde heerlijk aan. Ik drukte mijn kont achteruit en hij zei, zie je wel dat zij het geil vindt,is dat zo vroeg mijn vader ik zei ja heerlijk papa
Neem haar dan maar flink,zei mijn vader en datdeed die man,ik moest mij ontspannen en deed dat en daar schoof zijn vette paal mijn kontje binnen en begon mij heerrlijk te neuken terwijl mijn moeder mijn kutje onderhanden nam en daar flink met een stel vingers in zat te porren.
O wat geil.wat geil kreunde ik,ik ga al komen en dat deed ik terwijl mijn moeder haar hand zo ver mogelijk mijn geile kut in perste.
De man beukte flink door, gaf mij een paar harde klappen op mijn kont en ik kwam geweldig klaar,waarna hij zijn zaad in mijn kut spoot.
Na hem kwam mijn vader heerlijk in mijn kutje en neukte mij ook geweldig klaar en ik ontving graag zijn dikke zaad,om als laatste de man in mijn kontje te ontvangen die eerder mijn moeder had gepakt.
Annie jij hebt een geile vette reet, zei hij tegen mij moeder die er ook al weer onder ging ,maar zo strakke kont is ook heerlijk maar we zullen haar graag open maken zodat haar kont ook ope blift staan wanneer wij onze paal er uit halen, net als bij jou slet.
Maar zij is niet altijd eerder thuis,zei mijn moeder, jullie moeten nu maar eerder op de avond komen,wij kunnen nu eerder bezif gaan want nu Antje het weet en mee doet hebben jullie twee geile teven om te pakken te nemen,want jij wil dit toch wel vaker mee maken hť, vroegze aan. Heel graag zei ik wat is dit lekker geil en dat was het
Auteur : / Geschreven op : 16 februari 2008 - 21:08 / Hits : 41247 / Waardering : 0.87
Print verhaal Mail vriend
onder Gerelateerde verhalen

Hoe ik voor het eerst in mijn kontje werd gepakt 2
Auteur : Antje / Geschreven op : 20 februari 2008 - 21:01 / Hits : 34447 / Waardering : 0.79

hoe ik het hoertje van mijn vader werd 1
Auteur : Hetty Bos / Geschreven op : 06 december 2014 - 13:23 / Hits : 20398 / Waardering : 3.81

Hoe ik het hoertje van mijn vader werd 2
Auteur : Hetty Bos / Geschreven op : 08 december 2014 - 21:43 / Hits : 14860 / Waardering : 3.78

Hoe ik het hoertje van mijn vader werd 3
Auteur : Hetty / Geschreven op : 16 december 2014 - 22:50 / Hits : 11866 / Waardering : 3.75

Lingerie voor mijn vrouw
Auteur : Robetman / Geschreven op : 06 december 2014 - 13:43 / Hits : 17147 / Waardering : 3.72

Hoe ik het hoertje van mijn vader werd 4
Auteur : Hetty / Geschreven op : 04 januari 2015 - 22:17 / Hits : 9321 / Waardering : 3.67

Mijn fetisj voor de geur en smaak van vrouwen
Auteur : Pieter / Geschreven op : 04 maart 2015 - 16:39 / Hits : 2445 / Waardering : 3.53

Lingerie voor mijn vrouw 2
Auteur : Robetman / Geschreven op : 13 december 2014 - 08:39 / Hits : 9293 / Waardering : 3.53

Eerst papa, nu mijn broer ook?
Auteur : lekkerwijfke / Geschreven op : 14 maart 2011 - 18:47 / Hits : 40407 / Waardering : 3.52

Salarisverhoging voor mijn man verdienen
Auteur : basle / Geschreven op : 26 februari 2014 - 15:27 / Hits : 19705 / Waardering : 3.39

onder Bekijk commentaar
Resultaten: 0 - 1 van 1
peter66
hoi ik kijk uit naar geil vervolg peter
Geschreven op : 18 februari 2008 - 11:38

Resultaten: 0 - 1 van 1
onder Geef commentaar
Je moet ingelogd zijn om commentaar te geven.
onder Geef score
Je moet ingelogd zijn om te kunnen stemmen.


 
 
Hoofdpagina / CategorieŽn / Onze Partners / WebLinks / Contact / RSS / Disclaimer / Adverteren

footer

Gehost door Wodyweb