Zoek snel een verhaal...
 
Gertibaldi
 
 


Welkom bezoek(st)er! Je kunt hier registeren.

Hoe ik voor het eerst in mijn kontje werd gepakt 2
Klein lettertype Groot lettertype Grootste lettertype

Waardering
Hoe ik voor het eerst in mijn kontje werd gepakt 2
Mijn ouders vonden het geweldig dat ik mee wilde doen bij hun neukavonden.De mannen vonden het helemaal te gek dat ze mijn kontje mochten uitwonen.Ik had gezien dat,wanneer ze mijn moeder flink in haar kont aan het neuken waren en de één plaats maakte voor de ander dat haar kont open bleef staan en dat wilde ik ook.
Een week later waren de mannen er weer.mijn moeder en ik liepen rond zonder slipje en jij zult straks wel geschoren worden,zei mijn moeder, die kerels geilen op een kale kut dus gaat jouw pruik er ook af.
Dat was ook zo want ze weren nog maar net binnen,ze hadden ons al eerst lekker bij onze kutjes gepakt en wij hadden al even de palen stijver gepijpt,toen ze zeiden, zo Antje jij krijgt eerst net zo kale kut als je moeder. Mijn vader haalde zijn scheerspullen en de ladyshave van mijn moeder en daar ging mijn zeate pruik en namen gelijk de bilnaad mee
Heerlijk dat geile gedoe aan mijn kont en mijn kut werd drijfnat en ik wilde maar één ding weer flink geneukt worden.
Wij gingen naar de slaapkamer van mijn ouder en daar werden mijn moeder en ik naast elkaar op onze knieën gezet een paar flinke klappen op onze konten en ik voelde dat er een flinke klodder spug op mijn gat kwam en daar werd nummer één naar binnen geschoven en het was gelijk de dikste paal.Ik kreunde dat het zo geil was en toen begon hij te rammen en perste die dikke paal er heel diep in. Die geile spanning in je kont vraagd er alleen maar om om diep gepaktte worden.
Een andere paal zat flink in mijn moeder te rammen, zo geil moeder en zo geil dochter, zei mijn vader neuk mijn geile hoeren flink af mannen en dat deden ze ook.
Een andere paal werd diep in mijn keel geschoven en ik moest flink adem blijven halen maar het ging goe en geile slierten hingen aan mijn mond want het was zo heerlijk lekker om zo gebruikt te worden.
Mijn moeder kwam flink klaar en mijn kont werd gevuld met dat heerlijk warme zaad en ik sloeg tegen mijn vette kut en ja dan komt deze teef ook wel klaar.
Nummer twee gleed nu gemakkelijk in mijn kont die vol zaad zat en nam mij heerlijk te pakken terwijl mijn moeder nu op haar rug lag en ik zag dat één van de mannen haar ging fuistneuken, dat kan bij haar want zij heeft een grote geile wijden kut en zijn hand zat er diep in en hij ging flink tekeer. Mijn moeder perste haar kut op die hand en zei en nu pakken Jan pak mijn baarmoeder vast en drukt een vinger naar binnen . O wat geil wat geil kreunde mijn moeder ik ga komen ik kom klaaar o wat geiiiiiiiil klonk het door de slaapkamer. Ik werd er zo geil van dat ik zei, dat ik zou stoppen met de pil, dan kunnen jullie mij dekken lekker fokken in mijn onbeschemde kut,vinden jullie dat goed vroeg ik aan mijn vader en moeder.
Ja hoor,zeiden ze laat maar een jong bij je maken wij zorgen er wel voor wanneer je, wanneer je klaar bent met school en werk hebt,laat je maar dekken en toen kwam ik zo klaar. De gedachten dat ze mij gaan dekken maakte mij zo geil.
Wij zulle dat graag doen,zeiden de mannen en weet je wanneer zij op mij lijkt dan zan zal zij,wanneer zij zwanger is nog geile worden,zei mijn moeder heerlijk neuken met zo bolle buik en volle melktieten, dat wilde ik ook en dat zal die geile teef ook wel laten doen en zij kuste mij op mijn vette kut waar het geil uit liep
Over die dekavond zal ik de volgende keer schrijven en het geile is dat je nooit weet wie jou gedekt heeft wanneer drie mannen op de zelfde avond over je heen zijn gagaan
Auteur : / Geschreven op : 20 februari 2008 - 21:01 / Hits : 34448 / Waardering : 0.79
Print verhaal Mail vriend
onder Gerelateerde verhalen

Hoe ik voor het eerst in mijn kontje werd gepakt
Auteur : Antje / Geschreven op : 16 februari 2008 - 21:08 / Hits : 41248 / Waardering : 0.87

hoe ik het hoertje van mijn vader werd 1
Auteur : Hetty Bos / Geschreven op : 06 december 2014 - 13:23 / Hits : 20403 / Waardering : 3.81

Hoe ik het hoertje van mijn vader werd 2
Auteur : Hetty Bos / Geschreven op : 08 december 2014 - 21:43 / Hits : 14861 / Waardering : 3.78

Hoe ik het hoertje van mijn vader werd 3
Auteur : Hetty / Geschreven op : 16 december 2014 - 22:50 / Hits : 11866 / Waardering : 3.75

Lingerie voor mijn vrouw
Auteur : Robetman / Geschreven op : 06 december 2014 - 13:43 / Hits : 17149 / Waardering : 3.72

Hoe ik het hoertje van mijn vader werd 4
Auteur : Hetty / Geschreven op : 04 januari 2015 - 22:17 / Hits : 9321 / Waardering : 3.67

Mijn fetisj voor de geur en smaak van vrouwen
Auteur : Pieter / Geschreven op : 04 maart 2015 - 16:39 / Hits : 2445 / Waardering : 3.53

Lingerie voor mijn vrouw 2
Auteur : Robetman / Geschreven op : 13 december 2014 - 08:39 / Hits : 9294 / Waardering : 3.53

Eerst papa, nu mijn broer ook?
Auteur : lekkerwijfke / Geschreven op : 14 maart 2011 - 18:47 / Hits : 40407 / Waardering : 3.52

Salarisverhoging voor mijn man verdienen
Auteur : basle / Geschreven op : 26 februari 2014 - 15:27 / Hits : 19707 / Waardering : 3.39

onder Bekijk commentaar
Er zijn geen reacties gevonden.
onder Geef commentaar
Je moet ingelogd zijn om commentaar te geven.
onder Geef score
Je moet ingelogd zijn om te kunnen stemmen.


 
 
Hoofdpagina / Categorieën / Onze Partners / WebLinks / Contact / RSS / Disclaimer / Adverteren

footer

Gehost door Wodyweb