Zoek snel een verhaal...
 
Gertibaldi
 
 


Welkom bezoek(st)er! Je kunt hier registeren.

een onverwachte avond
Klein lettertype Groot lettertype Grootste lettertype

Waardering
een onverwachte avond
Cynthia ligt in het grote, warme bad. Ze denkt aan Robert, haar man, die nog steeds aan het werk is in Amsterdam. Ze weet dat het vanavond laat zal worden, maar in haar gedachten is ze al bezig met wat ze wil doen als hij thuis komt. Na een uurtje stapt ze het bad uit om zich af te drogen. Als ze de handdoek laat zakken ziet ze zichzelf in de grote spiegel, mooie, volle borsten met grote tepels, die zichtbaar stijf worden als ze er met haar handen overheen gaat. zo draait ze zich om en om voor de spiegel. Ze weet dat Robert heel blij zal zijn, als hij haar vanavond uitkleedt en dan het nieuwe slipje ontdekt dat ze vandaag speciaal voor hem heeft gekocht. Het is echt piepklein en van een ragfijne, doorschijnende stof. Het is eigenlijk niet meer dan een minuscuul klein lapje stof. Ze heeft expres voor wit gekozen, omdat daardoor het streepje zwarte haartjes op haar kutje, voor zover ze niet boven het randje uitsteken, zich scherp en lekker geil onder het slipje aftekenen. Het lijkt wel alsof ze zo nog naakter is dan zonder broekje, denkt ze geil. Ze draait zich halfom en kijkt over haar schouder naar haar billen. Goedkeurend knikt ze tegen zichzelf in de spiegel: grotendeels komt de streep van haar bilspleet boven het slipje uit, dat voor het overige de strakke ronding van haar volle billen accentueert. Dan pakt ze het BH tje dat bij het slipje hoort, deze heeft een voorsluiting, en de cups bedekken haar borsten maar voor de helft. Ze schikt haar volle borsten in de halve cups, totdat haar tepels net bedekt zijn. Tevreden met het resultaat, pakt ze een jarretellegordeltje met acht jarretelles, en een paar licht nylonkousen met een naad. Ze bevestigt de kousen aan de jarretelles, en spant deze om de nylons strak over haar benen te krijgen. Tevreden met het resultaat pakt ze het extreem korte mini-jurkje van de hanger, een jurkje waarmee ze haar man altijd weer weet op te geilen: heel diep uitgesneden aan de voorkant, met drie geraffineerde knoopjes aan de linkerkant, waarvan de onderste zich ter hoogte van haar heup bevindt, zodat haar linkerbil tot precies aan de bovenrand van haar slipje zichtbaar is.

Het is bijna elf uur als ze zo gekleed en op haar favoriete naaldhakken naar beneden gaat. In de woonkamer zorgt ze ervoor dat de verlichting niet te fel is, en zet ze een muziekje op. Ze gaat lekker op de bank zitten, met een glas wijn in haar hand, en denkt opgewonden aan wat er allemaal gaat gebeuren. Het is al half een, en ze heeft een tweede fles opengetrokken, als ze eindelijk de sleutel in de voordeur hoort omdraaien. Geschrokken hoort ze ook en andere stem. Robert is niet alleen! Ze staat razendsnel op, maar beseft dat ze nu niets meer aan haar kleding kan veranderen. Als verstard kijkt ze naar de man die samen met Robert de woonkamer binnenkomt. Robert kust haar vrolijk op de mond en stelt hem voor als zijn directe collega: “Ben heeft samen met mij overgewerkt en omdat het al laat was heb ik voorgesteld om bij ons nog even een afzakkertje te nemen.” Ze schudt zijn stevige hand en voelt een vuurrode kleur over haar wangen trekken. Robert schenkt voor hen beiden een biertje in, en gaat naast haar op de bank zitten. Ze praten wat over koetjes en kalfjes, maar de stiekeme blikken die soms door Ben op haar worden geworpen ontgaan haar niet. Robert haalt opnieuw een paar flesjes bier uit de keuken, en schenkt voor haar nog een glas wijn in. Ze is behoorlijk teut als het derde rondje bier wordt gehaald. De sfeer veranderd behoorlijk, het wordt wat broeierig, ze merkt dat ze niet de enige is die opgewonden is geworden. Ben kijkt nu openlijk naar haar, en dat geeft haar een tintelend, en geil gevoel in haar buik.

Ze gaat expres zo zitten, dat Ben een beter zicht krijgt op haar in die dunne nylon gestoken linkerbeen. Omdat ze nog niet helemaal tevreden is met het resultaat, slaat ze even later haar benen over elkaar, zodat ze er zeker van is dat hij ook de aanzet van haar jarretelles en de boord van haar kousen kan zien, maar ook het randje van haar slipje. Ze merkt opgewonden dat hij zijn ogen niet meer van haar benen kan afhouden. Door zich aanhalig tegen Robert aan te nestelen, haar lichaam naar hem toe draaiend, laat ze nog meer zien, ze spreid haar benen een beetje zodat hij haar slipje tussen haar dijen goed kan zien. Ze voelt dat ze nat wordt, maar dat wind haar nog meer op. Als de bierglazen weer leeg zijn, staat ze zelf op, en loopt naar de keuken om nieuwe flesjes te halen. Ze draait met haar heupen, haar naaldhakken tikken over de vloer. In de keuken streelt ze even opgewonden over haar natte kutje, en trekt ze het slipje expres nog wat verder naar beneden. Als ze in de kamer komt, gaat ze met haar rug naar Ben staan en buigt zich voorover om zijn glas te vullen. Ze is zich bewust van het feit dat haar jurkje van achteren opkruipt, het windt haar op, en ze vult zijn glas tergend langzaam. Nog wat dieper buigt ze, zogenaamd om te voorkomen dat het bier over de rand van het glas heen komt, maar in werkelijkheid om haar slipje te laten zien. Ze voelt als het ware zijn ogen in haar kontje branden. Haar uitdagende houding zorgt voor een diepe stilte in de kamer. Ze geniet ervan en besluit hem nog meer te laten zien door zich over de tafel heen te rekken om Roberts glas ook vol te gieten. Vanuit haar ooghoeken ziet ze hoe ook Robert geil en opgewonden naar haar kijkt. Ze trekt haar schouders verder omhoog, ze voelt hoe haar jurkje omhoog gaat. Dan buigt ze zich nog iets verder voorover naar Robert, totdat ze de zoom van haar jurkje over de bovenrand van haar slipje voelt glijden. Daar staat ze, haar jarretellegordeltje en haar nylons zijn duidelijk te zien voor Ben, terwijl ze het bier Het bier in zijn glas schenkt.

Ze gaat met haar tong over haar lippen en ze wil weer opstaan, maar op dat moment voelt ze een hand om haar pols. Het is Robert, die haar op die manier dwingt zo te blijven staan. Ze kijkt hem opgewonden en vol verwachting aan, aan en hij knikt: “Van dit schouwspel willen we nog wel wat langer genieten, niet Ben?” Deze knikt opgewonden. Robert gaat voor de tafel staan en omklemt nu ook haar andere pols. Haar bovenlichaam rust op de tafel. Als in een roes hoort ze opgewonden stemmen, maar ze verstaat niet echt meer wat er gezegd wordt. Het gaat te keer in haar hoofd en ze geeft zich volledig over aan een machtig verlangen dat door haar lijf raast, van haar hoofd tot aan haar tenen. Ze hoort dat iemand iets aan haar vraagt, en ze brengt niet meer dan een stamelend geluid uit. Dan voelt ze opeens onbekende vingers over de nylons op haar benen, die zich tergend langzaam een weg naar boven, naar haar kletsnatte kutje banen. Ze is gevangen in de hartstocht die door haar lijf giert. Robert heeft in de gaten dat ze een bepaalde grens heeft overschreden en nu geen remmingen meer kent. Hij laat haar polsen los. De aanblik van zijn vrouw, haar bovenlijf voorover op de tafel, haar jurkje opgeschoven tot boven haar middel, haar volle, stevige billen duidelijk zichtbaar in het doorschijnende slipje, onder de grijpgrage handen van zijn collega, windt hem enorm op. Zijn lul wordt dikker en dikker, hij voelt de eerste druppels uit de eikel komen. Ze voelt hoe hij haar jurk begint open te knopen. Op dat moment voelt ze de handen van Ben tegen de onderkant van haar broekje. Ze begint zacht te kreunen als ze een vinger haast aarzelend haar bilspleet voelt komen, eerst van onder naar boven, dan omgekeerd. Hunkerend naar meer, heft ze haar kontje op om hem de gelegenheid te bieden verder naar binnen te glippen en haar kletsnatte schaamlippen te beroeren. In plaats daarvan laat hij zijn vinger opnieuw over de ragdunne stof van haar broekje naar boven glijden. Het maakt haar gek van opwinding. De spieren in haar billen beginnen oncontroleerbaar te trillen en haar adem komt hortend en stotend uit haar keel.

Inmiddels heeft Robert het laatste knoopje van haar jurkje losgemaakt. Hij slaat het rugpand van haar jurkje open en ontbloot haar rug. Haar handen omklemmen de rand van het tafelblad nu ook zijn handen over haar naakte huid op en neer gaan. Ze wil haar BH tje en slipje graag uittrekken, maar de beide mannen maken geen aanstalten haar daarmee te willen helpen. Hun handen zwerven over haar rug en tussen en over haar benen, maar doen geen aanval op de bedekte plekjes. Stuiptrekkend en geil, begint ze onder hun handen te kronkelen. De mannen spelen het spelletje heel geraffineerd. Haar benen, rug, oksels, dijen en schouders worden millimeter voor millimeter betast. Alle spieren in haar lichaam trekken samen onder het huiverende genot dat door haar heen gaat. Ben staart als gebiologeerd naar de op en neer wippende billen in haar slipje en hij schuift beide handen nu doelbewust langs de binnenkant van haar dijen naar het slipje toe. Ze voelt dat, en spreidt ongedurig haar benen nog meer. Haar bewustzijn verplaatst zich nu geheel naar het alsmaar natter wordende kutje in haar strak gespannen broekje. Als zijn vingers in aanraking komen met de zoom van het slipje kreunt ze het uit en zet haar tanden in haar bovenarm. Ze voelt dat hij haar slipje steeds verder tussen haar schaamlipje trekt. Ze kreunt; “trek het uit, trek het uit!!” Maar hij antwoordt dat hij dit nog niet wil.

Op zoek naar
een spannend speeltje ? Kijk eens in onze shop !


Hunkerend probeert ze zelf met haar natte kutje Ben ‘s vingers te zoeken, maar hij weet haar steeds te ontwijken. Sarrend trekt hij het kruis van haar broekje opeens verder naar beneden. ze houdt haar adem in. Als hij plotseling loslaat en het slipje als een veer terugschiet tegen haar klamme kutje, scheurt er een opgekropte kreet van geilheid uit haar keel. De knokkels van haar vingers worden wit door de kracht waarmee ze de tafelrand vastklemt en door haar kontje trekt sidderend de nasleep van dit onverwacht hevige gevoel van genot. Vier armen tillen haar lichaam plotseling omhoog en draaien haar om. Ze zwiept omhoog en wordt ruggelings op de grond gelegd. In dezelfde beweging valt haar jurkje op de grond. Ze kijkt naar de beide mannen die naast haar knielen op de grond. Hun ogen tasten begerig deze nieuwe, uitdagende kant van haar af: de in een te klein BH tje gedrukte borsten, haar gladde buik, de brutaal door haar slipje schemerende haartjes op heer kutje, waarvan een plukje haar boven de zoom van het broekje uitsteekt, haar geil gespreide benen met die schitterende nylons, en haar naaldhakken. Uitdagend betast ze nu zelf haar geile lijf. Opgewonden kijken de mannen toe hoe haar vingers over haar borsten gaan en in de stijve tepels knijpen, dan afzakken en gepassioneerd over haar buik strijkend. Met ingehouden adem volgen ze haar opwindende bewegingen. Met haar rechterhand streelt ze zich tussen haar benen, haar linkerhand glijdt na enig talmen onder de bovenrand van het broekje naar binnen. Ze koestert de natte opening van haar kutje, streelt de trillende lipjes en beroert met de top van haar wijsvinger haar klitje. De vingers van haar rechterhand penetreren nu het broekje van onder en liefkozen de korte weg tussen kutje en kontgaatje. Huiverend van genot krimpt ze ineen. Trillend glijdt haar tong langs haar sensuele lippen en haar ademhaling wordt onregelmatig. Ze kronkelt onder de geile strelingen van haar eigen handen.

Als ze dreigt al te veel in zichzelf op te gaan, worden haar handen teder maar zeker door haar man uit haar broekje getrokken. Ze kreunt en kijkt hem vertwijfeld aan. Robert legt haar armen naast haar hoofd en zegt haar zo te blijven liggen. Dan tast hij achter zich en pakt zijn nog volle bierglas van de tafel. Boven haar golvende buik houdt hij het wat schuim, zodat er een paar koude druppels op haar navel vallen. Ze snakt naar adem en laat die vervolgens gierend uit haar mond ontsnappen. Het lijkt haast een orgasme dat in haar loskomt. Haar hele lichaam schokt wild op en neer en haar handen maaien in de lucht. Ook Ben heeft nu een bierglas in zijn hand. Ze kijkt hem met verwilderde ogen aan. Langzaam draait zijn hand en er vloeit een straaltje uit zijn glas op haar broekje. Ze gilt het uit van puur genot. Het straaltje wordt een straal. Kletterend plast het bier over haar op en neer jagende buik en vermengt zich met het geile vocht van haar kletsnatte kutje. Ze wentelt zich wellustig in haar drijfnatte slipje, en strijkt met haar handen al het vocht over haar naakte huid.
“Trek nu alles uit,” commandeert Robert nu. Koortsachtig trekt ze haar benen omhoog en stroopt haar kletsnatte slipje over haar dijen. Ben steekt een helpende hand toe en trekt het vanaf haar knieën over haar benen. Ongedurig begint ze aan de sluiting van haar beha te prutsen, maar krijgt hem niet open. Ze vloekt, trekt ten einde raad de bandjes over haar schouders en rukt de beha tot onder haar borsten. Als ze ook haar nylons uit wil trekken zegt Ben dat ze die aan moet houden, omdat hij geilt op kousen en naaldhakken. Als de volle borsten tevoorschijn springen, ontfermt Robert zich meteen over de keiharde tepels, die hij speels tussen zijn vingers ronddraait. Ben legt haar benen over zijn schouders en streelt voor het eerst haar smachtende kutje. Hij trekt haar schaamlippen wijd open. Ze heeft het idee dat ze helemaal wordt opengesperd. Twee, drie vingers worden naar binnen geloodst. Met beide handen grijpt ze Robert om zijn nek, en trekt met haar nagels over zijn rug, terwijl Ben zijn vingers met regelmatige bewegingen in en uit haar kutje haalt.

Als ze begint te kermen, moedigen beide mannen haar aan zich niet in te houden. En dat doet ze niet. Ze kermt en gilt, steunt en kreunt en spoort Ben aan: harder, harder, meer, meer! Zijn vingers flitsen nu razendsnel in en uit. Als Bart vervolgens met een felle ruk haar behaatje van haar lijf rukt komt ze voor de eerste keer klaar zoals ze nog nooit was klaargekomen. Een hoge gil komt uit haar keel naar buiten, en terwijl ze zich met haar armen aan haar man en met haar nylonbenen om Ben vastklemt, schokt haar kutje onstuimig op en neer. De gloeiende lavastroom van haar passie gaat gepaard met het uitstoten van hortende kreten die haar lichaam ongeremd op en neer doen bonzen. Tierend en vloekend laat ze zich helemaal gaan, ze komt opnieuw klaar. Als haar lichaam uitgeput is, staan de mannen als op commando gelijktijdig op. In een wazige roes kijkt ze toe hoe ze hun kleren uittrekken. Schoenen, sokken, overhemd en broek worden achteloos ergens neergesmeten. Als ze daarna hun onderbroek naar beneden trekken, springen er twee gigantische, dikke lullen tevoorschijn. Ze wenkt hen allebei naast zich en neemt zacht en liefdevol een lul in elke hand. Traag en geil beweegt ze de staven in haar hand op en neer totdat ze beide keihard overeind staan. De eikel van de lul van Ben is dikker dan die van Robert, maar deze is weer langer. Dan likt ze eerst die van Robert van onder tot boven, vervolgens die van Ben. Als ze aan het topje is gekomen, opent ze haar mond en laat hem een stukje naar binnen glippen, terwijl haar tong gulzig aan de onderkant blijft likken. Ben buigt zich haastig naar haar toe. Ze laat zijn lul los en spert haar mond wijd open. Langzaam verdwijnt de dikke lul tussen haar lippen tot diep in haar keel. Hij schokt even en komt trillend en druipend weer uit haar strot omhoog.

“Nu!, zegt ze: nu...!”
Ben gaat tussen haar dijen zitten. Ze trekt haar knieën omhoog en laat haar benen op haar enkels rusten. Dan trekt ze met beide handen haar schaamlippen naar buiten en toont hem haar kutje. Hij kijkt haar even aan en ze knikt. Hij pakt zijn lul in zijn rechterhand en drijft hem in een vloeiende beweging tot aan zijn ballen in haar kutje. Ze kreunt van genot, en grijpt meteen weer naar de lul van haar man, die ze tussen haar vochtige borsten legt. Ben trekt heel langzaam zijn lul een stukje uit haar kutje, om daarna weer met een stoot zijn lul naar binnen te drukken. “Ik wil je, ik wil je, ga door, ga door!!” zegt ze kreunend. En Ben gaat door, trekt zijn dikke lul terug en stoot terug, haalt hem terug, en duwt hem weer neer, eerst langzaam, maar geleidelijk aan sneller. En ze vuurt hem aan, terwijl ze Roberts lul in hetzelfde tempo tussen haar borsten wrijft: “nog harder, nog sneller!” Zweetdruppeltjes verschijnen op Bens hoofd, terwijl hij met opeengeklemde kaken zijn kont op en neer zwiept, in en uit haar kutje, in en uit... Als een razende bonken en kletsen de lichamen van Cynthia en Ben tegen elkaar. Ben begint vervaarlijk te grommen en haar gierende ademhaling probeert gelijke tred te houden.

Dan opent Ben zijn mond en schreeuwt het uit. Terwijl hij met zijn laatste krachten op haar blijft inbeuken, schreeuwt ze terug. Als een waanzinnige trekt ze nu met twee handen aan de lul van haar man en gilt dat het nú moet gebeuren, nú!
Ze heeft het gevoel dat Ben met zijn laatste stoten haar hele lutje aan flarden scheurt, maar het is een sensationeel gevoel van pure wellust. Ze probeert zijn lul tussen haar schaamlippen vast te klemmen, maar Ben slaagt erin te blijven door te blijven rammen. Dan, terwijl hij met een woeste kreet in haar kutje klaarkomt, en ook zij met een dierlijk gegil de grenzen van de waanzin overschrijdt, komt ook Robert op een geweldige manier klaar. Met krachtige stralen spuit hij zijn sperma over haar borsten en haar gezicht. Uitgeput vallen ze over elkaar neer.
Auteur : max55 / Geschreven op : 08 oktober 2012 - 16:17 / Hits : 28676 / Waardering : 2.83
Print verhaal Mail vriend
onder Gerelateerde verhalen

Mijn fitness avond
Auteur : Marion / Geschreven op : 09 april 2015 - 23:44 / Hits : 11448 / Waardering : 3.92

Onverwachte ontmoeting (vervolg)
Auteur : P44 / Geschreven op : 11 maart 2015 - 14:47 / Hits : 6769 / Waardering : 3.84

Mijn totaal onverwachte belevenis
Auteur : Johan / Geschreven op : 14 februari 2015 - 22:47 / Hits : 15896 / Waardering : 3.82

Mijn totaal onverwachte belevenis 2
Auteur : johan / Geschreven op : 19 februari 2015 - 01:42 / Hits : 14383 / Waardering : 3.82

een heerlijke avond met een ouder echtpaar
Auteur : max55 / Geschreven op : 05 maart 2015 - 16:20 / Hits : 7715 / Waardering : 3.58

onverwachte visite
Auteur : arco03 / Geschreven op : 04 november 2014 - 15:14 / Hits : 15185 / Waardering : 3.33

Tom in het hoge noorden (6) – Een avond met Esther
Auteur : Djaycee / Geschreven op : 26 mei 2012 - 11:38 / Hits : 16255 / Waardering : 3.15

Een avond met een moeder en haar vriendin
Auteur : johan / Geschreven op : 31 juli 2013 - 19:26 / Hits : 19061 / Waardering : 2.98

Een geile avond met een gigolo en haar man
Auteur : Anoniem / Geschreven op : 22 maart 2013 - 01:59 / Hits : 11604 / Waardering : 2.86

Een spannende avond op school II
Auteur : Saskia21 / Geschreven op : 01 mei 2011 - 22:53 / Hits : 12032 / Waardering : 2.83

onder Bekijk commentaar
Resultaten: 0 - 1 van 1
kevin
onverwacht lekker geil
Geschreven op : 09 oktober 2012 - 10:56

Resultaten: 0 - 1 van 1
onder Geef commentaar
Je moet ingelogd zijn om commentaar te geven.
onder Geef score
Je moet ingelogd zijn om te kunnen stemmen.


 
 
Hoofdpagina / Categorieën / Onze Partners / WebLinks / Contact / RSS / Disclaimer / Adverteren

footer

Gehost door Wodyweb