Zoek snel een verhaal...
 
Gertibaldi
 
 


Welkom bezoek(st)er! Je kunt hier registeren.

Op de camping een ander stel 8
Klein lettertype Groot lettertype Grootste lettertype

Waardering
Op de camping een ander stel 8
Dit erotische verhaal is samen geschreven door twee stellen die met elkaar in contact kwamen via een ander erotisch verhaal en besloten om en om elkaar te schrijven wat resulteerde in dit verhaal…

Veel leesplezier! Wij vonden het spannend, grensverleggend en leerzaam… Gr. Daphne en Bas

Deel 8

Mijn hoogtepunt ebt langzaam weg en ik kijk Bas aan terwijl ik op zijn schouders leun. "Jemig... dat was te gek" zeg ik. Hij lacht terug. "Kom", zegt hij en pakt mijn middel vast ten teken dat hij uit me wil. Ergens wil ik dit nog niet... maar ik ben ook benieuwd wat er nu gaat komen. Ik hurk naast hem en streel even langs zijn stijve, die nog heerlijk hard is en glimt van mijn sappen... Hij kreunt weer... Dan kruipt hij richting onze liefjes. Het gekreun en gehijg is niet van de lucht daar. "Wat doe je Bas..." fluister ik. Hij drukt een vinger op zijn mond. Sssssttt en knipoogt naar me...

"Ohh... Daph... zo lekker ben je... uitkijken hoor...". Ik voel me als een kind in een snoepwinkel, zo heerlijk verwent deze vrouw me, ze geeft zich helemaal over aan het genot. Ze weet precies wat ze doet, speelt met me en stuwt me steeds verder. Haar kutje voelt zalig warm en nat en haar knijpen drijft me bijna over de rand. Ik begraaf mijn gezicht in haar heerlijke borsten, lik ze, over de tepels en hoor haar hijgen. In mijn ooghoek zie ik hoe Bas en Veer dichterbij kruipen. Ergens in de verte hoorde ik haar net komen, ze liet zich helemaal gaan, maar wat is ze.. of zijn ze nu van plan? Mijn lieverd komt geknield naast ons zitten en streelt over mijn bezwete rug. Kippenvel. "Hmmmm... schat wat heerlijk je zo te zien genieten van je buurvrouw". Ik moet me nu echt inhouden, de aanwezigheid van mijn Veer zo dichtbij terwijl ik Daphne nog steeds neuk is om gek van te worden! "Oeff... meiden..." mompel ik. Ik vertraag mijn tempo en laat mijn stijve paal nu langzaam in Daphne glippen, haar lippen en klitje plaag ik af en toe.

Mmmm... Jeroen is al heel ver heen, maar ik merk dat hij nog langer wil genieten. Zo ken ik hem. We genieten soms heel kort, een vluggertje, maar meestal wil hij zo lang mogelijk uitstellen en alle tijd nemen. Voorzichtig kriebel ik over zijn rug, dan langs Daph haar benen, en over zijn billen. Zijn gespierde rug en heerlijke kontje bewegen zachtjes op en neer. Daphne heeft haar benen nog strak om zijn middel. Bas zit aan de andere kant en is op zijn zij gaan liggen. Ik zie zijn hand langzaam uit beeld verdwijnen. "Bas mmm..." zegt ze. Hij streelt haar billen. Zachtjes, teder, terwijl mijn Jeroen haar blijft plagen. Ik kruip wat naar achteren. Ik voel me stout en manoeuvreer me zo dat ik goed kan kijken. Ik wil weten wat hij daar doet. Een golf van geilheid overvalt me. Ik zie nu hoe Jeroen zijn stijve haar lipjes uiteen duwt. Zie hoe zijn volle ballen heen en weer bewegen. En ik zie hoe Bas zijn hand over haar bil spreidt en die kneedt. Zijn vingers zijn gevaarlijk dicht bij haar poesje, dat langzaam gevuld wordt door Jeroen. Dan glippen ze lager. Ik lik over mijn lippen en geniet even van dit uitzicht. Het is o zo stout, maar op een goeie manier.

Allemachtig denk ik, dit wordt nog geiler dan ik had gedacht. Ik beheers me nauwelijks, maar mijn langzame neuken maakt dat ik nog volhoud en me, nog even, kan verzetten tegen de geile kriebels die door mijn onderlijf schieten. "Bas, wat doe je toch allemaal" zucht Daph onder me, "je vingers oh....". Ik begin te lachen. "Zal ik even uit je gaan lieve meid, dan kan Bas je..." maar ze onderbreekt me "nee nee Jeroen blijf me zo plagen, ik wil je in me houden ik wil..." En ze kreunt opnieuw, harder dit keer, en ik weet dat ze nu snel gaat komen. Haar kutje spant zich aan, het voelt zo lekker strak, en het lijkt of ze nog natter wordt. "Bas wat spook jij allemaal uit man?" grap ik. Hij lacht.

Ik lach ook, haha, omdat ik zie wat hij doet. Bas duwt zijn vinger zacht tussen haar billen. Hij doet het heel voorzichtig. Het is nog steeds goed, maar oef, wat stout is dit. Jeroen mag niet uit haar gaan, terwijl Bas haar maar verder blijft plagen. Zijn vingers strelen haar blote billen, glijden even langs haar lipjes, en dan weer zacht in haar billen. Onbewust streel ik mezelf, mijn tepels en mijn heuveltje. Daphne kreunt harder en harder en Bas fluistert "Geniet maar lieverd, geniet van ons... " Ze schokt en gromt, nu zal ze gaan komen, dat moet haast... Ze slaat haar arm om Jeroen zijn nek heen en trekt hem tegen zich aan. Met haar andere hand pakt ze Bas' haren vast en trekt ook hem naar haar gezicht toe. Gefluister, onhoorbaar, wat zegt ze toch...

....Daphne kreunt van genot onder het bezwete lichaam van Jeroen. Haar armen om hem heen geslagen, haar benen hoog om zijn middel, zijn stijve pik diep in haar. Ze kijkt me liefdevol aan en ik glimlach naar haar. Dan trekt ze mn gezicht naar haar toe en kust me intens op mn mond. Haar tong likt mn bezwete lippen. "Ohh Bas, wat is dit heerlijk, Jeroen neukt me zo lekker en nu jij dicht bij me en wat je zojuist deed, wat ik voelde vond ik heerlijk. Ga door...". Ik glimlach terug en streel haar billen wederom. Aan de andere kant ligt Verona en ik zie dat ze aandachtig kijkt naar wat ik doe. Zie haar bijten op haar lippen...

"Doe maar mee Veer" glimlach ik. Nu streelt zij ook de lekkere billen van Daphne, die bewegen door de pompende pik van Jeroen. Onze handen vinden elkaar en strelen zachtjes. Wij kijken beide waar onze handen zijn. Jeroen zijn gladde ballen en zijn harde pik glinsterend diep stotend en zien Daphne haar vocht uit haar kutje naar beneden druipen richting haar kontje... En ohhh haar kontje staat n beetje open! Wat een geile aanblik... Onze handen glijden over haar billen, knijpen zachtjes. Daphne kreunt van onze streling nog intenser... Nu voel ik ook de ballen van Jeroen langs mijn hand glijden en Verona kijkt me bloedgeil aan.. "Voel maar Bas" zegt ze zachtjes dat alleen ik het hoor. Dan streel ik zijn ballen, het voelt vreemd aan want nooit eerder streelde ik een man. Ook Verona streelt Jeroen zijn mannelijkheid. Jeroen hijgt van deze extra streling. Zijn knieën duwt hij nog verder uitéén en voert zijn tempo op. Ik hoor Daphne ongekend kreunen... ohhhhhhh jahhhh. Zal hij weten dat ik in zijn ballen knijp denk ik bij mezelf.. Ik glimlach naar Verona. Zie dat zij dit ontzettend geil vindt. Mn vingers gaan verder op ontdekking en volg Daphne haar geile vocht naar beneden. Verona kruipt achter de billen van Daphne en likt de ballen van Jeroen en zijn harde pik als hij zich telkens terugtrekt.

Mijn zoektocht gaat verder en zie Daphne haar kontje nog steeds een beetje open staat.. Dan duw voorzichtig mijn vinger in haar, Vanwege het vocht van haar natte kutje glijdt mijn vinger verder en verder.... Een tweede vinger laat ik in haar glijden en heel even voel ik haar weerstand maar meteen weer ontspanning. Mijn vingers voelen zelfs de bewegende pik van Jeroen.. Daphne duwt steeds harder haar kontje tegen mijn neukende vingers aan. Ze kreunt en hijgt onder Jeroen's lijf en mijn vingers in haar kontje. Mijn verlangen wordt weer groot als Verona al likkend mijn pik weer streelt.. Haar vingers voelen heerlijk aan als ze alleen mijn topje streelt, meteen komt mijn vocht vrij en kreun zachtjes van haar streling. Verona kust de billen van Jeroen sensueel en geil. Mmmm.... Haar tong glijdt richting zijn kontje. Ze likt hem gulzig en nat... Mijn andere hand streelt naar haar dijen. Mmmm ze is nog erg nat! Nu vinger ik Daphne én Verona. Beide vrouwen kreunen luid omdat ik ze vinger.... Ohhhh wat een sensationeel en machtig gevoel geeft me dat!

Ohhhh wat is dit hemels. En heerlijke man in me te voelen en twee paar handen die me over mijn billen strelen....
Ik voel de vingers van Bas voorzichtig mijn kontje betasten en een stukje in mij gaan. Ik ben verschrikkelijk opgewonden van alles wat ik voel en wat er om mij heen gebeurt.
De vinger van Bas glijdt verder in mijn kontje, oooh wat is dit geil.... Ik hou het niet zoveel langer vol, mijn orgasme nadert voel ik, mijn lijf tintelt en ik wil de kolkende heerlijke overstroming van opwinding niet heel veel langer tegenhouden. Bas weet dat als hij mij neukt en tegelijkertijd mijn kontje penetreert, ik mijn orgasme maar moeilijk kan tegenhouden. Ik hoor heel hard kreunen.....ik hoor mijzelf denk ik dan....oooohhhhh kreun ik en ik hoor Jeroen hijgen in mijn oor."Ooooohhh Daph, ik neuk je hard, wat ben je nat en mijn ballen worden heerlijk bewerkt....ik, ik, ik ooohh hou het bijna niet langer. “Nog niet Daph, hoor ik mijn grote liefde zeggen in mijn oor.....”

Deel 9 (de laatste) volgt snel!

Wil je reageren of heb je vragen over het verhaal? Mail ons dan.. Dat vinden we erg leuk, spannend en mischien wel erg mmmmm.... ;)
Auteur : basdaphne / Geschreven op : 17 januari 2013 - 00:03 / Hits : 6651 / Waardering : 2.32
Print verhaal Mail vriend
onder Gerelateerde verhalen

Op een camping met een ander stel deel 2
Auteur : basdaphne / Geschreven op : 29 november 2012 - 18:53 / Hits : 11885 / Waardering : 2.37

Op de Camping een ander stel 6
Auteur : basdaphne / Geschreven op : 22 december 2012 - 23:17 / Hits : 7038 / Waardering : 2.30

Op een camping met een ander stel deel 1
Auteur : basdaphne / Geschreven op : 27 november 2012 - 23:01 / Hits : 13339 / Waardering : 2.25

Op de camping een ander stel 5
Auteur : basdaphne / Geschreven op : 15 december 2012 - 20:16 / Hits : 6720 / Waardering : 2.16

Op de camping een ander stel deel 4
Auteur : basdaphne / Geschreven op : 06 december 2012 - 23:09 / Hits : 5233 / Waardering : 2.06

Op de camping een ander stel 7
Auteur : basdaphne / Geschreven op : 04 januari 2013 - 22:00 / Hits : 4039 / Waardering : 1.87

Op de camping een ander stel 9
Auteur : basdaphne / Geschreven op : 19 februari 2013 - 22:46 / Hits : 3940 / Waardering : 1.74

Een ander stel in het bos
Auteur : Bas en Daphe / Geschreven op : 20 mei 2012 - 21:00 / Hits : 10841 / Waardering : 2.36

Op de caming een ander stel deel 3
Auteur : basdaphne / Geschreven op : 02 december 2012 - 23:10 / Hits : 7717 / Waardering : 2.00

op vakantie met ouders en zusje naar naaktcamping in plaats van gewone camping(12))
Auteur : Jesper / Geschreven op : 27 april 2015 - 16:30 / Hits : 9803 / Waardering : 3.98

onder Bekijk commentaar
Er zijn geen reacties gevonden.
onder Geef commentaar
Je moet ingelogd zijn om commentaar te geven.
onder Geef score
Je moet ingelogd zijn om te kunnen stemmen.


 
 
Hoofdpagina / Categorieën / Onze Partners / WebLinks / Contact / RSS / Disclaimer / Adverteren

footer

Gehost door Wodyweb