Zoek snel een verhaal...
 
Gertibaldi
 
 


Welkom bezoek(st)er! Je kunt hier registeren.

De foto shoot
Klein lettertype Groot lettertype Grootste lettertype

Waardering
De foto shoot
Zoals we al hebben verteld houden we ervan om lekker te vrijen en te neuken met meerdere mensen. We, dat zijn Ella en Jim. Het is niet altijd zo dat we het speciaal opzoeken, maar als de mogelijkheid zich voordoet gaan we het niet uit de weg..Jim heeft als hobby fotograferen en ik diende tot voor kort als zijn meest favoriete model. Ik zeg bewust tot voor kort, want hier is onlangs verandering gekomen. Jim heeft op zijn werk een mooie vrouwelijke collega waar hij zowel zakelijk als privé een heel goed contact heeft, en met wie hij vrijuit over allerlei intieme zaken kan praten. Jim had haar tijdens een van die gesprekken verteld dat hij heel graag lekkere geile foto’s maakte, en dat ik zijn enige model was. Karin, zo heette de collega, zei dat ze hier best wel in geďnteresseerd was, maar ze vond dat ze niet echt een ideaal figuur had om te poseren. Jim kennende lukte het hem heel snel om haar dit idee uit haar hoofd te praten. Op een avond, toen ze bij ons thuis een borrel kwam drinken, werden de gesprekken steeds losser terwijl de drankjes bleven komen.

Karin vroeg opeens aan Jim of hij eens foto’s van haar wilde maken. Jim wist al dat ik daar geen enkel probleem mee zou hebben, hij wist dat ik het ook wel een opwindend idee vond. We spraken een datum af, waarop de fotoshoot plaats zou vinden, en we spraken af dat ze in lingerie gefotografeerd zou worden. Op de bewuste zaterdagavond, een paar weken later, zou het gebeuren. Die avond waren we best wel gespannen, omdat we via via te weten waren gekomen dat Karin biseksueel was. je weet dan maar nooit hoe zo’n avond zou eindigen….Jim had alles klaargezet, hij had zelfs een grote matras op de grond gelegd en de verlichting aangepast. Ikzelf was al in bad geweest, had mijn schaamhaar weer kort geknipt boven mijn venus heuveltje en rond de schaamlippen alles weggeschoren. Jim vroeg me om iets geile aan te trekken, wat eigenlijk overbodig was omdat ik s’avonds bijna altijd sexy tot extreem hoerig gekleed ben.

Het gebeurt regelmatig dat onze huisvriend langs komt en dan wordt er steevast heftig geneukt, vooral als ik lekker hoerig gekleed ben. Vandaar dat ik wist welke invloed mijn kleding op anderen had. Ik had me die avond lekker hoerig aangekleed. Ik droeg een superstrak, kort rokje, waar mijn in donkere nylonkousen gehulde benen perfect uitkwamen. Op het rokje had ik een doorzichtig bloesje aangetrokken, waaronder mijn volle borsten duidelijk te zien waren, want ik had geen Bh aangetrokken. Aan mijn voeten had ik een paar lange laklaarzen met een naaldhak die tot ver over mijn knieën kwamen. Ik had me fel opgemaakt. Om negen uur ging de bel. Jim deed de deur open en ik hoorde aan zijn reactie dat hij verrast was. wat deze verrassing inhield kreeg ik even later ook te zien. Karin was gekleed in een super kort rubber rokje en een extreem kort topje daarop dat haar borsten amper bedekte.

Ze had lichtbruine nylonkousen met een zwarte naad om haar benen, en haar voeten staken in een paar torenhoge naaldhakken. Ze had zich zwaar opgemaakt, wat het geheel compleet maakte. Ik zag dat wat Jim zag, hem best beviel, want hij had in een mum van tijd een gigantische stijve lul in zijn broek. Dat was altijd goed te zien, omdat hij bijna nooit een slip draagt als hij vrij is. Ook ik kreeg het Spaans benauwd bij het zien van deze hoerig geklede vrouw! Omdat we allebei van twee walletjes eten als dat zo uitkomt, voelde ik mijn kutje nat worden bij het zien van deze femme fatale! Wat mij betrof kon de avond al niet meer kapot. Na een aantal glazen wijn en geklets over van alles en nog wat, was het tijd om te beginnen. Karin vroeg aan Jim hoe hij haar het liefst wilde hebben, en deze zei dat ze dat allemaal zelf mocht weten. Het ging immers om haar foto’s! ik adviseerde haar een aantal poses. Na ongeveer twintig foto’s wilde Jim de shoot een andere draai geven. Ik had direct door wat hij wilde, en dat was om uiteindelijk met ons allebei in bed te belanden.

Jim vroeg aan Karin of ze er bezwaar tegen had om met mij gefotografeerd te worden. “Natuurlijk niet!”reageerde ze. Als eerste moest ik in de armen van Karin gaan liggen, en zo ging het steeds een stapje verder. Ik voelde aan het lijf van Karin dat ze steeds geiler werd, ze begon al zwaar te hijgen en te kreunen. Op een bepaald moment moesten we van Jim elkaar aankijken en net doen alsof we elkaar begonnen te tongen. Ik was hierdoor al bloedgeil geworden en ik voelde het kutgeil uit mijn kutje druipen. Karin had er helemaal geen zin in om te doen alsof, ze zoende me vol op mijn felrode lippen en duwde haar tong bij me naar binnen. Ik beantwoordde haar geile zoen vol overgave. Op de achtergrond hoorde ik het klikken van de camera. Toen stopte Jim even om iets aan onze schaarse kleding te veranderen. Hij trok mijn string uit en liet me rechtop staan. Bij Karin hoefde hij geen slipje uit te trekken, omdat ze onder het rubber rokje naakt was. zij moest op haar knieën voor mij gaan zitten en net doen alsof ze mij aan het beffen was. bij de eerste foto deed ze nog alsof, maar direct daarna begon ze mijn klitje af te likken en te verwennen. Ik werd door al dat gelik bloedgeil! Het duurde dan ook niet lang of ik kwam gillend en steunend klaar op haar tong!

Toen was het hek helemaal van de dam en vergaten we allebei dat we aan het poseren waren, terwijl Jim als een gek de camera zijn werk liet doen. Hij stopte met het maken van foto’s, omdat hij zijn geilheid niet langer meer kon bedwingen, en zich vol overgave met ons ging bemoeien. Zijn kleren had hij in no time uitgetrokken en hij tilde het rubber rokje van Karin op en begon haar volle kut, die tot zijn verrassing helemaal glad was, uit te lebberen. Ze hijgde extreem en liet duidelijk hoe heet ze was. ze kwam gillend op zijn tong klaar, en wilde eigenlijk nog maar een ding, en dat was een dikke lul in haar kut. Niet allen haar kut was stevig, haar hele lichaam was stevig. Ik wilde ook graag flink geneukt worden. Ik wist al dat Jim mijn voorraad vibrators en dildo’s had klaargelegd, en natuurlijk mijn dubbele dildo. Dit kon een mooi spelletje worden. Ik duwde de een helft van de dildo bij Karin naar binnen en het ander deel schoof ik in mijn eigen kutje. Bij het zien van dit alles werd Jim nog geiler en al gauw stond hij, met grote ogen naar ons kijkend,aan zijn dikke lul te trekken. Gelukkig kwam hij niet klaar, want hij bewaarde dat voor ons. Karin kwam voor de tweede keer schokkend klaar, en bij mij duurde het al niet veel langer. Maar ik wilde nu ook wel eens een echte lul in mijn kutje.

Mijn schaamlippen stonden al wagenwijd open, snakkend naar een echte lul. Jim liet me op handen en voeten steunen en stak in een vloeiende beweging zijn dikke lul diep in mijn kutje. Ik snakte naar adem, dit was zo mega geil! Ik kreeg het gevoel dat ik bijna direct klaarkwam, en vergat alles en iedereen om me heen. Jim die zich heel goed kan inhouden, wilde ons allebei neuken en vroeg aan Karin om ook op haar handen en voeten te gaan zitten, zodat hij van de ene kut in de andere kon gaan. Dit liet ze zich geen twee keer zeggen, en ze zat al klaar voor hij goed een wel was uitgepraat. Toen hij die dikke lul van hem in haar kut schoof gilde ze het uit van geilheid. Haar nylonkousen schuurden over zijn bovenbenen bij elke stoot. Ik ging even later in de 69 houding onder haar liggen om haar klitje te bewerken. Ze liet zich helemaal gaan en hapte in mijn kutje en mijn klitje. Opeens voelde ik iets hards in mijn kutje komen. Ik kon nog net zien dat Karin mijn meest lekkere kunstlul in mijn kutje drukte, wat me nog geiler maakte. Ik kon, terwijl we zo lagen, zowel de dikke lul van Jim als de klit van Karin likken. Hoe lang we zo bezig zijn geweest weet ik niet meer, maar aan het gesteun en gegrom van mijn man te horen maakte ik op dat hij op het punt stond om klaar te komen. Hij trok zijn lul uit haar kut en spoot zijn sperma over ons heen met flinke stralen.

Hijgend liet hij zich naast ons vallen. Toen we weer een beetje tot onze positieven waren gekomen vroeg Karin of ze mij nu ook een keertje mocht neuken. Toen ik knikte stond se op en liep naar de gang. Toen ze even later terugkwam wist ik niet wat ik zag. Tussen haar jarretelles stond een gigantische zwarte voorbindlul, dik geaderd, en toch zeker vijfentwintig centimeter lang en zo dik als mijn pols! Ze kwam op haar naaldhakken op me af lopen, terwijl ze met haar hand een trekkende beweging maakte. Ik wist niet hoe dit zou aflopen, maar een ding wist ik heel zeker, en dat was dat ik die zwarte lul in mijn kutje wilde hebben! Karin pakte me bij mijn hoofd en duwde de eikel van de dildo in mijn mond, hij paste er nauwelijks in. Toch deed ik verwoede pogingen om hem in mijn mond te krijgen, wat na een paar pogingen lukte. Ze stootte de dildo in en uit mijn mond. Toen duwde ze me achterover en ging tussen mijn gelaarsde benen zitten.

Ze spreidde mijn benen zodat mijn kutje open ging staan, en duwde met enige moeite de grote eikel tussen mijn schaamlippen. Ik hijgde van opwinding. Na even gewacht te hebben duwde ze door, en even later zat de grote lul er bijna helemaal in. Ik had het niet meer! Ik werd geneukt door een vrouw! Het was geil! Het was zalig! Ik kreeg het gevoel dat mijn kutje uit elkaar werd getrokken, maar het was ontzettend geil. Ik sloeg mijn laarzen om har heen en trok haar tegen me aan. ze ragde in mijn kutje alsof het niets was. Jim was bij het zien van dit geweld alweer geil geworden, zijn lul stond stijf vooruit. Karin wenkte hem met har hand, en toen hij bij haar kwam staan boog ze haar hoofd opzij en nam zijn lul in haar mond. Toen ik zag wat ze deed had ik het niet meer. Mijn kutje drukte elke keer omhoog zal ze de dildo naar binnen stootte. Ik begon te kreunen, ik had het niet meer. Jim zag hoe ik er aan toe was, en wist dat ik weer klaarkwam.

Ook Karin kreeg dat in de gaten en verhoogde het tempo, terwijl ze als een gek aan de lul van Jim zat te zuigen. Die kon zich niet meer inhouden en spoot zijn sperma in haar mond, op hetzelfde moment kwamen wij ook klaar. Ze kon niet alles in haar mond houden, en een deel van het sperma droop langs haar kin naar beneden. Trillend op zijn benen stond Jim daar, maar Karin trok hem naar beneden. Hij bleef uitgeput naast ons liggen, terwijl Karin tegen me aan was gaan liggen, met de grote dildo nog in mijn kutje. Ik trok haar hoofd naar me toe en begon haart lippen af te likken die nog vol sperma zaten. Ze vroeg me of ik het fijn had gevonden, waarop ik volmondig ja zei. We zijn daarna met zijn drieën onder de douche geweest, en hebben de rest van de avond met zijn drietjes doorgebracht. Ik weet niet wat er in de toekomst nog gaat gebeuren, maar een avond als deze zal nog regelmatig voorkomen.
Auteur : max55 / Geschreven op : 25 maart 2013 - 14:57 / Hits : 10595 / Waardering : 2.57
Print verhaal Mail vriend
onder Gerelateerde verhalen

Vervolg van de foto-shoot
Auteur : pipa / Geschreven op : 28 juni 2012 - 20:24 / Hits : 9674 / Waardering : 2.08

Foto chantage.
Auteur : Angela / Geschreven op : 05 februari 2014 - 12:00 / Hits : 17436 / Waardering : 3.50

Maaike – erotische foto’s
Auteur : blackjack / Geschreven op : 30 januari 2013 - 18:11 / Hits : 9857 / Waardering : 2.61

Het begon met een foto reportage.
Auteur : Anoniem / Geschreven op : 14 juni 2007 - 22:31 / Hits : 24774 / Waardering : 2.60

Vriendinnen op de foto
Auteur : Pipa / Geschreven op : 03 april 2012 - 20:48 / Hits : 14467 / Waardering : 2.43

Hooghartige trut: de foto’s
Auteur : imsur / Geschreven op : 26 oktober 2009 - 22:39 / Hits : 20828 / Waardering : 2.12

Wat je met een foto kan bereiken
Auteur : Wouter1989 / Geschreven op : 07 mei 2007 - 19:22 / Hits : 18380 / Waardering : 2.02

Vervolg foto,s van mijn schoonouders op hum pc
Auteur : Anoniem / Geschreven op : 12 mei 2006 - 17:13 / Hits : 17876 / Waardering : 2.01

Foto voor mijn tante
Auteur : Anoniem / Geschreven op : 25 januari 2005 - 13:34 / Hits : 22100 / Waardering : 1.37

Aftrekken op MSN foto
Auteur : Anoniem / Geschreven op : 29 januari 2005 - 13:14 / Hits : 12120 / Waardering : 0.80

onder Bekijk commentaar
Er zijn geen reacties gevonden.
onder Geef commentaar
Je moet ingelogd zijn om commentaar te geven.
onder Geef score
Je moet ingelogd zijn om te kunnen stemmen.


 
 
Hoofdpagina / Categorieën / Onze Partners / WebLinks / Contact / RSS / Disclaimer / Adverteren

footer

Gehost door Wodyweb