Zoek snel een verhaal...
 
Gertibaldi
 
 


Welkom bezoek(st)er! Je kunt hier registeren.

Voor 4 een nieuw begin! deel 2
Klein lettertype Groot lettertype Grootste lettertype

Waardering
Voor 4 een nieuw begin! deel 2
VHG gedachten en ons plan:

“Zo dat was lekker en spannend. Heerlijk!” kreunde Esmee en trok haar rokje weer recht maar nog wel zo dat we haar kutje konden blijven zien.
Inge knoopte even haar bovenste 4 knoopjes van haar jurk los en haalde haar borsten eruit zodat we tegen haar harde tepels aankeken en legde haar hand op de binnen kant van de dijen van Esmee om haar vingertoppen over het klitje te laten gaan.
Esmee opende haar benen weer en liet zich verwennen terwijl we gewoon in gesprek waren.

Karl en ik keken toe hoe Inge niet alleen het klitje van Esmee beroerde maar nu ook met gesloten ogen haar eigen klitje. Haar vingers waren drijf nat van de sappen uit beide kutjes.
Esmee drong nu met haar tong in de mond van Inge en niet veel later kwamen beide meiden klaar.
Inge maakte nu het gezicht van Esmee schoon en trokken de dames weer hun kleding goed om Inge te zien opstaan om drinken te halen.

Na nog een uurtje te hebben nagezeten vertrokken we naar huis om te gaan eten, namen afscheid van Inge en Karl zonder een verdere afspraak te hebben gemaakt.

Net voordat we thuis kwamen kwam Esmee een vroegere vriendin van haar tegen die ik herkende uit de buurtsuper. Toen ze Esmee aanwees waar ze woonde begreep ik dat ze recht tegenover me woonde en dus zelfs in mijn woning kon kijken als ze wilde.
Het bleken vroegere vriendinnen te zijn geweest maar in het verleden had zich iets voorgespeeld; wat? dat zou ik nog wel horen.
Beide meiden spraken elkaar oppervlakkig en Esmee gaf fijntjes aan dat we sinds vandaag samenwoonden, iets wat niet eens aan mij was bevestigd. Maar fijn was het wel om het te horen.
Nog een beetje praten en we trokken verder naar huis.

Thuis aangekomen dook Esmee onder de douche om zich op te frissen zodat we niet veel later samen het water over ons heen voelde spoelen.
Terug in de huiskamer trok ik mijn badjas aan en Esmee haar slipje en een T-shirt. Na nog even te hebben gepraat vertrokken we naar de slaapkamer om een kledingkast te herindelen om de kleding van Esmee een definitief plaatsje te geven.
Ondertussen vertelde Esmee eindelijk het hele verhaal van wat er tussen beide meiden vroeger had plaatsgevonden. Karin heette ze en had dezelfde leeftijd maar was schuldig aan de problemen die Esmee vroeger had gehad.
“Onder andere Karin was erbij toen ik op een feestje drugs toegediend kreeg en dat de vrienden van Karin haar hadden misbruikt. Karin keek toe. Gaf aanwijzingen!
Later is dat nog 2x gebeurd en werd ik afhankelijk van drugs en drank.
Nu ziet ze er uit als een dame, vroeger was het in ieder geval een slet” gaf ze vinnig aan.

“En nu kan je het lekker laten rusten, dat was toen en hier is nu, een nieuwe start dus een nieuw begin lieverd. Vergeten die handel en verder met je leven. Ons leven!” deelde ik opgeruimd mee en trok haar naar de huiskamer om te vragen wat ze wilde eten dat dan gebracht zou worden. “Oh en nog even wat! Je zult haar dus wel vaker gaan tegenkomen omdat ze ook in de buurtsuper komt. Dan kan je je er alvast op instellen” herinnerde ik Esmee eraan.

Na het eten even opruimen en we waren klaar voor de avond en gingen bij elkaar hangen om gezellig verder te praten.
Soms trok ik haar slipje even opzij om te genieten van haar vrouwelijk schoon en Esmee wist dat ik ze me daar een meer dan groot plezier mee deed en gaf me dan steeds ook alle ruimte.
Ook Esmee liet zich tussen de bedrijven door niet onbetuigd en nam met enige regelmaat mijn lul in haar hand of mond om daarna weer verder te praten.

Dat Karin haar nog een beetje dwars zat merkte ik wel door haar opmerkingen en beweringen en realiseerde zich weer dat Karin dus tegenover ons woonde, stond op en ging voor het raam staan.
Ik stond ook maar op en wees naar de woning waarvan ik dacht dat dat de woning van Karin moest zijn maar ik wist het niet zeker. Immers ik had er nooit op gelet. Bovendien wist ik niet eens dat ze daar woonde.
Plots liep Esmee naar de slaapkamer en trok de luxaflex horizontaal zodat ze naar buiten kon kijken en kwam lachend de huiskamer weer in.
“Heb je er bezwaar tegen als we de luxaflex omhoog doen en zo laten? Karin kan dan zien hoe we elke avond neuken. We laten het grote licht aan zodat ze het goed kan zien.
Dan heb ik mijn wraak genomen door haar te laten zien dat wij gelukkig zijn in haar ellendig leven” lachte ze.
“Dus jij wil wraak nemen op Karin door haar te laten zien hoe we samen neuken?” vroeg ik verbaast en ter bevestiging.
“Juist! Dat wil ik” lachte Esmee.
“Maar lieverd, luister eens, morgen, overmorgen of wanneer dan ook ziet ze mij, jou of ons op straat en in de buurtsuper. Je weet hoe dat gaat en voordat je het weet hebben we een naam van heb ik jou daar. Dat is niet echt wat ik voorsta dus denk niet dat dat zo’n goed plan is. Hoe kom je daar in godsnaam zo bij?” vroeg ik haar
“Karin was vroeger zo bij de hand om mij te laten verkrachten door anderen zodat ze kon kijken en gaf daarbij zelfs nog aanwijzingen van hoe ze het wilde zien. Ze houdt van die macht om anderen te (laten) gebruiken. En nu ze die macht niet meer heeft over mij kan ze alleen machteloos toekijken in haar eigen gedachten. Ik weet dat ze dan niet goed kan klaarkomen in haar perverse gedachten van macht en waanzin” verdedigde ze haar verhaal.
“Dus als ik het goed begrijp is Karin een voyeuriste die zelf pas kan klaarkomen als ze de ander in haar macht heeft?!” begreep ik.
“Maar oké, ik begrijp je. Een karakter verandert nimmer. Past zich hooguit enkele dagen of weken aan om daarna terug te vallen. Ik vraag me alleen af of je je doel wel behaald. Je kan het namelijk nooit bevestigd krijgen lieverd” antwoorde ik verder.
Voordat Esmee kon antwoorden ging de huisbel en was ik genoodzaakt om te kijken wie er was en zag Michelle staan. Wat kon ik anders doen dan haar binnenlaten en kreeg Michelle onomwonden van haar dochter te horen dat ze definitief bij mij was ingetrokken.
Niet veel later vernamen we dat Michelle haar relatie had verbroken. In mijn ogen logisch want pril geluk gaat snel over bij leugens, bedrog en misleiding wat aan de orde van de dag schijnt te zijn.
“Nog even wat Michelle, we moeten nu het laatste in de woning regelen zodat het helemaal klaar is. Het duurt allemaal te lang” gaf ik aan. Iemand moet beslissingen nemen! Toch!?

Het ging Michelle allemaal iets te snel vandaag en besloot om, na de koffie, naar huis te gaan en nu het toch tijd was gingen wij meteen naar bed om morgen weer uitgerust de dag te beginnen.

De volgende ochtend begon Esmee met de dagelijkse schoonmaak van de woning en het gereed zetten van alles wat we die dag nodig zouden hebben terwijl ik naar de super ging voor de boodschappen. Immers vandaag zou Esmee kennismaken met mijn vrienden die 1x per maand bij mij op bezoek kwamen.
Bij terugkomst konden we de resterende tijd aan onszelf besteden om te douchen, eten en de spanning bij Esmee weg te halen die ze de komende uren zou ervaren.
Na het douchen zag ik Esmee voor het raam van de slaapkamer staan. Naakt en uitdagend en was me weer bewust dat ze in haar gedachten toch weer met die Karin bezig was.
Vanaf de bank kon ik haar zien staan met haar gezicht gericht naar het raam van de woning tegenover haar.
Langzaam bewoog ze haar hand richting haar borsten en begon daarover te strelen alsof ze Karin stond uit te dagen.
Ik stond langzaam op en ging achter haar staan om met mijn handen haar borsten vast te houden. Spelend met haar tepels kuste ik haar nek en schouders. Likte aan haar oorlelletje en liet 1 hand op haar buik zakken.
Beiden letten op het raam van de woning voor ons, benieuwd welke reactie we zouden ontvangen van Karin mocht die “kijken”.
Ik voelde hoe Esmee haar handen achter haar rug deed, op zoek naar mijn lul en ballen om daarmee te spelen.
Niet veel later stond mijn lul staalhard vooruit. Esmee zette zich op haar hurken en deed haar knieën uit elkaar om mij nu voor het raam te pijpen. Met mijn lul in haar mond keek ze star naar de woning voor haar.
Ze meende het dus inderdaad echt dus ik besloot haar hierin te steunen. Zeker vandaag zou ze volledig aan haar trekken komen besloot ik.
Ik trok me terug uit haar mond en gaf haar aan dat ik in het plafond 2 grote “ogen” zou boren om haar vast te kunnen binden. Ze keek me vragend aan toen ik met de boormachine terugkwam, 2 gaten boorde, pluggen aanbracht om daarin 2 stevige “ogen” in te draaien.
Bij controle bleek dat je er zelfs aan kon hangen wat een veilig gevoel gaf in ieder geval.
Uit de garage haalde ik 2 lange touwen die ik in 4-en knipte. 2 voor haar armen en 2 voor haar enkels.
“Zo lieverd, Karin houdt van macht en kijken, dat zal ze dus nu kunnen zien als ze eens kijkt! Ze kan alleen geen opdrachten geven dus je hebt je zin en ik zal me op jou uitleven” lachte ik.

Niet veel later was de rommel opgeruimd en maakte ik Esmee gereed voor haar eerste machteloze behandeling. Toen ik even mijn vingers door haar kutje liet glijden merkte ik dat ze drijfnat was.
Ik haalde het lange touw door de “ogen” aan het plafond en bond de handen van Esmee vast en trok deze omhoog. In het vastbinden van haar benen had ik nog geen zin zodat ze kon staan zoals ze het zelf wilden. Immers ik ben geen Sm-er. Ik hield van spanning en uitdaging.
Ik keek naar het resultaat en vond dat ze er lekker bijstond. Toen kwam ik op het idee om een keukenstoel te pakken, ging erop staan en liet Esmee me pijpen terwijl ik haar hoofd stevig aan haar haren vasthield.
“Pijp me maar eens goed meisje. Laat Karin dan maar eens zien hoe je het kan!” en drukte mijn lul dieper in haar mond zodat ze kokhalsde en daardoor lange draden slijm produceerde die mijn lul sierde.
Als een volleerde pijpslet deed Esmee hoerig- stijlvol maar ergens toch ordinair haar best, wetend dat als Karin zou kijken zij haar doel zou hebben bereikt.

“Als Karin vandaag zou kijken, heb je dan je wraak genomen of ga je nog verder met haar?”
vroeg ik Esmee die nu mijn lul uit haar mond wilde laten glijden maar tegen gehouden werd door mij.
Even neukte ik haar mond om daarna Esmee de gelegenheid te geven te antwoorden.

“Ik zou het fijn vinden om samen met je dan verder te gaan en haar helemaal gek te maken” kreunde Esmee.
“Maar op deze manier kan ze genieten van ons, in plaats wij van haar, of ze nu wel of geen opdrachten kan geven. Ze kan zichzelf klaarmaken op haar vingers en vibrator terwijl ze geniet van ons spel dat we dan eigenlijk ook nog eens voor haar doen in plaats voor onszelf” merkte ik maar op om duidelijk aan te geven hoe ik erover dacht.
“Nee, Karin houdt van macht. Actief opdrachten geven aan anderen. Daar kickt ze op. Dat heb ik al zovaak van haar gehoord om het daarna persoonlijk te ervaren. Dat maakt haar waanzinnig geil” hijgde Esmee.
“Oké lieverd, dan zullen we een plan moeten maken om haar uit te dagen en uit de tent te lokken, maar ik wil er echt zeker van zijn dat jij dat wilt want ik heb natuurlijk geen zin, om wanneer jouw uitdaging mislukt, dat je weer weggaat bij me. Ik wil alles vóór en met je doen om Karin uit te lokken maar wens geen enkel probleem tussen ons” kreunde ik terwijl ik werd gepijpt door Esmee.
Om te voorkomen dat ik zou klaarkomen trok ik me terug uit de mond van Esmee en ging op de stoel zitten zodat ik Esmee makkelijk kon likken en vingeren om ook op die manier het raam aan de overkant in de gaten te houden.
Geen enkel teken van leven dus we moesten zorgen dat we op een of andere manier de aandacht van Karin zouden weten te trekken.
Ik gaf Esmee aan dat ik naar de Super ging om wat navraag te doen naar de tijden dat Karin in de winkel aanwezig was. Op die manier kon ik en/of Esmee onschuldig in contact komen met Karin, kleedde me aan, liet Esmee zo voor het raam staan en vertrok.

Tijdens het bekende beleefdheidpraatje met het winkelpersoneel vroeg ik wanneer Karin hier weer zou zijn omdat “we iets aan haar moesten geven van een bekende uit de kroeg”.
Na een korte omschrijving en interne navraag bleek Karin altijd op de vrijdagen om half zes te komen en door de week meestal tussen drie en vier uur. En nee, ze had geen werk aldus de caissières die haar natuurlijk beter kenden.
Na het afrekenen vertrok ik uit de winkel en gaf mijn bevindingen aan Esmee door die ik nu losmaakte.

Over een uurtje zouden de eerste mensen zich kunnen melden. Wie er zouden komen wist ik niet omdat iedereen die lid was van VHG welkom was op de vastgestelde dagen.
In de tussentijd trok ik de 2-zits bank met Esmee naar de slaapkamer en stelde die voor het raam op zodat we naar buiten konden kijken. Ons excuus aan derden was dat we dan beter in de zon konden zitten.
“Heb je er zin in Es?” vroeg ik belangstellend en zag meteen een grote glimlach om haar mond.
“Je weet dat je dus alles wat in je opkomt en wilt doen met anderen kan delen. Wil je iets solo dan doe je dat. Het gaat er dus om wat jij wilt. Dat geldt hetzelfde voor alle andere aanwezigen. Het maakt letterlijk niet uit wat je wilt en hoe je het wilt. Als je maar toegeeft aan je gevoelens, hoe geil, schaamteloos of pervers dan ook.” gaf ik ter bevestiging nog maar eens aan.
“In het begin is het sociale contact tussen de mensen om de eerste spanningen weg te nemen, daarna begint de uitdaging door houdingen, opmerkingen, vragen en toespelingen. Iedereen loopt door elkaar en doet zijn-, haar-, of hun eigen ding. Dus van solo naar groep is mogelijk.
Meestal zijn na een uurtje of 2 de eerste mensen al actief bezig. Dus laat je gaan schat en als laatste; wij zijn gastheer en gastvrouw en kunnen dus niet meedoen met de onderlinge spelletjes of ze moeten ons er zelf in betrekken. Doen ze dat dan kan jij of ik gewoon meedoen. Wij beiden kunnen alles met elkaar doen wat we zelf willen.” benadrukte ik nog even de procedure.

Om alles, op ons gemak, voor te zijn besloot ik me alvast om te kleden zodat we op tijd klaar waren om onze vrienden te ontvangen.
Esmee trok haar nieuwe ultra korte rokje aan met een kort topje die haar buik bloot hield. Daarna kapte ze haar lange blonde haren tot in perfectie en trok haar hoge knielaarzen aan.
Haar bh liet ze uit maar trok wel haar nieuwe slipje aan die Inge en Karl al in hun handen hadden gehad.
Esmee zag er heerlijk onschuldig maar erg uitdagend uit wat nog beter werd toen ze haar lange doorzichtige, vliesdunne rode vest aantrok om in eerste instantie het accent te leggen op de uitdaging.
Toen Esmee zo door de kamer liep liet ze alles goed zien tijdens haar bewegingen en wanneer ze ook maar iets bukte kreeg ik zicht op haar witte slipje dat zichtbaar was door het vest heen.

De eerste die binnenkwam was Ruud zodat ik op voorhand al wist dat Evert en Christie ook zouden komen. Deze drie waren al jaren vrienden van elkaar.
Ik stelde Esmee voor aan Ruud en schonk voor ons de koffie in toen beiden in gesprek waren.
Niet veel later Evelien met Benno, die ontvangen werden door Esmee en zichzelf voorstelde.
Met ons 5-en aan de koffie kon Esmee meteen ook Evert en Christie binnenlaten zodat we al vrij snel aan het maximum van de groep zaten. Ons uitgangspunt was maximaal 10 mensen, een keuze die we als vrienden hadden gesteld.

Als gastheer verwelkomde ik, altijd in een soort openingsspeech onze vrienden en waarbij ik aangaf wat de regels waren en beëindigde de speech met de mededeling dat iedereen zelf of voor elkaar eten en drinken kon pakken. “Dit gaf Esmee en mij meer rust” lachte ik onze vrienden toe.
Esmee was toch nerveus merkte ik. Maar dat gold toch ook voor ons allemaal. Het is gewoon de natuurlijke spanning door de vrijgekomen adrenaline. Zo hoort het ook.

De koffie werd al snel vervangen door de nodige alcoholische drankjes en Esmee serveerde de eerste kleine hapjes en werd door alle aanwezigen natuurlijk gadegeslagen.
Wel probeerde ze bewust om zo netjes mogelijk de spullen op de salontafel neer te zetten ter voorkoming dat wanneer ze te ver bukte haar slipje voor iedereen zichtbaar zou worden.
Esmee had bewust gekozen om de hapjes en drankjes 2 bij 2 binnen te brengen zodat moest ze vaak iets moest bukken waardoor iedereen de gelegenheid kreeg om op haar of zijn gemak te kijken.
“Je had beter een dienblad kunnen gebruiken Es! Wacht, ik kom je helpen” gaf Christie aan.
“Welnee joh, ik loop gewoon een paar keer, daar blijf ik jong bij en daarbij moet ik op mijn figuur letten” lachte Esmee terug.
“Uit ervaring weet ik dat het met dat figuur wel goed zit” mengde ik me in het gesprek zodat het ijs vanaf dat moment eigenlijk was gebroken voor Esmee.
Onze vrienden betrokken Esmee in hun gedachtegoed en gesprekken waarbij ze telkens even terugging naar de keuken om eten en drinken te pakken. Steeds meer geraffineerd speelde Esmee het spel mee waarbij ze nu ook steeds verder bukte voor de ogen van onze vrienden.

Toen er een vrachtauto aan het uitladen was ging Esmee even voor het raam kijken om haar bevindingen kenbaar te maken. Evelien stond op en ging naast Esmee staan.
“Ik denk dat de mannen beneden liever hier op de bank zouden willen zitten Es” sprak Evelien zachtjes.
“Oh vertel, vroeg Esmee, wetend wat er bedoeld werd.
“Wel, als ze hier op de bank zouden zitten dan konden ze kijken naar je figuurtje. En ik zou het ze niet kwalijk kunnen nemen” lachte Evelien.
“Maar ze zouden dan niets kunnen zien want ik ben een keurig meisje!” gaf Esmee aan.
“Wacht even, dat is zo veranderd natuurlijk” grapte Evelien en maakte het rokje van Esmee los en liet het zakken zodat Esmee eruit kon stappen.
Beide meiden bleven voor het raam staan terwijl de anderen in de kamer ademloos keken naar de kleine billen van Esmee die slechts gedeeltelijk bedekt waren met een piepklein wit slipje.

Even bleef Esmee zo staan en draaide zich naar Evelien om ook haar rokje te laten zakken.
Beide vrouwen keken weer naar buiten maar hadden elkaars billetjes was. Het was Esmee die als eerste, al strelend haar vingers onder het elastiek door in het broekje van Evelien liet glijden.
“Zie je Christie. Echte dames dragen een slipje, iets wat jou volslagen onbekend is” lachte Evert waarna Evelien en Esmee zich omdraaiden om te kijken naar Christie die met haar benen uit elkaar bezig was haar klitje te masseren, kijkend hoe beide dames tegenover haar, met hun handen in elkaars slipje bezig waren.
Schaamteloos lag Christie erbij, wetend dat ze straks volledig doorgeneukt en gebruikt zou worden door alle aanwezigen.
Ruud en Evert hadden zich ondertussen helemaal uitgekleed en trokken Esmee en Evelien naar Christie toe die zwijgend met haar twee handen haar lipjes helemaal uit elkaar hield om iedereen te laten kijken. Ruud knielde voor Christie, maakte zijn vingers nat en plaatste die op het blootliggende klitje en nam die rustig onder handen.
Evert maakte het blouseje van Christie open en haalde haar borsten tevoorschijn om met haar tepels te spelen.
We stonden allemaal om Christie heen toen Evelien achter me kwam staan die mijn broek uittrok om me daarna pal voor de ogen van Christie af te trekken.
Esmee ging op haar rug liggen en schoof tussen de benen van Ruud en nam zijn lul in haar mond om die af te zuigen.
Evert trok zich terug van Christie, opende de benen van Esmee en begon haar te likken en vingeren.
Toen Evelien stopte met mij af te trekken liep ze naar Esmee en trok haar benen ver uit elkaar en trok haar knieën zo ver mogelijk naar haar kin zodat Evert alle ruimte had voor zijn spel.
Christie nam mijn lul in haar mond en liet zich kreunend door Ruud likken.
Toen de bel ging opende Evelien de deur om Edgar binnen te laten die meteen getuige was van alle handelingen om niet veel later naakt door de ruimte te lopen met een borrel in zijn hand.
We staakten het spel even om ook Edgar te verwelkomen maar maakten ook van de gelegenheid gebruik om weer even te praten en uit te dagen.
Esmee trok haar slipje recht en trok, nadat ze was voorgesteld, haar shirt en doorschijnend vest uit omdat die in de weg begon te zitten. Haar slipje en laarzen hield ze aan.
In de tussentijd werden weer wat hapjes en drankjes geserveerd en was iedereen weer met elkaar in gesprek om ook naar elkaar te kijken en te fantaseren.
Het was Evelien die voor de bank bukte en langzaam haar slipje uittrok zodat ze in gebogen houding bleef staan omdat Benno haar benen uit elkaar zette om zijn vingers even door het kutje van Evelien te laten gaan.
Niet lang daarna keken we hoe Benno zijn lul in de kut van Evelien liet glijden, geholpen door Christie die de lul van Evert in de mond van Evelien duwde terwijl Christie en Edgar beiden met haar tepels speelden.
Ik keek naar Esmee toen ik Ruud hoorde zeggen “zo meisje, mij pijpen terwijl ik de geile kut van Christie aan het likken was. Ik zal je daarvoor maar eens straffen!” en zag hoe Ruud zijn lul in Esmee drukte en haar vol begon te neuken.
Esmee kon de harde stoten amper opvangen en schoof over de bank.
“Wie kan Esmee even stil laten liggen” kreunde Ruud waarna zowel Edgar als Evert meteen in actie kwamen. Evert hield de benen van Esmee ver uit elkaar en Edgar duwde zijn staalharde lul in de mond van Esmee.
Evelien en Christie gingen bij Esmee staan en voelde niet lang daarna mijn lul en die van Benno diep in hun kut glijden.
Ondertussen begon Esmee zwaar te hijgen en kreunen doordat ze ondertussen in wisselende formatie werd geneukt door Ruud, Edgar en Evert.
Steeds harder en zwaarder had Esmee het te verduren door de drie lullen die haar constant opvulden.
Evelien trok zich terug van het groepje en nam mij aan de hand mee naar de badkamer.
Ik wist net als iedereen van haar fantasie die ze dus nu weer, net als altijd wilde tonen.

Christie ging verder en begon al neukend met de tepels van Esmee te spelen die zwetend werd genomen door nu 4 mensen.
Onderweg naar de badkamer ging de huisbel en Evelien maakte meteen de deur open en zag Michelle staan en liet haar niets vermoedend binnen.
Met open mond zag Michelle Evelien naakt staan die zich in haar onschuld voorstelde en haar door liet lopen naar de kamer. “We waren al begonnen joh. Leuk je te ontmoeten” lachte Evelien, niet wetend dat het de moeder van Esmee was. Mijn hart maakte overuren toen ik zag hoe Michelle naar haar dochter keek hoe die door 4 mensen onderhanden werd genomen.
Niets van dit alles kwam bij Esmee door zodat die zich schaamteloos, hijgend en kreunend liet gebruiken voor de ogen van haar moeder.
Michelle keek om, op zoek naar mij en ik kon niet anders dan uit de badkamer te komen om tekst en uitleg te geven.
“Ik stel je straks aan iedereen voor maar kom- en doe gezellig mee in de badkamer” gaf Evelien aan Michelle door.
Ik wist echt niet wat ik moest doen toen Evelien Michelle en mij naar de badkamer trok.
Daar aangekomen liet ze de klep van het toilet zakken zodat ik daarop makkelijk kon zitten.

Ik wist wat er komen zou en keek hulpeloos naar Michelle die stom verbaast alles aanzag.
Even keek Michelle nog de kamer in om te zien hoe haar dochter op haar knieën zat met een lul in haar kutje en een andere in haar mond. De derde trok ze rustig af, in balans gehouden door Christie die zich eveneens schaamteloos liet neuken.
Evelien wachtte blijkbaar op Michelle om aan te geven dat ze op deze manier graag werd gevingerd. Ik wist het resultaat maar had niet de lef om het tegen Michelle te zeggen.
Terwijl ik op de deksel van het toilet zat trok Evelien Michelle naar haar toe en liet, alsof het de normaalste zaak van de wereld was, meteen haar vingers onder de jurk van Michelle glijden die, overdonderd van alles, dit zwijgzaam toestond.
Met 1 hand in het slipje van Michelle en met de andere steunend op mijn schouder ging Evelien iets door haar knieën waarna Michelle getuige was hoe ik Evelien op mijn gemak vingerde.
“Ohhhhh dit is toch zo heerlijk geil” kreunde Evelien die begon Michelle te vingeren waarbij Michelle ook de tong van Evelien in haar mond voelde.
Toen Michelle de vingers van Evelien op haar klitje voelde ging er een schok door haar heen, en bewust werd van hetgeen zich hier afspeelde en er 100% in betrokken was geraakt.

Michelle keek hijgend toe hoe ik Evelien aan het vingeren was en hoorde het soppend geluid uit het kutje.
Ook Evelien merkte dat Michelle natter en natter werd, maar mij wel aangaf dat ze moest plassen.
Deze woorden maakte Evelien nog geiler en trok haar tong en vingers uit het lichaam van Michelle om haar meteen helemaal uit te kleden.
Weer zag ik mijn buurvrouw naakt in de badkamer. Nu in het bijzijn van een overmatig geile Evelien die de douche aanzette en met het warme water de vloer ging verwarmen.
Daarna legde Evelien het badstoffen douchematje onder de douche en ging op haar rug liggen.
“Je zal toch echt even moeten wachten Evelien, ik ga je eerst likken en jij me pijpen” gaf ik aan en ging in standje 69 op Evelien liggen om haar voor de ogen van Michelle te likken.
Daarna stond ik op en hielp Michelle om met haar kutje op de mond van Evelien te zetten.

Toen gingen ook bij Michelle alle remmen los. Immers ze had gezien en hoorde overduidelijk haar eigen dochter gillen en kreunen onder de harde slagen die haar kind te verwerken kreeg.
“Kom Michelle, geef het me allemaal. Dit is zo geil elke keer. Doe, maak me nat” kreunde Evelien hard.
Ik plaatste me nu achter Michelle en begon haar voor de ogen van Evelien te neuken terwijl Evelien haar handen op de billen van Michelle legde en die uit elkaar trok.
Af en toe haalde ik mijn lul uit de kut van Michelle en duwde die in de openstaande kwijlende mond van Evelien die er nu, als een slet in de regen, bijlag door alle mascara die was doorgelopen.

“Ohhhhh stop E.J. Stop, ik moet plassen! Stop toch even!’ smeekte Michelle maar ik neukte haar rustig door terwijl Evelien haar best bleef doen om het klitje van Michelle te misbruiken.
Ik keek naar het kontje van Michelle en besloot, ongevraagd en onaangekondigd haar anaal te gaan neuken en trok me uit haar kutje, pakte de vaseline en smeerde zowel het kontje van Michelle als mijn lul goed in en keek ondertussen hoe Evelien zich had vastgezogen op de klit van mijn buuf.
Evelien hield het hoofd van Michelle nu met 1 hand op haar kut en met haar andere hand hield ze de billen van Michelle vast die nu voelde hoe ik in haar kontje drong.
Beetje bij beetje om haar te laten wennen nam ik nu bezit van mijn beffende buuf die zelf ook werd gelikt. Af en toe voelde ik de tong van Evelien over mijn ballen. Toen ik voorbij de sluitspier was drukte ik mijn lul diep in de kont van Michelle en begon haar anaal te neuken.

Plots hoorden we Michelle zeggen “hmmmmmmm hier kan ik niets aan doen. Dit is jullie schuld” en voelde Evelien de eerste druppels vocht van Michelle over haar gezicht.
Michelle stelde alles op alles om verder te voorkomen maar werd, met mijn lul diep in haar kontje “wakker geschud” door mij.
“Evelien vindt het geil als er over haar heen wordt geplast. Dus laat je geile kut maar eens lekker leeglopen over haar gezicht en neem er de tijd voor.
Het is haar fantasie en wens, dus deel die maar gaf ik aan en nam Michelle nu diep en hard in haar kontje.
“Michellllllleeeeee doe maar. Geef me je warme sappen” kreunde Evelien.
“In dat geval zal ik het goed doen ook” zei Michelle en moest ik mijn lul tussen haar billetjes terugtrekken om achter het hoofd van Evelien te gaan zitten die nu met haar hoofd, tussen mijn benen, tegen mijn ballen klem lag.
Michelle verplaatste naar benen over Evelien heen en ging op haar hurken zitten met haar rug tegen mijn borst. Evelien hield mijn harde lul vast zodat Michelle haar kontje weer over mijn lul trok waarna ik haar met moeite anaal kon neuken.
Evelien was bezig met haar eigen klit en wist door deze geile houding van Michelle wat er komen ging.
Ik keek even opzij om te zien toen Benno naar binnen kwam en zonder een woord te zeggen zijn lul in de mond van Michelle duwde die hem meteen begon te pijpen.
“Mama, jij hier?” sprak de ook binnengekomen maar verbouwereerde naakte Esmee stammelend uit, die zag hoe haar eigen moeder, met een lul in haar kont en mond erbij lag.
Christie was op het rumoer in de badkamer erbij komen staan en duwde Esmee op haar knieën vlak voor haar moeder. Evert nam de taak op zich om Esmee weer te neuken waarbij moeder en dochter elkaar zwijgzaam neukend aankeken.
Michelle liet de lul van Benno uit haar mond glijden en trok Esmee naar voren zodat ze Benno kon pijpen.
Plotseling richtte Michelle zich een stukje op, er wel voor zorgend dat mijn lul niet uit haar kontje gleed en voelde meteen de vingers van Christie op haar klit.
In een langgerekte kreet plaste Michelle over het gezicht van Evelien die de harde straal op haar gezicht uit elkaar voelde spatten.
Toen Michelle uitgeplast was werd ze door Evelien verder gelikt maar moest opstaan om de beginnende kramp in haar benen voor te zijn.
Mijn lul gleed uit haar kontje en werd omhoog geholpen door Benno en Evert.
Meteen stond Christie boven het gezicht van Evelien en ook zij plaste over haar heen.
Dit was het sein voor de andere aanwezigen die nu allemaal om Evelien heen stonden en haar onder plasten terwijl ze zelf intensief haar klitje aan het bewerken was.

Niet veel later kwam Evelien in een langgerekt orgasme klaar voor onze ogen.
Ze bleef nog even liggen toen Benno de douchekop op haar lichaam plaatste en nadat ze was afgespoeld hielp hij haar overeind om haar daarna met zeep en shampoo helemaal te reinigen voor hergebruik.
Nadat de douche helemaal was schoongemaakt trokken we ons af afdrogend terug in de kamer om weer wat te drinken. Slechts Evelien was nog maar klaargekomen.

Nu we weer gezamenlijk in de kamer zaten drong het besef door bij Esmee en haar moeder zodat de andere aanwezigen verwittigd werden van hun familieband wat onder grote hilariteit werd ontvangen.
Nog enigszins met valse schaamte werd ook Michelle openlijk door de groep ontvangen en werd door iedereen opgenomen zodat niet alleen Esmee alle vragen te beantwoorden kreeg maar ook Michelle. Beiden hoorden alle intieme gedachten van elkaar.
Soms moesten we even op het antwoord van Michelle wachten omdat ze ondertussen de tepels van Christie in haar mond had gekregen terwijl haar Evert zich te buiten ging aan haar kut waarbij Esmee met een glimlach naar zat te kijken.

Plots zag ik Karin op haar balkon staan en trok als het weerlicht Esmee naar de slaapkamer en zette haar op de bank met haar benen uit elkaar, Benno en Ruud volgden meteen zodat Esmee niet veel later weer diverse lullen in haar kutje en mondje kreeg.
Al neukend genoot Esmee van het uitzicht op haar vroegere vriendin die in de gaten had gekregen dat de , anders altijd gesloten, lamellen omhoog waren getrokken en zo vrij uitzicht had op haar voormalige vriendin die door meerdere mannen werd genomen.
Esmee liet zich door beide mannen neuken en ik stelde me op voor het raam toen Michelle de slaapkamer binnenkwam. De anderen volgden in haar kielzorg.
Iedereen was druk met elkaar bezig zodat ik, in ons spel, voor het volle raam me liet pijpen door Michelle en Evelien en keek op mijn gemak naar Karin die verbijsterd alles gadesloeg, niet wetend dat ze “betrapt” was.

Esmee liet zich draaiend en kronkelend van alle kanten neuken en gaf hierdoor Karin een meer dan duidelijk blik op haar lichaam en wat er meer werd gedaan.
Overdreven en schaamteloos stond Esmee gebukt over de vensterbank om Karin te laten zien hoe ze zich voor alle mannen en vrouwen openstelde.
Ik genoot van het aanblik en liet me dan ook aftrekken en pijpen door meerdere vrouwen.
Daarna zette ik Michelle met een been op de vensterbank en liet Christie haar in balans houden zodat Evelien en ik ons vergrepen aan Michelle.

Omdat Michelle ondertussen overgevoelig was geworden duurde het niet lang voordat ze op mijn vingers klaarkwam om direct daarna geneukt te worden door Ruud.
Ook Evelien liet zich neuken door Evert waarna ik aangaf dat de meiden zo vaak klaar mochten komen als ze wilden maar ik melde dat Esmee volledig wilde worden ondergespoten met zaad.
Ruud plaatste in zijn onschuld Esmee voor het raam en trok zich klaar over haar gezicht waarbij Esmee duidelijk zichtbaar voor Karin aangaf dat ze zijn zaad over haar gezicht liet spuiten.
Meteen volgde Evert en Benno die eveneens lachend door 2 vrouwen werden afgetrokken en hun zaad spoten op het gezicht en borsten van Esmee.
Kreunend en hijgend werd Christie nu geneukt door Ruud terwijl ze ondertussen het zaad over het gezicht en borsten van Esmee uitsmeerde.
Ik liet me pijpen door Michelle en Evelien maar werd daarbij geholpen door Christie die me tussendoor begon af te trekken onderwijl ze zelf afwisselend werd geneukt door Ruud en Benno.

Met een luide kreet en met mijn hoofd in mijn nek spoot ik over het gezicht van Esmee en Michelle zodat Christie weer begon met het uitsmeren van het zaad over hun gezichten.
Esmee had zich al weer laten volstoppen met de lul van Evert en Ruud zodat ik nu bij Esmee ging staan om naar haar te kijken hoe ze genoot.
We zagen uit onze ooghoeken Karin en wisten dat dit uiterst geil moest wezen.
Ruud gaf weer aan dat hij klaarkwam en spoot wederom zijn zaad over Esmee, meteen gevolgd door Benno en Evert die hetzelfde voorbeeld volgden.
Onder luid gehijg en gekreun hadden Christie en Evelien zich klaar laten maken door Edgar en Michelle die met haar blote kont naar Karin gericht stond.
Toen ik bij Michelle stond hield ik haar billen uit elkaar toen ze door Evelien klaar werd gevingerd.
Moe maar voldaan ging iedereen weer zitten op het bed en in bank in de slaapkamer waardoor het Evelien plotseling opviel dat Karin aan het kijken was en dit aan de groep kenbaar maakte.

Christie keek onopvallend naar Karin en speelde met de borsten en tepels van Evelien om eigenlijk een beetje te choqueren. “Ze kijkt brutaal naar binnen dus dan mag ze het ook zien wat mij betreft” en opende haar benen om haar kut aan Karin te tonen.
Evelien keek lachend toe hoe Karin van het balkon vertrok terwijl Michelle toch enige moeite met alles had omdat ze immers Karin op straat en in de winkel zou kunnen tegenkomen.
Volgens ons had Karin niet door dat we haar gezien hadden.

Aan al het plezier komt een einde en toen iedereen weer was vertrokken bleven Michelle en wij in de huiskamer zitten en werd er gesproken over de ervaringen die middag maar ook over Karin.
“Karin kent jou niet Ma, dus dat houden we maar zo. Jij bent de buurvrouw van ons zodat niemand het hoeft te weten dat we moeder en dochter zijn” gaf Esmee aan.
“Dus als ik het goed begrijp laten jullie bewust die vrouw kijken hoe jullie vrijen?” vroeg Michelle voorzichtig.
“Ja, en dat is de straf die ze krijgt voor hetgeen ze vroeger heeft veroorzaakt” zodat Michelle hieruit begreep dat dat de bewuste Karin was die schuldig was aan alle leed van haar dochter.

“Oké, ik begrijp het volkomen en als jullie het willen zal ik meedoen in jullie plan om haar gek te krijgen. Jullie zeggen maar wat de plannen zijn en ik doe dan mee als buurvrouw.
Maar normaal vind ik het niet.” lachte Michelle.
“Fijn Ma, maar dan zal je dus vaak hier aan de bak moeten maar ik denk dat er ook geile voordelen zijn!” glunderde Esmee.
“Ik moet wel erg wennen aan de invulling van jullie wraakoefening hoor!”

“Voorlopig zal ik uitermate vriendelijk zijn tegen Karin en als jij Ma, totale afstand van haar neemt krijgt ze geen grip op ons” lachte Esmee gemeen.
“Misschien moeten we haar eens uitnodigden en haar dan te grazen nemen.
Wel een fototoestel bij de hand houden he! Ze zal haar straf krijgen” ging Michelle mee in het plan dat zich langzaam ontwikkelde.

Dagen daarna letten we steeds op het raam van Karin en merkten dat die regelmatig zo onopvallend mogelijk bij ons naar binnen keek.
Toen ze er weer eens stond, stond Michelle op, knielde tussen mijn benen en begon me te pijpen zodat Karin weer alles registreerde.
Esmee legde zich met haar hoofd om mijn buik en opende haar benen zodat ze makkelijk met zichzelf kon spelen, waarbij ze mijn vingers over haar tepels voelde glijden.
Hoerig en ordinair lag ze erbij om te kijken naar Karin.
Daarna draaide Esmee zich om en keek op haar gemak hoe haar moeder me aan het pijpen was.
Toen Michelle dat in de gaten had haalde ze mijn lul uit haar mond en bood die haar dochter aan zodat ik nu afwisselend werd gepijpt door moeder en dochter en gedwongen werd om over het gezicht van Esmee klaar te komen.
Na een tijdje stopten we en liep Esmee naar de keuken om een plastic tas van de super aan ons te laten zien.
“Straks gaan we even naar de winkel. Het is koopavond en misschien zien we Karin wel. Dan kunnen we haar reactie zien” gaf ze aan.
Esmee bleef net zo lang met die plastic tas staan totdat ze zeker wist dat Karin eruit kon opmaken dat we boodschappen gingen doen.
Nu was het dus aankleden en afwachten wat er zou gebeuren.
“Moet jij je niet wassen lieverd, je ruikt naar zaad en andere geile sappen’ lachte Michelle.
“Echt niet Ma, juist niet. En daarbij is het geil om er zo eens bij te lopen. Laat jij maar je slipje uit. Als we Karin zien dan buk je maar of anders trekt E.J. je rokje wel iets omhoog”

In de winkel waren we razend benieuwd of we Karin wel of niet zouden tegenkomen en deden op ons gemak de boodschappen. Om tijd te rekken spraken we met enkele mensen waarbij Esmee iets op de achtergrond bleef om niet iedereen met haar geuren te confronteren.

En inderdaad, daar was Karin die haar opwachting maakte en met opgeheven hoofd door de stellingen liep en ons opmerkte.
Michelle bleef in de omgeving van Karin rondlopen, wachtte op de juiste gelegenheid en toen de kust veilig was bukte ze diep zodat haar billen, duidelijk onder haar rokje, voor Karin zichtbaar werden.
Alsof er niets aan de hand was pakte Michelle wat spullen onder uit de stelling, bekeek die en legde ze weer terug zodat Karin ruim de tijd had om Michelle te bekijken. Daarna liep ze langs Karin die ze, conform plan, straal negeerde!
Esmee en ik liepen naar Karin, groette haar en bleven even staan praten waarbij we merkten dat Karin Esmee meer dan duidelijk rook. Daarna namen we afscheid en liepen verder.

Toen we bij de kassa stonden hadden we onze eerste stap gezet, rekenden af en vertrokken.
Thuis aangekomen zaten we nog wat te drinken en te eten waarna Michelle blijk gaf hoe ze genoten had van deze dag.
Ze stond vaak ook stil bij het moment dat ze betrokken werd in het spel in de douche met anderen en later ook het zich openlijk laten zien aan Karin en bracht het weer even ter sprake.
Ook Esmee had meer dan genoten van die dag en stak dat ook niet onder stoelen en banken.
“Het was apart Ma, om je plotseling te zien met een lul in je kont terwijl je aan het pijpen was. Best wel pervers om mijn eigen moeder te zien plassen over Evelien, maar dat was zo geil Ma!!” sprak Esmee.
“En ik vond het heerlijk om dat, achteraf gezien, zo met je te beleven en daarbij vond ik het prachtig om je te zien neuken en pijpen met iedereen om zo samen met E.J. te genieten.
“Maar ik zat te denken aan vandaag met Karin. Je zei dat die hield van macht en opdrachten geven. Is het een idee om Karin te laten denken dat E.J. ons “gebruikt” voor zijn geile spelletjes. Dat kan ze namelijk plaatsen en met dat idee kan ze omgaan” sprak Michelle uit.

“Je bedoeld dat Karin moet denken dat we in feite E.J.’s privé hoeren zijn die op elk moment dat hij wil gebruik van jou en mij kan maken?”
“Juist. Dat idee moet ze krijgen zodat ze dan misschien het lef heeft om zich weer te mengen in ons leven. Zodra ze dat doet kunnen we het net om haar heen sluiten en kan ze haar straf krijgen. Maar laat ik ook eerlijk zijn, ik vind het heerlijk om ook door E.J. anaal geneukt te worden” bekende Michelle eerlijk aan haar dochter.

“Je mag je door hem zo vaak anaal laten neuken als je wilt Ma, maar wat je net zei lijkt me perfect. In dat geval zal juist E.J. het voortouw moeten nemen, want dan zou juist alleen hij bepalen wat er gebeurd en zal hij dus Karin moeten benaderen of anders Karin in de gelegenheid te stellen om zich weer te mengen in ons leven. Dat betekent dus dat in eerste instantie E.J. en Karin zelfs zouden moeten gaan samenwerken!” lachte Esmee.

“Inderdaad lieverd, hij zal even Karin moeten inpalmen om haar daarna aan ons over te leveren. Ik denk dat het het beste is om ook Karin’s e-mailadres te achterhalen zodat E.J. op een gegeven moment, laten we zeggen “stiekem” met haar kan praten om op die manier Karin uit de tent te lokken. Ook lijkt het me belangrijk dat E.J. Karin aangeeft dat hij zich sexueel tot haar aangetrokken voelt of wat dan ook. Laat haar maar denken en reageren”
“E.J. heeft dus een heerlijk baantje de komende tijd!” lachte Esmee die alles voor zich zag en er volledig in mee ging.
De rest van de avond hielden we het raam en het balkon van Karin in de gaten en zagen haar soms even in beeld.
Toen het donker werd besloot Michelle om Esmee naar haar huis mee te nemen en gaf mij de opdracht om met het licht aan op de bank in de slaapkamer te zitten. Ook zij konden dan, los van mij, controleren of Karin weer zou kijken.

Toen Michelle en Esmee waren vertrokken deed ik het licht in de slaapkamer aan, kleedde me uit en liep door de kamer om daarna op de bank in de slaapkamer te gaan zitten.
Toen de telefoon ging hoorde ik Michelle zeggen dat ze alle lampen in huis had branden en dat ze voor het raam zaten te praten. “Karin kan nu zien dat jij alleen thuis bent dus laat je gaan” lachte Michelle.

Ik lette constant op het raam van Karin hoewel het erg moeilijk was om vanuit een verlichte omgeving naar een donker buiten te kijken.
Toen ging de telefoon weer en hoorde ik Esmee zeggen dat Karin op het balkon stond en hing meteen weer op.

Ik nam nu ondertussen opgewonden mijn lul in mijn hand en trok me langzaam af zodat Karin kon zien wat ik aan het doen was. Eigenlijk was ik ondertussen ook benieuwd naar de borsten en het kutje van Karin. Ik wilde weten hoe ze smaakte.
Ik werd met de minuut geiler en geiler en wist dat Esmee straks de volle laag zou krijgen.

Toen ik van die gespeelde onzin genoeg kreeg stopte ik, kleedde me aan, deed de lampen uit en zag toen Karin duidelijk staan en vertrok naar Michelle waar Esmee de deur opende.
Daar binnengekomen ging ik op de bank zitten en speelde wat met beide meiden.
Met enig gespeeld machtsvertoon liet ik me door Michelle pijpen en wenkte druk naar Esmee om zich uit te kleden en naakt voor me te gaan staan om naar haar moeder te kijken.
Niet veel later trok ik Michelle aan haar haren omhoog en drukte ruw Esmee over mijn lul terwijl ik Michelle aan haar haren vasthield. Een gespeelde verkrachtingsscene was in beeld gebracht.
Steeds dominerender gebruikte ik Michelle en Esmee waarbij ik geheel opging in ons spel.
Wij wisten niet dat Karin ondertussen met open mond hijgend mijn ruwe spel volgde en was begonnen te masturberen. Hier hield ze van!

Michelle en Esmee speelden het spel vol liefde mee en probeerden steeds bij me weg te komen zodat ik steeds achter hun aan moest lopen.
“Vlucht naar het balkon Michelle dan pak ik je daar” hijgde ik toen Esmee mijn lul vol in haar mond had en pijpte.
Michelle “rukte” zich los en liep het balkon op in de hoop dat er geen anderen haar zouden zien. Meteen liet ik Esmee los en liep naar Michelle toe, gespeeld tegengehouden door Esmee.

Op het balkon trok ik Michelle weer gespeeld aan haar haren en liet me weer pijpen waarbij Esmee “probeerde” om Michelle te helpen.
Niemand kon zien dat Karin zichzelf in een rap tempo aan het bevredigen was waarbij ze vaag enkele geluiden van ons kon waarnemen.

Ik drukte Esmee en Michelle op hun knieën en trok me zelf af over hun gezicht en liet elkaar hun gezicht schoonlikken zodat Karin wel overtuigd moest wezen hoe ik beide vrouwen had gebruikt.
Zonder naar Esmee en Michelle om te kijken kleedde ik me aan en vertrok naar mijn huis om niet lang daarna Esmee binnen te zien komen.
“Ik denk dat het helemaal is gelukt. Het kan niet anders dan dat Karin alles moet hebben gezien” genoot Esmee van het spel.
Toen we in bed lagen vielen we door alle activiteiten van vandaag snel in slaap.

De volgende ochtend liep Esmee alleen in haar slipje en T-shirt door de huiskamer en kwam herhaaldelijk terug op onze gespeelde verkrachtingsscene de avond ervoor.
“Dit moeten we een paar dagen volhouden” sprak Esmee. “En eigenlijk is het op deze manier nog erg geil ook” ging ze verder wat bij mij enige verbazing opriep. Ik hield maar even mijn gedachten en opmerkingen hierover voor me.
Esmee en ergens ook haar moeder vonden het dus prettig om zich zo te laten gebruiken.
Karin had dat al gedaan maar op een totaal verkeerde manier. Enfin, ik zou het maar aankijken hoe e.e.a. zou verlopen.

“Vandaag ga ik alleen naar de winkel”. Eens kijken of ik het e-mailadres van Karin kan krijgen” sprak Esmee.
Pas de volgende dag was het haar gelukt om dat te krijgen waarna het adres werd toegevoegd aan ons adressenbestand.
Dezelfde avond vlogen de berichten over en weer tussen beide meiden totdat Esmee aangaf dat ze naar bed ging en meldde dat E.J. nog aan het werk bleef.
Esmee vertrok meteen uit de huiskamer en antwoorde ik, na 10 minuten aan Karin dat ik zag dat ze een bericht had gestuurd maar dat Esmee al naar bed was.
Ik hoopte dat ik antwoord terug zou krijgen.

Niet veel later kreeg ik inderdaad antwoord zodat ik eindelijk in contact was met Karin waarbij ik uitlegde dat ik aan het werk was, geen slaap had en waarschijnlijk nog een blokje om wilde gaan. Het was lekker warm buiten en waarom dan een hele dag binnen.
“Esmee sliep toch al dus daar had ik niets meer aan” gaf ik met enkele icoontjes aan.

“Dus je gaat nog naar buiten?” vroeg Karin waarop ik bevestigend antwoorde en Esmee direct daarover informeerde.
“Heb je zin om een stukje mee te lopen?” vroeg ik onschuldig waarop Karin aangaf dat ze dat wel wilde.
Esmee zat te trillen van de spanning maar toen ik vroeg of ze ons wilde achtervolgen wees ze dat resoluut van de hand. Ze wilde geen enkele kans geven dat Karin haar misschien wel zou kunnen opmerken.
Ik vertelde Karin dat ik helemaal in het zwart gekleed ging om “onzichtbaar over de wereld te lopen, dus als ze me niet zag was ik er wel”.
“Ik zal dan ook in het zwart komen dan kan je mij ook niet zien” gaf Karin aan met allerlei icoontjes.
Beneden moest ik even wachten op Karin en ze had inderdaad zwarte kleding aan. We liepen langzaam door de wijk en keken bij vele mensen naar binnen.
“Het is beter wanneer ze die gordijnen dicht deden. Mensen buiten kunnen alles zien” gaf ik aan en wachtte op de reactie van Karin die uitbleef.
Toen ging mijn telefoon en zag dat het Esmee was.
“Waar ik ben? Ik loop even buiten, je sliep toen ik wegging en wilde even frisse lucht hebben. Ben je al lang wakker?” hoorde Karin me zeggen.
‘Oké, slaap lekker. Ik ben nu aan de andere kant van de wijk. Geen sterveling op straat te zien dus ik ben over een half uurtje of zo wel thuis. Ik zal je niet wakker maken” zei ik tegen Esmee en merkte dat Karin zich muisstil hield.
“Of misschien maak ik je juist wel wakker” lachte ik tegen Esmee.”Wat nee? Dat woord ken ik niet” ging ik verder.
“Ik beloof niets, dat weet je, maar anders ben je morgen goed uitgeslapen in dat geval” en hing daarna op zodat Karin begreep dat Esmee weer ging slapen.

Ik bleef nu bewust bij sommige huizen staan om naar binnen te kijken zodat Karin eveneens keek.
“Best leuk zo” gaf ik aan, trok Karin dichter naar me toe en om dat te camoufleren wees ik daarbij maar naar sommige mensen die aanstalten maakten om richting bed te gaan.
“Heb je zin om tussen de tuinen door te lopen, die brandgangen tussen de schuren zijn er niet voor niets” lachte ik en pakte de hand van Karin en trok haar zo mee door de donkere tuinen.
We zagen nu meer gordijnen open en Karin stopte even toen ze een jong stel in onderkleding zag. Hij in een boxer en zij in een hipster.
“Kijk, dat bedoel ik, ziet er lekker uit” gaf ik fluisterend aan en voelde Karin in mijn hand knijpen.
“Ik wil even kijken wat ze gaan doen? Of wil je doorlopen? fluisterde ik maar trok Karin meteen tegen me aan en ging op mijn knieën zitten om niet op te vallen.
Karin hurkte naast me en bleef in balans door haar hand op mijn schouder te leggen.
“Misschien zijn we wel getuigen van een spannend spel” lachte ik zachtjes. In de keuken trok het jonge vrouwtje haar broekje goed en toen ze terugkeerde naar de huiskamer trok haar man of vriend het broekje even speels naar beneden waarna ze het meteen weer optrok.
“Ze zijn geil” sprak ik langzaam en bewust de woorden uit en ging weer langzaam staan zodat ook Karin weer naast me stond.
Omdat Karin geen aanstalte maakte om te willen vertrekken liet ik haar hand los en ging achter haar staan. Ik voelde dat Karin zich voorzichtig tegen me aan drukte zodat ik maar de vrijheid nam om mijn beide handen op haar buik te leggen toen ik iets in haar oor fluisterde.
Karin had er blijkbaar geen bezwaar tegen en bleef zwijgzaam staan tot ze voorover boog “om haar schoen goed te doen” en drukte met haar billen tegen mijn half harde lul.
Daarna stond ze weer recht en keken we naar het jonge stel dat naast elkaar op de bank zat waardoor we helaas niet alles goed konden zien.
“Zit zij nu met haar hand in zijn boxer of niet” vroeg ik Karin waarmee ik hoopte dat ze een reactie zou geven.
“Ik kan het ook niet goed zien maar het zou me niets verbazen” deelde ze mede.
Ik trok Karin met mijn handen op haar buik dichter tegen me aan en fluisterde zachtjes “Ga jij eens de tuin in. Dan kan je het zien en dan hoor ik het van je”
Ik duwde Karin van me af, gaf haar een tik op haar billen en duwde haar de tuin in.
Voorzichtig sloop Karin naar het raam om daarna inderdaad verslag uit te brengen.
“Nee, ze zit niet in zijn boxer en hij niet in haar slipje” gaf ze aan.

“Dom van ze. Ik zou het wel doen!” en trok Karin weer tegen me aan en legde mijn beide handen weer op haar buik, maar nu wel iets lager dan net.
We zagen het meisje weer naar de keuken gaan om wat drinken in te schenken en weer deed ze haar broekje goed.
“Een lastig slipje. Ze moet het steeds goed doen” lachte ik.
“Daar hebben jullie mannen met die boxers nooit last van” gaf Karin glimlachend aan.
“Bij haar zie ik elke keer dat ze haar slipje moet goeddoen. Jou heb ik het nog niet zien doen! Ik neem dus aan dat jij geen klein slipje draagt” daagde ik Karin uit.
“Wat bedoel je daarmee? Bedoel je dat ik nu geen slipje aanheb of juist dat ik een grote ouderwetse onderbroek draag?” fluisterde Karin intiem terug.
“Ik denk dat je, in dat geval, een ouderwetse onderbroek draagt”
“Nee hoor” sprak Karin zachtjes en trok me plotseling de tuin in zodat we bijna voor het raam maar niet in het licht stonden zodat we niet betrapt konden worden.
“Kan je het goed zien? Vroeg Karin me.
“Nee, ik kan het zelfs helemaal niet zien” gaf ik aan waarbij Karin verbaast naar me keek.
“Je kan alles zien gek, neem me niet in de malig”
“Ik kan niets zien, geloof me maar”
“Je ziet ze toch zitten of niet?” antwoorde Karin terug.
“Ja, hun wel maar ik dacht dat je je broekje bedoelde en dat kan ik niet zien” gaf ik aan.
“Een smeerlap ben je en stootte, als straf, met haar billen even naar achteren.
“Je kan kijken naar het broekje van die vrouw. Dat moet voldoende zijn” fluisterde ze terug en leunde meer tegen me aan.

Met mijn vingertoppen trok ik langzaam haar jurkje omhoog terwijl we naar binnen bleven kijken en zagen hoe de man zijn vrouw begon te plagen.
Karin merkte dat ik haar jurkje steeds hoger optrok totdat ze voelde hoe ik met mijn vingertoppen over haar stringetje gleed.
“Nu je zin?” vroeg ze.
“Nee” was mijn antwoord en liet mijn vingers onder het elastiek van haar broekje glijden en streelde zachtjes haar kutje.
Eindelijk!

Ik ging nu op mijn knieën zitten en streelde met mijn vingers haar klitje en met mijn andere hand benaderde ik via haar billetjes haar kutje zodat Karin mijn 2 handen aan het werk voelde.
Karin ademde zwaar en ging eveneens op haar knieën zitten om mijn gulp open te maken en nam mijn lul in haar hand.
Ik pakte haar kin en opende haar mond zodat onze tongen met elkaar konden spelen terwijl ik haar vingerde en zij me rustig aftrok.
Toen draaide ze zich om en keek op haar knieën weer naar binnen waarna ik haar slipje opzij deed, mijn lul pakte en die tegen haar kutje plaatste om langzaam naar binnen te glijden.
Zwijgzaam neukte ik Karin voor het raam en zagen we hoe de vrouw zich gewonnen had gegeven op de bank en haar slipje liet uitdoen.
Even stond ze op en zagen we haar kontje en kutje waarna ze zich op de lul van haar man plaatste.
Wij neukten buiten en zij binnen. Ik voelde de warmte van het kutje van Karin en hoorde haar kreunen.
“Ik hoop dat hij haar bruut gaat nemen” gaf ik als voorschot Karin hijgend aan.
“Zij zou hem gewoon juist moeten vastbinden en misbruiken” kreunde Karin diep.
“Hmmmmm, dan zou ze een sexslaaf hebben die constant tot haar beschikking zou staan” ging ik mee in haar gedachten en neukte haar even met volle harde stoten.
“Eigenlijk zou het nog beter zijn om ze allebei als sexslaaf te hebben” deelde Karin mij in haar fantasie.
Ik maakte nu de bandjes van haar jurk los en hield haar borsten in mijn handen en speelde met haar tepels terwijl ik haar rustig neukte.
“Ja, het is heerlijk om de macht te hebben over anderen en die te misbruiken wanneer je maar wild” verzon ik zodat Karin het idee had dat we dezelfde gedachten hadden, wetend van mijn verkrachtingsspel.
“Zie je het voor je, je komt gewoon binnen en doet met ze wat je wilt. Gewoon schaamteloos je eigen lusten op ze botvieren. Ze in feite gewoon verkrachten” kreunde ik in haar ogen.
Ik voelde dat Karin nog meer vocht aanmaakte door haar eigen geile fantasieën en mijn woorden.
“Streel je geile klit terwijl ik je neuk en vertel me je fantasieën” hijgde ik in haar oren en voelde hoe Karin zelf haar klitje kreunend streelde.
“Ik zou haar dwingen om je te pijpen en haar ook dwingen om te kijken hoe ik jou of die vent van haar zou pijpen en neuken. Ik zou willen dat we compleet, niet alleen machteloos maar ook weerloos, van hun lichaam gebruik konden maken. Alles doen wat we zelf willen” kreunde Karin die met haar hand op de grond steunde om zich door mij te laten neuken.
De woorden van Karin waren omgeslagen van “ik” naar “we” waaruit ik opmerkte dat ze samen met mij anderen wilde domineren.
Auteur : Vincent1964 / Geschreven op : 27 maart 2015 - 15:42 / Hits : 21686 / Waardering : 4.03
Print verhaal Mail vriend
onder Gerelateerde verhalen

Nieuw begin voor Jannie deel 2
Auteur : woody / Geschreven op : 18 juli 2016 - 16:27 / Hits : 12741 / Waardering : 4.25

Voor 4 een nieuw begin! deel 1
Auteur : Vincent1964 / Geschreven op : 27 maart 2015 - 14:49 / Hits : 28714 / Waardering : 3.93

Een nieuw begin voor Jannie
Auteur : woody / Geschreven op : 12 juli 2016 - 16:38 / Hits : 28484 / Waardering : 4.63

Voor 4 een nieuw begin dl 3
Auteur : Vincent1964 / Geschreven op : 28 mei 2015 - 10:59 / Hits : 8487 / Waardering : 3.40

Nieuw begin voor Jannie-Slot
Auteur : woody / Geschreven op : 08 augustus 2016 - 16:47 / Hits : 10428 / Waardering : 2.54

De schone msn zus (deel 6) – Het einde of toch een nieuw begin ?!
Auteur : AppieA / Geschreven op : 22 januari 2011 - 02:12 / Hits : 19786 / Waardering : 1.78

Rijkelijk beloont door mijn dochter voor mijn hulp. Deel twee
Auteur : Ralf / Geschreven op : 27 november 2017 - 12:24 / Hits : 28725 / Waardering : 4.85

Een kus voor altijd! Deel 2
Auteur : Noor / Geschreven op : 16 mei 2018 - 02:56 / Hits : 6116 / Waardering : 4.45

Voor de spanning en sensatie een keertje hoer zijn deel 2
Auteur : Annelies van Zijl / Geschreven op : 01 februari 2016 - 13:18 / Hits : 22208 / Waardering : 4.42

Voor de spanning en sensatie een keertje hoer zijn. deel 3
Auteur : Annelies / Geschreven op : 13 mei 2016 - 20:16 / Hits : 9903 / Waardering : 4.20

onder Bekijk commentaar
Resultaten: 0 - 1 van 1
mikexx
Heel goed en geil verhaal, net zoals deel 1. Kijk al uit naar het vervolg. Succes met schrijven Vincent.
Geschreven op : 08 mei 2015 - 07:19

Resultaten: 0 - 1 van 1
onder Geef commentaar
Je moet ingelogd zijn om commentaar te geven.
onder Geef score
Je moet ingelogd zijn om te kunnen stemmen.


 
 
Hoofdpagina / Categorieën / Onze Partners / WebLinks / Contact / RSS / Disclaimer / Adverteren

footer

Gehost door Wodyweb