Zoek snel een verhaal...
 
Gertibaldi
 
 


Welkom bezoek(st)er! Je kunt hier registeren.

Ik werd hun speeltje - 28 (slot)
Klein lettertype Groot lettertype Grootste lettertype

Waardering
Ik werd hun speeltje - 28 (slot)
De volgende morgen wordt Anjelica wakker. Ze voelt aandrang en loopt naar de badkamer. Ze doet haar behoefte en spoelt zich daarna weer schoon. Als ze terugloopt komt Marja de badkamer in. Ook zij gaat op de pot zitten en komt vijf minuten later weer terug. Anjelica kruipt tegen Jeroen aan en Marja gaat aan de andere kant liggen. Ze schuift tegen hem aan en de twee vrouwen liggen nu aan weerszijden op hun zij.
"Wat is het leven toch heerlijk op dit soort momenten, twee knappe vrouwen tegen mij aan en ik weet ook nog dat jullie geil zijn" en hij kust ze allebei.
Anjelica vlijt haar hoofd op zijn schouder en strijkt door de korte borsthaartjes. Marja volgt haar voorbeeld en samen blijven ze de man in het midden even verwennen. Als hun handen onder de dekens verdwijnen en in zijn kruis komen vinden ze een keiharde paal.
"Mogen we je daar van afhelpen?" vraagt Anjelica glimlachend.
"Hoe wil je me, zo of moet ik wat innemen."
"Als je wat inneemt hebben we alle drie plezier" reageert Marja.
"Neem dan maar wat in schat" zegt Anjelica en Jeroen loopt de badkamer in. Anjelica en Marja glijden naar elkaar en tongzoenen.
"Lekker begin van de dag" fluistert Anjelica naar Marja en Jeroen komt terug en gaat weer tussen hun in liggen.
"Doen we de Spaanse methode?" vraagt Anjelica.
"Lekker schat" zegt Marja en ziet hoe Anjelica over Jeroen heen gaat zitten en zich laat penetreren. Ze geniet met haar ogen dicht van de keiharde paal die bezit neemt van haar natte vagina. Marja komt twee tellen later over zijn gezicht zitten en zet haar natte vagina op zijn mond. Jeroen begint te beffen en Anjelica begint te rijden. Na een seconde of dertig bukt Marja zich en pakt de harde paal van Jeroen. Ze begint hem te pijpen en likt met smaak de sappen van haar vriendin er vanaf. Tien, hooguit vijftien seconden dan schuift ze hem weer terug tussen de schaamlippen van Anjelica en Jeroen begint weer te stoten. Ook voor hem is dit genieten, afwisselend in de heerlijke natte gleuf van Anjelica en dan weer in de mond van Marja.
Een aantal keren wisselen ze dit af en dan voelt Marja dat ze klaar gaat komen, tintelingen komen snel opzetten en dan is haar orgasme een feit. Met haar ogen gesloten geniet ze van dat heerlijke gevoel in haar onderbuik en kruipt van Jeroen af. Ze kust hem en fluistert 'dank je wel'. Jeroen glimlacht en Anjelica bukt. Ze tongzoenen en ze proeft haar vriendin op de mond van Jeroen.

Jeroen begint nu harder te stoten en van onderen af kan hij meer kracht zetten. Stoot op stoot penetreert hij de natte vagina van Anjelica die op haar beurt kreunend zijn stoten opvangt. Ze knijpt ook met haar spieren en Jeroen voelt dat. Hij krijgt het ook wat moeilijker. De eerste keer van de dag gaat altijd sneller en met een paar harde stoten jaagt hij zijn eerste zaad in de vrouw op hem.
Marja kruipt naar Anjelica toe en die lift haar heupen. Marja zet haar mond over de openstaande schaamlippen en Anjelica perst de sperma eruit. Ze komt weer omhoog en de vrouwen tongzoenen met elkaar en spelen met de sappen. Ze slikken en Marja gaat nog een keer omlaag en likt de lul van Jeroen schoon, weer een tongzoen en dan gaat Anjelica omhoog en wil van bed af stappen.
"Wat ga je doen?" vraagt Jeroen.
"Even schoonmaken" reageert ze.
"Kom maar gewoon, van een druppel sperma is nog nooit iemand dood gegaan."
Anjelica glimlacht, 'dit heb ik eerder van hem gehoord' gaat het door haar heen maar ze geeft toe en zet haar vochtige schaamlippen over zijn mond. Marja kruipt over Jeroen heen en ze laat zich penetreren. De natte lul dringt makkelijk binnen in haar toch al vochtige vagina en het spel begint van voren af aan. Ditmaal duurt het langer voor Jeroen klaar komt en zowel Anjelica als Marja bereiken vůůr die tijd al hun hoogtepunt. Opnieuw wordt de sperma opgevangen en de vrouwen spelen ermee.

"Nu wil ik nog twee strakke gaatjes" zegt Jeroen glimlachend en Anjelica gaat op handen en knieŽn zitten. Hij pakt olie en vet haar anus in. Marja is bezig met zijn stijve lul en als alles lekker vet is penetreert hij Anjelica. Ze voelt de harde paal bezit nemen van haar anale opening en geniet daarvan. Marja ligt op haar rug vůůr Anjelica en wordt door haar gebeft. Het spel gaat minutenlang door maar dan komt Jeroen klaar. De sluitspier is onweerstaanbaar en met een harde kreun jaagt hij zijn sperma diep in de darmen van Anjelica. Ze hijgen uit en dan trekt Jeroen zich terug. Het poepgat trekt zich direct dicht en Jeroen loopt de badkamer in en maakt zich fris.
Anjelica pakt de olie en ze wachten even. Weer terug op bed wordt zijn lul ingevet terwijl hijzelf de anale opening van Marja voorbereidt en voor de vierde keer die ochtend neukt hij een vrouw. Ook de kont van Marja is een zalig neukgat en het kost hem dan ook niet veel moeite zijn laatste sperma daarin te lozen. Hijgend rolt hij van haar af en op zijn rug kijkt hij glimlachend naar de twee vrouwen. Ze komen bij hem en kussen hem.
"Dit was heerlijk schatten van me, zo hou ik het wel weer even uit."

Een paar minuten later gaan ze van bed af en douchen zich alle drie. Daarna lopen ze de kamer in en dekken de tafel voor het ontbijt. Jeroen kookt eitjes en maakt een kan thee. Daarna gaan ze eten. Tijdens het eten kletsen ze over van alles en nog wat en daarna lopen ze de slaapkamer weer in want Jeroen had nog kleding voor hun.
Uiteindelijk rijden ze tegen twaalf uur weer weg bij hem. Ze zijn verwend met kleding en de wip van vanmorgen heeft Jeroen dan ook niet mogen betalen. Ze hebben een veelvoud van het bedrag in kleding meegekregen.

De maanden erna verlopen een beetje routinematig. Om de week gaan Dick en Anjelica sporten bij Pierre en daarna is het steevast neuken met de mannen. Tussendoor bezoeken Anjelica en Marja samen de mannen, om beurten gaan ze naar Nico, Marcel en Jeroen. Pierre en Ronald hebben er geen behoefte aan tussendoor nog een keer te vrijen en Dick komt thuis aan zijn trekken. De feestdagen komen en gaan voorbij, het nieuwe jaar breekt aan. Eind januari maakt Anjelica een tweede tentamen en ook die gaat goed. De studie loopt zoals gepland en ze kan het goed bijbenen.

We leven inmiddels half februari en de winter houdt nog stand, niet heel heftig maar het is gewoon guur weer. Donderdagmorgen is Anjelica naar de universiteit geweest en nu op weg naar huis. Op de Nieuwegracht parkeert ze haar auto en ziet Marja voor de deur staan. Ze steekt over en ziet dat ze heeft gehuild. Binnen trekken ze hun jassen en schoenen uit en in de kamer valt Marja tegen haar aan en begint weer te huilen. Anjelica slaat twee armen om haar vriendin en neemt haar rustig mee naar de bank, ze gaan zitten en ze omhelst haar. Wat later wordt ze rustiger en veegt haar tranen weg.
"Ik kom zonder werk" zegt ze en er lopen weer een paar tranen, "mijn directeur heeft een paar weken geleden een hersenbloeding gehad en het gaat heel slecht met hem. Zijn vrouw heeft besloten het bedrijf op te heffen want er is geen opvolging geregeld en van de collega's wil niemand het doen. Er komt dus ook geen nieuw werk meer."
"Dat is triest voor jouw baas" zegt Anjelica "en vervelend voor jou want je had het naar je zin."
"Ja, heel erg naar mijn zin."
"En nu?"
"Nog een paar afspraken zijn er maar eind februari valt het doek. Dan krijg ik tot eind maart salaris en ook nog mijn vakantiegeld maar dan is het voorbij" en weer begint ze te huilen. Anjelica troost haar en denkt na. Als Marja even later naar boven is om zich om te kleden pleegt ze een telefoontje.
Als Marja weer beneden komt glimlacht Anjelica naar haar.
"Wat wil je de rest van de dag? Ik heb zo om twee uur een afspraak en ben een uurtje of twee weg."
"Ik blijf wel hier, ik ga eens op mijn notebook kijken wat er zoal aan vacatures is" reageert Marja en ze kussen elkaar gedag.

"Nee Anjelica, dat gaat echt niet" reageert Pierre nadat ze het verhaal heeft verteld. Hij staat op en loopt om zijn bureau heen. Schuin voor haar leunt hij tegen de rand van het bureau, "ik begrijp je betrokkenheid bij deze situatie maar ik kan Marja er echt niet bij hebben. Jij valt volledig onder mijn directiebudget. Een tweede kracht kan daar niet uit en als ik het wel zou doen zou het budget te hoog worden met alle gevolgen van dien."
"Maar ze hoeft toch niet in het directiebudget te vallen, ze kan catering draaien, eventueel kantine diensten en ze hoeft niet veel te verdienen."
"Nee lieve schat, dat gaat niet. Omdat het toch allemaal wat minder wordt vloeien er al mensen af, ook bij de kantinedienst. Haar nu daar inzetten zou scheve gezichten in de hand werken want er zitten al een paar mensen thuis die zo weer aan de slag willen."
"Jammer, dan zoeken we verder."
"Wist Marja van dit gesprek?"
"Nee" schudt ze, "ik heb niks verteld, ik wil haar geen valse hoop geven."
"Heel verstandig.'
Anjelica staat op en ze kust Pierre, "toch bedankt voor je tijd" besluit ze glimlachend
"Mijn deur staat altijd open voor jou, ook voor dit soort dingen alleen kan ik je nu niet helpen."

Buiten leunt Anjelica tegen haar auto en denkt na. Ze pakt haar telefoon en maakt een nieuwe afspraak, ditmaal met Jeroen, ze kan over drie kwartier bij hem terecht op kantoor. Ze weet waar dat is dus ze stapt in en rijdt weg.
Het kantoor van Jeroen is heel laagdrempelig. Geen secretaresses die directeuren afschermen, nee, gewoon een open kantoortuin en Jeroen zit achterin in de hoek. Hij praat met een vrouw en Anjelica ziet dat het Mariska is. De vrouwen zien elkaar en glimlachen.
"Kom maar verder hoor Anjelica, ik ben net klaar met Jeroen."
Mariska staat op en geeft Anjelica een hand, dan loopt ze weg.
"Zo lieve schat, wat voert jou hierheen."
Anjelica vertelt het hele verhaal en ook dat ze al tevergeefs bij Pierre is geweest.
Jeroen leunt achterover in zijn stoel.
"Dat is vervelend, zonder werk. Bovendien zou het zonde zijn als die lieve schat buiten beeld raakt. Ik mag jullie alle twee graag, dat weet je, dus schat ik ga kijken wat ik kan doen."
"Ja?! Oh echt! We zouden je eeuwig dankbaar zijn."
"Ik beloof niks maar ga wel mijn best doen."
"Wanneer hoor ik wat van je?"
"Zo snel mogelijk maar in ieder geval vůůr het weekend."
"Oh fijn Jeroen, je bent een schat."
"Jij bent een schat dat je jouw vriendin zo probeert te helpen."
"Maar Marja is toch ook een schat van een vrouw."
"Dat is zo, een heerlijk geile schat, net als jij" reageert Jeroen glimlachend.
"Volgende week, dan gaan we weer sporten en mag je jezelf weer tegoed doen aan mijn lijf" kaatst Anjelica terug.
Ze nemen afscheid met een zoen en Anjelica loopt opgewekt naar buiten.

Thuis gekomen doet ze haar jas en schoenen uit en binnen treft ze Marja aan de tafel. Ze heeft haar notebook voor haar. Ze begroeten elkaar.
"En? Wat gevonden?"
"Ja, twee vacatures" antwoordt Marja, "de eerste belt terug en de tweede neemt niet op." Ze is duidelijk terneergeslagen ziet Anjelica.
Anjelica staat in tweestrijd, zal ik wel, zal ik niet. Ze besluit toch iets te vertellen.
"Er is een kleine kans dat ik werk voor je heb gevonden."
"Ja? Waar?" reageert ze en helemaal blij veert ze op.
"Ho, ho schat, een kleine kans, voor het weekend word ik gebeld en hoor ik of ze je een baan kunnen aanbieden. Waar vertel ik je nog niet."
"Ben je daarom weggeweest?"
"Ja, even bij een paar mensen langs geweest. Voor jou schat."
"Oh lieverd" reageert Marja, "wat moet ik zonder jou?" en de vrouwen knuffelen elkaar.
"Ik hou van je" fluistert Anjelica.
"En ik hou van jou schat, ik wil naar boven, op bed met je vrijen."
"Lekker, ik verlang ook naar je."
Boven lopen ze de slaapkamer van Dick in en kleden zich uit. Naakt rollen ze in elkaars armen en tongzoenen. Minutenlang spelen ze met elkaar, hun handen zijn overal en dan lossen ze de tongzoen. Marja kust haar vriendin en glijdt dan langs haar lichaam naar omlaag. Tussen haar benen gekomen draait ze zich om en zet haar schaamlippen op de mond van Anjelica. Ze beginnen elkaar te beffen en al snel gebruiken ze ook een paar vingers erbij. Kort na elkaar komen ze klaar. Vooral Marja krijgt een heftig orgasme. Ze draaien zich weer naar elkaar en knuffelen weer. Dan staan ze op en trekken een jogging pak aan.
"Moet jij morgen nog werken?"
"Nee, ik heb een paar dagen vrij genomen, als de toko straks opheft wil ik wel de meeste van mijn dagen opgenomen hebben."
"Dat begrijp ik, maar je bent dus vrij tot Ö ?"
"Nu tot en met dinsdag, woensdagmiddag draai ik weer een Jaarbeurs dienst."
"Kun je daar niet terecht?'
"Weet ik nog niet, ik wil daar morgen naar toe lopen en het gaan vragen."
"Heb je nog wel zin in vanavond en vannacht?"
"Jazeker, lekker rollebollen met Marcel. Dat leidt mijn gedachten ook af."
"Dat is zo, maar we hoeven niet zo vroeg, negen uur bij hem. Dus ik denk dat we eerst met Dick uit gaan eten."
Inmiddels zijn ze weer beneden en Marja drukt haar notebook dicht.
"Ik heb even geen zin om verder te kijken" verduidelijkt ze naar Anjelica.
Een half uurtje later krijgt Anjelica telefoon, Dick, hij komt laat thuis vanavond dus ze moeten zelf maar zien wat ze met eten doen. Ze wisselen wat dingen uit en met een 'tot morgen' sluiten ze het gesprek af.
"Wat zullen we doen, weer eens een pizza bestellen?"
"Lijkt me lekker, we hebben al een poos geen pizza meer gegeten."
"Goed, doe ik dat, hoeven we vanmiddag de deur niet meer uit" besluit Anjelica.

Om zes uur worden er twee pizza's gebracht en ze gaan eten. De tussenliggende tijd hebben ze wat met elkaar zitten praten en televisie gekeken. Na het eten lopen ze naar boven en douchen. Allebei een douchemuts op en ze tongzoenen met elkaar onder de warme regenbui. Vervolgens wassen ze elkaars lichaam en spoelen hun poepgaatjes uit. Na een half uur onder het warme water draaien ze de kraan uit en drogen zich af. In de slaapkamer pakt Anjelica een grote flacon bodylotion en begint het hele lichaam van Marja in te smeren. Rustig en liefdevol glijden haar vette handen over de zachte huid van haar vriendin. Borsten, billen en schaamstreek krijgen extra aandacht.
Daarna doet Marja hetzelfde bij Anjelica. Ze maken zich lichtjes op en borstelen hun lange haren. Als laatste trekken ze een schoon jogging pak aan en Anjelica pakt haar rugtasje. Dat tasje bevat altijd spulletjes voor hun tweeŽn als ze een nacht wegblijven. Ze lopen weer naar beneden. Het is inmiddels ver na achten en ze besluiten te gaan. Sportschoenen aan en Anjelica controleert of ze de pil in haar handtasje heeft zitten. Al snel rijden ze de stad uit en de navigatie stuurt ze naar Zeist, het woonadres van Marcel.

Bij het huis gekomen draait ze de oprit op en parkeert naast een grijze BMW, Anjelica herkent die auto, die is van Jeroen. Ze zegt niks tegen Marja en ze bellen aan. Marcel doet open en laat hun binnen. In de gang kussen ze elkaar en ze trekken hun schoenen uit. Marcel opent de kamerdeur en de twee lopen naar binnen en zien een bekende op de bank zitten.
"Dag schoonheden" zegt Jeroen met zijn bekende guitige glimlach en hij staat op. Hij omhelst ze beide en ze tongzoenen.
"Wat doe jij hier?" vraagt Anjelica, "kom je mee wippen?"
"Dat mogen jullie straks zeggen, ik kom voor iets heel anders."
"Wist je dat we hier zouden komen vanavond?"
"Uiteraard schat, anders ben ik hier niet."
Marcel heeft koffie ingeschonken en ze zitten met zijn vieren in het bankstel.

"Marja" begint Jeroen, "wat zou je ervan zeggen als je een van de komende weken bij mij in dienst komt?"
"Ik bij jou?" zegt een verbaasde Marja, "oh Jeroen, dat wil ik wel maar heb jij werk voor mij? Wat moet ik dan doen bij jou?"
"Ik zal je het verhaal vertellen. Jouw lieve vriendin is vanmiddag voor jou op pad geweest. Eerst naar Pierre maar daar was geen mogelijkheid, toen kwam ze bij mij en heeft de situatie uitgelegd. Wat ik je voorstel is een baan waarbij jij werk hebt maar ook voor ons beschikbaar blijft. Weet je schat, als jij buiten beeld verdwijnt, zijn we een hele lieve vrouw kwijt die ook graag met ons de lakens deelt. Dus ik heb Pierre gebeld en overleg gepleegd. Daarna wat dingen uitgezocht."
"Maar wat ga ik dan doen?"
"Jij komt bij mij in dienst op dezelfde voorwaarden als waarop Anjelica bij Pierre in dienst is. Dus je krijgt eenzelfde salaris met premieregeling en een Suzuki Alto van de zaak. Er is een vrouw die werkt parttime bij mij. Die is nu in verwachting, vijf maanden, en ze heeft al te kennen gegeven dat ze na de bevalling niet meer terug komt en thuis blijft voor haar kindje en mogelijk nog meer kinderen neemt. Die vrouw verzorgt 's ochtends koffie en thee en helpt de lunch klaarmaken, daarna gaat ze naar huis. Personeelszaken had nog geen opvolging geregeld en jij kan daar zo instappen. Daarnaast worden jullie samen onze seksspeeltjes. Jullie zijn zo perfect op elkaar ingespeeld dat het voor ons ook veel leuker is, twee van die geile vrouwen. Bovendien zijn jullie al vaak samen."
"Het duizelt me een beetje, sorry, maar krijg ik ook een auto? En wat is die premieregeling? En hoeveel is het salaris?"
"Ik zal je morgenochtend mijn contract wel laten zien en dan praten we erover" komt nu Anjelica, "en jij bedankt schat" en ze omhelst Jeroen en knuffelt hem. Als Anjelica terugzakt in de bank wordt ze van achteren beetgepakt door Marja en ze draait. Een innige tongzoen volgt, liefdevoller en steviger als anders. Ze lossen en kijken elkaar aan. Marja met licht betraande ogen.
"Dit vergeet ik nooit meer lieve schat" zegt Marja zachtjes, "ik weet niet hoe ik je ooit kan bedanken hiervoor."
"Door van mij te blijven houden zoals ik van jou hou" fluistert Anjelica en opnieuw smelten hun lippen samen. Minutenlang houden ze de tongzoen aan terwijl de mannen er glimlachend naar kijken.
"Dit moet je niet uit elkaar halen" zegt Jeroen zachtjes tegen Marcel.
"Nee, dat zou doodzonde zijn, maar doe je mee?"
"Ik wil wel als de meiden dat goed vinden."
Een paar tellen later lossen de vrouwen en kijken glimlachend naar de twee mannen.
"Jij komt hier niet weg zonder al je sperma bij ons in te leveren, meneer Keppel" zegt Anjelica glimlachend.
"Je hoort het" zegt Jeroen lachend tegen Marcel.

Tien minuten later lopen ze naar boven en op bed nemen de mannen eerst een vrouw tussen de benen, ze beffen ze klaar en dat kost ze niet veel moeite, de tong van Marcel weet Marja snel naar een orgasme te sturen en Anjelica komt op de tong van Jeroen niet veel later klaar. Dan willen de vrouwen de mannen pijpen. Ze pakken de half stijve piemels beet en de mannen worden verwend, ze trekken ze af, spelen met hun scrotum en strelen hun benen en billen. Jeroen is het eerst, de vaardige tong en hand van Anjelica weet al snel zijn sperma uit zijn ballen te trekken. Marja is met Marcel een tiental seconden later klaar. De meiden tongzoenen en spelen met de sperma, vervolgens slikken ze.

"Wij gaan wat innemen en jullie lekker verwennen" zegt Marcel en hij en Jeroen staan op. in de badkamer nemen ze druppels in en ze komen weer terug.
"Ik heb dezelfde druppels als Jeroen, dus vier ŗ vijf keer moet kunnen, dus zeg het maar.
"Zeg jij het maar" zegt Anjelica tegen Marja.
"Ik zou wel dubbel willen, dat is al een poosje geleden, Marcel in mijn kut en Jeroen mijn kont en dan later nog een keer maar dan andersom."
Zo gezegd zo gedaan en de mannen nemen eerst Marja onder handen. Hun inmiddels weer keiharde penissen weten wel raad met de twee neukgaatjes van die lieve schat en na vijf minuten heeft ze twee ladingen sperma in haar lijf. Ze gaat van bed af en loopt de badkamer in. Jeroen maakt zijn lul fris terwijl Marja de sperma uit haar lijf perst. Ondertussen gaan Anjelica op bed liggen en een minuut later geniet zij van de twee harde palen.
Anjelica is actiever en heeft ook handigheid in het meestoten met de mannen en de slaapkamer is gevuld met kreunen en steunen maar ook met op elkaar ketsende blote lichamen. Maar ook deze schat krijgt haar zin en kort na elkaar jagen de mannen hun sperma in haar lijf. Jeroen loopt weer mee naar de badkamer en maakt zijn lul fris, Anjelica duwt de sperma in de pot. Ze drinken een paar slokken water en dan komt Marja weer aan de beurt. Ditmaal Jeroen in haar vagina en Marcel in haar kont. De dikkere maar ook langere paal van Marcel is een heerlijk gevoel in haar anus. Ze voelt hem op iedere stoot tot diep in haar lichaam. De mannen zijn al twee keer klaargekomen en het duurt nu wat langer. Ze genieten er alle drie van. Het heerlijke natte liefdestunneltje van Marja en haar zwaar ingevette poepgat zijn gewoon twee heerlijke neukgaten. Uiteindelijk jagen de mannen kort na elkaar hun sperma weer in haar lichaam en ze hijgen een paar tellen uit.
Na het fris maken komt Anjelica weer aan de beurt en ook die merkt het verschil. De lul van Marcel is gewoon heerlijk in haar anus. De zware fallus dringt stoot op stoot diep in haar endeldarm en ze voelen allebei hoe haar warme vlees door de eikel opzij wordt geduwd. En Jeroen? Ja, voor Jeroen heeft Anjelica gewoon het lekkerste kutje, die heerlijke natte neukdoos van zijn schattebout verwent zijn lul en hij voelt haar werken met haar spieren.

Het duurt nu al wat langer dan de eerste twee keer maar uiteindelijk voelt Anjelica de mannen klaarkomen. Kort na elkaar jagen ze hun zaad diep in haar lichaam en ze zakt hijgend op Jeroen.
"Je blijft stijf en Marcel ook voel ik. Kunnen jullie nog een keer, gewoon allebei in onze kut."
"Dan blijf ik wel liggen, probeer maar."
Anjelica loopt naar de badkamer en Marcel loopt mee. Als ze terugkomt dirigeert ze Marcel naast Jeroen op bed en Marja gaat voor Jeroen. Anjelica glimlacht en kruipt over Marcel heen. De zware lul neemt bezit van haar natte vagina en ze merkt dat ze gaat wennen aan deze zware paal. De vrouwen beginnen te rijden. Ze pakken elkaars hand en glimlachen. Al rijdend buigen ze iets naar elkaar toe en kussen elkaar. Ze komen weer rechtop en concentreren zich op de mannen. Zeker tien minuten blijven ze rijden op de harde palen en merken dan zelf dat ze gaan komen. Ze laten zich voorover vallen en Jeroen begint Marja van onderen uit hard te neuken, Marcel doet hetzelfde bij Anjelica. Al dichter komen ze naar de eindstreep en dan binnen hooguit twintig seconden komen vier gelukkige mensen klaar. Anjelica en Marja liggen met trillende lichamen en een tintelende onderbuik op de mannen, ogen dicht en ze hijgen na. De mannen hebben werkelijk de laatste druppels sperma in de vrouwen gespoten.

Een minuut of wat later komen ze rechtop en er glijden twee slappe piemels uit de twee lichamen.
"Nu zijn jullie uit geneukt" zegt Anjelica.
"Kom eens schat, even proeven" en de vrouwen kruipen in 69 over elkaar heen. Ze persen de laatste druppels sperma in elkaars mond en draaien zich weer om. Ze tongzoenen en slikken. Dan omhelzen ze elkaar, hoofden in elkaars nek.
"Ik hou van je lieve schat" fluistert Marja bij Anjelica in haar oor.
"En ik van jou, ik wil je nooit meer kwijt" en ze trekken elkaars lichaam strak op elkaar en komen dan weer voor elkaar.
"Jou in dienst nemen is gewoon het beste wat er is" zegt Jeroen, "jullie zijn zo gek op elkaar dat jullie voorlopig nog bij elkaar moeten blijven."
"Dat weten we Jeroen" antwoordt Anjelica, "ik wil deze schat ook nooit meer missen."

Ze staan alle vier op van bed en in de badkamer maken ze zich fris. Anjelica en Marja pakken ieder hun korte badjas uit de rugzak. Jeroen kleedt zich aan en Marcel trekt zijn ochtendjas aan. Beneden in de kamer drinken ze nog wat en Jeroen legt zeshonderd euro op tafel, Marcel verdubbelt dat bedrag.
"Doe er wat leuks mee schatten van me" zegt Jeroen, "jullie hebben het eerlijk verdiend vanavond. Het was lekker." Een half uurtje later neemt hij afscheid, hij bedankt de andere drie voor de heerlijke avond en spreekt af dat Marja morgenmiddag op kantoor komt, om wat dingen te bespreken.

Die nacht slapen de twee bij Marcel. Ze doen eerst hun avond dingen in de badkamer en in bed knuffelen en tongzoenen ze. Dan gaan ze in elkaar liggen. Ze hebben een rustige nachtrust en de volgende morgen worden Anjelica en Marja wakker. Marcel is er al uit. Ze staan op en lopen eerst naar het toilet. Ze doen allebei hun behoefte en trekken een washandje tussen hun billen. Een knuffel en de korte badjassen trekken ze aan. Beneden is Marcel bijna klaar met de ontbijttafel en ze schuiven aan.
Tijdens het ontbijt praten ze nog wat, ook over de vorige avond. Marcel is wel geÔnteresseerd in het hoe en waarom van Marja's ontslag. Als ze uitgegeten zijn geeft Marcel aan nu niet meer te willen neuken, hij heeft geen last van een odol en heeft gisterenavond even genoeg vrouw gevoeld. Anjelica en Marja vinden dat niet erg en ze lopen naar boven, gaan douchen en kleden zich aan.

Beneden nemen ze afscheid van Marcel en rijden vervolgens naar huis. Binnen trekken ze hun schoenen uit en gaan in de bank zitten. Marja wil eerst weer knuffelen en Anjelica geeft daar graag aan toe. Ze is gewoon een heerlijke vrouw om mee te vrijen. Een paar minuten later staat Anjelica op en loopt naar de secretaire in de achterkamer, pakt een paar papieren uit een klapper en gaat terug.
"Dit is mijn contract, ik denk dat Jeroen een kopie heeft gekregen van Pierre. Heb je trouwens zin in koffie?"
"Ja lekker" reageert Marja en ze begint te lezen. Anjelica zet koffie en komt een paar minuten later terug met twee bekers. Marja zit voor zich uit te staren.
"Is dat niet weinig, zestienhonderd en vijftig euro?"
"Inmiddels is het achttienhonderd rond en bovendien schat, je krijgt ook provisie en dat is veel meer als je salaris."
"Is dat zo?"
"Weet je nog, Zuid-Frankrijk, toen zat ik op ruim zevenduizend euro alleen aan provisie, een weekend mee op de boot was ook vierduizend. Als ik ga sporten en laat me twee keer neuken door zes man is het twaalfhonderd. En kijk naar gisterenavond, hebben we allebei zeshonderd euro verdiend. Dus nee hoor schat, je basis salaris is voor de vaste lasten en wat extra en de leuke dingen doe ik van de provisie, bovendien, je auto is gratis, we krijgen heel veel kleding van Jeroen, dus dat kost je ook al minder."
"Maar hoe zit dat dan met belastingen?"
"Dat beheert Ronald voor mij, die is daar goed in. Ik hou iedere maand wat apart want hij heeft mij voorgerekend wat ik waarschijnlijk moet betalen."
"Geef je dan al je provisie op?"
"Nee, natuurlijk niet, hooguit een derde, de rest is zwart. Dat zet je ook niet op een spaarrekening maar houdt het gewoon contant, ik heb er een kluisje voor gekocht."
"Dus dat moet ik met Ronald overleggen."
Ze drinken hun koffie en gaan dan naar boven zich omkleden. Ze trekken een panty aan en een rokje met een T-shirt erboven. Daar overheen een leuke trui. Even opmaken en tegen half twee rijden ze weg. Jeroen ontvangt hun op kantoor en Anjelica gaat wat afzijdig zitten. Na een half uurtje zijn de twee eruit en Marja schudt Jeroen de hand. Marja komt bij Jeroen werken en Jeroen zal vanmiddag nog een auto voor haar bestellen. Net zo een als Anjelica en ook voor haar een Tomtom erbij. Over twee weken begint ze met werken mits ze tijdig weg kan bij haar huidige werk. Anjelica rijdt terug naar huis en parkeert op de Nieuwegracht. Ze wil naar de voordeur lopen maar Marja wenkt haar.
"Wil je even met me meelopen?"
"Ja ÖÖ maar wat wil je dan?"
"Gewoon even iets doen in de binnenstad Ö samen" reageert Marja met een klein glimlachje en ze pakt haar hand. Anjelica laat het en laat zich door haar vriendin meevoeren. Ze lopen Hoog Catharijne in en boven in het winkelcentrum trekt ze Anjelica mee een juwelierszaak in. Anjelica is verbaasd maar gaat mee. Een verkoopster komt op hun toegelopen.

"Wat kan ik voor u doen dames?"
"Ik wil voor mijn vriendin en mij een vriendschapsring kopen" antwoordt Marja en naast haar begint Anjelica te snikken. De tranen biggelen over haar wangen en ze valt haar vriendin om de hals.
"Oh lieve schat, wat lief van je, ik hou van je" zegt Anjelica snikkend. De verkoopster geeft haar een tissue en Anjelica glimlacht door haar tranen heen.
"Geeft niet hoor mevrouw, we maken dit dagelijks mee."
Een paar tellen later heeft ze de tranen drooggedept en de verkoopster meet hun ringvingers.
"Dat is makkelijk, u heeft dezelfde maat. Wat wilt u? Goud, zilver en breed of smal."
"Goud en ongeveer zo breed" en ze wijst ongeveer twee ŗ drie millimeter aan, "vind je dat goed" vraagt ze Anjelica. Die knikt.
Ze passen en zoeken een mooie ring uit. Toch nog iets breder als drie millimeter maar ze vinden hem allebei mooi. Een klein werkje siert de buitenkant.
"Wilt u nog een gravure erin, naam en datum of iets van dien aard." Ze kijken elkaar aan. Anjelica knikt ja.
"Ja graag" antwoordt Marja, "wanneer is dat klaar?"
"Momentje" zegt de verkoopster en ze loopt weg. Even later komt ze terug.
"U kunt erop wachten, ze heeft nu niets te doen."
Marja schrijft op een briefje de datum en hun namen met een hartje ertussen. Twintig minuten later krijgen ze de ringen terug en lezen de gravure. Anjelica schuift Marja haar ring om en Marja doet hetzelfde bij Anjelica. Een klein kusje en Marja betaalt. Weer buiten omhelst Anjelica haar.
"Je hebt me hiermee echt overvallen lieve schat" zegt ze zachtjes, "ik weet niet hoe ik je moet bedanken maar ťťn ding weet ik wel, wij blijven vriendinnen voor het leven, wat er ook gebeurt" en ze drukt haar lippen een kort moment op die van Marja.
"Deze ring is om tot uitdrukking te brengen hoe blij ik ben met jou als vriendin, dat begon al in Frankrijk vorig jaar en daarna weer in Spanje en nu, nu ben ik je gewoon heel erg dankbaar voor je inspanningen om me weer aan een nieuwe baan te helpen. Echt waar schat, daar heb je me zo blij mee gemaakt en ik vond dat dit het enige symbool was om mijn dankbaarheid te tonen naar jou. Ik hoop oprecht dat wij vriendinnen voor het leven zijn" en nu drukt Marja een kusje op de mond van haar vriendin.
Ze glimlachen en ze pakken elkaars hand. Rustig wandelen ze terug naar de Nieuwegracht.

Epiloog

Vanaf dat moment zijn de twee onafscheidelijk. De mannen vinden het zonder uitzondering leuk met de twee vrouwen en Marja begint mee te sporten. Ze moet de eerste keren wennen en een basis conditie opbouwen maar al snel doet ze fanatiek mee. Buiten lopen de twee samen een korte ronde terwijl de mannen een lange ronde doen. Daarna rijden ze steevast naar Pierre waar ze nog een tijdje de mannen verwennen.
De zomer die volgt gaan ze verschillende dingen doen, zo gaan ze met Jeroen, Dick, Marcel en Nico twee weken naar de villa van Jeroen in Zuid Frankrijk, een aantal weken later gaan ze saampjes naar de bungalow van Dick in Noord Frankrijk en hoog zomer gaan ze met zijn achten naar het tweede schip van Pierre in Zuid Frankrijk en vervolgens varen ze op de Middellandse Zee.
De wintermaanden gaan ze in ieder geval een keer twee weken naar de Virgin Islands in het Caribisch gebied en voor het eerst van hun leven gaan ze net na de kerstdagen op wintersport. De mannen kunnen stuk voor stuk goed skiŽn maar de vrouwen gaan in een klasje. Ze hebben er grote schik.

Tijd gaat verder en Anjelica haalt haar master graad in commerciŽle economie. Ze besluit voorlopig even niets te doen met haar opleiding en gewoon te genieten van de vrijheid die ze bij Pierre heeft. Als ze het drie jaar doet krijgt Pierre lichamelijke problemen. Hij rekt het dienstverband met Anjelica nog een half jaar maar op een goede dag laat hij haar op kantoor komen en legt uit wat het probleem is. Anjelica begrijpt het en vindt het heel jammer. Het dienstverband wordt beŽindigd. Haar auto mag ze houden.

De week erop overlegt ze met de andere vijf mannen en uitgezonderd Jeroen willen die wel stoppen met de vrijpartijen. Het werd ze eigenlijk ook wat te begrotelijk met twee vrouwen. Er wordt wekenlang veel heen en weer gepraat en uiteindelijk treedt ook Anjelica bij Jeroen in dienst maar wel op een ander niveau. Ze gaat hem als financieel directeur in opleiding ondersteunen bij de commerciŽle activiteiten van Keppel BV. Marja werkt er nog steeds met veel plezier en heeft het inmiddels geschopt cheffin van de kantinedienst. Wat later kopen Anjelica en Marja samen een huis in Maarn. Ze werken nu beiden tegen een normaal inkomen met een onbepaald contract bij Jeroen en de zaken gaan goed. Zijn bedrijf groeit tegen de klippen op.
Anjelica is nu zeven en twintig en Marja acht en twintig. Tot op de dag van vandaag werken ze bij Jeroen en denken nog vaak terug aan hun gouden tijd met de zes mannen. Allebei zijn ze het erover eens dat het een heerlijke tijd was waarin ze veel hebben geleerd en gezien.
Ze hebben er geen seconde spijt van gehad dat ze zijn geweest wat mannen graag wilden, hun seksspeeltje.

E I N D E
Auteur : quasi / Geschreven op : 16 oktober 2015 - 00:58 / Hits : 8178 / Waardering : 4.52
Print verhaal Mail vriend
onder Gerelateerde verhalen

Ik werd hun speeltje - 22
Auteur : quasi / Geschreven op : 28 september 2015 - 01:55 / Hits : 7840 / Waardering : 4.64

Ik werd hun speeltje - 19
Auteur : quasi / Geschreven op : 21 september 2015 - 00:40 / Hits : 6636 / Waardering : 4.61

Ik werd hun speeltje - 6
Auteur : quasi / Geschreven op : 19 augustus 2015 - 02:49 / Hits : 12212 / Waardering : 4.58

Ik werd hun speeltje - 11
Auteur : quasi / Geschreven op : 27 augustus 2015 - 01:28 / Hits : 8491 / Waardering : 4.58

Ik werd hun speeltje - 3
Auteur : quasi / Geschreven op : 14 augustus 2015 - 00:28 / Hits : 19337 / Waardering : 4.58

Ik werd hun speeltje - 10
Auteur : quasi / Geschreven op : 26 augustus 2015 - 01:29 / Hits : 10588 / Waardering : 4.56

Ik werd hun speeltje - 15
Auteur : quasi / Geschreven op : 07 september 2015 - 02:06 / Hits : 7284 / Waardering : 4.56

Ik werd hun speeltje - 23
Auteur : quasi / Geschreven op : 01 oktober 2015 - 00:47 / Hits : 5455 / Waardering : 4.56

Ik werd hun speeltje - 21
Auteur : quasi / Geschreven op : 25 september 2015 - 02:05 / Hits : 5615 / Waardering : 4.53

Ik werd hun speeltje - 5
Auteur : quasi / Geschreven op : 18 augustus 2015 - 02:18 / Hits : 11397 / Waardering : 4.52

onder Bekijk commentaar
Resultaten: 0 - 4 van 4
essie24
Prachtige serie Quasi. Je hebt vijf punten van me maar het is veel meer waard.
Geschreven op : 17 oktober 2015 - 00:40

wilco65
Een meer dan schitterend verhaal waar wederom een fijne verhaallijn in zit. Ik vraag me af en toe af waar je de inspiratie vandaan haalt, de puntentoekenning moet maar eens herzien worden, dit is 10 punten waard i.p.v. 5. Dankje voor het delen van het verhaal.
Geschreven op : 18 oktober 2015 - 09:02

sancorpus
Mooi einde van een mooie serie.
Geschreven op : 20 oktober 2015 - 14:57

PietjePuk036
Een prachtig geschreven verhaal, complimenten en dank. Klein puntje is dat ik na deel 28 blijf zitten met een paar onbeantwoorde vragen; er komt ineens en snel een einde aan het verhaal. Ik had gehoopt dat de relatie van de vrouwen met Dick en Jeroen, mogelijk Marcel nog wat verder zou worden ingevuld.
Geschreven op : 21 mei 2018 - 08:09

Resultaten: 0 - 4 van 4
onder Geef commentaar
Je moet ingelogd zijn om commentaar te geven.
onder Geef score
Je moet ingelogd zijn om te kunnen stemmen.


 
 
Hoofdpagina / CategorieŽn / Onze Partners / WebLinks / Contact / RSS / Disclaimer / Adverteren

footer

Gehost door Wodyweb