Zoek snel een verhaal...
 
Gertibaldi
 
 


Welkom bezoek(st)er! Je kunt hier registeren.

De middag dat Bruno niet luisterde (2)
Klein lettertype Groot lettertype Grootste lettertype

Waardering
De middag dat Bruno niet luisterde (2)
Luuk kijkt verbaasd. Dan maakt Johan met zijn linkerhand een losse vuist en steekt een vinger van zijn andere hand daar in. “Neuk haar,” zegt hij nogmaals zonder woorden. Of Anna doorhad wat er zich tussen Johan en Luuk afspeelde was niet duidelijk. Maar Anna duwt zich nog wat sterker tegen Luuk aan en fluistert in zijn oor, “Neuk me, neuk me.” En terwijl ze zijn stijve lul omklemt zegt ze, “wat heb je een lekkere dikke lul, een maatje meer dan Johan, daar houd ik wel van.”
Luuk begint de indruk te krijgen dat die twee aan elkaar gewaagd zijn. Zo’n geil stel heeft hij nog nooit meegemaakt, zelfs niet in een parenclub waar hij af en toe komt. Hij krijgt de indruk dat Anna onverzadigbaar is en dat Johan het heerlijk vindt om te zien hoe zijn sletje geneukt wordt en klaar komt. Het maakt niet uit of een hond haar een beurt geeft of een toevallige voorbijganger. Hoe het ook zij de omstandigheden maken Luuk ook ontzettend geil en zijn stijve lul voelt pijnlijk aan. Nog nooit heeft hij zo’n erectie gehad. Na een laatste zoen, laten Anna en Luuk elkaar los. Haar tepels staan hard naar voren. Hij buigt zich naar haar toe en likt en zuigt ze en bijt er zacht in. “Kom,” zegt Anna, “we gaan even het water in, kan ik mijn kut een beetje afspoelen.” Onder het lopen vertelt ze Luuk nogmaals hoe lekker Bruno haar geneukt heeft en dat het altijd een stille wens van haar was. Bij het water gekomen bukt ze zich voorover en ziet Luuk pas wat een heerlijke billen Anna heeft. Ze staat wijdbeens voorover, hij ziet haar kleine kutlipjes lekker naar buiten hangen met grote druppels vocht. Haar kutgeil en het zaad van Bruno lopen nog steeds naar buiten langs haar lekkere dijen. Maar dan begint Anna haar kutje te spoelen en is dat heerlijke tafereel voorbij. Luuk gaat achter haar staan en legt zijn harde lul tussen haar billen. Anna gaat onverdroten door met spoelen. “Wat een lekkere pik zegt ze nogmaals.” “En die is helemaal voor jou, als Johan dat tenminste goed vindt.” Luuk vermoedt inmiddels dat het een overbodige vraag is, maar voor de vorm stelt hij hem toch maar. “Maak je geen zorgen. Johan wordt hartstikke geil als ik door een ander geneukt wordt. En hij vindt het heerlijk om mij te neuken als mijn kut nog druipt van het zaad van een andere lover. Let straks maar eens op als jij uit geneukt bent, klimt hij onmiddellijk op mij om mij nog een keer klaar te neuken en zelf klaar te komen en mij vol te spuiten.”

Luuk slaat zijn arm om Anna heen en pak haar borst aan de zijkant vast. Ze drukt zich dicht tegen hem aan en zo lopen ze terug naar hun plek op het strand. Luuk met een stijve lul en Anna met harde tepels en een gezwollen klitje. Ze besluiten nog iets verder op te gaan liggen, iets meer uit het zicht. Ze hebben er drie geen probleem mee als een ander hen ziet neuken. Maar je weet nooit of je niet een plaatselijke verordening overtreedt dus een beetje uit het zicht kan geen kwaad.

Even later ligt Luuk op een badlaken dicht tegen Anna aan en speelt met haar geweldige tieten. Haar tepels staan recht overeind. Hij buigt zich over haar heen en zuigt er zacht aan. “Jaahh heerlijk,” zucht Anna. Ze pakt haar tieten vast en duwt ze tegen zijn mond. Hij bijt en zuigt en voelt Anna sidderen van aanstormend genot. Hij gaat met zijn hand over haar buik, heerlijk dat zachte vlees onder zijn handen. Hij voelt haar schaamheuvel. Gaat er met zijn hand overheen en raakt haar klitje aan. Hij wrijft zacht en voelt dat Anna begint te bewegen en te zuchten. Haar klitje zwelt langzaam tot een klit met een fors formaat. Hij glijdt er langsheen met zijn vingers en voelt haar zachte warme kutlippen. Die druipen al weer van het vocht. “Wauw Anna, wat ben je lekker nat.” “Ja, ik ben weer toe aan een beurt. Neuk me, neuk me! Ik wil die dikke pik van je diep in mij voelen.” “Geduld sletje, geduld,” fluistert Luuk in haar oor. Johan gaar naast hen zitten. Zijn pik is keihard. Hij gaat met zijn handen over de rug en billen van Luuk. Hij zal toch niet ….? Maar Luuk concentreert zich op Anna. Ze ligt te wippen en te draaien en spreidt haar benen, zodat haar heerlijke natte kut nog beter toegankelijk wordt. Hij duwt twee vingers naar binnen. “Jaahh heerlijk, maak me klaar,” hijgt ze. Hij duwt drie vingers naar binnen en zuigt stevig aan haar tepels en bijt af en toe. Anna ligt te wippen op het badlaken. Hij voel dat ze gaat klaar komen. Hij zuigt en bijt harder in haar tepels en duwt vier vingers in haar geile, wellustige kut. En dan ontploft Anna. Ze duwt haar heupen omhoog. Ze neukt zichzelf klaar tegen de hand van Luuk, brommend en kreunen komt ze klaar. Johan streelt nog steeds de rug en billen van Luuk. Hij gaat met zijn hand door zijn bilnaad en duwt af en toe een vinger tegen zijn sterretje. Hij buigt zich naar Luuk toe en hij voelt wat nats tegen zijn billen. Die geile Johan heeft zich afgetrokken en heeft zijn sperma tussen zijn billen gespoten. Luuk raakt de draad een beetje kwijt en concentreert zich op Anna, die inmiddels met gespreide benen ligt te wachten. Haar kut staat zeer uitnodigend open en glinstert van het vocht.

Luuk gaat op zijn knieën tussen haar volle dijen, zijn harde lul wijst in de richting van haar natte kut. “Jaah neuk me, neuk me, Luuk, ik wil die dikke lul voelen,” hijgt Anna kreunend. Plotseling voelt Luuk de hand van Johan om zijn lul. Hij gaat langzaam op en neer. De harde lul van Luuk tintelt en trilt van geil genot. “Laat je zakken,” fluistert Johan in zijn oor. Luuk laat zich langzaam door zijn knieën zakken en merkt dat Johan zijn stijve lul in de richting van de kut van Anna manoeuvreert. Hij duwt haar natte lippen van elkaar en plaats Luuks eikel in haar natte kut opening. Als zijn eikel in haar warme kut zit, zegt Johan, “neuk haar, neuk die slet, neuk haar hard, geeft die geile sloerie een heftige beurt, spuit haar kut vol.” Dan laat Johan de lul van Luuk los en gaat hijgend naast Anna en Luuk zitten.
Luuk houdt zijn eikel in haar warme natte kut. Anne probeert haar heupen zo te bewegen dan zijn lul dieper in haar kut komt, maar Luuk trekt zich terug, zodat alleen zijn eikel in haar blijft. Anna wordt steeds geiler, maar Luuk geeft niet toe. Anna slaat haar armen om hem heen, hij voelt haar nagels in zijn rug. Luuk ziet uit zijn ooghoeken hoe Johan met zijn harde lul speelt. Hij voel het zaad van hem nog steeds tussen zijn billen. Luuk is ontzettend geil en opgewonden, hij duwt zijn eikel iets verder in de natte kut van Anna. “Jaahh kom in mij, neuk mij.” En telkens duwt Luuk zijn harde lul een beetje verder in het opgewonden lichaam van Anna, die alleen maar geiler wordt. Ze staat haar armen om hem heen en streelt zijn rug. Ze duwt haar heupen omhoog. Luuk beweegt niet en voelt hoe Anna met haar natte kut hem als het ware opzuigt. Hij laat haar begaan, stukje voor stukje weet ze zijn lul in haar kut te laten komen. Als de lul van Luuk er bijna helemaal in zit verrast hij haar door fel en hard naar binnen te stoten, “Auw, auw, jaahh jaahh je neukt mijn baarmoeder auw, wat lekker wat vul je me heerlijk ik heb me nog nooit zo vol gevoeld.”

Anna slaat haar armen en benen stijf om Luuk heen, ze klemt zich geil aan hem vast. Luuk ligt te genieten van dit sletterige lichaam. Het voelt heerlijk. Hun lippen vinden elkaar in een tongzoen. Luuk wacht even en dan trekt dan zijn lul heel langzaam terug totdat alleen zijn eikel nog in haar natte gleuf zit. Luuk wacht even en weer duwt hij zijn harde lul langzaam in haar zalige kut. Anna spant haar kutspieren aan. De lul van Luuk wordt zalig gemasseerd. Weer duwt hij langzaam door en weer voelt hij weerstand. “Jaahh neuk mijn baarmoeder, geile dekhengst,” kreun Anna zacht. Ze trekt haar benen op. Luuk ligt tussen haar dijen en het voelt alsof hij eindeloos diep in heer wegzakt. Zijn hart bonst heftig en zijn lul trilt en klopt. Anna’s tepels zijn keihard. Luuk buigt zijn hoofd naar beneden. Hij zuigt en bijt aan haar tepels. Bij iedere beet voelt hij haar kutspieren samentrekken. Luuk duwt langzaam door tot ze weer schaambeen op schaambeen liggen. Luuk voelt zijn pik tegen haar baarmoeder. "Jaah, Luuk wat lekker, wat voel ik je heerlijk diep wat vul je me lekker. Ik heb het gevoel te zullen barsten. Neuk me klaar, neuk me klaar, ga sneller op en neer, neuk me klaar, geile lul van me." Weer tongzoenen ze elkaar. Anna duwt haar heupen omhoog om Luuk nog dieper te voelen. Luuk heeft zelf het gevoel dat zijn pik dikker en harder aanvoelt dan ooit te voren. Hij blijft lekker langzaam op en neer gaan. Het lijkt wel of haar kut hem opzuigt. Anna’s gespannen kutspieren masseren hem heerlijk. Luuk moet zich tot het uiterste beheersen om niet, net als Bruno, fel op en neer te gaan rammen. "Luuk wat heb je een lekkere lange en dikke pik. Ik voel je tegen mijn baarmoeder. Neuk me, neuk me neuk me!" Zo ligt Anna kreunend onder hem. Haar armen en benen zo strak mogelijk om hem heen, om hem zo diep mogelijke te voelen. Luuk geniet van dat heerlijke geile, opgewonden wellustige lichaam onder hem.
Weer trekt Luuk zijn lul langzaam terug. Anna’s samentrekkende kutspieren proberen het tegen te houden. "Oh Anna, wat heb je een lekker strakke kut, wat zalig. ik voel je kut knijpen." Langzaam trekt Luuk zich weer terug tot alleen zijn eikel nog tussen haar warme schaamlippen zit. "Neuk me, geile dekhengst neuk me!" hijgt Anna, terwijl ze haar heupen omhoog duwt. Luuk blijft langzaam op en neer bewegen om dat zalige gevoel in zijn lul en onderbuik optimaal te voelen. Het aanstormende orgasme borrelt en hoopt zich op tot een ongekend mengsel van heftig genot en pure geilheid. Langzaam raakt Luuk zichzelf kwijt. En dan, plotseling als een explosie, dan is Luuk niet meer te houden. Met harde felle stoten raam hij zijn harde lul diep in de geile wellustige kut van Anna. Die schrikt van pijn en genot en komt tomeloos klaar. "Jaahh heerlijk, heerlijk, ik kom je neukt mijn baarmoeder wat geil ik voel je warme zaad, auw auw mijn baarmoeder, neuk me klaar, neuk me klaar,” gilt Anna. Luuk voelt zich schot na schot leeglopen in het geile lichaam van Anna, uitgeput en totalloss. Hij spuit zijn warme zaad schoksgewijs in haar zuigende kut. Johan masseert zijn sterretje en duwt zijn vinger naar binnen in zijn door zijn zaad glad gemaakte anus. "Ga door blijf rammen ik wil die heerlijke harde stoten voelen, neuk mijn baarmoeder," schreeuwt Anna maar ze omklemt Luuk met haar armen en benen zo krachtig, dat bewegen bijna onmogelijk is. Zo blijven Anna en Luuk verkrampt liggen. Geleidelijk komen ze weer tot zichzelf en ontspannen ze zich.
Naast hen zit Johan met een keiharde paal, hij hijgt en kreunt. Hij trekt zich langzaam af en gaat met zijn vinger op en neer in het kontgaatje van Luuk.
Luuk ontworstelt zich aan de omklemming van Anna. Johan trekt zijn vinger terug. Anna blijft wijdbeens liggen. Haar kutspieren trekken zich nog als in een reflex af en toe samen en persen Luuks zaad naar buiten.

Johan staat er bij met zijn stijve lul in zijn hand. Hij kan zijn ogen niet van de openstaande en druipende kut van Anna afhouden. Luuk komt langzaam tot zichzelf. Aan zijn half slappe lul hangt nog een klodder sperma vermengd met kutgeil van Anna. Bruno komt weer overeind bij het ruiken van zoveel geile geurtjes.

“Wat kun jij lekker neuken zeg,” zuchtte Anna. Haar kut tintelde en ze voelde zich inderdaad een echte sloerie, die heerlijk was volgespoten. Johan zit met een harde wippende lul naar haar dikke kut te kijken. Ze kijkt hem geil aan en vraagt, “vond je het lekker en wil je mijn nu ook even vol spuiten?” Johan staat echt op scherp. Zonder omhaal laat hij zich tussen de wijd gespreide benen van Anna op zijn knieën in het zand vallen. In één beweging duwt hij zijn lekkende pik in haar dikke natte kut. Johan neukt alsof zijn leven er vanaf hangt. Je hoort zijn pik gewoon in haar natte sperma kut soppen. Anna ligt achterover en laat zich gebruiken terwijl ze zich nog geiler maakt door met haar stijve tepels te spelen. Ze is nog steeds geil en het voelt zalig ook al is de pik van Johan een stuk kleiner als die van Luuk. Johan leunt op zijn armen zodat goed te zien is dat zijn pik helemaal wit wordt van het inmiddels schuimende zaad van Luuk. Johan neukt even langzaam om te voorkomen dat hij al direct klaar komt. Alle drie zitten ze nu naar zijn stijve lul te kijken die met regelmatige slagen in en uit de natte geile snee van Anna op en neer schuift. Voor Anna is dit het ultieme genot, geneukt worden met de warme zonnestralen op haar kut en haar tieten.
Anna is door Luuk flink opgefokt en Johan is ook bloedgeil. Het duurt dus niet lang of Johan komt kreunend en hijgend klaar. Bij iedere stoot duwt Anna haar heupen om hoog en ook bij haar dendert het orgasme door haar geile lijf. Bij ieder stoot loost Johan een schot zaad. “Jaahh jaahh ik kommm.” “Neuk me klaar, spuit me vol,” kreunt Anna. Ze ligt wijdbeens, het zaad stroomt uit haar kut. Bruno die afkomt op de geile geur loopt onrustig snuffelend om Johan en Anna heen. “Wauw wat was dat lekker.”

(wordt vervolgd)
Auteur : Trian / Geschreven op : 12 februari 2018 - 14:23 / Hits : 6521 / Waardering : 2.66
Print verhaal Mail vriend
onder Gerelateerde verhalen

De middag dat Bruno niet luisterde (1)
Auteur : Trian / Geschreven op : 22 januari 2018 - 11:21 / Hits : 16999 / Waardering : 3.87

Zwanger maar ik weet niet van wie.
Auteur : Kristel / Geschreven op : 12 maart 2017 - 01:01 / Hits : 21877 / Waardering : 4.66

Wat een ellende, of juist niet........
Auteur : Marjan / Geschreven op : 02 september 2015 - 00:22 / Hits : 25348 / Waardering : 4.63

Tante.... of toch niet
Auteur : rpeel67 / Geschreven op : 27 mei 2016 - 22:59 / Hits : 24091 / Waardering : 4.58

Het mocht niet maar was fantastisch 2
Auteur : Janine / Geschreven op : 04 augustus 2015 - 01:40 / Hits : 26766 / Waardering : 4.50

Zwanger maar ik weet niet van wie, deel 2
Auteur : Kristel / Geschreven op : 18 maart 2017 - 02:00 / Hits : 11433 / Waardering : 4.44

De niet verwachte onwaarschijnlijk heftige vakantie.
Auteur : Sasscha / Geschreven op : 29 juli 2017 - 03:01 / Hits : 29108 / Waardering : 4.37

Het blijft niet alleen bij bijles (Deel 6)
Auteur : Sneezy / Geschreven op : 19 februari 2015 - 10:38 / Hits : 15314 / Waardering : 4.31

Het blijft niet alleen bij bijles (Deel 5)
Auteur : Sneezy / Geschreven op : 06 februari 2015 - 09:52 / Hits : 14340 / Waardering : 4.28

Het blijft niet alleen bij bijles (Deel 4)
Auteur : Sneezy / Geschreven op : 23 januari 2015 - 07:06 / Hits : 14994 / Waardering : 4.27

onder Bekijk commentaar
Er zijn geen reacties gevonden.
onder Geef commentaar
Je moet ingelogd zijn om commentaar te geven.
onder Geef score
Je moet ingelogd zijn om te kunnen stemmen.


 
 
Hoofdpagina / Categorieën / Onze Partners / WebLinks / Contact / RSS / Disclaimer / Adverteren

footer

Gehost door Wodyweb