Zoek snel een verhaal...
 
Gertibaldi
 
 


Welkom bezoek(st)er! Je kunt hier registeren.

Twee vriendinnen en een zoon (2)
Klein lettertype Groot lettertype Grootste lettertype

Waardering
Twee vriendinnen en een zoon (2)
“Nelleke stond in de deuropening met een openhangende badjas. Ze had zich bij het horen en zien van Finn en Wendy heerlijk gevingerd. Haar volle kutlippen glommen van haar geil. Ze stond nog met knikkende knieën en ging snel op de rand van het bed zitten. Wendy en Finn waren sprakeloos. “Wat zijn jullie een stelletje oversekste maniakken. Je helemaal suf neuken onder mijn dak en mij niet mee laten doen. Finn denk je soms dat je moeder geen behoefte heeft aan sex. Maar omdat je toch geil bent neuk je mijn vriendin Wendy. Je denkt zeker dat ik dat niet merk. Met de geluiden die jullie maken hoor je het drie straten verder.” Zo raasde Nelleke nog een tijdje door en Wendy en Finn waren sprakeloos en bleven dat ondanks deze uitbarsting. De pik van Finn was inmiddels weer verschrompeld en de harde tepels van Wendy waren ook verdwenen. Wendy lag wijdbeens en voelde dat het sperma van Finn uit haar kutje droop. Zijn zaad vermengd met haar kutsappen. “Finn nu wil ik een beurt.” Wendy schoof wat op en Finn ging op zijn rug liggen. Nelleke boog zich voor over en begon aan zijn slappe pik te zuigen.

Finn lag zacht te hijgen en Nelleke, zijn moeder, nam zijn slappe pik helemaal in haar mond en masseerde zijn ballen. Af en toe liet ze haar hand doorschieten tot zijn kontgaatje. Het duurde dan ook niet lang of de jongeheer van Finn stond weer strak recht op. Nelleke stroopte zijn voorhuid naar achteren zij kuste zijn eikel en zij likte zacht aan zijn toompje. Finn voelde zijn lul zwellen. Nelleke ging langzaam op en neer.
Wendy lag naast Finn op het brede bed. Met haar ene hand masseerde zij haar klitje en haar natte kut. Haar kut die droop van het zaad en haar kutsappen. Met haar andere hand greep ze de borsten van Nelleke. De tepels van Nelleke werden snel hard en gaven de prikkelende signalen naar haar onderbuik, “ik moet geneukt worden!”
De kamer geurde naar sex en opwinding en vulde zich met geile geluiden en gekreun
Finn duwde Nelleke haar hoofd met kracht op zijn dikke lul. Zijn eikel klopte in haar keel en hij voelde het kloppen van haar keel op zijn pik. Hij hield Nelleke stevig vast en die begon rood aan te lopen. Wendy werd ook geiler en meer opgewonden en kneep hard in de tepels van Nelleke. Met een wanhopige en krachtige beweging maakte Nelleke zich los. “Geile basterd, je laat me stikken!” “Het was heerlijk, mam, ik voelde mijn pik kloppen in je keel een geweldige sensatie. Als je nog even had gewacht was ik beginnen te spuiten.” Wendy concentreerde zich weer op haar eigen orgasme ze vingerde haar natte kutje en gezwollen lippen. “Jaahh ik kommm, ik komm, jaahh.”
Nelleke boog zich weer voor over en liet haar mond over de pik van Finn zakken. Weer ging ze langzaam op en naar en masseerde zijn pik met haar tanden en lippen. “Jaahh ik kom, ik spuit jaahh ik spuit” Finn greep het hoofd van Nelleke, zijn klodders zaad schoten schoksgewijs in haar keel. Finn liet haar los en Nelleke deed haar hoofd omhoog. Het zaad droop uit haar mond op haar borsten. Wendy lag ook te kreunen omdat ze klaar kwam. “Oh wat lekker Finn wat heerlijk. Je hebt me nog geiler gemaakt. Ik voelde je warme zaad schokkend in mijn keel. Neuk me neuk me ik ben zo geil ik wil die dikke pik van je in mijn kut voelen.” “Ma het was heerlijk je pijpt fantastisch!” “Finn, jongen, ik wil dat je me beft en daarna neukt. Ik wil je warme zaad ook diep in mij voelen spuiten.”

Nelleke ging wijdbeens liggen, haar kut glinsterde van haar kutsappen. Finn posteerde zich tussen haar warme dijen en drukte zijn gezicht tegen haar natte kutlippen. En duwde zijn tong zover mogelijk in haar natte gleuf. “Jahh, jongen, wat lekker, wat lief. Lik me klaar, lik me klaar,” zuchtte ze. Het genot en de opwinding joegen door het geile lichaam van Nelleke. Ze raakte volledig in trance en buiten zichzelf. Ze voelde dat er weer een denderen orgasme ging komen. Finn likte en zoog. Hij beet zacht in haar gezwollen klitje hij zoog aan haar naar buiten hangende kleine kutlippen. Hij likte haar van haar klitje tot haar sterretje. Elke keer als hij met zijn tong haar klitje raakte trok er een siddering door Nellekes geile lijf. De geile sappen uit de kut van zijn moeder maakten hem bloedgeil. Het had het gevoel dat zijn lul barstte. Hij likte en zoog, Nelleke kreunde en hijgde. “Jaahh heerlijk, lik me klaar lik me klaar, ik wil je tong voelen.” Terwijl ze dit zei, duwde ze haar heupen omhoog, richtte zich wat op en greep Finn bij zijn haar. Met alle kracht duwde ze zijn gezicht op haar kut. De scheuten van genot sidderden door heer lichaam. “Jaahh, lik me, klaarrrr.” Nelleke liet Finn los en greep haar eigen borsten ze masseerde ze zacht. Haar tepels werden weer hard. Wendy boog zich over Nelleke heen en kuste haar vol op de mond. Hun tongen vonden elkaar in een intens genot. Het geile genot schoot door het Lichaam van Nelleke ze was op weg naar een ongelooflijk klaarkomen. Finn bewerkte haar natte warme kut met zijn tong. Hij likte en zoog en beet in haar clitoris, die tot een maximum was gezwollen. Nelleke masseerde haar eigen borsten en Wendy tongzoende haar. Brullend en grommend, hijgend en gillend kwam Nelleke klaar, haar lichaam sidderde en trilde. Haar kutsappen stroomden rijkelijk. Finn beet haar in haar klit. “Jahh auw auw, jaa lekker ik kommm, ik kommm. Lik me, zuig, zuig duw je tong in mijn kut, ik kom klaarrrr, jaahh.” Wendy stopte met tongzoenen. Finn stopte met likken hij hield alleen zijn tong tussen de kutlippen van zijn moeder. Langzaam kwam Nelleke weer toch zichzelf. “Oh wat was dit lekker wat was dit lekker en nu ben ik nog niet eens echt geneukt. Finn ik wil zo die lekkere dikke pik van je ook in mijn kut voelen.” “Geen zorgen mam, ik ga je zo diep en heftig neuken. Ik laat je klaar komen zodat je alle hoeken van het heelal ziet. Wendy, Nelleke en Finn lagen heerlijk na te genieten en verheugden zich op datgene wat er nog zou komen.

Nelleke was de eerste en blijkbaar de geilste die weer actief werd. Ze greep de half slappe lul van Finn en begon hem langzaam af te trekken. Weldra stond hij weer krachtig overeind. Nelleke bleef langzaam op en naar gaan. “Neuk me Finn, neuk me, ik wil die lekkere dikke pik van je in mijn kut voelen, neuk me.” Nelleke ging wijdbeens liggen. Haar kut glinsterde van haar kutsappen. Finn manoeuvreerde zich tussen haar dijen en stroopte zijn voorhuid terug en duwde zijn glimmende paarse eikel tegen de natte gezwollen kutlippen van zijn moeder.
“Ja neuk mij, kom diep in mij, ik wil je voelen,” kreunde Nelleke en perste haar heupen omhoog om de pik van Finn in zich op te nemen. Maar Finn liet alleen zijn eikel naar binnen gaan. En Nelleke die niet kreeg wat ze wilde werd alleen maar geiler. Het genot raasde door haar lijf, terwijl ze nog niet echt klaar kwam. Langzaam duwde Finn zijn lul naar binnen. Hij voelde hoe de kutspieren van zijn moeder zich samentrokken rond zijn lul. Langzaam blijf hij bij haar binnendringen. “Neuk me geile jongen neuk me!”
Toen Wendy dit tafereel gade sloeg werd ze ook weer bloed geil. Ze ging op haar knieën en manoeuvreerde haar natte kut boven het gezicht van Nelleke. “Bef me, geile slet, bef me. Ik wil je tong in mijn gleuf voelen.” Nelleke die niet meer helemaal zich zelf was door geilheid en genot, begon Wendy te beffen. De kutsappen dropen over haar gezicht.
Finn voerde zijn neuktempo geleidelijk op. Hij neukte Nelleke sneller en dieper. En bij elke stoot duwde Nelleke haar heupen omhoog. “Jaahh heerlijk, auww auw, jaah ik voel je tegen mijn baarmoeder, geile dekhengst van me, neuk me neuk lekker diep. Oh wat vul je me heerlijk het voelt of mijn kut helemaal openscheurt.” “Jaahh neuk me dieper en sneller, neuk mijn baarmoeder met die geile lul van je.” Woorden die Nelleke probeerde uit te kreunen, maar wat haar bijna onmogelijk werd gemaakt door de natte kut van Wendy op haar gezicht. Een ook Wendy genoot met volle teugen. Ze voelde het naderende orgasme weer door haar lichaam trekken ze kronkelde en kreunde van genot.
Nelleke raakte door het dolle heen, ze gilde, ze kreunde, ze hijgde en ze kronkelde ze sloeg haar nagels in de rug van Finn,
Plotseling kwam Nelleke klaar. Met een felle stoot duwde ze haar heupen naar boven. Door die beweging begon Finn te spuiten en spoot zijn warme zaad diep in het geile lijf van zijn moeder. Hij brulde en hijgde. Nelleke gilde dat ze klaar kwam ze was buiten zichzelf. Ze voelde het warme zaad van haar zoon met kracht in haar kut spuiten wat een sensatie dat had ze nog niet eerder meegemaakt. Ze had het gevoel te zweven van geile opwinding en genot. Op het top van haar orgasme beet ze hard in de kutlippen van Wendy, die gillend van haar of sprong en maar bleef door gaan met vingeren.

Nelleke trok haar benen op en greep haar knieën vast duwde haar bekken omhoog om Finn, die zijn zaad schoksgewijs bleef spuiten, zo diep mogelijk in haar te voelen. “Geile dekhengst ik voel je warme zaad heerlijk, ik kommm ik komm, ja spuit maar lekker.” Grommend bleef Finn zich bewegen en voelde hoe zijn sperma weer uit de kut van Nelleke liep lang zijn lul en haar warme dijen.
Wendy was uitgewoond ze lag op haar rug met pijnlijke schaamlippen door de beet van Nelleke. Na dit zoveelste orgasme had Wendy niets meer in te brengen. Ze probeerde op de staan maar haar knieën knikten; ze bleef op de rand van het bed liggen en luisterde naar het gehijg en gebrom van Nelleke en Finn. Maar ook die waren totalloss en leeg geneukt. Het gezicht van Nelleke was nat van de geile sappen uit de kut van Wendy. Uit haar kut voelde ze het zaad van Finn lopen. De eens zo harde pik van Finn zakte langzaam in elkaar. Ze hadden genoten, maar waren volkomen suf geneukt en uitgewoond.
“Ik wil dat je de komende nacht weer bij me slaapt . . . . . . “ fluisterde Nelleke Finn in het oor. “En nog veel nachten daarna,” zei Finn.

Een tijdje na die heerlijke vakantie hebben Nelleke en Wendy weer door mobile contact. Waarbij Nelleke het gesprek besluit met, “Wat begon als een sexavontuur met een vriendin is uitgegroeid tot een wellustige relatie tussen moeder en zoon.” “Fijn voor jou,” zei Wendy, maar ik heb er alleen maar een herinnering aan overgehouden.” “Maar je bent altijd welkom om mee te genieten.”
Auteur : Trian / Geschreven op : 08 april 2018 - 13:56 / Hits : 10988 / Waardering : 3.40
Print verhaal Mail vriend
onder Gerelateerde verhalen

Twee vriendinnen en een zoon (1)
Auteur : Trian / Geschreven op : 26 maart 2018 - 12:22 / Hits : 21772 / Waardering : 3.38

Twee Vriendinnen En Een Zoon 3
Auteur : melissa45@lycos.nl / Geschreven op : 24 augustus 2006 - 10:47 / Hits : 22863 / Waardering : 2.61

Twee Vriendinnen En Een Zoon
Auteur : melissa45@lycos.nl / Geschreven op : 24 augustus 2006 - 10:41 / Hits : 34017 / Waardering : 2.52

Twee Vriendinnen En Een Zoon 2
Auteur : melissa45@lycos.nl / Geschreven op : 24 augustus 2006 - 10:44 / Hits : 22275 / Waardering : 2.40

Avond op stap met mijn zoon. Vervolg deel twee
Auteur : Tinette / Geschreven op : 09 september 2016 - 01:21 / Hits : 36252 / Waardering : 4.25

Twee vriendinnen en een jonge knul
Auteur : WillemijnJ / Geschreven op : 15 oktober 2014 - 11:41 / Hits : 30150 / Waardering : 3.56

twee vriendinnen 2
Auteur : arco03 / Geschreven op : 19 november 2014 - 07:22 / Hits : 13231 / Waardering : 3.19

Het examencadeau voor onze zoon. Deel twee
Auteur : Vicky / Geschreven op : 18 juli 2017 - 01:40 / Hits : 24443 / Waardering : 3.15

twee vriendinnen 1
Auteur : arco03 / Geschreven op : 18 november 2014 - 18:09 / Hits : 12960 / Waardering : 3.13

Twee families 13; haar zoon, haar minnaar!
Auteur : Kevin en Monique / Geschreven op : 24 juli 2006 - 09:54 / Hits : 21115 / Waardering : 2.35

onder Bekijk commentaar
Er zijn geen reacties gevonden.
onder Geef commentaar
Je moet ingelogd zijn om commentaar te geven.
onder Geef score
Je moet ingelogd zijn om te kunnen stemmen.


 
 
Hoofdpagina / Categorieën / Onze Partners / WebLinks / Contact / RSS / Disclaimer / Adverteren

footer

Gehost door Wodyweb