Zoek snel een verhaal...
 
Gertibaldi
 
 


Welkom bezoek(st)er! Je kunt hier registeren.

Op zoek naar een man...
Klein lettertype Groot lettertype Grootste lettertype

Waardering
Op zoek naar een man...
Hehe, de dag zit er bijna op. Het was een lange dag. Veel telefoontjes en lastige mensen maar het is bijna voorbij. En het weekend dient zich aan. Oh wat het ik daar zin in zeg. Ik heb zo een zin om me vanavond helemaal te laten gaan en hoop dat ik een lekkere jongen tegen kom die me de zevende hemel in neukt. De hele dag ben ik al zo geil als boter.
Ik zal me eerst maar eens voor stellen.
Mijn naam is Stefanie en ik ben 26jaar en vrijgezel. Althans, dat was ik nog op de dag dat dit gebeurde. Ik ben 155cm, heb een cup 70C en ben geheel geschoren. Ik heb lang donker bruin haar tot halverwege mijn rug. Ik ben dol op sex, en aangezien ik vrijgezel ben, help ik mezelf regelmatig met allerlei speeltjes. Vibrators, dildo’s en ben zelfs in het trotse bezit van een heuse neukmachine. Maar toch blijft een echte man het lekkerste.
Dus heb ik me voor genomen om vanavond eens op jacht te gaan naar een lekker harde lul.

Zodra mijn tijd er op zit groet ik mijn collega’s en ga ik snel naar huis.
Ik heb met Jolanda, een goede vriendin, afgesproken om bij haar te komen eten dus ga ik direct naar haar toe. Ze heeft heerlijk gekookt en we kletsen wat af. Tegen 9u ga ik naar huis en ga ik direct naar mijn slaapkamer en kleed me uit en ga even heerlijk douchen. Ik scheer mezelf weer helemaal glad en kan me niet inhouden om me even lekker te vingeren terwijl ik de douchekop op mijn gladde kutje richt. Mmmmmmmm heerlijk voel ik de stralen water op mijn lipjes trillen en ik schuif 2 vingers diep naar binnen. Ik pak een dildo die ik in het zeepbakje heb liggen en duw deze langzaam naar binnen. Oooohhhhhh zalig is dit. Ik neuk mezelf langzaam maar zeker naar een heerlijk hoogtepunt en kom trillend klaar. Mmmmmmmm dit was lekker.
Ik droog mezelf goed af en zoek in mijn kledingkast naar een geschikte outfit om een man te scoren voor vannacht. Ik kies een kort zwart leren rokje en een wit strak topje. Het is nog lekker warm buiten dus hoeft er verder niets over heen. Ik trek een minuscuul kleine roze string er onder aan en laat mijn bh uit. Mijn borsten zijn nog lekker stevig en omdat ik nog steeds zo super geil ben staan mijn tepels nog hard vooruit en zijn goed zichtbaar in het strakke topje.
Mijn haren laat ik los. Zwarte pumps aan, een klein beetje make-up en ik ben er helemaal klaar voor.

In de stad is het druk maar niet zo gezellig als ik gehoopt had. Veel dronken gasten die schreeuwend en lallend door de straten rollen. Ook in mijn vaste café is het niet zo gezellig als normaal. Veel stelletjes en een paar bekende. Mijn vaste vrienden club is er niet. Jolanda moest naar een verjaardag en Cynthia, René en Linda zijn naar de bioscoop. Ze wilde eigenlijk dat ik mee ging maar daar had ik geen zin in. Ik wil een man. Een tijger die me sterretjes laat zien maar tot nu toe niets van dat alles. Als ik tegen half 12 wil vertrekken komt er ineens een groepje jongens binnen waar een lekker gozer tussen zit. Ik besluit dus nog maar even te blijven. De jongens zien mij en ik zie ze naar me kijken en praten. Ik ga de dansvloer op en een paar jongens komen ook dansen. De leukste gelukkig ook en die komt vlak achter mij dansen. Ik daag hem een beetje uit en ga, met mijn rug naar hem, toe vlak voor hem dansen en druk me tegen hem aan. Zijn handen voel ik op mijn heupen en samen bewegen we heet op het ritme van de muziek. Ik duw mijn kontje steeds tegen hem aan en voel een flinke bobbel in zijn broek. We gaan daarna naar de bar en praten wat. Hij heet Rob en is 28 jaar. Ik flirt er flink op los en als ik hem probeer te zoenen weert hij mij plotseling af. Sorry Stefanie, ik ben al bezet. Ik ga volgende week trouwen en dit is mijn vrijgezellen avond. Vertelt Rob. Shit, denk ik. En ik vond hem nog wel zo leuk.

We praten nog wat en teleurgesteld vertrek ik. Terug naar mijn autootje, terug naar huis.
Balend stap ik in mijn auto. Nog steeds erg geil maar manloos. Dan maar mijn vibrators en dildo’s denk ik. Ik rij terug naar huis. Onderweg kom ik langs een parkeerplaats waarvan ik gehoord heb dat er regelmatig mensen komen om met elkaar sex te hebben. Zou ik er heen gaan?, denk ik bij mezelf. Het is wel super spannend zo buiten. Als ik dichterbij kom begin ik steeds meer te twijfelen en als de afslag begint stuur ik mijn karretje de afrit op. Mijn hart klopt in mijn keel. De parkeerplaats is leeg maar toch stop ik. Ik zet het contact uit en doof mijn lichten.
Ik sta een tijdje te wachten maar er gebeurt niks. Ik ben nu alleen zo ontzettend geil geworden dat ik mijn hand tussen mijn benen heb laten zakken en langs mijn string mijn vingers tussen mijn lipjes laat glijden. Mmmmmm ik zak wat onderuit en begin mezelf langzaam te vingeren.
Plotseling zie ik in mijn achteruitkijkspiegel lichten de parkeerplaats op draaien. Ik schrik en zak nog iets verder onderuit. De auto passeert mij en ik zie hem een klein weggetje op draaien en achter de bomen verdwijnen. Hee er is blijkbaar nog een plek achter de bomen. Ik wacht even maar nieuwsgierig geworden start ik mijn auto en rijd het weggetje in. Even later zie ik weer een plaats waar 2 auto’s staan. Het is er donker en als ik langs rij zie ik niemand. Er zit ook niemand in de auto’s.
Ik parkeer mijn auto een paar meter verder in de hoek van het terrein. Weer doe ik mijn lichten uit en kijk om me heen. Niemand te zien. Ik ben nu echt bloedgeil geworden. Ik begin mezelf weer te vingeren. Mmmmmmm ooohhhhhhh wat is dit geil zo. Ik trek mijn rokje uit om het nog spannender te maken. Ik zit nu alleen nog in mijn kleine roze string en mijn topje in mijn auto met 2 vingers diep in mijn natte kutje. Ik zie nog steeds niemand. Ik laat mijn leuning naar achter zakken en doe mijn ogen dicht. Ooooohhhhhhhh mmmmmmmmmmmmm. Ik pak een vibrator uit mijn tas en trek mijn string verder op zij en laat de vibrator tussen mijn lipjes naar binnen glijden. OOOOOHHHHHHHH AAAAAAAAHHHHHHHH kreun ik. WoW wat is dit geil zo. Met mijn ogen dicht laat ik mijn vibrator zacht trillend diep in en uit mijn kut glijden.
Tik tik..... ooooohhhhhh aaaaahhhhhhh. TIK TIK. Ik schrik me rot. Ik doe mijn ogen open en zie een man naast mijn auto staan. Hij tikt zachtjes tegen het raampje van mijn auto aan. Ik klem mijn benen tegen elkaar en houd mijn handen voor mijn kutje waar de vibrator nog steeds trillend in zit.

De man lacht. Is het lekker? Vraagt hij. Even weet ik niet wat te doen. Ga maar verder, zegt hij. Je was zo lekker bezig. Ik kan je anders we even helpen als je wilt?
Ik schiet in de lach. Ehhh, ja het was lekker zeg ik. Hmmm, mijn helpen? Wat had je in gedachten dan? De vibrator glijd langzaam uit mijn kutje en ik doe hem uit.
Doe je deur maar eens open, dan zal ik die trilstok wel even bedienen voor je, zegt hij.
Ik twijfel even maar de hele situatie is zo geil dat ik met trillende handen het knopje van mijn deur omhoog trek.
Hij doet de deur open en ik voel de koele lucht van buiten over mijn blote benen komen en ik tril even. Hij steekt zijn hand uit. Hoi, ik ben Ton. Stefanie, zeg ik en schud zijn hand. Ik bloos als een gek. Je bent mooi zegt Ton. Ga maar weer lekker liggen. Voor dat ik iets kan zeggen drukt hij me terug in de stoel en pakt de vibrator van de grond. Hij pakt een been en trekt deze naar zich toe.
Met een been uit mijn auto zit ik hier nu wijdbeens voor een totaal vreemde man, half naakt in mijn auto op een verlaten parkeerplaats. Hij laat het puntje van de vibrator over mijn string glijden en drukt deze iets tussen mijn kutlipjes. Mmmmmmmmm. OOOOOOHHHHHHHH kreun ik als hij de punt op mijn clitoris drukt en de vibrator ineens op volle snelheid aan zet.
Dan trekt hij mijn string op zij en duwt mijn vibrator hard trillend in een keer diep in mijn drijfnatte kut. OOOOOOHHHHHHH AAAAAAAAAHHHHHHH JAAAAAAAAAA DIEPERRRRRRR kreun ik.
Hij trekt mij steeds iets verder onderuit en draait me verder naar hem toe. Mijn andere been hangt nu ook uit de auto. Snel pompend drukt hij de vibrator in en uit mijn kutje. Dan ineens trekt hij hem er uit, duwt mijn benen verder uit elkaar en knielt er tussen. Ik voel zijn mond op mijn kut terwijl hij mijn string verder opzij trekt. Zijn tong drukt hij diep tussen mijn lipjes en likt en zuigt heerlijk aan mijn kut. Ik kreun en kerm en tril helemaal. Ooooooohhhhhhh mijn goddddd. Jaaaaaaaaaa mmmmmmmmmm
Hij scheurt mijn string in stukken en tilt me iets hoger uit mijn auto. Ik hang nu achterover op de zitting van mijn stoel. Zijn handen glijden onder mijn topje naar mijn tieten en kneden deze. Ik word gek en voel een zinderend orgasme op komen. Jaaaaaa dieperrrrrrr oooooohhhhhhhhhh lik meeeeeeee klaaaaarrrrrrrr. Ooooooooohhhhhhhhhhh ik kooooommmmmmmmmm.

Schuddend en trillend kom ik heftig klaar op zijn zalige tong die diep in mijn kut roert.
De sappen stromen rijkelijk uit mijn kut en ik hoor hem kreunend sabbelen.
Als mijn orgasme langzaam weg zakt laat hij mij zakken en trekt hij mij overeind. Oh mijn God, wat was dat lekker zeg ik tegen hem. Hij kijkt mij weer lachend aan en trekt mij uit mijn auto. Dit was nog niet alles, zegt hij. Hij trekt mij tegen zich aan en drukt zijn mond op de mijne en begint mij heerlijk te zoenen terwijl ik zijn handen om mijn billen voel. Hij pakt mij stevig vast en tilt me op. Ik sla mijn benen om hem heen en zo staan we te tongen. Dan stapt hij achter uit en loopt hij naar de voorkant van mijn auto. Hij zet me op de motorkap en ik voel het metaal tegen mijn blote billen. Hij stapt iets achter uit en kijkt me aan. Zijn handen glijden langs mijn gezicht door mijn haren naar voren naar mijn borsten. Hij laat zijn handen bovenlangs mijn topje inglijden en kneden zachtjes mijn borsten. Hij kijkt me diep in mijn ogen en zijn handen pakken de hals van mijn topje en hij scheurt deze in een keer helemaal open. Ik schrik maar tegelijk kreun ik van geilheid. OOOHHHHHH. Nu zit ik helemaal naakt op de motorkap van mijn auto. Hij trekt mijn open gescheurde topje van me af en gooit deze naast mijn auto. Ik kijk er naar en zie dan dat er nog 2 mannen staan te kijken. Mijn hart bonkt in mijn keel. OHH mijn God........ geschrokken kijk ik naar Ton. Ik zie pure lust en geilheid in zijn ogen. Een blik die me zegt... ik ga je neuken tot je niet meer kan.

Ik kijk weer naar de andere mannen. Ze hebben allebei hun lul uit hun broeken gehaald en trekken er aan. Ton duwt me achterover op mijn motorkap maar ik blijf naar die 2 mannen kijken. Ik voel mijn benen uit elkaar gedrukt worden en voel de tong van Ton weer over mijn kutje gaan. Een van de mannen komt dichterbij. Steeds iets dichterbij totdat hij vlak naast mijn auto staat. Zijn lul zie ik nu vlak voor mijn gezicht. Zijn hand glijd langzaam op en neer over zijn schacht. En de grote eikel glimt in het maanlicht. Ik voel ineens dat Ton tussen mijn benen is komen staan en mijn benen optilt. Ik voel zijn eikel over mijn lipjes glijden. De man naast de auto pakt een been van Ton over en trekt deze nog iets verder omhoog en opzij. De andere man loopt om de auto heen en pakt mijn andere been en trekt deze ook verder omhoog. Ik kijk weer naar Ton. Hij kijkt mij aan en drukt langzaam zijn eikel tussen mijn lipjes. Pijp hem zegt hij en drukt zijn grote lul in een keer diep in me. Mijn ogen gaan wijd open en ik kreun hard... OOOOHHHHHHHHH AAAAAAAAAAHHHHHHHHH JAAAAAAAAA. De man naast mij pakt mijn hoofd en draait deze naar zich toe. Mijn mond is nog open van het kreunen en hij drukt zijn lul er in. MMMMMMMPPPPPFFFFFFFF. Ineens heb ik 2 harde lullen in me. De derde man heeft met zijn andere hand mijn borsten vast en knijpt in mijn tepels. Oooooohhhhhhhh ik word gek. MMMMMMMmMMMMM OOOOHHHHHHH.
Ton pakt mijn benen vast en trekt me nog verder over zijn lul naar zich toe. Met mijn benen in zijn nek stoot hij diep in me. De 1e man naast me neukt me in mijn mond en de 2e man zuigt nu ook op mijn tepels en kneed mijn borsten. Ik voel handen over mijn buik glijden ik voel een lul diep in mijn kut en een diep in mijn mond. Ooooohhhhhh wat zalig is dit. Ook al zijn zit 3 geheel vreemde mannen voor mij, ik geniet er vol van. Een nieuw orgasme dient zich bij mij aan. Ik begin te schokken en Ton stoot steeds harder en dieper in me. Zijn handen om mijn heupen vasthoudend trekt hij mij diep over zijn staalharde lul en ik explodeer in een geweldig orgasme.

OOOOOOOOHHHHHHHH JAAAAAAAAA MMMMMMMMM IKKK KOMMMMMMM OOOOOHHHHHHH.
Terwijl ik schokkend klaar lig te komen trekt Ton zijn lul uit me, draait me ineens om waardoor de lul van de man naast me uit mijn mond plopt. Ik ligt nu op mijn buik en ze moeten me tegen houden dat ik niet van de auto af glij omdat ik nog steeds lig na te schokken. Ik voel dat Ton mijn billen uit elkaar drukt en ik spreid mijn ogen weer wijd open als ik zijn grote eikel in mijn kontje voel komen. AAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHHHH.
Hij drukt zijn handen onder me en pakt mijn tieten vast terwijl hij zijn harde neuk at dieper in mijn kontje drukt.
Hij trekt me overeind en staat achter me met zijn harde lul diep in mijn kont. Omdat ik een stuk kleiner ben dan hem moet hij door zijn knieën zakken. Ik zie de 2 mannen naar me kijken. Ze zien me helemaal naakt met de armen van Ton om me heen. Ton laat zijn armen zakken en glijden achter me langs tussen mijn benen. Dan tilt hij me op en spreid mijn benen wijd naar voren. De mannen zien mijn nu wijd open staande kut. Ton tilt me steeds iets op en laat me dan weer zakken en neukt me zo van achter in mijn kont terwijl de mannen naar ons staan te kijken. OOOHHHHHH AAAAHHHHHH wat is dit geil zeg. Ik kan niets anders doen dan me vast houden achter me en me zo wijd open en bloot te tonen aan de mannen terwijl ik in mijn kont geneukt wordt.
Ik zie lichten aan komen van een auto. Steeds dichter komen de lichten. De 2 mannen voor me komen ook dichterbij en ik voel 4 handen over mijn lichaam glijden. Vingers glijden in mijn kut en over mijn buik en borsten. De auto is ondertussen vlak bij ons gekomen en de lichten schijnen vol op ons. De persoon in de auto ziet mij nu vol in het licht. Hij ziet dat ik naakt in de armen hang van een man en dat er 2 andere mannen mij aan het vingeren en bevoelen zijn.

Dan parkeert de auto en stappen er nog 2 mannen uit.
Een van de mannen die mij aan het vingeren is komt nu tussen mijn benen staan en drukt zijn lul tegen mijn kutje aan. Terwijl Ton achter me mij laat zakken over zijn harde lul in mijn kont drukt de man voor me zijn lul in mij kut. OOOOHHHHHH JAAAAAAAAAAAAAAAAAAA kreun ik. Nu voel ik 2 harde lullen in mij. Tegelijk voel ik de 2 mannen mijn neuken. De man voor me doet zijn armen onder mijn benen en neemt mij over van Ton die zijn lul uit mijn kont laat glijden. Nu hang ik in de armen van de andere man die mij zo sneller begint te neuken.
De 2 nieuwe mannen uit de auto zijn er ook bij gekomen en ik voel ook hun handen over mijn lichaam glijden. Dan voel ik weer een lul in mijn kont komen maar het is niet Ton want die zie ik naast ons staan. OOOHHHHHH MMMMMMM weer voel ik een orgasme komen en weer kom ik spetterend klaar maar rust krijg ik niet. Ook de man voor me glijd uit me en er komt een ander voor in de plaats. Zo wordt ik steeds van de ene op de andere lul gezet. Een in mijn kont, een ander in mijn kut en dan weer een nieuwe in mijn kont. Dan voel ik een man in mij kont klaar komen en ik krijg het ene na het andere orgasme. Ook in mijn kut komt er iemand klaar. De mannen die klaar gekomen zijn gaan weg totdat ik alleen met Ton overblijf. Ik lig weer op mijn rug op mijn auto terwijl Ton mij langzaam neukt als de laatste auto vertrekt. Ton kijkt mij diep in mijn ogen en terwijl hij langzaam diep in mij stoot zegt hij dat hij mij een geweldige vrouw vind. Hij begint me weer te tongen en ik voel zijn stoten sneller en dieper komen. Dan ineens begint hij te trillen en al kreunend komen we samen tegelijk klaar. Diep in mijn kut voel ik zijn zaad vloeien en perst het zich tussen zijn zalige lul en mijn kut naar buiten. We blijven zo een tijdje liggen en zacht zoenend komen we overeind. Ik neem jou mee naar huis fluisterde hij in mijn oor. Ik lach en zeg dat het goed is. Hij pakt mij op en draagt me naar zijn auto. Naakt zet hij me naast zijn auto neer. Ik heb alleen mijn pumps nog aan haha. Hij doet de deur voor me open en ik stap in. Dan loopt hij naar mijn auto. Haalt de sleutels er uit en doet hem op slot.
Daarna rijden we naar zijn huis. Ik zit hier helemaal naakt naast hem en vind het super spannend. Het is inmiddels midden in de nacht dus gelukkig is er bijna niemand meer op straat.
Als we voor zijn huis stil staan loopt hij naar de voordeur, doet deze open en komt mij dan halen. Ik stap uit en spring in zijn armen met mijn benen om hem heen. Er loopt nog steeds zaad uit mijn kut. De stoel in zijn auto is er ook nat van geworden. Zo lopen we zijn huis binnen en loopt Ton meteen door naar zijn slaapkamer. Daar legt hij me op zijn bed en kleed zich meteen uit. Eindelijk kan ik hem eens goed bekijken. Mmmmmmm hij ziet er nog goed uit ook zeg. Ik lig nog steeds op mijn rug met mijn benen gespreid. Ik zie zijn lul alweer groeien en hij komt weer tussen mijn benen. Hij drukt zijn eikel weer tussen mijn lipjes en glijd in een keer diep naar binnen.

MMMMMMM ik sluit mijn ogen en hij begint me weer langzaam te neuken. Het is nu zo anders dan eerder vanavond op de parkeerplaats. Het voelt nu veel intiemer ineens. Hij druk zijn mond weer op de mijne en al tongend neuken we weer naar een hoogtepunt. We kijken elkaar diep in de ogen als we weer samen tegelijk klaar komen. Ooooooooohhhhhhhhhhh aaaaaahhhhhhhh mmmmmmmmmmmmm.
Zo blijven we heerlijk op zijn bed liggen tot we volledig tot rust zijn gekomen.
Dan neemt hij me mee naar de badkamer waar we samen gaan douchen en daarna lekker in zijn bed kruipen.
In elkaars armen liggen we in zijn bed en als ik bijna in slaap val fluisterde hij. Stefanie, ik hou je bij me voor altijd. Ik open mijn ogen en kus hem en val daarna in slaap.

De volgende morgen word ik wakker en denk dat ik zalig gedroomd heb. Als ik mijn ogen open doe zie ik Ton naast me liggen. Een glimlach komt op mijn gezicht. Mmmmmmmm, ik heb dus niet gedroomd.
Ik blijf een tijdje zo liggen kijken naar hem en dan kruip ik heel voorzichtig onder de dekens op zoek naar zijn lul. Zijn lul hangt half slap tussen zijn benen en heel langzaam begin ik aan zijn eikel te likken. Met schokjes voel ik dat er meer leven in komt en groeit zijn lul groter. Dan neem ik zijn eikel tussen mijn lippen. En zuig hem langzaam dieper in mijn mond. Ton. Begint te kreunen en wordt wakker. MMMMMMM hoor ik hem terwijl ik hem langzaam pijp. De dekens trekt hij van zich af en kijkt mij aan. OOOHHHHH JAAAAAA Ga doorrrrr. Hij pakt mijn hoofd vast en drukt zijn lul dieper in mijn mond. Steeds sneller begin ik hem te pijpen en met mijn handen pak ik zijn ballen en laat deze door mijn vingers rollen. Hij kreunt harde en begint te schokken. OOOHHHHHH AAAAAHHHHHH MMMMMMMMMMM JAAAAAAAAAA. Schokkend komt hij luid kreunend klaar en ik voel een golf zaad mijn keel in spuiten. Ik probeer zoveel mogelijk door te slikken maar kan niet voorkomen dat er wat langs mijn lippen naar buiten komt.
Als hij klaar is gekomen lik ik zijn lul helemaal schoon en lik ik de laatste restjes zaad op.
Dan kruip ik omhoog in zijn armen. Goedemorgen schat.

Sinds die dag is Ton mijn vriend en zijn we nu al 1,5jaar samen.
We gaan nog regelmatig naar die parkeerplaats waar we hele geile avonturen beleven.
Auteur : Stefanie / Geschreven op : 09 april 2018 - 01:16 / Hits : 8507 / Waardering : 3.20
Print verhaal Mail vriend
onder Gerelateerde verhalen

Natasja, op zoek naar haar vader 4 en slot
Auteur : Angela / Geschreven op : 06 april 2011 - 22:38 / Hits : 16299 / Waardering : 3.04

Natasja op zoek naar haar vader 3
Auteur : Angela / Geschreven op : 24 maart 2011 - 21:18 / Hits : 17753 / Waardering : 2.88

Boer Hendrik, op zoek naar wat lekkers, deel 1.
Auteur : Angela / Geschreven op : 29 maart 2012 - 19:38 / Hits : 15872 / Waardering : 2.60

Op zoek naar een gloryhole
Auteur : Esther / Geschreven op : 24 juli 2012 - 01:11 / Hits : 11585 / Waardering : 2.51

Natasja op zoek naar haar vader
Auteur : Angela / Geschreven op : 27 februari 2011 - 17:28 / Hits : 26315 / Waardering : 2.33

Natasja op zoek naar haar vader 2
Auteur : Angela / Geschreven op : 18 maart 2011 - 16:12 / Hits : 20469 / Waardering : 2.08

Fake castingbureau mark is dringend op zoek naar hindoestaanse 40+ modellen
Auteur : Mark / Geschreven op : 01 oktober 2014 - 15:15 / Hits : 6323 / Waardering : 1.48

Boer Hendrik, op zoek naar wat lekkers, deel 2 en slot.
Auteur : Angela / Geschreven op : 01 augustus 2012 - 16:12 / Hits : 9438 / Waardering : 1.46

Op zoek naar een man
Auteur : akwa / Geschreven op : 06 juli 2007 - 22:52 / Hits : 6793 / Waardering : 1.41

op zoek naar een rijpe vrouw2
Auteur : marten2 / Geschreven op : 05 augustus 2007 - 14:47 / Hits : 5953 / Waardering : 1.06

onder Bekijk commentaar
Er zijn geen reacties gevonden.
onder Geef commentaar
Je moet ingelogd zijn om commentaar te geven.
onder Geef score
Je moet ingelogd zijn om te kunnen stemmen.


 
 
Hoofdpagina / Categorieën / Onze Partners / WebLinks / Contact / RSS / Disclaimer / Adverteren

footer

Gehost door Wodyweb