Zoek snel een verhaal...
 
Gertibaldi
 
 


Welkom bezoek(st)er! Je kunt hier registeren.

Het personeelsuitje 2
Klein lettertype Groot lettertype Grootste lettertype

Waardering
Het personeelsuitje 2
Beneden aangekomen ging ik op zoek naar Frank die ik al gauw in gesprek zag met Geert en Maria. Toen ik erbij kwam staan keek Frank me aan en vroeg me waar ik gebleven was. Ik fluisterde in zijn oor wat ik zojuist beleefd had en hij keek me met grote ogen aan. “Dus je staat nu in je blote kont onder dat korte jurkje?” vroeg hij me en ik zag zijn lul merkbaar groeien in zijn broek. Terwijl we stonden te praten schoof Frank haast ongemerkt in mijn richting en toen hij dacht dat er niemand keek liet hij zijn hand onder mijn jurkje glijden. Met zijn vingers gleed hij door mijn bilnaad naar onder om daarna net mijn kutje aan te kunnen raken. Hoe onopvallend hij het ook deed, het was Maria schijnbaar niet ontgaan en terwijl ze me geil aankeek trok ze haar wenkbrauwen veelbetekenend op. Ik lachte nonchalant. Frank en Geert konden goed met elkaar opschieten en al snel stonden ze grappen te maken en moppen te vertellen waarbij we het uitschaterden van het lachen. Toen kwam Monique langs en vertelde dat het feest zich straks van dit gedeelte van de tuin naar het zwembad zou verplaatsen. “We gaan er een echte pool-party van maken, en dat betekent dat de kleren uitgaan”, zei ze. We keken haar vragend aan en ze vervolgde: “Aangezien er eigenlijk niemand badkleding heeft meegenomen gaan we met zijn allen gewoon in ons ondergoed. De sauna, whirlpool en het zwembad mogen gebruikt worden.” Daarna liep ze meteen verder en ging iedereen af om de boodschap te brengen. We volgden haar en keken naar de reacties van de overige gasten. Vrijwel iedereen knikte haar lachend toe, maar een enkeling die wat preuts aangelegd bleek te zijn maakte aanstalten om te vertrekken. “Dan ga ik eerst mijn string weer even aantrekken”, zei ik toen ik merkte dat het plan van Monique vaste vorm aan begon te nemen. “Wat, zei Geert tegen me, sta jij hier zonder string aan?” En voordat ik het wist wipte hij de voorkant van m’n jurkje omhoog en streek over mijn kutje waar zijn vrouw en mijn partner nota bene bij waren! Ik keek van Frank naar Maria, maar die lachten en Maria zei: “Oei, gewaagd hoor!”

Ik knikte en zei geheimzinnig: “Noodzaak hoor, ik was het niet van plan maar soms gebeuren er dingen die je niet helemaal in de hand hebt.” Geert draaide zich inmiddels van ons af en zei tegen Maria dat hij nog even vlug naar de toilet ging voordat de pool-party van start zou gaan. Daarop verdween hij naar binnen. Ik zag dat de moeder van Monique inmiddels in haar nylons. string en BH liep dus liep ik ook snel naar binnen om mijn string op te halen. Vlug ging ik de trap op en liep recht op de deur van de kamer af waar ik eerder mijn spannende avontuurtje had beleefd en mijn string had moeten achterlaten. Net voordat ik de deur geopend had kwam Geert om de hoek gelopen. Vragend keek ik hem aan. “Het toilet beneden was bezet, dus heb ik hem hierboven even gebruikt”, zei hij. Meteen nadat hij dat gezegd had voelde ik zijn handen onder mijn jurkje schuiven, duwde hij me de slaapkamer in en gooide de deur achter ons dicht. Hij duwde me verder de kamer in en kwam achter me staan waarna hij me tegen zich aan trok. Zijn handen schoven van voor onder mijn jurkje en hij wreef over mijn venusheuvel. “Mmm, lekker, kreunde hij, toch zonde om een string aan te doen.” Ik lachte en zei hem dat ik toch echt naar boven was gegaan om mijn string aan te trekken. “Maar je jurkje kun je wel meteen hier laten”, zei hij en begon me van het kledingstuk te ontdoen. Ik stribbelde niet tegen en niet veel later stond ik in enkel mijn BH en verder helemaal naakt.

“Dat is lang geleden dat ik je zo gezien heb”, zei Geert en hij begon me overal te strelen. Toen hij met zijn handen over mijn borsten gleed reageerden mijn tepels direct hierop en vormden harde bultjes in de beha. “Je bent in de stemming hè”, zij hij en ik kon niet anders dan bevestigend te knikken. Hij ging weer achter me staan en haakte mijn BH open. Het ding viel op de vloer. “Niet doen joh, Maria en Frank wachten beneden op ons”, probeerde ik nog. Geert ging richting het raam en keek naar buiten, de tuin in. “Ik denk dat dat wel mee valt”, zei hij. “Kijk maar.” Zonder ook maar enige moeite te doen me aan te kleden liep ik ook voorzichtig naar het raam en bedekte mijn borsten zo goed en kwaad als dat ging met mijn handen voor het geval er iemand toevallig naar boven zou kijken. Geert wees naar de plaats waar we zojuist met z’n vieren hadden staan kletsen en ik zag Frank die Maria hielp om haar getailleerde jurkje uit te trekken. Ze stond nu op haar naaldhakken met slechts haar witte kanten slipje en BH tje aan en hoewel ze de vijftig al gepasseerd was zag ze er lekker uit. Dat bleek Frank ook te vinden want zelfs vanuit de slaapkamer kon ik zien dat zijn short strakker zat dan normaal! Terwijl ik zo stond te kijken had ik niet in de gaten wat Geert aan het doen was, maar toen ik plots opzij keek, zag ik dat hij zich helemaal had uitgekleed en met zijn lange lul fier vooruit naar me stond te kijken. “Wat scheelt eraan? vroeg ik lachend en wees op zijn forse erectie, al lang geen blote vrouw meer gezien?” Hij liep op me af en zei: “Dat niet. Ik zie geregeld een blote vrouw, maar niet deze blote vrouw. Dat is al heel lang geleden dat ik die gezien heb. Te lang! En daarbij is het ook te lang geleden dat ik die gevoeld heb.”

Hij duwde me op het bed en kwam tussen mijn benen staan. Hij zakte door zijn knieën, duwde mijn benen verder uit elkaar en begroef zijn hoofd tussen mijn dijen. Meteen voelde ik zijn lippen over mijn dijen richting mijn kutje gaan. Ik liet me achterover vallen en opende mijn benen zo ver als ik kon. Geert begroef meteen zijn tong tussen mijn schaamlippen en begon me met lange halen te beffen. Nu is het eenvoudigweg zo dat wanneer ik eenmaal klaar gekomen ben, de volgende keren elkaar snel opvolgen. De spanning van het nummertje met Monique ‘s vader was dan ook nog niet uit mijn lichaam verdreven en na een paar stevige halen van zijn tong over mijn klitje kwam ik schokkend klaar! “Shit zeg, dat ging veel te snel”, kreunde ik. Ik ging rechtop zitten op de rand van het bed en trok Geert overeind. Zijn lat zwaaide voor mijn ogen heen en weer en ik greep hem vast waarna ik zachtjes zijn voorhuid naar achteren trok. Geert kreunde goedkeurend terwijl ik hem langzaam af trok. Hij legde zijn handen op mijn hoofd en ik begreep de hint maar al te goed. Ik opende mijn mond en liet zijn keiharde lul naar binnen glijden. Terwijl ik zijn ballen masseerde bewoog ik mijn hoofd op en neer over zijn lul en zoog op zijn dikke paarse eikel. Iedere keer weer als ik hem na wat dieper gepijpt te hebben op de eikel zoog, huiverde hij van genot. Plots trok hij zijn lul uit mijn mond en knielde weer voor het bed. Ik liet me gewillig achterover vallen, wetende dat ik de tweede lul van deze avond in mijn geile hete kutje zou krijgen. Geert trok me aan mijn benen naar voren zodat ik met mijn billen nog maar net op de rand van het bed lag. Meteen daarna gleed zijn stijve lul soepel bij me naar binnen en begon hij gestaag in me te stoten. Ik probeerde zo goed en kwaad als het ging terug te stoten en het duurde niet lang of ik zag zijn gezicht vertrekken. “Oh, ik ga komen Marieke, oh ja, wat lekker, ik kom klaar!” kreunde hij.

Snel trok hij zich uit me terug en meteen voelde ik de warme slierten sperma over mijn buik en borsten schieten. Geert trok nog een paar maal aan zijn lul en toen deze echt leeg bleek te zijn stond hij op. Ik kwam ook overeind en begaf me weer naar de wastafel. “Vorige keer heb ik er een baan aan overgehouden, glimlachte ik terwijl ik me waste, misschien kunnen we het nu over opslag hebben?” Hij keek me aan terwijl hij in zijn short stapte. “Misschien. Maar de hoogte is sterk afhankelijk van wat je er nog meer voor over hebt”, antwoordde hij. “Daar kunnen we het over hebben”, zei ik terwijl ook ik mijn lingerie aantrok. Toen liepen we de slaapkamer uit om ons in ons ondergoed tussen de feestvierders te mengen. Terwijl Marieke naar boven was om haar slipje te zoeken begonnen de mensen zich al geleidelijk uit te kleden. “We kunnen niet achterblijven hoor”, zei Maria en keek Frank aan. “Ga jij eerst maar”, giechelde ze. Ik haalde mijn schouders op en begon me uit te kleden. Het duurde niet lang of ik stond in slechts mijn short voor haar. “Nu jij”, zei ik en ze draaide zich om. “Help je me even met de ritsluiting?” vroeg ze. Ik ging achter haar staan en met toch wel enigszins trillende handen begon ik de sluiting op haar rug naar beneden te trekken. Toen dat gedaan was hielp ik haar als vanzelf mee en duwde de jurk van haar schouders af naar voor. Maria nam het nu van me over en liet de jurk over haar heupen zakken waarna ze er uit stapte. Ik keek tegen haar billen aan die gevangen waren in een mooi wit kanten slipje. Haar benen waren gehuld in een paar dunne huidkleurige nylons die aan een wit jarretellegordeltje waren bevestigd.

Er zaten wel tien jarretelles aan! Het was een lust voor het oog! Ik verbaasde me over haar strakke figuurtje want ik wist van Marieke dat ze al over de vijftig was. Maria liep naar een bankje dat in de tuin stond en legde haar jurkje er netjes over heen. Toen kwam ze teruglopen en zag ik voor het eerst haar voorkant: een paar leuke borsten waarvan de bruine tepels door de kanten beha heen schenen en een mooie platte buik. Door haar eveneens kanten slipje zag ik een klein streepje schaamhaar schemeren en ik voelde dat mijn lul in opstand kwam in mijn broek. “Als ik geweten had dat dit mijn kleding voor deze avond zou zijn had ik waarschijnlijk iets degelijkers aangetrokken”, zei ze. “Ik ben blij dat je dat niet gedaan hebt, want je ziet eruit om op te eten”, floepte ik er uit. “Dat vat ik maar op als een compliment”, antwoordde ze en spontaan drukte ze me een zoen op de mond. “Dank je.” We keken naar de anderen die nu ook bijna allemaal in hun ondergoed stonden. Alleen Ingrid, een collega van Marieke, een goed ogende jonge meid, kwam geheel gekleed naar ons toe lopen. “Zo, ik ga”, zei ze. “Waarom dan? vroeg Maria haar, Vind je het niet leuk dan?” Ingrid schudde ontkennend haar hoofd. “Jawel, ik vind het hartstikke gezellig, maar ik heb de verkeerde kleding gekozen voor deze avond. Maria en ik bekeken haar van top tot teen: een openhangende wit kanten bloes over een felgroen topje, daaronder een dunne wijde witte broek waaronder een paar hooggehakte open pumps. “Ik vind het juist een goede keus. Prachtige combinatie hoor”, zei Maria, die er als winkeleigenaresse natuurlijk veel verstand van had. Ingrid schudde haar hoofd weer. “Ja, dat is ook wel zo, echter deze witte broek schijnt zo door dat je er geen slipje onderaan kunt doen”, zei ze en wees op haar broek. “Dus als ik hem nu uit trek sta ik gelijk in mijn blote kont, en daar pas ik voor!” “En Herman dan?” vroeg Maria haar. “Och, die vind het allemaal geweldig en krijg ik nu echt niet mee naar huis. Dus dan ga ik maar alleen.” Maria begon op Ingrid in te praten om haar over te halen om toch te blijven: “Misschien heeft Monique of Marsha wel een string voor je, dan kun je gewoon blijven.” “Ben je gek”, schrok Ingrid, “ik ga echt niet vertellen dat ik in mijn blote kont in de broek zit zeg. Wat moeten ze wel niet van me denken?” Maria keek haar vragend aan: “En als ik nou eens met je de whirlpool in ga, gewoon in ons blootje? Dat is toch niet vreemd? En daarna kunnen we nog de sauna in gaan en dan zien we wel weer. Desnoods trek je dan mijn slipje aan en ga ik wel in m’n nakie zwemmen of zo!”

Ingrid begon te twijfelen. “Zou je dat echt voor me over hebben?” vroeg ze na een tijdje. “Tuurlijk”, was het antwoord. “Het is toch gezellig hier? Dan ga je toch niet naar huis?” Ingrid gaf te kennen eerst even naar de WC te gaan en er over na te denken. “Als ik terug kom, zal ik je zeggen wat ik besloten heb”, zei ze en liep lachend naar binnen. “Die komt niet meer terug”, zei ik tegen Maria. “Je kunt je vergissen”, antwoordde ze. “Ik ken haar al langer als vandaag en het is niet zo’n preutse als ze zich voor doet hoor! Die tante heeft al heel wat stoute dingen gedaan, waarvan als ik ze je hier zou vertellen je een nog hardere erectie zou krijgen dan je al hebt!” Ik voelde me betrapt en merkte dat ik begon te blozen. “Geeft niet hoor. Ik vind dat wel lekker”, glimlachte ze. “Maar waar zouden Geert en Marieke toch blijven”, veranderde ze plots van onderwerp. Ik haalde mijn schouders op en had wel een idee waar ze zouden zijn, maar ik zei het niet tegen haar. “Oh, daar zijn ze”, knikte ze en wees naar het terras bij de tuindeuren van de woonkamer aan de overkant van het zwembad. Ik keek en zag Marieke juist in haar stringetje en beha naar buiten komen terwijl Geert in gesprek was met Monique die de wisselaar van de CD speler aan het vullen was. Marieke voegde zich bij hun en zei iets tegen Monique. Meteen daarna klonk de muziek door de speakers die op het terras stonden en begonnen Marieke en Monique met elkaar te dansen. Een feest zou in de ogen van Marieke niet geslaagd zijn als er niet gedanst kon worden! Al gauw werden de dames vergezeld van enkele collega’s en hun mannen en was de kleine dansvloer vol. Ik keek naar Maria toen deze me zachtjes aanstootte. Ze wees in de richting van de whirlpool en ik zag wat ze bedoelde. De moeder van Monique had haar nylons, jarretellegordel, slipje en BH uitgetrokken en liet zich poedelnaakt in het water zakken waar haar man al zat. “Gaan jij en Marieke wel eens naar de sauna?” vroeg Maria me.

Ik knikte bevestigend. “Dan zul je het zeker niet vervelend vinden als we ons ook in het water laten zakken, of wel?” vervolgde ze. “Lijkt me een goed plan”, zei ik en ik liep naar de whirlpool waar ik me voordat Maria het in de gaten had, al in mijn blootje in liet zakken. Ik keek gespannen toe hoe ze haar lingerie uittrok. Zonder enige gene deed ze haar BH af en wreef even over haar borsten. Daarna liet ze haar handen zakken, en zonder zich van ons om te draaien stroopte ze tergend langzaam, bijna erotisch, haar slipje omlaag. Ik keek tegen haar mooi geschoren kutje aan en voelde onder water mijn lul nog wat verder verstijven. Ze stapte over de rand van de kuip heen en kwam naast me zitten. Vanuit de whirlpool keken we over de tuin en het terras en konden iedereen mooi in de gaten houden. Op de dansvloer was Monique door haar eigen vriend afgelost zodat deze nu met Marieke aan het dansen was. Monique zelf stond nu met de man van een collega te dansen en schudde haar iets te dikke kont vol overgave. We keken er lachend naar tot er een rustiger nummer gedraaid werd. Monique ging nu intiem dansen met haar collega’s man en haar vriend volgde haar voorbeeld door met Marieke te gaan dansen. Hun lichamen tegen elkaar geperst, met slechts de dunne stof van de lingerie ertussen, schoven ze over de dansvloer. Van links zag ik nu Ingrid aan komen en ze kwam recht op ons af. “Je hebt gelijk”, knikte ik tegen Maria, “ze komt toch terug.” Maria keek in haar richting en zei zachtjes: “Ik heb je toch gezegd dat ze zich netter voor doet dan ze is.” Ze wachtte even en ging toen verder: “Buiten het feit dat ze Geert een keer in z’n kantoor gepijpt heeft, heb ik haar namelijk ook een keer betrapt in de paskamer met een klant. En toen bleef het niet bij pijpen kan ik je zeggen! Ze kickt er geloof ik ook op om betrapt te worden als ze in haar blootje staat. Ze staat tijdens het omkleden op het werk namelijk veel langer dan nodig in haar blootje” Ingrid had ons inmiddels bereikt en keek naar ons ondergoed dat op de grond lag. “Hadden jullie niet even kunnen wachten?” vroeg ze en zonder een antwoord af te wachten begon ze zich te ontkleden. Haar bloes werd uitgedaan en over een bankje gehangen. Toen volgde haar dunne linnen broek en toen ze deze over de bank hing, bukte ze zich een beetje voorover waardoor ik haar schaamlippen tussen haar benen kon zien.

Meteen verdween nu ook het topje, waaronder ze geen beha aan bleek te hebben, en een werkelijk prachtig figuur met volle borsten en een volledig kaal kutje was nu zichtbaar voor ons. “Ze heeft er wel reden toe om haar blote lichaam te showen”, fluisterde ik vlug in Maria’s oor. Parmantig stapte Ingrid bij ons in de kuip en liet zich tussen Monique ‘s moeder en mij in het water zakken. Het werd nu blijkbaar te vol voor de vader en moeder van Monique. Ze gingen de whirlpool uit en doken in hun blootje in het zwembad waar vooral moeder iedereen aanmoedigde om hun voorbeeld te volgen. “Moet je die Herman van mij nu eens zien”, zei Ingrid, “Hij zal wel als eerste zijn broek laten zakken.” We keken naar haar man en inderdaad trok deze zijn slip uit en dook in het zwembad. Monique ‘s moeder zwom onmiddellijk op hem toe en begon uitdagend met hem te stoeien. Na wat heen en weer gespetter hees ze zich op de rand van het zwembad waar ze met haar benen bengelend in het water in haar blootje bleef zitten. Herman zwom naar haar toe en bleef naast haar aan de rand hangen terwijl ze wat praatten. Inmiddels had de drank schijnbaar bij meerderen z’n werk gedaan want naast Marsha doken er nog twee vrouwen en een man in hun blootje in het bad. “Zie je wel, zei Maria tegen Ingrid, Je hebt helemaal geen ondergoed meer nodig vandaag. Maar goed dat je niet gegaan bent.” Ingrid knikte: “Precies, dan kan ik tenminste mijn man een beetje in de gaten houden.” We keken naar Herman die inmiddels tussen de benen van Monique ‘s moeder aan de rand van het bad hing. “Het zal wel niet lang duren voordat hij iets anders in z’n mond heeft dan praatjes”, ging Ingrid verder. Maria haalde haar schouders op en antwoordde: “Och, jij bent er toch ook niet vies van, wel dan?” Ingrid grinnikte en zei: “Ik zal mijn kans zeker niet voorbij laten gaan.” “Kansen zat vanavond. Er zijn wed ik genoeg mannen die jou een beurt zouden willen geven, of niet Frank”, zei Maria en kneep plotseling onder water in mijn harde lul. “Dat denk ik ook”, antwoordde ik slechts en durfde Ingrid nauwelijks aan te kijken. Op het terras waren Marieke en Monique nog steeds aan het dansen terwijl er een schuifelplaat volgde.

Gespannen keek ik toe wat er zou gebeuren. Ik zag Moniques vriend zijn handen op de billen van mijn vrouw leggen en haar nog vaster tegen zich aan trekken. Tijdens de dans wreef hij langzaam over haar billen en verdween er een vinger achter het dunne reepje stof van haar slipje dat tussen haar billen zat. Hun hoofden bewogen zich naar elkaar en ze begonnen elkaar voorzichtig te zoenen. “Jouw vrouw heeft er ook zin in”, zei Maria en ondertussen trok ze aan mijn lul die zijn volle sterkte had bereikt. Terwijl Maria me langzaam aan het aftrekken was onder water keek ik gefascineerd naar de dansvloer waar Marieke nu ook haar handen in de short van de jongen had gestoken en zijn kont kneedde. Intussen kusten ze elkaar hevig en wreven ze hun onderlichamen tegen elkaar. Het wond me zo gruwelijk op mijn eigen vrouw zo hitsig bezig te zien dat ik me niet langer in kon houden; ik liet mijn hand onder water zakken en kneep zonder vooraankondiging in Maria’s kutje. “Oei”, giechelde ze als een jong schoolmeisje. Ingrid keek haar even vragend aan maar richtte al gauw weer haar bik op de gebeurtenissen op de dansvloer en aan de rand van het zwembad. Ik gleed met een vinger moeiteloos bij Maria naar binnen en begon haar stevig te vingeren terwijl haar tempo zich ook verhoogde en mijn lul bijna op springen stond. Ik wilde nu echter nog niet klaar komen en net toen ik haar hand weg wilde duwen kwam Geert eraan en trok Maria omhoog uit het bad. “Wat doe je?” vroeg ze enigszins boos omdat ze het stiekeme spel van ons beiden wel lekker begon te vinden. “Kom, we gaan even de sauna in”, antwoordde hij en knipoogde zichtbaar naar haar. “Oei, oei”, giechelde ze weer en verdween meteen met hem in het houten gebouwtje. Ik bleef nu alleen met de mooie Ingrid achter en was opgewonden en tegelijkertijd nerveus.
Auteur : max55 / Geschreven op : 13 april 2018 - 09:50 / Hits : 5577 / Waardering : 2.66
Print verhaal Mail vriend
onder Gerelateerde verhalen

Het personeelsuitje 1
Auteur : max55 / Geschreven op : 10 april 2018 - 11:42 / Hits : 14115 / Waardering : 3.27

Personeelsuitje
Auteur : Susan / Geschreven op : 29 november 2009 - 12:18 / Hits : 17807 / Waardering : 2.71

onder Bekijk commentaar
Resultaten: 0 - 1 van 1
kimber
Verward verhaal
Geschreven op : 15 april 2018 - 18:49

Resultaten: 0 - 1 van 1
onder Geef commentaar
Je moet ingelogd zijn om commentaar te geven.
onder Geef score
Je moet ingelogd zijn om te kunnen stemmen.


 
 
Hoofdpagina / Categorieën / Onze Partners / WebLinks / Contact / RSS / Disclaimer / Adverteren

footer

Gehost door Wodyweb