Zoek snel een verhaal...
 
Gertibaldi
 
 


Welkom bezoek(st)er! Je kunt hier registeren.

Het personeelsuitje 3
Klein lettertype Groot lettertype Grootste lettertype

Waardering
Het personeelsuitje 3
Kijk nu”, zei Ingrid en ze stootte me aan terwijl ze dichter bij me kwam zitten. We keken beide naar het terras waar op de dansvloer Monique ‘s vriend nu met z’n handen omhoog over de rug van Marieke ging en haar beha open haakte. Marieke wurmde zich eruit en het ding viel op de grond. Haar forse borsten wreven nu tegen de borst van de jongen aan die inmiddels met zijn handen weer over haar billen gleed. Het zoenen was inmiddels over gegaan in een spel waarbij hun tongen elkaar gevonden hadden. De jongen haakte nu zijn vingers achter de randjes van haar minuscule stringetje en duwde het ding langzaam maar zeker omlaag. Marieke bood geen weerstand en vanuit het zwembad klonk applaus en gejuich. Het bleek echter niet door te dringen tot de twee vrijende mensen want beiden keken niet op of om. “Ja toe”, hijgde Ingrid die inmiddels vlak naast me zat, “trek haar string uit!” Ik keek haar een beetje verbaasd aan. “Sorry hoor Frank, maar ik vind dit heel opwindend en wordt er behoorlijk geil van”, zei ze. Meteen pakte ze m’n hand en duwde die tegen haar kale kut aan. Een duidelijkere aanmoediging kon er niet zijn en ik wreef over haar spekgladde venusheuvel en over haar dijen om daarna mijn middelvinger in haar hete kut te laten glijden. Ingrid opende onder water haar benen wat verder en duwde haar bekken naar voren. En terwijl ik haar vingerde bleef haar blik gefixeerd op Marieke en haar minnaar. Deze was er intussen in geslaagd de string van Marieke naar beneden te werken en het dingetje viel om haar enkels.

Marieke stapte eruit en wreef haar kutje tegen de jongen aan waarna ze ook hem van zijn short ontdeed. Naakt stonden ze nu tegen elkaar op te vrijen terwijl er een volgend nummer uit de speakers klonk. De jongen trok Marieke mee naar een ligbed aan de rand van het zwembad en legde haar daar op. Hij duwde haar benen uit elkaar en begon haar kutje te likken. Ik werd nu echt ontzettend geil en kon het niet nalaten mezelf af te gaan trekken. Ingrid had dit in de gaten, duwde mijn hand weg en nam het van me over. Ik keek haar even aan maar haar gezicht was volledig op Marieke en vriend gericht. Ze had een glazige blik in de ogen en likte zich verlekkerd langs de lippen. Toen mijn blik terug ging naar mijn vrouw zag ik Ingrids man aan de rand van het zwembad bezig Monique ‘s moeder met zijn tong te verwennen. Zij was achterover gevallen en lag met een holle rug te kronkelen terwijl ze haar stevige borsten kneedde en wild aan de tepels trok. “Kijk die kerel van je eens”, zei ik tegen Ingrid. Haar blik kwam met een ruk los van het tafereeltje van de beffende jongen en mijn genietende vrouw en richtte zich op haar eigen man. Heel even keek ze ernaar en stond toen pardoes op. “Kom mee”, zei ze en trok me uit het water omhoog. Ze nam me aan mijn hand mee en we liepen naar de rand van het zwembad waar Marieke op het ligbed lag. Aan de overkant van het bad likte Herman nog steeds vol overgave de kut van de moeder van Monique die nu begon te kreunen dat ze klaarkwam. “Hier word ik echt geil van”, kreunde Ingrid. Ze stak een vinger in haar drijfnatte kut en duwde hem in Mariekes mond, die er vol overgave op zoog. “Lekker?, vroeg ze geil, en toen Marieke knikte ging ze over het bed heen staan en liet zich met haar glinsterende kut over haar gezicht heen zakken. Marieke stak meteen haar tong uit en begon gulzig Ingrids kut te likken. Ingrid wenkte me nabij en toen ik naast haar stond begon ze me wild te tongen. Mijn lul stond harder dan ooit naar voren en ik was zo geil dat ik bang was spontaan klaar te komen.

Het was maar goed dat Marieke me eerder die avond al afgetrokken had anders had ik zeker mijn sperma over het terras gespoten! Ingrid liet mijn tong al snel los en likte over mijn borst naar beneden om mijn kaalgeschoren lul en zak te kussen. Ik kon me niet langer bedwingen en greep haar hoofd vast waarna ik mijn stijve lul in haar mond stootte. Meteen begon ze me op mijn stijve te zuigen. Op het juiste moment trok ik me terug en kon nog net voorkomen dat ik klaar kwam. Ik ging op het gras zitten en keek naar de orgie voor mijn ogen. Wauw, wat een feest was het geworden. Naast Marieke en Monique ‘s moeder, zag ik ook dat Geert en Maria uit de sauna waren gekomen en lagen te neuken op een ligbed terwijl de vader een van de jonge meisjes die bedienden, en die na opdracht van Marsha slechts in een schortje liepen, onder handen nam. Het grietje gilde het uit van het genot dat de man haar met zijn dikke lul bezorgde. Ik zag een stel die het er schijnbaar te heet aan toe vonden gaan zich aankleden en vertrekken maar voor de rest was bijna iedereen bezig; hetzij met zelf te vrijen, hetzij met masturberen of te kijken. Voor me begon het kreunen van Ingrid inmiddels over te gaan in het uitslaan van vunzige taal. “Toe dan lekker geil mokkel, lik mijn kutje! Kom lik mijn klitje. Harder, kom lik me harder, ik ga bijna komen. Oh, toe, neuk me met je tong!” Marieke had inmiddels de handen om haar billen geslagen en trok haar kleddernatte kutje tegen haar mond. Haar handen gleden naar beneden en toen ze de anus van Ingrid beroerde kwam deze luid kreunend en steunend klaar. Schokkend stond ze boven Mariekes gezicht, terwijl grote hoeveelheden van haar kutsap over diens gezicht liepen. Eenmaal uitgeraasd stapte ze over het bed heen en ging ernaast staan.

“Dank je collega, dat was erg lekker”, zei ze tegen Marieke en drukte haar een vlugge kus op de mond. De jongen kwam nu overeind en nam plaats tussen Mariekes benen. “Oh Frank, kreunde Marieke, hij gaat me neuken! Oh wat geil, wat lekker! Hij neukt me met die heerlijke lul van hem!” Ingrid keek opgewonden naar Marieke en antwoordde: “En dat is precies wat jouw man nu ook met mij gaat doen!” Ze kwam op me toegelopen en greep mijn overeind staande lul vast. Meteen begon ze eraan te trekken terwijl ze haar mond op de mijne drukte en we begonnen te tongen. Ik keek vanuit een ooghoek naar de jongen die zonder moeite zijn keiharde lul in het kutje van mijn vrouw stootte en in haar begon te neuken. Nu kon ik mezelf echt niet meer in bedwang houden. Ik trok Ingrid omlaag en legde haar op haar rug op het gras. Meteen dook ik met mijn gezicht tussen haar benen, snoof diep de heerlijke geur van haar kutje op alvorens ik met mijn tong haar klit begon te likken. Ingrid trok me aan mijn haren vast op haar hete kutje en duwde krachtig met haar bekken omhoog iedere keer als ik haar klit beroerde. Het duurde niet lang of ze kwam weer klaar. Meteen daarna zette ik haar op haar knieën voor me neer en drukte mijn pijnlijk gezwollen lul in een keer tot aan mijn ballen in haar kletsnatte kut! Naast mij zag ik Monique ‘s vriend zijn sperma over Mariekes kutje, buik en borsten spuiten terwijl Monique zich inmiddels bij hen had gevoegd en haar forse borsten kneedde, terwijl ze haar eigen kutje vingerde! Marieke keek me geil lachend aan en zei tegen me: “Dat was nummer drie van deze dag, hoeveel mag ik er nog?” Deze uitspraak maakte dat ik echt wild werd en na nog slechts een enkele stoot in Ingrids knijpende kutje voelde ik het sperma van onderuit mijn ballen opborrelen.

Ik trok snel mijn lul uit haar kutje en direct spoot ik mijn sperma tegen haar kutje en over haar heerlijke billen. Monique kwam naar ons toe, knielde voor Ingrid neer en begon haar fel te tongen. Ik liet me op het gras zakken en bekeek zittend wat de geile meiden voor me deden. Monique kroop nu achter Ingrid en kuste haar kontje. Met wat sperma van mij aan haar lippen boog ze nu weer naar voren en begon opnieuw met Ingrid te tongen, beiden lieten zich op het gras rollen om heerlijk met elkaar te gaan vrijen. Marieke stond op van het ligbed en trok me overeind. “Kom we gaan ons even douchen”, zei ze en troonde me mee richting de openlucht-douche naast de sauna. We stapten onder de brede waterstraal en wasten elkaar terwijl we de gebeurtenissen in de tuin volgden.

Na de douche merkten we pas dat de avond nu echt gevallen was. De avondwind trok merkbaar langs onze natte lichamen en ik huiverde onwillekeurig. “Kom mee, dan gaan we even in de sauna”, stelde Frank voor. De temperatuur in de sauna voelde heerlijk aan op mijn koude huid en ik ging op de houten bank langs de zijwand zitten. Frank nam plaats op het bankje onder me en vanuit deze positie konden we beiden door de glazen deur de tuin in kijken. In en rond het zwembad waren mensen nog steeds met elkaar bezig en nieuwsgierig probeerden we een glimp op te vangen om te bepalen wie het met wie deed. Ingrid was inmiddels los van Monique en terwijl deze laatste met haar heerlijke billen bovenop Ingrids man zat en hem neukte, werd ze zelf door Geert geneukt. Maria zat ook op haar knieën en terwijl ze iemand aan het pijpen was, neukte Monique ‘s vader haar van achter. Iedereen leek met iedereen bezig te zijn en zelfs door de gesloten deur konden we het gekreun en gesteun horen. Ik voelde me al weer geil worden en zag dat ook Franks’ lul inmiddels al weer aan het groeien was bij het zien van zoveel moois buiten. De deur werd geopend en Marsha en haar vriend kwamen naar binnen. Ze namen plaats tegenover ons en we knoopten een gesprek aan. Omdat we elkaar verder niet kenden en dus ook weinig gespreksstof hadden ging het gesprek al vlug over hoe het personeelsfeest in deze ware orgie had kunnen veranderen. “Eigenlijk is het jullie schuld”, zei ik tegen Marsha. Ze keek me niet begrijpend aan en ik vertelde haar dat we hen betrapt hadden in het begin van de avond. “En daarna was ik zo geil geworden dat ik niet anders kon en wilde dan seks hebben.”

Marsha lachte opgewonden en verklapte dat ze ons wel gezien had op de overloop. “Maar Fred en ik vinden het geil om bekeken te worden of zelf te kijken en daarom zijn we dus vooral door gegaan. Zeker toen we in de gaten hadden dat jullie het ook lekker geil vonden!” Terwijl ze dit zei opende ze haar benen een beetje en begon zichzelf langzaam te strelen. Fred schoof wat dichter naar haar toe en nam haar borsten in zijn handen. Ze schoof een vinger in haar kutje en begon hem eerst langzaam, maar al vlug steeds sneller heen en weer te halen. Ik zag dat Frank zijn lul in enkele schokken op volle sterkte stond en hij ging rechtop zitten. Ook ik kwam langzaam overeind terwijl ik Freds lul bekeek die ondanks het geile optreden van zijn vriendin nog steeds rustig op zijn bovenbeen lag. Ik liet me van de bank afzakken en ging naast Frank zitten. Frank keek naar de masturberende Marsha en zij keek hem opgewonden recht in zijn ogen terug terwijl ze onbeschaamd doorging. “Wil je haar niet even helpen?”, vroeg Fred plotseling naar Frank. Frank keek me een moment aan, stond toen op en liep op het tweetal toe. “Zullen we ruilen dan?” vroeg hij en meteen stond ook Fred nu op. Terwijl mijn man naast de jonge Marsha ging zitten kwam Fred naast mij zitten. Ik besloot nog even geen actie te ondernemen en bleef opgewonden kijken wat er aan de overkant zou gaan gebeuren. Marsha nam echter direct het initiatief, duwde Frank achterover op de bank en kroop over hem heen. Terwijl ze aan zijn lul begon te zuigen duwde ze haar kutje op zijn gezicht. Frank hapte er gretig naar en stak zijn tong bij haar naar binnen. Meteen hoorde ik de soppende geluiden van haar hunkerende kutje. Naast mij zag ik dat de lul van Fred inmiddels een flinke omvang had aangenomen. “Je wordt er inderdaad geil van om er naar te kijken hè?” zei ik en omvatte zijn forse lul met mijn hand. “Jij niet dan?” was zijn vraag en meteen schoof hij zijn handen tussen mijn dijen. Ik zette mijn benen ver uit elkaar en was erover verwonderd dat ik, ondanks de uitspattingen van zojuist, alweer zo nat was dat zijn vingers zonder moeite ver bij me naar binnen gleden.

Dit werd mijn vierde sekspartner van deze avond! Hij begon me langzaam te vingeren en streelde met zijn andere hand over mijn klitje waardoor ik een zacht gekreun niet kon onderdrukken. Langzaam begon ik op mijn beurt aan zijn grote lul te trekken terwijl ik de neukpartij aan de overkant in de gaten hield. Marsha kwam overeind en ging op haar knieën boven de omhoog staande lul van Frank zitten. Met haar hand leidde ze hem naar haar kutje en liet zich toen met een zucht op zijn stijve lul zakken. Frank legde zijn handen op haar borsten en langzaam begon ze te wippen. Terwijl hij zachtjes aan haar stijve tepels trok verhoogde zij het tempo, het zweet gutste in stralen van haar lichaam. Ik zag nog net hoe Frank met zijn handen haar billen vastgreep en het tempo mee begon te bepalen toen Fred plots voor me ging staan en me met mijn mond naar zijn stijve lul drukte. Langzaam liet ik de dikke eikel in mijn mond glijden en likte met mijn tong over zijn gevoelige pisgaatje. Hij kreunde van genot en stootte zijn bekken wat naar voren. Met lange halen pijpte ik hem en zoog ik afwisselend op zijn grote eikel. De hitte van de sauna veroorzaakte ook bij mij een overdadige hoeveelheid zweet en ik voelde mijn haren langs mijn gezicht plakken. Net toen ik op het punt stond een eind aan de pijpbeurt te maken, trok Fred zich terug en pakte mijn hand. “Kom mee”, zei hij, “het wordt te heet hier.” Dankbaar liep ik achter hem aan de sauna uit en volgde hem naar binnen. Fred ging de woonkamer in en legde me op de bank neer. Meteen kwam hij tussen mijn benen zitten en drukte zijn grote lul in mijn kletsnatte kutje! Ik liet me tegen de rugleuning vallen en legde mijn benen tegen zijn schouders aan. Meteen daarna klonk het kletsen van Freds zware zak tegen mijn kale kont.

Terwijl hij met zijn borst zwaar op mijn grote borsten steunde stootte hij met een regelmatig tempo die heerlijke lul van hem in mijn kutje. Ik voelde zijn warme adem in mijn nek en hoorde zijn gehijg vlak bij mijn oor. Er viel een schaduw over de bank en toen ik opzij keek zag ik dat we gezelschap hadden gekregen van de man van een collega van me. Hij keek met geile ogen naar ons onderwijl stevig aan zijn lul trekkend. Fred had schijnbaar in de gaten dat iemand ons bekeek en begon zijn tempo op te voeren. “Ik ga bijna klaarkomen”, hijgde hij plotseling. Hij stootte nog een paar maal diep in me en toen voelde ik zijn hete sperma in mijn kutje spuiten. Even bleef hij nog over me heen hangen, fluisterde in mijn oor dat hij ervan genoten had en kwam toen overeind. Nog voordat ik het goed en wel in de gaten had was onze bespieder op zijn knieën voor me gaan zitten en had Freds plaats in genomen. Zijn harde lul gleed vrijwel direct mijn kleddernatte en soppende kutje in. Terwijl hij mijn borsten in zijn handen nam en deze begon te kneden, begon hij me brutaal te neuken. Blijkbaar had de beste man nog niet veel beleefd deze avond want na een enkele minuut kwam hij al vloekend op zichzelf klaar en spoot een geweldige hoeveelheid sperma in mijn kutje. Zo snel als hij gekomen was, was hij ook weer vertrokken, hij liet me alleen achter in de woonkamer. Moeizaam kwam ik van de bank overeind. Vijf verschillende sekspartners binnen een paar uur eiste zijn tol van mijn lichaam. Ik was moe en besloot me te gaan douchen. Terwijl het sperma overvloedig langs mijn benen droop liep ik de trap op en zocht boven naar de badkamer. Ik was echt toe aan een heerlijke hete en ontspannende douche, had nu even geen behoefte aan iemand om me heen en sloot daarom de deur achter me af. Toen stapte ik onder de warme waterstraal. Maar beneden ging het feest gewoon door! Marsha begon me als een bezetene te neuken en duwde haar lichaam telkens zover omlaag dat mijn ballen klem kwamen te zitten. Ik greep haar bij de heupen om mede het tempo te bepalen en bekeek haar mooi gebruinde en gevormde lijf. Wat een avond zeg! Ik voelde me de gelukkigste man op de aarde en toen ik opzij keek en Marieke met Fred bezig zag was ik ervan overtuigd dat ook Marieke dat gevoel had.

Ik keek weer naar Marsha en duwde haar na een poosje van me af. Ze ging op haar rug liggen met haar benen wijd en ik ging over haar heen liggen. Mijn stijve lul had geen hulp nodig en gleed als vanzelf soepel in haar kleddernatte kutje. Ik bracht mijn mond naar de hare en we tongden vurig terwijl ik langzaam in haar bewoog. Ik voelde het zweet over mijn rug lopen en ook Marsha glom van het zweet. Ik verhoogde het tempo en zij klauwde met haar nagels in mijn kont. “Harder, kom neuk me harder! Ik ga bijna komen!” hijgde ze in mijn oor. Ik werd erdoor verrast dat haar orgasme al zo dichtbij was en begon nu met ferme korte stoten haar door te neuken. “Oh ja, ik kom klaar!”, gromde ze en haar kutje kneep zich pulserend rond mijn stijve lul samen terwijl ze haar bekken ongecontroleerd naar voren stootte. Ik kon me nu ook niet meer inhouden en neukte mezelf naar mijn orgasme. Nadat ik voor de derde keer deze avond mijn sperma had verschoten, liep ik samen met Marsha de sauna uit om even af te gaan koelen in het zwembad. Marieke zag ik nergens maar die zou wel weer op komen dagen als ze klaar was met Fred. Ik was nu voorlopig wel even op en bleef aan de rand van het zwembad hangen vanwaar ik de gebeurtenissen in de tuin kon zien. Dat seks toch een inspannend spel was bleek wel, want er was nog slechts één stel aan het neuken, de rest zat op een ligbed, stond aan een tafel of ging relaxen in de sauna. Toen ik me afgedroogd had liep ik de tuin in waar iedereen nog poedelnaakt was, maar weer aan een tafel zat of stond. Moniques vader had de barbecue nog eens opgestookt en schroeide nog een paar lapjes vlees dicht.

“Kom mensen, alles moet op, riep hij, en ik neem aan dat we van dat harde werken van daarstraks hongerig zijn geworden!” Er werd gelachen en ondanks het late tijdstip vond het eten toch nog aftrek. Er werd weer gepraat, gelachen en gedronken maar iedereen had genoeg van de seks want verder dan een vreemde hand op mijn billen of om mijn middel kwam het niet meer. “En, heb je het doel bereikt?” vroeg Frank me toen hij naast me kwam staan. Ik keek hem niet begrijpend aan en vroeg wat hij bedoelde. “Nou, heb je alle mannen gehad?” Ik dacht vlug na en antwoordde toen: “Nee, ik heb gefaald schat. Herman en de man van Linda heb ik nog niet gehad. En als ik ze zo bekijk, dan wordt dat ook niets meer vanavond.” Frank keek me lachend aan. “Zou je zelf dan nog wel kunnen?” vroeg hij. “Wil je het eerlijk weten? Nee, ik ben helemaal schraal geneukt van onderen”, zei ik. “Nou, je hebt goed je best gedaan”, reageerde Frank en hij gaf me een innige kus op mijn mond. Langzaam vertrokken enkele stellen naar huis, waaronder ook Masha en haar vriend. Monique kwam ook zeggen dat ze ging en ik keek haar vragend aan. “Ja, we slapen bij Rob vannacht, want hij moet morgen vroeg op om te voetballen. Een uitwedstrijd en ik ga mee.” Ze vertrokken en enkel Geert, Maria, Ingrid, Herman en wij bleven over bij de ouders van Monique. Moniques vader deed onze glazen nog eens vol met rode wijn terwijl de twee ingehuurde meisjes en de jongen de tafels afruimden en het terras schoon veegden. “Wie is er nog in staat om naar huis te rijden”, vroeg Geert plotseling. We keken elkaar aan, maar zelfs ik, die normaal altijd moest rijden, durfde niet meer achter het stuur te kruipen. “We kunnen wel een taxi bellen”, zei Geert, “maar ik verwacht niet dat die zes mensen mee neemt in één keer.” “Onzin, zei Moniques vader, jullie hoeven helemaal geen taxi te nemen. We hebben hier plaats en bedden zat. Jullie blijven gewoon hier slapen!” De moeder van Monique zei daarop direct: “Ja, en we hebben nog genoeg stokbrood en van alles over. Wellicht is het morgen weer mooi weer en dan kunnen we gezellig met zijn allen op het terras ontbijten.” Iedereen was uitgeput van de seks en verlangde naar rust en dus bleven we slapen.
Auteur : max55 / Geschreven op : 17 april 2018 - 16:44 / Hits : 13843 / Waardering : 3.22
Print verhaal Mail vriend
onder Gerelateerde verhalen

Het personeelsuitje 1
Auteur : max55 / Geschreven op : 10 april 2018 - 11:42 / Hits : 19228 / Waardering : 3.33

Personeelsuitje
Auteur : Susan / Geschreven op : 29 november 2009 - 12:18 / Hits : 18673 / Waardering : 2.71

Het personeelsuitje 2
Auteur : max55 / Geschreven op : 13 april 2018 - 09:50 / Hits : 10937 / Waardering : 2.66

onder Bekijk commentaar
Resultaten: 0 - 1 van 1
kimber
wel een heel rijke fantasie
Geschreven op : 19 april 2018 - 10:40

Resultaten: 0 - 1 van 1
onder Geef commentaar
Je moet ingelogd zijn om commentaar te geven.
onder Geef score
Je moet ingelogd zijn om te kunnen stemmen.


 
 
Hoofdpagina / Categorieën / Onze Partners / WebLinks / Contact / RSS / Disclaimer / Adverteren

footer

Gehost door Wodyweb