Zoek snel een verhaal...
 
Gertibaldi
 
 


Welkom bezoek(st)er! Je kunt hier registeren.

Het personeelsuitje 4
Klein lettertype Groot lettertype Grootste lettertype

Waardering
Het personeelsuitje 4
Midden in de nacht werd Frank wakker met een droge keel. Hij keek op de wekkerradio en zag dat het half vier in de ochtend was. Hij vloekte op zichzelf dat hij wijn had gedronken. Altijd als hij wijn dronk werd hij namelijk s’ nachts wakker met een droge keel en kon hij de slaap niet meer vatten. Hij draaide om en om, maar ook nu viel hij niet meer in slaap. Hij ging op de rand van het bed zitten en keek naar het naakte lichaam van Marieke die uitgeteld lag te slapen. Het was warm in de slaapkamer en ze had de deken van zich af getrapt waardoor haar kale poesje net te zien was. Hij voelde zijn lul groeien en moest lachen om zichzelf. “Heb je nog niet genoeg gehad en gezien”, zei ik tegen mezelf en stond zachtjes op. Ik liep de overloop op en besloot om beneden in de keuken wat te drinken te gaan scoren. Terwijl ik zachtjes over het dikke tapijt liep kwam ik langs de slaapkamer waar Geert en Maria lagen. Ik keek door de openstaande deur naar binnen en zag hen beide ook naakt bovenop het dekbed liggen. Maria lag met een been enigszins opgetrokken en ik keek een poosje naar haar kutje met het kleine streepje schaamhaar erboven. “Toch een hele mooie vrouw voor haar leeftijd”, concludeerde ik nogmaals en liep toen, met alweer een halve erectie, de trap af. In de keuken schonk ik een glas melk in en liep naar het raam. De maan weerspiegelde in het water van het zwembad en ik keek ernaar terwijl ik het glas leegdronk. Plotseling hoorde ik zachte voetstappen klinken op de tegelvloer en ik draaide me om. Maria kwam de keuken binnen, eveneens geheel naakt. “Ik zag je net in onze deuropening staan en hoorde je naar beneden gaan”, zei ze. “Sliep je dan niet?” vroeg ik haar. “Nee”, zei ze, “Ik had dorst en kon niet slapen.” Ze liep ook naar de koelkast en schonk een glas melk in.

Daarna kwam ze dicht naast me staan. “Wat vond jij van vanavond?” vroeg ze. Ik antwoordde dat ik het geweldig had gevonden. “Nog nooit zo’n leuk personeelsfeest meegemaakt”, lachte ik. Ze duwde zichzelf dichter tegen me aan en ik voelde de korte haartjes op haar venusheuvel tegen mijn kont kietelen. “Toch jammer dat Geert me vroegtijdig uit de whirlpool kwam halen toen we daar samen zo gezellig zaten. Ik had best wel af willen maken waar we mee begonnen waren”, zei ze en liet een hand over mijn borst glijden. “Tja”, reageerde ik simpel en voelde mijn lul alweer schokkend omhoog komen. Maria liet haar hand langzaam omlaag zakken en via mijn buik bereikte ze mijn stijve lul en sloot haar vingers eromheen. “Weet je”, zei ze, “ik ben toch wel blij dat een jonge vent nog een erectie van mij kan krijgen. “Wat heet een jonge vent”, antwoordde ik, “ik ben ook al 36.” Ze grinnikte en zei: “Ja, jong dus. In ieder geval ten opzichte van mij. Ik ben 52 dus we schelen 16 jaar!” Ik draaide me om, deed een stapje achteruit en bekeek haar in het maanlicht dat door de deuren naar binnen viel. “Bij sommige mensen zegt leeftijd niets”, bracht ik ertegen in. “Je hebt een hartstikke strak en lekker lichaam en als je iemand zou zeggen dat je 40 was dan zouden ze het zo geloven.” Ze kwam naar voren en kuste me dankbaar op mijn wang. Toen liep ze de keuken in en ging met haar benen wijd op een barkruk zitten. Ze liet haar handen over haar lichaam glijden en keek me strak aan terwijl ze met haar vingers langs haar schaamlippen wreef en deze opende. Ik keek gefascineerd toe hoe ze zichzelf begon te vingeren en het duurde niet lang of ik zag haar kutje in het maanlicht glinsteren van nattigheid. Plotseling hield ze op. “Hè jammer”, deed ik teleurgesteld. “Wat vind je? Zullen we afmaken waar we daarstraks mee begonnen zijn?” vroeg ze, me geil aankijkend. Ik antwoordde niet maar liep op haar af. Nauwelijks had ik de kruk bereikt of ze trok me tegen zich aan en begon me in de nek te kussen.

Ik schoof mijn handen onder haar billen en begon deze te kneden terwijl ik haar met haar natte kruis tegen mijn buik trok. Maria begon tegen mijn buik op te rijden en mijn lul gleed tussen haar billen door. Zo stonden we elkaar een poosje op te geilen in de keuken totdat ik meer wilde. Ik trok haar bij de hand naar de woonkamer, liep richting bank en liet me erop vallen. Meteen kroop ze over me heen en begon langs mijn harde lul te likken terwijl ze haar lekkende kutje op mijn mond duwde. Geraffineerd bewerkte ze mijn stijve lul en zoog en likte er aan alsof haar leven ervan af hing. Ik kreunde en steunde en trok haar vaster op mijn gezicht terwijl ik mijn tong diep in haar heerlijk geurende kutje duwde. Met mijn handen begon ik haar billen te kneden en al gauw vond mijn middelvinger haar poepertje. Zachtjes drukte ik ertegenaan en een zware zucht ontsnapte aan haar lippen. “Oh jaahh”, kreunde ze, en ik drukte langzaam door naar binnen. Terwijl ik mijn tong langs haar schaamlippen en klitje liet glijden begon ik stevig haar sterretje te vingeren. Maria liet mijn lul uit haar mond glijden en begon nu echt te hijgen en te steunen. Voordat ik er erg in had slaakte ze een gil en kwam schokkend klaar. Ze stapte van me af en ging op haar knieën op het vloerkleed zitten. “Ik wil dat je me nu neukt”, zei ze en keek me met geile ogen aan. Ik kwam snel van de bank af en ging achter haar omhoog stekende kont waar de gladde schaamlippen onder tevoorschijn kwamen staan. Ik legde mijn handen op haar heupen en in één stoot drukte ik mijn lul bij haar naar binnen en begon haar met korte felle stoten te neuken. Haar kletsnatte kutje sopte hoorbaar en mijn ballen sloegen bij iedere voorgaande stoot tegen haar warme vlees. Ik was weer bloedgeil en kreunde van genot. Toen trok ik mijn lul uit haar en zette mijn eikel tegen haar sterretje. Voordat Maria het in de gaten had drukte ik mijn eikel al naar binnen. “Ohh Frank”, kreunde ze, “voorzichtig, dit heb ik nog nooit gedaan.”

Ik stopte even om daarna weer wat verder door te duwen. Beetje bij beetje ging mijn lul bij haar naar binnen totdat Maria plots met een zware zucht in een keer haar kont naar achter stootte en mijn zak tegen haar poesje kletste. “Ahh, die zit!” steunde ze. Ik begon langzaam in haar kont te stoten en ze kreunde steeds harder. “Ohh dit is lekker! Oh wat geil is dit”, zei ze. “Zo zie je, antwoordde ik, een mens is nooit te oud om te leren.” Ze lachte even om daarna meteen weer met haar kont naar achter te stoten. “Kom op, neuk me harder”, zei ze. Ik begon in een vast ritme in haar te stoten en Maria bracht haar rechterhand naar haar klitje waarover ze begon te wrijven. “Kom op, nu samen”, hijgde ze. Ik voelde dat ik bijna kwam en hield me even rustig. “Laat me weten als je zover bent”, zei ik en hervatte mijn ritme. Maria vingerde wild haar klitje en begon na een tijdje te snuiven: “Oh ja, ik ben er bijna. Oh…ohh, ik ga komen! Oh Frank, ik kom klaar!” Ik had inmiddels mijn tempo ook verhoogd en op het moment dat Maria spastisch met al de spieren in haar lichaam begon te knijpen spoot ik mijn warme sperma in haar darmen. Uitgeblust bleef ik over haar heen hangen. “Je hebt gelijk. Een mens is inderdaad nooit oud genoeg om te leren”, hijgde ze. Ik voelde mijn lul nu in rap tempo verslappen en trok me uit haar terug. Een straaltje sperma kwam mee en liep via haar gezwollen schaamlippen over haar dijbeen naar beneden. Ik trok haar overeind en we gingen de trap op naar de douche. Nadat we ons uitgebreid hadden gewassen liepen we ieder naar onze slaapkamer. Ik keek nog even naar de slapende Marieke en viel toen als een blok in slaap. Toen ik de volgende morgen wakker werd was Marieke al uit bed. Marieke was verrast dat Frank nog sliep toen ze wakker werd. Normaal gebeurde dat nooit. Ik besloot hem te laten liggen en ging naar de badkamer om me te douchen en de tanden te poetsen. Ik probeerde me te herinneren waar ik mijn kleren had gelaten maar toen ik uit het raam naar beneden keek en Monique’s moeder al in haar blootje baantjes zag trekken in het zwembad bekommerde ik me verder niet over mijn kleren.

Ik besloot om haar te gaan vergezellen en liep zonder ook maar iets aan naar beneden. “Is het water lekker?” vroeg ik aan Moniques moeder. “Heerlijk, reageerde ze, kom er ook lekker in!” Ik liet me er meteen in zakken en zij aan zij begonnen we baantjes te trekken. Na een poosje kwam haar man ook het huis uit en liet zich bij ons in het water zakken. Al zwemmende bespraken we de voorgaande avond. “Een lekkere orgie op z’n tijd moet kunnen, daar knapt een mens van op”, zei Moniques vader. “Nou ja, opknappen, lachte ik, het was toch wel vermoeiend hoor!” Ik ging aan de rand van het zwembad hangen en ze kwamen beiden naast me hangen. “Hoezo? vroeg Moniques moeder, zo’n jonge vrouw als jij kan toch wel een stootje hebben.” Ik haalde mijn schouders op. “Je wilt toch niet zeggen dat je nu nog moe bent, of wel soms?” Ik antwoordde dat ik lekker geslapen had en er wel weer tegen kon nu. Ze hees zich op de rand van het bad en knipoogde naar mij. “Ik ben ook uitgerust en ik moet zeggen dat ik toch wel weer een beetje kriebel tussen mijn benen voel nu ik jou zo lekker naakt naast me zie staan. En volgens mij hebben wij nog niets met elkaar gedaan!” Ze opende haar benen en gleed met haar hand over haar schaamlippen. Ik keek haar aan en ze knikte slechts. Met mijn beide handen duwde ik haar benen verder uit elkaar en ging ertussen staan. Ik kuste een voor een haar borsten en liet mijn tong toen afzakken over haar buik naar haar navel en verder naar beneden over haar venusheuvel. Ze liet zich achterover op haar ellebogen zakken en duwde haar poesje hunkerend naar meer omhoog. Langzaam liet ik mijn tong over haar schaamlippen glijden en er trok een siddering door haar lichaam.

Onder water voelde ik de handen van haar man op mijn billen en langzaam streelde hij ze. Na een poosje afwisselend haar kut en dijbenen gekust en gelikt te hebben duwde ik met het puntje van mijn tong haar schaamlippen open en drong in haar warme kut binnen. De handen onder water gleden intussen door mijn bilnaad naar mijn kutje en ik was alweer aardig op temperatuur! Ik begon Moniques moeder te beffen maar na een poosje kwam ze overeind. “Zo kan ik niet zitten, zei ze, kom mee.” Ik hees me uit het bad en volgde haar de tuin in waar ze op het gras een groot badlaken uitspreidde en erop ging liggen. Ik wilde meteen weer met mijn hoofd tussen haar benen duiken maar ze nam mijn hoofd in beide handen en trok me omhoog. Even keek ze me aan, toen sloot ze haar ogen en kuste me voorzichtig op de mond. Toen ze merkte dat ik het niet vervelend vond drong ze langzaam met haar tong mijn mond binnen en direct begonnen we met elkaar te tongen. Ik liet me op haar natte naakte lichaam zakken en onze borsten en kutjes drukten tegen elkaar. Een bijzonder lekker gevoel trok er door mij heen, en toen ze haar benen om me heen sloeg en me nog vaster op haar trok, gaf ik me helemaal over en begonnen we fel te vrijen. We rolden om en om en algauw waren we van het badlaken gerold en lagen op het gras. De grassprietjes kietelden mijn kont op een onaangename manier zodat ik gauw overeind kwam. Moniques moeder bleef echter rustig op haar rug liggen en opende uitnodigend haar benen. Ik ging op mijn knieën voor haar zitten, legde mijn hoofd in haar schoot en begon haar weer te beffen. Al snel kronkelde ze over het gras en stootte haar bekken wild naar boven. Ik voelde twee handen mijn heupen omsluiten en zonder aankondiging drong een dikke lul zich bij me naar binnen. Even keek ik om en keek in het gezicht van haar man die me op zijn hondjes nam terwijl ik zijn vrouw lag te bevredigen.

Zijn forse zak kletste tegen mijn kont en geil als ik was ging ik verder met haar te likken. Met mijn tong cirkelde ik nu om haar klitje heen en haar bewegingen en het gehijg werd steeds wilder. Ongecontroleerd schokte ze met haar lichaam en plotseling gaf ze een gil en kwam op een gruwelijk lekkere manier klaar. Achter ons werd geapplaudisseerd en toen ik omkeek zag ik dat Herman en Ingrid inmiddels ook uit bed waren en blijkbaar ons seksspel hadden gadegeslagen. Herman had in ieder geval een stijve van jewelste en Ingrid kon met haar vingers niet van haar kutje afblijven! Moniques vader die schijnbaar door het applaus uit zijn concentratie was gehaald, trok zich uit me terug en ging op het badlaken liggen, zijn lange dikke lul stond recht omhoog. Ik kroop er naartoe en liet me snel over zijn lul zakken. Terwijl ik zijn lul bereed kwam Herman op ons af en bood me zijn lul aan. Ik aarzelde niet, nam hem meteen in mijn mond en begon er vol overgave op te zuigen. “Kunnen er nog meer mensen meedoen?” vroeg Ingrid en het antwoord niet afwachtend liet ze zich met haar kutje op het gezicht van Moniques vader zakken die gretig zijn tong in haar fraaie kutje stak. Terwijl ze haar natte kutje op zijn gezicht duwde wenkte ze Moniques moeder naderbij. “Kun je het nog een keer?” vroeg ze en bukte zich voorover. Die had meteen door wat er van haar verlangd werd, ze ging op haar rug achter haar man liggen en Ingrid boog voorover en begon haar kut te likken. Van alle kanten hoorde ik nu gekreun, gehijg, geschreeuw en soppende geluiden. Toen ik Herman’s lul uit mijn mond liet schieten om even op verhaal te komen zag ik dat Maria en Geert zich inmiddels ook bij ons op het grasveld gevoegd hadden en dat Geert zijn lul in een bijna onmogelijke pose in de mond van Moniques moeder had gemanoeuvreerd.

Maria zat op haar knieën op het gras en vingerde zichzelf. Wat een gezamenlijk ontbijt had moeten worden was uitgedraaid op een grote groepsseks party! Terwijl ik lustig op en neer wipte op de dikke lul van Moniques vader, nam ik Herman’s lul weer in mijn mond en zoog op zijn glanzende eikel alsof mijn leven ervan af hing. Met mijn rechterhand draaide ik inmiddels kleine cirkeltjes over mijn klitje en toen ik voelde dat ik bijna klaarkwam oefende ik meer druk uit. Ik liet de lul andermaal uit mijn mond schieten en begon te kreunen en te hijgen dat ik klaar ging komen. Op dat moment omklemden de handen van Moniques vader krachtiger om mijn heupen en reeg hij me stevig vast op zijn grote lul. Ik voelde zijn lul in mijn onderlichaam kloppen en op het moment dat ik zwaar snuivend klaar kwam vulde hij mijn kutje met zijn warme sperma! Meteen kroop ik van hem af en ging op mijn knieën voor Herman op het gras zitten. Uitdagend stak ik mijn billen omhoog en commandeerde: “Kom op, steek die harde lul van je in mijn kutje!” Ik was nog niet uitgesproken of hij zat al achter me en schoof zijn lul bij me naar binnen. Het sperma van zijn voorganger droop langs mijn benen naar beneden en het was zo’n natte en geile bedoeling in mijn kutje dat Herman’s lul er telkens uitfloepte. Hij trok zich terug en wreef met zijn handen het sperma van mijn kutje over en tussen mijn billen. Toen stak hij zijn lul weer naar binnen en tegelijkertijd verdween een van zijn vingers in mijn kont! Ik kreunde goedkeurend en begon lekker tegen hem in te stoten. Hij ging over mijn rug heen hangen en fluisterde zachtjes in mijn oor: “Vind je dit lekker?” Ik knikte slechts en draaide als reactie extra met mijn billen. Herman trok zich nu terug uit mijn kutje en plaatste zijn paarse eikel voor mijn poepertje. Voordat ik er erg in had was hij al half bij me binnen gedrongen.
Auteur : max55 / Geschreven op : 02 mei 2018 - 14:03 / Hits : 9422 / Waardering : 2.50
Print verhaal Mail vriend
onder Gerelateerde verhalen

Het personeelsuitje 1
Auteur : max55 / Geschreven op : 10 april 2018 - 11:42 / Hits : 21326 / Waardering : 3.33

Het personeelsuitje 3
Auteur : max55 / Geschreven op : 17 april 2018 - 16:44 / Hits : 17990 / Waardering : 3.22

Personeelsuitje
Auteur : Susan / Geschreven op : 29 november 2009 - 12:18 / Hits : 19333 / Waardering : 2.71

Het personeelsuitje 2
Auteur : max55 / Geschreven op : 13 april 2018 - 09:50 / Hits : 13037 / Waardering : 2.66

onder Bekijk commentaar
Er zijn geen reacties gevonden.
onder Geef commentaar
Je moet ingelogd zijn om commentaar te geven.
onder Geef score
Je moet ingelogd zijn om te kunnen stemmen.


 
 
Hoofdpagina / Categorieën / Onze Partners / WebLinks / Contact / RSS / Disclaimer / Adverteren

footer

Gehost door Wodyweb