Zoek snel een verhaal...
 
Gertibaldi
 
 


Welkom bezoek(st)er! Je kunt hier registeren.

Met hun dochters op pad dl 2
Klein lettertype Groot lettertype Grootste lettertype

Waardering
Met hun dochters op pad dl 2
Tijdens het tanken keken ze naar een groep HD rijders die kwamen aanrijden zodat Cindy en Linda al snel in gesprek waren met de jongens en twee meiden, om na het tanken bij de bosjes in de zon te gaan zitten met z’n allen.
Na een tijdje stonden de 2 meiden op en lieten Cin en Lin meelopen naar het pompstation om frisdrank te kopen.
“Netjes hoor!” zei Linda tegen Marloes die afrekende.
“Wat netjes? Je denkt toch niet dat ik als ik pissen moet dat het frisdrank is. Misschien smaak ik wel zo, maar dan toch echt met rum erbij! En wat netjes betreft; we keken net met ons allen constant tussen jullie benen. Nooit gehoord van slipjes?” lachte ze.
“In de zadeltassen zit meer drank dan een compagnie Huzaren kan wegdrinken” bekende Louise die niet eens acht sloeg op de mededeling van haar vriendin, intussen de flessen pakte samen met Marloes, Cin en Lin weer naar buiten liep en op afstand de mannen al geconcentreerd zag luisteren naar Ruud en Ronald.
Toen de 4 meiden bij de groep aankwamen werden Linda en Cindy met andere ogen door de jongens bekeken en kregen meerdere knipogen.
“We hebben net aan de jongens verteld hoe onze eerste vakantiedag was met onze dochters!” legde Ronald Marloes en Louise uit.
“En dat gaan jullie breeduit aan iedereen vertellen?” vroeg Cindy liefjes.
“Weten jullie, al 4 dagen worden Louise en ik constant geneukt door die 5. We weten er alles van en hadden besloten om vandaag een rustdag in te lassen!” bekende Marloes die meteen het topje van Cindy omhoog trok en haar borsten aan de groep toonde.
Daarna ritste ze het rokje van Cindy los en kwam de groep in beweging zodat niet veel later de meiden compleet naakt tussen de bosjes zaten.
“Zo te zien moeten we onze rustdag maar even uitstellen!” zei Marloes die naast Ruud ging liggen en Louise naast Ronald.
Niet veel later keken ze met hun 4-en hoe Cindy en Linda werden bespeeld door de 5 mannen.
Met elkaar genoten ze niet alleen van elkaar maar ook hoe Cindy en Linda de ene lul na de andere lul- en vaak meerderen tegelijk in hun kut of mond hadden.
Terwijl Ruud en Ronald op hun gemak of Marloes of Louise neukten luisterden ze naar de geluiden die hun dochters maakten terwijl ze meedogenloos werden doorgeneukt. De ene na de andere nam toegang tot hun kut en niet lang daarna liep het eerste zaad eruit.

“Dit is heerlijk om weer ’n keer normaal te neuken. Lekker op ons gemak” hijgde Marloes met Ruud in haar kut.
“We waren er wel aan toe!” gaf Louise hijgend antwoord en liet zich uitgebreid likken door Ronald.
Steeds hoorden ze een korte gil of aanhoudend gegrom uit de monden van Cindy of Linda komen en letten er niet eens meer op zodat ze niet eens zagen hoe beide meiden letterlijk over het gras werden geneukt. De eerste melding dat ze klaarkwam was van Linda die met 3 jongens tegelijkertijd bezig was en vervolgens werd Cindy zwaar onder vuur genomen door de andere 2.
Marloes trok Louise omhoog en gingen op hun handen en knieën zitten zodat Ruud en Ronald hun konden neuken terwijl ze naar de groep keken.
Een vredig tafereel zagen ze voor zich en lieten zich op hun gemak neuken met de handen van Ruud en Ronald op hun heupen of onder hun buik.
De andere 2 meiden wisten niet waar ze het zoeken moesten en werden letterlijk in alle standjes en houdingen geneukt door de 5 mannen en dropen na een uur doorneuken van het zaad zodat Ruud en Ronald niet anders konden dan ook klaarkomen in de kut van Marloes en Louise.
Niet veel later werden Cindy, Linda, Marloes en Louise nogmaals klaargeneukt voor de ogen van Ruud en Ronald.
Terwijl Marloes nog krimpend aan het klaarkomen was, was Ronald al bezig om de drank weer in te schenken en gaf Marloes haar bekertje terwijl de laatste siddering uit haar lichaam gleed maar moest wachten op Cindy en Linda die de jongens nog aan het droogpijpen waren.

Op een gegeven moment ging een van de jongen op handen en knieën zitten wat een teken was voor de andere 4 en werd eerst Marloes omhoog getrokken die zich liet vallen in de armen van 2 jongens terwijl de andere 2 haar benen pakten en haar op de rug van degene zette die geknield zat. Meteen trokken ze haar benen naar haar borsten en wenkten Cindy en Linda zodat niet veel later de hele groep om Marloes zat.
Nu was het Marloes die openlijk door Cindy op haar G-spot werd gepakt terwijl Linda het klitje van haar onder behandeling nam.
Niet veel later kwam Marloes weer schaamteloos kreunend klaar en spoot sissende meerder stralen kutgeil over de rug van de jongen waarna Louise aan de beurt was en hetzelfde ritueel ervaarde en eveneens ontspannen aan het squirten was.
Daarna hielpen Marloes en Louise Linda en Cindy naar een orgasme en keerde de rust weer terug in de groep.
Na een uurtje praten en neuken vond Linda het genoeg en haalde 2 jongens uit het lichaam van Cindy en veegde het zaad tussen haar dijbenen weg.
Ook Ruud en Ronald werden verlost van Marloes en Louise en kleedden iedereen zich weer aan en reden na het afscheid weg.
“Toch mis ik nog het slipje van Tineke!” gilde Cindy boven het geluid van de motoren tegen haar vader en gaf hem de slipjes van Marloes en Louise die hij weer over de spiegel liet glijden om te wapperen in de wind.

Terug in het hotel werd eerst uitgebreid gedoucht en nadat iedereen was opgefrist togen ze weer naar het terras en werd de dag geëvalueerd.
“Pfffff, dit leventje bevalt me uitstekend” glimlachte Cindy die ontspannen zat met een borrel in haar hand.
“Hoe vond jij het Ruud, dat Tineke je zo geraffineerd jou je dochter liet neuken?” vroeg Ronald een nog niet besproken onderwerp.
“Daar kan ik kort op antwoorden! Lekker en apart!” antwoordde Ruud zonder twijfel en zag zijn dochter meteen glunderen waarna het gesprek stopte omdat Moniek op het terras liep om de tafeltjes schoon te maken.

“Je bent weer druk bezig Moniek!” zei Ruud.
“Het is rustig. Ik heb vanavond ook bardienst en vanaf morgen ben ik 2 dagen vrij” antwoordde Moniek tijdens de werkzaamheden en liep al poetsend weer naar binnen zodat Ruud opstond om zelf de drankjes op te halen.
“Ik wilde wat bestellen en neem het meteen mee. Dan hoef jij niet te lopen!” kwam Ruud binnen.
Terwijl Moniek de drankjes inschonk keek ze Ruud aan.
“Je bent de was vergeten. Die hangt nog aan je spiegels. Straks zijn hun slipjes weg” lachte Moniek.
“Oh, shit, ja. Inderdaad. Nee, die slipjes zijn niet van Cindy en Linda” herkende Ruud hetgeen Moniek bedoelde.
“Je hoeft niet te ontkennen. Nergens nodig voor maar haal ze toch maar weg. Niet iedereen staat daar zo open voor, maar maak je niet druk, ik begrijp jullie en daarbij moeten jullie de groeten hebben van Tineke. Die slaapt weer thuis en niet meer in het hotel” ging Moniek door.
“Thuis? Niet in het hotel?” vroeg Ruud.
“Tineke werkt hier en bij haar moest wat opgeknapt worden. Daarom sliep ze hier de afgelopen dagen. Dus is weer thuis maar ik heb alles gehoord. Dan weet je het” sprak ze hem bij.
“Alles gehoord?” stamelde Ruud.
“Yes en daarom herkende ik het toen ik hun slipjes aan je motor zag hangen” ging ze voorzichtig verder en zette de drankjes op het dienblad zodat Ruud de bestelling mee naar buiten kon nemen.

“De slipjes van Marlies en Louise hangen nog om mijn spiegel en Moniek denkt dat het de slipjes van jullie zijn!” sprak Ruud iedereen snel bij zodat Cindy snel naar de motor liep om diefstal van de slipjes te voorkomen.
“Deze kunnen niet meer gejat worden zoals die van Tineke” lachte Linda die de slipjes van tafel pakte en in haar tasje opborg.
“Wat Tineke betreft, die schijnt hier te werken, is weer thuis omdat haar woning opgeknapt is. Net vernomen van Moniek” vervolgde Ruud.
“Dus ze denkt dat die slipjes van ons zijn. In dat geval zal ze wel twijfels hebben over jullie!” lachte Cindy.
“Niet over ons, maar over ons allemaal!” zuchtte Ronald somber.
“Nou, nee, niet direct. Ze gaf aan dat ze er begrip voor had” zei Ruud nadenkend over de ontstane situatie.
“Dan wordt het tijd om te vertrekken om vragen te voorkomen!” antwoordde Ronald.
“Hoe kan je je schuldig voelen als ze al heeft gezegd dat ze er begrip voor heeft! We hoeven alleen maar te weten wat ze exact bedoeld” opperde Cindy.
“Loop gerust naar binnen en vraag het haar!” zei Ruud hoofdschuddend.
“Ik ga plassen!” antwoordde Cindy en liep inderdaad naar binnen.

“Ze zijn van de spiegel hoor!” bekende Cindy meteen bij binnenkomst en liep door naar de toiletgroep en kwam niet veel later weer terug.
“Het is beter om de was maar niet te laten hangen. Mensen worden anders jaloers!” glimlachte Moniek zodat Cindy genoodzaakt was om fatsoenshalve even te blijven staan.
“Het waren niet onze slipjes hoor!” bekende ook Cindy.
“Tuurlijk niet, jullie gaan een stuk rijden en dan waaien de slipjes van anderen zomaar over de spiegel. Maar tegen je vader heb ik al gezegd dat ik er begrip voor heb dus maak je niet ongerust” lachte Moniek hardop en ging weer aan het werk.

“Ook tegen mij heeft ze gezegd dat ze er begrip voor heeft. Dus laten we vanavond maar beneden blijven zitten” sprak Cin iedereen bij.
“Ze heeft bardienst. Laten we dan maar afwachten of ze nog wat meer zegt” gaf Ruud aan.
“Maar nu even terug naar net. Ik vond het lekker en apart heb ik gezegd maar wat vinden jullie wat er gebeurd momenteel?” gooide Ruud het over een andere boeg.
“Laat ik het maar meteen zeggen. Ik vond het al spannend dat ik je zag neuken met Linda en wist toen al dat van het ene, ook het andere zou kunnen gebeuren. Zeker op de manier waarop we bezig waren. Ik was al aan het idee gewend dat ik door je geneukt zou worden en het was zeker spannend. Ik heb geen spijt!” bevestigde Cindy haar mening.
“En ik ook niet. Thuis stoppen we ermee maar nu hebben we vakantie!” bekende ook Linda en legde haar hand op het bovenbeen van haar vader.
“Nu mag jij drank halen!” gaf Ruud Cindy aan die meteen met de glazen naar binnen liep.

“We zetten je weer aan het werk!” kwam Cin lachend binnen.
“Vandaag werken, daarna 2 dagen vrij, dus zeg het maar!”
“Morgen vrij, Tineke vrij, wie werkt er dan nog in het hotel?” vroeg Cindy.
“We hebben meer collega’s. Morgen is mijn zoon jarig en dan ben ik altijd thuis” sprak Moniek haar bij.
“Groot feest dus”
“Nee, mijn zoon wil dat niet. Die is een beetje teruggetrokken en daarom ben ik thuis om het toch een beetje speciaal te maken die dag” antwoordde Moniek.
“Dan komen we met ons allen naar jullie toe en maken er een feest van” opperde Cindy speels wetende dat dat toch niet zou gebeuren en wilde met het dienblad weer naar buiten lopen toen ze iedereen naar binnen zag komen.
“Het regent op de wereld!” zei Ronald, pakte zijn drankje van het dienblad en liep direct door naar de bar.
Even later stond Cindy met een leeg dienblad in de hal en liep maar terug.
“Nou, daar zitten we dan! Buiten regent het dus we komen jou lastig vallen!” legde Ronald hun plannen uit aan Moniek.
“Gezellig, hier sta ik anders ook maar alleen. Receptie- en bardienst kan hier wel tegelijk!” gaf Moniek aan en spoelde de glazen.
“Gaan jullie morgen nog wat speciaals doen?” vroeg Cindy die meteen aan de anderen uitlegde wat Moniek over haar zoon had gezegd.
“Morgen gaan we niet weg. Hij is erg verlegen, zelfs teruggetrokken en wil niet in de belangstelling staan. Best wel jammer dat hij daardoor geen vrienden heeft. Ik heb het daar zo vaak over gehad met hem. Ik zie aan jullie hoe het anders kan” zuchtte Moniek.
“Dan komen we met ons allen een uurtje langs. Dan doen wij ook alsof we verlegen zijn!” opperde Linda.
“We gaan toch geen rollenspel spelen Lin!” corrigeerde Ronald zijn dochter.
“Het is toch jammer dat hij alleen met zijn ouders zijn verjaardag moet vieren. Jullie kunnen praten over jullie motoren. Misschien vindt hij dat wel leuk!” verdedigde Linda zich.
“Ik ben al jaren gescheiden en woon alleen met mijn zoon” haakte Moniek in en zag Ruud haar een knipoog geven.
“Dat zijn de ideale verjaardagen. Rustig, geen herrie, tafelzilver wordt niet gejat en de kosten minimaal!” herkende Ruud de situatie.
“Jullie hebben makkelijk praten. Jullie dochters staan, 24u per dag in de belangstelling en wat wil je als vader nog meer!” lachte Moniek om de situatie.
“Onze vaders zijn ook gescheiden” zei Cindy, die terugdacht aan het verzonnen verhaal tegen Tineke.
“Dat heb ik gehoord. Maar jullie gaan wel met elkaar gezellig een paar dagen weg. Dus dan moet jullie relatie wel goed zijn denk ik!” gaf Moniek aan.
“Daar heb je wel een punt. We zijn wat dat betreft erg blij met onze dochters” antwoordde Ronald en legde onbewust zijn hand op het been van Linda.
“Maar ik heb het ook getroffen met mijn zoon, wellicht anders dan andere moeders het hebben, maar toch.”
“Het kan nooit een echte straf zijn!” probeerde Ruud haar toch op te vangen.
“Enfin, ik heb mijn zoon, jullie je dochters. Eigenlijk allemaal hetzelfde gezien wat allemaal aan jullie spiegels hangt” gaf Moniek iets meer prijs zonder wat te zeggen.
“Ik had al gezegd dat het niet hun slipjes waren!” herinnerde Ruud Moniek aan hetgeen hij al had gezegd.
“En ik heb al gezegd dat ik er begrip voor heb dus voor mij hoeven jullie geen geheimen te hebben!” sprak Moniek zachter.
“Het zijn wél onze slipjes!” gaf Cindy ineens aan tot grote verbazing van de andere 3.
“Zie je wel. Fijn toch!” zei Moniek glimlachend.
“Heb jij ook een aparte relatie met je zoon?” fluisterde Cindy en legde bewust ook haar hand op het dijbeen van haar vader.
“Wat bedoel je precies?” vroeg Moniek ineens schuchter.
“Laat ik het zo maar in vertrouwen zeggen; heb je ook sex met je zoon net als onze vaders met ons hebben?” gaf Cindy onomwonden aan en zag Moniek bevestigend knikken.
“Grappig om te horen. Jullie zijn allemaal gescheiden en wij hadden het er net op het terras over” ging Linda meteen door.
“Over de scheiding van jullie ouders?” vroeg Moniek onschuldig.
“Nee, over sex. Ronald vroeg aan Ruud of hij ooit spijt had gehad dat hij met zijn dochter neukte” gaf Linda grof en openlijk aan.
“En wat heb je gezegd?” vroeg Moniek aan Ruud.
“Lekker en apart heb ik gezegd!” gaf Ruud eerlijk aan.
“Doordat we genoodzaakt waren om met z’n allen op 1 kamer te slapen kwam van het ene het andere en momenteel wordt ik niet alleen gelikt door mijn vader én Cindy maar ook door Ruud. Het bevalt ons prima!” erkende Linda het verhaal.
“Dus zo te horen komen jullie niets te kort met elkaar! Maar jullie hebben gelijk!” beaamde Moniek hun standpunt.
“Kom eens naast me staan Moniek!” zei Cindy en toen Moniek tussen Ruud en Cindy instond voelde ze de hand van Cindy langs haar benen omhoog glijden tot op haar slipje.
“Moniek heeft wel een slipje aan!” bekende Cindy aan de anderen en zag Moniek schuchter om zich heen kijken en zag daarna hoe Ruud het rokje van zijn dochter omhoog trok om Moniek te laten zien wat Cindy bedoelde.
“Even wat controleren Pa!” gaf Cindy aan en gleed met haar vingers onder het elastiek van het slipje en streelde meteen de lipjes van Moniek.
“Voelen jullie ook maar eens!” hijgde Cindy van opwinding die meteen de vingers van Ruud onder haar rokje en in haar slipje voelde en die daarna plaatsmaakte voor Linda en Ronald.
Met z’n 4-en waren ze bezig met Moniek die krampachtig naar de deur keek om te voorkomen dat ze betrapt zouden worden.
“Linda, Ronald, als er iemand binnenkomt zeggen jullie dat Moniek zo terugkomt!” zei Cindy en trok Moniek en haar vader mee naar de toiletgroep.
“Jij mag Moniek laten zien dat we het allemaal menen!” zei Cindy tegen haar vader en haalde haar borsten uit haar topje en maakte de gulp van Ruud snel open, haalde zijn lul eruit en nam die meteen in haar mond en keek de verbaasde Moniek al pijpend aan.
Toen de lul van Ruud staalhard tegen zijn buik stond bukte Cindy en voelde niet veel later hoe haar vader in haar kut drong en Moniek liet zien dat hij zijn dochter neukte.
“Hebben we je kunnen overtuigen?” vroeg Ruud hijgend aan Moniek die met verrukte ogen vader en dochter zag neuken.
“ohhhh, ditttt is weerrr zo lekkkeer Pa. Wwe gaan strakkkkks weer langdurigggggg neuken!” kreunde Cindy die iets draaide zodat ze haar handen onder het rokje van Moniek haar heupen kon vasthouden zodat ze in balans bleef.
Langzaam stroopte Cindy het slipje van Moniek naar beneden en liet haar eruit stappen waarna ze het rokje omhoog trok zodat ze tegen de kut van Moniek aankeek.
Terwijl Cindy door haar vader werd geneukt voelde Moniek de vingers van Cindy al over haar lipjes en niet veel later over haar klitje waarna Cindy weer recht ging staan zodat de lul van haar vader met een klap tegen zijn buik sloeg.
“Jaaaaaaaaaa, ohh jaaaa” kreunde Moniek die door Cindy voorover werd geduwd en de harde lul van Ruud in haar kut voelde.
Terwijl Moniek werd geneukt voelde ze de vingers van Cindy weer op haar klitje.
“Ohhhh wattttt issss ddddditttttt geil!” kreunde Moniek die Cindy vasthield.
“Genoeg Pa. Moniek blijft even hier en wij gaan terug!” gaf Cindy aan en liepen samen terug naar de bar.
“Nu jullie! Wij letten op!” zei Cindy tegen Linda zodat Ronald en Linda meteen naar de toiletgroep liepen.
Niet veel later werd Moniek geneukt door Ronald terwijl Linda met haar aan het vrijen was waarbij de tepels van Moniek werden bespeeld door Ronald.
Steeds harder begon Moniek te kreunen van het onverwachte spektakel en voelde hoe haar sappen uit haar kut stroomde.
“Laten we maar terug gaan Pa. Dan kunnen we aan de bar verder praten want ik heb er geen zin in dat Moniek problemen gaat krijgen” en duwde haar vader uit Moniek.
“Mijn hemel wat was dat lekker en spontaan!” hijgde Moniek nog na en moest van Linda nog even haar vader pijpen waarna ze ook van Ronald werd afgeduwd, hun kleding fatsoeneerde en onbevredigd weer naar de bar liepen.

“We weten niet of je tijd en zin hebt om na je dienst naar onze kamer te komen. Zoja dan kunnen we neuken maar eerst ga je alles over jou en je zoon vertellen” stelde Cindy Moniek voor en namen de tijd om naar het verhaal van Moniek te luisteren die tussen de bedrijven door met andere gasten bezig was.
Naarmate de avond verstreek werd het rustiger in de bar en werden Ruud en Ronald ineens naar de wc’s gestuurd.
“Je moet ook naar de wc!” zei Cindy slechts tegen Moniek die haar even aankeek en daarna vertrok.
In de wc werd ze opgevangen door Ruud en Ronald en stond niet veel later gebukt, met haar rokje over haar billen, de lul van Ruud in haar warme kut en die van Ronald in haar mond.
Schaamteloos ging Moniek zich te buiten aan opgevoerde geilheid en voelde onophoudelijk de ene na de andere lul in haar kut of mond.
Terwijl beide mannen het tempo in Moniek opvoerde liepen er meer en meer sappen langs haar dijen naar beneden en had de grootste moeite om niet te hard te kreunen.
Slag na slag ving ze met haar heupen op terwijl haar borsten schudden onder het sexueel geweld in haar kut en maakte Moniek zich op voor haar eerste orgasme bij Ruud en Ronald en schrok even toen Linda binnenkwam.
“Je bent goed bezig!” zei Linda tegen Moniek, pakte haar armen en hield die op haar rug vast waarna ze Moniek hij haar haren vasthield en toekeek hoe haar vader Moniek neukte en Moniek Ruud pijpte.
Machteloos maar lekkend van geilheid voelde Moniek zich gebruikt en kwam ineens luid kreunend en grommend klaar waarna Linda, haar tepels strelend, Moniek opving.
“Dit had ik echt nodig!” hijgde Moniek nog na waarna ze weer naar de bar vertrokken.

“Moniek is trouwens klaargekomen!” sprak Linda haar vriendin bij terwijl Moniek voorbij liep.
“Lekker?” vroeg Cindy.
“Even waren bij mij de rollen omgedraaid en werd ik min of meer gedwongen. Heerlijk. Een hele andere ervaring weer. Maar ik moet Marco soms door zijn terughoudendheid wat steviger aanpakken!” bekende Moniek die haar telefoon pakte en wat foto’s van haar zoon liet zien.
“Als we morgen bij Moniek zijn, dan zijn wij ook terughoudend én verlegen en moeten jullie ons ook maar stimuleren. Linda en ik spelen het spel wel mee en betrekken Marco erbij. Wat mij betreft mag hij in me!” zei Cindy met een zucht.
“Ik ben razend benieuwd hoe Moniek met hem bezig is en wij kunnen kijken!” beaamde Linda.
“Dat wordt dus inderdaad een rollenspel” genoot Ronald weer van de nieuwe ontwikkelingen en kwam langzamerhand een einde aan de avond en na een gemaakte afspraak vertrok Moniek toch maar naar huis en de anderen naar hun kamer.
“Voor vandaag is het genoeg geweest. Even krachten verzamelen voor morgen!” gaf Ronald aan maar was wel aan het vrijen met Cindy en Linda met Ruud.

“Druk geweest Ma?” vroeg Marco toen Moniek thuiskwam.
“Normale dag, niet druk maar wel gezellig. Leuke mensen in het hotel. Ik heb met 2 vaders met 2 dochters zitten praten. Ook gescheiden” sprak Moniek hem bij en ging zitten om haar voeten eindelijk rust te geven.
“Zal ik wat te drinken voor je inschenken?” bood Marco aan.
“Ik ga me even omkleden dus schenk jij maar in. Je bent over een half uurtje jarig!” zei Moniek en vertrok naar de badkamer om zich te wassen zodat alle geuren waren verdwenen, trok een badjas aan en ging weer naar beneden waar haar drankje al klaarstond.
“Masseer jij mijn voeten maar. De hele dag gestaan dus haal die vermoeidheid maar weg” zei Moniek en zag hoe haar zoon op de salontafel ging zitten waarna ze haar voeten op zijn benen legde, toekeek hoe hij die masseerden en begon haar verhaal.

“Ik kwam dus die vaders met hun 2 dochters tegen. Die 2 zijn net zo verlegen en teruggetrokken als jij. Dus niet alleen ik maar ook die vaders zag ik steeds hun dochters motiveren om wat meer met anderen om te gaan. Ik dacht meteen aan jou toen ik het zag. Met die vaders heb ik veel gesproken, soms met Cindy en Linda maar je weet zelf hoe verlegenheid aanvoelt. En toch voelde ik een speciale band tussen hun. Net als wij die hebben!” vertelde Moniek en zag haar zoon soms naar haar borsten kijken.
Omdat de badjas gesloten was trok Moniek haar centuur steeds iets losser zodat Marco uiteindelijk haar borsten zag.
Toen ze hem er naar zag kijken stond ze op, trok haar badjas uit en ging weer op de bank zitten en zag hem naar haar kijken.
“Gefeliciteerd lieverd. Je bent nu jarig!” zei Moniek, stond weer op en pakte het cadeau voor haar zoon.
Na enkele minuten legde hij het weer weg en bedankte zijn moeder en zag hoe ze met haar benen uit elkaar zat.
“Mama is moe en wil dat je me likt!” gaf Moniek aan en terwijl Marco weer “verlegen” tussen haar benen ging zitten drukte ze zijn hoofd tussen haar benen en vervolgde haar gesprek en vertelde hem het verhaal over beide dochters.
“Ik moest naar de wc en toen ik daar was hoorde ik een van de vaders neuken met zijn dochter. Het waren Ruud en Cindy. Er zijn dus meer mensen die sex hebben met hun kinderen. Toen ik weer achter de bar stond kwamen ze terug van de wc en moeten geweten hebben dat ik moest plassen. Beetje bij beetje hoorde ik het verhaal en hoe meer ik over ons vertelde, hoe meer die vaders aangaven. Hun dochters hebben ook geennn vvvrienden zoals jij en ddaarom heb ik ze morgen uitgggenodigddd. Dann kunnnenn jullliee met elkaaaaaaar pratennn. Misschiennnnn begrijpennn julliee dan meerrr van elkaaaar dooorr er overrr te prattennn. Godver Marco, wat zuigggg je lekkkker op mijnnnn klitt” kreunde Moniek opgewonden van haar eigen verhaal en het likken in haar kut.
“Dus we zijn dan niet met ons 2-en?” vroeg Marco twijfelend.
“Lik me. Dan vertel ik het verder!” stimuleerde Moniek haar zoon en voelde zijn tong tussen haar lipjes.
“Die andere vader heet Ronald en zijn dochter Linda. Ook Ronald gaf ineennsss aannn dattt hij naar de wc gingggg en nam zijn dochterrrr meeee. Ruud en Cindy kekennnnn niet eenssss op zodat Mama wistttt dat Ronald ookkk met zijn dochterrrrrrrr bezig was. Ruudddd zag dat ik nerveus wasss omdat ik aannn ons dacht en ssstuurdeee me ook naarrrr de wc. Toen ik niet durfde nammm hij me meeee en liet me horennnnn hoe Ronald metttt zijn dochter bezig wasss. Toennnn opende hij de deuuurrr en zag ik hoeee hij zichhh liet pijpennnn door Lindaaaa” kreunde Moniek die steeds geiler werd.
“Zie je datttt ookkk andere ouderssss hun kind moetttennnn stimuleren. We doennnn het voor jullieee!” gaf Moniek hijgend verder aan, met haar benen ver uit elkaar.
“En die heb je uitgenodigd morgen!” stamelde Marco die zijn lippen drooglikte.
“Ja, maar ik heb niets over ons gezegd. Hun maakt het niet uit wat anderen denken en dat is goed. Zo bbbbegeleiden ze toch hhhhun dochters en die blijken errrr plezier in ttte hebben. Net als wij!” ging Moniek verder.
Niet veel later zat Marco op de rugleuning van de bank en werd gepijpt door Moniek waarna Moniek zich liet neuken.

Toen ze later diezelfde dag de motoren hoorde aankomen werden Marco en Moniek zichtbaar nerveus.
“Doe jij maar de deur open Ma!” gaf hij direct aan en zag daarna de ploeg binnenkomen om zijn verjaardag te vieren.
Steeds keek Marco voorzichtig naar Linda en Cindy die goed in hun rol zaten en steeds vertwijfeld naar hem zagen kijken terwijl de ouders met elkaar in gesprek waren.
“Gaan jullie anders met Marco naar zijn kamer. Daar kunnen jullie praten en spelletjes doen!” gaf Moniek als hint en zag dat haar zoon blij was dat hij de kamer uitkon, gevolgd door de meiden.

“Wij zijn hier met vakantie met onze vaders en na hun scheiding zijn ze nog steeds vrienden en wij zorgen voor hun” sprak Linda hem bij.
“Ik zorg ook voor mijn moeder en andersom” gaf Marco aan die alles schoorvoetend verwerkte maar wel steeds naar de meiden keek.
“Is jouw moeder ook zo streng? Onze vaders zijn dat wel soms. Ze zeggen dat ze dat zijn voor onze bestwil omdat we geen vrienden hebben. Ik heb begrepen dat jij die ook niet hebt!” sprak Cindy zachtjes.
“Soms is ze wel streng. Ik moet zorgen dat ik vrienden krijg zegt ze maar dat vind ik moeilijk!” bekende Marco en zag hoe Linda gedraaid op zijn bed zat waardoor hij tussen haar benen kon kijken en haar kutje zag.
“Onze vaders zijn wel streng en we moeten echt luisteren soms. Daarom zorgen we dan ook voor ze. Door ons willen ze geen nieuwe vriendin. Dat kom wel als we de deur uit zijn zeggen ze!” haakte Cindy meteen in.
“Maar we willen niet eens het huis uit. Dit leven bevalt ons wel en hebben niemand verder nodig. Mijn enige vriendin is Cindy en die ken ik vanaf mijn 3e jaar. Ook wij delen alles” ging Linda erop door.
“Best wel grappig om zomaar iemand tegen te komen die net als wij zijn. Zelfs dezelfde strenge vader en moeder!” lachte Cindy voorzichtig en zag Marco tussen de benen van Linda kijken.
“Wij hebben wel alle vrijheid hoor, maar soms willen onze vaders dat we voor de gezelligheid bij hun komen slapen, laatst heeft m’n vader me zelfs gewassen onder de douche. Dat was wel gezellig om gewassen te worden en tegelijk te praten!” verzon Linda.
“Herken jij dat ook?” vroeg Cindy.
“Dat ik bij mijn moeder in bed moet liggen? Ja, soms wil ze had wel. Vaak in het weekend omdat ze dan vrij is” bekende Marco.
“Maar jullie kunnen toch elke vriend krijgen die jullie willen!” gaf hij zijn mening.
“Dat kunnen we ook tegen jou zeggen! Je ziet er toch goed uit. Maar wij hebben het er vaak samen over gehad en zijn tevreden met wat we hebben. We hebben zelfs sex met onze vaders maar ook met elkaar” fluisterde Linda.
“Heb jij dat ook met je moeder als je bij haar in bed ligt. Toe vertel!” vroeg Cindy nieuwsgierig.
“Als ik bij mijn moeder in bed lig dan moet ik allerlei dingen doen” bekende Marco steeds openhartiger aan zijn vermeende lotgenoten.
“Vertel, we maken, denk ik, met ons drieën hetzelfde mee” zei Cindy die in kleermakerszit op bed ging zitten en openlijk haar kut aan Marco toonde.
“Marco kan tussen je benen naar je kut kijken!” zette Linda grof in.
“Hij ziet toch ook de kut van zijn moeder! Vertel Marco, neuk je ook je moeder zoals onze vaders ons neuken? In het hotel zijn we zelfs door beide vaders geneukt maar die situatie was zo ontstaan!” draafde Cindy door.
“Ja, ik neuk ook mijn moeder” stamelde Marco geil geworden.
“En je wordt ook door haar gepijpt? Vertel, we zeggen niets tegen anderen maar zijn blij te horen dat we niet de enige zijn!” hitste Linda hem op.
“Vannacht toen ze na het werk thuis kwam moest ik haar likken en daarna neuken!” bekende hij en zag hoe Cindy haar hand op het dijbeen van Linda had gelegd.
“Onze vaders hebben je moeder gewoonweg laten zien hoe we werden geneukt in de wc” bevestigde Cindy het verhaal dat hij al van zijn moeder had gehoord.
“Dat zal wel komen omdat ze elkaar vertrouwden” vervolgde Linda haar op haar lijf geschreven rol.
“Zou het bij jou ook zo kunnen zijn dat je geen meisje wilt hebben omdat je je moeder hebt zoals wij onze vaders?” probeerde Cindy hem uit te horen en liet haar vingers tijdens het gesprek tussen de lipjes van Linda glijden.
“Dattt zouuu bessttt welll mogelijk zijn. Mijn moederrr kenn ik, anderennnn niet” hijgde Marco die zag dat Linda openlijk werd gevingerd.

“Ik denk dat ze elkaar een beetje gevonden hebben. Hij komt in ieder geval niet zoals anders naar beneden” zei Moniek niet tegen dovemansoren en zag beide mannen opstaan zodat direct haar hart in haar lichaam begon te bonzen terwijl ze terugdacht aan de verhalen van Tineke.
Rustig hield Ruud zijn hand in haar nek en drukte zijn lippen op die van haar terwijl Ronald met zijn handen onder haar rokje gleed en haar slipje uittrok.
Terwijl Moniek met Ruud bleef vrijen kleedde Ronald Moniek verder uit zodat ze niet veel later naakt in de kamer stond.
Daarna kleedde Ronald zich uit en ging met Moniek vrijen waarna ook Ruud zich uitkleedde en Moniek op het randje van de bank zette zodat ze met haar rug tegen de leuning kon liggen.
“Neuk jij Moniek eerst, ik laat me pijpen!” gaf Ronald aan en voelde, toen hij op de armleuning zat, de warme mond van Moniek om zijn lul terwijl ze hem in haar mond aftrok.
Met rustige bewegingen genoot Ruud van de lekkende kut waar hij soepel in- en uitgleed en toekeek hoe Moniek zijn vriend pijpte.

“Trek je broek uit en laat ons je lul zien!” hijgde Linda met haar benen ver uit elkaar en zag hoe hij zich twijfelend uitkleedde maar toch even later naakt stond te kijken hoe Cindy zittend op haar knieën haar vriendin likte en hij kon kijken naar haar billen en kutje.
“Ggga achttter Cindy zzzzitten!” kreunde Linda die zag hoe hard de lul van Marco was.
“Mijnnnnn Hemel Lin, hij zittttt in me kutttttt” kreunde Cindy die zijn handen op haar heupen voelde, zijn lul diep in haar buikje.
“Daar is onze kut voorrr” hijgde Linda die Marco bleef aankijken terwijl hij Cindy aan het neuken was.
Na een tijdje stopte Cindy met het likken van de kut van haar vriendin, haalde Marco uit haar kut en liet hem Linda neuken.
“Gaaf dit he!” kreunde Linda verrukt door de ontspannen houding van Marco.
“Jaaa, ditt is heerrlijk” hijgde Marco die de billetjes van Linda uit elkaar hield om daarna met zijn duim over haar kontje te glijden.
“Dat zouden we vandaag doen. Mijn vader wil me in mijn kontje neuken en Ronald in die van Linda” gaf Cindy aan die ook haar hand op de billen van haar vriendin legde en keek hoe Marco diens kontje streelde.
“Ik neuk mijn moeder ook anaal!” gaf Marco toe.
“Hoe vvvvindt ze dat?” vroeg Cindy verbaast.
“Alss ze hettt niet lekker vindt dan gebeurd het tochhhh niett” verdedigde Marco zijn moeder.
“En hoe voelt hettt voor een mannn?” hijgde Linda die genoot van de manier waarop ze zomaar met elkaar bezig waren en zich diep liet neuken.
“Alsss mijn moederr bijna klaarrkomttt dan knijpt ze met haarrr kut. Alsss ik in haar kontje zittt gebeurd hetzelfde. Dan knelt ze mijn lul bijna eraf. Niets kannn me dann noggg tegenhouden om niet klaarrr te komenn” kreunde Marco zich niet bewust dat zijn “sociale problemen” bleken te zijn opgelost nu beide meiden zich helemaal voor hem openstelden en vraag na vraag openhartig beantwoordden.
“Ik wil je weer in mijn kut!” gaf Cindy aan, ging op haar rug op bed liggen en opende haar benen om Marco te ontvangen.
Terwijl Marco in haar gleed ging Linda met haar kut op de mond van haar vriendin zitten en liet zich ontspannen likken terwijl ze keek naar de glibberige lul van Marco die glinsterend
in- en uit de kut van haar vriendin gleed.
“Hoe vaak neuk je met je moeder?” vroeg Linda liefjes.
“Zeker 4 keer per week maar elke dag wordt ik gepijpt en moet verplicht klaarkomen in haar mond. Soms slaap ik al als ze me toch weer pijpt en laat haar dan maar” vertelde Marco alle familieperikelen.
“Jij hebbbbbbbbt nnnnniemand anders nodigggg! Je bent helemaallll nietttt verlegennnn. Je speellltt eeeen spelll maarrr je benttttt tevredennnn met je moederrrrrr en willl dat, nettttt als wijjjjj zo houdennnn!” kreunde Cindy die de stampende lul van Marco langdurig in haar kut voelde.
“Weet je watttt meee opvallttt Cin” hijgde Linda.
“Ohhhhh wacht fffffff. Hijjjj zitt zo diepppp” zei Cindy happend naar adem terwijl ze meer dan stevig werd geneukt door Marco.
“Het verbaast me nietttt eeeeenss meeer dat hij hetttt zolang uithoudttttt zonder klaar te komen. Zijn moederrr geefttt watt hij willl!” kreunde Linda en zag met samengeknepen ogen Marco na haar woorden glunderen.
“Lin, laattt hemmm stoppennnn, ik willl echt noggggggg niet klaarkommmmmen!” vroeg Cindy om hulp.
“Leef je maar uit op haar kut!” antwoordde Linda onbarmhartig, plaatste haar hand op de kut van haar vriendin en streelde haar klitje.
“Godverdomme Lin, ik kom zzzooo klaarrr” probeerde Cindy nog, maar gedreven door de woorden van Linda begon Marco Cindy nog harder te neuken en neukte haar bewust naar een orgasme wetend dat Linda ook nog aan de beurt kwam.
“Ikkkk kommmm” gilde Cindy en terwijl ze kreundend klaarkwam drukte Marco zijn duim in haar kontje en neukte haar stevig klaar en voelde hoe haar sappen langs zijn lul en ballen via haar dijen liepen.
“Verdomme Marco, dddit was zo lekker” hijgde Cindy nog na.
“Jij bent gekomen, wij nog niet” zuchtte Linda van geilheid en kreeg de lul van Marco in haar mond en bekeken door Cindy begon ze hem te pijpen.
“We gaan naar beneden” gaf Cindy ineens aan en zag hoe Marco weer glunderde.
“Je kan ons nog meer vertellen. En laat ik duidelijk zijn. We weten alle drie wat we willen en dat is neuken. En dat gaan we beneden doen. Je moeder wordt als ik het goed heb nu geneukt door onze vaders” gaf Cindy aan en trok Marco en Linda naar beneden.

“Dit is weer zoooo lekkkeerr” kreunde Moniek met volle mond en moest door ademnood even de lul van Ronald uit haar mond laten glijden waardoor beide vrienden meteen van positie veranderden en Ruud zich liet pijpen terwijl Ronald haar met doffe slagen begon te neuken.
Geruime tijd wisselden de mannen van positie en werd Moniek beetje bij beetje door de kamer geneukt waarbij ze zich vast moest houden aan stoelen en kasten.
Niets ontziend gingen beide mannen tekeer in haar lichaam maar net voordat Moniek wilde klaarkomen trokken de mannen zich uit haar lichaam terug toen de kids naakt de kamer inkwamen lopen.
Even nam Marco de situatie in zich op, liep naar zijn moeder en duwde zijn lul in haar mond.
“Het was echt fijn boven Pa” bekende Cindy die door haar vader op de bank werd gelegd en niet veel later werd geneukt.
“Heb jij nog wat te zeggen?” vroeg Ronald aan zijn dochter en duwde zijn lul ook in haar mond zodat die de sappen van Moniek proefde.
“Wij hebben niets meer te zeggen Pa, gebruik ons maar zoals Moniek Marco gebruikt hoewel wij weten dat het andersom is” kreunde Linda die de lul van haar vader tot aan haar keel in zich voelde glijden.
“Vertel” hijgde Ronald en kreeg een kloppend verslag van boven te horen.
“Is dat zo?” vroeg Moniek toen ze de lul van haar zoon uit haar mond liet glijden.
“Ze hebben ergens wel gelijk ja. Maar omdat ik geen vrienden heb en wij elkaar helpen is het voor mij voldoende” gaf Marco ruiterlijk toe.
“Dat heeft hij goed gedaan!” complimenteerde Ruud hem en trok zijn lul uit de mond van zijn dochter en ging op de bank zitten.
“Marco, Ronald, kom zitten op de bank, dan laten we ons maar eens pijpen!” gaf Ruud zijn wensen aan.
“Ik ga even wat inschenken!” zei Marco, schonk de glazen vol en ging daarna tussen Ruud en Ronald inzitten waarna Ruud Cindy naar zich toetrok, Ronald Linda en Marco Moniek.
Met hun glazen in de hand keken de mannen hoe ze gepijpt werden en streelden de borsten van elkaars vrouwen of speelden met hun tepels.
Ruud keek naar Moniek die haar zoon met draaiende pols aan het aftrekken was in haar mond terwijl ze meteen op zijn eikel zoog en het vele zaad weglikte. Ook Linda was vol vuur bezig met Ronald die hem met samengetrokken wangen pijpte.
Ruud legde zijn hand op de wang van Cindy en drukte die zachtjes tegen zijn buik zodat ze ontspannen hem kon blijven pijpen.
Niet veel later keken de anderen op toen ze Cindy hoorde snuiven en kokhalzen omdat Ruud haar hoofd steeds verder over zijn lul begeleidde.
Snel liet Moniek de lul van Marco uit haar mond glijden en hielp Ruud, door zijn lul vast te houden, zodat die met 2 handen het hoofd van zijn dochter kon vasthouden en steeds wat dieper in haar mond gleed.
“Door je neus ademen lieverd, je moet even wennen maar je kan het makkelijk” en merkte dat Linda hetzelfde overkwam.
“Ohhh Marco, wacht ff” zei Moniek die even opveerde toen hij achter haar zat en zijn lul langzaam doordrukte in haar kontje.
“Ik zit al Ma. Help Cindy en Linda maar eerst” hoorden ze hem zeggen waarna Moniek inderdaad gewoon weer beide meiden ging helpen om de lul van hun vader in hun keel te ontvangen.
Eindelijk gleden hun lullen door in de kelen van de meisjes, hielden hun hoofd vast en begonnen hun dochters in hun keel te neuken.
“Dit is altijd zo lekker. Ik zit niet in de kut van mijn moeder maar in haar kont” gaf Marco aan en zag Ruud en Ronald opkijken.
“Je zit tussen haar billen?” vroeg Ronald verbaast om bevestiging.
“Ja, Ma heeft daar geen enkele moeite mee. Kwestie van bijhouden” antwoordde Marco trots op zijn moeder.
Cindy haalde de lul van haar vader uit haar keel omdat ze benieuwd was naar de ervaringen van Moniek.
“Hoe voelt het bij jou?” vroeg ze nieuwsgierig en zag hoe de lul van Marco werd afgekneld tussen de billen van Moniek.
“In mijn kut voel ik het beter maar dit is altijd zo lekker!” zei Moniek.
“Zeg nu maarrrr gewoonnn datt alls we tv kijkkkkken dat je vaaakkk op mijn lul zitttt en met je kut sppppeelt!” kreunde Marco.
“Ja. Ik pijp hem eerst stijf Cin, daarna laat ik me over zijn lul zakken en voel hem diep tussen mijn billen. Daarna zet ik mijn voeten op de zitting en kijken we tv en ga ik masturberen of anders streelt- én speelt hij met mijn klitje. Alles is dan optimaal gespannen en kan ik na 3 minuten al klaarkomen. Maar eigenlijk blijf ik vaak op hem zitten en speel alleen als het gevoel wegebt. Dus ik heb makkelijk zijn lul meer dan een uur in mijn kontje. We hebben wel de afspraak dat hij mag spuiten wanneer hij wil!” hijgde Moniek van opwinding én spanning en zag Cindy nog even naar de lul van Marco in haar kontje kijken en gleed Cindy weer met open mond ver over de stijve lul van haar vader die weer doordrong tot in haar keel.
“Wij hadden het er gisterennnnnnnn over Moniek. Jezus Cindy, evennn niettt met mmmijn ballen spelennnn als in in je keel zit én met Mmmmoniek spreekkk” gaf Ruud voor zekerheid aan om klaarkomen te voorkomen.
“Hebben jullie de meiden al in hun kontje geneukt?” vroeg Moniek nieuwsgierig.
“Nee, dat wilden we vandaag gaan doen!” zei Ronald die luisterde hoe het lichaam van Marco telkens tegen de billen van Moniek klapte.
Terwijl Linda de lul van haar vader in haar keel hield probeerde ze toch zoveel mogelijk te kijken naar de lul van Marco tussen de billen van zijn moeder.
“Dattt kann tochh! Cin, op hett tafeltje naasttt de bannnk staat de vvvaseline. Marco kan in mijn kontje blijven zitten en smeerttt jullie kontjes in terwijllllll ik de lul van jullie vaderssss insmeeeerrrrr” kreunde en kermde Moniek van geilheid.
Even later smeerde Marco de vaseline diep in het kontje van Cindy in terwijl Moniek het al aftrekkend over de lul van Ruud smeerde.
“Ga oppppp je bbbbuikkk ligggennn!” adviseerde Moniek en toen Cindy lag hield ze de billen van het meisje uit elkaar en zag hoe de eikel van haar vader beetje bij beetje doordrong totdat ineens zijn eikel doorschoot en tot aan zijn buik in het kontje van Cindy zat.
“Hoe voelt het Cin?” vroeg Linda nieuwsgierig en zag hoe Ruud haar vriendin anaal begon te neuken waarna Cindy begon te grommen van geilheid.
“Vertel nou, hoe voelt het?” vroeg Linda nerveus van nieuwsgierigheid terwijl ze haar vader onbewust bleef aftrekken.
“Hettt voeellllt zo indringgggenddddd. Zoo heftigg. Hettttt lijkttt wellll of mijnnnn lichaaam helemaal gevuldddd is met zijn lulllllll” gromde Cindy die afwezig haar vriendin aankeek.
“Is het zo lekker?” vroeg Linda door terwijl Marco, zijn moeder neukend, intussen ook háár diep insmeerde en ook Ronald’s lul werd ingesmeerde door Moniek.
Cindy pakte de hand van haar vriendin vast toen haar vader na enkele voorzichtige pogingen diep in het kontje van haar vriendin zat.
Beide meiden keken elkaar met samengeknepen ogen aan toen ze voor het eerst in hun leventje een lul in hun kontjes hadden.
“Ikkk begrijppp watttt je bedoelllllde” begon ook Linda te grommen toen ze voelde hoe haar vader in- en uit haar kontje gleed.
Ruud, Marco, Ronald en Moniek lieten de meiden ervaren wat het is om anaal geneukt te worden en spraken geen woord. Alleen het geluid van tegen elkaar slaande lichamen van Marco en Moniek waren hoorbaar.
Marco en Moniek hoorden beide meiden binnensmonds grommen en zagen hoe hun vaders hun handen onder de buiken van hun dochters legden en die op hun handen én knieën trokken zodat er 3 vrouwen naast elkaar anaal geneukt werden.
“Morgen is Marco weerrrr jarigggg en dan stelllll ik voorrrr dat julllie zijn verjaardaggggg hier vierennnn. En weten jullie Linda en Cindy, dan worden jullieee weerrrr anaal geneukttt en kunnen jullie elkaaarrrr likkennn of alssss jullie andersommm gaan ligggen dan kunnen julllllie elkaar vingeren terwijl jullie geneukt wordennnnnn” gaf Moniek van geilheid happend naar adem aan.
“Maar morgen wil ik gepijpt worden als hun vaders tegelijk Linda of Cindy neuken. Dan is elk gaatje gevuld en kannn jij hun klitjes strelen” stimuleerde Marco beide meiden die met draaiende ogen zich lieten neuken.
“Ditttttt voellllltt al alsoffffff ikkkk helemaaaaal gevuldd ben en dan noggggg een lul erbij”
gromde Linda.
Moniek keek tevreden toe hoe de meiden anaal geneukt werden en daar meer dan volop van aan het genieten waren. Het aanhoudend gegrom uit hun monden sprak boekdelen zodat ze de meiden verder ging begeleiden.
“Draai jullie naar elkaar maar zorg ervoor dat jullie vader in jullie kontje blijft zitten. Daarna gaan jullie met jullie tieten tegen elkaar rechtop zitten én houden met 1 arm elkaar in balans en met de vingers van jullie andere hand kunnen jullie elkaars kut vingeren” beëindigde Moniek noodgedwongen haar advisering omdat Marco ineens hard op haar billen sloeg zodat ze wist wat er komen ging.
Het gegrom van beide meiden ging over in gekreun en gehijg toen ze met 2 vingers diep in elkaars kut zaten en elkaar vingerden maar toch probeerden te kijken naar Moniek die stevig onder haar buik werd vastgehouden door Marco die zijn moeder stevig begon te neuken.
“Wat Marco en Moniekkkkk doennnnn heeet “Dogging en Pounding” sprak Ruud de meisjes bij die het kwijl uit hun mond lieten lopen maar toch nauwlettend keken naar het grove geweld dat Moniek in haar kontje moest ervaren.
“Harder Marco, toe harder en sla me!” gilde Moniek zachtjes en probeerde zich staande te houden om de meiden goed te laten zien op welke manier ze geneukt werd door haar zoon.
Ook Ruud en Ronald werden daardoor opgezweept en omdat hun lul moeiteloos in de kontjes van hun dochters gleed werd ook daar het tempo verhoogd en waren de meiden gedwongen om hun vingers uit elkaar kut te halen om zichzelf in balans te houden met hun handen op de grond.
Steeds harder neukten de mannen hun dochters totdat ook Cindy beetje bij beetje over de vloer werd geneukt en Linda haar op handen en knieën probeerde te volgen.
Toen Cindy vlak voor het gezicht van Moniek zat pakte die het gezicht van Cindy en drukte haar tong in haar mond en begonnen de vrouwen met elkaar te vrijen.
“Ditttt issss zoo verslaaaaaavendddd” gromde Cindy weer en voelde hoe Moniek haar speeksel in haar mond liet lopen wat ze verzamelde. Steeds meer speeksel liet Moniek in haar mond lopen en toen ook Linda naar hun toe werd geneukt zaten ze met hun drieën bij elkaar en liet Cindy het speeksel overlopen in de mond van haar vriendin die daarna met haar vader en Ruud begon te vrijen zodat beide mannen het speeksel van de 3 vrouwen konden doorslikken.
Soms sloegen hun hoofden lichtjes tegen elkaar aan vanwege het stevige neuken dat de mannen deden in hun kontjes maar toen Moniek haar vingers bij Linda inbracht en haar op haar G-spot pakte kwam die ineens gillend, kreunend en grommend klaar en voelde hoe Ronald haar nog steviger begon te neuken en ineens met een brul klaarkwam in haar kontje.
“Cin, ik voellllll mijnnnnnnn vaderrrr in mijn kont spuitennnnn” gilde Linda terwijl de sappen langs haar benen liepen tijdens haar intens klaarkomen.
“Papaaaaa” gilde ineens ook Cindy en zweeg meteen toen ze ook op de vingers van Moniek klaarkwam en meteen het zaad van haar vader in zich voelde spuiten.
Marco verlaagde meteen het tempo in het kontje van zijn moeder en wachtte geduldig totdat beide meiden bijgekomen waren.
“Zorg dat je de lul van je vader in je kont houdt Cin en vinger mijn moeder klaar!” zei Marco.
Enkele seconden later zocht Moniek steun bij Cindy en rolde in een overweldigend orgasme en spoot wat van haar kutsappen over de hand van Cindy terwijl Marco zich snel terugtrok uit zijn moeder, voor haar op zijn knieën ging zitten en zich aftrok. Beide meiden zag hoe het zaad uit zijn zak werd getrokken en hij tegen het gezicht van Moniek spoot zodat het zaad meteen langs haar wangen, mond en kin naar beneden droop.
Het was Linda die eerst met Moniek begon te vrijen waarna Cindy meedeed en de drie vrouwen het zaad van Marco in hun mond proefden.
“Nog even wat!” zei Marco terwijl hij genoot van het tafereel dat de vrouwen hun gaven.
“Morgen op mijn 2e verjaardag moeten jullie op handen en knieën gaan zitten, dan hurken jullie vaders achter jullie, duwen hun lul in jullie kontjes en plaatsen dan hun kuiten tegen jullie bovenbenen en hun voeten in jullie knieholten met hun handen onder jullie buik of borsten. Als ze op die manier in jullie kont zitten kunnen jullie geen kant meer op. Dan ben je echt van hun, net als mijn moeder altijd dan van mij is” legde Marco ze uit.
“Cin, Lin, als je dat meemaakt dan lijkt het wel of je schaamteloos anaal wordt verkracht. Dat is een echte aanrader en dat gaan we morgen oefenen!” zei Moniek die opstond en beide mannen tussen de billetjes van hun dochters weghaalden.

Toen Marco weer wat had ingeschonken zag hij hoe beide meiden vol ontzag naar het volgespoten gezicht van zijn moeder keken terwijl ze elkaars hand weer vast hadden.
“Wel, hoe vonden jullie het?” vroeg Moniek benieuwd.
“Inderdaad overweldigend. Ik voelde mijn vader in mijn kont, tegen mijn kutwanden en zelfs het gevoel in mijn baarmoeder was overheersend. Wat is dit verslavend” bekende Cindy en voelde Linda bevestigend in haar hand knijpen.
“Morgen hebben we 3 lullen in ons lichaam!” herinnerde Linda Cindy.
“Maar dan neukt Marco jullie in jullie keel en zal Ruud of Ronald jullie anaal neuken en de andere neukt jullie kut. Dan niet anaal en vaginaal wisselen met meerdere mensen. Dat geeft infecties en daar hebben jullie niets aan. Als jullie vader jullie beiden anaal neuken dan moeten ze hun lul goed schoonmaken voordat ze de volgende neuken. Het is heerlijk maar wel een serieus spel” legde Moniek hun uit.
“Wat was dit een ervaring Pa” zuchtte Linda die wat zaad van het gezicht van Moniek haalde en dat van haar vinger likte.
“Zou ik morgen in jullie keel mogen klaarkomen?” vroeg Marco.
“Bij mij zeker wel. Ik wil het allemaal goed en bewust meemaken!” antwoordde Cindy meteen.
“In mijn mond of keel, wat je zelf het lekkers vindt” gaf ook Linda aan.
“Mijn moeder vindt het lekker in haar gezicht” bekende Marco en zag beide mannen hem bemoedigend toeknikken.
Auteur : Vincent1964 / Geschreven op : 06 september 2018 - 14:01 / Hits : 5187 / Waardering : 3.75
Print verhaal Mail vriend
onder Gerelateerde verhalen

De vriendjes van mijn dochters deel 2
Auteur : geavr67 / Geschreven op : 21 maart 2016 - 15:25 / Hits : 15604 / Waardering : 4.33

Met hun dochters op pad dl 1
Auteur : Vincent1964 / Geschreven op : 04 september 2018 - 11:21 / Hits : 12848 / Waardering : 4.33

Op wintersport met mijn zwager schoonzus en hun 2 dochters
Auteur : Peter / Geschreven op : 24 februari 2018 - 12:00 / Hits : 26944 / Waardering : 4.25

Op wintersport met mijn zwager schoonzus en hun 2 dochters (3)
Auteur : frank / Geschreven op : 11 april 2018 - 15:18 / Hits : 22411 / Waardering : 4.21

De vriendjes van mijn dochters 1
Auteur : geavr67 / Geschreven op : 03 maart 2016 - 10:24 / Hits : 32604 / Waardering : 4.13

Op wintersport met mijn zwager schoonzus en hun 2 dochters(2)
Auteur : frank / Geschreven op : 23 maart 2018 - 15:12 / Hits : 25280 / Waardering : 3.50

Mijn dochters beste vriendin
Auteur : marcoj / Geschreven op : 17 februari 2014 - 23:31 / Hits : 37627 / Waardering : 3.48

Op wintersport met mijn zwager schoonzus en hun dochters (4))
Auteur : Frank / Geschreven op : 30 april 2018 - 10:28 / Hits : 15879 / Waardering : 3.42

Mijn saaie man doet het met onze drie dochters
Auteur : Anoniem / Geschreven op : 29 augustus 2006 - 15:45 / Hits : 67844 / Waardering : 3.39

moeder en dochters
Auteur : Paul / Geschreven op : 15 mei 2006 - 10:50 / Hits : 22095 / Waardering : 3.37

onder Bekijk commentaar
Er zijn geen reacties gevonden.
onder Geef commentaar
Je moet ingelogd zijn om commentaar te geven.
onder Geef score
Je moet ingelogd zijn om te kunnen stemmen.


 
 
Hoofdpagina / Categorieën / Onze Partners / WebLinks / Contact / RSS / Disclaimer / Adverteren

footer

Gehost door Wodyweb