Zoek snel een verhaal...
 
Gertibaldi
 
 


Welkom bezoek(st)er! Je kunt hier registeren.

Ons avontuur
Klein lettertype Groot lettertype Grootste lettertype

Waardering
Ons avontuur
“Lekker lieverd?” vroeg Annette die haar man zich zag aftrekken toen ze onder de douche vandaan kwam en naast hem ging zitten om te kijken.
“Zo ontspannend” gaf Eric aan, stopte met masturberen, draaide zich een slag en kuste zijn vrouw op haar tepels.
“Ik ben weer helemaal opgeknapt” gaf ze aan en streelde met haar handen door zijn haren terwijl hij zachtjes op haar tepels zoog terwijl hij ook haar borsten streelde.
“Heb je nog steeds zin in wat we zouden doen deze week? En zoja dan moeten we zo maar eens gaan” zuchtte Eric, kuste de buik van zijn vrouw, stond op en drong nog even snel met zijn tong in haar mond om te vrijen.
“Ja, ik heb er zin in en bovendien benieuwd wie én wat we tegen gaan komen! En nu ophouden!” blokkeerde Annette hem om zich aan te kleden en stonden na 10 minuten gereed.

“Je ziet er betoverend uit” zei hij nogmaals, stapten de wagen in en reden weg waarna
Annette niet ver van hun huis riep: “STOP EENS” zodat Eric vol op de rem ging staan.
“Wat is er? Iets vergeten?” vroeg hij.
“Wat doet die vrouw daar op de parkeerplaats. Ze loopt niet, er staan geen wagens en is alleen!” zei Annette en keek samen met haar man naar de vrouw.
Toen er een wagen aankwam zagen ze die bij haar stoppen, waren met elkaar aan het praten, reed de wagen weer weg en stond ze weer alleen.
“Die staat er dus beroepsmatig. Dat komt mooi uit toch?!” concludeerde Eric.
“Ja! Komt het pad achter de bibliotheek niet uit op deze parkeerplek?” vroeg Annette en zag Eric even nadenken.
“Zou inderdaad zomaar kunnen!”
“Rijd daar naar toe, dan stap ik uit en loop er naar toe. Jij keert en rijdt een paar keer langs haar. Ga een gesprek met haar aan. Ik wil weten wat ze doet en als er auto’s voor mij stoppen dan kijken we wel wat het wordt. Oké?”
“Wil je niet neuken dan schroef je de prijs fors omhoog en anders doe je wat je wilt!” genoot Eric al bij voorbaat en zag hoe zijn vrouw haar blouse opende en haar bh-tje uittrok en die op de achterbank gooide.
“Mijn slipje houd ik aan!” zei Annette, controleerde of haar blouse vergenoeg openstond, stapte uit en liep het pad af.
Meteen reed Eric weg terug naar de parkeerplaats, keek naar de jonge vrouw, reed een aantal keren langzaam langs en zag eindelijk zijn vrouw aan komen lopen.
Zodat hij weer verder reed zonder de vrouw gesproken te hebben.

“Het wordt hier zo donker met al die bomen! Sta je op iemand te wachten?” zei Annette tegen de vrouw.
“Ja, ik sta te wachten. Ja” mompelde ze terug
“Sta je net zo te wachten als ik of anders? De laatste tijd is het hier niet erg druk helaas!” viel Annette in haar rol als amateur hoer.
“Ik sta hier nog niet zo lang vandaag. Ik heb 2 vaste plekken. Hier en bij het benzinestation is het alleen druk aan het einde van de week. Daarom sta ik hier. Maar net was er nog een wagen en daar rijdt weer iemand” wees ze naar Eric.
“Dan zullen we elkaar hier wel vaker tegenkomen! Maar ik sta hier ook niet iedere dag. Ik wil vaste klanten hebben!” zei Annette en bekeek de zwaar opgemaakte vrouw.
“Wat vraag jij?” ging Annette door.
“Voor neuken vraag ik € 75,-, aftrekken € 35,- en voor pijpen € 50,-. Voor andere vragen stel ik later mijn prijzen wel vast” hoorde Annette die zichzelf maar meteen voorstelde en hoorde dat ze Claudia heette.
“Die gozer blijf daar maar staan. Schiet ook niet op” mopperde Annette.
“Wat is jouw specialiteit en wat zijn je prijzen?” vroeg Claudia die zich weer wat op haar gemak voelde.
“Neuken met condoom doe ik voor € 200,- en € 300,- zonder. Pijpen en aftrekken gewoon
€ 100,- en laat de klant zelf beslissen hoe ze klaar willen komen!” gaf Annette aan.
“Dan zitten we gelukkig in andere prijscategorieën. Fijn te weten!” lachte Claudia opgelucht.
“Er zit beweging in!” gaf Claudia meteen aan toen Eric de auto weer startte zette en langs beide vrouwen reed die ieder een andere kant opliepen.
“Lukt het een beetje?” vroeg Eric aan Annette.
“Ze heet Claudia. Ze is jonger dan ze eruit ziet. Zwaar in de make-up! En ik ben heel duur!” sprak Annette hem snel bij waarna hij doorreed naar Claudia.
“Hoi, die andere dame is duur! Wat zijn jouw prijzen?” vroeg Eric en hoorde haar prijzen aan.
“Jammer dat ze zo duur is.” ging Eric verder.
“Dan moet je vragen of ze haar prijzen wil laten zakken. Wat wil je dan?” vroeg Claudia die voorover bukte en met haar armen op het portier leunde zodat haar borsten vrij zichtbaar waren.
“Ik ben een voyeur. Kijken naar anderen is voldoende! Maar ook anaal” bekende Eric en wachtte haar reactie af.
“Anaal doe ik niet. Ik weet nooit hoe groot jullie zijn!” reageerde Claudia.
“Kijk dan!” gaf Eric aan, opende zijn broek en liet zijn harde lul zien.
“Dat gaat niet door bij mij. Kijken kan wel als de andere klant dat goed vindt maar voor anaal moet het aan haar vragen. Maar we kunnen toch lekker neuken en vrijen. Ruimte genoeg op de achterbank!” ging Claudia in onderhandeling.
“Nee, neuken wil ik wel een andere keer maar nu mijn vrouw er niet is wil ik een keer kijken en anaal en niet in de auto!” ging Eric erop in.
“Bij je thuis bedoel je?” vroeg Claudia.
“Ja, een paar straten verderop! Maar oké, dan wacht ik of er nog meer dames komen!” gaf Eric aan, liet zijn lul uit zijn broek en reed langzaam weer weg.

“Wilde kijken hoe ik met anderen bezig was en daarna anaal en óók nog bij hem thuis. Schijnt hier te wonen!” sprak Claudia Annette bij.
“Spannend in ieder geval. Anaal is best lekker. Ze komen dan, als je knijpt met je kontje, ook snel klaar en je kut blijft schoon!” lachte Annette die het allemaal wel beviel en zag een andere auto langsrijden.
“Trek je rokje wat hoger op. Het beste is om je slipje net niet te laten zien. Dan kunnen ze meer fantaseren joh!” adviseerde Claudia en liep weer snel door omdat de auto bij Annette stopte.

“Wat kost aftrekken buiten de auto?” vroeg de jongen aan Annette.
“Door alleen mij of ook door mijn collega?” haakte ze in.
“Daar heb ik geen geld voor helaas. Jammer maar wat kost het?
“Ik vraag € 100,- en Claudia € 35,-“ beantwoordde Annette belangeloos zijn vraag.
“Ik ga erover nadenken!” gaf hij aan en reed weer door en parkeerde zijn wagen naast die van Eric die buiten de auto stond te roken.
“Te weinig meiden weer!” mopperde hij meteen.
“Er staan er twee. De ene is erg duur en de andere wilde me wel laten kijken terwijl ze neukt maar dan niet anaal” gaf Eric meteen aan.
“Ik wilde me alleen laten aftrekken. Die met dat lange haar vroeg of ze me met haar collega moest aftrekken”.
“Maar je staat nu hier! Dus je doet het niet?” glimlachte Eric.
“Weet ik niet. Zo rijk ben ik niet!” beklaagde Jeroen zich.
“Zo hebben we allemaal onze wensen en fantasieën die niet uitkomen!” gaf Eric somber aan.

“Komt hier nooit controle?” vroeg Annette aan Claudia.
“In de tijd dat ik hier kom, nee. Maar er is dan ook nooit rottigheid heb ik gemerkt. Hoezo?” en zag ze hoe Annette haar rokje uittrok en opborg in haar tas en in haar slipje bleef staan.
“Zo krijg ik helemaal geen klanten!” lachte Claudia.
“Je bent een stuk jonger dan ik dus trek gerust ook je rokje uit! Dan sta ik er niet alleen voor!” genoot Annette van de uitdaging en maakte de laatste knopen van haar blouse los zodat haar borsten duidelijk zichtbaar werden.
“Ik zal niet achterblijven!” zei Claudia die ook haar rokje uittrok, opborg om daarna haar
hold-up kousen recht te trekken.
“Wauw wat ben je mooi!” gaf Annette aan en keek haar ogen uit naar Claudia die haar hand op haar buik legde en met haar schouders naar achteren zich liet bekijken.
Langzaam liep Annette om haar heen, gleed met haar handen over haar billen, om daarna via haar rug haar hand op de buik van Claudia te leggen.
“Je bent echt mooi!” herhaalde Annette nogmaals, legde haar hand onder de borst van Claudia en voelde hoe stevig die was.
“Het lijkt wel of we elkaars klant zijn geworden!” lachte Claudia en liet brutaal haar hand in het slipje van Annette glijden.

“Staan die 2 daar nu naakt?” vroeg Eric.
“Kan het niet zien van die afstand” gaf Jeroen aan.
“Stap in je auto, we gaan eens kijken daar!” zei Eric die meteen instapte en gevolgd door Jeroen langzaam naar de beide vrouwen reed.

“Ze komen toch maar eens kijken!” fluisterde Claudia die nog even snel haar middelvinger tussen de lipjes van Annette haalde om daarna haar hand uit het slipje te halen.
Bewust stopte Eric 20 meter bij ze vandaan, stapte uit en leunde tegen zijn wagen.
Ook Jeroen stopte bij hem die eveneens uitstapte en nerveus een afwachtende houding aannam.
“Wat zien die er geil uit!” stamelde Jeroen.
“Op die manier kloppen ze het zaad uit je ballen en je centen uit je zak” fluisterde Eric.

“Terwijl Claudia bij Annette bleef staan zagen ze beide mannen naar hun kijken maar moesten zich concentreren op 2 andere wagens die eraan kwamen en bij hun stopten.
Even later stapte Annette in een van de auto’s en Claudia in de andere en reden de wagen naar een donkere plek op de parkeerplaats.
“Laten we rustig er naar toe lopen!” stelde Eric voor en zag niet veel later door het raam hoe zijn vrouw werd geneukt waarbij de man met zijn mond op haar borsten lag.
Hierdoor had Annette de mogelijkheid om naar haar man te lachen en zwaaide zelfs naar hem.
Toen het de beurt van Jeroen was keek die met open mond naar Annette en terwijl Eric al bij Claudia aan het kijken was.
“Mij benieuwen of hij me straks wat geld geeft!” dacht Claudia terwijl ze zich zo draaide dat Eric het beter kon zien en de man die haar neukte niets van Eric’s aanwezigheid wist.
Nog snel wisselden Eric en Jeroen van plaats en was Eric getuige hoe de man klaarkwam in Annette die haar man glunderend aankeek.
Daarna pakte Eric Jeroen bij zijn arm en doken de bosjes in en zagen de beide auto’s niet veel later vertrekken.

Meteen liep Annette met Claudia naar de bosjes.
“Hebben jullie het allemaal goed kunnen zien?” vroeg Annette.
“Dat was inderdaad wel spannend!” bekende Jeroen zichtbaar nerveus.
“Heerlijk spannend was het. Dat zeker! Mogen we nog eens kijken?” vroeg Eric direct aan Claudia.
“Dat kost je wel geld!” gaf ze zakelijk aan.
“Wat kost het wanneer we hier de hele avond naar jullie kijken?” vroeg Eric onschuldig aan Annette en Claudia.
“Wat vind jij ervan?” vroeg Claudia.
“Van mij mogen ze kijken zo veel ze willen. Maar dan wil ik zeker € 200,- ervoor hebben.
“Je hebt het gehoord, voor € 400,- mogen jullie kijken!” bevestigde Claudia hetgeen Annette voorstelde.
“Zoveel geld heb ik niet!” zuchtte Jeroen.
“Hoeveel heb je?” vroeg Annette.
“€ 70,-“ zei Jeroen.
“Ik betaal dan wel die € 330,- maar dan wil ik wel dat jullie hem aftrekken. Ik kijk alleen maar!” stelde Eric voor, hield zijn hand op voor het geld van Jeroen en betaalde beide vrouwen ieder € 200,-.
“Dat is Jeroen en ik ben Eric” stelde hij hun maar meteen voor en hoorden hun namen.

“Laten we dan maar afwachten wat er allemaal gaat komen. Ik hoop dat jullie geluk hebben!” straalde Annette die de broek van Jeroen op haar gemak losknoopte en liet zakken.
Toen Annette de lul van Jeroen in haar hand nam hoorde ze hem happen naar adem terwijl Eric en Claudia bij hun kwamen staan.
“Zo, zal ik je eens lekker aftrekken of moeten de kleine handjes van Claudia het doen?” fluisterde Annette die, zittend op haar hurken, Jeroen al met draaiende hand aan het aftrekken was.
“Wat wil jij nog meer zien?” fluisterde ook Claudia in het oor van Eric.
“Wil je achter Annette gaan zitten en haar vingeren?” gaf Eric hijgend van opwinding aan.
Claudia ging achter Annette zitten en vroeg haar iets omhoog te gaan zodat ze het slipje van haar billen kon trekken dat ze tot aan haar knieën afstroopte.
“Kom maar naast me zitten, dan kan je het goed zien!” zei Claudia tegen Eric die zag hoe de vingers van Claudia al over de rug van zijn vrouw gleden en via haar billen tussen haar dijen naar haar kutje gingen.
Zachtjes streelde Claudia Annette tussen alleen haar lipjes en zag Eric genieten.
“Trek je broek toch uit zodat je je kan aftrekken! Ook Claudia zal daar benieuwd naar zijn” zei Annette tegen haar man.
“Zo ja, dat is toch beter!” gaf Claudia aan nadat Eric zijn broek had uitgetrokken en masturberend keek naar de vingers van Claudia.
“Kijk eens Eric, hier kan je toch niet in met die lul van je!” en wees op het strakgespannen kontje van Annette.
“Haar kontje is net zo nauw als mijn kutje!” ging Claudia opzwepend verder.
“In haar kontje heb ik nooit gezeten en in jouw kutje ook niet!” fluisterde Eric om de spanning vast te houden maar werd door een harde kreun onderbroken en zag dat Annette met haar hand onder de ballen van Jeroen hem aan het pijpen was zodat Eric van geilheid zich stevig begon af te trekken.
“Rustig aan Eric. Straks kom je te snel klaar!” onderbrak Claudia hem en glimlachte toen hij stopte met masturbatie.
Toen Annette kramp begon te krijgen liet ze de lul van Jeroen uit haar mond glijden, stond op om haar slipje uit te trekken en gaf die aan Jeroen.
Daarna ging ze op haar knieën zitten en trok Eric naar haar toe en begon ook hem even te pijpen maar al snel ging ze weer terug naar Jeroen en pijpte hem weer verder.
Eric zag hoe Claudia hem aankeek terwijl ze met beide handen over de billen van Annette wreef zodat hij op zijn knieën naast de heupen van zijn vrouw ging zitten en duidelijk kon zien wat de handen van Claudia allemaal deden tussen de dijen van zijn vrouw.
“Stoppen Annette, klanten!” gaf Claudia ineens aan, stond op en trok haar slipje en rokje weer aan en ook Annette was net op tijd klaar met haar rokje om de nieuwe klanten op te vangen terwijl Eric en Jeroen zich muisstil hielden.

Terwijl beide meiden aan beide kanten van de wagen op het portier leunden hoorden ze hun met de mannen onderhandelen over de prijs.
“Wat denk jij ervan Annette?” vroeg Claudia.
“Neuken is toch goed. Maar niet in de wagen!” gaf Annette aan zodat beide mannen uitstapten en de meiden op het gras gingen liggen.
Niet veel later zagen Eric en Jeroen hoe Annette en Claudia werden geneukt.
“Dit is echt geil om te zien Eric!” hijgde Jeroen.
“Geniet maar. Het is goed. Ik vraag me af of je Annette niet kan neuken. Ze pijpte je ook al!”
gaf hij als hint.
“Zou je echt denken dat dat zou kunnen?”
“Gewoon netjes- en fatsoenlijk vragen!” fluisterde Eric bijna onhoorbaar.
“Ga jij Claudia neuken?”
“Ze ziet er wel erg lekker en geil uit. Heb er wel zin in” bekende Eric.
“Anaal?”
“Dat zal ze niet echt goedvinden!” zei Eric met een knipoog.
“Heb jij wel eens anaal geneukt?” vroeg Eric verder.
“Neeeeee!” antwoordde Jeroen en zag al de beelden terstond voor zijn ogen.
“Dan moet je het toch proberen. Pak het rustig en onopvallend aan. Gebruik je charme, vingers en daarna je lul. Verover beide vrouwen tegelijk!” zweepte Eric hem op.
“Ik kan niet te lang wegblijven. Ik had mijn moeder al beloofd dat ik vanavond thuis zou blijven!” gaf Jeroen aan.
“Daar zorgt je vader wel voor.”
“Scheiding! Niet aan de orde!” fluisterde Jeroen die zowel Annette als Claudia op hun knieën zag zitten terwijl beide mannen hun heupen vasthielden en stevig tekeer gingen in hun kutjes.
Even snel stak Eric zijn duim op toen Annette hem aankeek.
Toen beide mannen klaar waren gekomen en wegreden keerde de rust terug.

“Het loopt goed vandaag. Je brengt me geluk partner!” lachte Claudia blij met haar verdiensten.
“Jeroen moet zo naar zijn moeder had hij beloofd. Die ligt in scheiding! Ik merkte dat hij Annette wilde neuken” gaf Eric terstond aan.
“Je moet al naar huis? Dat is jammer!” haakte Claudia in.
“Kom maar in me. Het was een goede avond!” gaf Annette aan, ging op haar rug liggen en opende haar benen.
Jeroen werd door Eric tussen de benen van zijn vrouw geduwd terwijl Claudia zijn lul vastpakte en die voor de kut van Annette hield.
“Ohja, Jeroen, lekker!” kreunde Annette hardop toen ze hem in haar kut voelde doorglijden.
Terwijl Jeroen Annette neukte masseerde Claudia zachtjes zijn ballen, pakte met haar andere hand de lul van Eric en trok hem naar zich toen waarna ze haar mond opende en hem begon te pijpen.
“Oh Eric, Jeroen zit zonder condoom in mijn kut en jij laat je pijpen. Heerlijk om te zien!” kreunde Annette.
Strelend door de haren van Claudia genoot hij van haar warme mond en duwde haar zachtjes terug.
“Ik kwam bijna klaar!” hijgde Eric, die Claudia de slierten zaad van zijn lul zag weglikken.
“Kom Clau, duw je tepels even in zijn mond! Hij moet naar huis!” stimuleerde Eric haar.
“Wil je mij ook nog neuken dan?” vroeg Claudia lief aan Jeroen zodat Annette hem van haar afduwde en tussen de geopende benen van Claudia duwde.
“Niet klaarkomen in haar kut. Trek je op tijd terug!” gaf Annette aan en zag hoe Claudia werd geneukt om al binnen 2 minuten Jeroen zich te zien terugtrekken en kreunend zichzelf aftrok en spuitend in het gras klaarkwam.
“Dank je wel lieverd!” complimenteerde Claudia hem en zoog hem nog even af.
“Ik ga ook stoppen. Nog even inkopen doen en naar mijn dochtertje!” gaf ook Claudia aan.
“Waar moet je naar toe?” vroeg Annette en hoorde de naam van de wijk.
“En jij?” vroeg Annette aan Jeroen terwijl ze zich aankleedde.
Even stond hij besluiteloos om zijn anonimiteit te waarborgen maar gaf zijn adres omdat ook Annette zo spontaan was.
“In dat geval stel ik voor dat Eric Claudia naar huis brengt en ik Jeroen. Als Eric mij vertelt hoelaat hij me komt ophalen bij Jeroen dan kan ook ik naar huis!” stelde Annette voor en programmeerde de nummers van Claudia en Jeroen in haar telefoon zodat het niet opviel dat Eric al in haar telefoon stond.
“Morgen namiddag ben ik hier weer, jij ook?” vroeg Claudia aan Annette.
“Echt wel! Dan zien we elkaar. Was gezellig!” en nam afscheid van haar man en Claudia en ging in de auto van Jeroen zitten die snel wegreed.

“Wat zal mijn moeder zeggen als die je ziet meekomen?” gaf Jeroen nerveus aan.
“Maak je niet druk. We zeggen dat je me hebt geholpen én meegenomen naar je huis om me te beschermen en straks wordt ik opgehaald” gaf Annette luchtig aan, maakte zijn gulp open en begon hem weer af te trekken terwijl ze aan het praten waren over de laatste uren totdat Jeroen aangaf dat ze er waren.
“Stop eens even!” zei Annette en toen de wagen stilstond stapte ze uit, liep om de wagen heen en opende de deur van Jeroen en ging weer op haar knieën zitten.
Rustig nam ze zijn lul in haar hand en liet hem zijn benen uit de auto doen waarna ze hem weer begon te pijpen.
Niet veel later hoorde ze hem weer zeggen dat hij ging komen.
“Kom maar in mijn mond!” mompelde Annette en voelde het zaad in haar mond gutsen.
Meteen stond ze op, opende haar mond en liet hem zien hoe het zaad uit haar mond op de grond liep.
“We gaan naar je huis!” zei Annette en likte haar lippen af toen ze in de auto zat en reden al snel daarna het erf van de boerderij op.

Binnengekomen keek zijn moeder vreemd op naar Annette en stelde zich voor.
“Je zoon heeft me geholpen toen ik in problemen kwam. Hij stelde voor om me hier te laten ophalen!” introduceerde Annette zich.
“Heb je problemen gehad?” vroeg Karen verbaast.
“Ja, ik was met een vriendin aan het werk op een parkeerplaats en we werden lastiggevallen en Jeroen heeft ons geholpen” hoorde Karen.
“Ga jij naar bed, morgen moet je er om 3u weer uit!” dirigeerde ze Jeroen naar zijn kamer.
“Dank je voor je hulp. Als je van de week tijd hebt en langskomt, dan zal ik je belonen en het goed met je maken!” zei Annette rustig tegen Jeroen in het bijzijn van zijn moeder waarna hij vertrok naar zijn kamer.

“Belonen? Wat moet ik me daarbij voorstellen!” vroeg Karen verbaast.
“Ik zal hem dan aftrekken of pijpen! Leuke gozer en hij heeft me goed geholpen!” zuchtte Annette die Karen op haar gemak bekeek.
“Wat moet dat op dit tijdstip op een parkeerplaats?” vroeg Karen die goed begreep wat er gaande was.
“Werken! Ik heb van een nood een deugd moeten maken!” antwoordde Annette.
“Een deugd?”
“Ja. Ik heb het nodig en volgens mijn psycholoog is dit een redelijke oplossingen. Ik ben sex- verslaafd en zo kan ik alles onder controle houden en voel me er goed bij. Zo nu en dan komt het gevoel op. Ik heb door mijn verslaving geen relatie meer maar goed. Wees maar blij dat je getrouwd bent!” beëindigde Annette haar betoog.
“Ik lig al maanden in scheiding en ben alleen met Jeroen hier!” gaf Karen aan.
“Heb je al een andere relatie?”
“Nee, kijk eens om je heen. Het is een boerderij!”
“Dan heb je toch knechten die je helpen!” gaf Annette met een knipoog aan en zag dat Karen tussen haar benen probeerde te kijken.
“In dat geval zal je toch echt jezelf moeten helpen! Ik weet er alles vanaf!” dwong Annette medelijden af.
“Ga je Jeroen echt aftrekken of pijpen en moet ie daarvoor betalen?” vroeg Karen schuchter.
“Als hij dat wilt dan wel en nee, natuurlijk vraag ik daar geen geld voor. Hij heeft mij geholpen!” gaf Annette aan en opende haar benen verder om Karen te laten kijken naar haar blote kut omdat Jeroen haar slipje had.
“Vreemd te horen dat mijn zoon naar een prostituee gaat!” gaf Karen haar visie.
“Nee, joh, hij is niet naar een prostituee gegaan. Ik ben gewoon een huisvrouw die haar behoeften noodgedwongen moet laten bevredigen door wie dan ook! Maar je ligt in scheiding en hebt niemand. Dus ook jij moet jezelf bevredigen toch!” waarop Karen geen antwoord gaf.
“Ach Karen, zo hebben we allemaal ons probleem! Ik moet er toch wat aan doen?”
“Wat wil je drinken?” haakte Karen af.
“Water is lekker!” antwoordde Annette en belde Eric op om haar op te laten halen en gaf het adres.
“Een kennis van me komt er zo aan!” zei Annette.
“Die is van alles op de hoogte?” vroeg Karen toen ze de glazen op tafel zette.
“Ja, die weet ervan maar hij is getrouwd!” zuchtte Annette weer.
“We leven dus in 2 uitersten zo te horen. Jij constant, ik nooit!” lachte Karen eindelijk en nam een grote slok van haar drankje.
“Wanneer komt die kennis?”
“Die is er zo!” en al snel hoorden ze Eric komen aanrijden zodat Karen snel de deur opende en hem binnen liet.
“Dit is Eric, ook een klant en dat is Karen. Haar zoon Jeroen heeft Claudia en mij geholpen en mij hier gebracht”.
“Dat is fijn! Goed dat hij er was!” bevestigde Eric de woorden van zijn vrouw.
“Zoveel risico maar gelukkig komt het zelden voor!” ging Eric verder.
“Wil je ook wat drinken?” vroeg Karen waarna ze opstond om voor Eric wat te halen.

“Ik zat net wat met Karen te praten. Zij ligt in scheiding en neukt niet, terwijl ik aan niets anders denk” lachte Annette.
“Ik vraag me werkelijk af wat erger is!” mompelde Eric gespeeld en zag Karen tussen de benen van zijn vrouw kijken.
“Wat vind jij erger? Helemaal niet neuken of zoals Annette dwangmatig?” vroeg Eric aan Karen.
“Er is zeker geen tussenweg om te kiezen? Maar in dat geval denk ik dat het beter is om Annette te zijn!” bekende Karen met andere woorden.
“Heb je veel geneukt vanavond?” vroeg Eric.
“4x dus ik ben tevreden voor de komende dagen”
“Hoor je Karen, ze is tevreden voor de komende dagen!” lachte Eric ontwapenend en bekeek Karen ook op zijn gemak.
“Ik vind het allemaal wel apart!’ ging Eric door.
“Ik heb tegen Jeroen gezegd dat ik hem zal pijpen of aftrekken als dank. Misschien kan jij Karen bedanken voor de hulp die Jeroen mijn heeft gegeven!” viel Annette in.
“Karen is wel een mooie vrouw maar die ziet me aankomen gek!” gaf Eric terstond aan en zagen Karen nerveus draaien op haar stoel.
“Onzin, als we elkaar helpen is er toch niets aan de hand. Ga eens staan!” zei Annette en toen Eric stond maakte ze zijn broek open, pakte zijn lul en liet die aan Karen zien.
“Ik wil ook wel eens kijken. Jij keek vandaag ook naar mij!” sprak Annette zachter en trok haar man af voor de ogen van Karen.
“Kom eens hier zitten op de tafel!” vroeg Annette aan Karen die stilletjes bleef zitten en met grote ogen keek naar Annette en Eric.
“Je hebt niet eens een slipje aan!” gaf Eric aan zodat Annette haar benen opende en schaamteloos haar kut liet zien.
“Zeur niet zo!” zei Annette, nam zijn lul in haar mond en keek Karen aan toen ze Eric begon te pijpen.
“Laat ik je naar huis brengen, dit kan toch niet bij een wildvreemde!” hijgde Eric en keek kreunend Karen hulpbehoevend aan.
“Is het werkelijk zo erg?” vroeg Karen zachtjes en zag Eric bevestigend- en schouderophalend haar blijven aankijken.
“Ik zal nog maar wat te drinken halen!” zei Karen die probeerde te voorkomen dat beiden met hun spel zouden stoppen, stond op en liep naar de tafel om de glazen te pakken.
“Help me als je wilt. Ik hou dit echt niet vol!” kreunde Eric en legde zijn hand op haar schouders en trok Karen verder naar hun toe zodat Annette haar hand op de heup van Karen kon leggen.
“Dit is toch altijd zo lekker Ka!” hijgde Annette die Karen aankeek, de lul van Eric uit haar mond liet glijden en hem weer begon af te trekken.
“Maar je hebt al 4 mannen gehad!” stamelde Karen.
“Ja, nee, niemand is in mijn kut geweest. Dat doe ik niet! Alleen afgetrokken!” beperkte Annette haar avontuur.
“Kijk maar dat ze schoon is want ik heb gekeken naar haar!” gaf Eric aan en haalde 2 vingers door de kut van zijn vrouw en liet die Karen zien.
“Zie je wel!” vroeg Eric om een bevestiging en likte zijn vingers af en trok Karen naar zich toe, streelde haar wang en kuste ineens zachtjes haar lippen.

Terwijl Karen op haar plaats werd gehouden gleed de hand van Annette via de heupen van Karen naar haar benen totdat ze de blote benen van Karen voelde en zag hoe Karen en Eric al aan het vrijen waren zodat ze haar hand onder de jurk weer omhoog liet glijden.
Stilletjes, zonder haar man te storen gleed haar hand verder omhoog totdat ze het broekje van Karen voelde en haar vingers onder het elastiek liet glijden.
“Karen kust heerlijk!” gaf Eric buiten adem aan.
“Ze is werkelijk drijfnat!” genoot Annette van hun spel en keek glimlachend toe hoe Eric met Karen aan het vrijen was.
Heel voorzichtig pakte ze met haar andere hand, de hand van Karen en legde die over de lul van Eric waarna Annette haar aandacht weer richtte tussen de benen van Karen en stroopte de jurk van Karen tot op haar heupen
“Haal je tong eens uit Karen en kom eens naast me zitten!” gaf Annette rustig aan en toen Eric zat keek hij naar de vorderingen van zijn vrouw die het broekje van Karen uittrok zodat ze konden kijken naar het kutje.
Tergend langzaam trok Annette Karen naar beneden zodat ze gebukt stond waarna Eric opstond, achter haar ging staan en bewust wachtte.
Daarna pakte hij zijn lul vast en drukte die in haar natte kut en begon haar te neuken.
Een diepe aanhoudende kreun was hoorbaar toen Karen zich begon te ontspannen en keek Annette aan die glimlachend haar vinger voorzichtig over het klitje van Karen liet glijden.
“Ikkk begrijpppppp je Annnnette. Ikkk heb het oooookkkkk nodiggggg” kreunde Karen.
“Ben je dan zo geil op dit moment!” vroeg Annette zachtjes.
“Jaaaaa! Ik heb het nodig. Netttttt als jij!” gaf Karen met haperende stem aan en voelde de stoten in haar kut.
Meer dan 2u waren ze beiden met Karen bezig die zich schaamteloos liet likken door Annette en neuken door Eric en meerdere keren even zo schaamteloos klaarkwam.
“Ikkk kannn maaar nieeet begrijppppennnn dattt je dittttttt zo lang volhoudttttttt” kreunde Karen tegen Eric die haar bleef neuken terwijl Annette haar klitje voortdurend bleef bewerken.
“De spanning om te kijken heeft me veel uithoudingsvermogen gegeven!” gaf Eric bezweet aan.
“Ik ga weerrrrr komennnnn” kreunde Karen en werd terstond door beiden opgevangen en doorschoot in een totaal orgasme en kreunend haar hoofd in de nek van Annette legde.
“Stttttt Karen, hij gaat klaarkomen!” gaf Annette aan en meteen voelde Karen haar kut volspuiten met warm zaad.
1 Minuut later zat Karen met Annette te vrijen.
“Zo is het fijn. Wil je dat we nog eens langskomen?” vroeg Annette die strelend door de haren van Karen gleed.
“Mijn zoon wordt gepijpt, ik ben geneukt, jij hebt een probleem, hij is een kijkende klant en ik ben volgespoten door hem waar je bij zat. Dus Ja” hijgde Karen nog na terwijl Annette haar borsten en tepels streelde.

15 Minuten later reden ze weer naar huis.
“Hoe denk je over de aankomende dagen. Als dat op deze manier doorgaat ben je echt verslaafd.
“Dan maar verslaafd lieverd, dan maar verslaafd, maar vandaag was heerlijk!” gaf Annette aan.

“Hoe vond je het vandaag?” zuchtte Annette voldaan.
“Spannend en heerlijk” gaf Eric aan.
“Het was voldoende. Ik heb genoten. Ik heb me laten neuken door onbekenden, heb er een zelfs geld aan verdiend en het was nog lekker ook met Jeroen én jou op de achtergrond” zei Annette en reden weer hun straat in.
“Hoe vond je het op de parkeerplek?” vroeg Eric belangstellend.
“Ja, dat was echt spannend. Bovendien was het nog gezellig met Claudia ook. Heb je haar nog geneukt bij haar thuis?”
“Nee, ik heb haar afgezet en verder klaar. Je moet ook beseffen dat er ooit een tijd komt dat het genoeg is. We beleven iets samen en dan hoef ik niet nog meer te willen!” gaf Eric aan en opende de deur zodat ze weer thuis waren en even later weer aan een borrel zaten.

“Wat voor plannen heb je voor morgen bedacht?” vroeg Eric.
“Zullen we morgen weer naar de parkeerplek gaan? Claudia is er ook” antwoordde Annette.
“Dan gaan we daar morgen naar toe. Het is wel spannend ja! Leuk, doen we!” hoorde Annette die zich aan het uitkleden was.
“Maar als we ons deze dagen helemaal laten gaan lijkt het mij verstandig om met onbekende te neuken. Dat voorkomt vragen en andere problemen, nog afgezien van vermeende toekomstige verplichtingen” zei Annette en nestelde zich tegen Eric aan om tv te kijken.
“Heerlijk schat. Ben het met je eens!” bekende Eric die al weer met de tepels van zijn vrouw speelde om niet lang daarna te douchen en slapen.

De volgende ochtend had Eric het ontbijt al gereed toen Annette de keuken in liep en haar man kuste.
“Ik ben helemaal uitgerust!” glimlachte Annette die aan tafel ging zitten.
“Ik heb ook goed geslapen” gaf Eric aan en werd tijdens het ontbijt een dagindeling gemaakt voor zover als dat nodig was.
“Hoe laat waren we gisteren op de parkeerplaats?” vroeg Annette die weer nerveus begon te worden.
We gingen bij Cindy weg rond een uurtje of 4, dus half 5 zal het zijn geweest”.
“Zullen we vandaag eerder gaan. Zeg maar om 2u? Dan kan ik wat rondlopen en kijken wie er langsrijden!” gaf Annette aan.
“Je hebt er echt zin in he!”
“Ja, raar eigenlijk maar het is zo spannend”
“Wat vind je dan zo spannend?”
“Dat de mensen me als een hoer zien. Me willen neuken voor geld. Het zogenaamde simpele, platvloers ordinaire zeg maar. Het voldoen aan een gestigmatiseerd beeld. Ik wil me ook opmaken zoals Claudia. Zwaar en ordinair uitdagend maar ik houd vandaag wel mijn rokje aan. Gisteren sloeg ik iets door!”
“Je hebt dat zomerjurkje van vorig jaar. Die schijnt iets door. Zet de naaimachine erop en verkort het tot net onder je billetjes” adviseerde Eric.
“Wat voor slipje zal ik aantrekken? Wit denk ik. Dat is het spannendste toch?” vroeg Annette.
“Doe dat maar” gaf Eric aan en begon de tafel af te ruimen omdat er door de spanning niet gegeten werd en zag zijn vrouw naar boven gaan.

Toen Annette met het jurkje naar beneden kwam vroeg ze aan Eric om aan te geven tot hoe kort het moest worden en gaf hem de spelden aan.
Even keek hij naar het jurkje, spelde die op de juiste lengte af en gaf aan dat het jurkje bij de zijkant van haar borsten ook ingenomen moest worden zodat haar borsten beter zichtbaar werden zonder dat ze daar op hoefde te lette waarna Annette weer naar boven vertrok om na 3 kwartier terug te komen om het jurkje te laten zien.

“Laat maar eens kijken!” genoot Eric van zijn vrouw en zag hoe ze het jurkje had ingenomen tot amper onder haar billen en ook dat de voor- en zijkant onder handen waren genomen zodat hij haar borsten en tepels goed kon zien.
“Je ziet er betoverend uit lieverd” zei Eric trots.
“Straks ga ik zo over straat met alleen een vestje aan. We gaan moeten condooms kopen!” gaf Annette aan en vertrok weer naar boven om na 70 minuten weer naar beneden te komen.
“Zo goed?” vroeg Annette en moest lachen toen ze zag hoe Eric zich omdraaide en haar met open mond aankeek.
“Wat ben je mooi opgemaakt. Zelfs ik zou betalen om je te neuken. Wat is dit geil!” genoot Eric van het geboden uitzicht.
“Laten we ons maar eens klaarmaken om te vertrekken dan. Eerst buiten het dorp condooms kopen en dan wil ik naar die andere plek van Claudia, achter het benzinepompstation” zei Annette zachtjes van nerveusiteit.
“Ik heb al een koelbox met broodjes, water en frisdranken in de auto gezet” gaf Eric aan.

Annette straalde van trots en genoot van de haatdragende blikken van vele vrouwen toen ze door het winkelcentrum liepen en bij een drogist naar binnen stapten.
“Waar kan ik u mee helpen?” vroeg een jonge meisje bij de kassa.
“Condooms. Doe maar een groot pak!” zei Annette bewust en zag het meisje, net zo nerveus worden als ze zelf was.
“We zullen het wel nodig hebben denk ik, want ik weet niet wat er allemaal gebeurd achter het benzinepompstation!” gaf Annette de locatie aan en na het aanwijzen van een pak condooms werd er afgerekend.
“Jij hebt het gelukkig gemakkelijk hier achter de kassa” zei Annette als afscheid en vertrokken ze groetend de winkel uit.
“Moest je dat nou zo doen! Dat kind is helemaal van de leg vandaag!” lachte Eric berispend.
“Wat nou, die is al lang zelf bezig!” genoot Annette van haar rol, stapten de wagen in en reden, nagestaard door vele mensen en echte kerels, weg.

“We zijn de eersten!” gaf Eric aan toen ze de parkeerplaats opreden.
“Daar gaan we in de zon zitten. Bovendien is het ook nog achteraf” gaf Annette meteen aan en stapten op de plaats van bestemming uit.
“Ga jij alvast zitten, ik ga sigaretten halen” zei Eric die wilde zien hoe de camera’s achter het gebouw opgesteld waren, kocht de spullen en liep terug.
“Ik ga de wagen even anders zetten zodat je uit beeld bent” gaf hij aan en reed een stukje achteruit en ging bij zijn vrouw aan de tafel zitten.
“Volgens mij moeten we straks naar huis om een paar droge slipjes te halen. Ik drijf uit mijn kut van geilheid!” lachte Annette.
“Je zit al lekker in je rol lieverd” zei Eric stralend.

Na 15 minuten kwam er een grote vrachtwagen aanrijden die achter hun wagen stopte en hoorden ze het zuchten van de hydraulische remsystemen waarna de chauffeur uitstapte, zich uitrekte en naar het pompstation liep om terug te keren met brood, slaatjes en beleg.
Even keek hij om zich heen en liep naar de enige tafel die er stond zodat hij even uit het veld geslagen naar Annette keek om vervolgens zijn brood en beleg op tafel neer te leggen.
“Eerst maar eens eten. Straks naar Koblenz/ Duitsland en vannacht hoop ik weer hier te zijn! Ik ben Jan!” zei de chauffeur, keek nog even naar Annette en begon met zijn brood.
“Ik ben Annette en dat is een klant van me” stelde Annette zich voor zodat Eric zichzelf maar voorstelde.
“Je werkt hier?” vroeg Jan.
“De eerste keer dat ik hier ben! Eric heeft me gebracht” antwoordde Annette die Jan constant naar haar zag kijken.
“Dat is echt een grote wagen!” opende Eric het gesprek en kreeg alle details te horen.
“Het is wel nodig met dat soort lange ritten” haakte Eric erop in.
“Koblenz is om de hoek. Andere ritten zijn verder en ben ik weken onderweg. Dus koelkast, gasstel, potten en pannen, tv en een goed bed zijn noodzakelijk. Het enige dat ontbreekt is een douche. Maar dat heb ik net in het hotel al gedaan” bromde Jan kauwend op zijn brood.
“Het lijkt me dat je een lift nodig hebt om die wagen in te komen!” gaf Annette onschuldig aan.
“Het is een instapprocedure inderdaad. Grote stap en als je het gewend bent dan gaat het vanzelf!” gaf Jan trots aan.
“Ik kan niet eens bij de deur komen. Hoe krijg je die open vanaf de grond?” ging Annette erop door.
“Op de treeplank gaan staan en opentrekken!” zei Jan met een knipoog naar Eric.
“Misschien mag je van Jan wel even in de wagen kijken” gaf Eric aan en zag Jan bevestigend knikken.
“Mag ik echt in de wagen kijken?” vroeg Annette kinderlijk verheugd.
“Ga je gang meisje. Klim er maar op en kijk gerust. Van de kluis afblijven!” lachte Jan om zijn eigen grap en zag Annette opstaan zodat hij tegen haar slipje aankeek en naar de wagen zag lopen.
“Die is echt lekker. Ik rijd kilometers om, om haar weer eens te ontmoeten. Fantastische meid!” gaf Eric rustig aan.
“Ik weet het niet maar ze ziet er inderdaad heftig uit. Wat mooi. Ik begrijp je verdomd goed maat!” gaf Jan aan die Annette bij de wagen zag kijken.
“Laat haar je cabine zien. Ze kan er niet in dus je moet haar helpen instappen. Je hebt meteen een schitterend uitzicht tussen haar benen!” zei Eric.
“Zat daar al aan te denken! Maar die meid zal haar centen wel waard zijn! Wat een lichaam!” zuchtte Jan en liep naar zijn wagen toe.

“Op deze manier kan je nooit in de cabine kijken, je moet op de treeplank stappen, je vasthouden aan de beugel en meteen in één moeite door de handgreep vastpakken!” gaf Jan aan en zag Annette op de treeplank gaan staan en keek recht onder haar jurkje naar haar slipje en zag de contouren van haar schaamlipjes.
Op zijn gemak bleef Jan kijken hoe Annette probeerde om de deurgreep te bereiken en vroeg uiteindelijk hulp aan Jan.
“Duw me omhoog, ik kan er niet bij!” gaf Annette aan en voelde meteen de handen van hem op haar billen terwijl zijn 2 duimen tegen haar schaamlipjes drukten.
Langzaam- en vooral kijkend onder haar jurkje én zijn duimen duwde hij haar omhoog zodat ze uiteindelijk met haar borsten op de stoel hing zodat Jan een nog ontspannender uitzicht had tussen haar benen.
“Je kan je omhoog trekken aan de banken!” zuchtte Jan en zag hoe Annette een knie op de vloer van de cabine zette en daardoor helemaal met haar benen uit elkaar bleef zitten om hem de gelegenheid te geven haar goed te bekijken.
Toen ze zich eindelijk had opgetrokken en op de bank zat, stapte ook Jan in en keek naar haar.
“Wat mij betreft mag je weer uit- en instappen!” lachte hij.
“Ik kon toch niet anders!” gaf Annette aan en keek om zich heen en draaide zich daarna om, om naar de ruimte achter haar te kijken.
Weer zat Annette er onbeschaamd geil bij en wist dat Jan haar borsten en tepels- maar ook haar slipje kon zien en begon onschuldig vragen te stellen.
“Dan kruip je toch naar achter! Daar is die ruimte voor!” gaf Jan aan en genoot van het geboden uitzicht en zag Annette op het bed gaan liggen.
“Ruim zat om hier te slapen en werken!” lachte ze terwijl ze haar voeten op het bed zetten en met haar benen wijd om zich heen keek.
“Wat kost het me om met je te neuken?” hijgde Jan van spanning.
“Normaal € 400,- zonder condoom en € 300,- met condoom, pijpen en aftrekken € 100,-“ gaf Annette haar prijzen aan en keek naar Jan.
“Normaal? En nu?” vroeg Jan wat onzeker.
“Je bent de 2e en laatste dan vandaag. Eric wil altijd dat ik hem aftrek dus als je wilt kan je doen wat je wilt voor € 400,- totaal. Je kan me neuken zonder condoom . Je mag ook over me heen spuiten” gaf Annette aan en trok haar broekje opzij om Jan haar kut te laten zien.
Meteen pakte Jan het geld en gaf dat Annette, kleedden zich uit en liet zich al pratend aftrekken.
Annette ging op haar knieën tussen de banken zitten en voelde de mond van Jan op haar kut, keek- en zwaaide naar haar man terwijl ze gelikt werd.
Na een tijdje zag Eric Jan achter zijn vrouw zitten en wist dat ze geneukt werd. Haar borsten werden vastgehouden en neukte haar bijna tegen het voorruit aan.
Steeds geiler begon Annette te praten én te kreunen en hoorde Jan snuiven én hijgen terwijl hij haar naar het slaapgedeelde trok, tussen haar benen ging liggen en zijn lul weer in haar kut duwde.
Opeens trok hij zich terug, keek Annette aan terwijl hij een groot stuk papier van een rol scheurde en trok zich voor haar ogen klaar waarbij hij zijn zaad opving in het papier.
“Dat was heerlijk Jan, ik kijk uit naar een volgende keer!” zei Annette, opende haar kutje en wees op haar klitje.
“Likken! Ik wil klaarkomen in je mond!” hijgde Annette en voelde de tong van Jan over haar klitje gaan en kwam na 5 minuten kreunend klaar.
“Heerlijk!” hijgde Annette nog na en zag zijn lul nog hard vooruit staan.
“Kom eens hier met je lul!” fluisterde Annette, legde haar hoofd tegen zijn buik en begon hem te pijpen.
Het haar hand onder zijn ballen en zijn lul in haar mond hoorde ze hem weer snuiven en hijgen totdat hij haar hoofd zachtjes wegduwde.
“Doe ik het niet goed?” vroeg Annette speels.
“Je ben zo heerlijk maar ik kom echt weer klaar zoals je het doet!” kreunde Jan van geilheid en voelde de mond van Annette weer om zijn lul, pakte alvast papier zodat ze zijn zaad daarin kon uitspugen. Annette bleef hem pijpen totdat hij haar mond volspoot en hij haar tegen zich aandrukte.
“Dat zal ik lang blijven herinneren!” zuchtte Jan en hielp Annette met haar jurk, kleedde zich aan en zag hoe Annette met haar slipje doordrong in haar kut om daarna haar slipje aan Jan te geven.

Toen ze samen naar de tafel liepen bonkte het hart van Jan nog na en ging naast Eric aan de tafel zitten.
“Zo jammer dat ik weg moet jongens!” verontschuldigde Jan zich, na afscheid en reed even later weg en werd Eric tot in detail bijgesproken door Annette die hem meteen het geld gaf wat hij opborg.
“We gaan naar ons eigen stekkie, eerst langs huis want ik heb geen slipje aan!” gaf Annette aan en reden weer naar huis om daarna afgezet te worden bij het laantje zodat ze nog even moest lopen terwijl Eric omreed naar dezelfde plek als gister, stapte uit en zijn vrouw zag komen aanlopen.
Even keek ze om haar heen en toen er al een wagen kwam aanrijden liep ze zonder meer door en vertraagde weer haar pas.
De auto reed langs haar heen en zag de bestuurder naar haar kijken waarna de wagen keerde en weer langs haar heenreed om 20 meter verder te stoppen.
Toen Annette langsliep en naar binnen keek werd het raampje geopend en leunde Annette op het portier en noemde meteen haar prijzen.
“Dan zie ik je misschien straks wel!” zei Annette en liep weer weg, wetend dat haar slipje zichtbaar was voor de bestuurder die inderdaad wegreed.

Terwijl Annette wat heen- en weer liep zag ze de wagen weer terugkeren, stopte bij haar en liet haar instappen.
“Waar gaan we heen?” vroeg de man nerveus.
“Zet je wagen schuin naast die wagen daar. Die man is naar de tennisvereniging en komt voorlopig niet terug. Heb je een deken in je auto?” vroeg Annette en zag de man zwijgend naar haar auto sturen, stapte uit en pakte een deken uit de achterbak.
“Leg die hier tussen de wagens, dan ziet niemand ons!” zei Annette die meteen ging zitten en weer uitdagend haar benen discreet opende.
“Wat wil je? Neuken? Zeg het maar!” vroeg Annette zachtjes, pakte het geld aan en telde het na zodat er weer € 300,- was verdiend en borg het geld op waarna ze zich uitdagend uitkleedde om daarna met geopende benen te kijken hoe hij zich uitkleedde en hem daarna een condoom omdeed.
Terwijl Eric vanuit de bosjes zag hoe de man in zijn vrouw drong keek hij om zich heen, zag dat ze niet gestoord werden en keek hoe de man Annette zwijgend neukte.
Opeens begon de man te kreunen en kwam klaar.
“Sorry, maar daar kon ik niets aan doen!” hijgde de man, trok het condoom van zijn lul en kleedde zich weer aan.
“De volgende keer wel langer hoor!” hoorde Eric waarna de man mompelend afscheid nam en vertrok.
“Dat is snel verdiend!” lachte Annette die het geld aan Eric gaf en zich aankleedde.

Het duurde nog even totdat ze Claudia zagen komen aanlopen die hun stralend begroette.
“Is het druk hier?” vroeg ze meteen.
“Ik heb net 1 klant gehad en die kwam snel klaar!” sprak Annette haar bij.
“Heb je nog kunnen kijken?” vroeg Claudia aan Eric die verontschuldigend JA knikte en liep samen met Annette weer over de parkeerplaats.
“Wel een aardige vent. Hij heeft me gisteren afgezet en wilde niet eens mee naar binnen en nu is hij er weer!” bevestigde Claudia hetgeen Eric al had gezegd.
“Laat hem gewoon kijken of wil je hem in je hebben?” vroeg Annette.
“Lijkt me lekker!”
“We laten de auto’s bij elkaar staan, dan kunnen we op een deken in het gras liggen en kan iedereen naar iedereen kijken zonder dat we opvallen. Eric betaald wel!” opperde Annette.
“Mij best!” antwoordde Claudia en liepen ze terug naar Eric.
“Heb jij een deken in je auto?” vroeg Annette naar de bekende weg en zag hem een deken pakken.
“Die leggen we op het gras zodat Claudia en ik hier onze klanten kunnen helpen! Jij kan kijken naar ons als je maar stil bent. Wij proberen wel uit te vissen of ze er kijkers bij willen hebben zodat je niet in de bosjes hoeft te staan” zei Annette.
“Echt, zou dat kunnen!” speelde Eric zijn rol zodat Claudia nog steeds niet op de hoogte was dat ze getrouwd waren. Niemand trouwens.
“Het kost je wel € 100,- voor ieder van ons. Dan kan je de hele dag kijken!” hoorde Claudia haar zeggen en pakten de meiden meteen het geld van Eric aan.

Toen er weer een auto kwam aanrijden en herkenden Jeroen die zijn wagen op aanwijzing van Eric zo parkeerde dat hun plekje werd afgeschermd en waren de meiden alweer aan het lopen zonder verder acht te slaan op Jeroen die bij Eric bleef staan.
“Fijn dat je er weer bent. Was gezellig gisteren!” gaf Eric vertrouwelijk aan.
“Ja, het idee om er zo bij te mogen horen vind ik fijn. Het heeft wel iets en bovendien is het niet alledaags voor mij! Ik ben gisteren door mijn moeder ondervraagt toen jullie weg waren en heb een gesprek met haar gehad. Moest er aan wennen om dat soort gesprekken met haar te voeren maar ze komt straks langs om te kijken!” bekende Jeroen eerlijk.
“Ondervraagt?” lachte Eric.
“Yep” zuchtte Jeroen. “Ik heb gezien hoe mijn moeder werd geneukt en nadat jullie waren vertrokken ben ik de kamer ingegaan en hebben we gepraat” bekende Jeroen.
“Dus Karen komt straks?”
“Nee, die is er al!” wees Jeroen op een naderende SUV die stopte bij Annette.
“Ik weet dat Jeroen hier is. Daar staat zijn wagen en hij weet dat ik zou komen. Ben benieuwd na wat ik gisteren hoorde. Is het goed dat ik hier ben?” vroeg Karen.
“Natuurlijk ben je welkom. Zet je wagen maar neer bij de rest. Eric is er ook en die zegt wel hoe en wat!” lachte Annette en gaf door het raam Karen snel een kus en stelde Claudia voor.
“Dit is de moeder van Jeroen. Eric heeft me gisteren na jou opgehaald. Karen ligt in scheiding en Eric heeft haar geneukt en ik haar gevingerd en gelikt. Je bent weer helemaal op de hoogte dus laten we verder lopen!” gaf Annette aan en nam Claudia mee waarna Karen, nog beduusd van de woorden van Annette, op aanwijzing van Eric haar wagen parkeerde.
“Trots op je dat je bent gekomen!” gaf Eric aan en kuste Karen waar Jeroen bij stond.
“Ik moet toch weten waar mijn zoon uithangt!” gaf Karen aan en likte haar lippen droog.
“Laten we op de deken gaan zitten. Claudia en Annette zijn aan het werk!” gaf Eric aan.
“Ik had gisteren met Jeroen gesproken en de locatie gehoord. Dus hier ben ik!” sprak Karen Eric bij.
“Je hoort erbij, net als Jeroen. Niet zo schuw en ervaar het!” antwoordde Eric en streelde het gezicht van Karen bewust voor de ogen van Jeroen.
“Ga jij eens kijken of de meiden veilig zijn!” zei Eric tegen Jeroen die meteen opstond en naar de meiden keek.
“Ja, die zijn veilig” concludeerde hij.
“Niet zo makkelijk! Loop onopvallend over het terrein, kijk naar ze en houd je afzijdig!” gaf Eric aan en trok Karen naar de grond en begon met haar te vrijen waarna Jeroen ging lopen.

Trots keek Jeroen om zich heen om eventuele kwaadwilligen af te schrikken en liep nonchalant over het terrein.
Toen beide dames zijn pad kruisten spraken ze even met hem en vervolgde hij zijn weg weer en zag dat zijn moeder zijn kant op liep.
“Ik ga even naar Annette” zei ze en liep meteen door.
Amper bij Annette aangekomen werd ze bij haar hand vastgehouden omdat er een wagen het terrein opreed die voor hun stopte.

“Dag dames” hoorde ook Karen de man zeggen, wist zich geen houding te geven en bleef als versteend staan.
“Zoek je de weg?” vroeg Annette toen de man alleen maar naar haar borsten keek en daarna naar die van Karen.
“Wat kost het bij jullie?” ging hij verder en hoorde de prijzen van Annette.
“En wat kost het bij jou?” vroeg hij aan Karen.
Direct gaf Annette ook de verzonnen prijzen van Karen aan zonder haar wat te vragen.
”Je betaald de prijzen die je net hoorde en dan kan je neuken. Maar dan zijn er wel 2 voyeurs bij!”
“Voyeurs?” vroeg de man verbaast.
“Andere klanten van ons. Zullen we eerst maar eens beginnen om tot afspraken te komen voordat je alles al invult?” gaf Annette vinnig aan en kwam Claudia erbij staan.
“Ik heb net aangegeven wat de mogelijkheden- en prijzen van Karen en mij zijn en dat mijn 2 vaste kijkers erbij zullen zijn”.
“Als je wilt dat wij 2-en er ook bij komen zitten dan kost het je voor ieder van ons € 50,-“ haakte Claudia snel in en zagen ze de man rekenen.
“Ik wil geen kijkers erbij!” sprak de man snel om de prijs te drukken.
“Oké, dan alleen ik” gaf Annette aan.
“Ik ben zo terug, eerst pinnen!” antwoordde de man en reed langzaam weg.
“Die komt zo terug, ga jij naar Eric en neemt Jeroen mee. Verschuil je tussen de bosjes bij de auto’s.” zei Annette snel, riep naar Jeroen en stuurde ze naar Eric.

“Die man is geld pinnen en komt zo terug! Wij moeten de bosjes in van Annette” sprak Karen Eric snel bij.
“De ramen van je wagen zijn geblindeerd. Geen hond kan naar binnen kijken. Wij gaan dus in je auto zitten” gaf Eric aan en zaten op hun gemak toen ze de auto weer zagen naderen.
Het ging volledig aan Karen voorbij dat moeder en zoon samen gaan kijken hoe Annette haar geld ging verdienen.
“Claudia stapt ook in!” fluisterde Karen.
“Dan heeft ie voor hun 2-en betaald” legde Eric uit en zagen de 3 na 20 meter weer bij de wagens uitstappen.
“Zijn die kijkers hier?” hoorden ze in de wagen.
“Nee, hier niet, dan hadden we van het terrein afgemoeten!” zei Claudia die het geld aanpakte en zich pal voor het raam ging uitkleden.
Ook Annette pakte het geld, borg het ook op en kleedde zich naast Claudia uit en ging zo op de deken liggen dat de man niet naar de auto’s kon kijken.
Toen ook de man uitgekleed was ging Claudia naast hem zitten en trok hem rustig af en moest even stoppen omdat Annette hem een condoom omdeed en zich liet neuken voor de ogen van de anderen.
Na 10 minuten hoorden ze hem klaarkomen en was weer snel vertrokken zodat iedereen de auto kon verlaten.

Met grote ogen keek Karen naar Claudia die naakt naar de prullenbak liep om het condoom weg te gooien en zag hoe ze haar slipje weer aantrok.
“Je hebt gezien hoe het eraan toegaat! De volgende klant is voor jou” lachte Annette tegen Karen.
“Eerst een slok water!” zei Claudia en pakte een fles water uit haar tas.
“Laat dat water maar, we hebben een koelbox in de wagen. Dan kan je zelf kiezen!” zei Eric en pakte de box uit hun wagen.
“Ik vond het eigenlijk best wel spannend” gaf Karen, zittend op de deken aan en had voornamelijk Claudia het woord omdat Annette zich wijselijk stilhield en aandachtig luisterde.
Nog steeds zat Jeroen vol trots erbij en keek afwisselend naar Claudia en Annette en kon zijn ogen niet van hun afhouden.
Toen Annette hem zag kijken opende ze wat haar benen zodat hij onder haar jurkje kon kijken waarna ze scheef ging zitten om de dranken uit de box te halen.
“Water en frisdrank zegt ie dan!” zei Annette en pakte een fles Rum en Whisky eruit en kreeg van Eric een rits van die plastic bekers aangereikt.
“Het is wel warm hier!” zei Annette die meteen haar jurk uittrok.
“Lekker toch!” gaf Claudia aan en trok ook haar rokje en shirt uit zodat beide meiden alleen in een slipje zaten.
“Ik hoor een auto dames!” attendeerde Jeroen hun.
“Kijk maar wat hij doet maar doe het onopvallend” zei Eric en zagen ze Jeroen zich iets uitrekken en hoefde geen verslag uit te brengen.
De wagen werd geparkeerd naast hun auto’s en een stel met kinderen stapten uit en liepen meteen richting tennisbaan.
“We vallen niet op!” zei Claudia die aan haar Rum nipte zodat het gesprek weer verder ging totdat Annette Karen aankeek.
“Heb je er bezwaar tegen als ik Jeroen pijp en aftrek? Zijn beloning voor gisteren moet hij wel krijgen natuurlijk!” vroeg Annette.
“Dat ga je toch niet vragen joh, ga naar hem toe en beloon hem” zei Claudia snel, kroop op haar knieën naar Jeroen en trok meteen zijn broek uit.
Terwijl ze op haar knieën zat keek Karen recht tegen het gespannen slipje waarna Claudia achter Jeroen ging zitten met haar beide benen naast die van hem en drukte met haar hand op zijn buik zodat hij tegen haar borsten zat.
“Welja, dat wordt een fijne beloning zie ik al!” lachte Annette die even keek hoe Claudia Jeroen aan het aftrekken was, zich omdraaide en haar slipje uittrok zodat Jeroen vrij zicht had op de billen en de kut van Annette die zo bleef zitten om met Eric te praten.
“Kruip eens wat naar achteren Annette” vroeg Claudia en toen ze pal voor Jeroen zat legde Claudia de handen van Jeroen op de billen van Annette.
Bloednerveus durfde hij Annette niet aan te raken en zag zijn moeder kijken naar zijn handen.
“Beweeg je handen eens, voel aan haar kut en billen. Doe wat je wilt!” fluisterde Claudia in zijn oor terwijl ze haar hand stil om zijn lul liet liggen om voortijdig klaarkomen te vermijden.
Annette zakte door haar armen en met haar borsten op de grond liet ze zich bekijken en voelde eindelijk beweging bij Jeroen.
Een tijdje liet Claudia hem Annette betasten terwijl ze weer in gesprek was met Eric én Karen totdat Annette zich terugtrok van Jeroen en voor hem ging liggen.
“Ga er eens fatsoenlijk bijliggen Annette!” glimlachte Claudia die Annette met geopende benen voor Jeroen zag liggen. Ook Claudia trok haar slipje uit en ging naast Annette liggen.
“Ik heb het idee dat je ze beiden mag neuken! Doe maar wat je wilt!” genoot Eric van het spel en zag hoe Jeroen tussen de benen van Annette ging liggen om haar te beffen terwijl hij met zijn hand het kutje van Claudia streelde.

Eric stond op en ging naast Karen zitten en keken ze zwijgend naar het drietal voor hun totdat Eric zijn hand onder de borsten van Karen legde en haar naar zich toetrok.
Al vrijend en kijkend gleed Eric met zijn hand in de blouse van Karen en speelde met haar tepels.
Even later zagen Karen en Eric hoe Jeroen in de kut van Annette gleed en haar begon te neuken terwijl Claudia met zijn ballen speelde.
Na 10 minuten vond Annette het welletjes en stopten ze hun spel.
“We gaan zo verder maar nu even stoppen. Anders kom je klaar!” legde Annette Jeroen uit.
“Wij zijn aan de beurt!” fluisterde Eric tegen Karen en begon haar uit te kleden en zag Jeroen hoe Eric met zijn hand in het broekje van zijn moeder gleed en haar vingerde.
“Ik kom je wel even helpen Eric!” zei Claudia die achter Karen ging zitten en haar naar zich toetrok totdat ze met haar rug op de deken lag.
Meteen trok Annette het broekje van Karen uit en gingen de meiden aan weerskanten van Karen liggen om haar benen uit elkaar de leggen.
“Kom eens kijken naar de kut van je moeder!” zei Annette die al met haar vingers tussen de lipjes van Karen gleed en Jeroen liet kijken hoe ze zijn moeder vingerde.
“Ikk ligg tegenwoorddddiggg al met mijn benennn openn voor mijnn zoonn” kreunde Karen waarna Annette haar vingers terugtrok uit de kut van Karen.
Voor de 2e keer zag Jeroen hoe Eric tussen de benen van zijn moeder ging liggen terwijl Claudia zijn lul vastpakte en die voor de kut van Karen hield en Annette de lipjes van Karen opzij hield.
“Ohhhhh” kreunde Karen toen Eric in haar gleed en haar met een rustig tempo begon te neuken.
Hijgend van opwinding keek Jeroen met een staalharde lul naar zijn moeder terwijl Annette en Claudia de binnenkant van haar dijen streelden en haar tepels niet vergaten.
Op hun gemak keken ze naar Karen en Eric maar moesten de tepels van Karen loslaten toen Eric op haar ging liggen en met haar begon te vrijen.
Van dichtbij keek Jeroen naar zijn moeder die zich in haar ver geopende mond liet likken en hoe ze haar benen om de heupen van Eric sloeg.

“Zo, die hebben hun draai gevonden!” gaf Annette aan en duwde Jeroen op zijn rug en zakte met haar kut over zijn lul terwijl Claudia zat te kijken naar Eric en Karen.
“Dit kan ik uren volhouden!” kreunde Annette die met haar heupen begon te bewegen.
Na enige tijd kwamen moeder en zoon bijna tegelijk klaar en keken elkaar aan.
“Geef mij eens 2 flesjes Spa Rood” vroeg Annette aan Eric, pakte ze aan en keek naar Karen.
“Laat Jeroen eerst eens kijken hoe het zaad uit je kut loopt!” glunderde Annette en zag Jeroen vol ongeloof kijken naar de druppelende kut van zijn moeder.
“Eric, help Karen met haar been én borsten op de motorkap te leggen en houd haar been vast” instrueerde Annette en zag Claudia haar vragend aankijken.
Toen Karen op de motorkap lag opende Annette beide flesjes en begon die te schudden met haar duim op de opening waarna ze even keek of iedereen gereed was. Schudde nog even met het flesje en drukte die toen ineens in de kut van Karen zodat die het water met grote kracht in haar kut voelde spuiten. Meteen schudde ze het 2e flesje en spoot ook die leeg in de kut van Karen die gedwongen werd om op de motorkap te blijven liggen.
“Eric, maak haar benen schoon!” bemoeide ook Claudia zich ermee en hield haar duim op het kontje van Karen terwijl Jeroen met open mond toekeek.
“De volgende klant is voor je moeder!” lachte Annette die Karen rechtop hielp.
Auteur : Vincent1964 / Geschreven op : 07 september 2018 - 11:28 / Hits : 13817 / Waardering : 3.83
Print verhaal Mail vriend
onder Gerelateerde verhalen

Avontuur op het strand (1)
Auteur : Trian / Geschreven op : 17 september 2017 - 16:23 / Hits : 20187 / Waardering : 4.12

Spannend avontuur op het Kinderdagverblijf
Auteur : Directrice KDV / Geschreven op : 29 april 2015 - 11:49 / Hits : 16250 / Waardering : 3.96

Avontuur op het strand (2)
Auteur : Trian / Geschreven op : 09 oktober 2017 - 13:59 / Hits : 17175 / Waardering : 3.58

Bi-avontuur
Auteur : Huibert / Geschreven op : 17 februari 2015 - 15:34 / Hits : 14482 / Waardering : 3.56

Een onvergeetelijk geil avontuur met Myrthe en Monique....
Auteur : velvetlover / Geschreven op : 14 mei 2017 - 15:20 / Hits : 11443 / Waardering : 3.28

sex avontuur
Auteur : Pam 32 jaar / Geschreven op : 07 september 2015 - 12:54 / Hits : 14480 / Waardering : 3.20

Een zomers avontuur
Auteur : Knuffeltje60 / Geschreven op : 29 september 2011 - 03:39 / Hits : 22588 / Waardering : 2.78

Enora op bisexueel avontuur 1
Auteur : Miraja / Geschreven op : 28 september 2011 - 16:16 / Hits : 15894 / Waardering : 2.77

Een zomers avontuur 3.1
Auteur : Anoniem / Geschreven op : 19 juli 2012 - 18:22 / Hits : 12624 / Waardering : 2.68

Avontuur in Kenya
Auteur : max55 / Geschreven op : 08 maart 2014 - 15:21 / Hits : 10054 / Waardering : 2.40

onder Bekijk commentaar
Resultaten: 0 - 6 van 6
Max55
Ik lees graag verhalen, maar een boek kost mij teveel tijd..
Geschreven op : 10 september 2018 - 15:40

patje
Dank voor de tip, mijn man en ik hebben hierdoor besloten dit ook te proberen . groetjes Patricia xxx
Geschreven op : 04 januari 2019 - 13:32

patje
Dank voor de tip, mijn man en ik hebben hierdoor besloten dit ook te proberen . groetjes Patricia xxx
Geschreven op : 04 januari 2019 - 13:32

patje
Dank voor de tip, mijn man en ik hebben hierdoor besloten dit ook te proberen . groetjes Patricia xxx
Geschreven op : 04 januari 2019 - 13:32

patje
Dank voor de tip, mijn man en ik hebben hierdoor besloten dit ook te proberen . groetjes Patricia xxx
Geschreven op : 04 januari 2019 - 13:32

patje
Dank voor de tip, mijn man en ik hebben hierdoor besloten dit ook te proberen . groetjes Patricia xxx
Geschreven op : 04 januari 2019 - 13:32

Resultaten: 0 - 6 van 6
onder Geef commentaar
Je moet ingelogd zijn om commentaar te geven.
onder Geef score
Je moet ingelogd zijn om te kunnen stemmen.


 
 
Hoofdpagina / Categorieën / Onze Partners / WebLinks / Contact / RSS / Disclaimer / Adverteren

footer

Gehost door Wodyweb