Zoek snel een verhaal...
 
Gertibaldi
 
 


Welkom bezoek(st)er! Je kunt hier registeren.

Op de parkeerplaats
Klein lettertype Groot lettertype Grootste lettertype

Waardering
Op de parkeerplaats
Mijn eerste verhaal. Losjes gebaseerd op enkele waargebeurde ervaringen en deze samengevoegd in n enkel verhaal. Commentaar of (positieve) kritiek welkom...

**************************************************************************************

Het is nog maar paar weken geleden dat we in contact kwamen via een datingsite voor mensen met wat diepere verlangens dan huisje-boompje-beestje. Na het uitwisselen van talloze e-mails en WhatsApp berichtjes wacht je volgens afspraak op me bij Utrecht Centraal.

Van een afstandje kan ik zien dat je draagt wat ik je heb gevraagd. Een lange jas, die vanzelfsprekend dichtgeknoopt is, en daaronder mooie zwarte laklaarzen met hakken. Niet te hoog, maar zeker niet te laag. Je stapt bij me in de auto. Ik kan zien dat je gespannen bent. Is dat door de zenuwen, of toch ook door de opwinding? We zeggen geen woord, maar ik voel de intensiteit tussen ons.

Ik begin te rijden, en zodra we een beetje uit de drukte zijn, volgt m'n eerste instructie. "Ik wil zien of je je helemaal aan de kledingvoorschriften hebt gehouden. Knoop je jas los, en sla die een stukje open zodat ik het kan controleren." Ik zie dat je wangen rood kleuren, ik voel de spanning en zie je twijfelen... "Vooruit" moedig ik je aan en dan begin je langzaam een voor een de knopen los te maken. Je zucht als de laatste knoop losgaat en je voorzichtig je jas een klein stukje openslaat. Wat ik dan zie bevalt me wel. De laarzen had ik natuurlijk al gezien, maar de rest mag er ook zijn. Ik laat mn blik van onder naar boven gaan, ik zie mooie kousen met jarretels, een mooie doorschijnende bodystocking met halve cups en een open kruis. Je opwinding kan je nu niet meer verbergen: je tepels zijn overduidelijk hard en opgezet en verraden veel. "Doe je benen wijd" zeg ik tegen je terwijl ik m'n ogen ook op de weg probeer te houden. Ik zie een glinstering ter plaatse van de verdere gladheid tussen je benen. Het is overduidelijk dat je in de stemming bent...

We rijden richting de Veluwe. Ik ken een relatief afgelegen parkeerplaats waar weinig toevallige voorbijgangers komen, zeker in deze tijd van het jaar. Daarentegen weten bepaalde liefhebbers dit plekje wel te vinden. Mannen die elkaar bekijken en elkaar bevredigen, vaak hetero maar met een drang naar een geile ontmoeting. Stelletjes die zich graag laten zien, soms een enkele vrouw die van de aandacht mag genieten.

Terwijl het al een beetje begint te schemeren parkeer ik de auto. Er staan nog twee autos, maar je ziet verder niemand. Ik vraag of je de volgende stap durft te zetten. Na een korte aarzeling zeg je ja.

Ik open het handschoenenkastje en haal er een blinddoek uit. "Doe die om." Weer zucht je diep en even aarzel je, maar tenslotte doe je de blinddoek over je ogen. "Blijf zo zitten" zeg ik, "maar sla je jas open". Je hoort dat ik uitstap, dan het geluid van de deur die dichtslaat, gevolgd door het grote niets. Je ademt diep en hoorbaar van de spanning en de opwinding. Is daar iemand? Word je gezien? En wie kijken er dan naar je?

Je zit en wacht. Hoe lang? Twee minuten, vijf, tien? Uiteindelijk merk je dat de deur wordt opengedaan. Een hand wordt in je nek gelegd, en met zachte dwang wordt je uit de auto geleid. Ben ik dat? Je weet het niet, er wordt namelijk niks gezegd, geen woord. Je wordt zachtjes naar de voorkant van de auto geduwd en voorover op de motorkap gelegd. De jas valt open terwijl je het staal tegen je borsten voelt drukken. De achterkant van je jas wordt omhooggetrokken en je merkt dat er een hand tussen je benen glijdt. Je bent daar warm en vochtig, de vingers gaan als vanzelf naar binnen, zo opgewonden ben je. Langzaam en dan weer snel, zacht en dan weer hard word je gevingerd. Af en toe wordt er met een duim over je klitje gewreven en het duurt niet lang voor je een orgasme voelt opkomen. Zachtjes kreun je want je nadert de ontlading...

Totdat je plots bij je haren wordt gepakt, omhoog wordt getrokken en een slag gedraaid. De hand laat je haren los en ligt dan in ene boven op je hoofd. Met zachte dwang word je naar beneden gedrukt tot je op je knien zit. Wat volgt is het geluid van kleding die wordt geopend en dan drukt er een harde pik tegen je mond. Je ruikt de geur van mannelijke opwinding en proeft het voorvocht op je lippen. Als vanzelf begin je vol overgave te pijpen. Een dikke eikel en dikke stam, maar niet zo heel lang. Met de nodige moeite krijg je het hele geval tot achter in je keel.

Je had het in eerste instantie niet gemerkt, doordat je zo intens aan het zuigen en likken bent. Maar in ene dringen er wat geluiden tot je door. Voetstappen, geritsel, gemompel. En paar extra voetstappen, of zelfs twee? Je kunt geen kant op. De stijve lul zit in je mond, twee handen hebben je haren vast en zo wordt je letterlijk op je plaats vastgepind. Dan voel je iemand achter je staan, zijn of haar handen gaan over je schouders naar je borsten. Je tepels worden gekweld, er wordt in geknepen en aan gedraaid. Je voelt het trekken tot in je kutje, die je spontaan nog natter voelt worden.

De vier handen laten je haar en je borsten los en ruw word je 90 graden gedraaid, je zit nu tussen beiden in. De dikke staaf die je al kende komt van links, en wordt weer in je geile mondje gedrukt. Opeens voel je een tweede lul van rechts die precies hetzelfde doet. Een tweede man dus, dit moet haast wel vooropgezet zijn. Je wordt nog heter dan je al was en om en om zuig je op de erecties die van beide kanten worden gepresenteerd. De tweede paal is niet zo dik, maar wel langer dan de eerste. Het lukt je niet deze helemaal op te zuigen, maar je doet je best en geniet van de afwisseling.

"Het wordt tijd dat we je gaan neuken" hoor je me van links zeggen en je wordt omhoog getrokken. Nu weet je dat ik de eerste van de twee ben. Ditmaal word je met je handen op de motorkap gezet. Voorovergebogen voel je me bij je binnenglijden, de ander draait je hoofd naar zich toe, zoent je diep en kneedt je borsten. Ik stoot hard m'n dikke lul in je, je voelt 'm diep bij je naar binnen gaan. Na een paar minuten hoog ik het tempo op en voel je me nog dikker worden. Jaaaahhh kreun ik en met een diepe zucht spuit ik mn warme zaad bij je naar binnen.

Tijd voor rust is er niet, de tweede man neemt over en gaat door waar ik was gebleven. Ruw word je weer geneukt, en weer voel je je orgasme naderen... O, oh, ohhhh kreun je terwijl je je hoogtepunt beleeft en hij ook zn lading in je schiet. Je ademt zwaar en staat te knikken op je knien. Zo heftig was je nog nooit klaargekomen.

Als het gedaan is breng ik je weer naar de auto. Pas dan gaat de blinddoek af. Het is inmiddels helemaal donker buiten. Van de tweede man of de andere autos is geen spoor meer te bekennen. Van wie was die derde auto eigenlijk vraag je je plotseling af? Zul je het ooit weten?

Ik neem je mee naar een mooi hotel, dicht bij de plek waar het allemaal is gebeurd. Ik ga vooruit, check in en zorg dat je ongezien de kamer bereikt. Daar kleed ik je uit en leg je in een warm bad. Voor het slapen vrijen we nog een keertje, maar dan wat rustiger en zachter.

Voor herhaling vatbaar? vraag ik je, voor ik je welterusten kus.
Auteur : WE1975 / Geschreven op : 09 maart 2019 - 14:46 / Hits : 5517 / Waardering : 2.85
Print verhaal Mail vriend
onder Gerelateerde verhalen

Ontmoeting op de parkeerplaats
Auteur : max55 / Geschreven op : 12 december 2016 - 14:17 / Hits : 8349 / Waardering : 3.50

De Parkeerplaats,de Bazin
Auteur : Anoniem / Geschreven op : 07 mei 2007 - 11:50 / Hits : 12690 / Waardering : 2.12

ontmaagd op de parkeerplaats
Auteur : justme / Geschreven op : 12 februari 2010 - 21:17 / Hits : 14447 / Waardering : 1.90

Sex op de parkeerplaats 1
Auteur : Ben & Saar / Geschreven op : 06 oktober 2006 - 23:48 / Hits : 13389 / Waardering : 1.81

De parkeerplaats.de bazin het vervolg
Auteur : Janny / Geschreven op : 11 juni 2007 - 23:42 / Hits : 11755 / Waardering : 1.81

Gebruikt op de parkeerplaats
Auteur : Monica / Geschreven op : 28 november 2011 - 22:24 / Hits : 15290 / Waardering : 1.74

sex op de parkeerplaats deel 2
Auteur : Ben & Saar / Geschreven op : 08 oktober 2006 - 00:25 / Hits : 7714 / Waardering : 1.66

sex op de parkeerplaats 3
Auteur : Ben & Saar / Geschreven op : 09 oktober 2006 - 23:48 / Hits : 8400 / Waardering : 1.65

Petra op de parkeerplaats
Auteur : TommyXL / Geschreven op : 16 februari 2007 - 23:36 / Hits : 13812 / Waardering : 1.64

Loretta op de parkeerplaats
Auteur : Kinkyus / Geschreven op : 07 september 2011 - 14:08 / Hits : 8150 / Waardering : 1.56

onder Bekijk commentaar
Er zijn geen reacties gevonden.
onder Geef commentaar
Je moet ingelogd zijn om commentaar te geven.
onder Geef score
Je moet ingelogd zijn om te kunnen stemmen.


 
 
Hoofdpagina / Categorien / Onze Partners / WebLinks / Contact / RSS / Disclaimer / Adverteren

footer

Gehost door Wodyweb